VARJE DAG DU VÄNTAR ÄR EN DAG DU INTE KOMMER FÅ TILLBAKA,

Jag är så trött på min dator och internett jag har hemma ingenting fungerar LACKAR! så jag lägger bara ut lite bilder mer än så säger jag nog inte. Gör bara en sabbis om vad jag gjort senaste dagarna

Tisadag:
jag och sara var runt på en ganska så ovablig shopping runda senare på kvällen vart det mys mys.

Onsdag:

Harrys! Ja det var så jävla kul. Hade en plan på att bara ta en öl eller två men blev mycket, mycket mer än så. Önska bara att utbudet på minnen var större men men det får man väl leva med det är ju alltid någon annan som vet.

Torsdag:
Vaknade inte på min bästa sida men lyckades ta mig samman och komma ipp ur den soffa jag somnat i. Så åkte jag och mor till Västerås! Det var riktigt kul att ha en Mor och Dotter dag!

Freedag:
Först på morgonen var jag på spa behandling med rygg- nack- och huvudmassage och ansiktsbehandling och ansiks massage. SKÖÖÖNT behövde verkligen det.
Efetr det träffade jag min lilla LOO, Lovisa för en fika på WY. Väl där mötte vi Adam och Simon och de slog sig ner med oss. På kvällen skulle jag och Sara bara ta det chill. Kolla IDOL och bara dö. Men slutade med att vi till sist åkte till Clarance och boysen där. Efter där stannade vi till på statiol och där mötte jag kära Marcus som jag inte mött på ett bra tag så körde hem han sen sara sen hem och sov.

Lördag:
Åkte till Malte och klippte han vid 13.00 efter det hem snackade lite med  mor och far. Sen åkte jag till Sara.  Fick klippa hennes lille bror. VILKEN ÄRA!
Jag älskar Saras famlij, dom 'r alltid så trevliga, snälla och sosiala och snälla mot mig! Efetr det så började jag och sara dricka för kvällen!

Så nu kommer det spåra. Happy halloween!
Tisdag:

'
Vi bjder på denna.


Onsdag:

Förkrök hos mig.



Och snälla söta nyktra Johan körde hem mig.



när det har runnit för mycket vatten under broarna,

Tack för gårdagen allihoppa! Jag hade jätte kul, verkligen. Jag var på harrys igår, gick ut tillsammans med Sara och Östvik. Vi satt hos mig innan och drack och snackade. Vi åkte ner tidigt till stan och pga det så var det lugna gatan men snart kom hela tjocka ligan. Det välde på folk runt 22.00 och det vart fullt hus.
Fullt ös medvetslös!
Det vart en riktig helkväll. Min plan var dock igentligen att bara gå ner på harrys sncka med lite folk och ta några öl och kanske lite vin. Men det var motsatsen till att bara ta lite vin, att bara snacka med folk och det vart mer än bara några öl. Önskar bara att jag hade ett större utbud på minnen än jag har men..
Var dock inte så kul i morse när jag vaknade.hade skrap sår, blåmärken och en huvudvärk som var gudomlig... Men det är väl smällar man får ta!
(bilder får komma senare min dator är i krig mot mig förögonblicket)

life is not every breath you take but the moments that may leave you breathless

Här är min nya sköönhet!!!

ÄLSKAR den, debut för den ikväll. och ja det blev såklart utgång. Fast såklart vart det dock inte bestämde mig för ca 30 min sen så. Ses ute alla glda partypeople! 

Nu börjar det.. igen!


det finns ingen historia bara framtid....,


Så lägg dig ner och sov, lilla syster
Bara lägg dig ner och bida din tid nu
Jag vet, du vet vad som måste ske nu
Jag tror stenhårt på din plan
Häng dom högt, häng dom högt

glass i stora lass,

Sitter i min nya rosa mys dress nu. Dagen har jag inte spenderat så väl, vaknade vid 2 tiden och istället för att få upp mitt feta arsle ur sängen så låg jag kvar och kollade istället på one tree hill. Ja,  för your info så har jag ytligare en gång kollat klart på vänner så behöver en ny serien att kolla på igen.
Vad ska jag göra i kväll då? 
Hum vet inte, Sara och jag pratade igår om vi skulle ut eller inte men jag vet inte sugen? nja!
Aja nu ska jag leva vidare.

skam den som ger sig

Skulle lagts ut tidigare i morse men blev inte det så åker ut nu ;)


hejsan, sitter just nu och väntar på att Sara ska komma så vi kan åka iväg till stan och tunapark. Är så sjukt trött eftersom jag inte kunde sova igår och somnade inte för ens vcid 4-5 och gick sedan upp 10.30 ca. men men...
Ska snart sätta på kaffe sen ta en köpp innan vi åker.

Helgen var fin fredagen var lugn låg hos Kim och kollade på två skräckisar, lördagen var det utgång. Det var ...okeej jag vet inte vad det är men jag finner inge roligt i det. Det var ju trevligt att träffa massa folk osv men mer då? Nä mer än så var det nog inte. Det var kul  än då att sitta och förfesta med flickorna hos mig en sen en härlig start på kvällen var det ju.
Men aja hoppas att nästa gång blir roligare. Fundering på att gå ut på onsdag och en fundering på att bara skita i att gå ut på onsdagen och gå ut i helgen?
Mer taggad för helgen ändå men får se...

Bilder, (min mobil är fucked upp så jag får knappt in bilderna men här är de som jag lyckades få in i datorn.)






thats it,

Hej hopp alla glada läsare.
Sitter på praktiken just nu, ska vara här till klockan tre ska då till mormor. Klippa henne och dricka lite kaffe. Sen ska jag hem göra mig iordning, skjua mina päron till party sen parta själv. Ska bli så jävla kul är mer taggan än vanligt vet inte varför jag bara är det. Går dagen vart chill var hemma hos Kim och kolla på skräckfilm och käkade popcorn. Det var nice. Filmerna var sjukt äckliga.  Innan jag åkte hem hade vi ett "nyp krig" jag fick typ tösen nypar (haha eller  hur säger man i plurar?) plus att när  jag skulle slå den lilla ungen gjorde jag mig så sjukt illa i min knoge!

Nu är det ialla fall lov så sjukt skönt, skojar inte! Visst så har jag fruktansvät mycket att göra under lovet men man ska inte klaga. Se åker även Olle hem och det sugen men men jag har ju Alaa och Johanna kvar.  INga jätte planer för lovet, stockholm med mor på torsdag allafall. Sen blir det en del fika på stan sen kanske det blir någon nördkväll med Becki det var för länge se hon och jag hade lite kvalitets tid.

Aja nu har jag banlat klart ska åter gå till mitt jobb


Du äcklar mig, du stör mig, jag avskyr de få tillfällen jag träffar dig,

satt och funderade på om jag skulle eller om jag inte skulle färga. Men som det sluta så vart det toning alla fall. Så nu får vi se hur det det blir alltid lika spännande. När jag satt i stolen så satt jag och funderade i dessa banor " hum undra hu det skulle se ut om jag gjorde si eller så" Men var tvungen att hindra mig. Sisst när det var så slutade det med att jag färgade håret orange och sen vart det rött typ.. så NEJ tack!

Just nu i salongen helt ensama, alltså klassen ingen lärare MyCKET skönt. Vi har egenhårvård ochd et är alltid lika kul. De i klassen går från brunetter ´till blondiner och blondinger till brunetter och så håller vi på. Men det är kul.

NEJ nu ska jag snart sjölja ur toningen ur håret.. sen funderar jag på att gå ner på stan och shcoppa lite yttligare. I dag införskaffade jag min en sjukt snygg klänning och plånbok. Frågan är vad ska jag ha på lördag kanske något av de nya?

Aja puss och önska mig lycka till nu. (men lär inte få lika stor chock som sisst nu är jag ju förvarnad på att det blir mörk tillskillnad från sist haha) 


och det var så det började,

Ja dåligt med bilder på senare tid men det beror på att min mobil och min dator är helt knullade. Så någon snälla som kan om datorer kom och rädda min NU!
Kvällen var super! Jag och Sara hade en super mysig kväll. Vi snackade massa skit, drack kaffe, klippte och klistrade och smidde onda planer. Pratade om helgen och som det ser ut nu SUPER lyckat! Jag är sjukt pepp på helgen.

Här är lite bilder allafall på....


kjolen jag köpte och linnet jag köpte i veckan,

Mina älskade skor jag köpte för ett tag sen, <3

Ska kämpa lite men mobilen nu och se fall jag kan få ordning på det hela. Nu sängen!

 


när det förflutna ska tas upp igen,

Just kommit hem efter en riktig heldag. Skolan slutade vid 11.00 eller egentligen skulle vi ha klass råd 11.40 med det var bara 5 närvarande så vi hade "klassrådet" i köket på frisör, så seriöst. Jag och Olle satt kvar och diskuterade våra projektarbeten och gav varandra förslag.

Efter det skulle vi gå till Åhlens för att köpa böcker, jag köpte två stycken en som jag ska ha till projektarbetet för antekningar och bilder och den andra är till mig och Sara.  Mensen kunde vi inte motstå att ta en sväng på stan när jag i går upptäckte att jag hade sjukans mycket pengar kvar sen jag sommarjobbade i somras. Så spenderade på kläder och smycken. Efter detta så gick jag till Olle spendera en timma till att nogrant läsa igenom en skvaller tidning som hon hade. Sen nu hem igen.
Ska försöka ta lite kort på det jag köpt och även på det jag köpte på IKEA men förögonblicken har min ena mobil dött totalt så ska försöka väcka liv i den först.
När jag och Olle satt och diskuterade projekt arbetet så vart jag så taggad för det tycker det ska bli sjukt kul att få koma igång snart, emn min skola är så fruktansvärt sega så har inte tilldelats en handledare än... ganska irriterande. För skulle behöva lite hjälp med att komma igång med det hela. Aja ska ficka lite nu.
hej å hå!

det blir inte det,

I skolan nu, vart i skolan sen kvart i elva gjort lite skolarbete och degat. Johanna kom och gjorde mig sällskap nyss. Snart har jag mina första lektion, skönt. Måndagar är så sköna. Det är skönt attt börja så sent man kan sova länge och om man har missat att göra läxan på söndagen så kan man gå upp tidigare att göra den innan.
Dagen ser fin ut skulle fika med Cattis i dag, emn får se om hon minns det, hehe.

Nu ska jag läsa lite innan  jag börjat tjing!


budskapet med ett ord kan vara...,

Hej o hå!
Dagen vart lång, fick börja med att direkt när jag vakna åka till David för att sedan hämta hans bil. Han hade nämligen lämnat den i nyfors och hade druckit och kunde inte köra, han fruktade P-böter.
Kom hem till han och jag hade en plan att äntligen få komma iväg till IKEA så frågade fall han ville följa med. Och javisst (I min baktanke var "perfekt en bärare av de tunga sakerna" haha, nej inte riktigt) Plockade på oss lite proviant och for iväg. Väl där efter mycket om och men så började den efterlängtade shcoppingen.
införskaffade:
- En hylla
- En tavel list
- Två tavelramar i olika storlekar
- En lampskär (som jag ÄLSKAR)
Den som fanns en del saker på min lista som inte fanns i butiken och en del saker som jag få vänta med att köpa bara. David var till stor hjälp när det kom till att bära, alltid skönt med en kar som kan lyfta i sällskapet i dessa ärenden. *blink .. HAHA
Väl hemma var det bara att montera, david firra hylla och jag beundrade mina andra köp, och fixsade vad som skulle vara i mina tavelramar. Ja det var min dag .. typ. Hej å hå nu ska jag sova.

livet är den hämska tiden mellan fyllorna,

kvällen...hum inte så intresant.
Låg hemma hela dagen var dock sugen på att dra någonstans, västerås el stockholm eller någonting men folk var upptagna och jag var inte tillräckligt frisk för att göra ett tappert försök ens. Kvällen inte allt för dålig bio kollade på denna film ...



Den var gryyym, vill jag lova asså. Vart så jävla glad av den. 5 av 5. Men nu är jag ganska trött på att bara ligga hemma och må dåligt så nästa helg blir det fullt ös medvetslös. Så pepp på att röja då, Det var ett tag sen nu man röjde i Eskilstunas natt liv, de som är med på röj kom med mig!

Nu blir det sängen ochd et vanliga.. (vänner)

Ja jag är på mitt jag hatar eskilstuna och folken i stan- humör just nu.  och bör inte skriva mer har just raderat 15 rader av massa skit så, lite sömn ska nog rensa hjärnan.

Så fuck you hela högen!


att bara vara med än vän utan att behöva berätta gör allting så mycket lättare,

Nu är dagen slut ochd et är dags att gå och lägga sig, borde kanske hoppat i säng lite tidigare med tanke på att jag börjar känna mig mer och mer sjuk.
Är stolt över min insatts i dag. Först samhällskunskapsprov, vart av gick bättre än förväntat eftersom jag spenderade så mycket tid på att plugga efter det så var det naturkunskapsprov som gick bra (tack sara för att du hjälpte mig plugga, en ros till dig). Det är det jag hatar med natur är att jag är en äkta singel på den lektionen eftersom jag är den ända i klassen som har det den tiden. Så medans jag sitter, två gånger i veckan 90min så har de andra håltimma. Men om jag hatt håltimma hade jag nog bara slösat tiden ändå.
Just det OMG på ett av proven jag hade i dag utan att tänka skrev jag HV2B... dog bär jag kom på det men tyvärr hade jag ingen att dela mitt fuckade misstag!

Student kryssningen är allafall bokad och klar, det var värdens på drag om det i dag. Tydligen så tog biljetterna slut alldeles för fort. Alltför många fick ingen.... Men det fick JAG. hihi! Så nu kommer det spåra jag och flickorna i min klass!

Fixat Saras hår ikväll också, åkte till henne vid sex men innan så åkte vi och hyrde film, tecknade filmer på kinesiska MYCKET BRA! Håret var bra tror jag hann inte se det tott tyvärr.

Nu sängen och gissa vaddå? Vänner!



 


man kan allt om man bara vill,

det senaste,

hela klassen panikar sig över studentkryssningen. Jag följer bara med fattar ingenting av vad de snackar om. Ovanligt? nej..
Men det blir säker skit bra! haha!


nu blir det inga mer,

Det var det svåraste jag någonsin gjort, en hemsk kännlsa med en storklupm i halsen.
Ögonen var redan så tårfylda att det inte fickplats mer tårar i dom så känndes det som om kroppen väntade/sparade på tårarna med en klump i halsen som har funnits där resten av dagen.



Jag avskyr det här ögonblicket!




Vissa springer omkring och är rädda, andra ljuger för att klara dagen och andra möter sanningen,

Asså det är ju någontingn fel på våran lärare i stil och kultur historia! SERIÖST

Vi har tjatat, vi har gnält, vi har gett förslag, vi har gjort allt som stott i våran makt för att lektionen ska bli bättre.  Läraren hars agt att det ska bli en förändring men icke. och nu, NU! Nu kollar hon enbart på hur uppstatsen ser ut inte innehållet sen sätter hon ett betyg framför ansiktet på en.

Och sen när bör man inte hettsa upp sig över betyg?

Klart att man hettsar upp sig över sina betyg... Det är min framtid ju, det betyg jag får nu kommer delge till mitt snittbetyg och då betyder det sen när jag ska söka vidare. Om jag inte brydde mig om betyg varför går jag då i gymnasiet?
En sak till, i de flesta ämnen för MVG så krävs det att mans ka kuna diskutera och föra etts amtal i klassrumet. Men för ett MVG behöver du inte göra det igentligen för lärarna skiter fullständigt i det. MEN när det kommer till någonting annat på betygskriterierna på MVG då jävlar så är det viktigt!
Det är väl ändå viktigare att man kan framföra en talan inför andra människor?
Finns ingen logik med undervisningen, allt handlar om att röv slicka läraren för ett betyg. Du behöver inte förtjäna det utan bara att fjäska häcken av dig! ÅH!


Du är exemplet på hur jag aldrig vill bli,

Du är mitt mål,
Du är min dröm,
Du är linjen till lycka,
Du är det jag tittar efter,
Du är min styrka,

Du är målet jag inte vill bli,
Du är drömmen av motsatts efter vad jag vill vara,
Du är linjen där jag drar gränsen,
Du är av jag inte vill se när jag tittar mig i spegeln,
Du är min styrka till av göra motsatsen till du,

Du är det jag föraktar mest och det jag vill motarbeta, du är det jag vägrar att bli!






det som skett kan inte skada mig längre om det inte upprepas och ända settet att dom gör det är om jag ger dem en chans,

Ja, bilderna från helgen var det ju. Ja men dom är lite fördröjda så får underhålla er med mina tomma ord då!

Dagen har inte vart speciellt intressant. åkte tillskolan 10.00 även om jag inte började förens 12,20. Och för de flesta som följer mitt eviga tjatande på min blogg om hur mycket jag avsyrklassen kan ju tro att det var en lögn men så var inte fallet.
Jag valde att gå dit så jag kunde sitta i lugn och ro och plugga utan att bli distraherad av, tven, datorn soffan, sängen eller skafferiet. Det ända som fanns kvar i skolan var att plugga eller glo på de emons som gick för bi och mobilen. Ochd et är inte många i denna stad som är specielt sms sugna så dags. Men blev några sms ändå.
Jag skrev klart allt til svenskan och jag gjorde min projekt skiss.
Vill medela att jag är så SJUK SJUKT taggad för projektarbetet som jags ka göra. (De som ört den är reaktionerna  mång, visa spända, andra fulla i skratt, och de som tycker det låter som en toppen ide. Men det är vad jag tycker som räknas) Men har inte tänkt avslöja den ideen än utan fårse hur det går och vad som händer.

Svenskan var tuff som vanligt och smahällen var inte som vanligt det kom en kvinna från kvinnotjoren till oss i dag och talade om stället och om våldet som begås mot kvinnor. Hon visade även en film som var sjukt hemsk och man kunde inte låta bli att ta åt sig även om filmen varade i 40 min endast!
Jag tyker att skolorna borde ta hit flera människor som talar. Men om dom ska ta in någon så ta då för fan en som kan tala så eleverna blir intresserade. Jag och Matilda hade den diskutionenför någon vecka sedan bara.

Sen vill jag tillägga att jag saknar min goda vän Andras som nu har vart borta allt för länge.  
Saknar att festa med denna kille, eftersom han vet hur jag gillar att festa, han har humor och humöret på topp alltid och tackar aldrig nej till en hej dundrande partykväll. Men kan förstå att han inte längtar hem direkt med tanke på de jag har hört av den lilla pinglan. Haha! SKÅL!


Jag valde att sudda ut mina ögon för att skydda almänheten 
från mitt inte så vackra nyktra jag.
Kortet är från Jullebulles sommarfest som slutade med fullt ös medvetslös,

Kvällen spenderades hos Jocke med kaffe och cigaretter.. och ja vinnegummi som jag kastade på han i mina försök att träffa munnen.
Yttligare en kväll där jag ligger i hans soffa och beklagar mig över alla mina problem, över mitt liv och de idioter som jag lyckas träffa. efter all min beklagan så kommer Jocke med sina simpelt!
Nu hade jag tänk att jag skulle plugga och sedan kolla på vänner tills jag somnar eller dör. Men jag beslutar mig att inte ta mig i kragen och bara kolla på vänner! För jag bara ORKAR INTE!



Nu är det verkligen höst och det känns ändå i luften i morgon blir det dunisen till skolan och efter det så blir det att kolla en efter en ny dunnis eftersom min är eller börjar bli gasnka liten och sliten nu. Viserligten har jag ju två men den andra är så fruktansvart lång och så. Så ajg väljer nog att köpa något liknande den jag redan har fast en ny... Blir det bra?  Ja, det blir säker supeer!


det är säkert bara tomma, meningslösa ord,

Nu är jag hemma eller ja jag kom hem för ett bra tag sen. vart var jag då? Ja läst innan så vet du haha!
nej Firandet av Matilda gick super bra!

Fredag:

Vaknar, dricker kaffe går tillpraktiken. Det var ganska lugnt där under dagen så men kom inte iväg därifrån förens vid 3. Hämtade bilen och plockade upp flickorna sen var min första roadtripp igång. Bilen var packad flickorna var taggade och Olle bjöd på god saker.

men lite fel åkte vi också, närmare 4mil. Kom till Tilda och där bjöds det på Tacos sen vart fika men magen var så fyld redan så man fick tvinga i sig en del. Efter det så började partyt. Det var vin, cider och den var det tequila,tequila,tequila så jävla underbart. Flyger ner mot staden för att inviga den nya krogen som öppnade. Upptäckde att jag glömt mitt kort men det gick ändå fick låna.

Party hela natten lång. Jag var så glad när vi gick till bilen, jag hade haft en rolig kväll som fan, alla hade haft en lagom fylla och att jag är van vid klackar. De andra gick och klagade och hotade med att ta av sigs korna snart typ.
Hemma tog vi en skål chips satte oss i sängen och snackade skit utom Johanna hons omnade hah!

Lördagen:

Vaknade alla mådde förvånansvärt bra.. Gick upp åt en fruktansvärt god frukost sen åkte vi till staden tog en fika, sen satte vi oss i bilen och for hem. Hemfärden gick mycket snabbare, inte så mycket trafik och vi körde rätt. Väl hemma städae jag ur bilen gick in ocg la mig i soffa kolla vänner sen sov jag ca 30 min.

Tror jag börjar bli sjuk halsen dödar mig! (fuck U Olle)

P.s Bilderna kommer sen när jag samlat på mig så många som möjligt av de tagna bilderna.



eller någonting?,

haj hoppp gummmi snopp.
Snart praktik  men i dag ska jag inte vara där så länge. För vid 14;00 så hejdå eskilstuna och hej dala hästen.
Ska bli spännande. Vi har inge internett hemma så fårse hur det kommer gå med mitt bloggande. Gårdagen var ingen bra dag, nästan ingenting gick som jag ville. Allt var bara bajs.
Nu måste jag springa tilll bilen sätta mig i den och åka till alladha praktik.
Fuck you all

Fuck that,

JAG HAR INGET HÅR KVAR!

Skojjar inte. igår så klippte jag mig och nu när jag fixade ordning det lite gran på frisör nu och FAN VAD KORT det är. Men det var ju för allas bästa, min risbuske till hår. Nu är det allafall frächst!

Nu ska jag arbeta lite kanske försöka slinka iväg till cubus som har jätte rea idag!


fattar inte,

ÄNTLIGEN! nu är det klappat och klart! Bilen är fixad, resan är planerad , pengarna är räknade och nu fattas bara att det ska bli fredag!

På fredag lämmnar jag den här hållan för gott!!!!

 Nej det gör jag inte! Men på fredag åker jag upp till mitt fään uppe i Avesta för att fira med henne sin 18års dag. Det öppnar en ny krog i avesta också så det passar perfekt. Trippen bär iväg runt 14,00-15,00 i bil, mot dalahästen. Väl där bjuds det på mat och fika sen blir det firande, innebärande att supa tilda under bordet sen ska vi vingla till den ny öppnade krogen, ha en UNDERBAR kväll, det ska minglas, det ska shottas, det ska skålas det ska sjungas och det ska flirtas.

FUCK YOU ESKILSTUNA till och med avesta lockar mer nu! Så jävla glad att få komma iväg och att få komma iväg med ett gäng härliga brudar som har lite vett innanför pannbenet! jag vill baar skrika kul ska det bli! AAAAAAHA!!!!!!





förlåt,

Nu är kaoset igång!
Alla panikar sig i olles 17kvadratmeter stora lägenhet. Köttet puttrar, saladsbladen flyger och chipsen är redan slut. haha. Men det är mysigt att vara alla samlade det var ett bra tag sen nu.
Alla, Olle, Johanna, Matilda och lilla jag haha!

nu kanske jag ska göra en insatts istället för att äta det Matilda just hackat upp!

Var på praktiken en snabbis efter skolan, kollade på saxar. Det var ganska lugnt så min hanledare klippte mig och gjorde en inpackning sååå sköönt! Skolan var seg ett mindre kaos på en lektion, ett mindre sammanbrott på en, och en seg rast. 

Men nu är allt klart så MAT!


jag älskar att veta att du är så jävla patetisk,

Är i skolan nu då! Lektionen började för 10 min sen men jag och tilda känner ingen brådska haha! Ännu en meningslös lektion med Rynkan.
Sen blir det hulligan kväll med hulliganerna, TACO! för fan!




vi hara lla någonting gemensamt,

Försov mig i dag, elelr igentligen inte klockan ringde 7 men sen trodde jag att jag hade klickat på znozzza men inte så 740 så ropar mamma och jag upptäcker att bussen kommer jag inte hinna med. Så fick bli en 9 buss i dag. Skönt ändå tycker om mornarna i lugn och ro. Kaffe en öppnad sida av aftonbladet och en cigarett när man vandrar till bussen. Försöker komma ihåg att det bara är 3v (för det är det va) till lovet. I mitt huvud låter det 3v, 3v bara 3v! Snart, snart!

När jag kollade bilderna från sommaren igår så kom jag på mig själv med att sakna mitt blonda hur, väldigt mycket! Hur ska jag kunna hålla mitt löfte om att låta det vara nu...


Nå vad tycker alla blond eller brunett för ett tag till?

Aja, ska åter gå till aftonbladet min köpp kaffe innan jag går till bussen.


I could hear my heart get brokend

Satt och tänkte tidigare i kväll "aha, det där MÅSTE jag skriva i min blogg!" men nu när jag sitter här föratt göra sista inlägget för dagen så kommer jag inte ihåg vad det var.
Iallfall sitter och kollar på massa bilder på datorn just nu och jag kollade de bilder som var från sommaren. Fan, vissa kväller var ju bara för bra! Det är ju vissa kvällar som bara ettsar sig fast i huvudet på en sen när man kollar på bilder från just den kvällen så känns det som om det var igår. Och när jags att där och kolla alla bilder så uptäckte jag attd et blir allt färre av dem. Sen blir det allt färre biler dock. (gud jag måste ta och köpa mig en kamra, men då lär ju datorn bli överbelastad.)

Men det finsn ingen bättre än att kolla på bilder med en vän och sitta och skratta tillsammans över de minnen som kommer upp. Just det påminner mig om en fredag när jag och Sara hade fruktansvärt tråkigt men den slutade med en påsa popcorn vin och sprit och när klockan vart tillräckligt gick vi ner till stan mitt i vintern för att kolla om det var någon tuffing som var där som kommit ut från krogen(vi var ju lite berusade då). Klart vi hittade! två stycken! en sväng in på statol, sen vidare till en efter fest med mera öl.
Sara satt med mjukisar, ingen bh och jag med de samma kläder jag hatt i skolan. Somnade där vaknade dagen efter och ja! det var Olles födelse dag köpte muffins, ljus och läsk gick till henne för att gratta henne. sen gick vi hem igen. Roligt!



Den här vinter gör mig så jävla fucking deprimerad, det känns som om det aldrig kommer bli ljust ute igen. Det är så hemskt mörkt ute att jag tror jag spyr. Jag vet att det är höst men känns inte som det, det känns kallare än förr, brukade gilla hösten med alla färglada träd, de speciela ljudet när vinden blåser i höst löven som sitter kvar i träden och de mysiga timmarna ihop krupen i en soffa, säng eller något liknade men någon som betyder.
Nog med mitt deppande!

Ska nu kolla på mitt absoluta favorit program VÄNNER, asså det är som en drog. Jag har börjat kolla om på det igen nu och det är 10gången, jag är beroeende av det men inte så konstigt jag blir glad av att kolla åp det, programet har ju humor.
Den karaktäer som ligger mig närmast min humor är nog Ross, hans sett att uttrycka sig och sina miner när han gör det eller hur otroligt vilken misslyckad tönt han är är ju bara för grymt!

"Hey, I grow up with Monica. If you didn't eat fast, you didn't eat!"




Oh god, I am the Swedish dream

Bobby Brown




,

Kräftgången fortsätter för Mischa Barton, 23. Efter drogproblem och sommarens psykisk kollaps läggs nu tv-serien ”The beautiful life” ner. Den nya tv serien som hon hade ansett skulle bli henne comeback. Dom hade bara sent två avsnitt och de två avsnitten hade bara sett av 1miljon amrikanska tittare.

Alldeles för lite ansågs det och efter bara två visade avsnitt och sju episoder inspelade så lades tv-serien ner. Serien var skriven av Ashton Kutcher.

 


vi kommer aldrig blir vad vi varit,

Vad anser ni om att 50:öringen kommer att försvinna?
Nu har det nästan exakt ett år kvar till den söta lilla slanten försvinner och jag personligen skulle tycka att det vore super tråkigt. Den av skiljer sig från resten an pengarna med sin färg och sin storlek. Jag tycker att den är en del av Sverige och borde vara kvar men det är den inte eller ja den kommer inte vara det alla fall.
Jag har till och med en samling av 50:öringar hemma för att jag tycker att dom har charm, ska ta fram en och hålla en liten minut för den, haha

ibland fungerar saker bara inte hur mycket man än vill,

Oherregud, Ja lördagen vart mycket lyckad spårad så klart och mitt ragg för den kvällen vart gräsmattan väl hemma. förutom en skitig jacka fick jag även i mig en hel del dricka, kanske ett glas för mycket men men. Träffade roliga människor, trevliga människor, gammla människor och nya människor. TREVLIGT!

Söndagen var INTE lika trevlig vaknade 7 och då vart jag uttårkad gick upp drack vatten la mig direkt igen sen var väl klockan någonting vid tolv. La mig i soffan och förflyttade mig inte där ifrån.Tv för hela slanten, baksmällan höll i sig ända till idag värsta på mycket, mycket länge. Ett större föredagr kan jag inte hålla om lördagen för mitt usb minne var tyvärr inte med. Och tror detaljerna kan sparas ändå.(farklarar varför jag inte bloggat också)
Har precis avslutat lite skolarbete och nu ska jag vila yttligare lite till. Vänner?

Nä, fuck this hejdå!


Snart blir den fulafan i mitten 18barre och kan följa med de stora flickorna ut på de händelserika nattlivet på krogen. (bliden är fruktansvärt gammal,1:an?)


En tid, ett land där datorn inte lockade,

-------------------------------------------------------------------------------------------------------






Två par skor, två dagar THATS IT,



ingen komentar,



Jag dör för filmen, gråter som en barnunge genom hela filmen typ.

För er som inte sett den KOLLA. Det är ett måste och för er som sett den se den igen (för är den inte sååå bra eller vad?)

kort vad den handlar om:

The pursuit of happyness kan översättas på svenska som Jakten på Lycka. Filmen är verklighetsbaserad händelse av Christopher Gardner, en familjeman som kämpar för att få ett lyckligt liv.Filmen gör några undantag från Gardner's riktiga berättelse. Christopher Gardner kämpar då för att få ett jobb på börsen när livet ställer till sig mer och mer. Han upptäcker att han är pank och tvingas leva med sin 5åriga son på gatan. Följ hans kamp mot ett bättre liv.

I rollerna Will Smith som Chris Gardner och Smith's riktiga son Jaden Christopher Syre Smith som Gardner's son Christopher och Thandie Newton som Linda Gardner


Sorglig men så bra ( men sen är jag en sådan person som älskar sorliga filmer också)




sådant som man inte pratar om,

Nu har jag anländigt till skolan eller ja för dryga timmen sen dock. Har kundpass med enbart typ 4 kunder INGEN höjdare. Ganska skumt att det varierar så mycket eftersom förra gången vi hade kundpass så var det massa kunder, så det räckte och blev över.
Är så segt för de (som jag idag) som inte har kund, läraren har inte så mycket tid för en och man får bara göra massa bajs. Men men måste ju vara så ibland också.

Dagen i skolan idag är enbart frisör, en heldag på salongen alltså. Det är väl kul men samtidigt blir det lite tjatigt och enformigt. Man är alltid slut efter trosdagarna. Imorgon är det praktik också.

Ikväll kasnke jag spenderar min tid på bio med minna föräldrar fårvellase!
Nej kanske borde åter gå till att sitta och glo på klassen medans de jobbar, Ha  ha  ha!

Johanna häär nu:) Fille( som jag alltid kallat henne) sitter och babblar..jag har nyss haft kund och är skit trött..nee nu måste jag också prata ;)

Olle här nu. fille din bebis! Även om du bara gjort bajs så blev den rätt fräck.  jag har haft kund och jag är skit hungrig och trött. AJA. nu ska jag gå och rycka dig i håret eller ska jag peta dig på axeln och göra något bus på johanna. Det kan bli kul. hahah. johanna är vid scamponeringen och fille hjälper henne. Så något gott skratt måste vi ju ha fille? eller hur? bus!

olle och matilda är ju bäst.

SKI OR DIE

k*ken tar vi sisst,

En missad buss, en kopp kaffe och en öppnad sida av aftonbladet.

Missade bussen imorse men det gjorde mig inte speciellt ledssen efetersom, kundpasset verkar suga och jag kännde att jag behövde lite tid i lugn och ro. Missade bussen precis alltiså, men jag gjorde mig lite kaffe och satta mig här vid datan där jag läste aftonbladet. Så jävla skönt, på mornarna är nästan den ända tiden det är lugn och ro i huset och jag får vara to my self.
Läste en hämsk nyhet i tidningen som gjorde mig så fruktansvärt förbannad.

En präst som våldtagit sina barbarn och gjor andra sexuella tjänser med dom. Hna bl.a mot sin yngsta så våldtog han henne under tre års tid, från hon var tre till hon vad sex. De äldre tvingade han att sepå porr film sen att berätta om den. Mannen blev dömd till 4 års fängelse. 4år! det är för fan ingenting ju!

Sen läste jag en mycket cool och intresant grej var en tant som kunde få orgasm bara genom att andas, är inte det coolt eller vad? Haha!

Jag var på en hetts shopping igår och där jag fan mig 2 par nya skor ( för det behövde jag) och omg älskar dom. Jag köpte dom och vingade hej då till yttligare en 1000lapp, idag ska jag betala tillbaka min skuld till min far också, Tösenspän! Inte kul! Men jag vart super nöjd med mina skor och efter skoshopandet så kändes allt så otroligt mycke bättre!


Nu ska jag fixa mig och börja min vandring mot bussen som jag måste göra nu när de bygger om. Love tu ye all!



RSS 2.0