är du den samma och det är jag som förändrats men lever blåöget med tanken att jag inte har?

Så jävla fucking patetiskt!



Matilda visade mig hennes blogg i dag har aldrig läst den förens ikväll, hon sitter och skriver genom hela sin blogg hur mycket hon älskar sig själv och hur jävla snygg hon är. Men då kan man ju undra varför hon retucherar sina bilder?

De höga bloggorskerna sitter och berättar om sina perfecta liv, hur mcyket de gör, allt de köper, alla om salg de är med på och som alla visar upp så mycket bilder på sig själv som möjligt.
Men frågan är..
 är deras liv så perfekta somde verkligen påstår?

Jag tycker att deras bloggar kan vara intresanta ibland, att kolla någon gång då och då. Men jag kan inte för mitt liv förstå hur vissa kan följa blogagrna som om det vore deras bibel.
Jag följer mina vänners bloggar, kan tycka det är kul att läsa hur det sätter ord på vardagen och hur de berättar om de stunder de vart med om. Det är ett perfect sätt att se vad som planeras och hålla sig informerad om deras liv när jag inte är där, så man inte är helt lost när man sedan träffas.
 
De stora bloggorkerna skriver ofta om de komentarer de fått fårn läsare som inte direkt gillar de, frågan är då varför ska dessa männsikor som ogillar de personerna så ens lägga energin på att lägga en komentar och framför allt varför stödjer de deras bloggar genom att läsa dom.

De stora bloggorskerna börjar ofte de inlägg där de komennterar tillbaka den elaka komentaren de fick med, "jag brukar inte bry mig..." "ivanligt fall så brukar jag inte ens komentera dessa..." eller " jag brukar ivanligt fall inte läsa klart de komentarer som ser ut så här men....."

Men om de aldrig gör det konstigt att amn ofta kan hitta inlägg som dessa?

Sen har vi de läsare som fårn ogillan av bloggerskan övergår till hat, ren avsky. Hur kan amn hata någon så mcyket genom en blogg?
De skriver inte allt det skriver för det mästa om det som är bra. De berättar inte allt utan förmodligen uttelämnar de de detaljer som inte passar in för just dem själva.
Vi har blondin bella som fick en arg läsare efter sig eller Kenzas kompis som vart attckerad av en arg läsare. Alltså whats up with that liksom?
Det är bara männsikro som har utav ren tur blivit hittade på internett...

Tyckte det var ganska humoristiskt när man tänkte efter och började fundera kring allt.

Nu ska jag sova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0