jo,




Aj, aj, aj, aj, aj, aj, aj, fatta va ont :P men vissa ser ju så sjukt roliga ut ju

saken är den att..

Fifi, Filippa Ebba Westerberg genom tiderna...
Titta och förundras!

2005
Ingen stil och ingen skönhet.




2006
Liten och fjortis




2007
Det roliga började,




2008
Bästa året, roligaste året, sjukaste året, händelserikaste året och älskade året






bilderna för det året talar ju för sig själv, mest bilder där ifrån.

2009
Åter har inte på gått så länge men lärt mig en massa,








Mycket bilder och mer kommer det bli, jag har över 13 800 bilder och det är 257 mappar.
Jag har sten koll på alla mina bilder och sett alla allt för många gånger. Men det finns ju inge roligare med en bild eller en film för att minas hjur jävla kul man hade just den gången.
En liten bildmani var det jag nyss fick!
PEACEANDOUT!

det är ett privilegium,

Visste du att världens minsta bodybuilder är ca 1 meter lång och väger 9kg och det är samma som 18 ölburkar.

Det visste du inte va ?



Bara för den onödiga saken skull, tyckte han var lite gullig haha!

Peace and out for me !

En fråga, ett ärligt svar det är allt du får,

Tar mig en funderare på om jag ska ta mig till skolan imorgon, har vart hemma nu måndag och tisdag inte vart riktigt frisk och kännt mig lite halv hängig. Men det skulle ju vara äckligt fint väder i morgon så om man skulle ta sig en extra dag för att bli helt frisk i solen kanske med läsk och hela köret?
Ingen lust alls att gå i skolan längre allt känns bara så himla jobbigt, trodde aldrig jag skulle säga detta men Fan vad jag saknar min andra klass just nu. Dom var ju härliga att skratta med och åt och jag hade en så go vän vid min sida vid skolbänken som jag slog och pussade på, alla lärare, mattanter, salar och trappor. Det var fan så mycket lättare då än nu jag hade ett mål klarade målet och för vad?
Rutten fan.

Var hos tandläkaren i dag, finns det något värre än "Hej, Filippa nu ska jag ta ioch kolla dina tänder men jag skiter i att ta på mig mina handskar och kör ner mina fingrar i din hals"
Varför, varför? varför sätter vissa bara inte på sig hanskar, hur jävla otrevligt är inte det liksom. Inte nog med att en främling ska kolla dig i käften och pilla med fingrar som gud vet vart dom vart. Nej tack! Men men allt såg fint ut, inga nya överaskningar!

Nej, nu mooot sängen oh säng härliga säng!

Peaceandout!

Säg att du finns där ute,

Nej fy, nu har jag vart dålig med att skriva men det har hänt så mycket annat som tagit upp min tid och mitt huvud.

Men har dock hunnit med en hel del, jag har sk dra den korta varianten at det mest minnes värda,
Fredags kvällen så mörk ut, jag hade inget INGET att göra. Ringer Eve och hon kommer hit yttligare ett tag senare med msn som tidfödriv så dyker Östvik upp, raring. Vi bestämmer oss för att åka till Balsta träffa kim och sen.... Ja det var hela planen. Det var ju en del emos där kan man ju tala om, jag hade gjort min "ansträngning" för att passa in lite bättre genom att ta på mig en svart tröja. Det komiska är ju att när man går för bi dom i sitt blonda långa hår och ljusa jeans så var det inte enändå emos som inte vände sig om och glodde. Jag vet att vi brukar kolal på dom ibland på stan men härkan man ju snacka om om bytta roller. Konstigt igentligen vi är ju människor allihoppa.
Ja när vi tröttnat på det så beslöt vi oss dför att åka en sväng i bilen bara för att det fanns fan inget bätte att göra. Vi kom på hur kul det var att tuta på folk och se hur olika mycket dom hoppa till, till ingens förvåning så vard et ju flickor som hoppa mest. Men när det sen kom en alkoserad man gåeendes och vi tutar och skriker på han så blir det rött i korsningen. Jag och eve fick PANIK skojjar inte, jag skriker,
"Upp med rutorna, Lås dörrarna!!!"  

Ja men han såg ju farlig ut, men det slog om innan han kom i fatt bilen tur.
En annan kille av kinesisktursprung sprang på trottoaren men inte i träningskläder, Eve vevar ner rutan och skriker,
"1,2 ,1,2 1,2" 

Och allt de där som inte skulle vart så roligt vart genast mycket roligt. Vi hade en seg men ändå gasnka roligkväll en massa skitsnack och skrikande.
Viserligen så straffade det sig senare på kvällen, en förkyllning som legat mig i fatet ett bra tag börjar smyga in.

LÖrdagen vaknade jag upp med ingen röst, feber och en förjävligt täppt näsa. Men ett par värktabletter och ett par extra timmar sömn sen var man på topp igen, ut på nya äventyr. Var hos Simon och förkröka sen krogen med Sussie och sen en snabbis mötte upp resten av flickorna in till stan till Ponta sen var vi där till halv fyra ca Mycket trevligkväll. Men för min röst var den inte lika trevlig runt tre var den nära att försvinna helt. Men en helt OK kväll mötte en del folk som va trevligen och mötte en den folk som inte var trevliga en bra blanning tycker jag :)
Jo!! Jag har tagit mitt första dopp nu också, i sol uppgångens fina ljus, men inte så farligt klat som jag trodde mest uppfriskande, hehe!

Nu ska jag mötta Eve och Sara köpa gals soch prata!




PeaceANDout!

kan inte låta bli att le,

Jag är fan äckligt lätt skrämd, i dag så var jag med Kim, Kalsson och Robert. Kolla film och chilla när vi skulle gå ställer sig kalsson bakom en vägg skärmer mig så jag nästan tuppa av, snackar lite och sen går vi igen då krymer Kalsson in bakom en lite dör och lurar där, och vad händer? han skrämmer mig så jag nästan kissar på mig. Kan inte fatta att jag blir så rädd, står och skriker för fulla hals, *suckar

Lagade middag till famlijen i dag, sååå stålt. Ingen finmidda men, spaggetti och köttfersås. MYCKEt god.

I morgon ala da FIKA ...:! Med alllla de bästa.


Något att tänka på?
Varför får bara tjejer dåligt ryckte med aldrig killar?
även om de gör EXAKT samma saker lika många gånger.

Fundera på det och kommer ni på ett svar så berätta för mig, för jag kan banne mig inte göra det.

Peaceandout

Livet är som en fiskpinne,

Det är en skrikhals till fågel som nu spenderat natten utnaför mitt fönster och det resulterade till att med dens "sång" höll den mig vaken halva natten. Kunnde inte stänga fönstret för det var så äckligt varmt (min älskade boror hade snott mig fläckt). Så fort jag blunda så var det ÄNDA jag kunde höra "piip.. pippi. pippiiiiii.. pipipi.." osv. Jag älskar djur men om denna "fågel"/sömndödare håller mig vaken en ända natt till kommer jag bli tokig, vapen någon?

peace and out!

Sanningen finns i det förflutna,

Hej hopp!

Helgen bravader blev inga större, fredagen firade jag Sofia den fula ungen som fyllde 18år det blev en ganska så suddigt kväll men men, vaknade på Lördagen skulle åkt och rida med mor. Skulle rida islanshästar jag och mor min brukar göra det någon per år. Men när jag vaknar (9,00) har jag feber och det slutar med att jag inte klarar av att följa med. MYCKET TRÅKIGT.
Lägger mig istället i soffan sommnar om, sover till 12.00, vaknar sommnar om efter 30 min, sover fram till 18,00 ätar sommnar om till 20,00. Kollar på Robinsson <3 tills Melodifestivals skiten börjar på Tv. Ringer Oscar och åker och hyr film, 5 filmer, en glastårta och suranappar blev det. Sommna ganska tidigt senare vakna inte ens av att mina mobiler ringde sov ända fram till 12.00 nästa dag.

Så med en kortare sammanfattning så har jag fan sovit hela jävla hegen. Mycket skönt men mycket tråkigt.
Söndagen spenderade jag med att kolla på en film som var 3timmar lång men mycket bra.

Just nu sitter jag själv i Saras klassrum uppe på teknik, jag har själv håltimma och vill då INTE vara på min skola eftersom jag inte har någon att vara med, Matilda var inte i skolan, Jessica är i skåne och Johanna är inte i Sverige det betyder att jag bli själv på håltimman eftersom Olle och Alaa har lektion.

Hade min extralektion i gymnastik i dag också, men läraren var ju CP. Men men hoppas jag får mitt betyg nu.
 
Peace and out!

Sanningen skrapar på hjärtat,

Tänk att tiden går så fort, sinnes!
Minns den dagen som om den vore i går!




Och ja, jag är fullt medveten om att jag såg ut som skit då ;)




Odlarskolan <3

Bjuder,

Dj.skolan


Hejdå Dj-skolan, hejdå grundskolan
<3




Peace and out!

Kännslan av att inte räcka till,

Två kanniner på vift?!



peace and out

THEAISTHESHIT

Nej men hallå i stugan! Vem är det inte som snor Filippas blogg en stund för att invadera den med mitt egna skit? Jo, svaret är jag, lilla oskyldiga Thea.

Jo, jag har då råkat invadera fiffis blogg för att hjälpa henne att få profilbilden stor, och kunde ju då såklart inte låta bli att skriva ett litet puttinuttit inlägg då också, bara för att.

Så, dagen har varit ganska så tråkig, varit hemma från skolan, igen. Men i morgon så återvänder jag, yes jag gör en come back till skolan, tro det eller ej, jag har saknat det. Inte skolan, men skolan. Inte allt plugg, men att i alla fall vara någolunda sysselsatt. Helgen, jadu, vad händer i helgen? Känner mig ganska så efter eftersom att jag varit hemma hela veckan, men det ska jag ändra på, det ni! Hoppas på att kanske få till det Med Fiffi och gänget, vem vet, jag kanske får nått! ;)


Nej, nu äre nog dags att dra sig tillbaka, ska nog hämta lite glass. Synd att ni inte får någon. ;)
You know you love me

Thea.

låt inte frästelsen göra mig svag,

vad tycks?!

Vad tycker ni om min ombyggnad?





Dagen var chill moffa sönder på Mc donkan med Johanna halva dagen!
PeaceANDout

Orden finns men inte kraften,

varför snackar flickor sååååå mycket skit?
Jag är så trött på att höra skitsnack nu, buhu... flickor, flickor inte nog med att vi sanckar skit om varnadra nu har ju en del patetiska killar börjat snacka sikit om oss och istället för att hålla i hopp så går vi emot varandra och kan inte var glad för  någon annans skull eller accseptera våra olikheter. Tänk om vi alla vore lika fy bubblans vad det skulle suga!

Kom igen flickor gå i hopp med varandra och inte mot varandra, visst snackar vi alla skit någon gång då och då men tycker att det går till lite överdrift när man börjar snacka om folk man inte ens känner.
Med tanken på att killar börjar bli mer och mer som kärringar så, vart är samhället på väg?

Man kan ju inget annat än att bli uttråkad på denna stad, det är tungt att bo i E-tuna!


Tack Evelina för i dag! <3
PeaceANDout!

Charmen med att skapa hysteri,


Varför är det lättare att förlåta en främling men inte någon man älskar?,

Idag är jag hemma från skolan, kännde mig inte alls bra i morse när jag skulle upp jag var trött som ett as eftersom denna helg jag inte sov speciellt mycket eller innan helgen för den delen heller. Kännde mig hängig och allmänt varm bara. Just nu ska jag värma på lite pizza och lägga mig och kolla TV igen ta det lugnt, krypa ner under en filt med mjukisar och bara inte existera för en dag. ska bli så skönt!

peaceandOUT!


Kan man någonsing passa in där alla försöker att vara någon annan?

I dag var inte min dag, i dag har jag varit så himmla deppig bara men vet inte riktigt varför heller. Legat i soffan och funderat för mycket. Igentligen så har hela helgen varit skit.
Fredagen va dock chill tog det lugnt och la mig inte allt för sent heller. Mötte mitt förflutna på krogen på lördagen, inte trvligt, du vet när man ser en människa eller en sak eller så och allt bara stannar upp det som pågår runt omkring slutar inte men du stannar som om någon tröck på en knapp. Du hör inget omkring men ändå så är du så medvetande om vad som pågårs men du kan inte röra dig.

Men det var en sjukt galen brud som blev utslängd från Lotus däremot ochd et vart en gasnka så stor show över det. Kul som fan Oscar hängde med in MYCKET skoj, när vi var på G till saras lägenhets så rök det 500spän pågrundav att Oscar skussa mig på cykeln, polisen stoppa oss alltså. Gick och la mig runt halv åtta och kvällen var nog inte något speciellt rolig.
Idag var jag med sara och kolal lite fotboll också sen åt jag amerikanpizza, super gott. Tummen upp!

Nu ska jag kolla vidare på sex and the city och gå tillbaka till att börja fundera igen. För mig är det vad söndager står för nuförtiden, att sitta i sin ensamhet och fundera och vara bitter. Förr var det en mys kväll.


Peaceandout!

Östvik gästbloggar!

Oscar August Tomas här!

Detta är mitt livs FÖRSTA blogginlägg! 

Så vad finns det att säga? Att vi lever livet som bäst?

Klart som fan! 

Men frågan är hur man skall beskriva det liv vi nu lever. Att alkohol, vänner och party det främsta, men att det också finns en baksida. Kärlek, tjejer, skoltrötthet och ångest också är en del av vardagen. Det hela är en enda stor balansgång mellan dessa nämnda saker. Att man blir trött på skolan, ångest över betyg och alla studier i allmänhet, men när det närmar sig helg så försvinner det mesta. Det säger bara POFF! så är allt väck, man skrattar åt det gamla minnen, upplever nya saker med de man verkligen vill umgås med mest. Planerar framtiden och drömmer sig bort. Det är de det handlar om! Det som varit, nuet, och det som komma skall. 

Har så mkt man vill säga men tiden e slut. Övriga här i Saras lägenhet skall dra vidare, och jag skall ta cykeln hem...

Så, lev livet! Ha kul på helgerna o njut av livet i skolan, för jag antar att man kommer att längta tillbaka när man blir "gammal". Så glöm bort den där olyckliga kärleken, kör på med polarna och njut! Njut av alla stunder vi har med varandra! Livet är för kort för att kastas bort!

Hare gött!

Mvh
Oscar Östvik

'TAck Östvik(barndomsvän) för detta inlägg!

PEACE OUT!

Att öka nivån, höja ribban och visa att man är någonting speciellt,

Seg dag som fan men ändå ganska skön, Men satt i "mys rummet" så fick jag nästan ett av mina utbrått. det är till för att plugga slappa inna lektion men istället använder folk det som sångrum, musikstudio, lekstuga, överrösta varandra med de största och värsta nyheterna, folk skriker och gapar och i dag så behövde jag VERKLIGEN blir klar med mitt arbete som skulle skrivas. Och först så satt det ett gäng flickor som satt och skrek, stampa i golvet, och gud vet vad dom gjorde efter flera sammanbrott nervösa anfall så skrek jag "HALLÅ!!?" INGEN, ingen hör mig
"HALLÅ!!? SNÄLLA? kan ni dämpa er ?"
Dryga fittor såklart emn dom lugna ner sig lite allafall, tyckte jag hantera situationenbra. Går därifrån kommer tillbaka efeter 20 min då sitter två flickor vid datan brevid (Finns bara två där) och skriker och fnittrar och killen bakom mig börjar spela DÅLIG, dålig musik på sin bärbara och jag som då försökte förklara en sak för Johanna kunnde inte hör vad jag tänkte ens så börjar prata med den "EXTREMA" rösten pratade skit högt så jag kunde höra vad jag sa eftersom jag inte kunnde tänka. MEn arbetet vart klart och hammna på sidnummer 11, MCYKEt stålt... hihi!
Efter skolan åkte jag till Sara trösta henne (sjukling) och berätta det senaste som hänt, gjort och sagts SJUKT KUL. åkte hem vid nio plugga och sen nu ska jag snart sova men inna  SEX AND THE CITY (lånat s 4, 5, 6 av Tild)
Det är helt sjukt vad jag har pluggat denna vecka knappt gjort något annat, ovanligt för att vara mig men ÄNDå ligger jag lite efter. MEn det tar jag i kapp.

Låten udner hittade jag och Sara när vi satt med bärbara vid tv och kolla på "antikdeckarna" med sara päron, humm.. kul.. Mys Tyckte den var lite rolig ändå bara för att den var så dålig. 
Helgen blir mys, kolla handboll och käka kinamat med ett gäng härliga människor och fredagen får man allt se vart jag hammnar.
 



PEACE ANDOUT

livet är inte lätt,



Äre stek eller är det stek?
Så jävla skön

Kärlek gör dig svag,


HALLÅ gott folk, vad håller ni på med?
bara för att det kommer några droppar från himmelen så behöver ni vell inte ta på en vinterjackorna igen.Men åandra sidan såg jag en kille i dag som gick i solhatt, linne och ett par halv kortabyxor, man behöver ju inte överdriva. Men snälla ta inte åp er jackorna det är ju maj FFS. Blir ju deppig igen.

Kan ni fatta om en månad då är det sommar, snart kan man åka och bada SOLA, cykla och köpa glass, SOLA, Ha myskvällar ute i värmen, grilla nere vid vattnet, åka båt, sova ute bada och SOLA. Ja se man kan ju göra så sjuckans mycket längtar jag? Om jag längtar!
Ser ut att bli en toppen sommar i år med mina goa änenr som finns där och alla våra små planer, goda som onda!

Världen here we come!


Planen för hegen finns inte än men jag är ändå så sjukt taggad, vet inte varför hade bara en sjukt rolig förra helg kanske. Men något mys hittar man nog alltid på. Kanske dags för en nörd helg snart, filmkväll eller pokerkväll ass kul så längesedan sist! På någon?


Bilden är till Sara för jag vill bara säga hur jävla otroligt glad jag är som har henne som vänn. Jag kan vara ett riktigt drägg ibland men ändå så hjälper hon mig, hon finns där när jag gör om mina misstag hon stöttar och säger alltid så dåliga saker när jag är ledssen att det hjälper. Hon är underbar, vet ej vad jag skulle göra utan henne. Alla borde ha en vän som hon! Vi kan ha så sjukt jävla kul ihopp och vi kan bli så sjukt jävla arga på varnadra. Inte bara det att hon en en god vän hon fungerar så bra med min famlij, visst timar hon och min far i hopp sig mot mig ibland men fan det är lite kul ju. Jävla tack till henne! <3
peace and out!


don't stop me now I´m perfectly drunk,

 (bilden bjuds av Johanna och mig)

Saknar min gammla mentor ibland, han hade ingen humor, byxorna uppöver navelen, fattade aldrig vad vi mena och var så sjukt oserigös. Men han var rolig ändå det vart inget gjort och inget bestämt men fy va kul vi hade åt han. Viserligen tycker jag nog ganska bra om våran nu varande mentot med men hon är inte lika avslappnad. men man kan ju inte få allt i världen.

Nu ska jag plugga lite jag är hemma från första lektionen för jag orkade inte med den.

peaceandout!

varje dag du känner att du vunnit en strid så har en annan förlorat lika mycket,

I dag var en SEG dag, praktik. Det var inte alls mycket folk på praktiken och då blir det lätt segt, alla sitter på salongen och degar bara dricker kaffe, läser 3veckor gammla skvaller tidningar och fixar med sitt egrna hår. Fick allafall äran att bli klippt av Frida på salongen, skönt som fan slitet as fuck. Sen gjorde jag något MYCKET pinsamt på lunchen, eftersom jag blev sen så hade de andra flickorna redan ätit så fick gå till donkan SJÄLV! Har nog aldrig ätit så snabbt på donken förut, döör. Efter lunchen så vart det typ 30 koppar med kaffe och två muffins. Pigg som fan nu hehe.
Men även om jag inte hade så mycket att göra så kom jeg hem ganska sent för i slutet runt fyra kom det in 4 st samtidigt ochville klippa sig så jag var inte hemma förän 18,00 typ.




 Denne vecka har jag:

Onsdag: Ett prov i frisör på kvällen har jag ett hem prov till trosdagen
Torsdagen: svenska prov
Fredag: Äckliga engeslska nationellt, DÖR!
Helgen ska det bannemej också pluggas lite på har nästan lika mycket nästa vecka.Pga att Fifi har legat på lat sidan och sovit sig igenom skolan senaste 8månaderna.


Sen har jag haft den tiden att fundera lite över denna brud,


Tycker att det är så jävla synd för hon är en grym sångerska och har en unik röst och kan om hon bara vill göra sitt jobb jävligt bra.

Men men allt för mig nu ska killa till plugg bordet nu

vild, fri, vågad,

OCH NU bilderna från helgn som var.


TORSDAG, Valborg, galen grillning hos mig sen in i mörkret i skogstorp.




Och nu in i dimman,



FREDAG, film trötta och osociala hemma hos Thea.



LÖRDAG, djurgån i sista kvälls solen, ut på små krogarna sen vidare till lotus och sen ner i en jacuzzii.





Bjuder på de två nedanstående,



Så mycket beskrivningar behövs nog inte tror nog att bilderna talar nog för sig själva. Men jag kan ju säga att ingen av kvällarna var jag hemma förän 5 på morgonen. TAck allihoppa för en nunderbar helg, jag har haft stört kul. Krmara till alla er!


Peace and OUT!

Vissa saker bör man lämmna till ödet,


peace and out!

Vet du vad skillnaden mellan rykten och fakta är?


 

En bra helg har jag nog haft ändå tycker jag, Valborg spenderades hemma hos mig med grillning med flickorna och sen vidare till Borgen kom där i från vid 5 på morgonen. Fredagen, BAKIS sen till thea på film kväll. Sen på morgonen sola vi och planerade för sommaren, sen åkte jag hem och fixa mig för en ny ute kväll.
 En detaljerad historia kommer tillsammmans med bilderna, just nu är jag på SKIT humör!!!

RSS 2.0