inge roligt längre bara,

Äre.. äre.. knäckebröds dansen?
Bättre än det bästa,




Peaceandout!

som man bäddar får man ligga,

Klippte Henke pånken i dag, det vart bra tycker jag men det är ju han som ska ha det, ´haha skämt åsido.

Sara visade mig att det var nu dags att söka till Robinsson igen, kan inte fatta att det var var den sesong som går nu som jag och Sara satt och fylde i anmälan til tillsammans. Funderar på att göra det igen, 25 maj skulle det vara innne. Humm...?
Det skulle ju vara så bra jag tycker inte att de på tv har haft det så "tufft", eller jo men WTF. Solbränna, viktminskning, komma från äckeltuna och en jävla massa pengar att hämta, liksom varför inte?

Följer det som går nu ochd et är ju stört kul, saknar dock tuppen som åkte ut i lördagen avsnitt, han var ju bara för dö grym. Blir inte samma sak utan han nu men  vem ska man heja på nu, "snygg Erik" (som han kallades i början) Eller så blir det den grymma bruden Nina. Ja, jag ska ta mig en liten funderare fan.. haha
Vad säger ni?

PEACE and OUT!

Upps.....,

ÄLSKA, går fan inte att inte göra det!
ska lägga min kväll på detta :)

Peace and out!


Vad vare som var bättre förr? Tanken på att det skulle bli bättre nu,

Skryter inte gärna & Spelar inte känd. Men jag är född som stjärna och kommer dö som legend!




Peace and out!

sanning eller lögn?

Vilke soppig dag. Ingen gick som det skulle förutom en sak rulla en permanent på 45 minpersonligtrekord.

Planderna för helgen ser suveräna ut, blir en riktig helhelg.


Igår kväll frågade jag Olle om vilket td och vilket klassrum engelskanationella va i, hon savara och jag gick och la mig. Morgonen efter(idag) så hade jag ställt klockan på halv sju och jag börjar tänka "va fan Filipp, din praktik förjagr inte förens 10.00" Ställer om klockan till 8.00 znosar du til 20 över  och då såg jag häftet som låg på nattusbordet. Tror ni jag flög ur sänger packa allt slängde på migkläderna som låg frame utan smik och utan att fixa frillan kommer jag till nationela provet dryga 5 miner sen. Men det jobbigaste var ju att det var högst upp i B-huset (trapporna tog kål på mig) KOmmer in och försöker att inte floåsa allt för mycket sätter mig ner och försöker konsentrara mig. Gick åt helvete men va fan hoppas på att få bra på de andra delarna.

Imorgon är det bajsskola igen, och vi har bild med Rynkan så jävla seg och tråkigt, meningslöst. Efter skolan kanske jag skulle klippa lite på Henkepånken och plugga lite. Gud vad skojj.


Sååå HET!

Peace and out!

Hur mycket är du villig att offra!?,

Har vart på halvdåligt humör och haft ont i halsen i dag, ve hemma från skolan och tog det lugnt pluggat och druckit läsk. Så skoltrött men det är ju bara att kämpa på men orkar typ inte het heller. Ska bli skönt att få sommarlov snart.

Hade en trevlig heg tycker jag Fredagen vart ganska chill ändå drog till Adam och grilla runt 20,00 sen far jag ner på krigen ett tag. Skulle cykla från Adam så cykla jag vilse för tredje gången. Men väl ner så vart det Lotus. Efter krogen mötte jag Sara efter festa spela kort och satt och prata, mys.



Lila drinken som Thea fixa :)




Lördagen spenderade jag med att sitta på Kims ballkong och snacka lite skit och att spela lite fotboll. Påeftermiddagen så åkte jag och Sara och handla berättade allt vi gjort dagen innan. Hem till Sara där hon fixa och dona och jag kolla på. Senare Vart det grillning ett gäng mycket trevligt, vidare på fest sen.




Peace and out!

Varje normal människa önskar någongång att spåtta sig i nävarna och börja skära halsar,

Dagen var mys i dag, vakna klockan halv tio vandrar till stan eller ja, lättare sagt tar jag bussen till stan med Sara för att LUNCHA. Mycket trevligt så trevligt att jag hoppa matten och tog "efterrätt" också, nya magnum glassen. Den var mycket god. Satte oss i solen på torget satt och skratta åt "Är det...är det solan" "Är det... är det flaggstången" osv. vet inte varför det är så roligt men det underhöll oss för ett bra tag. Sen säger   Sara " kolla brevid mig, kolla på han som sitter brevid mig!!". Jag vänder mig om och kollar och nu skojjar jag INTE man såg hela packetet där back på männskan, hela söven var blåttad på torget. Och det var INGEn vacker syn vill jag medela.  (varnar för starka bilder)
Vi passa på att gå in i den där afären där man kan köpa balklännings som ligger inne i Gallerian, vi gick in kolla klänningarna och så sen ser vi en skylt där det står "18-års gräns för att prova klänningar" WTF?!  Hallå? liksom skit skumt /tycker jag.
Tillbaka till lektionen i skolan, Natur seeeeg kolla på bajs film satt och måla en fin tiger och garva åt Tild som typ som inte bara hon heller. Sen PROV svenska men det fula äckliga läraren hade gett oss ett fuckat prov som fan, inte samm som de andras och mycket, mycket svårare fula jävel.
Träningen gick inte helelr bra gick faktist skit dåligt, såååå jävla bitter just nu inget går som det ska för mig just nu så less!
´SOMMAR GE MIG, GE MIG sommar nu!










PEACE AND OUT!

det betyder ingenting längre,

LEDIG!

Kan ni tänka er i dag är jag ledig, slipper praktiken. Men jag hade faktist sett framemot det men men. I dag bli det chill ska bara ligga och dega förmodligen inget mer.
Blev fett lack på min lärare, i morgone är de studiedag men icke för oss! De andra på skolan har det men inte våran klass för vi måste komma till skolan och rulla permanent, KUL!
Och när man frågar om man inte kunde fått göra det på praktiken dage innan så sas det bara nej. Vad spelar det för roll, jag lär mig lika mycket och blir på bättre humör. Fy fan.

Jag är så sjukt trött på skolan och på alla lärare, på min linje och på min klass. Det finns ju så klart några riktiga godbitar i min klass men ändå.

Skolan; Den är så tråkig, vist det är skönt att ingen bryr sig om någon annan än den själv. Om man gör någonting kostigt eller har på sig några konstiga kläder så bryr sig ingen. Man kan göra vad man vill. OCh det kan bli lite tråkigt i lägnden. Och vi får ju inte glömma de älskade mattanderna som vi har på skolan, 20 min för att värma maten och gå ut med den medans alla står och väntar. Inge sinne för humor för 5 öre, kan inte ens tåla en macka på väggen utan att gå i taket över det. man får inte skratta om matsale  är tom för då låter det så mycket. Ja det blir så tråkigt i längden och inga killar i min stil att glo på på rasterna, jag vill bara ha lite, lite mer action på skolan, drama.

Lärare; Tycker bara inte om mina lärare jag har. Jag kan ju inte säga att dom är dåliga eller så. Men dom ger oss så fuckade uppgifter och så extremt tråkiga att jag blir galen skoltrött efter en läxa eftersom dom är så sjukans tråkiga. Och om man röker då är man så klart olycklig, inte heller dom har de någonsinne för humor. Ja allmänt tråkiga och tråkiga i sitt arbete, trodde dom var utbildade till att hjälpa elever att klara skolarbetet och se till att det blir "lite" roligare att göra det. Dom kan också dra till med en liten lögn " Du är ducktig du behöver bara visa lite motivation och angacemang"
Men om man går på deras lektioner visar vad man kan kömpar för att visa vad man kan osv så är dom ändå dryga och kollar inte på det man gör.

Min linje; Vist är den rolig ibland, man får klippa man har en lektion där man klipper och är social mot den man klipper. Man får fixa sitt egra hår och ens frisör sitter i skolbänken brevid. Men fy all tiori till det och alla timmar man sår och fönar dockan och ändå kan man hitta den där lilla dragningen i nacken, det suger. Eller när man står och permanentar och det bara går åt helvete och ingen spole vill hammna där den ska. SUGER! Det är tråkigt man hinner inte läsa så många andra ämnen efter som frisör timmarna tar upp så mycket tid på shcemat.

Min klass; Vist vi bråkar mycket, det är mycket små tjafs osv, men det är en ganska hälig klass ändå. Alla har en egen personlighet och många är ganska så starka individer. Det är inget fel på klassen ingentligen bara att jag inte klarar av att bara gå med tjejer det är seg och tråkigt och man saknar korvarana i klassrummet, alla små bråk och bus man kan ha med killarna, det är ju fan så skoj och sitta och skratta åt dom mär dom är så där konstiga och säger så konstiga saker som bara killar kan säga, eller när man sitter och stör sig som fan på dom för att dom är så där extra omogna och dryga. Man saknar sådan som man förr tyckte var så ofantligt jobbigt. Jag saknar verkligen killar i min klass det är så sjukt tråkigt.

Men att jag valde den här linjen är mitt egna beslut och man får ta allt med en nypa salt. Det är andå snart slut och då kan man änkligen börja leva igen.

Bilderna under är på några frisör saxar som är så sjukt grymma skulle vilja ha en av dom, de två sista är snyggat enligt min mening;







PEACE AND OUT!

sanningan skapar rättvisa,

Välkommen våren..


Peace and OUT!

saken är den att...,

I dag smäller det i dag åker vi till sälen. Klockan 15,00 bär det i väg. Hålller på och packar just nu eftersom jag alltid är i sista minuten med allt.ska bli så skönt att få åka från stan ett tag och slippa allt och alla. 




I går så jag filmen "Changeling" den nya med Angelina Jolie. Och jag älska den jag tyckte den vart sjukt bra men det är ju jag, vissa kan nog tycka att den är seg.  Men från mig får den mycket bra kretik.


Peace and out!

hämdens ljuva söttma,

Usch vilken dag, hatar min skol, hatar min klass och jag hatar min linje.
Men det gick gasnka bra i dag kom i tid och inte i sista minuten, på frisör hann klart med mitt, bilden gjorde jag dock inte så mycket plugga lite sen satt jag bara och sancka skit, gjorde dock prov i natur så nu ligger jag lite bättre till.  Men på lunchen så när vi träder in i matsalen och ställer oss i kön. Maten var då slut men eftersom det var chickenbite (stavning). Men efter att stått i kön i 7 min med en fet jävla väska som vägde bly så kommer en lärare och jag berättar att vi stått när nästan i 10 min, men fick stå där i yttligare i några min efter 17 min så kom dom så jag var tvungen att lägga till en liten applåd för det och inte nog med det den lilla läraren försöker också tränga sig. helt otroligt....

MEn tack gode gud för att det  är vår. Satt på bussen och sancka med oskar att från och med nu (2:or) så är allt vi gör det sista vi gör, sista skolavslutning (studentetn är ju ingen skolavsluting), sista sommarlovet, sista skolstarten, sista jullovet, ja sista av allt det känns sååå bra, emn ändå va fan ska man pyssla med efter? Äsch,d et löser sig alltid.  


Vår, eller vad när du ser dessa sötingar ute på G från bussen?

I morgon far jag iväg till Sälen med mina söta flickor är sjukt taggad infört och ska bli härjas skoj. Vi ska glida i backarna sitta längs backen ta en cigg och "ett par" öl. Ska ta en härlig semester helt enkelt.  Så denna vecka i skolan blev ju så lång för mig, Tisdag .. praktik onsdag.. skola och trosdag tar jag ledigt och sätter mig i bilen, fredag sitter jag i backen. Och komemr nog bli lugnare denna gång också eftersom vi inte ska "anstränga" oss så mycket och blir mer chill än om man gämför med cykelsemestern. Nå väl ska kanske sätta i gång och packa lite nu börjar bli tajtans med tid.


Peace and OUT!

Saning eller konka?

Vänner, Gillar er...


Samma skrot och korn,

skor = Livet


Halva älskade skosammlingen <3

Nya.


Solbrillor = kärlek


De nya braxorna, börjar också bli en hälig sammling.

Allt är inte vad det ser ut att vara,

Mycket trevlig kvälli går. Satt hemma hos Sara, jag Sara och Oscar. Vi chilla, rökte battenpipa, drack öl, kolla film, sjöng singstar och pratade. Och så klart ägde jag Östvik på singstar, speciellt på Magnus Uggla låten, när låten var klar så börja han hejja och tjoa, skratta och skrika. Jag titta på han och sa
"Det är jag som är röd, Oscar"


Han tittar på tven sen på micken sen satte han sig ner och sa inte så mycket mer, det var UTKLASSNING hade det dubbla av han mycket roligt.
Vi hade en mycket trevlig kväll, Jag sov över hos Sara och när OScar rörde sig hemmåt så gick jag och sara in i huset satte oss och kolla på Svensson svensson.

Men det var inte det ända var iväg och förberedde inför helgen och nästa helg, nästa helg är det då jag, Sara och Eve åker till Sälen och lever rövare. Se upp, säger jag bara . 
Ser ut att blir fint de kommande veckorna allt löser sig fint, har dessutom haft ett fint lov.
Nu ska jag ut i solen och steka lite så man blir lite brunich.

Peace and out!

Bring it on,

Orkar inte tjaffsa om det... typ.

Sitter hemma just nu haft ett par "spännande" dagar, taggar till inför helegn dets ka bli galet. Ska snart hem till Sara vet inte vad vi ska hitt på men någonting kan vi nog hitta på. Några förslag fins dock kasnke slår i hopps oss med några roliga people.


Redo att härja?


And don't forget the FRIES...



Lyrics(So You Can Understand it):
I need a double cheeseburger and hold the lettuce
Don't be frontin' son no seeds on a bun
We be up in this drive thru
Order for two
I gots a craving for a number nine like my shoe
We need some chicken up in here
In this dizzle
For rizzle my nizzle
Extra salt on the frizzle
Dr. Pepper my brother
Another for your mother
Double double super size
And don't forget the FRIES...




Så jääävla skööön!

Peace and OUT!

Jag är inte långsint men gör du en sak för mycket så kommer jag hata dig föralltid!

Mys, mys i kväll! Grilla och chilla hos Thea!



En gång är ingen gång, två är lika med noll!

Peace and out!

Du är så jävla värdelös,

Som om inte det kunde vara nog...




Peace and Out!

Sanningen gör dig stark,





Thailand, Thailand, Thailand älskade Thailand!
Vill tillbaka, inga bekymmer, inga problem bara njuta av livet när det är som bäst!
God mat, (extremt god mat) varmt väder, trevliga människor, sol, sol, sol, bad och massa sömn!
Man kan fan inte hitta bättre, vill åka tillbaka dit, nu!



PEace And OuT!

inse sanningen,

Ny mobil, så nice!



 




Livet kan ta en drastisk vändning,

Så kul i skolan i går hade våra små attentat mot skolan, börja med att vi kom till matsalen i SISTA minut. Vi går in senare hämtar vi hela brödkorgen ställer den på bordet, allt smör + ton med ost.
Våra hjärnor var nog "Nu busar vi lite"
Vi börjar härja sönder i den tomma matsalen, totalt!
Kladdar ner lite här och var, springer på benkar, sjunger, får en utskällning av mattanten och skrattar, och för att avsluta allt så sätter vi en macka på dörren innan vi lämnar matsalen.
 

Efter detta så beger vi oss vidare till biblioteket, sätter på musik och börjar dansa på golv och benkar det roliga hålls på tills bibliotikarien kommer och gnäller. Vi förflyttar oss ut på skolgården, dansar bugg, tar fula pics och allmänt flumamr sönder. Det var den roligaste dagen NÅGONSING is klan. Har skrattat och skrattat sönder mig.

I morgon blir jag av med den här äckliga hårfärgen ska bli så sjukans söööönt! kan knappt vänta, all färg som jag la in förut har ju typ försvunnit nu, inte så trevligt! Ska bli härjjans roligt/SKÖNT med lov för jag har aldrig vart så här skoltrött ORKAR inte plugga helt enkelt, så jävla slut!

PEACE and OUT!

RSS 2.0