Jag skrattar dig i ansiktet och vänder ryggen och det känns så jävla bra,

Hej hopp,
För mig är det morgon eftersom jag gick upp för dryga en timma sedan. Men för er som jobbar eller är i skolan så är det förmodligen snart lunch. Jag börjar inte dagen fören 12,20 så jag har lugna puckar i dag. Men dess värre så har jag tal dirr nu på "morgonen". Men jag känner mig ganska så självsäker övat och övat men det 'är ju det jag skrev det igår kväll hos Jocke så har ju inte övat så länge men jag har läst det för jocke till hans förtvivlan 3gånger.
Det är tal i svenska B och man ska berätta om en speciell plats, som betyder någonting spciellt. Jag börjar dock fundera på om det jag valt är töntigt.... Tänk om .. hummm inget att göra någonting åt nu redan övat till kaffen igen nu på morgonen och skrivit min kom ihåg lapp.

Så snart till den mest hatade skoldagen i mitt skollivs historia, slutar halv åtta och antar att jag icke kommer ha sådan tur som förra gångan att lektionen är inställd. Nej hej hopp nu måste jag gå och durcha bussen gåg om ca 45 min..

Ha en underbar dag små änglar och små äckel!




Bilden har inget med inlägget att göra men satt och bläddrade igenombilder och hittade dessa bilder och den kvällen var så rolig ( och jag diggar bilden, Sara springer)



the happiest day of my life is the day I die,

Helgen har vart suuuuper!!

Fredagen har jag ju redan berättat om så behöver inte dra den storyn engång till eller mer detaljerat.
Lördagen vart lite ändrade plande Sara och jag beslöt oss för att skippa krogen och istället ta stugans oskuld, inviga den. Det blev en vända förbi statiol och köte chips och dipp (<3) Sen mot stugan kollade på Men som hatar kvinnor. Såå bra somnade i soffan vaknar dagen där på av att jag blir bländad av solen. Vi beslöt oss för att hämta in frukosten till stugan, Kaffe (<3) och macka ochs å satte vi på+ en till film. Efter filmen låg vi och diskuterade stugans framtid och jag hjälpte Sara att flytta in lite saker från hennes gammla rum till stugan. Men efter ett tag tröttnade vi och la oss i den nu nymöblerade stugans säng och kolla igenom Ikea katalogen (tönt varning?)

frukosten, mycket god,

När jag kom hem var jag så klart super pepp på att  bygga om, renovera min ungkarlslys så jag möblerade om lite grann (igen) Bild på min ny möblering får ni en annan dag för nu pallar jag icke att ta kort påt.
Åt middag med familjen berättade om min helg sen beslöt jag mig för.. hum JOCKE! Åkte dit rökte allt för många ciggaretter och snackade alldeless för mycket bajs och kolla too mutch på tv. Men jag bara ÄLSKAR kvällarna hos jocke. Speciellt när det bara är jag och jocke (vet att det där låter fel) men det är så skönt att bara sitta och dricka kaffe i köket och vi båda berätta om det senaste medans vi kjedje röker och sedan för att förflytta oss in i soffrumet där vi antingen slår på en film eller bara kollar på skiten som går på tv.
Måste dock lägga in bilderna på jockes älskvärda katt som jag bar DÖR för. Så söt så gosig och så älskar mig. (kommer snå kattjäveln en dag!)



Kan man inte dö för den här katten eller vad?



saken att uppnå ett mål,

Nej inge party i dag, ändrade planer. Jag och sara satt hos mig där vi kom överens som att vi skulle skippa partyt i dag i stället åka till sara och inviga stugan. Gårdagen blev för tuff!

Men det ska bli skönt med en rulle och att äta sig lite fetare. Nu mot afären för chipsen.


-------------------------------------------------------------------------------------------




jag håller allafall inte på med min kompisars killar...


...,

Sitter hemma nu och väntar på att sara ska komma hit så vi kan börja kvällen.
Går dagen var super rolig, Vi för först Hos Andras där vi grillade,drack pratade och dansa. På grund av regnets på hopp så så fick vi sitta men inga störde sig på det, vi radade upp en bord inne i lokalen. Medans Andras och resten åkte till västerås så vart jag och Sara kvar lämmna i stan. Vi beslöt oss för att det skulle bli harrys. Vi var där träffa massa människor och men typ inga som vi kände.

 


jag förstår dig,

NU sitter jag här vid datorn och funderarpå om jag verkligen ska gå till skolan, halsen dunkar av ont och huvudet känns som om det är flera kilo tungt... Men känns lagom kul att vara borta första veckan inte alls. Ska dricka lite kaffe och känna efter.
Ha en fin dag allesammans :)


vågar inte, vill inte, kan inte,

var hemma från skolan i dag pga att jag INTE mådde bra alls, sen har jag iprencip sovit hela dagen och legat i feber tog några tabletter sommna om och när jag vakna sedan mådde jag mycket bättre. Men att vara hemma en dag (och vara ifrån flickorna igen) så blir man LÄTT uttråkad. Så jag fick för mig att jag skulle pimpa ett par av mina skor dom var tråkiga och jag använde dom aldrig så jag hade ju inget att förlora. Jag sms Suss och kolla fall hon hade några nitar och kjedjor hon inte hade nytta för fick ett gäng av henne sen satte jag igång att vara kreativ!

Resultat...


Så såg de ut innan, tråkiga eller vad?


Nå vad tycks?
Ganska nöjd ska visa dessa för flickorna i morgon och kolal vad de tycker. Sen få se om Eskilstuna är redo för mina hemmapimpade skor. SKA till skolan i morgon.

Igår så åkte jag till sara på lite tisdagsmys, vi snackade en heldel, kolla bilder sen kom vi fram till balen började diskutera klänningar osv mcyket intressant.

Sen åkte jag hem och utan ens en för varning fick jag ett mms av sara


Texten till denna bild löd så här:
Ligger här och mys tänker på dig baby <33
Hoppas du gör det samma ;) God natt


Jag vet inte om man ska bli rädd ?  Men skickade såklart tillbaka till min babe detta

Med texten :
Här sitter jag. haha ska tänka på dig när jag lägger mig i sängen <3

Vad ska man säga, nu sitter jag och Sara (o henke på ett hörn) och tar en öl över msn tillsammans mycket trevligt. Vi kännde alla stark ångest över att inte vara uite på krogen en onsdag liksom så vi fick dra igång en fest på msn istället mcyket trevligt. Men nu ska jag gå och sova "ruset" av mig


håll i hatten,

Bild från sara älska hennes FETA katt


DEn feta jävel, men har en fin personlighet och ska alltid tigga av mig(alla) när jag sitter och fikar och jag brukar alltid falla  för hans ögon så slänger alltid till han en liten bit



you are only a toy,

Matilda skrev ett så fint inlägg på sin blogg, och jag vill bara säga att jag är glad över att ha dig som en vän och att jag uppskattar dig så otroligt mycket.  http://matildalind.blogg.se /  Super rara underbara tild gå in och checka bloggen. skrattar med henne åt henne och utan henne, alltid lika kul. <3




vem kan stoppa mig när jag bara rullarfram,

hej o hå
Första dagen avklarad. Fick läxa första lektionen i svenska svenska läraren verkade helt OK lite hettsig men bra och känns som om det komemr funka finfint. Samhäll, blandade klasser frisör hälsakroppsvård och hantverk skön med ny bitches, nytt färskt blod.
Helt underbart att träffa några iklassen, Matilda saknat dig kul att se ditt nylle igen, Alaa olivia också så klar. Puss på alla flickorna känns lite konstigt att inte Jessi (Jessica) var där men hon har det säker bra där nere men själv klart kommer hon inte kuna låta bli att sakna mig,den underbara!

Efterskolan en snabbis på stan med flickorna och en snabb fika där vi avslöjade alla dirty ditaljer över sommarens alla.... mycket roligt. Alaa kom nog med en av de värsta, 1-0 till dig.
Nu ska jag sätta igång med min första läxa för terminen.... eller komme jag sätta igång? blir nog lite avsnitt av LOST ( <3) innan och sen en energidryck så jag klarar av att hålla mig vaken eftersom jag var uppe alldeles försent igår.  Sen tidigt upp, men hade en jätte mysig morgon med Olle. Hela dagen var fan soft efter skolan satt jag hos Sara på Kaffe ett tag.


Fuck you,

hejsan,

sitter nu hos Olivi och myser.Var på möte och det gick bra men när jag snare kollar mitt schema så ser jag att jag inte börjar fören halv ett typ, klockan var då 9 KUUUUL!!!!
NOT!!

Så jag ringde och väckte olle och nu sitter jag här och dricker kaff. MYS saknat henne såååå himla mycket.mysss

Nej nu blir det en cigarett och en köpp.
slutar halv åtta iskolan, hej bra linje!

Ako ay pag-ibig mo ako ay may mahal ka at patuloy mapagmahal sa iyo

efterlyser min älskade solbrillor, SNÄLLA vart är dom. Vet du någonting hör av dig :'(




Ako ay pag-ibig mo ako ay may mahal ka at patuloy mapagmahal sa iyo,


And baby the way you make my world go round, i´m sorry.

ÅNGEST!!!!
jag vill INTE till skola, sitter med mag ont och sådan ångest. FUCK vad jag hatar skolan så sjukt jag som trodde det skulle vara lätttare när man kom till gymnasiet.  BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

DÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖ

oh jag vill inte, visst kul att träffa brudarna men sen då.. Ha lektion med rynkan? och men blir tvingad? 
Året börjar med rester och jag missa första dagen, för jag var så sjukt klantig kvällen innan.

jag är så trött på ALLT, jag ska bli en tråkig människa så kanske man kan uppskatta det tråkiga.
Känner mig så jävla depp just nu, allt känns bara jobbigt. Sommaren är slut och jag gjorde inte mycket vettiga saker hade inte så många "super"kvällar jobba, samma fylla, samma folk, min favoritplats i  sommar har vart framför TVen i soffan med mobilerna på övreplan. Jag bara älskar att ligga i soffan glo på mina favorit serier alla fattig program osv. Snart är det vinter och jag spenderade mitt sissta sommarlov inte särskilt bra. I vinter komemr det vara kalt och blött kommer tvingas stå och vänta på bussen i kylan och halka i bussen innan man går in elelr när man just går ut, JA jag gör det gämnt!

Men på samma sätt ska det bli skönt med vinter, ta på sig den feta jackan inköp av nya mösser, vantar och halsdukar. Att sitta med raggsockorna på under en mysig filt och kolla film med någon sammtidigt som snön fallrer utan för. La långa promenader i en snötäckt skog att skuffa runt varandra i snön, kassta snöbollar på folk som inte vill. Ja det ska bli skönt....






mitt hjärta bara stannade, minna ögon ville fly,

spårade lite i går ditaljerna sparar jag för mig själv för vissa är för grova för att hlras.
Ville bara säga Tack till Andras som var så snäll mot mig igår kv'äll.

Idag mådde jag inte så bra så la mig i soffan halv sov tills nu nu ska jag hem till jocke för lite kaffe och prat, en del att prata om!

ciao!


gör att misstag och du kommer känna,

Blä blä blä,

Bara chill idag, kvällen får se .. kan ju alltid hända någonting oväntat




det handlar om självrespekt och inget annat,

Går dagens historia tar jag när jag nyktrat till, så länge kolla in denna coola video.




för stor för stan för liten för en ny

Äsch vi kör igen

Tyckte det var dags att ta ett lan igen




du är den du borde vara.

Igår var på stan och leta praktik, och det gick allt annat än bra. Var på 8 olika ställen alla sa nej förutom ett ställe som sa kanske.så ska ner i dag nu också och leta känner hur paniken kommer krypandes jag vet inte så många mer salonger.
I slutet av mitt shoppande efter praktik så ringer sara och eve och dom var på stan, så mötte upp dom. Och dom fick mig helt på andra tankar. Vi gick runt och kolla efter en amenacka till Sara och sara kan inte ta vilken som hälst. Sen efter det vart det prova fula klädet och skratta åpt varandra. MYCKET KUL .

Nä nu ska jag fixa mig.



finns inga ord,

Igår var jag hemma hos Sara i stugan skull röka lite pipa och kolal Tv. Det var jag sara eve och östvik men när vi skulle dra igång pipan insåg vi att den inte gick att rädda, det var slutat på min älskade pipa.
 
Detta inlägg är tillägnat min vattenpipa vila i frid.
 

Första gången vi använde den, 3mars 2007.<3

Pipan blev liksom Odlarensgrej, vår sommar höst så hade vi många fina stunder med den. Många utomståeende hittade charmen med att sitta i lekparken med pipa, vännerna, chips påsarna och bara njuta.


Alla blev vän med pipan, alla älskade pipan,

Till och med de mest oerfarna rökarna älskade pipan.


16 agusti 2009 var det dags att ta adjö!
Må den vila i frid! <3


det kommer ett slut,

SKOJJAR DU MED MIG ELLER?



Höja nivån, höja ribban och visa att man är någonting speciellt,

Fredagen           vart inte riktigt som jag planerat. Efter några tappra försök att hitta på någonting så satte jag mig vid datorn och accepterade att jag skulelö bli hemma med en påse chips. Sen skriver Alexandra till mig hon frågar om jags ak med på fest jag sa "nej inte så pepp, emn kom över hit så länge jag är ensamhemma så var med mig innan du åker"
Och det gjorde hon men då vart det ju själv klart kunde ilte låta bli att följa med.
På med någon fräch topp ett par högklackat och sen ut mot festen var av jag inte känner någon när jag kom dit.  Blev bjuden på en massa dricka och i slutet av kvällen hade jag fått några nummer av några fall att det skulle dyka upp fest igen.  Kom hem runt 6 på morgonen efter att fylle käkat på mcdonkan på västerleden.
Inga bilder från den kvällen turre men men.

Lördagen             vaknar jag ganska sent krälar ner till soffan och lägger mig där. Sen runt tre åkte jag och mor min iväg för att rida, bokat tid för 2timmars ridning super kul att få sitta i sadeln igen.

Kom ju dock hem ganska sent men det var bara påt igen. Äter och börjar fixa mig, får då sms ev en sen kvällen innan och blev bjuden till en fest.  Jag messar Alex och hon kommer till mig vi fixar oss sen var mor min generös nog att köra oss också det regna ju inte lite. Ringde eve så hon hänka också . Väl på ferren så fick jag lära mig en massa nya öl spel och jag hade super kul. Så kul att jag nästan glömde att vi skulle till krogen men dit kom vi med.
Mötte upp Alex igen efter krogen och efterfesten fortsatte... Hela helgen var grymt rolig.





le för fan,

Helgen vart  super bra mycket lyckat. Hade roligare än på länge. Ska berätta om den när kära eve skickar bilderna.


Kanske sanningen är något att hata och någonting man ska slänga bort, för sanningen är alltid den samma en förvrängd fråga.

sista dagen på jobbet i dag, sköööönt men kommer sakna mina med arbetare, hah!
hade tänkt supa gärnet i dag men kvällen/helgen vart inte som planerat så får se hur denna kväll slutar har några onda och roliga planer så får se om det blir någon av dom eller om det blir en påse chips och 5 avsnittLost.

Bilder från mitt sommamr jobb;


Bilden är från när vi fasnade på en strand en avd e första dagarna.

vattenkrig i bilen,

En mysig väg vi åkte på väldigt mycket bara för att jag tyckte om den,

En skruv i däckett,

Vi kämpade

Lo och ja tog en tupplur medans BB käkade lunch, mycket skönt

Mina klotterbyxor,


det var allt för mig tack och hej!

Jag står brevid dig, jag pratar med dig, jag skrattar med dig, jag kramar dig men jag har aldrig kännt mig så ensam,




Ord betyder ingenting, kännslor betyder ingenting, betydelsen betyder ingenting, för i slutet existerar ingen av er längre....,

Ja Fyfan va jag är ur less på att jobba nu och sista veckan känns bara jobbigare och jobbigare. fredagen blir ju chill dock ska bara städa ut bilen och lämna in allt. Så teknist sett så är Torsdagen min sissta dag. Men ju mer jag tänker på det kommer sakna (lite) att jobba ändå, att komma på morgonen prick på minuten bli bemött av BB och LO som ler och ser trötta ut. Att sitta i den där jävla bilen när det är så sjukt kalt på mogonen och på efter middagen svettas man som ett as i den bara för att det är så vartm, eller att se Lo nicka till med huvudet mellan stoppen och lyckan när BB nickar till.
Ja lit, lite kommer jag sakna det, emn kommer inte sakna de långa timmarna och det tidiga mornarna och att man alltid är så sjukt trött och seg för vad man än gör så känns det inte som man riktigt är inne i spelar.

men men igår vart det Björn Rosenström med Sara det var SUPER hade det riktigt trevligt. Mötte lite roligt folk som vi sammanslog med. Kunnde dock inte bli så sen hem och för att slippa bli allt för sen hem så beslöt jag mig för en öl får räcka och halv två blir lagom. Toppen!


Idag blir det, Harrys sen Nybron med flickorna Sara och Eve, såblir inte super hårt men lite kanske. (vill inte spåra så totalt Haha) Det ska bli mycket mysigt att bara gå ut utan några förväntningar.

Nu måste jag fixa mig.


1 år, 9a

Till kimi sen staden för att härja!




Jag är din mardröm,

bara chill i dag, jobba sen hemma skippa lunchen så fick sluta tre (SKÖNT). Sara kom över en snabbis och vi satt och snacka skit prata om sommaren som vart och det kommande året, vi beslöt oss eftersom det är sista året som student så ska det spåra. Ska hitta på allt vi kan. Ser fram emot att spendera mitt sista år med de jag älskar mest!
god bless you

Men jag tycker det är dags för en kräftskiva snart, skulle vara kul att sammla ett härligtgäng för sista gången i sommar och äta gått, drickagått och bara ha en underbarkväll.

Idag fyller broderjord min år han blir 14is, wee blir säker jätte kul NOT!
Grattis till han, blir snart stor middag!

ska hinna med att kolla på några av snitt av min nya älsklings serie LOST! 4se nu!

Sista veckan på jobbet ser ut att bli chill så därför överväger jag en ute kväll på onsdag ... men också sugen att vänta till helgen då det sak firas att jag slutar joba ÄNTLIGEN! Men men, får se.

Sara du är mitt USB-minne!





jag vet,jag vet,

Fy fan sorry att jag inte skrev men min helg har bestått av fylla grov fylla.

Fredagen:
Beslöt mig för att gå ut och parta med min pojkar mycket roligt träffade massa folk och fick i mig en öl för mycket men hade störtt kul. Satt först hos Linn ochförkröka ett gäng och sen vart det time out Mycket kul. Sen efterfesta vi hon VD, men runt 5 tror jag somna jag i hans sänge halv sex gick vi därifrån typ.
tack alla!






Lördagen:
Spenderade jag att vara bakis, fram tills jag börja dricka igen. Var hemma hos Eve. Blev blåst av våran langare inte kul. Sen vidare till Jullebulle (tack för igår). Hur jag blev det vet jag inte men fylla vart det.



Söndagen:
Vaknar dagen efter i min soffa det är poppcorn över hela mig (?) Jag hade tydligen bankat på min brors fönster i tron att jag inte hade nyklar men som låg i min väska. Gått in tagit av mig min kläning i soffrummet gjort poppconr och gått och lagt mig i min soffa där uppe (en tvåsitts soffa) somnat med poppcorn skålen på magen som sedan hade vält. Vaknar att pappa komemr upp tar upp mobilen tar ett kortt på mig skrattar och går ner. Lägger mig i soffan där nerre sedan kommer mor "vi får gäster om en timma gå och snygga till dig"
oh fuck bror fyller år tjocka släckten komemr. allt smink hos eve ... *sucker. Går upp byter om sedan lägger jag mig i soffan igen och bryr mig inte opm att gå upp och hälsa när det kommer någon (förlåt)
I tron omk att "jag vart ju inte så full i går" Minns allt och drack nog inte så mycket heller.

Sara ringer och slänger bomben. Hon berättar saker som jag inte har något minne av och jag sitter i chock "VA? gjorde jag så?"
Men man borde ju tycka att jag inte ska bli förvånad men....

Vad ska man göra lever bara en gång och man är bara ung en kort tid


Vänner rör inte,

Sorry, dålig på att uppdatera nu. Men pallar inte sitta vid datorn när jag jobbar + alla mina dagar ser den samma ut så..
Jag lovar att jag gör en större men inte för mycket större uppis i morgon. 
 
Nu mot sängen för attavsluta min bok som jag läser för typ 8:de gången nu, hihi!

Ska ha en slitsam dag i morgon på jobbet, nästa vecka är den sista sedan har jag 6, fatta 6 dagar på mig att fixa massa saker. Skolan har inte ens börjat och jag har redan börjat stressa upp mig som fään över den. Snart är det dags att blir deprimerad igen men som + jag får träffa underbara filickor varje dag men förhoppningsvis så ska nog 3:an blir mycket lättare än 2:an, 2:an var fan bara helvete.
- till 2:an
och ett förskott + till 3:an för jag vet attd et kan ju inte bli sämmre bara bättre och ett + till efter 3:an så slipper jag skiten! WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
FREEEEEE!




Det blir nog säkrast så,

Den här bilden är så jävla ful på både mig och sara men den reprisenterar en speciell kväll för mig, det var en kväll då jag inte var på mitt Fifi glada humör och då fanns sara vid min sida fick komma hem till henne. Hon gjorde allt så rätt först lyssna hon på mig och krama om mig mellan meningarna. Sedan gav hon mig respons sen var det inget mer med det hon fick mig på andra tankar genom att bara sitta och snacka massa skit, surfa runt på datorn och kolla film, moffa glas i mängder, pipa ciggaretter osv. Den kvällen bettyde massor och jag har nog aldrigs agt det till henne så därför gör jag det nu för jag känner mig lagom sentimental.
Tack <3



Som man bäddar fårn man ligga,

Jag som vart sååå sugen .....



Du kasnke måste släppa taget om det som står dig närmast för att det ska komma närmare,

Bara för den här bilden är så ful...
Haha skolavslutning!



Spenderat tiden till att övertyga mig själv och andra att jag hatar dig,

Det är bara så att jag avskyr det här.. allt vad det står för.
Vad var det jag bett om?
Varför nu?
Och varför på det här viset?


RSS 2.0