hatar vad jag blir av dig,

Så jävla kallllllt ute så jag tror jag dör!



you are so fucking pathetic that one can not help but laugh at your ugly face,

Fyfan va less jag bliiir!

Allt är så tråkigt och ALLA är så tråkiga. Det är ingen som vill göra någonting men ändå sitter alla och beklagar sig över hur tråkigt allt är. Det är väl värre om du vill göra saker och kommer på saker att göra men ingen har orken eller lusten att göra dom, man bha va?
Hösten suger, äckeltuna suger, folket suger, alla suger....
Jag vill bara åka iväg om det är någon bara NÅGON som kan tänka sig åka med mig, imorgon? Nästa vecka? om två veckor? jag är på! LÄTT LÄTT LÄTT!

Nu ska jag åka till tunapark och tröst shoppa kläder (som jag förmodligen kommer lämna tillbaka i morgon) en sväng förbi sara?,  en kurva in på affären för glass hem ta på mig mina nya kläder, äta min glass och sen dö!


SUG KUK! 





Gwen Stefani - Hollaback girl

Den här låten bör höras och när den hörs ska det var på volym. Alltid gillat den!






en värld utan besvikelse,

Höll mitt tal i dag som handlade om WTC, tvillingtornen och jag tycker själv att det gick mycket bra. Nöjd! hihi

Slutade sjukt tidigt så jag åkte hem dirr efter och la mig i soffan ett tag, nu sitter jag här jags ka plugga lite sen tänker jag ringa någon och hitt på någet.






ingen kan välja åt dig om du hinner välja först,

Choklad är det bästa botemedlet mot deprition. Borde sluta sälja antideprisivamedel på apoteket och sälja choklad istället hjälper som fan alternativa glass såklart. ÄLSKA
var nyss och köpta mig två choklad, men hej finnar i morgon men fuck that!

den som älskar sig själv har inga rivaler,

Anna Anka, Hur kan man missa detta stjärnskott.

Den frispråkliga svenska kärringen som lever i USA, ingen kan vell ha missat henne denna höst. Det pratas om henne nästan överallt, tidningar tv, man kan höra folk snacka om henen på stan eller på olika fik. Jag själv, min personligaåsikt om henne är att hon är ju helt underbar. Visst kan hon säga fruktansvärda saker men fan hon är ju hel tuff. Hon säger saker bara rakt ut och det gillar jag. Hon säger vad hon tycker och tänker och tänker aldrig en extra gång innan.
Jag förstår att hon är den mest hatade och älskade svenska kändisen, men att vara lite mer glapp ikäften kan ju ge dig  lite fördelar också.

Men vad tycker du? Är hon för glapp i käften än för sitt egna bästa? eller är det en egenskap som gör det bättre för henne?





lite skönt,

hej hej, nu sitter jag här ännu en gårng. Jag är med Östvik som kom förbi och visa upp sitt nylle. det ser FÖRJÄVLIGT ut, haha! MEn man får ju skylla sig själv måste jag då säga. Han ser ut som en blanning av adolf hitler och Rudolf med röda mulen. Han sitter och beklagar sig över både de en och de andra.

Fredagen var jag på KlubbG, det var bra, kan dock ha haft roligare men ska inte klaga. Jag gjorde inget för att ha så kul heller. Jag orkade bara inte så.

Lördagen var jag så sjukt rutten kom hem vid tolv, gick upp bytte om till mys kläder sen la jag mig i soffan. Och jag rörde mig inte där ifrån förens mamma skulle ha sjkus till stan, passade på att plocka upp en kebabtallrik åt den i soffan låg där somnade vid tio. Mamma ringde och ville hem vid 23tiden så upp igen hämta henne. Hem och la mig i soffan somnade i den också vaknde upp sju imorse och la mig i sängen.

Men det var så jävla skönt. Nu ska det pluggas lite och städas sen en kaffe med kim?



så ja,

Jag tänkte jag skulle lägga ett blogg inlägg om gårdagen men just nu är jag för dålig  och för stel i kroppen för det. så hej hej bara


orka med det,

Äsch vi kör igen!

Ja, den gammla vanliga visan då! Sitter i saras pappas lägenhet och förfestar allt är fixat nu ska det bara hävas lite olle på G i hit blir en riktig hel kväll med de bästa!

Ska till klupp G ikväll, nyfiken på hur det slutar. Men utsikten för kvällen ser dock god ut nu.

Praktiken gick bra, klippningar; 2 Färgningar; 1 och plus att tvätta håret några, mycket fint. Vart specielt njd med killen jag klippte. hehe! För att få skryta lite! Mohaha! Sara var förbi och inspektera stället bjöd henne på en kaffe där och snackade lite sen gick hon.. . .  intressant?

Ja ja nu ska jag inte sitta här och svamla när festen snart når sin topp!

Sen ikväll alla glada partypinglor!



ingenting,

sitter på praktiken nu, har precis avslutat en klippning på en kille. Kvällen ser ganska så bra ut bara ditaljerna som saknas! Slutar om ca 40min  så. efter det hem och äta sen till stan till sara och låta festen börja. Måste tillbaka nu.


GRATTIS,

Stort grattis till ALAA som i dag är 19år gammal, puss på dig din lilla fula vattenspruta!

 










Håll dina vänner nära men dina fiender närmare,

Där ser du. Det är inte så jävla kul, kanske tänker dig för nästa gång. Där ser du hur det har vart, välkomen till livet. Nu fattar du hur det är. Tänk på det nästa gång du själv beter dig som ett *****!

Kunnde inte vart gladare, nu ska jag bara njuta och luta mig tillbaka!



´Maybe life is a song but you're scared to sing along,

Inga jobbiga dagar alls, inte alls. på två dagar har jag haft två lektioner. Klagar icke.
Och i dag gick jag så långt att jag tog på mig mjukisar, ett för stort linne och ett par feta skor, jumpa skor som jag lyckades hitta längs, längst in i en garderob. Jag minndes inte ens att jag hade dem. Jaja, såg ut som en knarkare men var i skolan/stan i ca 1,5 timma så inte så många hann bli förpestad av min åsyn.

Var på tuna park i går, gick dit med inställningen att jag skulle hitta mig ett par nya lovers (skor) men hitta bara ett par som jag vart lite sugen på så jag väntar med skor, köpte dock ett par byxor och en maskara. Men Jag har så svårt att hitta byxor, antingen är de förstora i midgan eller förstora  över rumpan aldrig bra, men dissa satt perfect i rumpan OCH midjan men inte vid benen men min mor ska hjälpa mig och kolla fall det går att så, för jag gillade de så mycket. Min maskara är jag också väldigt lycklig över, alltid skönt med ny.

Jag borde sätta igång att plugga men det är så mycket så vet inte vart jag ska börja.

Svenska; Rätta uppsats, läsa igen två häften och arbeta men alla övningar där i, skriva ett tal.. någonting mer?

HVK;
Skriva uppstas om frisöryrkets gång.

Stil och kultur historia
; Uppsats om vad vet jag icke, (heter ämnet så?)

Samhäll;
läsa och svara på antal frågor (tror jag om jag fatta det rätt)

Natur;
Göra några uppgifter i ett häfte.

Det kompiska med allt är att jag vet nätt och gämt vad det är jag ska göra i nästan alla ämnena. Humm.. illa! Kanske ska börja nu då.


min älskade i skolan,

Måste bara visa Eskilstuna hur vi har det i skolan, titta och njut!

Lite fula videon från de sköna i klassen



Ett vattenkrig i skolan, frisörsalongen

Från den tråkigaste kursen man NÅGONSIN kan ha, jag har somnat pån två gången haft den väldigt länge kasnke 5 lektioner och jag vet inte ens vad den handlar om och nu ska vi göra en uppsats!
Men hur kan man lyssan på henne?


hur ska jag någonsin kunna släppa det?

hihi, igår var jag på bio helt själv det var så super skönt att gå själv, någonting som alla borde prova. Varför måste man gå med  någon?
Mycket mer än så vart det inte igår.
Skoldagen igår var okej han med BUSSEN, JIPPI! kom hem la mig i soffan åt pannkakor och sen la mig i soffan igen sen bio. Mitt liv är så händelserikt.
Dagen var ännu mindre händelserik, en lektion på morgonen och på den gick vi igenom as mycket och fick det dubbla i läxa, så SJUKT MYCKET plugg nu, DÖR!
Imorgon två lektionen första är det film på andra NEJ skojja har inte den heller för det är ju fritt arbete. Kom på det just i denna minut!
VAD GLAD JAG BLIR!



Och nu TUNA PARK!


Ha Ha HA!

Bättre än så blir det inte!
ha Ha HA! Du är så jävla blåst att du inte ens fattar det själv! Steppa tillbaka en gång till .. tänk?


du kan inte lura mig gosse,

Nu är jag hemma igen, har vart på praktiken sen i affären.
Nu är det dags, nu ska det fixas och donas, mycket att göra på kort tid.
Men det får man överleva! för i kväll alladha FIESTA!

Har inte hunnit gjort allt jag velat men men.


Men till allas och speciellt min lättnad så har jag åter funnit min plåtficka så, busskort, lägg, körkort och bankomatkort är nu i tyckt förvar på mitt skrivbord igen. LYCKA!
historien.
Igår skulle ta fram mitt körkort när jag skulel hämta bror, och jag kunnde inte finna det men la inge större vikt på det hade ju bråttom. Men när jag senare behövde lägget så letade jag och letade och letade men kunde inte finna det NÅGONSTANS! PANIK viste att jag hatt det dagen innan eftersom jag åkte buss. Satt nu med min åpappa för att spärra kortet, så ska jag ut i i bilen och under mattan i bilen liggar den lilla ängla lika plåtfickan!


Nu FIXA!




det är inge kul annars,

Godmorgon godmorgon!
Nu är jag vaken, eller jag har ju vart vaken ganska länge men nu är jag allafall uppe ur sängen. Kanske ska till praktiken vid 12 beror på om det finns någonting att göra.
Nu mot knäckebrödet och kaffet!
Hoppas du har en trevlig dag... eller INTE!

So what, I'm still a rock star

Praktiken har kommit till att bli bästa dagen i veckan, spelar ingen roll om jag slutar 3 eller 5 eller 7, har så kul så tiden bara flyger iväg. LOVE IT!


Humm... kvällen? får vella se.
 ska frächa till mig nu så löser vi det sen, okej? hahaha!
Chill inför imorgon, sjukt TAGGad... TAGGAD!


nervös?..... nej varför?,

Det är fan helt sjukt!

Igår i skolan så hade vi kundpass, det började vid halv nio. Jag kom till skolan går in på datorn för att kolla om jag har kund men nej då har jag värdinna. Jag hatar att vara detd et är så sjukt tråkigt.
För er som inte vet vad det inte bär så ska jag förklara för er som vet hoppa över det här,

Iskolan när vi har kundpass så kan det bli väldigt stressigt och mycket att göra. Så då brukar vi alltid ha en som är värdinna. Det går ut på att hon inte har någon kund, hon hjälper de andra i klassen som har kunder om det behöver, tex riva folie, blanda färg, dra slingor i sling hätta osv Men om e inte börhöver hjälp så fixar de med hand dukar, kaffe, i köket plockar fram grejer innan kundpasset, låser upp skåper och motsatsen när det är slut.

Men så var jag det då i går och det var så segt typ inga (inga var det inte men väldigt få än vad det brukar va)kunder, så fanns inget att göra, så jag plockade bara massa skit sprang in och ut och satt och glodde in i väggen.  Segt! Men när klockan böjade närma sig lunch så började jag få ont i hvudet. Efter vi hade ätit så gick vi tillbaka till frisör och fixa och dona med håret och sminket (klassfota vid 4). Jag börjar då få rikigt ont i huvudet men inget man dör av ju.  Vi klippte på våra docker på lektionen sen efter halva så var det kort, jag och Olivia kunde inte hålla oss från att vara oseriösa som vanligt, vi fuckade oss totalt och jag ser värre ut än någonsin, fick inte så på rätt sida fick inte så hur jag vill fy. SÄMST men emn sak samma!
När vi kom tillbaka till frisöer efter kortet så skulle vi föna och då känndes det som om mitt huvud skulle praktisttaget sprängas men tänkt en timma kvar det kan jag stå ut med.  Jag gjorde lite tappra försök till att föna men pga huvudvärken så såg det ut som skit, ahhah (vilken seiös dag alltså)
Satte mig på bussen åkte hem och väl hemma så tog jag mig ett glas vatten en köttbulle macka och gick och la mig i sängen åt upp det satte på en film och somnade, klockan var då 18,30!

Jag vaknade nu av väckarklockan 8.30! Jag sov i 14 timmar och vaknade inte ens självmant... sjukt fan!
Men ja vet att jag var sjukt trött jag somnade på lektionen igår när min läratre stod och snackade... illa inte första gången den här terminen liksom.
Jaja nu är det praktik som har kommit till att ble en av de roligaste dagarna i veckan, som jag förut avskydde.
Tar bilen dit idag också så det bli soft slipper sitta på bussen i tusen år. ciao!


Jag avskyr att ha det så här,

Det driver mig till vansinne, dom bygger ju om ÖVERALLT! Tar mig nu 30min, att ta mig hem och till stan, 30MIN!
SJUKT! Som om det inte var tillsäkligt jobbigt att bo i Odlaren?

För övrigt dagen har vart stressig k'nns som inget vettigt blev gjort i skolan hade så mycket tider jag skulel minnas i huvudet att jag blev helt vimsig. Springa dig sen springa dit... Fyfan!
Men slutade hemma på soffan, somnade. Sen vid halv sextiden åkte jag till farmor och farfar, klippte farmor och sen som vanligt åt jag middag där efter, spagetti och köttfärshsås! MUMMS!

Efter detta så tog jag en chips påste och for till Sara för en skräckfilm med henne och Östvik. Trevligt! fettade migh inte så mycket på chipsen utan överlämnade det till Sara och Östvik och dom kämpade tappert. Jag tog några saltapinnar och några glas vatten. Tack det räckte! I morgon ska jag äta i matsalen har jag bestämt mig för nu har jag inte gjort det på en vecka!! Och ändå har jag vart i skolan alla dagar förutom en.. skumt?

FITTA imorgon är det skolfoto och jag (nötsaklet) har inte fixat/tänkt ut vad jag i heafridens ka ha på mig kommer sluta med att jag försover mig tar första bästa och åker till skolan kommer sedan sitta där vid 4 och tänka "Fan Filippa sissta fotot och du ser ut som en uppståppad kuk som inte ens kunde fixa kläderna kvällen innan!!"
Visst skulle kuna göra det nu... njach PALLA jag orkar inte är alldeles för trött etfer dagen!

Nej nu ska jag dö i sängen!
Natti fuckers!





jag har tänkt och jag känner ingen ånger,

Att gå till överdrift?
 Sådant här lackr jag på, makt betyder inte att du har rätt till att utöva mer våld bara för att du har uniform. Det är ju meningen att dom ska föregå med gått exempel. Visste ni att i en undersökning som gjordes när vet jag inte men så var det 89% som inte hade förtroeende av polisen.

Se och tyck till och tänk till....

 





Jag vet inte vad ni tycker om detta men jag blir sjukt iriterad!


buhu,

Är på så äckligt humör och för det mesta när jag är på sjukt humör så är det pga idioter som bor i den här stan!
"¤*^^"¤%¤3@£$@$@€
AAAAAAH!




ge mig,

Jag har så fruktansvärt dåligt samvete! Idag när jag åkte hem från Kalsson efter att jag hämtat en sak så körde jag på en grävling. oh! Jag blir så ledsen för det stackars djuret!!!!!!


Men inan jag blev en "jag kör på grävlingar med bilen" så var jag i skolan ganska meningslöst hade bara en lektion, var med Sara på en fika på det kära WY tomt var det dock. Men tyckte det var skönt att det inte krylla av folk. Efetrd et gick vi på stan sen hem la mig i soffan och dock. NU VILL JAG BLI FRISK. Pallar inte att vara sjuk!

Thats it nu ska jag lägga mig!


,

Kollar på en så sjuk film mens ammtidigt så ögonöppnade, en film som ALLA borde se. Jag blir så sjukt arg, sååå arg.

Här är trailer till Human Trafficking som är filmen vi kollar på.



Det här är bara en ögon öppnande video,


 


HAHA ja det är du,

Asså jag blir så sjukt lack!!!
Stressa som fan nu på morgonen för att hinna med bussen så går jag ut till busshållsplatsen (som ligger precis utanför mitt hus) och jag är i god tid står där och väntar.. och väntar och väntar.-.. väntarrr tillsist kollar jag på busstabellen, den ser likadan ut som vanligt sen kollar jag  uppåt efter bussen men ingen buss i sicktet sen ser jag en lliten, LITEn skyöt där det står att bussen INTE ska gå där längre (under en viss tid) Det betyder att jags om har det redan så stressigt på mornarna måste gå ut ännu tidigare för jag måste ta men minder vandring varje morgon och vad har man för  val min cykel är snodd och blir för dyrt att parkera bilen vid skolan every day.

LACK!



och nu fattar jag... INTE,

Och jag bara känner hur ångesten komemr krypandes upp längs ryggen.
Jag bara avskyr hösten likadant varje år, man börjar skolan, det blir bara mörakre och mörkare, sen blir det bara kallare och kallare, sen börjar alla plugga och mitt i där sitter jag och ser förvirrad ut... suckar!
Vad ska man gör`? det är samma visa varje år, man tycker ju att man borde bli van eller att man borde lära sig hantera allt, inte jag allafall.
Nu ska jag åter gå till sängen, för lite tv MYS! fick mig bara lust att plasera mig vid datorn ett tag, så varför inte slänga in yttligare ett meningslöst och ur dumt blogginlägg?

Just nu har jag en INTRESSANT sms-komversatition med sara... är det normalt det vi diskuterar? Svar ja men är det normalt att prata med varanda om det? svar.. vet inte..
Tåls att tänka på, men jag älskar när jag ochs ara får våra skumma diskutioner som vi får ibland.










Jag är inte arg längre bara ledsen,

HEJ o HÅ.,
Sitter hemma i mitt sjuka drag, eller vad man säger..
Går dagen var nice, först hemma softa i soffan plockade upp rebecca på stan och förde med henne hem till Sara där jag klippte henne. Sen vart det film, prat, äta sig fet och kolla på gammla bilder. Men när dom skulle dra igång sista filmen fick jag nog, jag avskyr dessa filmers såkallade humor, ser inget roligt i påtvingad humor. Så jag beslöt mig för att åka hem, väl hemma ´höll jag mor min sälskap genom slutet av en skräck film. Sen vartd et ner på Dannes med Vd och Amberg, mötte hela ligan där inne. Men jag blev inte allt för långdragig eftersom jag mådde lite dålig, emn körde hem fyllesvinen också.

Helgen var inte så spännande. Kunde ha blivit betydligare mer spänning men men, ingen ansträngning gjord så får man ju skylla sig själv. Men taggar inför nästa då det blir 20årsfirande, nu har jag under tre dagar vart bland fulla människor utan att vart full själv, känner mig lite obekväm med det så det är dags att sätta klackarna i tacket nästa helg. Taggaaad? JaaAa!

Idag? sugen på kaffe och lite pluggande hos jocke men efter fredagen så kan han ju inte tro så gott om mig. Annars.. vet inte så sjukt uttråkad kan någon komma och röva bårt mig? 
Men sammtidigt som jag är så uttråkad så bara orkar jag inte göra någonting för jag känner mig så sjuk. Hur ska jag klara skolan i morgon? Tre läxor tills i morgon... Inte kul
Ska nog hoppa sista kursen på måndagar annars blir detta skolår alldeles för hettsiskt!

Thats pretty mutch it! 



och vad skulle jag säga?,

@ Saras nu för en deg kväll. Känner mig inte så frisk så bli nog bara chill chill. Sitter just nu med Sara och Rebecca och äter salta pinnar och snart ska jag klippa Becki. Var hemma hos Jocke igår  och kollade film men med tillstånd så somnade jag i Jockes soffa han väckte mig igen vid 3 tiden och frågade om det inte var dags att åka hem. Seg som fan!

Mer än så säger jag inte .. mer än så har jag inte att säga. NO LIFE!

Fuck you all!


Finns inget att bry sig om längre,

Har inte orkat uppdatera sen i onsdags, Jag har vart så jävla slut. Inte haft tid kommit hem sent osv
Men onsdagen slutade på Harrys med Olle och sara fan LOve to you.  Men kan ju s'ga att det INT&E var bästa kvällen att välja att avra nykter på, alltid jag att välja sämsta kvällaren. Men men.. dagen efter skolan kund pass så jävla jobbig kund, hon var inte dryg men klippningen var jobbig. 

Idag praktik, du älskar min nya praktik. Jag får ju göra massa nu,tror jag hade 8 eller 9 kunder i dag fan det är mycket. Men kom inte hem för en typ tio isjuk emn det gjorde inget. Nu ska jag leta upp en buddy som ajg ska hänga med ivkäll intresserad? RING!




omg,

chill dag i skolan i dag, började med att hade muntligredovisning i samhäll. Sen vidare till att jag esam hade naturkunskap B, INGEn ur min klass har det så fick sitta själv med massa andra, får vell bli en utmaning till min socialakompitens. hehe. Efter det fick jag vandra runt själv på skolan ett tag för fab 5 var inte på skolan eftersom de hade håltimma så drog de till Tuna. Men sen kom vi till sista och det jobbigaste ämnet jag har, vette fan ens vad det är .... JO stil och...bla bla historia någonting. Men när vi kom dit så var det möte om IDRE så slapp den lektionen.
Jag och Johanna är grymt sugna på att åka med men whata fuck måste ha bestämt sig innan fredag, kortvarsel? ÖHM JA!

Jaja nu fuck this


varför skulle det handla om dig? när det kan handla om någon annan

Du vet när du hittar den perfekta skon och du får den utan en större ansträngning?!

eE sådan upplevelse hade jag för någon dag sen, jag såg skon utan förvarning såg den stira på mig coh jag stirade tillbaka med en fast men osäker blir. Vad kommer hända? Hur kommer det sluta?
Sakta tar jag ett steg framåt, ett osäkert steg med ett litet leende på läpparna. Kännslan av att skon liksom gled över golvet mot mig. Med en flackande blick kollar jag på den från sida till sida, uppifrån och nerifrån och upp.
Ett mystiskt nästan djuriskt leende kommer sakta smygande och jag tar tag i skon med ett varsamt gräpp, som sedan blir till ett stadigt gräpp.
Lyfter sakta upp skon, och börjar studera den men en intensiv blick.....
Sekunderna går och till sisst äntligen så får man prova skon. Man känner hur skon sitter perfekt, kännslan av skon på foten... finns inga ord att beskriva.
Går runt med skorna och provar dom, vandrar runt i den ett tag. Till sist tar du av dig skorna och vandrar därifrån med dom hem, helt utan kostnad och ansträngning. Lätt....
Uppleft det?


Jag känner mig så lättad,

Lång dag må jag då säga, lång dag. Nu till Sara för film och klippning.


PUSS OCH KRAM för i dag är jag glad.


My eyes are as narrow stretch, and my eyes turn black while they are filled with tears of envy, jealousy and a sense of futility ...

My mom says I am beautiful no matter what the world thinks.
I want and I will make a difference, big or small but I will do it.


Some people passing by in my life, some stay, others leave footprints behind, others leave deep wounds.
  but whatever happens, what
  than people say and do, I love those who deserve it.








falska fittor kryllar det av i Äckeltuna,

blä blä blä.
Inget mer att säga än FAN vad jag längtar här ifrån, slippa allihopp, slippa allt. Jag har vart hemma i fucking Eskulstuna exakt hela sommaren förutom ett par underbara timmar när jag Sara och Östvik drog till Power meet.
Förutom det så har jag inte lämmnat den här fucking stan på hela den här sämsta sommaren. Är på sjukaste sämstaste fitt humöret just nu. Kan säga att åka till Stockholm var så skönt, att komma iväg att se några andra gator än dom här, se andra människor än dom här och att ingen kännde igen en, soft! Och ett stort plus var att bästa vänner Sara var i hack i häl på mig under hela dagen. SÅ skönt. Det är nu jag inser att jag MÅSTE, MÅÅÅÅSTE komma här ifrån om det så gäller ett par dagar. Bara så man slipper se alla fula trynen i den här staden.

Jaja, nu ska jag åka till Jocke plocka upp två kebabtalrikar på vägen dig och sen plugga och äta och röka. SKÖNT, så skönt hos Jocke för det känns som inga andra existerar just då, det är alltid så lungt hos han (förutom när Jocke och hans syra drar igenång) Vi sitter och snackar att, vi är äliga mot varandra tycker vi attd en andra gjort fel så säger vid et, vi tar aldrig någonsparti. finally an honest person.





Fuck off!                                          

 

























this is the end of an era,

Fredagen vart det party, lite hårdare än jag tänkt mig men fuck that! Jag hade kul allafall.
Men en tidigmorgon vart det dagen efter. Nio åkte vi från Eskilstuna Jag och Sara liftade upp med mina föräldrars vänner. Var uppe i stockholm kolockan tio, mycket skönt jag och Sara beslöt oss för att sätta oss på någe fik  för en morgon kaffe eftersom Sara och jag var inte i topp skicket just då. Vi sov båda ca 3timmar.
Det var super mysigt att sitta på uteserveringen så tidigt inga affärer hade öppnat än.
När butikerna väl öppnade så gick jag och Sara runt och kolla på lite skit gick sedan in i en secundhand butik och provade massa fula klänningar som vi sendan skrattade söndrer oss åt, vidare in i en skämtbutik och kolla massa skit där.
Sendan sätter vi oss utanför sture gallerian, och där sitter vi och ser på en gubbe som inte var inte var i det bästa mentala tillståndet. Han går runt utan för med en korv i handen som han viftar på och kollar runt på cyklarna som står där. Efter ett tag börjarnan vandra/vingla framåt sammtidigt som han viftar med korven. Men utan för resturangen ställer han sig och... spr och han spyr inte lite heller!!
Jag själv som ser skiten komma upp ur käften på han spyr nästan själv! JAg KLARAR INTE AV SÅDANT!
Efterd et vinglar han snabbt där ifrån.
Yttligare ett tag senare går en man fram till en kypare och ber han ta bårt spyan, en liten yngling springer fram med en hink vatten och själjer bort skiten.
intresant?

Efter det så gick vi till en studio för att bli sminkade och fotograferade av  proffs. Det var en speciell upplevelse. Det var bara jag och Sara. Tog lite bilder var för sig och sen tog vi några till sammans.

Orkar inte skriva så mycket är se och stressad så bilderna nedanför får tala för sig själva:
 
Sara valde glass före kaffet, för  att lindra halsen.

Jag valde så klart det jag MÅSTE ha på en fin baksmälla, kaffe serverat åt mig och en cigarett på det




Kläderna som vi provade och skrattade åt?

skämtbutiken,

Vandringen till studion,

Och nu fotografierna vi tog!












Nå fina va?


och nu tillbaka till verkligheten,



























Tåget hem.

Jag somnade så klart

Det gjorde inte sara!

Det var det mycket bilder men inte så mycket text så. Och nu jag har laddat med vänner IGNEN  så ska firra mig någonting gott att äta förhoppningsvis så finns det hemma så slipper jag lämna hemmets trygga famn, troligen inte... Någon som kan komma med chips? (lat?)


Känner ingen ånger,

Satt nyss och skrev ett jätte långt och kännslomässigt inlägg men när ajg var klar så klicka jag bara bort det. Vet du varför?
Jo, jag ville bara skriva det så det liksom fick rinna från mitt böst ner och ut genom fingrarna. När det gjort det så känns allt mycket lättare, det som innan var en tung sten i bröstet är nu som ett gruskorn. Det finns kvar men bördan är inte lika tung.
 
Och bla bla.. nu ska jag allafall möta Sara och sen blir det party. Sen stockholm i morgon WOHO!!

En vimmelbild från en fin krogenrunda, med kära  Jens!


Ni kan ju inte hatt kul,

Hade en super dag i går, Börja med att jag försov mig med 15min men ingenfara klassen hade knappt hunnit börja. Hade bara två lektioner men på den sista då vart det för mycket.. sååå jävla tråkig kurs och min trött het och den otroligt ointresanta filmen somna jag och det vvart ju jubel från mina kära vänner som tog några ytterst fula bilder på mig vaknar av att folk börjar röra på sig. Åkte hem och somna i soffan.
Ficks ms av Andras som undrade om jag ville komma  hem till han på adjö typ. Och själv klart jag i mitt nyvakna skick firrar till frillan lite och åkter hem till han.  Där björds det på tårta, mycket god. Vi satt hos där ett tag drack några öl och snackade.  Men måste säga när vi skulel gå så vart det jobbigare än jag trodde att säga hejdå, har ämdå haft sjukt kul med denna kille och jag kommer nog sakna han mer än jag själv anar än.
Jag blev inslängd i bagaset och sen ner mot staden. Vi gick in på harrys men där insåg vi att lyckan inte skulle komma så vi vandrade istället till Nybron. Träffade en den trevliga människor. Jag drack inte alls mycket den kvällen 4 öl tror jag det blev och några sippar från några drinkar mer än så vat det icke.


Så jävla trött, bjuder på bilden

I dag var det dags för klippning/färgning av Olle. Det var så nervöst men kan ju tänka mig hur det då var för henne. Jag var så rädd att det skulle bli fel och att hon inte skulle gilla det. Men allt slutade väl mer än väl till och med. HON VART SUPER SNYGG!
Fyfan va jag är bra. hihi!


Hitta ingen bättre före bild


Jag genomgick också en förvanling. Förstår mig inte på mig jag gör sådana konstiga saker när jag är förbannad. Jag färga håret orange i vintras, jag möblerade om i mitt rum skit fult, Jag tar promenade jätte långt sen ongrar jag mig att det var så långt och nu detta.




WTF!?

Jag ångrar mig alltid men nu får det vara så här ett tag, sen blir jag blond igen det kan jag lova.

Matilda hade sin dator  med i skolan så tog några fula bilder med camen.



Oj vad mycket bilder det vart nu. hehe sak samma det är kul Nu ska jag till jocke och överaska han med en påse chips och mitt nya utseende, nu kommer inte jocke och jockes pappa kunna tema mot mig om min blonhet , haha!

FUCK YOU!

 


du är min sissta och nu måste jag säga adjö,

hej o hå, nu har jag bestämt mig, kilon ska rasa, magen ska trimmas och jag ska håva in endorfiner.
Nu ska jag Filippa Ebba Westerberg börja träna,(hur många gånger har jag sagt så? men nu ska det banne mig fixas!) trött på att vara så svag och mitt vilda partyliv.. ja man kan ju säga det gör ju inte saken bättre.
Jag ska försöka promenera hem på måndagar när jag slutar (går ändå ingen buss),

Tisdagar ska det gymas slutar ändå så tidigt så det är bara de arbetslösa som har tid med mig. Så ska införskaffa mig ett gymkort, vart vet jag dock inte än har några olika ställen som jag sucktar efter.

Torsdagar var planen att jag skulle springa spåret som ligger precis bakom mig med det vågar jag icke längre så får bli någon annan spring runda eller en kväll på gymet. Och sen såklart dansen börjar snart och bara det är ju träning...
Fredag, lördag, söndag och onsdag så blir det andra bullar.

I morgon ska en resning ske av mina skor vilka som behöver en omklackning och vilka som jag nog ska lägga undan ett tag. Ska se till att förhandla mig fram till ett bra pris av skomakaren, var inne och pratade med en i går och han verkar går nog med på det.
På torsdag är det egen hårvård (JIIPI). Ska göra en makeover på Olle ska bli sjukans roligt, men sen när det kommer till mig så får jag seom jag fegar ur eller om jag tar steget. Kanske gör som jag gjorde i vintras när jag vart pippi?
Men tror inte det, alla fall inte pippi igen, trivdes dock i det men blondiner har roligast haha! Nej men trivs bäst som blond men man vill ju variera sig lite granna.

Sara fick sin presen i dag, bättre sent än aldrig men blev icke det som jag tänkt mig blev något mer spännande... Det är bara hon och jag...Berättar mer på lördag innan vi åker.

bye fuckers!


Free Hugs Campaign - Official Page


Free Hugs Campaign - Official Page





Varför är det lättare att förlåta en främling men inte någon du älskar,

Slutade såå tidigt i dag skönnnnnt!
Två lektioner sen slut, slutade 11,20 så det var super skönt men sissta lektionen var så jobbig och så onödig. Vissa är i sin egna värld andra ligger och halv sover och andra de sitter och snackar skit med grannen. Men läraren maler på om gammla egypten och olika sorter lera och jag vet inte vad fattar inte ens vad denna lektion har för ämne, typ allt i ett?

Var på stan ett tag efter skolan sen hemåt satte mig i soffan med en hel glass pytt och moffar samtidigt som jag snackar med Raringen Rebecca i tellefon. Han inte träffa henne så mycket innan hon lämnade mig så pratade på i ca en timma sen kallade plikten på henne. Så nu hamnade jag här för att ... ja blogga.
Hade tänk kaffe med Kim men han är seg som jag vet inte vad så det blir en sen kaffe men men. Ska bli skoj ett tag sen. Ska försöka lägga mig så tidigt som möjligt för jag är alltid så sjukt trött på mornarna men vi vet ju allihoppa att det INTE kommer hända, jag kommer kanske hem tidigt eller lättare är hemma hela kvällen men ändå.. sent senare och jätte sent.

Jag håller på och bockar av vilka serier jag har kollat klart på nu, jag är (har blivit undersommaren) fet TV-serie nörd.  Mend en ultimata serien genom tiderna är *trummor* VÄNNER! BÄST bäst bäst!
Serien just nu är Ghost Wisperer, mycket bra.

Så här såg jag ut på i skolan, så road?













Kärlek är inget du fördtjänar utan någonting du bara får,

Nu sitter man här igen, dag ser mycket bra ut. Kort dag som fan men minns inte hur kort eftersom jag tappat bort mitt schema redan. Men dagen ligger på typ en två, tre lektioner. Sen efter det så blir det hem sen mot Kim för kaffe. men nu är klockan mycket så måste fan skydda järnet nu!

 LOVERS


florida?,,,

HA! SLAPP sissta lektionen så slapp sluta halv åtta. Vart jag lycklig eller vart jag lycklig?
Skolan var chill, man lack på att jag inte fick hålla mitt tal som jag nött på men men kanske i morgon på svenskan?

Mötte Wistrand på bussen och busen Anton som man töp inte sett på jag vet inte vad.
Sitter på bussen och ser Miss, brun utan sol och Miss mer brun utan sol, inga problem med det skysst bara för att ha lite färgliksom och slippa få canser i ett solarium men när man använt så mycket att man ser ut som en halv rutten morot kasnke man ska fundera på att tona ner lite, bara lite. Hehe men det är ju vad jag tycker. Varför jag sa detta? INGEN ANING, kom bara på och tänka påt...

Var hemma ett tag sen kom Sara över och vi drack kaffe och senare feta som vi var så köpte vi en pizza och dela på MUMMS!  Satt och kolla runt på datorn sen åkte jag för yttligare en kväll hos Jocke och för att sitta i hans soffa och göra min svenska läxa samtidigt som jag små sneglade på tv, där han spela något tvspel. Kan konsentreare mig så mycket bättre hos han när det gäller läxor förstår inte varför men gör bara det. Sen tog jag och Jocke en köpp kaffe och jag fick den äran att smaka på hans gammelfarmors berömda sockerkaka.
Sen jocke hade köpt en nyare model av min bärbara så fick låna sladden så jag ÄNTLIGEN kunde ladda upp den och kolla vilka bilder och vilken musik jag hade där, hitta några exklusiva bilder där.

Nu lite Ghost wisperer, sen mot sängen!
Love to you!


RSS 2.0