thats it,

den här bilden ger mig så mycket; tro det eller ej?



ett val jag vill göra snart inte nu,

hejsan bloggich!

Sittter nu i mitt rum precis fixat mig för att åka till stan och gå ut på HÅPES för några glas vin med några mysiga personer.
Egentligen har jag inte tid att sitta här men måste bara lägga något innan jag åker.. 

Puss haha (meningslöst?)


vill ha värmen tillbaka *Ledsengubbe


är det framtid?,

Nu slutar jags nart, ska hämta min laddare hos sofia sen hämta rebecca och sen hem byta om sen blire Håpes med Rebecca, andras och marcus. Blir bara chill chill, nu ska jag ut och ta mig en cigg för att slösa den sista arbetstiden, 9 min haha



4/6

Ja, task matilda lämnade mig då redan idag, tråkigt men sant. Hon skulle till stockholm så...
Så nu får ni Eskilstunabor underhålla mig.
Sitter på jobbet just nu, haft en del att göra inte så mycket men en del. Snart slutar jag och då är det äntligen helg. HUr jag ska spendera helgen vet jag inte än, största frågan är ska man ut i morgon eller inte, som jag känenr nu så lutar det inte åt det hållet kan jag säga, pallar inte nybron....



"kuken tar vi sist",




Matilda här nu haft en mycket mysig kväll. Vi tog en kaffe på stan där jag berättade in i minsta detalj om de som hänt (... inte) sen bio, nya tom o carmons film. Mycket bra må ja då säga. Efter bion åkte vi på safari... kolla dock inte på mer än ett djur och de va dött. Såg en grävling när jag åkte för att möta upp Tild och kände att jag har aldrig sett en ordentliget så vi åkte tillbaka sen kolla på den lite granna sen hem, nu har vi legat och snackat skit och jag kommer bajsa för jag kommer vara sååå trött imorgon.. men men NU! film 

PUSS!





du är precis som alla andra, du har aldrig vart anorlunda bara visat mig den förbettrade verationen av dig, du har ljugit,

Mycket att göra idag, kul som fan. Haft bra kunder hela dagen och min klippningar har gått skit bra idag. Allt känns bra nu!

Idag kommer Matilda hit, ska killa mys hon ska få klippa mig lite också, träffa alaa kanske om man hinner sen får vi se vad som händer! skit kul allafall, kanske åker hem till mc möff och stryper henne för att hon vart upptagen i tellen hela dagen när jag ringer...

Snart äär det lunch, undra vad man ska äta för gott idag??





Semester med mor i vintras, Oman. Hur mys som helst. En vecka
men noll kontackt till Äckel-tuna! hehe!


puss på alla nu ska jag åter gå till att kolla sjuka klipp på YT med min chef


,



Så sjukt kul, humor på hög nivå! Skrattar sönder mig!


"När hjärtat slår till så får huvudet säga vad de vill",

Det var slitet att gå upp i morse, ute igår fullt ös... Nu sitter jag på jobbet nu fick öppna salongen imorse, känner mig nästan naken när jag sitter här nu med vetskap om att min bil står på andra sidan av stan. Får väl låv å hämta den sen, skjus?

Nu ska jag ta mig kaffe och min morgon cigg, ricga min kära vän rebecca och uppdate om vad som hände för henne igår.

Puss på alla skriver sen igen







,



Döda mig så fruktansvärt sexig!


sant eller bara en dröm?,





ta vara på din tid. du vet inte om du någonsin får tillbaka de du har nu,

Idag har vart en bissi bissi dag, tanläkaren i morse iriterande nog är jag klantig som vanligt och missar tiden. I tron om att jag hade tild 10,30 stressade jag sönder efter en seg natt med extremt lite sömn och sjuka drömmar. Men egentligen var tiden jags kulle vara där 11,30. Så var inte så mycket att göra än se glad ut, läsa gammla tråkiga tidningar och vänta, dock slapp jag vänta ända fram till 11,30. Fick komma in efter bara 30 min så gasnka okeej. Tandläkaren är inte riktigt min grej men var ju tvungen att fixa tänderna efter lilla "olyckan". Nu är det klart och får hoppas att det håller nu. Åter besök senare i höst för att dubbel checka!

Nu är jag på Rebeccas jobb och håller henne sälskap genom att snacka skit men snart är det roliga även över, ska palla mig ner till stan för att ta en tripp in på arbetsförmedlinge och senare möter jag upp min goda vän Östvik för en fika. Ska även hinna med en sväng förbi Alaas salong för att diskutera en del saker. Sen ska jag försöka hinna med att söka lite jobb och ikväll ska jag klippa andras. Så shcemat i dag är fullspäckat... men är precis så jag vill ha det. Pallar inte sitta hemma allt för länge utan att göra ett dyft!

Just nu står rebecca med kunder och jag sitetr här.. Nu ska verkar hopn klar så ska fortsätta sancka skit!

PUSS!


Darling!





,

Sitter på jobbet just nu och har just läst om en artikel i Aftonbladet.se pom att kärliks filmer som  ”Pretty Woman” och andra kärleks filmer kan förstöra vårat egna kärleksliv. pga höga förväntningar osv tror du på det??


det är spännande när någon annan håller i,

sick



på en skala....,

På jobbet nu då, måste säga att byggarbetarna har gått från hot till not. Förut var det heta, vältranade unga kilalr som jobbade här utanför men nu... uuuu Nu är det finniga sommarjobabre och gammla gubbar som jobbar här.. vad ska jag nu kolla på när jag har rast? Suger!


Senaste dagarna har jag funderat mycket på hur mitt liv ser ut nu än vad det gjorde när jag gick ut nian.
Vissa saker har blivit sämmre andra bättre men det är ju så livet är.
Jag trivs med mitt liv som det är nu, jag har uinderbara vänner, underbar familj och släckt och jag känner mig nöjd med hur jag lever. Senaste åren har man ju fått och förlorat vänner, vissa som jag saknar andra som jag inte saknar men de jag har nu .. de känns bra. Vet vilka som finns där och vilka som inte  finns.

Det ända jag saknar nu är att lämna den här hålan som vi kallar Eskilstuna och börja ett nytt liv någon annanstans men ska hålla mig till min plan, sommaren tjugotio ska spenderas i lugn och ro här sen ska jag börja söka möjligheter någon annanstans.  Det går bra nu allt rullar på som det ska.

Men jag saknar faktiskt skolan lite men det är ytterst lite, saknar att träffa min brudar, att sitta med de ute i solen eller trycka inne medans det spöregnar eller snöar ute medans vi snackar skit, berättar vad som händer i våra liv och ber och tips och råd. Hur vi brukade beklaga oss över vissa lärare eller andra elever. Hur vi pratade om framtiden vi alla har så stora drömmar och planer om.
Nu träffar jag inte mina brudar så ofta ochj vi har inga lärare, lektioner eller elever att klaga över. Nu pratar vi bara skit, berättar om våra liv, ber om tips och råd och framförallt så pratar vi om våra drömmar och framtiden.
Men vi har inte lika mycket tid medvarnadra pga jobb och att vi lever olika liv och i olika städer....

Men det är så livet är och livet har sin gång allt måste rulla på. Men de finns de vänner osm alltid finns där, det har jag lärt mig nu. De vänner som man kanske inte umgås så mycket emr av olika andledningar men som när man väl ses så är det som det inte gått en dag emellan och man vet att det finns inget som lämnas ut ur samtalet.

Asså snacka  om skit inlägg men behövde snacka ut lite blir litte luddigt emn fuck that! Nu ska jag åter gå till mitt arbete ochjobba hårt. Puss på alla där ute!


I samma ögonblick som bilmätaren slog 300 insåg jag vad jag har, vad jag inte kommer ha, vad andra har, vad jag aldrig kommer få,


när det inte spelar någonroll om vilken tid, bara jag får vara där,

Fyfan, vilken kväll jag och Alexandra hade igår, dock kostade det mig min skönhetssömn men det var de väl värt. Vi åkte runt i min pärla och härjade, träffa gifta främlingar, driv in på donken, spionage och en massa mer hyss, det lila äventyret slutade inte förens 5-6 på morgonen och förmodligen blir det mer hyss någon annan dag.

Idag är det jobb som gäller, efter jobbet yttligare massa klippningar och sedan åka på lite äreenden och sen är det chill...

Har inget och blogga om just nu, är inte inne i min "bloggkännsla" nu när jag sitter mitt på salongen och lyssnar på tre st som snackar arabiska. Kul när man fattar så mycket.. ironi?



vi visar varandra så lite respekt, men jag vill låta dig ha din gång, jag lämnar dig,

Kolla på denna film igår innan jag somnade! ÄLSKA!






sista här då, älskar låten... Men fy fan va jag grät som ett barn (gör det än) i den
andra scenen... Sorgligt som fan!



alla kommer vi dö, frågan är bara när, var och hur, så vem fan bryr sig....,

ja, lovade en uppdatering om jag minns rätt men dessvärre har jag inte tid just nu. är hos Kim, har suttit och snackat i skit i typ två timmar (så blir när man inte setts på ett tga.. 1 vecka?) Har precis avslutat en mycket bra klippning på göbben. Mycket nöjd. Fick klippa han hur jag ville men för att inte över driva så klippte jag inte han allt för annorlunda..

Veckan och helgen har vart skit bra, har gjort det mesta och vill bara ut på mer äventyr men idag och kommande restretande dagar av veckan är det  jobb, klippningar och städning som gäller. Rensar i min casa.. känns som jag gjort det i tusen år, men har ju gjort annat där emellan. Så tar ju lite tid. 

Känns ändå skönt att jobba lite nu, pengar och någonting att  göra, trött på att vara hemma när alla jobbar, så nu ä det jobb 5 veckor, minns två dagar i veckan. Egna kunder egen stol, mycket skönt!

Men nu ska jag kolla hur mitt mästerverk blivit när det är tortt och plattat! Puss på alla!

Kim, en av mina bästa vänner, världens snällaste o goaste.

det som inte dödar dig gör dig bara starkare,

Måste bara skriva ett inlägg ägnat min lilla söta Alaa. Saknar dig och vi tar en fika i helgen. Lycka till på jobbet i dag! LÖÖÖV to U

'

ditt hjärta kan vara fånge men din själ kommer alltid vara fri,

Går dagen var grym, fan va kul att få umgås med Alexandra på tuman hand. Saknar tiderna vi hade tillsammans. 

Vi bestämde oss igår efter en hel dag på stranden att gå ut på kvällen för några drinkar och några drinkar blev det och en blind date... haha!

Vi satte oss på Håpes under tak och medans regnet smattrade ner så satt vi och drog goda minnen historier, snackade skit, bad om varandras goda råd och pratade framtid och nutid. Hade det super kul mötte en del trevligt folk. Och runt ett tiden så vinglade vi ut där ifrån lite halv dragna efter kvällens. 
Vi lärde bartendern på Håpes en ny drink som alexandra provat i Italien, mycket roligt.

Ja, kvällen igår vart grymt lyckad och nu sitter jag och väntar på solstrålen för att än en gång ut i solen och sola lite snacka om gårdagen och om helgens bravader. 

Puss på alla i sommar vädret. Nu måste jag skynda mig!




alla kommer dö men ingen lever på riktigt,

Dåligt med uppdateringar .. I KNOW! men det är så att mitt liv rullar på för bra för att jag ska ha tid till att blogga så mycket! Men lovar en bra uppdatering denna vecka * blink blink!





coca cola för dig som är törstig, haha

bloggar senare, är med min tilda.
Ska snart äta frukost i solen, (tidiga?) sen blir det sola, har inte rådfrågat tilda men skitsamma, sol ju. Idag lir det sola, shoppa gummitbåt, mat, ffest. 
Älskar hennes oförberedda bilder,


det vi inte påskyndar kommer heller aldrig inträffa,

NU har jag suttit hela förmiddagen och sökt jobb, nu jävla ska jag bort från den här äckliga hålan som vi kalla Eskilstuna. Hoppas det nappar någonstans ivarje fall. 

Nu ska jag snart möta upp sussie för en sväng på stan och uträtta lite ärendeen och kasnke om jag får tid över även söka lite mer jobb. Kanske blir en tripp förbi Borsökna och tar sig ett dopp, om man ens kan kalla mina dopp för att doppa sig. 

Ikväll är det förening med Alaa och Matilda, ska möta Alaa när hon slutar och Matilda kommer hit efter sin jobbinteljuv. Ikväll ska jag och Matilda nog bara ta det chill och satsa på helgens bravader, kan lova att schemat för helgen är MAXAT och det kommer.. (om jag känner mig och matilda rätt )..att spåra totalt. Fredag 20års fest och lördagen blir en heldag av alkoholförbränning och sköna ider att utföra. 

Nej nu måste jag skynda mig, ska hänga upp min tvätt som jag vart så duktigt att tvättat och sedan piffa till mig och sen möta min lover susspuss!

PUSS!


Skolan, fixa håret på suss
Jag och suss i 9:an Dj-skolan
9:an coola som fan,
Anslutning 9:an
Vårat märke,

det är det sista vi gör som betyder någonting,

Jag har sett mycket filmer genom tiden som gått och speciellt inom kategorier som drama skräck. Sett en jävla massa skit som jag tagit åt mig av, blivit berörd vissa av dem har vart verklighetsbaserade och andra inte men ikväll såg jag den versa film någonsin. Vill INTE rekommendera den, den var verklighetsbaserad och det grymasta, brutalaste och mest omänskligaste jag någonsin sett. 
Kommer garanterat aldrig mer se den, scenerna var så brutala attv arken jag eller Rebecca klarade av att se vissa. Nej aldrig igen. Bara tanken på att filmen kom från en sann historia gjorde att man blev så äcklad av filmen...



Nej, aldrig mer, vill typ bara glömma att jag någonsin sett den. Nu kanske vissa undrar varför jag inte stängde av den om jag tyckte att den var så hämsk..? Nej men man blev fortfarande tagen av filmen och var tvungen att få reda på vad som hände och hur allt slutade, just för att den var verklighetsbaserad. Aja, nu ska jag lägga mig har haft en bra chill kväll och nu ska jag sova och vila ut för resten av veckan kommer bli GRYYYM!

Puss!


tänker för mycket, tänker farligt mycket,



Ja så kan det å när haspen inte är på, ikväll blir det film mys med Rebecca. Pallar inte gå ut ikväll. Ska ut på lördag och känner att varken mitt psyke (folk glor så oförskämt mycket) eller nacken klarar det.
Nu ska jag äta mat, puss på alla!



När ödet inte bestämmer över dig längre,

Jobbig natt kan jag säga, ont som tusan men när jag vaknade såg jag solen och humöret gick i topp. hehe!
Idag ska jag bara chilla och i morgon kommer den fula. Nu ska jag ut och sola igen.


lyssna på det tysta och ta ett beslut,

Hahaha, Kul ju! HÄR!



'



som om det aldrig hänt, en oförklarlig känsla av förvåning,

NU har jag vart hos tandläkaren och allt gick supärt. Lång procses att få allt i sin ordning men det beror mest på att det är mitt i sommaren och folk har semester. Men men det blir ju fixat allafall.

efter tandläkaren så tog jag en fika med Johanna sen nu har jag plockat av johannas löshår och klippt henne, nu är hon redo för semester hihi!
I morgon kommer tilda! WIOHO!

Nu skjusa johanna, sen pappa sen till min gammla praktik och sen FIKA MED ALAA!




När sanningen inte behagar dig,

Ja, då ska jag snart till tandläkaren, är lite halft som halft skraj måste jag säga. Ganska mycket av tanden/tänderna som är försvunna så känns lite si så där. Inte allt för förtjust i tandläkaren. 
Eftersom vädret inte ser ut att vara på vår sida just nu så blir det nog inget sol o bad idag, vad som erbjuds istället vet jag inte....

Nu ska jag ut och ta mig en morgon cigarett och en kaffe PUSS!


vi är alla ensamma, men vi har alla det gemensamt också,

NU ska jag snart lägga mig, kan säga att jag INTE ser framemot morgon dagen. Ska nämligen till tandläkaren vid halv elva för att fixa de tänder som gick sönder i fredags. Men jag hoppas på att det går fort sen resten av degen tänker jag haka på Johanna o co. De ska åka och bada men vart viste Johanna inte så det visar sig. Mot kvällen blir det en MYsIG fika med Alaa, saknar henne så.
Mer än så har jag inte planerat inför i morgn men nu är jag trött så nu ska jag sova, ett glas oboý innan kanske. 




....om jag lämnar den här jorden levande,

Kollade på P.s I love you idag, nu kanske folk tycker att jag är knäpp som inte sett den innan men det har jag inte så okeej!

Men jag måste säga att den var grym om kommer nog in som en god tre på min lista på mina älsklings filmer och det är inte lätt, gillar hela filmen så skarpt. Så jag tänkte att jag skulle del ge mig av min lista på mina favorit filmer.

På delad 1:a ligger dessa två,



Älskar filmen så sjukt mycket har sett den ett ex antal gånger och kan inte få nog
av den bara, en sann historia, tragisk, dramatisk, kärleksfylld, sorglig men samtidigt
så är det fart i den. Någonting som jag gillar mest med den är att historian är sann.


Den här filmen har jag bara ÄLSKAT sen jag såg den första gången när jag var
cirkus 11-12år. Kollar på den ca en gång i veckan tycker att den är bara för skön,
rollerna i filmen är sjukt klockrena och det är typ omöjligt att beskriva filmen.
Måste bara ses!

2:a

Barnet i mig finns ännu kvar, tycker att humorn i den här filmen är klockren rakt igenom!

Och nu kommer den nya 3:an
Den är ny och jag kommer definitivt se den igen och det är FAN snart, gillade den 
verkligen.


Sen hittade jag den här som jag vill se, hittade den när jag sökte efter tralierna till de andra.


Verkar ganska rolig, nog ingen som hamnar på topp listan men vore kul o se,


i´m fucked up now,

helgen har vart underbar!, Ja om man bort ser lilla olyckan i fredags men allt dåligt behver inte bara komma med  dåligt utan också bra saker och det gjorde min lilla olycka. 

Känns lite halv jobbigt att alla andra tar det dubbelt så hårt än vad jag gör, jag vet att jag ska veta vad som kunde ha hänt men ändå kan inte låt< bli att vara glöad för att det gick så bra som det gick så tänker inte på vad som skulle kunna ha hänt. Nog snackat om det..

Fredagen, Vart grillning hos Bolin med ett gäng sköningar. Mäster kocken Charlie grillade köttet och bolin friterade 
pommesen maten var super, ölen kall helt perfekt och vädret behöver man inte ens komentera. 

Lördagen, vart en spontan utgång, nykter dock. Först ut till Kvickan där de andra satt och förfesta.  Kan säga att det båda var kul och  mindre kul att gå ut. Men det vart en helt okeej, avslutade kvällen på donken med fylle käk. 

Söndagen, vaknade gasnka så sent dock men jag, andras och Bolin åkte ut till kvicksund där vi sola bada pool och sen åkte båt hela efter middagen. Tog båten förbi bexks, Där de andra åkte vattenskidor och bräda. Kan ju säga att jag var avensjuk tall max, att jag inte ens kunde hoppa av båten i vattnet eller att jag inte fick prova att åka lite. Men det var helt underbart ändå, sjukt kul att kolla på de andra medans de åkte.

Men nu ska jag sticka PUSS!

Gillar bilden,








Billigt, billig, alla gillar billigt,



Nu sitter jag på baksidan i skuggan med en kopp kaffe och funderar på vad jag ska göra idag/ikväll. 
Ja för er som inte hörde de så ska jag gå med nack krage nu i 6 veckor framöver... Men det ska inte stoppa mig, förhoppningsvis ska Matilda komma hit och då ska vi spåra, får köra robbotdansen *blink blink*

Nu ska jag dricka mitt kaffe och komma på en plan till dagens nöje, Thihi


det går bra nu,

Midsommar!








Tänkte slänga in de här bildena från midsommar bara.







Love makes you weak,

Liten, det var då det började, livet allt äventyr.

Ikväll blire party, grillning o poolbad och massa öl. Kommer bli nice! Börjar bli sjukt taggad så ska hoppa in i duschen så.


det renaste av det renaste,

lång dag, bloggar senare..


Så  sjukt sugen på att åka moppe, vill vill vill, sjukt kul juuuu!


RSS 2.0