frågan om misstag är det rätta,

Om man kunde dö av uttråkadhet, då skulle jag vara död sen timmar tillbaka, dagar tillbaka. 

Jag vill bara skrika pga att jag är så uttråkad.

Har inget att skriva för har inget gjort. Så, så kul var det. HEJDÅ!



you are my everything and my nothing, you are what I need most and least, you are my life and my death


verkligheten är din fantasi,

Detta gör mig fruktansvärt förbannad och får mig att skämmas som männsika!!



Att vi inte skäms?!

Ett sådant enastående, mäktigt och framför allt vackert djur som detta kommer lämna jordens yta inom så kort tid och så lite reagerar vi. En av de största faktorerna till att de försvinner är illegal jak men med dessa människor att de inte får dåligt samvete?

Just i Kina ( om jag minns rätt) så är det värst, där använder man köttet till mat benen använder man för "medicinska skäl" och päls till fint. Allt detta säljs på svarta marknaden. I dagens läge finns det endast 3000 djur kvar, jag skäms över att under min levnads tid kommer detta djur förmodligen försvinna. Vad ska min barn säga, barnbarn? 

SKÄMS PÅ MÄNNISKAN!

Sitter och funderar på om jags ka lägga upp bilder på HUR man flår dessa djur, ska jag eller ska jag inte?
Ni som vill se hur det går till kan gå in HÄR och kolla. VARNING STARKA BILDER!

MEn jag beslöt mig för inte eftersom jag själv höll på och spy när jag såg de hemska bilderna. 



Sökte på google och de flesta bilder som kom upp var på tigrar i fångenskap, sorgligt?




FUCK OFF,




håll vinden ifrån ditt öga och stirra rakt in i sanningen

Nu är dagen slut och jag ska förmodligen lägga mig nu och sova... om det går inatt

Puss och natt allihopa!






som om det aldrig hänt, en oförklarlig känsla av förvåning,

Nu överdriver de väl?


Jag som inte är ett fan till julen tycker inte om att det pyntas för jul redan i Oktober. Känns som om det blir tidigare och tidigare för varje år. Julen blir ju fan bara längre och längre....


snart är det is på rutorna och vi alla undrar är det så här det ska sluta,

Ja, mat kvällen blev inte lång varig i dag. Bristande, humör, tid och ork  får vi lov och skylla på. 
Men vi gjorde oss en massa, massa, massa pankakor och fy förbannat vad goa de blev. Speciellt de som jag gräddade.

Sofia vispade i hop smeten, jag grädade (mest alla fall) och alexandra små gjorde lite av allt.

En ful jävel,



Tänkte visa, har köpt mig en ny jacka. LOVE IT

Inte den vackraste bilden på mig men fuck that,





längtar tillbaka till början fast det är så nära slutet,

Ja nu sitter jag och fixar mig redo för att åka till Alex på matkväll. Så skönt att lämna huset en kväll. Hinner inte blogga nu tyvärr. 
Puss på alla.



....om jag lämnar den här jorden levande,

ÄR så fruktansvärt trött men att somna... nä det går bara inte. Jag vet inte varför det är någonting som ligger och gnager mig, jag vet det. Det är oftast då jag inte kan sova. Men just nu retar det mig otroligt mycket var lika igår. Somnade sen as hell och när jag väl somnade var det inte lugn sömn, sov dåligt, halvsov, drömde och vaknade stup i kvarten, plus vaknade jätte tidigt så sov inte ut heller.

Men men i morgon ska jag hämta min skor som jag lämnat in för lite upp piffning så det sak bli skoj och se om skomakaren jag pratade med fick till det. Mer än så har jag inte planerat  men tänker fane mej inte sitta hemma i morgon (inte för jag gjorde det i dag men ändå)  Vill hålla mig i rörelse och så får vi se om det blir någe jobba av.

Träffade min kära vän Rickard i dag för en fika  så där på kvälls kvisten. Sjukt mysigt! Men jag måste säga att det merks att de "yngre" har hittat dit nu. Tidigare i år när jag och Matilda hade våra plugg kvällar där så var det inte sååå mycket "yngre" folk där men nu... ufft. Kryllar...

Brukar inte bry mig men idag satt det en fruktansvärt irriterande liten fjortis och hennes kompis och spelade kort. De hade säker sjukt trevligt i hop men att lyssna på den gälla, ljusa rösten hon hade, tog på både trumhinnor och humöret till bristnings gränsen. Litet minus men kaffet var gott och sällskapet var supääärt!

Nu ska jag försöka sova, ska nog slänga på ett eller två avsnitt av Friends och somna till... så håll tummarna att jag somnar nu för jag är trött som *************



.,

Hade problem med att sova så jag satt och sökte runt på internett som jag brukar göra och kom ganska snappt in på olika filmer. En av filmerna som jag hittade var " The Boy in the striped pyjamas". Jag blev tagen av handlingen och nyfiken och började kolla, jag insåg snabbt att detta inte var en vanlig, underhållande film utan en film med enorm innebörd och jag blev rörd till tårar. 

Tänkte jag skulle berätta lite om filmen och sen kanske få några av mina kära läsare intresserad av att se denna film. För det är någonting jag verkligen rekommenderar, man kan omöjligt säga i slutet av filmen att man inte känner ett hugg i hjärtat.

"Min förklaring"
(Ur ett barns syn under krig?)

Filmen utspelar sig under andra världskriget och handlar huvudsakligen om en ung pojke vid namn Bruno, 8år.
Bruno, en oskuldsfull och naiv 8-åring, tvingas utan förvarning flytta från sitt trygga hem i Berlin till den tyska landsbygden. Uttråkad och rastlös trotsar han sin mammas förbud och beger sig på upptäcksfärd i den närliggande skogen.
När han vandrar i skogen kommer han slutligen fram till ett koncentrations läger där han möter en jämn gammal pojke på andra sidan av "staketet" och en oväntad vänskap tar sin början...
Pojken i randig pyjamas (The Boy in the striped pyjamas) är baserad på John Boynes prisbelönade roman. Det är en oerhört gripande och tänkvärd film som kommer att dröja sig kvar i ditt medvetande långt efter att eftertextern slutat rulla


Ett igenkänt ansikte får ni se i filmen, om ni är som jag ett stort Harry Potter fan, är David Thewlis. Kändes tämligen konstigt att se han spela denna roll, en hård far och soldat när man är van att se han spela en sliten men snäll varulv i Harry Potter filmerna (Professor Remus J Lupin)

Som vi/jag är van vid,

Så till alla lägg denna film på minnet jag tror verklien inte att någon kommer ångra sig om man väljer att sätta sig ner och se filmen. Den kommer träffa er rakt i hjärtat. 
För er som vill ha en smak bit, början på filmen här under....








kan man lära gamla hundar sitta?,

Ja dagen har vart god mot mig. 

Efter mycket om och men ringde Östvik tillbaka till mig, en trevlig stund hos mig kolla  gamla bilder och sedan åkte vi till Kim. Satt där och blev hyper på kaffe. Sen klippte jag Kim den lilla jäveln innan jag och Ö rulla vidare. Och så nu sitter jag här igen. 

Ska träffa Rickard en sväng sen får vi se vad som sker.



jag vet, jag vet att mitt hjärta vet och det är huvudsaken,

Ungern,


Turist javisst,



Nu ska fixa mig men innan det ska jag åter gå till de som jag gjorde förut, ta mig en kaffe och en cigg på baksida, pa altanen, sittandes i en stol som står stirrandes ut mot skogen... Kan va mysigt. 
Tänkte att jag skulle fått liv i Orreborre (Östvik, så kunde han gjort mig sällskap med icke, den arbetslösa jäveln vaknade inte när jag ringde)


Bilden från tidigare i höst, Haha Fail!

PUSSPUSS!!



fina flickor tar inte håret bakom öronen,

Asså skojar alla med mig eller va fan?
INGEN svarar i sin mobil!

Lackar är såååå uttråkad att jag döööööör, fuck me!






varje normal,

Vaknade nyss,

Ja, då är jag vaken då! Fick nyss ett mess, jag SLIPPER jobba idag weeeee!

Ja mer än så då... Jag ska klippa David idag sen ska jag möta Becki på stan så ska vi shoppa skor!!! aa eller rebecca ska, jag ska kolla på och hoppas på någon form av kick av det men jag ska köpa lite tillbehörigheter till mina skor och lämna in några hos skodoktorn. 
Mer än så pallas det inte nu att skrivas. 

PUSS!!



Kände för lite osammanhängande bilder till inlägget från olika underbara tillfällen.



heavy feelings,

Ett gäng halv feta killar kombinerat med Lady Gagas musik vara underhållande utav någon form?
Ja, döm själv...



Vilken energi för vad?


Glöm den du trodde att du var och acceptera den du är,


tusen tankar, tusen beslut, vilket är viktigast att ta först,

Kom hem nyligen efter  någon timma med Alaa på vårat fik, en kaffe och en tårbit borde höja mitt humör men icke. Skönt att träffa Alaa dock.
Vi satt där och klagade över hur mycket vi avskydde tillvaron just nu, klagade på allt och alla. Skönt som tusan. Men samtidigt som vi satt och klagade så vart det mycket skratt. Det är det om jag gillar med Alaa hon får mig att skratta. Oavsätt! Glad att ha henne.

Aja, som ni nu kanske fattade så är jag tillbaka i sverige. Kom igår. 
Nu ska jag slappa lite, ta någonting varmt att dricka för min hals dödar mig.



,

Kan ni tyda den övre?
Den är spegelvänd, så när jag ser mig i spegeln så är bokstäverna åt
rätt håll för mig.
Budskapet med den fattar ni själva... om ni ser vad det står.
Den undre, ja den gjorde jag samtidigt men med annan mening. Alexandra
har nämligen en lika dan i nacken. För att vi gjorde allt tillsammans, provade
allt för första gången tillsammans. Säng vad ni vill men
Jag ÄR såååå NÖJD. Blev som jag ville och känns perfekt!


Gjorde förre veckan på torsdags morgon tillsammans med Söta Alex
båda var så nervösa. Jag är ju så jävla rädd för nålar men allt gick
bra ändå.



ATT BLI ARG KAN IBLAND VARA SOM ATT HOPPA IN I EN HÄRLIGT ÖSIG SPORTBIL, TRAMPA GASEN I BOTTEN, KÖRA IVÄG I FULL FART OCH SEDAN UPPTÄCKA ATT BROMSARNA INTE FUNGERAR,

Till min sötaste Alaa,



förväntan, vände mig om en sista gång men med en besviken min vände jag tillbaka och klev över gränsen som kommer förändra, nu vet jag.....,

För er som inte vet.. Jag är inte hemma för ögonblicket så att få tag i mig är ganska omöjligt, går går det men jobbigt läge liksom är i Unger, har bara ena mobilen ( 0768602245, ring om det krisar inte annars, jag betalar massor för att ta emot era samtal.)

Just nu, sitter och degar sliten till max, har halv sjuk så känner mig inte på topp men ska nog ta mig i kragen. Ska snart iväg och bada. NICE!
Vart i budapest hela helgen och vad jag/vi har gjort där berättar jag i ett senare inlägg. Nus ka jag killa puss






är det inte dom idag så är det några andra imorgon,

Dagen i ära har än så länge spenderats med att tvätt och städa inte så jätte roligt direkt. Men det måste ju göras, har en hel del att göra, jag o tidsplanering... inte min grej men ska fixa det sista efter jobbet sen blir det myspys med Alex. NU ska jag strax åka till Torshälla sen till jobbet... inte pepp på jobb kan jag säga men men pengar är pengar.
Puss på alla måste springa!



gråt inteöver någon som inte skulle gråta över dig, gråt inte över spilld mjölk,


what the fuck?

Fy helvette vad jag mådde dåligt igår, grät inombords över att jag mådde så piss, feber och skit. men idag känns det lite bättre men det va fan inte kul att jobba igår trodde seriöst att jag skulle dö när jag var på salongen jag bara ORKADE INTE... suck

Men idag är det bättre plus att alla skor jag beställde har kommit, lycklig! Bara kläderna kvar nu.




Idag blir det chill, mår ännu inte topp så ska vila i morgon har jag massa massa att göra, massa att fixa på morgonen och sen är det matkväll med Wistrand så och torsdag ledig!
Har även bokat tatuering och nå gäller det, nu finns det ingen återvändo. 
Nu ska det lagas mat...

Puss!


klart det är jobbigt men nätterna brukar oftast vara det,

idag är det tungt på många vis. Är överdrivet sliten men glad att jag vaknade hemma....Orkar inte blogga om någonting snart är det mat och efter det tänkte jag typ dö....




Jag funderar på att byta ringsignal... det kommer ge mig en hjärtattack en vacker dag. Om ni ville veta....



min värld har aldrig känts så här liten, men jag har aldrig känt mig så liten i en sådan stor värld,

Home sweet home!

Idag har de vart chill, skön arbetsdag må jag säga. Förutom att jag låste in bilnyckeln, glömde nycklarna till salongen hemma så vart lite jobbigt men det löste sig. SKÖNT nu äre bara morgon kvar sen är jag ledig hela fucking söndagen fan va skönt. Så imorgon.. PARTY! Så sjukt taggad!
Varför så taggad vet jag inte men kul ska jag ha.

Nu ska jag dusch sen får vi se vad som bli och inte blir av ikväll. 
PUSS



glad för de man har,

VILKEN?

hjälp mig välja vilken bäverfitta jag ska köpa, min försvann förra sommaren och vill ha en ny till vintern.


denna eller

denna?

när det står lika vad väljer man,

Detta in lägg är till dessa personer!

Oscar Östvik!


Jag har känt den här killen så länge jag kan minnas. Vi har gjort så
mycket ihop, vi har växt upp tillsammans. Jag är glad att jag har han
som vän och jag hoppas att det bli många år till tillsammans. 


Alexandra Wistrand!

We did it all, Ja vi gjortde allt tillsammans första gången. Den här
personen är nog en av de personer som jag vart mest öppen till.
Pratat mest med och lekt runt mest med. Vi har haft så sjukt grymma
studenter tillsammans, vart sjukt bra vänner sen lång tid tillbaka. 
Från att leka med dockor ihop till att ta första fyllan ihop.

Sofia Hurtig

(Bilderna är från 2007) Suss och jag hade den grymmaste skoltiden
tillsammans, de var de jag saknade mest när jag började gymnasiet,
att flumma runt med henne i korridorerna, låsa in oss på toa och göra
ingenting och sitta och flumma på lektionerna när de var värdelösa.
Vi gjorde så sjukt mycket kul, vi har samma humor och vi kan skämta
med varandra och vi kan vara seriösa. Det är det som är så härligt!

Kände bara för att skriva om dessa personer mest för att jag har spenderat så mycket tid med dem de senaste dagarna och känner att jag vill visa hur mycket de betyder.
Själv klart finns de andra människor i mitt liv som betyder men idag vart de dessa. De som själva vet med sig att jag tycker om de de är de jag tycker om. Nu ska jag till jobbet träffa söta Alaa och i dag ska det klippas så det ryker om saxarna, Hihi!





långt,

seg dag....

Sitter i sängen för ögonblicket just satt på en maskin tvätt, nu ska jag åka och köpa mig mina morgon cigg. 

Dagen ser komplicerad ut men det ska nog gå o lösa.

PUSS


vill spola tillbaka och uppleva det om och om igen,

Så JÄVLA söt!!







,

Jag bara vill ha en sådan här, de ser så mysiga ut och jag skulle verkligen vilja ha en att försvinna i under vintern.







Hittas R

Ser de inte för mysiga ut, den undre vill jag ha, jag vill vill vill men köpt för mycket redan. Känns onödigt att lägga så pass mycket på någonting jag kommer bära hemma typ.
Aja dreem on..

RSS 2.0