Största ångern är inte för det vi gjorde utan för det vi inte gjorde,



Du gav mig aldrig chansen, du lät alla andra bestäma åt dig,

Hej jag heter Filippa och jag är livrädd för mörker så jag i ett nötskal sprang runt nyss och tände varenda lampa samtidigt som jag höll en frisörsax i ena handen tillsammans med min nallebjörn i andra, lämnade tven på där nere också men full volym så det inte skulle kännas så tomt. Är riktigt äckligt trött nu men spänd i hela kroppen. Ska försöka ta mig ner snart ta  Oboy och sen kolla på Lost (fick ner massa avsnitt JEJ), Men som tur är så är Thea med mig på msn och håller tänkarna borta från annat. Kanske inte var så smart av mig att kolla på Beck själv. Onödigt Filippa!
Fy fan vilken liten barnunge jag är, hihi!



kan man någonsing passa in där alla försöker vara någon annan?



Frågan är ju inte om vi flickor ska åka utan frågan är vart vi ska åka?

Tänk att ett misstag kan skapa så mycket oönskad smärta,

Så sjukt utråkad så snodde den från Johanna, haha!



SVARA ÄRLIGT
1. Var någonstans på kroppen har du mest muskler -
tungan, hahahahaha!
2. Du ger mycket komplimanger till andra - nej inte alls, borde nog göra det men gör det bara inte är inte den givmilda typen.
3. Är du nöjd med ditt förnamn - Nja, inte alltid men okeej iblend.
4. Vad är det sämsta hos dig - jag ältar små saker tilsl det driver mig till vansinner och har en kortt stubbin.
5. Vad är det bästa hos dig - jag är jag hela tiden.
6. Har du bra självförtroende - ja då det tycker jag, ibland iallafall. Haha
7. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - olika från dag till dag, från humör till humör.
8. Du tycker om att vara med killar - Ja det gör jag, lättare bara.
9. Känner du dina grannar - Nej inte alls.
10. Svär du ofta - Ja, tyvärr alldeles för ofta
11. Spelar du något instrument - Nej inte längre, tyvärr
12. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Många, men tyckte bäst om gymnastiken.
13. Kollar du dig ofta i speglar? - Finns det en så kasnke man slår en blick i den.

HAR DU..
1. För många vänner -
  nej, jag har dom bästa såd et räcker.
2. Förföljelsemani - ö?
3. Någon sjukdom - Nej, tack gud.
4. Färgat håret - Ska man behöva gå in på det..
6. Gjort bort dig rejält - ja fööör många gånger. 

ÄR DU..
1. Snäll - 
Nej inte alldtid.
2. Snygg - Förfan
3. Söt -  ja, som en sokertopp
4. Lång - Nej det tycker jag nog inte
5. Kort - nej medel?
6. Smart - smartare än vad du tror.
7. Klantig - som fan alltid något
8. Tjock - Det går ju inte direkt ner längre om man säger så haha

BRUKAR DU..
1. Klä dig i svart -
Ja väldigt ofta
2. Hata folk -  Nej, inte hatar, för starkt ord 
3. Lita på folk - Nej inte direkt men låter mig göra det för lätt.
4. Ljuga - En vitlögn drar jag då och då
5. Vilja dö - Nej jag är ju i mina bästa år

NÄR..
1. Åt du senast -
  nyss, chips
2. När läste du en bok senast - Förrgår
3. Köpte du något senast - hemligt ;)
4. Svor du senast - Nyss i soffan
5. Sjöng du senast - Satt i bilen på jobbet.


Så roligt var det .



och ändå är det inte du,


Allla kan vi ju se vem denna skönhet är..?
Mischa Barton. Blev en riktigt hitt under sin period i serigen som vi alla borde sett och känna till O,C.
Men bilden under visar en inte allt för välmåeende  Mischa Barton. För mig var hon nästan inte igenkännlig när jag såg bilden.



Mischa Barton har nu blivit omhändertagen av polis och för till phyket där hon skulle spendera (tror det var) 75 timamr inom tvång. Efter att hon bestämmde sig för att hoppa av serien O,C har det bara gott utför för Mischa. Inte mycket till film inspelningar och hälsan har hon inte tagit vara på. Man kunde se henne sitta och kjedje röka vid poolen under en lång tid och enlig vänner till Mischa så mår hon dåligt över en bild som togs på henne. Hon är missnöjd med sin kropp och känner en stark längtan efter att få död .Enligt vänner till Mischa så är hon inte ute och festar för att ha roligt utan för att döva smärtta. Hon har även blivit fäld för rattfylla. Hon har även haft en massa tvister med sin mor där hon bla, slängt hett kaffe vid ett tillfälle. Moderna som klagat åp sin dotter och kallat henne fet vid olika tillfällen har också tagit på Mischa. Men nu kan man ju se hur den så otrloligt smala tjejen, med den sjukt fina kroppen har lagt på sig lite grann men visst fan är det att överdriva och kalla henne fet?
Jag tycker bara att det är så jävla tragist, jag gillade henne så himmla mycket och så besviken efter allt jag läst om henne. trodde lite högre om henne. Efter ha sett henne som en stilekon och en av de vackraste jags ett så tycker jag att det bara är tragist. Tråkigt, hoppas hon kan klara sig ut ur det här men vi har ju sett så många kändisar falla innför våra ögon



Var bara tvungen läste om det inatt när jag inte kunde sova, haha!


lev tillsammans, dö ensam.

ja tung dag i dag på jobbet.. NOT. Slapp dag kom dit vid 7 åkte ut till sumpan (ni som vet, så är på andra sidan ängen av Fölips sommarstuga) där klippte vi massa gräs som skulel bort ochd et var så sjukt jobbit men efter frukosten så var det soft som fan.
Nu har jag kollat två sesonger av sex and the city och två sesonger av lost på yvå veckor det var allt jag hade hemma... vad ska jag nu hitta på försöker med att ladda ner fler avsnitt av Lost men det går så sjuuuuukt segt (någon som har hemma?)

Kvällens plan....         ...... hum..... Jag vet inte halva stans ka på bio så ska vell sitta hemma kolla på tv äta glass och om jag fått ner några avsnitt av Lost så kör jag på det hoppas även på att få lite sömn eftersom jag var uppe hela jävla natten.



jag undviker dig hellre än att kolla dig i ögonen och berätta sanningen,


Va fan är felet på människan kunde inte låtebli att störa mig så enormt åp henne, först tänkte jag a men hon fucker slig vell bara på en video  men icke Phyk! Jobbig brud,,

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=30263





ditt förflutna kommer aldrig försvinna, ju mer du flyr från det ju mer kommer det ifatt dig,

Borde jag sova? Förmodligen....
Kommer bli en lång dag,

Imorgon/idag blir det ska jag ta mig ett långt bad, stänga  alla telefoner och bara vara för mig själv,



ändra dig medans du kan imorgon kanske det är försent,

Sitter och kollar runt på massa bilder från när folk har festat och om jag ska vara ärlig saknar jag att kunna gå ut på onsdagarna nu medans jag är så jävla glad att jag inte kan det. I ögonblicket när jag ser och hör allt blir jag lite avensjuk och önska att jag kunnde/kan gå ut och göra exakt samma sak. Men sedan efter, när man slutat kolla på bilderna och slutat lyssna så är jag så glad för att jag inte kan gå ut nu. Fylla, tjaffs, folk får "till"det, minnesluckor, skavsår, förstörda klackar och att vakna med huvudvärk och illamåeende, nej tack. Har inte druckit sen Saras födelsedag inte så länge och den gången så drack jag men inte i det vanliga tempot som jag brukar ha och jag blev inte så onykter som jag brukar bli. Det har kännt ganska skönt att tagit det lugn att inte behöva vakna dagen efter med... ja någonting istället vakna av att man är utvilad och mår bra. Inga frågetäcken om vad som hänt dagen innan... Skönt! Att slippa sitta dagen efter och diskutera vilket fylle svin man vart och hur man sagt både det ena och det andra till folk, sagt saker som man inte borde elelr sagt saker som man helst velat sagt i nyktert tillstånd. Ja det saknar jag inte direkt. men att sitta dagen efter med flickorna lyssna på varandra, fråga och undra vad som hände dem den kvällen, vad som hände med en själv. Saknar det! Att sitta ner bara vi i lugn och ro och skratta med varandra och åt varandra om hur dum får man blir? Men ovisheten nej, nej!

Men till helgen kommer det ändå bli party,party. Åbryggan med brudarna. Så lär gå hett till kanske hittar tillbaka till min innre  partyqueen igen. Ska vell bli roligt mest taggad på förkröket såklart brukar alltid bli bäst förhoppningsvis slår vi ihopp ett härligt gäng. Och nu mot sängen/tv...


Förra sommren, bild från en underbar sommarfest hos Fölip,


Vänd er om,

Ingen merkvärdig vecka bara chill, chill. Jobbat och bara vart hemma typ. På måndagen så träffade jag den underbara Olivia efter jobbet en snabbis, ví satta oss undanskynnd så vi kunde prata ut om allt som hänt oss. Och för oss båda var det en heljävla massa haha. Efter det så åkte jag till Farmor och farfar åt middag och klippte farmor. Åkte tillbaka till stan för att möta upp Olivia och Alaa, dessa raringar.  Satt och snacka med dom känndes sååå skönt att få träffa dom igen, Johanna hade vart där tidigare men hade vart tvungen att åkt innan jag hann få träffa henne. Får träffa snyggingen en annan dag, Efter snackat med Olle och Alaa så vart det ett jävla spring på mig, det skulle ju handlas överaskningar till både den ena och den andra. Efter en stressig dag så vart man gansak så slut.

Igår var chill försov mig dock lite på morgonen men  fan  vad jag är lycklig att det batra hänt en gång.  Åkte till jobbet och helveta vad trött jag vad höll på att somna vid ratten så efter frukosten så la vi oss i gräset och tog oss en liten power nap, ja sen gjorde vi inte så mycket mer under resten av dagen.
Åkte hem fixa mig så gott jag kunde, skulle ju ut på Eves land och fira hennes 18-årsdag! släckten är värst. (STORT GRATTIS TILL MIN EVE!)
Fixa mig slängde på mig något som såg lite halvstiligt ut coh hoppa in i saras bil, kännde att jag inte ville spendera mina sista pengar på soppa som jag gjort med alla andra pengar, så jag tog snål skjus och sparade pengarna till kommande vecka.
Jag tror jag kommer bli mördad helt serigöst, blir ensam hemma, ska laga mat, lunchlåda, middag, diska, tvätta, mata djuren, ta in posten, kommaihåg att släcka, låsa och bo själv. Ja Det mesta komemr jag nog klara mest orolig över maten aningen kommer jag lägga pengarna på pizza och bli fet eller så kommer jag äta pasta och knäckebröd och bli smal som en pinne, humm.. Men den lilla saken att vara ensam, gillart INTE!


Bo hos mig snälla!


Idag skulle jag vart med Daniel men blev inte så kändne mig inte alls bra mådde piss så jag bestämmde mig att ta det säkra före det osäkte och lämnade återbud. Sorry en annan dag! Nu ska jag krypa upp i stolen till datorn ta en film och mys med lite datorspelande och sen mysa över till soffan för att kolla LOST!


Sara och jag på Eves party!



 

Vi är inte lika,

Iväg mot Eves födelsedagskalas!



Du är inte jag,

Hej hopp!

Inga speciella nyhater idag tyvärr så...
 Ska jobba i morogn så lägger mig nog inte allt försent ikväll, har sovit ut en heldel i helgen så börjar känna migs om mig själv igen hehe!



Charmen med att skapa hysteri,

Bio och middag med Rebecca igår, fört tog vi en middag på Nybron det var jätte kul bara hon och jag och en massa nyheter skönt att bara ta det lugnt bara. Sen gick vi på HARRY POTTER som jag ältat så länge om. Den var bra mycket humor i den men kasnke lite för mycket humor känndes som om de skämtade bort de sergösa bitarna också ochd et var inte så mycket "krig" i filmen som jag trott, slutet var som de senaste filmarna bara slut hursom hälst typ. Men tyckte ändå attd et var en av de bättre. Efter middagen gick vi till Grappa mötte upp några satt där ett tag chilla de andra drog på efter fest men jag välkomnade min tysta övervåning och väl förtjänt sömn. Sov 11timmar sen kom pappa upp och väckte mig då var jag ändå inte utvilad helt.
Idag har jag inte gjort så mycket bara legat och halv sovit käkat gordgubbar och glass med pappa och legat i solen lite grann. Ska snart äta grillat och sen åka ner och hyra film åt min bror.

Nu ska jag börja fixa mig så man blir lite anständig för att visa sig i allmenheten.


Den som älskar sig själv har sällan några rivaler,


Önska att man kunde spola tillbaka tiden och få vara liten igen bara för en dag till. Då var största bekymret att man inte hade den nya barbie dockan som man ville ha, eller att man inte fick en till glass på stranden när man redan tjatat till sig två innan. Man bråkade med sinna vänenr om vem som skulle "vara" vilken barbie när man lekte och man vart sams två min senare. Killar existerade inte och den ända mannen i ens liv då var ens pappa. Man kunnde bara vara, inga bekymmer om betyg, kläder, skor, hår, killar, skitsnack osv.

Allt var så mycket lättere man bara var då....


Orden finns men inte kraften,

Omg i dag på  jobbet och jag höll på och få spel. Vi skulle åka till en station och när vi komemr fram så var det en BRANT backe ner och när det redan var försent så var jag neranför den backen. jag var fast..

Skulle försöka baka upp man bordes bara djupare ner i standen, just det sanden.. för vi hade landat på en strand. 30 upp för backen låg en fin villa, väldigt älskvärd, fin tyckte det låg udnerbart. Men så kommer det ut en gubbjävel ut och ställer sig på altan och ser oss i början av vår kämpan. 10min senare står han lutad mot staketet och glor fortfararande men mer ihärdigt.
Jag börjar bli frustrerad och mer och mer stressad och bilen går bara ner djupare och djupare i sanden.  Men sen fick vi den underbara ide' " Oh men vi har ju några plankor därbak?"
Några plankor vi plockat upp från en tidigare station.  Men det funker inte då helelr. känner hur jag blir varm i kroppenoch mer stressad och så kolalr jag upp på huset och den där jävla gubben står kvar och jag kunde känna hans hånleende mot mig,
 Jag blev flyförbannad så jag jag hoppar ut hur bilen går mot huset och skriker
"Tycker du attd et är underhållande?"
Gubben fick spel och börja skrika både det ena och det andra
"Jag bor här jag får glo hur mycket jag vill, ni får skylla er själva jag ska ringa till ert jobb"

Och bla bla bla sen sa han någonting som jag inte kunnde uppfatta, så jag ropa tillbaka
"va?"
och igen..
"DU HÖRDE  MIG!"
"Öhm nej då hade jag inte frågat?"
"du hörde viste vilken jävla fråga.!!"
Och bla bla bla.

Då vände jag mig om och gick där ifrån vilken nivå,
Hur fan kan man vara så respektlös, dryg och omänsklig mot en annan människa som har problem... SICK
Men inte nog med det han går in i huset några min senare vandrar han runt där ute igen yttligare, några min senare hämtar han en unge lyfter upp ungen och pengar på oss..... WTF?!

30 min, vi ringde våran mentor som fick komma dit och fixa det hella.Får upp bilen för backen och när vi bär på brädorna så kommer gubben igen och säger
"får jag bara fråga en sak,, tänker ni soppa igen spåren efter er?"
Mentor " Ja"
"Okej va bra vill ni låna redakp då? har en skyffel här bak?"
"Nej tack vi har i bilen"

En timma senare åkte vi där ifrån.
Vilket as, han kunde inte hjälpa oss innan. Normat folk hjälper ju till i en sådan situation och inte börjar skrika. FYFAN.
Allt detta drama hände innan frukost så vi blev sena med frukkosten ochd ärför så vart dagen lite fuckad, halv två möter vi upp våran mentor pratar lite sen berättar han att vi ska städa skåpbilen lite innan vi gick hem. han berätta också attt gubben hade berättat en HELT annan verationav det som hände på morgonkvissten. förvånande... Kanske inte så bra beskrivet men  vad ska jag göra

Sluta tidigt i dag, halv tre faktist så åkte hem och fixa lite ikväll blre biooooooooooooo käka ute med Beckii, mys mys.


Här har vi vraket


Så såg det ut typ, hehe

Ja du såg såg det ut så har min dag sett ut, hoppas det blir en fin kväll


För Första gången fick jag inte hjärtkapplingar, första gången sen dess jag känner mig fri,

Tack oscar!






Måndag,

Första dagen på jobbet! Det var lite nervöst hade inte sovit alls innan typ, viste inte riktigt vart jag skulle vara eller vad jag skulle jobba med. Men dagen vart bra fick reda på vad vi skulel göra under sommaren, fick arbetskläderna, nycklar med mera. Fick sluta lite tidigare men det var vi värda fy vad vi slet vid ett hus vi skulle rensa upp vid, det skulle fällas trärd, klippas häckar och krattas, klippas osv.  Kom hem la mig i sängen och somna bumms åt lite mat sen stanna jag hemma kolla på sex and the city och gick o la mig.

Tidagen,

Andra dagen på jobbet var chill chill och åter chill men det är inte alltid till sin fördel tiden går så enormt segt när det blir för chill. Christoffer kom och hämta mig efter jobbet åkte till mig och tog en kaffe i solen. Sen ringer en gammal god vän till mig och frågar om jag ska med och bada, förtjust i ideen så självklart en timma senare var han och jag på väg till Borsökna, satt och snacka skit ett tag han betätt historian om sin semester och jag berättade om det vilda kvällarna jag hatt med mina flickor. Sen tog vi oss ett dopp det var sjukt skönt i vattnet kanske inte vid första sekunden men efter ett tag så vart det bara  varmare och varmare. Sen hem åt en fantastisk middag hemma såå underbart god. Tog mig en lååång promenad innan jag gick hem och kolla sex and the city gick och la mig.

Onsdag,

Onsdagen fick sluta tidigare så åkte och bada med grabbarna grus, i kalkbrottet. Och för att inte vara förvånade så blev jag i slägnd mot min vilja... med kläderna av David med ett ljubel från de andra. Inte nog med det det var jätte högt också trodde jags kulle dö under den seckund jag var i luften. Hem igen, käkade middag med famlijen, min älskade mamma åkte till Italien på torsdagen och jag är inte avensjuk. Sen vandrade jag upp i min ensamhet med mobilen i handen med en bunt smsm där det stod det samm på typ alla " ska du med ut i kväll?" Skulle käka glass och kolla på sex and the city men Poff* sa det och strömmen gick, en panik ångest fyllde mig och jag tänkte "********, va fans ka jag göra nu?" KUL... NOT. Efter ca någon timma sa det poff* och hej, verklighet! Kolla på Jerry springer ett tag sen krypandes upp av uttmattning, trötthet och en drift att jag vill fan inte sova. Kolla på  oh gissa vad ... här komemr det sex and the city, OMG! sen gick ajg och la mig för sent.


Kalkbottet,

På G hem när det plötsligt börjar spö regna

Torsdag,

Försov mig till jobbet, jobbigt jobbigt. Men kom inte så sen bara några min tror jag, mend et var bästa dagen på veckan tycker jag nog jobbig med bästa hittills. Skicka iväg ett sms till mor och bad henne sola för mig också och att hon skulle hälsa alla Italienare fårn moi!
Vi gjorde inte så mycket vi åkte runt i en liten bil/minabuss till olika statioener klöippte lite gräs åkte till nästa osv. Fick sluta tidigare Wopa! Så åkte hem bytte om och åkte ner till stan och tog en fika med min nya smsboddy på arbetstidkompis. haha, trevlig trevligt. Eve, Thea och Linus titta för bi sa hej och hejdå. Åkte hem David kom till mig jag klippte honom, sen OMG gissa vad jag satt hemma kolla på sex and the city. Men min älskade Östvik kom till mig och fick mig att le, tog en kort promenad snaka skit sen gick jag in igen och nu är vi här... Så har min vecka sett ut kul va?

I morogon är det fredag och den ska jag spendera i biosalongen med min barnvän Rebecca, filmen är Harry Potter.... OMG SÅÅÅÅÅÅÅ taggad pån! Ni som känner mig vet hur länge jag ältat om den filmen. Kanske blir lite kina mat innan.


Från en stund i det vilda påväg mot en station,

Em station med massa grymt klotter på,



Kan man förlåta om man inte kan glömma?,



?,

Nu ska jag snart åka för första dagen på jobbet.. Hummm hur ska det här gå?



Önska mig lycka till!







Bröstvik gästbloggar

HOLA guapas!

Bröstviks tur att gästblogga igen! Wohooooo!!!
Ni alla läsare skall bara veta hur cp-kul förra helgen var. Eller det som saknas är ett en benämning som kan beskriva hur annorlunda fredagen den 3 juli blev.

Att Sara D, fröken Westerberg samt Oscar von Bröstvik valde att åka till powermeet är ju ingen megasuprise. Men att vi samtliga dumma nog, inte kontrollera väderleken med Tone innan samt hade bättre planering är ju inte heller en större överraskning.

Utan att berätta för mycket så innehöll kvällen allt från sexiga tjockisar i väldigt små kläder, ett antal snygga bilar samt ett dumt beslut som visade sig vara ödesdigert ( att låta fröken Westerberg & Sara D åka raggarbil utan moi )

Efter att detta ödesdigra beslut togs så var jag ensam i en stad jag inte hittar i för 5 sketna öre! Eftersom jag var innehavaraen av bilnyckeln så tog jag beslutet att börja gå mot bilen. När sedan gud beslutade sig för att öppna vattenreservoaren så kändes det som att helt plötsligt stå i en dusch med en massa random people.

Så lilla jag var vilse, dyngsur och väldigt förvirrad. Efter att ha frågat om vägen ett antal gånger utan större resultat så fick jag äntligen tag i en kille som sa " det ligger på andra sidan skogen"

Efter en liten stund stog man där i skogen, ännu mer vilse och paniken börja krypa fram ur sin håla. Efter ett mess från Sara D beslutade jag mig för att klara situationen, vilket jag gjorde efter nån timme eller två. 

Efter att ha hittat bilen, startat denna, satt på värmen och strippat ner till kalsongerna kom det stora problemet!
Sara D och fröken Westerberg befann sig i en rätt knepig situation. Deras position var på en camping nån mil öster om V-ås och jag befann mig söder om V-ås sittandes i en bil.

Flickorna kom tillslut fram till en lösning, att 17-åriga Oscar skulle ta bilen o komma o hämta dessa 2 smått tokiga problemlösare.

Så utan större betänketid så tog jag beslutet att hämat mina små flickor. Vilket kan tyckas vara idiotiskt, men tänk då att jag enbart var klädd i ett par blöta kalsonger. Så efter att ha frågat om vägen ett antal gånger och några smått panikslagna samtal från flickorna så hittade jag rätt, Sara D sa då att: "Vi står o väntar vid piké bussen"'

Då infann sig PANIKEN! vilket slutade i en snabb vändning och en jävligt nervös OSCAR! menmen, de hela löste sig och vi kom sedan hem hela o nästan rena.


Lördagen utspelade sig @ sara på fel sida om järnvägen (odlarskämt) och var allmänt trevligt. Jag drog även en snabbvisit i skogstorp där större delar av "B" klassen befann sig...


Bättre än så blire inte;)

Hare gött o simma lugnt :D





Linus gästbloggar

Jag har fått äran att gästblogga i Filippas blogg. Jag sitter hos Saras pappa medans trion förkrökar för att senare ta Saras krog oskuld (eller det går att diskuteras, men vi ska inte gå in på detaljer höhö)

Jag är sjukt trött och kissnödig, men ändå hur taggad som helst för att dra mig till krogen.... Men nej! Jag ska jobba imorgon (fucksuck) Men nästa helg, då jävlar!


hej nu är det eve här som skriver liteeeeeeee wooho :D så jävla taggad och sen ommer jag inte ens ut :( buuu
och nu kom tydligen åkerman, filip och hammar, så nu ska jag dra härigfrååån :D



Misstag?,

Nu ska jag till Saras pappas lägenhet och börja ferraberra lite, eftersom sara fyller i morogn så det här ska vi fira. Blir en helkväll med henne sak bli toppen. 

 

Varje dag är en dag närmare slutet,

Hejhoppgummisnopp.

Nu sak jag snart fara till min älskade mormor och dricka lite kaffe tänkte jag hoppas hon är hemma. Sen ska jag hem igen förbereda lite inför kvällen och tagga till lite grann. I dag har det inte hänt speciellt mycket bara segat legat i sängen nästan hela dagen ville så inte alls kliva upp. Utav någon anledning så känndes det som om det var söndag  var helt inställt på det så jag har gått och tänkt att jag börjar jobba i morgon och att jag borde ta det lugnt och osv men sen slog det mig... det är lördag Haha!





okej vad gör jag nu,



Säger bara det OMG!
Han är ju så heeeet! Länge sedan jag la någon bild på han närmarebestämt  så var det i feburari.


I Know,

Jag är så jävla arg så det kockar om mig, hur fan kan man göra så..?
Asså jag är så äckligt trött på den här staden och alla äckliga människor som bor i den, alla är så sjukt falska även ens närmaste vänner. Anitingen så snackar dom skit bakom ens rygg eller så skiter dom i att ringa/smsa på veckor, väljer bårt en för andra, ljuger en rakt upp i ansiktet.
Att hitta vänner i den här staden som är äkta och kan hålla sig tillsaningen, bete sig som en vän eller att höra av sig är som att leta efter en nål i en höstack.


så går det när man tror gott om folk, lär dig det från början,

Jag saknar min tjejer så himmla mycket!!
Det är när man är ifrån dom som men värkligen uppskattar att man har dom och hur mycket man saknar dom när man inte är med dom. Dom är så sjukt roliga, har humor och kan alltid ställa till det.

hitta söta bilder på oss,

Julrean istockholm förra året


 
Mycket medveten om hu groft ful bilen är,





Äslkar er alla flickor, saknar er hopaps ni har det göttans!


glöm inte att jag också är en levande varelse,

Äntligen är det klart...
Städningen, här ska ni få några bilder på hur det såg ut inna och efter ;)


Mitt rum


Garderoben

Mitt nya skoställ, rymmer 30 par skor

Mitt tvrum


Min ÄSLKADE sko samling!¨

Och nu när det är klart!



 

skostället räckte inte riktigt till 13 skor för mycket, ni som kan matte kan nog räkna ut att jag har alldeles för mycket skor för mitt egna bästa.



Kläder som jags ka slänga.


Kanske inte så kul att kolla på men så ser det ut nu man ja vet om några dagar och ett par klädkriser så kommer det se likadant ut igen. Och NU som belöning för mitt hårda arbete ska jag spela sims, stänga av mina mobiler, logga ut från msn och ta ett glas oboy.


det är alltid någons vän,

måste bara säga att jag tycker det här är så enormt! Helt otroligt, kolla in det där bara inget kommer slå detta...


VILA I FRID!

En liten förälsklelse,


Jag saknar dig, får jag träffa dig igen?

Bläääää, sitter hemma seg som bara den håller på och städar lite samtidigt som jag springer till datorn och snckar skit med eve på msn. I dag blir det chill bara förmodligen.
Fick en ny sko hylla av pappa till min garderob sen ska vi göra om lite i den för att få den mer praktisk skönt. så ska städa unden hemma nu innan få massa skit som man har. Plus behövdes städa hemma.
Känner mig ganska hängig i dag, mådde inte alls bra i går och det blev inte bättre av att jag smällde i mig ett paket chokladglass men gått som fan.
Livet utab cigg fungerar gasnka så bra måste jag säga blir bättre och bättre, även fast jag har ett packe hemma som ligger oich frestar mig så har jag inte tagit enända i dag. *stÅlt!

Nej tillbaka till städningen.
Peaceand out!

hur känns det att veta att ...,

Jag är så över trött så det finns inte, sovit nästan hela dagen....och kollat lite vänner ;)

peace and out!

Du kan inte lura mig gosse, jag inga konster....

Sitter hemma hos Sara nu min mobil har dött, ingen sändning på den andra, mina snus är slut, mina cigg är slut förevigt haha och jag är på pizzzzzzz humör haha
Jag kan inte vara rolig att vara med just nu, mina vänner lär ha ett underbart bra tålamod om inte så får dom det. Tänkte beställa kina mat jag fick ett utbrott och sa att jag inte vill äta och Thea hade inte pengar på sig till det och Sara ville då inte beställa själv (förstårligt dock) Så nu så blire pasta och korv men ingen korv för mig tack!

Inatt sov jag ingenting somna vid 11.00 och gick upp 14.05 åkte till LAGER 157 MED Sara, Eve och Thea. Jag köpte inget jag bara körde de andra som köpte så mycket att det nästan INTE fick plats i bilen. OCh nu förstod ju alla att jag var såå serigös där NEj
Lita:
Jag: Ingen
Thea: Örhängen, tavla
Eve. Armband
Sara:klänning

Så det var ju till stor belåtenhet.

Så vad vi ska göra ikväll är oklart... Inte på humör alls just nu. Känner bara för att vara själv i mina tankar och slippa prata med någon men samtidigt vill jag ha någon i min närhet men jag vill inte prata mer än nödvändigt, inte för mycket fnitter, inte för mycket skojjbråk, inte för mycket skvaller utan bara det där exakta!
Just nu står Sara i köket och lagar mat, Thea sitter på golvet och läser en tidning, Eve på en stol och läsen en tidning och jag sittter i saras säng med bärbara. Så lugn och så skönt. Var ganska skönt att träffa flickorna i dag få prata om sina problem och om andras och inse att man inte är ensam i världen utan att man har underbara vänner som lyssnar och bryr sig (för det mesta iallafall, kasnke inte när jag maler på om samma sak om och om igen)

Igår gjorde jag inte så mycket jag varhemma hos Jocke ett tag och kolla på tvp beck filmer och käka ägg macka med Jocke och hans pappa medans vi kolla, hehe. Intressant? NOT!

ska ta tag i bloggen någon dag och fixa med uppdateringa och lite bilder på vad jag gjort och köpt. ´spännande va?! Va!?! VA!!?!?

Ne fuck off nu ska jag äta med flickorna.

Peace and out!


OMG...

Hej jag heter Filippa och jag är vaken och har inte sovit alls....



va?

Helgen spårade totalt precis som jag hade förväntat mig, fredagen var galen och Lördagen var galen.

Blogga om helgen ja tack.Men klarar inte av det n, är lite långsam i huvet än .

Peace and out!


Mormor <3

Usch vad jag har vart dålig på att blogga sen sommar slog till, men det blir inte så mycket blogg då. Jag spenderar mina dagen isolen  och vattnet och kvällar och helgen med vänner ute, inne och röjer.

Jag var iallafall ute på Nybron med Thea, madde och Paulina i Onsdags. Det var en sjukt härlig kväll och jag hade det super kul. Kanske vart lite to drunk men fan va kul. Träffa massa folk som jag kände. Hände inget speciellt vi bara vinglade runt där och alla drack för mycket.



Igår åkte jag ut till min älskade groda Rebecca. Spenderade natten där . Claudia var där också vi hade det så mysit, vi badade i vattnet tog ut golle på surfingbrädan och körde runt han på den, åkte till Sebbe och Alex bada i poolen där sen åkte vi och köpte glass i min ostadigabil. När vi står utanför affären så ser jag i min ögonvrå hur en bil bara börjar rulla sen hör jag, "krach" Vänder mig om då har kvinnan som ägde den rullande bilen glömt handbromsen. Så bilen rulla in i en annan bil och det blev FETA bucklan.
Vi stod som fån kvar av nyfikenhet och kolla hur det gick. Gick tyvärr bra...

Senare på kvällen åkte vi båt och pratade om döden typ och bada så klart det var sjukt mysigt när motorn var avstäng och vi bara låg och flöt.
Kolla flm med, Hajen. Mycket bra

I dag så så badade vi och sola för att bryta trenden.

Peaceandout!

RSS 2.0