snälla! vi tjejer upplever det till 70%, get over it,

Det gör mig så sjukt arg vissa saker.

Mitt humör är i botten och ingenting kan göra det sämmre men förhoppningsvis bara bättre men eftersom dagen börjar gå mot sitt slut såskulle jag bli förvånad om den blir det.
 Aja fuck U all nu ska jag plugga!


jag vet inte vad du tycker men jag tycker bara att det är jobbigt och jag kommer göra någonting åt det,

Ja, dagen har vart mycket skön. Äntligen fick vi ordning på samhällskunskapen och sa nu få samma lärare på alla lektioner. Jag och Matilda bestämde oss för att ta en kaffe på WY efter skolan eftersom vi fick sluta tidigare men fikan vart gasnka långvarig men klagar inte, mycke tissel och tassel, vilda diskutioner och skvaller om hur helgen sett ut. Skönt att bara chilla när Tild gick tillbaka till skolan så  satt jag kvar eftersom min buss skulle inte komma fören om en timma satt kvar och plugga lite. Men när hon gott kom jag på att jag har ju ingen klocka, mobilen har dött (laddaren ligger hos Sara) och ingen klocka på armen heller så... fick chansa men gick super han med bussen och hade fem min till godo. Mötte min söta Alexandra på bussen, satt och pratade och hade mer att prata om så hon följde med mig hem till mig där hon spenderade kvällen ända tills nu.
Nus ka jag hem till Sara för att hämta laddaren och sen aksnke förbi jocke.

Kommer bli jobbigt på torsdag, eftersom det varnas för snö storm måste vi åka tidigare än väntat kommer behöva åka redan vid 3,00-3,30 någon gång jobbigt. Men ska ligga vaken under natten och sen sova på planet, ju mer jag sover på planet ju mindre behöver jag sitta och panika och tänka  " Vi kommer  dö, vi kommer dö!" Jag avskyr verkligen att flyga sista när vi åkte till Thailand så satt jag med bältet så hårt åt draget hela vägen att jag hade ont i magen. Men säkra före det osäkra men när man väl är nere så är det ju hur skönt som hälst.
Aja nog babblat nu ska jag kila
puss på alla,


längtar,

Ja jag harde glömt boken (till min mindra lycka) hemma så jag kunde inte göra det jag skulle göra så istället så har jag o Matilda haft ett mindre komentar krig på Facebook, jag dö av skratt.



Så kul kan man ha på en håltimma, närmare 70 komentarer efter närmare 55min.
Nu är det snart dags för lektion... Sucka lsutar halv fem.

OMG,

seriös skola.

Ja förförsta gången på länge så var maten varm så det var ju såklart ett plus och ett litet plus till var att det inte var fulkornspasta utan vanlig pasta och den var INTE överkockt så mattanterna har verkligen överträffat sig själva idag.
Nu är det håltimma till halv två ska försöka hinna skriva klart min tenta i naturkunskap inte för jag tror jag kommer hinna men men..
Nu är det inte långt kvar tills jag åker, provade mina bikinisar igår det känndes så konstigt att ta på sig bikini eftersom det var så  länge sedan och det är ju snö ute. Har inte börjat apcka men ska sätta igång idag med att packa. Sen säger jag FUCK U ALL.

Nej nu ska jag försöka sätta fart på pluggandet.




o fuck,

Fyfan vilka töntar vi var är och förmodligen fortfarande kommer vara och förbli.




så sjukt typist mig,

Dagen har vart mycket chill, låg i sängen fram till två fast jag vaknade vid tolv. Bara låg där och myste och funderade på det en och det andra. Farmor och farfar kom hits en så vart tvingat att gå upp ur sängen och klä på mig allafall. Sara och jag tog en promenix i dag vi gick till ica, där köpte jag cigaretter tog en direkt efter vi kommit ut coh så började vi gå hemåt igen. När vi är ca 0,5-1km hemmifrån mig så upptäcker jag att jag tappat skiten. Med en sur min resten av vägen så pratade vi allafall på om allt som hänt på senare tid.
Tog bilen senare för att åka till sara för att hämta lite skit och körde den vägen vi gick innan och tro det eller ej men jag hittade paketet, för ENGÅNGS skull hade jag turen på min sida.



jag vet att det kommer bli jobbigt men det är det lätt värt,

Sista tiden har jag inte haft tid, det har hänt fruktansvärt mycket mest roliga saker och just därför så har jag inte haft tiden till att blogga men tänkte nu dela med mig av lite bilder från Fredagen.
Den var gasnka oklar. Hade praktik hela dagen ochd et var en ganska stressig dag men det är ju kul. Kom hem gasnka sent.
Åt fort sen plockade Sara upp mig och så åkte vi för att köpa vodka, föförsta gången på väldigt länge nu så skulle vi dricka vodka. Förfestade hos sara, men förfesten avrt inte så lång varig utan drog gasnka omgåeende till nybron.


Sara lekte bartender,

Oskar fick varsin bild


Oskar körde ner oss, höll på att dö på vägen ner men det är smällar man får ta,

Nybron,

Fyllekäk,

Dagen efter, sov hos sara

frukost,

var fortfarande tröttis när jag vaknade, veckan har vart nätt och
jämt somnlös,

Nu ska jag packa mitt pick och pack och åka till Roberto för film mys, ska bli sjukt skönt att chilla bara.

Kommande vecka kommer bli väldigt hettsisk, måste plugga ikapp de jag missa den här veckan packa, ska till västerås på utbildning och visning och sen på torsdag väntar 8timmars flygresa, mot solen, värmen, havet och inga bekymmer.Då kan alla i sverige  och och fucka sig själva.


life is bullshit,



Glad att jag har dig,

lovar,

Jag vet att uppdateringen har vart dålig men jag har bara inte haft tid, har inte tid nu heller igentligen ska snart till Sara för mys kväll med några godingar.
Dagen var värdelös, var knappt vard att komma.
Helgen var supeerrr. ska berätta om allt nån annan gång måste killa igen nu.

Puss på er alla.


Vill bara skrika för all orättvisa,

sliiten?
Jo

Det är så jävla komiskt hur allt kommer fram tillsist, fyfan,

Hemma nu, praktik idag.
Kan säga att salongen ser GRYM ut efter renoveringen.
Dagen va chill, höll mest på och plockade från renoveringen och hade några kunder bara. Sara kom till praktiken vid 5 tiden och stannade på kaffe coh en snackstun sen skjusade hon hem mig. SKÖNT!
Ska snart äta sen blir det en chillkväll för i morgon ska det spåra, taggad!

Satt går natt och kunde inte sova, så vid 1-2tiden bestämmde jag mig för att leta upp mina gammla kalleanka tidningar. Tassade runt på vinden i10min kom ut med 4 tidningar och en hel hög med gammla skol grejer det vars å kul att läsa, fan vilken tönt jag var.
En gammal svenska läxa var att jag skulle berätta om mina bästa vänner, jag hade berättat om Sara, Rebecca och Amanda. Skratta så jaag grät läste upp skiten för Sara som inte heller kunde hålla sig. Fyfan va kul! Gick ju inte lättare att sova efetrsom det var så kul att läsa allt det gammla.


2005, hela ligan, Johanna, Alexandra Wistrand, Rebecca, Sofia o jag


2006,

2006, våran dag <3

2006, så Odlaren

Kommer vara glad i morgon att jag lät bli,

      

en sak att du ljög för dina vänner men när du ljuger för dig själv och tror det går det för långt, eller?

Dagen vart kort men lång. Började i skolan vid kvart i nio första lektionen samhäll segt men stressigt som fan nästa Naturkunskap 90mins genomgång sen ÄNTLIGEn slutade jag de vill säga vid tolv. Mötte Andras för lunch. Måste säga attd et var den längsta lunchen i mitt liv ca 12,30- 19,00 men en av de roligaste och trevligaste luchen hittills. TACK!
Åkte hem pratade med Sara i tellen ett tag sen åkte jag till jocke, har inte haft tiden till att träffa han på ett tag nu vart annt att göra. Lika trevligt som vanligt, drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord.. Kollade även in klassikern
" Filippa the movie "
 Ett gott skratt förlänger livet specielt om man kan skratta åt sig själv.

Längtar till HELGEN!!! ska bli super skönt med helg även om veckan vart lugn.
Nus ka jag sova trött som ett as och börjar bli lite sjuk, i morgon är det torsdag en dag full av förlängda raster och förkortade lektioner.. NOT!



Bild 2006, bitter som vanligt,


vet du var som var bättre förr? tanken på att det skulle bli bättre nu,



det var det finaste du gjort för mig någonsin,



Ja vart en längre rökstund än väntat men det tackar jag inte nej till. Åkte för att möta Alexandra och Sofia, Sofia var ensamhemma så hoppade in hos henne. Blev en och en halv timma fyld av skitsnack, hemligheter och fruktansvärd goda minnen som vi haft! Jag är så glad att ajg har kontackten med dessa brudar fortfarande. Vi har haft så kul tillsammans och gjort så mycket ihopp. Nus ak jag barkadera mig i sängen, Ledig i morgon men ska ändå till skolan vid 10 för att köpa mig en biljett till Studentfesten.

Godnatt gott folk.


man måste välja,

Ja, jag berättade ju att jag skulle lämna in min mobil på lagning i dag men i stället så började jag fundera på att införskaffa en helt ny. Min mobil är ändå så jävla rutten och alla som har den säger ju de samma så. MEn den nya mobilen jag funderade på är inte råsa utan grå och tråkig. Så det är  typ de som hindrar mig, ska fudnera tills onsdag.

VD Körde hem mig i dag, det slutade med att han hakade med in kolla in lyan (haha nä) så tog vi en kaffe och satt och snackade skit det var jätte roligt och känndes nästan lite som det gjorde för 1,5 år sedan. Vi sa att vi skulle ta igen förlorad tid någondag. Hoppas det blir av bara.

Sitter nu på mitt rum efter en seg dag, våran lärare i samhällskunskap har inte fått tillbaka minnet än så vi har fortfarande en gubbe. Förstår bara inte hur ett RÄTVIST betyg ska sättas på oss som läser den kursen. Klart som fan att något betyg ska kunna sättas men..
Har vart grinig hela dagen, vet inte om det beror på sömnen i natt (att jag halvsov hela natten) eller att jag bara inte kan släppa tanken på vissa hur idioter vissa är, hur falska vissa är och hur jävla besviken jag blir?

Saksamma pratade med min Norrman igår (<3Länge sedan) Inte pratat med killen på 1år kanske men sköj var det. Han berättade att han skulle flytta till Oslo i sommar, vilket glädjer mig eftersom det ligger lite bättre till än vad han förögonblicket bostad gör. Kanske kan ta en tripp till han och checka in staden och får se hans face igen, vem vet?


Sitter och bläddrar igenom min MSN-lista och min FB-lista och det finns så mycke männsikor på dem, men knappt hälften av de pratar jag med.
Frågan är varför vi då ska ha dem?
Inte så att jag ska få ett psykbryt och ta bort vissa nej men bara funderar vissa kasnke man vill kolla in bilder och så men om du frågar dig själv hur många av dessa pratar jag med och hur många kollar jag bara bilder hos och hur många är bara med på listan?


Aja sak samma nu ska jag ut och röka är så röksugen att jag snart DÖR, har hållt mig för länge mitt humör är INTE på topp!


hur?

Skolan börjar 13,40 Jiipi!



Ett öga för ett öga,

Datorn krånglar.. som vanligt.  Men min kusin ska kolla på min dator i veckan fömodligen så... håll tummarna nu! Så mer bilder får de bli senare. I morgon åker mobilen in på lagning.

Fredagen,

Jag var ledig, Sara var ledig så vart en sväng på stan där jag fyndade mig en klänning och en skjorta. Sen tog vi en lunch tillsammans och diskuterade allt från himmel till jord. Super mys! Kvällen ja.. Jag och Sara hade kanske lite större planer än vad de slutade med att vi gjode. Vi slog på vänner och la oss i sängen. Det resulterade till att vi inte årkade resa oss upp där ifrån och vi somnade pladask där vi låg.

Lördagen,

Vaknade tog mig en kaffe och la mig vid Tv, förfluttade mig till sängen och slog på vänner (igen) när jag inte kunde hitta ett program som intreserade. Sen åkte vi för att handla chips och läsk. Även hyrde vi 4 skräckfilmer. Jag, Andras, Marcus och Sara barkaderade oss framför Tv hos mig och körde igång. Det blev en lång natt, men tyvärr var filmerna inge super. Har själv sett de bästa skräckisarna så var ute på oköndmark .. Ha Ha HA! På morgonen så avslutade vi med en två timmars frukost. Körde sedan hem Sara och inte långt efterd et stövlade Oscar in. Lite små snack med han och nu ska jag vidare. Imorgon ska jag käka frukost med älskade Olle. 




Jag vet inte varför,

Dagens komentar:

- Jag vill spåra ikväll... vi kan väl åka till västerås och dö?

En hel dag med sara i dag. Ingen praktik pga att de byggs om. Skönt men samtidigt så hade de vart kul ändå. Kvällen ser oklar ut har några ideér som jag ska delge mig av till Sara efter jag ätit. Kanske blir en lugn kväll.

I dag fick jag totalt krupp på min mobil i morgon åker den in för opriation. Sämst mobil! Den lever sitt egna liv, kan tex börja bläddra igenom sms av sig själv, öppna sms av sig själv, öppna telefonboken av sig själv, sluta fungera totalt eller välja att ibland fungerar vissa knappar och ibland inte. Så nu måste den in! Måsta dock föra över bilderna från den till datorn hur det ska gå får jag fundera ut imorgon.

Nus ka jag äta, pappa har lagat något nytt recept som han är väldigt ivrig över... spännande!

 


Du är inte de men du är samtidigt inte de andra,

Måste säga en sak till bara....
SAKNAR OLIVIA WIDHOLM FÖÖÖÖÖÖR mycket för mitt egna bästa KOM TILL E-town NU!


Bästa bruden, en tvillingsjälv av mig, vi fungerar så bra tillsammans, vi kan flumma, vi kan vara seriösa och vi kan förstå varandra och vi kan såklart ibland inte fatta hur den andra tänker eller vad den tänker med men det hör ju till saken. Så när hon kommer hemblir det en LÅNg kaffe stund.


du får mig att le,

Det har vart dåligt med bloggande på senare tid medger jag men detta beror på att  jag har haft det fullt upp under lovet. Tänkte att i morogn ska jag delge mig av mina bilder från lovet och nyåret. Min datopr är nu full så bilderna på kamrar blir kvar där ett tag för de får inte plats på datorn.

Första dagen i skolan var toppen NOT! Men hade inga andra förväntningar heller. Men självklart så var det super kul att möta mina änglar, Fifis änglar!  Kan ju garantera att det hördes att vi var tillbaka i skolan och inte setts så mcyket det var massa snack om vad som gjorts udner lovet och vad som hänt och självklart utbröt vårt fnitter under korta stunde hela dagen. skönt atts e de små brudarna IGEN!


Så sjukt trött på torsdagarnas replik
 "Om vi tar en kortare lunch idag så kan vi sluta tidigare, okej?"
Tror ni att vi har slutat tidigare när vi tagit kortare lunch..?
NEJ!

Men komentarer än så pallar jag inte nu, klockan är mycket ska upp tidigt inte för att jag har praktik men jag har lite annat att stå i, blink blink**


att se dig le medans mina ögon fylls av tårar,

Det var den största lättnad jag känns i hela mitt liv, en lättnad jag aldrig mer kommer få uppleva.

Jag vet att det inte kommer påverka dig men det kommer påverka mig att veta att du vet.  


RSS 2.0