Jag förstår dig, förlåt,

Är på G till Rebz nu. Så jävla skönt att den här piss veckan är slut. Hade allafall kul igår!
Tack till alla!
Veckan har vart allmänt hemsk. Mitt humör har vart skiftande, ena stunden bra sen andra dåligt. Och de har gjort att de tagit massa energi som jag kunde haft till annat. Har heller inte kunnat sova på hela veckan typ, är OLAGLIGT trött.

Ikväll blir de taco mys, tjejsnack, smida planer och ha de allmänt gött!

Ladda inför imorgon, då blir de, all in, never out! Ska bli sjukt kul, plus min älskade och saknade Matilda hit, fett kuuuuuul!!!

Måste va social nu PUSS!


död,



Of to work!


Jobba sig lite nu 10-20.
PUSS!


,




,

Bara älskar hatten och jackan!!!           Älskar skorna!!!!!

,

NU SLUTAR MOA!


Mot stan...

,

Funderar på om bussen lockar mer än cykeln idag.... 

Tror de, orkar inte cykla, hellre sitter jag ett tag på jobbet innan jag börjar än cyklar idag känner jag. 
Ibland är de OK att vara lite slö tycker jag. Har ju ändå cyklat nästan varje dag sen ca midsommar. Jobabr inte så länge idag ändå. Skönt att hinna med lite annat än bara jobb idag. 

Måste killa, har en del att packa nu. Puss!!



NEXT,

Kvällen spenderades med brudsen.

Vart en fika på Taischas place, samtalsämnet där var maten som skall ätas på fredag, skrikande grisar och gigantiska ...... Och en massa mer. Riktigt kul!




Efter vi hade ätit, pratat och druckit vårat kaffe, så var Klockan den första att tacka och bocka efter de så rulle Jen. Så då var de bara jag och Rebzz kvar. 

Vi bestämde oss för att gå till Royal. Jag tog mig två öl för att lugna ner mina nerver typ. Träffade lite folk och satt och snackade. Diskuterade allt från himel till jord. Jätte mys. 
De var nästan som att vara tillbaka i sommras minus ute serveringarna.




MEN när vi står ute och röker så kommer de fram 40-50 +are och börjar snacka. INTE intreserade av att starta en konversation där... 
Rebecca avfärdar han men på ett trevligt sett. Men tydligen så kunde inte han ta att vi små flickor inte ville sitta och snacka med en sugerdady. Han tog tydligen välidgt illa vid sig. 
Så först säger han ingenting men när han är på G in då! Säger han " go and fuck U self" 

JÄVLA fegis som inte kan säga de förens han är typ inne. Och jag som var på ruttet humör tände till ganska skapligt så kanske var lika bra.. 
Men va fan tror han. 
1: Jag har ingen lust att slösa min tid som jag spenderar med Rebecca på en gubbe som är gammal nog att kunna vara min farsa.
2: Ta de som en man.
Men jag gormade lite om Han till Rebecca sen fortsatte vi vårat race. 
Satte oss och fortsatte vårat tjejsnack. 

Innan jag berättar de här så ska jag visa en bil om hur jag såg ut. 


Åkte till stan direkt efter jobbet. Så var ju långt ifrån fager. Åkte till jobebt utan att ens kolla mig i spegeln. 

Ser de här ut som någon som är ute på krogen för att träffa nytt folk?
Ser de här ut som någon som vill slå ihop sig med ett annat gäng och härja? 

NEJ!!

Vi ser hur de går nån jävla snubbe fram och tillbaka vid oss, fram och tillbaka ... 
efter många vändor kommer han fram och börjar snacka. Han frågar oss om kvällen och för att visa att vi inte vill prata eller umgås så kör vi med klassikern. 
- När vi är ute på tjejkväll. ( = inte intresserad) 

Han fortsätter prata och vi säger yttligare och betonar lite mer att De ska bara vara ci ikcäll för tjejkväll och tjejsnack. 
Men icke de häller, han frågar då istället om ahn får sätta sig, utan svar rör han sig mot bänken.. 
Vi säger nej yttligare en gång, de ska bara vara vi ikväll, de är tjejsnack bara. 

Men NEJ inte ens då går han. Han frågar Rebecca om vi vill komma och sätta oss med han och hans polare.. 
Rbecca nej, vi vill ha tjej snack. BARA hon och jag. 
Då vänder han sig om och tittar på mig som om jag ba skulle " JA! men ja, jag vill sätta mig med er" 
Hans tår bara och ler och kollar på mig och jag är gsanka stäld i de här läget över att han fortfarande ens är kvar. Så jag stirrar på han och sen på Rebecca och tillbaka på han och stammar fram " nej men vi vill sitta här.. själva "

Ta mig inte fel men man måste ju välja läge, brudar och inse när de är dags att gå Utan att de ska behöva bli pinsamt. 
Men ger ha credd för ballsen han hade som kom fram så. (:

Men efter två öl kändes livet lite bättre, och nu ligger jag hemma i sängen. Jobbar imorgon. Skulle vart ledig men icke. har MASSSOR att göra imorgon, håll tummarna att jag hinner med allt.
Haha, pratade med Johanna, Cladde, jen och bex i tellen samtidigt de var rena rama hönstugan i tellenfonen. Kackel, kackel. KUL KUL!

Nepp sova nu, Godnatt! PUSS!





vart tog de vägen?,


De här är de värdefullaste jag har <3,


Tack!




,

Vill ha sommar igen, har jätte svårt att accseptera att den är över. Hade en sådan underbar sommar med älsklingen!

,

Nu dags att jobba. 

Pappsi är sjuk så har turen att få skjuts till jobbet. Jobbar 10-20 idag med. Ändå skönt!

Vet inte men kasnke bli en fika med KBK-tjejerna efter jobbet.. om jag orkar anars blr de nog bara hem och ha lite Fifi-tid. De behöver man också.
Tror de är nyttigt att spendera tid med sig själv, för att kunna älska andra måste man älska sig själv. 
Nu skulle jag kunna babbla på lite men de ska jag inte göra. Nu blir de frulle (kaffe) med Pap. Ska försöka att komm tidigt till jobbet i dag så jag inte behöver stressa, som alla andra dagar. 

Puss ha en Topp dag alla!!





" du är inte paranoid, de är kvinnans listiga magkänsla som du alltid ska lita och följa efter. Vad säger din magkänsla? "

Jag måste typ vart ond i mitt tidigare liv. Känns som om gudarna straffar mig just nu...

Jag vet inte vad de är med mig, tror de är någonting undermedvetet som ältas i mitt huvud. För jag har en jobbig magkänsla hela tiden, sover aldrig riktigt djupt,efter helgen har jag inte kunnat sova alls riktigt djupt. Halv sover och vaknar hela tiden. Får inte ikapp sömnen som min kropp så brutalt behöver, hur mycket jag än vill de.
Humöret går verkligen i dalar just nu, ena sekunden är de på topp känns som om livet leker och allt är frid och fröjd och andra sekunden känns de som om livet är skit, att morgondagen inte är värd att kliva ur sängen för. 

Jag har inget att klaga över, jag har en underbar familj som jag älskar, jag har de finaste vännerna man kan önska sig, jag har jobb, är ung, ingen stress över framtiden, massa spännande saker på G men ändå är de någonting som ligger där. 
Jag kan inte komma på vad de är. Och eftersom jag inte kan de kan jag heller inte göra någonting åt de. 

Känns typ som om jag är nervös för någotning, bästa jag kan jämföra med är när man pluggade förut. Man hade ett stort och avgörande prov dagen efter. Man ligger och spänner sig och vidrider och vänder sig men ingen reaktion. 

Sitter och stirrar på ingenting och tänker men vet inte på vad... 
Vet att de jag skrivit nu är en massa svammel men  måste får ur mig de på nå vis.






Du och jag mot världen,

Känns nästan jobbigt att behöva ligga själv i sängen nu. Tycker om att sova med någon, de är skönt att känna att man ha en person brevid sig oavsätt om de är en vän elelr om de är en käreste. 

Matilda sov ju med mig igår och de var mys mys. Kul att kolla på henne medans hon sov, hon såg så bekymrad ut. Gulligt låg hon där och halv snarka. 



Men men sådant är livet. Skönt att sova själv också. Att inte ha någon som ligger och trängs brevid, andas högt, rör på sig och är allmänt varm. 
Kan tycka de är skönt att sova själv om man sovit med någon under några nätter. Är ju van vid att sova själv så...
måste få några timmar inatt så ska lägga mig nu. PUSS på er!


Mobilbloggar

De på Willys brevid jobbet måste tycka att jag är lite konstig.

Varje dag kommer jag och köper mig två energidrycker, varannan dag köper jag två energidricka och ett packe riskakor och var tredje dag två energidricka, ett packe riskakor och ett paket cigg. Och varje gång jag handlar så pratar jag i telefon.

Men alla har väl sina sjuka rutiner och vanor. Viserligen brukar mina vanor, rutiner och prenciper vara ganska så konstiga. Jag har tex,
• i smörpaketet får de inte se inte se ut som ett slag fält, ( har haft ex antal lektioner med min far för att visahan hur man gör och står som en hök i nacken på han när de nalkas smörgås ).
• jag vill bara ha en ostskiva när jag har rostad macka och den måste vara tunn.
• Jag vill ha sugrör när jag dricker vatten på kvällarna hemma.
• Jag måste blåsa på ciggen innan jag tänder den.
• om jag sitter vid datorn och skriver. Måste jag skriva okeej, om jag istället bara skriver okej då är jag lite purken.

Ja, jag kan rabbla på en massa om mina banor, rutiner och principer. Tror att de som känner mig kan rabbla en jävla massa. Hörs sen! Puss

,

Tur att en av oss kan sova hihi!





nu är de farligt,

De har vart en bra helg allafall, hänt mycket och omtumlande på många vis. 

Fredagen var chill, kom hem efter att ha vart iväg och klippt och färgat. Satt och pillade på datorn i några timmar, bla annat så höll jag på och designade min egna almanacka.


Inte klar men så här ser den ut just nu, vet inte om jag är nöjd eller så.. 
får se

När jag tröttnat på datorn så vart de skräckfilm, glass, pasta och serie för hela slanten. 
kom dock hem för sent för mitt egna bästa med tanke på att jags kulle jobba dagen efter. 2timmars sömn men de var de värt.


Lördagen skulle bli chill.. men face it..  never.
Var dock inte mitt fel, skyller allt på Rebecca och lägger allt ansvar på henne. Haha! Men härjade inte så mycket, tacka ner till efterfest och åkte hem efter krogen så var ändå ok tycker jag. Men eftersom jag inte fick mer än 2h sömn natten innan vart de ändå otroligt tugnt att gå upp dagen efter.

00







Men idag blev de söndags middag med Rebecca. Åh vad jag har saknat våra kvällar. Under sommaren käkade vi ute typ hela tiden. MINST 2 ggr i veckan och några glas vitt blev de ju men se hon flyttat har de vart dåligt med de. Så de var skönt att ta igen de lite. 
Så vi drog till med en 3 rätters middag. Maten var god men sällskapet bäst.



Synd bara att den här staden är såå död. Finns inget att göra på söndagar, finns ingenstans att gå. Allt var ju typ sägnt så vi hade inte så mycket mer väl än, Akropolis... suck! 
Men men maten var god och samtalet var bäst.
Oscar jojnade oss för efterrätten, trevligt trevligt. Sen gick jag och Örre hem tillsammans snackade bajs. 

Nu MÅSTEEEE jag sova natti.  Imorgon blire jobb, jobb, jobb, 10-20 Puss på er!


så generad, fullständigt förnedrad,

Är brutalt trött men kan ädnå inte sova och de iriterar mig som fan. Men jag ahr så jävla mycket på huvudet just nu. Massa tankar om ....
Jag kan inte riktigt bestämma vad jag känner just nu. Vet ärligt inte om jag är glad eller ledsen..
Har bara en konstig känsla i kroppen just nu. 
Typ kryper i hela kroppen men ändå så oroligt avslappnad. Konstigt bara, går verkligen inte att förklara. Känns som om jag har alla känslor på samma gång samtidigt som de känns som om jag inte har någon känsla alls. 









hur ska man älska nån som har älskat nån förut?,

Lät Du Henne Komma Närmre,

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min
Vi står på gatan bryter meningar i mörkret
Utanför stadens finaste hotell
Dina händer ja de ber mig sova över
Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
Och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?




,


Thailand,

BÄSTA semestern någonsin. 

,

Jobbar imorgon, känner mig faktist taggad på att jobba den här helgen. Sen jobbar jag fram tills onsdag, ledig tor och jobb fredag och sen lördag blir de kalas. Haft en otroligt jobbig vecka så är så jävla pepp på att den här snart är över. 

Hur kvällen spenderas vet jag inte än, har int bestämt mig än. Ingen lust att sitta hemma men vet inte om jag orkar göra någonting heller. Har allfall tur som får skjuts till jobbet imorgon. 

Mor har lagat mat ikväll så ska går ner och käka nu. Puss!

Hoppas kvällen bli go för er....





,


,

HAHA! 

WUUT?!



,


,

Farmor fyllde 75år, så hennes sönder, där bland min far lagade 3 rätters till henne hos oss. 

3 fina kussar och en mysig farmor,



Efter jag firat henne så var de dags att fira en 55år yngre flamma. Miss Jennifer!




Lördagen var nice. Inte riktigt som planerad men helt nice.

Kärlek,

Ett MÅSTE ha,
Jätte fin att ha till hasten nu,

Bara gillar orm skinn, haha


varje andetag känns som en ny tegelsten i bröstet,


Sååååå skönt, var och solade igår, as länge sedan. Älskar att ligga i solariet när man kommer utifrån kylan. 
Hade mys dag, jobba lång dag sen solningen, sen avrt de kaffe med Alexandra. 
Länge sedan sen vi sågs så hade en hel del att prata om, MYS!

Efter de vart de en spontan biltur med Robert, Linn o Emma. 

Nu har jag en hel del äreendes att göra. Så måste fixa mig PUSS!


,

Min fredag var fucking nice! 

spontan utgång, klockren. Festen varade till solen gick upp. 
Ett glas på Grappa blev till shotts på Brasses. Här är some pics

Dagen efter var man dock inte lika fager, speielt inte när ens 2åriga kusin väcker än med ett GALL skrik. 


LÄgger ut bilder från lördagen imorgon.  


you are my everything and my nothing, you are what I need most and least, you are my life and my death,



Bästaste <3,



Vi har aldrig haft problem med att skratta ihop och bjuda på oss själva. 


ATT BLI ARG KAN IBLAND VARA SOM ATT HOPPA IN I EN HÄRLIGT ÖSIG SPORTBIL, TRAMPA GASEN I BOTTEN, KÖRA IVÄG I FULL FART OCH SEDAN UPPTÄCKA ATT BROMSARNA INTE FUNGERAR,



DU ÄR MITT MONT EVEREST, LYCKATS BESTIGA DIG NU SKA JAG BARA TA MIG NER OCH ÖVERLEVA,

Hatar Söndagar,

,

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen, just me,



Vem fick du senaste sms av?
Mange
Vem tänker du på nu? ..
Vem pratade du senast i telefon med? Antonio
Vems hus var du senast i? Hus o hus...
Vem önskar du var med dig nu? ..
Vem är din favoritsläkting? Taskigt o säga att  man har en favorit ju,

VAR

Var är din mobiltelefon? Bredvid mig
Var handlar du mest? Lite här och var
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Har ett linne på mig som mor min köpt åt mig
Var åkte du senast bil? När jag skulle hem idag


VAD

Vad åt du senast? Chipis 


Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Jag har inga byxor på mig.
Vad är den närmaste saken som är blå? Min handuk som ligger på stolen brevid,
Vad har du på fötterna? Ett par svarta strumpor,

Pearl strumpor, Svarta 1-pack


Vad är din favorit färg? Rosa, lätt. Men gillar de inte på kläder
Vilken film såg du senast? Minns inte vad den hette, inte jag som valde.
Vad hör du just nu? Min dator som surrar och väckarklockan ticka.

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Ja
Tyckt att din kusin är het? Haha! Alla mina kusiner är heta.. släkt med mig ju ;)

Sovit naken? Händer..
Kört över hastighetengränsen? Ja
Målat om ditt rum? Ja, massa ggr. Nu var de läne sen dock men älskar mina väggars färger


Dansat framför en spegel? Alltid älskar de.
Fått hicka? Fylle hicka is the shit!
Dumpat någon? Ja
Stulit pengar från en kompis? Nej,
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? Ja, nu är de dock väldrigt länge sen men.




Smugit ur ditt hus? Ja, när jag var yngre, flera ggr.


Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja…
Hånglat med en främling? Ja, haha!
Älskar eller saknar någon nu? Ja och ja


Blondinskämt!!!,







Vad är det för skillnad på en blondin och en mygga?
-Myggan slutar suga då man klappar till den



 

Vad är det för likhet melllan tofflor och blondiner?
-De är sköna att sätta på när man är hemma men inget man går ut med

 



 

Varför uppfann Gud spriten?

-Så även brunetter ska få ha sex



Varför hoppade blondinen från en skyskrapa?

-Hon skulle testa Always med vingar



Vad trodde blondinen Moby Dick var?
-En könssjukdom




Om sanningen ska fram så,

OMG kolla! 

Hittade bilder på datorn från jag var 14-16 år. 


För er som inte är med på bilderna eller inte känner någon på bilderna är de nog inga roliga bilder. Men för mig är detta guld ju! Så otroligt mycket minnen. 
Från just den tiden har jag de bästa minnena tillsammans med Sara och Eve, vi tre hängde fan jämt då. Vi hade brutalt kul. 

Finns en del videoklipp också synd att jag inte kan lägga ut här. Vissa är ju hysteriskt roliga! 


DONT LET ME DOWN JUST LET ME GO,



,

Ufft, vilken seg dag, gjorde hälften om inte mindre än de jag planerat. Plus sov typ hela dagen, skönt men tråkigt. 

Går dagen... uuu... 
Ja, de var länge sen jag var på såååå dåligt humör som igår. Spelade ingen roll vad folk sa gjorde eller vad jag tänkte på elelr gjorde mitt humör gick inte att rädda.
Var på PISS humlr verkligen. Ville typ döda någon kändes de som. 

Inte blev de bättre av att jag hade en riktig skit morgon. 
Skulle cykla till jobbet som vanligt. Bara att igår så var de fan motvind från jag kom ut från uppfarten till tomten. Och de varade de 2milen jag har till jobbet. När jag kom fram pulserade ådern i pannan, huvudvärken var ett faktum, helt slut i kropp och knopp och inte hjälpte de med att jag kanske hade sovit 2-3 timmar. 

Även om de var en lugn dag på jobbet så kändes den så lång. Men fick sluta lite tidigare vilket var GULD!

Mitt humör vart inte bättre förens sent på kvällen när jag kom till JOcke. Blev lte senare än väntat. 
När jag kom hem lagade jag mat, klippte far o bror och tog mig en powernap. 
Sen traskade jag ner, möte Östvik. Vart ju då tvungen att uppdatera han på senaste.. SEN.. vidare till Jocke. 

Men när man komemr till JOcke kan man inte sura. De har jag aldrig lyckats med. Speciellt inte om man inte setts på SJUKT länge.
Drack Kaffe, jag körde mitt de vanliga  " OMG vet du hur mycket jag har att berätta eller?!"

Jocke lyssnar och jag babblar. Sen när jag är klar håller han inte med mig för 5öre eller är på min sida för 5öre och detta leder ju självklar till en dispyt... 
Men aldrig hinner de bli riktiga sura miner innan vi börjar snacka om annat. 


Gick Till jocke, Titt va duktig jag är med Reflexer o mössa och allt 

Jocke hade skaffat sig en lite ögonsten som jag snabbt blev förälskad i

Nu ska jag hänga tvätten sen ska jag röra mig mot stan ha en topp kväll alla!


,

Har brutalt mycket att göra idag. Har bokat upp mig (som vanligt) på hur mycket som hälst!! Fattar inte hur? jag lyckas göra de nästan varje gång jag är ledig. 
De finns typ inget mellan ting, utan antingen ligger jag hemma och slapar och slösar bort min lediga dag eller så har jag sönder bokat mig på massa olika saker lite här och var så jag tvingas fara runt hela stan. 

Nu ska jag allafall fixa mig. Peppa min för dunder helgen. 




,

Vill kunna detta!!

Skulle döda för att kunna röra mig så här.



Säg vad man vill man jag tycker de är så JÄVLA COOOOOOOLT! 



,


,

Matilda var här i måndags. Så jävla KUUUUUUUUL!! 

Jag, Matilda och Alaa härjade sönder hela dagen. Satt och gjorde ingenting, åt mat, fikade schoppade en massa. 
Jag som var hur övertrött som helst skrattade åt allt. I alla lägen. Hade typ ont i käkarna på kvällen sen. 

Dom här två dödar mig. Så jävla roliga! 





Köpte mig två nya par skor. Dock platta, ett par ballerina, svarta det BEHÖVDES och tro de eller ej ett par jogging skor. Men hade kollat på dom såååå länge så tyckte det var på tiden. 

Räknade ut att jag har köpt 8par skor på 12 dagar.... inte riktigt okej va? 
känner själv att jag kanske gått till lite överfrift med handlandet. Men tycker att de mesta jag köpt lätt vart värt de. Plus alla andra har åkt på semester och jag har vart hemma sååå... Okej bortförklaring?!



Men Matilda blir inte långvarig i Nyköping. Hon kommer hit på lördag!!! Längtar. 
Då blir de KBK med alla tjejerna för att fira Jennifer som fyller 20år! 
Så otroligt taggad! Kommer bli fucking awesome!! Om de blir som alla andra gånger, så komemr de spåra.  LÖV IT! 


ONE LIFE ONE CHANCE,

Jobba jobba nu. Ska strax sätta mig på cykeln och trampa iväg. Har spenderat hela morgonen i telefon, ring massa samtal och härjat och krigat. Så nu blir spännande. Hihi!

Slutar OK tid idag 19,00, ska hem klippa bror sen blir de nog till Jocke på en kaffe. Så otroligt länge sen. 
Vi komemr ha så JÄVLA mycket att prata om.. Haha! Kommer ta timmar om jag känner oss rätt..

Sen kommer även min UNDERBARA Rebecca hem!! SAKNAR henne så sjukt mycket! 


The Joke is on you guys,

Bara för att jag har världens bästa Simon, bra film smak och han kan faktist laga mat. Han är faktist rätt okeej... för att vara kille!


Han lagade denna mat till mig i söndags. Medans jag satt och kolla på. Men vaddå LYX? 
hihi

Inte nog med att den jäveln kan laga mat, han vart en ypperlig assistent när jag lekte dektektiv i lördags. 

Har inte berättat de här men har sagt de till de jag känner. 
Söp bort all min packning som jag hade haft med mig till Stockoholm på fredagen när vi kom hem. 
Så började baklänges och gick först till gammla Harrys och löpte amock i panik där inne efter min päse med saker. 
Men utan någon lycka.. 
Sen Håpes, frågade runt där men ingen viste, av slump var de sedan en som jobbade där på fredagen som kom och sa... : Jo, men Tom var här och hämtade den. 



Lyckan var stor! 



Så ringde och härjade efter Tom och till sist spårade vi väskan till Slottskolan typ. 



LYCKA!! Ren och skär lycka!

De gjorde vi bra tycker jag. Efter de åkte vi hem till mig, jag änvände mig av mina sista krafter och värmde mat. Sen total dog jag i soffan hemma. 



Nog om de. Va allafall med han i dag efter jag mötte upp mina KBK tejejer. Vi drack kaffe och satt och snackade. MYS! En lite promenad lyckades vi också trycka in där. 

Längtar till lördag!


SMÄRTAN ÄR GUD SOM PÅMINNER MIG OM ATT JAG ÄR LYCKLIG SOM LEVER,



,

Vissa männsikor är ju fucking helt sannslösa!!!!!
Jag frågade dig sakt ut om sanningen... Du ljög, du hade chansen att vissa att de finns bättre männsikor som, bevis att du är så bra som du framställt dig men nej... Lögnare!
Du ljög mig rakt i ansiktet.. Men spott i ditt ansikte sanningen kommer alltid fram! 


,

Antonio tycker jag liknar henne.... ser ni de? Stämmer de? 


,



JAG!



Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och leva idag,

Jag har blivit som betsatt av dessa!!! GHA! 




såg du när jag vände?,

Min torsdag-fredag ROCKA!!!!

Först så fick jag träffa min älskade Alaa, som jag saknat så otroligt mycket. Fick shoppa massa också. 
Sen på torsdags kväll åkte jag till Stockhom. 
Där blev de en safftig utgång med Rebecca och Palle. 
Mötte upp en del E-tuna grabbz som var ute och härjade och kvällen kunde inte bli så mycket mer MAXAD! 

Bildena får tala för sig själva..

Hur kan man ha så här mycket packning om man planerar på att stanna 24h?
Söta tjejerna hos Rebz,
SKORNA <3 
bästa!
Dagen efter, de tog flera minuter inann jag insåg vart jag var och när jag sen tog på mig mördar skorna så trodde jag att jag skulle dö!
Inte vart de bättre av att jag inte fick tag i en taxi för heller!

Men tillvaron blev betydlig ljusare när Tom rignde och frågade om vi ville jojna dem på lunch! 
HELL YHE sa jag! 

Massa drinkar och sushi,

Efter lunchen blev det shopping. Kan säga om de är kul att shoppa när man är nykter så är de de bubbla när man är packad! 
Efter shoppingen lämnade Rebecca mig ensam med grabbzen. De ville spela så mot casino blev de. 
Jag Kan ju inget alls så jag spelade typ inget men Bove och Mario härjade på fint. Och de lönade sig...

Man ser inte Tom men.... Han sitter alla fall där hahha
Efter vinsten lev det en Taxi till Eskilstuna.
Och sen är resten bara ett stort suddigt minne! och en kommande bakfylla som höll i sig i till söndagmorgon. 


,

Min sommar 2011!
Jag vet att jag lovade en utvärdering på min sommar som jag haft i ord också. Men jag har flera gånger suttis och försökt skriva den men jag har svårt att sätta ord på den. 
De har hänt så otroligt mycket men samtidigt ingenting. 
Mycket av de som hänt är privat, sådant som jag ej vill diskutera. Men överlag har de bara hänt en massa bra så är troligt med sommaren ändå. 

Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv, om de männsikor runt mig och fått mig en massa nya erfarenheter. 
Dock så har jag ju jobbat hela sommaren, utan semester och de har ju satt lite gränser. Men jag har ändå inte låtit jobbet hindra mig allt för mycket tycker jag. Rebecca och jag har härjat gasnka duktigt ändå. Hihi!

Har inte så mycket att tilllägga ändå, tycker att bilderna jag lagt ut får tala för sommaren. Den har vart bra, händelserik och de ända jag känner att jag saknat är en semester med de tar man igen i höst!







,

Oh! Fan vad jag fassnade för den här. Efter jag hörde den första gången har jag blivit helt SÅLD på den. Sitter och sjuker med för fulla muggar!


Get the fuck out of my life, if U dont like it my way


,

NÖRDI!



,




,

En bra kväll för de som känns som 1000 år sedan.


David Lachapelle,

Jag tycker att David Lachapelle konst är på något vis så otroligt klockren. Ni kan ju inte säga annat än att man blir helt fast vid hans bilder..

david-la-chapelle-4
a david la chapelle 12 Edgy photographer David LaChapelle (20 photos)
david la chapelle 61 Edgy photographer David LaChapelle (20 photos)david la chapelle 19 Edgy photographer David LaChapelle (20 photos)david la chapelle 151 Edgy photographer David LaChapelle (20 photos)david la chapelle 14 Edgy photographer David LaChapelle (20 photos)
david la chapelle 13 Edgy photographer David LaChapelle (20 photos)


Vet att jag lagt ut vissa bilder förut med de fascinerar mig eller tilltalar mig på något vis. De är ju så jävla coola!
Håller ni inte med? 

Han har en aning av provocerande stil men samtidigt tycker jag att den är spännande, lockande och intressant. Varje detalj i varje bil inspirerar mig, allt är så sagolik med samtidigt får jag känsla av verklighet.
Jag tycker att hans bilder är totalt fängslande.
Har massa mer på datorn...
Han har fotat många kändisar, han är känd för sina fotografier inom mode och reklam och har regisserat musikvideor.

Gå in på hans hem sida HÄR

Vad tycker ni?




klänning,

KÄRLEK!



Älskar min klänning, frågan är bara när ska jag ha den?



,

Saknar NÄSTAN mitt korta hår. Mindre jobb, tar mindre tid att fixa och så så mycket skönade när man ska sova!




Men samtidig långt hår är mycket mycket roligare, finns mer frillor man kan göra och lättare att slänga upp i en knut... Vad tycker ni kort eller långt?

Lite beslutsångest!



Dina sista handlingar kommer vara dina eviga frågor,



överlevare är försvarare, vinnare är de som går till attack,

Fuck U Tuna! Nu drar jag till Stockholm och hälsar på min Rebecca, min soulmate, min syster!! 
Blir nog inte så långvarig som jag hade tänkt. Men vi får se hur de blir. Helgen kommer nog bli lugn, laddar för nästa!
Måste skynda!



,



shoppat idag ... Igen! 
Fan vad glad jag är idag. 

Jätte chill dag idag. Träffade Alaa, ooh vad jag har saknat henne!!

Vi tog en fika och snackade skit. Sen shoppade vi en jävla massa. Hon fick vara min hängare medans jag plockade på mig en massa...




Köpte mig två kavajer, tre skjortor och en väska. 




,

Sa att ni skulle fråga lite frågor, her it is!


Kan du inte lägga in en bild på taueringen? Man blir ju nyfiken! :)

Svar: Har bara en bild på den och den är tagen precis efter jag gjort den men...



 

 

Jag känner inte dig över huvud taget och vet inte alls vem du är, men tycker ändå att din blogg är mysig att läsa av någon anledning! Men i och med att jag inte känner dig blir man ju lite nyfiken! Tex, vad jobbar du med? Bor du ensam? Har du pojkvän eller träffar du någon o.s.v.Du kanske har skrivit om det där men har inte läst din blogg så länge.. Skulle va kul om du berätta lite! :)


Svar: Tack! Tycker att de är jätte kul att fler än de som känner mig tycker de är ul att läsa. 

- Jag jobbar i Butik, Rusta, men är igentligen utbildad frisör. Men eftersom de inte finns så mycket jobb som de jobbar jag inte som frissa längre.
- Nej, bor hemma än. Men letar eget men inte i Eskilstuna. 

- Pojkvän, nej. Brukar inte eller jag tror aldrig jag har pratat om mitt kärleksliv i den här bloggen. Jag vill vara så öppen som möjlig men där har jag dragit min gräns utav många olika andledningar. Så om eller om inte jag träffar någon vill jag inte gå in på.

Fortsätt läs och om du vill veta mer eller vill att jag ska skriva om någonting speciellt. Lägg en komentar. 



"Rebecca blev gravid" - Hahahahahaha! 

Vems båge föresten? :O


Svar: Jennifer, hahaha!
Christian Luu ;) SÅ jävla kul att åka.



Lagt märke till att du gillar skor, tänkte om du kunde ta fram dina favoriter?
Vad spenderar du på skor i månaden ungefär?



Svar: Mina favoriter är helt klart min anya röda!!




Men annars så är de i mitten på denna bild. De är otroligt sköna. 
Hade ett par tidigare men gick sönder så jag köpte ett par nya likadana, haha!






Varför stavar du som en kratta?! haha


Svar:

Sagt de förut, men jag bryr mig inte om hur jag skriver. Jag bara klickar på tangenterna och så får de bli som de blir.

 

 

kan du visa en bild på dig utan smink?


Svar: Varning!







Livet har egentligen inga gränser, avundas aldrig någon annan än dig själv bli inspirerad av andras lyckande





Augusti,

Tänkte att jag skulle uppdatere er om min sommar hur de vart, vad jag gjort med få ord och massa BILDER, börjar med maj. Inte för att maj är sommar men de är då de böjade för mig!


Min sommar 2011


Augusti!
Den kvällen jag åt, pnkakor, pommes och en öl till de,

KBK-brudarna
krigade med Rebecca... igen,

Bak med Siomon,

Harry Potter för 3gången

krig,

Krig med Nancy,


Härj hos Kimi,

KBK-Brudar,


Mys med alex, först åbryggan, sen Royal, sen hem med bak och mys,



KBKonsdag,
åkte moped,

Var i Stockholm i några dagar,
Matilda var istan,


Frukost i Stockholm med Rebs,

KBK-Brudar,
Festade så skorna paja,

Vingåker,

Åbryggan med Tild,


Handlade med mor,


Royal med Tild,

Shoppade med Tild,

Sa hejdå till Tild,


Började jobba igen, så passade på att rensa bland sokrna. La sin sak
på rätt plats osv,



De var min sommar, Vet att de är massa bilder... Hoppas de var lite kul att se?


,

Älskar hennes stil!
Blake Lively

Fucking löv the hat!


,

A men hej vad jag älskar mitt liv just nu... Är de meningen att jag ska cykla i den här skiten?


Aldrig tur!

Aldrig kul att vakna och se de här vädret när man ska cykla. Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas de slutar!!
Aja, inget att sura över bara att försökna piggna till och se allt på den ljusa sidan.... 
Bra träning, uppfriskande och om jag vart ledig hade de vart as dåligt väder på min lediga dag... typ så?







plast för en,

Kan säga att min lediga dag inte vart en sådan väl spenderad dag.

Den ända nyttan jag fick gjord idag var att jag gav tillbaka en hel del sömn till mig själv. Jag har för de senaste 4 eller 5 nätterna kan jag inte fått mer än samanlagt 10timmars sömn. 

Jag sov fucking 13timmar inatt och då vaknade jag inte självmant utan blev väck av Rebecca när hon ringde. 
Efter jag vaknade gjorde jag iordning lite mat sen satt jag bara för mig själv hela dagen och slöade. Betalade en del räkningar och kollade på serie. 

Men lovat mig till brudarna, att ta en fika

Så det var bara att ta sig samman och palla sig ner till stan. Men de var kul. Jag vet att när jag är lite nere så är de sämsta jag kan göra att vara själv. Måste tvinga mig ut bland folk och härja lite. 
Och tacka mig själv för de, för jag skratta så jag grät. 
Jennifer visade mig en video från i Lördags eller Söndags morse. Från bilfärden till efter-efter festen när vi sitter i bilen och härjar! Hahah! SÅ jävla kul!
Smidde en massa onskefulla planer, skrattade åt allt från i lördags. Ser fram emot kommade tid faktist! Hihi!



Efter jag hade träffat mina brudar så åkte jag till Simon för lite kvälls chill! 
Vi åkte och handlade kräftor och bagetter. 
Bytte kläder hos Simon, till lite mer chill kläder. Passade på att handla morgon dagens lunch också, vad tycks?




Så JÄÄVLA GOTT! 
Skojar inte, jag lovar, älskar kräftor. Vi var dock för slöa för att köpa vanliga räkor så vi köpte färdig skalade kräftor. Men de var fan lika gott för de. 
Så vi satte oss i soffan och mölade sönder. Så kollade vi på en av de klockrenaste filmerna någonsin. Jag skrattade as mycket och jag brukar inte skratta åt filmer fast jag tycker de är roliga. 
Ni har säkert sett den för den är från 2008. Men ibland är jag lite efter.. Role models


Så jag hade ändå en gasnka bra dag måste jag säga. Nu ska jag sova, imorgon ska jag jobba 12-20,15. 


,

Asså ni är ur gulliga som frågar tycker bara att de är kul. 
Och jag tänkte svara på era frågos men tänkte om någon mer vill veta någonting mer så fråga i komentarsfältet här så tar jag allihoppa i ett inlägg imorgon.

Så kriga på nu med frågor eller någontong annat bara :)






Juli,

Tänkte att jag skulle uppdatere er om min sommar hur de vart, vad jag gjort med få ord och massa BILDER, börjar med maj. Inte för att maj är sommar men de är då de böjade för mig!



Min sommar 2011



Juli!

Herj, Största minnesluckan på hela sommaren,
Mat och vin med Rebs,
Tvingade Simon att bygga ihop alla möbler, Ikea kväll!
Åkte motorcykel första gången,
Stockholm,
Efter stockholm....?,
Kasstade kaffe på en grabb,
Bad,
De var då vinkvällarna började
Harry Potter <3
Efter Harry, herj ( bland den bästa onsdagen på sommaren)
Simon somnade på kaffekvällen,

Matilda var här,
walk of shame,

Grillkväll hos mig,
Rebecca blev gravid,

Dagen efter,
Krig med Hanna,

Två dagar i rad,

Grill på Åbryggan,
Mat och vin med Hannu och Rebecca,

En kvälls öl på åbryggan,


Oj vad mycket bilder de blev men kan lova er att de här är inte ens hälften av allt...

Imorgon kommer augusti, 18,00!


I might not be perfect but it's so damn close,

Asså min lördag var fucking BÄST! 

Vi skullel ha spel kväll hos mig. Men en spel kväll blev till en av de galnaste och roligaste kvällarna någonsin. Men varför den var så rolig vet jag inte. 
Vi härjade sönder fram till 7-8 på morgonen!





Jennifer var lite desperat för att komma till stan men tack vare alkoholen
så kom hon inte så långt på egen hand, HAHA!
Galna ögon,
HAHA! Nybron!
HAHA!
Efterfesten,
Alla klarade sig inte till efter efterfesten, 


Har aldrig vart så här sliten någonsin i hela mitt liv dagen efter. 
Var brutalt att jobba. Men bara KRIGA!



A, jag hade the time of my life.. Nja nästan hade fruktansvärt kul. Var överallt och ingenstan! Kommer kunna leva på de här källen länge. 
Nu får de nog bli chill ett tag allafall tills KBK-Jennifer fyller. 


Juni,

Tänkte att jag skulle uppdatere er om min sommar hur de vart, vad jag gjort med få ord och massa BILDER, börjar med maj. Inte för att maj är sommar men de är då de böjade för mig!


Min sommar 2011!



Juni!



Härjet började..
Var på Ikea med en "vän"
"krogfestivalen" hette den så?
Bror slutade nian,
Studenten,
Simon visar att han kan göra... taco
Tatuerade mig,
Krigade till tidig morgon..
Oönskade räkningar,
Midsommar,
Dagen efter midsommar,
Började mitt nya jobb,
Båt tur till Västerås med Daniel,
Ikea


Imorgon Juli, 18,00.. Hihi!


inga tårar för dig, jag är ingens idiot,

Vad tycker ni föresten om håret? 

Lite, lite, lite kortare




innan..


Maj,

Tänkte att jag skulle uppdatere er om min sommar hur de vart, vad jag gjort med få ord och massa BILDER, börjar med maj. Inte för att maj är sommar men de är då de böjade för mig!



Min sommar 2011


Maj!
1 Maj, slutade i en hög

Tränade som en galning!
Arbetslös,
Rockfest med Rebecca,
Alaa <3

KBK
Kaffe kvällarna började,
Kollade och diriskerade när Alexandra satte upp en massa hyllor,
Massa kaffe hos Kimi
Följde med Robert till Lager157,




De var början på min sommar.
Efter de här kommer Juni, Juli och Aaugusti sen en liten sammanfattning vad jag tyckte och bla bla bla... 
Imorgon kommer juni, 18,00!




,



Ditt minne är mer påtagligt,

Var och solade idag efter jobbet. Så skönt inte vart och solat på AS länge. Så skönt att ligga i värmen och bara njuta!




Matilda är ntligen här nu. Vi har just k'kat en underbar middag framför Tv:en tillsammans. Pappa lagade! 
**Bortskämd


Nu blir det, dusch, sen kommer KBK-brudarna hit för spelkväll coh chill drickande. Utgång?

Inte planerat men jag känner oss så kan bli så. Måste skynda mig nu Matilda hettsar!





,



Så här går de om Maatilda får tag på ens kamera...








,

Äntligen slut för idag!
Lite segt att jobba stägning på fredagar men bara kriga vidare.
Skönt med helg nu!


,


Poppis Fifi!




tre bokstäver,

Imorgon kommer världens BÄSTA Matilda!



Helt sjukt Matilda var här Måndag-Onsdag men jag saknade henne redan dagen efter. 
Alltid skönt att ha en nära vän nära sig. Matilda är en bra person att ha nära sig, hon gör mig glad , får mig att skratta och får tankarna på annat hållnär de behövs. 

Imorgon blir de att planera Matildas födelsedag! Så jävla exalterad!

,



Haha! Pappa och jag, ja vi är en generation för oss själva...



,

Vill åka utomlands!!!


Grattis på födelsedagen.

Grattis!


,

Jobbar till kvart över åtta i dag så missar Robinson...

Ni andra kolla in de, 20,00 4:an!
Tar igen de på webben sen ;)


,,,

Saknar min diva!

Nästa helg gumman. Ska vi mindfucka stockholm!


Mobilbloggar

Sitter på jobbet just nu och degar, har lunch. De känns ganska OK att jobba nu ändå. (trodde inte jag skulle men fick förlängning) Jag har ju upptäckt att om jag är ledig när ingen annan är blir jag så brutalt uttråkad! Då istället för att göra någonting produktivt så ligger jag bara och sover och degar. Men nu ska jag jobba vidare. PUSS PÅ ER!

jobbigt att tänka så långt, så lever nu,

Var och köpte flytta hemmifrån grejer med Mor här om dagen. 


Känder konsitgt men väldigt moget. VUXENPOÄNG! hihi!
Handlade lite möbler och sådant skit bara så har typ allt kvar. De vart lite skit jag fått ögonen för som jag verkligen var tvungen att köpa!



Vissa dagar är jobbigare än andra, de är bara att bita ihop,

Gårdagen med Tild!

Tog några öl på Royal sen vart de bara chill. 

BTW ringde till polisen, haha! Anmälde att de fanns en förvirrad kvinna som gick runt på krogengatan. HAHAHA Ja de är sant! 
De var en tjej som gick runt i enbart lerigt linne och verkade inte riktigt ha huvudet på rätt ställe. Alla indianer i kanoten liksom!






Idag har jag och Tilda bara haft de bra. Vi var lite lagom slitna så vi åkte hem till mig, där Matilda fick ta tag i min kaluffs och klippte till de. 
Efter de vart de tunis. Med shopping, massa shopping! Kan ha gått en aning överstyr tror jag
Jag och Matilda snodde bilen och körde runt och härjade i Eskilstuna. 
Aldrig tur!

Simon fick komma och rädda oss...

Efter vi vart på Tunis så vart de stan en snabbis, liskom när vi ändå var igång!
Efter de blev de MAT, spicy!

UPPS!
Bland annat köpte jag dessa! 

Efter jag gått i veckor och kollat och kollat, provat och provat köpte jag dessa. Tyckte jag förtjänade dem efter allt som hänt nu på senare. 

Köpte en klänning också, Vart så glad när jag hittade den i min storlek. 
Sitter den bara inte bäst?!

Köpte också en massa annat bla halsband, prudukter till håret, underkläder, bikins o massa skit. 

FUCKING LOVE TO SHOP!!!!!!



Sen var de dags att säga hejdå till Matilda... 
Stod och väntade med henne tills hon åkte... Vad tycks om min outfit?



HAHA!



Godnatt!




RSS 2.0