GRYMMA HÄLSOTIPS!

GRYMMA HÄLSOTIPS!






Dra ner på kolhydraterna
Detta betyder inte extrem LCHF, men att ta bort allt vitt bröd, vit pasta, flingor, chips och pommes frites. Ersätt det istället med osötat fullkornsbröd, fullkornspasta, råris, osockrad müsli, frukt och grönsaker. Frukt och grönsaker innehåller ju också kolhydrater!

• Använd mer kokos
Att steka i kokosfett är grymt för kroppen! Kokosfettet går snabbare ut till kroppen och blir till energi istället för att lagras.

• Mer grapefrukt
Jag gillar verkligen grapefrukt och det är ju otur för mig! För den här beska frukten är perfekt för ökad fettförbränning och dämpad aptit.

• Nötter till mellanmål
Att räkna kalorier och hälla i sig diet coke är ingenting mot en näve naturella nötter! Nötter har lågt GI-värde, ger bra mättnadskänsla, ökar energiförbrukning och innehåller nyttigt fett.

• Choklad är tillåtet
Vi alla vet att mörk choklad faktiskt är okej. Men visste ni att kakao innehåller antioxidanter som är bra för fettförbränningen? Kakao innehåller även teobromin, det ökar energiförbrukningen och frisättning av fett från fettcellerna.

• Ägg till frukost, mellanmål och kvällsmat
Det bästa med ägg är att det håller dig mätt länge och minskar både aptit och sötsug. Ägg är även rikt på vitaminer och mineraler. Sedan går det att variera i all oändlighet, kokt, stekt, pocherat ägg, alla former av omelett...

• Varma drycker mättar
Varma drycker som kaffe och te mättar. Kaffe innehåller koffein, det ökar leverns energiförbrukning och frigör fett från fettcellerna. Det ger även långsammare blodsockerhöjning. Te innehåller ett liknande ämne som gör att man tar upp mindre fett i tarmarna. Grönt och svart te har den här effekten!

• Powerwalk
Det här är en träning alla kan utföra och den är gratis! Powerwalken är bäst på morgonen ur ett fettförbrännande perspektiv. Men om du inte orkar det är det bra efter maten också, då börjar dina muskler arbeta i form av kolhydrater.


image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0