,




,

OMG,

Haha! Jag har blivit en av dem... Dem där som jag hatade!!
Men kan inte låta bli, det är beroende framkallande ju.

Ikväll blir det live, Rebecca drar iväg mot kvällen så då ska jag äta middagen i sängen, mysa ner mig och njuta av drama! Haha!


,

Har äntligen fått koll på mobilen igen!

Instagram är tillbaka i min trygghet 


Så vaknar man en dag och allt är annorlunda,

Jobbar inte som vanligt så har lite svårt med bloggen. Men ska försöka.
Igår var jag dödare ån dödast!

Tog tåget till Stockholm 05:18.
Gick upp 04:30, kan ni fatta det?!
Fattar inte hur jag lyckades, jobbade sen ett 12h pass. Fucking sinnes.

Ni kan ju fatta att jag var totalt sopp slut i huvudet när jag kom hem. När jag väl satt mig ner så kom jag inte upp igen haha!


,

.


,

Hittade dessa bilder på den här bloggen. Tyckte bilderna var skit tuffa. 




Samt dessa bilder hittade jag på samma blogg. Tyckte de var fina och insprationsfulla.

,

hemma hos mor och far igår. Fyfan va god mat vi käkade. Känns som man inte ätit mat på veckor. Helt underbart.

Vakna för sent idag och jag har massor att göra. typist mig men men. Man måste ju få ha sov morgon ibland. Känns som om jag har tusen personer att träffa och massor att göra. Men det ska man väl hinna med!

Nu ska jag fixa mig sen blir det en promenad och sen tunis, ska ÄNTLIGEn fixa min mobil.

Puss På Er!


,


,

Min älskade Simon, Jag saknar dig. Dags att komma hem till Filippa tycker jag!
My love!

en enorm energi,

Ikväll blir nig chill som den pantionär jag är. Haha!!

Ska ut och äta ikväll, Adam kommer till Stockholm så det blir mye nice! 
Förövrigt har dagen vart nice nice, lite väl lugnt men de får man väl ta. Nu ska jag strax hem, hem till min käre sambo som inte var på de goaste humöret sist vi pratade. Så ska muntra upp henne som hon gjorde för mig i veckan. Om hon inte sitter med näsan allt för djupt i böckerna. hehe! 


Grannen klippte gräset idag på deras sida. Lika underhållande varje gång när en stadsbo ska leka att de vet vad den gör. Passade perfekt som underhållning till morgon kaffet.  Kände att jag bara ville dela med mig av den. heheh!!

,

Sitter på jobbet, har setat ute och solat men gick in nydligen när jag insåg att solen tog bättre än väntat. Jag hatar, hatar hatar när man får sträck så...

Skall snart ta lunch och tänkte unna mig en glass. hihi
Har yber lockigt hår idag, det var ruggigt länge sen jag hade de, så känner mig extra flickig idag. 


,




,


Galet vad arg jag blir,

Jag blir lika jävla förbannad varje gång!!!!!!!!!!!!!!


Klicka på bilden för att komma till artikeln!


De på minner om ett liknande fall där en ung tjej blir våldtagen och sedan utsatt för trakasserier och hot. Jag skrev om det för ine allt för länge sedan. LÄS DE HÄR! Kan LOVA att det är läsvärt och att man får sig en tankeställare. 

De är ofta dessa artiklar dyker upp och jag kan inte låta bli att bli lika jävla äckligt förbannad varje gång. De är så sjuk fruktansvärt. Som i detta fall och i den andra länken, tjejen blir brutalt utsatt, hånad, förnedrad och männen tar i från henne hennes kvinliga sida. Och sen ska DE få stöd. Fattar inte folk hur SJUK det är?!?!?
Det känns lite lönlöst att bli så här upprörd men jag kan inte låta bli. 

Andra inlägg där jag skirvit eller länkat om våldtäckter: 

Länk1

Länk2
Länk3 ( det är ingen våldtäkt men om hur män tar sig lite för mycket frihet ) 





life is good,

Vilken morgon, är hemma på lunch nu. Prommenerat hem i de underbara vädret ska snart tillbaka till jobbet. 
Jag och Rebecca käkade lunch tillsammans i vårt älskade fönster här hemma. 
I brist på bord blir det så hehe men det gör inget det är mysigt att sitta där och kolla ut och lyssna på ljuden från innergården.

Ikväll nalkas det storstädning, storhandling och matlagning. Spisen är ju fortfarande ett icke fungerande faktum så matlagningen måste planeras. Vi går nämligen hem till Joppe och lagar mat för ca en vecka. Så värmer vi bara på det här hemma sen. 


,

Ikväll har jag och Rebecca haft mys kväll. Någonting jag verkligen, verkligen behövde. Vi har käkat godis o chips ihop och plöjt de sista avsnitten av sista säsongen av Desperate housewives. Så jävla nice alltså!! 

Sista säsrongen kändes mest som en evig snyft historia. Men jag gillar ju sådant så jag tyckte det var bra. 
Nu gäller det bara att hitta en ny serie att följa med samma exalterande min. Tips?





Miss my family,


På lördag ska jag hem till min familj och till mina nära och kära. Kommer kännas jätte konstigt att komma hem och att mitt rum är borta. ( Dock har jag "hittat" mig ett till litet hem) 
Saknat familjen så på lördag blir det grillkvällen hemma hos mina päron. Ska bli mycket mys, ricktigt roligt. Dricka lite öl äta brutalt god mat som far lagat. Dock är de lite ändrade planer än va jag först planerade. Men de blir nog bra. En dag mindre än räknat men men, man uppskattar tiden på en annan nivå ändå, kommer yttnytja varje minut. 





,,,


,

Igår var jag själv hemma. Rebecca var ute på galej. 
Så jag passade på att mysa för mig själv lite. Tände ljus, kollade Serier ocg hade det chill. Super mys delux kan jag säga.


Vaknade upp till ett solupplyst rum. Skit trött och ambitionslös haha. Mitt tradiga liv fortsätter. HAHA!!

Ja som ni inser är de en viss bitter ton i orden där. Men känns lite så just nu. Ska lägga all tid jag har på annat nu. Håll tummarna för det. 


1,2,3



,

Helgen var helt underbar!! 
Lördagen slutade med en vild kväll, en helkvälls festande på en båt otippat nog. 
Men det vara allafall skit kul.
Söndagen så kom Adam till Stockholm om vi strosade runt hela eftermiddagen och bara njöt av tillvaron. Käkade ute. Dock försvann bilderna på maten. Den var fint upplagd och smakade mycket bra.
Idag är jag ledig och jag tänker verkligen försöka njuta va det. Sitter just nu i fönstert och funderar på hur jag ska spendera dagen.
Ska försöka göra någonting allfall. Kanske ska leta upp en telenor butik och kolla om de kan firra min mobb. De behövs kan inte göra ett skit på den. Den är som en nokia 3310 just nu. Inte kul! 


,

Måste berätta om min och Rebeccas spåååårade ute kväll igår.


Jag och Rebeca bestämmde oss för att gå ut och fira att vi blivit sambos och flyttat till Stcokholm.
Efter middagen hemma hos Joppe så traskade vi hem och gjorde oss i ordning.
30 min senare traskade vi ut genom porten nöjda med vad vi lyckats åska komma med oss själva. Enade om att vi skulle sätta oss i en bar och se allmänt snygga ut och bara ha en grymt trevlig pratstund. 

Jag hade på mig mina nya höga men extremt snygga klackar. Jag märker kort tid evfter avfart att detta kommer bli plågsamt men det var försent för att vända.
Vi hittade oss allfall en bar till slut. Vi satte oss där, kort tid efter vi satt oss sätter det sig ett gäng 18åriga grabbar brevid oss. Visst de var ju inte dunder men de var tillräckligt dunder för att prata för hela stället, fort och mycket. 
Men vi... dvs jag lyckades tillsist koppla bort deet. 
Vi hade till sist allafall en jätte mysig pratstund med öl och vin. EFter ett tag när stället vi sat på började stäng så skulle vi gå till en annan bar.  Men väl där och utan bra sittplatser med dunder hög musik så bestämmde vi, som de två tanter vi är att... " nä nu är de nog bäst om vi går hem istället, min mjukisar ropar. " 

Mötte två riktiga phyk till fransmän, som hettsade på oss och det tog ca 15-20 min att bli av med dem. 

Vi haltade hem vid halv ett och när vi kom hem så var vi totalt utslagna. HAHA!! 

Bra första kväll och bra första firande. Mina fötter och totalt knullade och kommer inte kuna bära den typen av klackar på en vecka. Jag har skavsår ÖVERALLT.
Men jag är glad att jag kom hem någelunda hel, rebecca peppade mig hela vägen. " gumman nu är det inte långt kvar, bit ihop nu, du kommer klara det, " 
HAHA!!

Ja man kanske är på väg in i en ny fas i livet. Vad vet jag, senaste veckorna har jag njutit mest när jag var hemma och myst på fredags kvällarna och jag är alltid lika glad dagen efter för att jag inte gick ut. 

Men vists har man kul om man väl lyckas när man går ut. Troligen kommer detta beteende ändras nu lagom till sommaren och nu när man bor i Stockholm.
Puss på alla och hoppas ni får en bra lördag tills vidare. 


PL,

Sweet ljuva morgon.
I morse vaknade jag till Rebeccas klickande på tangenterna och mumlande röst. När jag märkte att knapparna blev snabbare ju mer konsentrerad hon blev så tog jag tag och insåg att det var dags att gå upp.
Inte för det gjorde någonting. NU sitter jag här i lugn och ro vid fönstret med en kaffe kopp i handen och Rebecca har åkt för att plugga, SJälv sitter jag och abra njuter av morgon luften och det helt underbara vädret.


Lika bra och passa på och njuta, snart är det dags att bli seriös igen. Skall jobbas som vanligt idag. 
Resten av dagen skall försökas spenderas väl. Skall tvättas och stadas lite sen blir det nog en fet lång prommenad mot kvällningen. 




,

Spisen är ut funktion...
Dilemma där, att köpa mat ute varje dag kommande vecka funkar ju inte... Tänkte igenom de här ganska så no och vi kom fram till en bra lösning. Joppe som bor bara en gata bort ha skall låna oss hans spis nu och som tack så laggar vi hans kvälls mat de dagarna vi är där. Han var väldigt snabb på att nappa på den iden så problemet löst! hehe!
Haha, får se dock hur det skall gå med tanke på att jag inte är en direkt bra kock, haha! Men det skall väl gå bra hopaps jag. 


,

Konstig känsla

,


Lycklig,

Första natten avklarad. Det känns fortfarande sjukligt bra. 

I går kväll när jag gick och mötte upp Rebecca, insåg jag att jag kände mig lycklig. Ja men så där lycklig utan anledning. Jag har varken köpt eller gjort någonting speciellt. Man brukar känna sig lycklig om man tex köpt biljetter till sin favorit artist konsär, någon tillställning man sett framemot, köpt någon riktigt fin sak som man länge sucktat efter. Eller så brukar man bli å där lycklig i kroppen om man tex var på den där konsären eller tillställningen, haft en spännande dag eller liknande, ja jag tror ni förstår vad jag menar.
Jag insåg inte bara att jag var lycklig utan jag insåg också att jag inte vart såhär lycklig på 1,5 å.
Det var vid förra julen skulle jag gissa att jag kände mig så här lycklig sist. Hur jävla sjukt är inte det?!!

Jag har haft galet mycket mot gångar senaste året, haft och göra med phykfall, falska vänner, vänner som svikigt, jobbigt med jobb och på jobb, sjukhusvistelse, har druckigt för mycket och hämnat i fest-träsket, sjuka saker har hänt mig, hamnade i deprition och låste in mig i en månad typ, det har verkligen vart de ena efter det andra

Inte för att de senaste året bara vart dåligt har haft fruktansvärt kul också, med de har bara lett till den där moment lyckan. Men jag är ändå tacksam för de året som vart, jävlar vad stark jag blirvit av det. Jag har bytt bort alla mina skit vänner, behållt "alla"  bra och har skaffat mig nya underabara vänner. Visst har jag inte lika många som förr med dessa tar plats för tusen st.
Men nu är de dags för nya tag, komemr givet vis att behålla mina vänner men jag måste verkligen hitta några nya i stockholm, som det är juts nu känner jag ju bara Rebecca iprencip. Haha! Big fail typ.

Men jag har laddat upp med böcker lyssnar böcker, Sims spel och lite annat hemma som skall underhålla mig tills jag har hittat ett gäng sköna männsikor man kan hänga med. Hehe!
Den här våren ska bli den bästa våret ever, vet att jag sagt det förr men nu tror jag på det när jag säger det också. 

Nu skall jag jobba vidare. Puss!!!!!!!!

,

Jag vet att jag knappt bloggat men jag har händerna fulla med flytten. Men nu är det klart och jag kan 'ntligen slappna av. Äntligen, äntligen är jag Stockholmare!
Känns så sjukans skönt!!!!!

Känns så jävla sjukt, mitt flickrum är nu ner packat. Jag har inget rum hemma längre. Min älskade över våning är nu överlåten till nästa genaration. Jag hoppas han gör lika mycket hyss som jag där uppe. 
Jag har haft underbara stunder där. Filmkvällare, förfester, maskerad, julfest, skräckkväll, mys med kaffe och ett gärng olika människor har fått privelegiumet att vara där. 

Kommer nog mest sakna:
  • min walk in closet. Min ÄLSKADE garderob.

  • Pappas mat

  • ha Oscar som granne

  • .. och inspelningsbar boxer
Men nu är det dags för nya äventyr och jag kan äntligen lämna ett förflutet och börja om på noll.


My last night,

,

slog sönder min tand igår morse.... igen. Så var tvungen att laga skiten idag. Passade på och slipade nier tänderna lite. Sjukligt nöjd. 

Nu har jag packat en jävla massa, nu skall det käkas pizza.

,

Ikea en regnig lördags efter middag är värre än en hel arbets dag. 

Fyfan de var jobbigt kan jag lova det var barn över allt, inte bara barn, gapande, skrikande, sura, arga, glad socker hyper ungar och alla jävliga sorter. 
Det var ruggigt jobbigt men det vart skönt att få lite inhandlat. Kommer komma på massa mer som jag behöver när jag väl har kommit i ordning men nu är det en bra början allafall. 

Vi var på kungeskrurva IKEA och det sög K**, det var ruggigt dåligt. "Vårat" IkEA är mycket, mycket bätte.
I det här så gick man som i en cirkel och det var jätte jobbigt, man blev fett förvirrad. Inge bra, plus det var folk över allt. Man ska ju igentligen gå mitt i veckan, men ja nu går det ju inte alltid. 

Nu skall jag strax byta om till min älskade mjuiks och bara chilla, har ingen ork kvar till att packa ikväll. 

Så nu är det mjukis, en öl och ishocky. Sen blir det skräck film.




,

Ikväll, nalkas det one P mys, popcorn, skräckfilm.
Ibland känns det som om jag bor i min One P. De är de första jag vill byta till när jag kommer hem, de sista jag använder inna läggdags och under vintern så längtade jag hem för att kunna hoppa ner i den. Man skulle hitta sig ett jobb där man kunde använda den.


Hoppas hinna packa lite innan också! hehe 


Ibland är de svårt och acceptera att vänskaper men en gång trodde var starkast på jorden tar stryk av skit saker men livet måste gå vidare,

Idag blir det Ikea efter jobbet. Sjukt nice!!!!


Just nu sitter jag på jobbet, har absolut inget att göra, det är segare än vanligt men vad ska man gö åt de liksom.
Känner att jag inte har så mycket att skriva, mitt liv är ganska enformigt just nu och har inga nyheter att ha åsikter eller komentarer om. så så kul va jag liskom... 


,








,

Snart är det slut för idag och ikväll blir det pack och mys hemma. Sofia kanske skulle komma över som moraliskt stöd. Så blir att packa ner mitt liv i lådare och ta en öl tillsammans där. Vill hinna med att packa ner soffrummet ikväll. 

De är kläderna och skorna som blir de stora jobbet.
Ska försöka ränsa bort20-30par skor och massa kläder. Allt ska inte med, de skall säljas och skänkas bort. 



,Dokument inifrån, ingen riktig våldtäkt ,


Dokument inifrån, ingen riktig våldtäkt





,

Fan va skönt det ska bli att komma hem i kväll. Fortsätta packa och fixa, sen att bara vara hemma är alltid skönt. 

Den här veckan har vart ruggigt jobbig trotts att jag inte jobbet så mycket mer än vanligt. Kan nog bero på att jag sovit så dåligt. Har fått en natt sömn ostörd annars har jag drömt mardrömmar och vaknat flera ggr per natt, jätte konstigt!

Men men nu är de bara imorgon kvar och jobba sen är jag ledig i tre dagar då jag skall packa sönder mig! Sen efter det är de Hejdå Eskilstuna och hej Stockholm. 

Känns helt sjukt att packa ihop mitt älskade flickrum men samtidigt känns det så sjukans skönt!! 



time to be,

 


 


Hoppas på en förbannat bra helg. 


bullshit,



Humm..

Det här är ju helt sinnes!!! Det här är de ju helt sjukt!!! Vilken jävla dubbelmoral. Vilket jävla bullshit, vilket skitsnack.
De här är ju bara sjukt... Tappar orden när jag hör det här.

Så jag får inte handla på Brandos dvs?!

Vilket skit, ska fan köpa ett par skor där ifrån skriva att jag röstade på SD och sen se om de nekar mig. Haha!

Jag blir typ förbannad på den här typen av bullshit!


,


Sjukt det känns att packa ihop sitt liv,


,

Piss humöret.se nu alltså! 

Blir sjukt lack när jag inte for de suport jag bigär och behöver. Eller när alla mina saker bestämmer sig för att packa ihop samtidigt eller när vädret är åt helvete när jag skall gå hem. 

SKIT skit skit!! 

Mitt humör kan skifta från 0-100 på 30 sec och det gör ju min om inte lika jävla iriterad som allt annat skit.
Hatar när jag sägar samma som om och om igen men ingen lyssnar, man förklarar och förklarar eller när folk tror att man kan leva på ett visst sätt och sitter och säger att de är skit lätt och bla bla bla men de har inte en provat de livet. Fyfan så jävla iriterande. 


Dagen har flytit på bra haft massa och göra och setat och dubbel jobbet hela dagen. De är ju bra men ändå så blir man kanska trött o kropp och knopp.

en söndag i solen i maj,


,

Vad är de fel på mina vänner? 
haha!

...eller är de mig de förväntar sig sjuka saker av? 

vet intr vem av er man ska tycka mest synd om,

 


,

har haft en bra dag, är totalt sopp slut nu kan jag lova!

Kommer sova bättre än förr inatt tror jag, efter mina få minuter sömn jag haft.

Haft det mys allafall under kvällen tillsammans med Rebecca, Siomon och Joppe. Seg kollat tv och jag har setat och vart över trött och garvat åt ovesäntliga saker.




beslutsångest,

Blir så galet lack på min mobil. Tog massa bilder i söndags, as fina bilder men nu får jag inte in skiten på datorn, vilket jag blir galet LACK över. 
Hade planerat att lämna in skiten igår men nu blir det uppskjutet av en anledning. Måste stå ut med den så läng men men.... 
Fittmobil.

Nätet funkar ju inte på den heller så kan inte lägga upp det där via heller... Fyfan!! 



,

Så bokat och klart från och nästa vecka den 17:de så är jag officiellt en Stockholmare. Galet exalterad, efter månader av kämp är jag ett steg närmare nu. 

Du blir de inge mer Eskilstuna på ett tag. Kommer stanna kvar här uppe då ett rba tag innan jag kommer hem igen.
Fy helvete vad skönt!





Jag behöver dig inte längre,

Har en jobb interjuv fixad nu och känner mig ytters exalterad. 1 steg närmare ett mål. 
Känns som om de vänder nu allafall. Har vart en jobbig tid på senaste men nu känns de som om de börjar rulla igen. Skönt må jag säga! 

Idag ska jag hänga med mig älskade syster och ha de gött, kanske min lilla Simon jojnar oss också. Mycket mys!! 



,

Har just haft den sjukaste natten någonsin. De drömmar jag drömt är helt jävla sinnes och jag fattar inte vart de kommer ifrån. Jag dröämmer om folk jag inte sett eller prtatat med på flera månader. De är sjuka handlingar och jag hänger själv inte med på vart fan allt kommer ifrån. 

Drömde om Matilda inatt tex, visst henne har jag träffat med de var en tll med i drömmen och henne har jag nog inte sett sen strax efter studenten. Handlingen i den drömmer var dock helt jävla galen. Ska ringa enne sen och berätta allt. 

Inte bara det, vaknade klockan 05:07 i morse och sen dess har jag knappt sovit. Vilket också är sjuk med tanke på att jag inte somnade förens 02.30 inatt... 

Ja nå fel är de väl på mig....

Nu ska jag strax röra mig mot jobbet. 



som att se ett spöke,

haft en helt underbar dag, bilder kommer sen när jag får min dator.

Har vart iväg och fikar och käkat. Sen vart de royal och chilla där. Yber trevlig.

Helgen för övrigt var grym.

Lördag var nice, låg hemma i mjukis, sen kom min mor upp till mig och berättade att hon var utråkad och frågade om vi skulle ut och ta en öl. Vilket vi gjorde också. Vi hade det GRYMT kul. Mamma betalar, haha!!
De var första gången vi gick ut tillsammans så de var as kul. Hängde i Rockbaren. Vart dessutom ganska sent, slängde in henne i taxin vid halv två. Haha!

Förövrigt har de vart chill, fredagen var lugn, med lite hämtmat och mys.


,

fan vad jag hatar när föräldrar ska bråka med sina barn inför alla högt och ljudligt. Nu har de setat en unge med sin far här och bråkat med varandra sen tåget gick....
Är de inte sjukligt iriterande!! 




SHOES BY TEDDY,

Klicka på bilden för att komma in till SHOES BY TEDDYS hemsida. 



,

Oh, va de ska bli najs med sommar!!
Picknick mys med nära och kära i solen.
Jordgubbar, bullar, ja bara fika i solen.
Känslan av avslappning i värmen.


tusen tankar men inga ord att tillfredsställa dem med,

Sitter på jobbet och krigar just nu. Ganska lagom mycket att göra, så där lagom mycket att tiden rullar och att man ändå kan chilla lite. 

Tågvet hem går ju inte förens  16,55 så kommer nog sitta kvar här och fixa lite jobb till dess. Känner att idag har jag bara inte lust att sätta mig ensam någonstan och hänga. 

Det är det ända som är tråkigt med lördagar, mitt tåg går 2H efter jag slutat och de är för kort tid för att be någon här att träffas ( dussutom känner jag ju typ ingen haha ).
Kan tycka att de är skönt att sitta själv men inte varje lördag, skulle vara skönt att komma hem skapligt men men vad gör man inte för jobb.. Haha!!
Men snart är de slut på detta och jag är i Stockholm förgott, vilket känns super mega underbart skönt. Att slippa komma tilllbka till tunis. 

Visst har jag fina vänner där men den staden ger mig enbart ångest. Varje gång jag kliver av tåget i tunis sjöljer den över mig och varje gåång jag kliver av i Stockholm rinner den av. 
Här uppe är mitt hem, här finns det ingen som vet någonting om mig eller min bakgrund. Jag kan börja om från noll och välja vad folk ska veta och inte. 
I Eskilstuna har man inte så mycket val, det är mycket historier som cirkulerar och mycket påhitt. Saker vrids och vänd och man har själv inget att säga till om. 

Palla!!



FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!

45 min kvar nu!!

Dagen har vart bra, bättre än på länge allafall. Har dessutom fått mig ett mindre träningspass av dagens arbete vilket gör mig galet nöjd!! 
Sen kötta vidare hemma!

Vart med bjuden LMFAO ikväll och jag måste passa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur kan man ALTID ha sådan JÄVLA OFLYT!
Alltid jag blir så galet bitter!! Hade fått träffa dem o allt!!! FUUUUUUUUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FML, FML, FML!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vill typ skriva ALLA svordommar nu!!
"#¤%&/()=?=)(/EW#E¤%&/()=?=)(EWQW#¤%&/()=)/&%¤#"#¤%&/()
FITTBARN! 



,

Jag blir fangrymt förbannad på detta!! 
Förr var det mobbing mot "tjocka" nu är det mot smala. Knappt smala, Och det skall alltid användas extrem exempel också..
Asså man vill ta ner vikt hettsen och det skall inte vara någon press, jag tycker INTE att det hjälper med skit som detta. Blir bra sjukligt iriterad och tänker på det mer än vad man redan gör!
Jag vet inte vad men ALLA passar i olika, så länge inget är ohälsosamt så låt det bara vara. Sjukt trött på skiten bara... grymt iriterande. 

Kanske ska starta en kampanj för de som är väldigt smala naturligt?!

Om en kraftig kvinna viker ut sig så är det OK men om en smal kvinna viker ut sig det är det slampigt.
Om en kraftig kvinna viker ut sig är hon modig om en smal kvinna viker ut sig är hon billig.
Om en kraftig kvinna viker ut sig står det " så här ser kvinno kroppen ut". 
Då undrar jag är de smala på lossas?
Jag säger kanske inte att de är fel men de är fan inte rätt!
Dessa två bilder använde jag mig av för några veckor sen just to prove the point. 
Om det skall jämföras varför sk de ta en "dålig" ofixad bil och en extrem smaling ? 

Allt borde bara läggas ner så skulle hettsen inte bli lika påtaglig...

,

Sitter på jobbet nu, haft en jobbig morgon men nu är det chill kommande timma. 

Helgen kommer defenetivt bli chill. Idag blir det mys kväll och imorgon kvälll är oplanerad. Känns brutalt skönt!!!
Ska träna sönder mig i helgen också!!
Ska även försöka göra upp en plan för mitt liv nu, känns som om tiden bara går och jag går med utan varken plan eller ide. Jag är ju trotts allt en "planerare". Jag har alltid en plan eller en ide och blir nästan stressad om jag inte får det. Om jag ska vara hemma och chilla en kväll så har jag planerat in det. Kontroll är de viktigaste. Jag vill ha kontroll av vad jag ska sysselsätta mig med, vill ha kontroll över vart folk står, vad som händer osv ... ja ni fattar.
Ska försöka samanstråla med syster nästa vecka och be henne hjälpa mig att planera upp mitt liv lite. Hon är ganska så go på de plus ho känner mig bäst av alla och hon i ärlighet ge mig svar eller motargumentera det jag säger...




,

Nå, ska väl ta och berätta om min helg lite som utlovat.
Skulle gjort det tidigare men idag var det mycket på jobbet så hade inte den tiden. Men här kommer den allafall...
( Kan nästan säga att ni kan dela in den i flera läs omgångar. )
Fredag :
Eftersom jag jobbade lördag så blev det chill, dock var jag fruktansvärt bitter över jobbet med tanke på att vädret var fantastiskt. Hade så jävla gärna velat satt mig på en ute servering... Men jag hade en mycket bra kväll iallafall. Köpte lite chips och choklad ( jag menar då kan ju livet inte bli dåligt )
Lördag :
Lördagen vart det allafall kalas. Efter en mycket bitter dag på jobbet involderande en jävla massa. Slutade jobbet 15,oo och gick dirr till en pub nära tågstationen och började. Två härliga stark öl blev det på en servering i Stockholm. De är ju nästan som om inget skulle kunna dra ner de humöret.
Väl hemma kom Matilda till mig och det vart en hejdundrande kväll. Kan inte säga om jag stod eller låg ner mest den kvällen.
Kvällen började hos mig med middag för två och fixning. När vi tröttnat på bara varandras sällskap åkte vi till Linus där de nalkades födelsedags firande. ojojoj!!
De var ju ett tag sen jag festade med dessa grabbar så mycket hämningar fanns det inte. Det var klackarna i taket så de hette duga. Jag dansade på som bara tusan, vilket inte händer allt för ofta.
Det bjöds på fiskedam och guddomlig musik.
Sofia anslöt sig till oss efter ett tag och de blev ett snäpp hårdare.
När vi kände att devar dags för att kunna ha möjligheten till att komma ihåg nåt av krogen, rörde vi oss mot stan.
Söndag :
Måndag :
Tisdag :
Ja jag ser hur det ser ut inte ok med denna bloggtorka dock så hoppas jag att ni också vart ute och njutit av vädret och ledigheten som jag...
Nå, ska väl ta och berätta om min helg lite som utlovat.
Skulle gjort det tidigare men idag var det mycket på jobbet så hade inte den tiden. Men här kommer den allafall...
( Kan nästan säga att ni kan dela in den i flera läs omgångar. )

Fredag :
Eftersom jag jobbade lördag så blev det chill, dock var jag fruktansvärt bitter över jobbet med tanke på att vädret var fantastiskt. Hade så jävla gärna velat satt mig på en ute servering... Men jag hade en mycket bra kväll iallafall. Köpte lite chips och choklad ( jag menar då kan ju livet inte bli dåligt )

Lördag :
Lördagen vart det allafall kalas. Efter en mycket bitter dag på jobbet involderande en jävla massa. Slutade jobbet 15,oo och gick dirr till en pub nära tågstationen och började. Två härliga stark öl blev det på en servering i Stockholm. De är ju nästan som om inget skulle kunna dra ner de humöret.
Väl hemma kom Matilda till mig och det vart en hejdundrande kväll. Kan inte säga om jag stod eller låg ner mest den kvällen.
Kvällen började hos mig med middag för två och fixning. När vi tröttnat på bara varandras sällskap åkte vi till Linus där de nalkades födelsedags firande. ojojoj!!
De var ju ett tag sen jag festade med dessa grabbar så mycket hämningar fanns det inte. Det var klackarna i taket så de hette duga. Jag dansade på som bara tusan, vilket inte händer allt för ofta.
Det bjöds på fiskedam och guddomlig musik.
Sofia anslöt sig till oss efter ett tag och de blev ett snäpp hårdare.
När vi kände att devar dags för att kunna ha möjligheten till att komma ihåg nåt av krogen, rörde vi oss mot stan. Vi gick till håpes och där, ja där kunde jag knappast hålla kameran rakt än mindre mig själv så där av inga bilder.

Söndag :
Vaknade lite för tidigt för att vara dagen efter en brutal kväll... Jag kände mig inte ett dugg bakis bara lite sliten. Men efter lite kaffe så var man nästan på topp.
Efter lite skitsnack om dagen innan och ett massa flum beslöt vi oss för att rulla ner mot stan igen. 
Jag kände liksom.. de är sällan jag är så här mycket ledig när alla andra är de så de är väl lika bra att fortsätta kötta.
Där satt vi ett bra tag, käkade och drack. Vi hade grymt kul, speciellt jag som skulle vara ledig dagen efter. Matilda som tröttnade drog hem efter ett tag, men vad gör väl de stället var fullt med folk man kände, Johanna och Jennifer jojanade ett tag och även simon pallade sig ner. 
Härjade på där ett bra tag innan jag kände min över man. 
Så Adams balkong fick bli min fristad resten av kvällen.
Planen var att vi skulle laga mat men jag var inte på topp vid den tiden...
Donken blev det istället och det var fruktansvärt gött!!

Måndag, (Valborg) :
Ja och så var den här, den bästa högtiden under fjortistiden och jag stod totalt planlös där. Vaknade sent efter välbehövda timmars sömn. En snabbis förbi systemet... men sen var min plan slut. Blav dumpad på stan, traskade runt ett tag men rörde mig snabbt mot uteserveringarna. " Nån träffar man alltid " 
Och tänka sig det gjorde man.. Planen tog fart och jag ringde direkt till Matilda och hukade up henne på planerna. 

Fylde magen med Spyci innan jag och Matilda for hem. 

Och jag måste nog säga att de var en av de grymmaste kvällarna jag haft på länge. Fy tusan vad kul jag hade. 
Matilda och jag hos mig... ( igen ) Cycklade, som äkta valborg, ner till Kim där det nalkades förfest. Och vilket tjo dundrande kalas de blev, super kul. Massa folk, massa trevligt normalt folk!!
Härjade på där ett bra tag och hade de nice.

Sen spenderades resten av kvällen på Royal med en JÄVLA massa sköna typer. Satt och snackade och snackade och snackade....

Tyvärr vart det inte så mycket bilder denna kväll. Min mobil dog under lördagsnatten, R.I.P
Men matilda knäppte några...



Tisdag :
Tisdagen var ju absolut inte problemfri om man säger så. Men dock var det dags att ta tag i livet igen och bli seriös.
Vaknade upp utan en Matilda vid min sida... dock så brukar hon och jag kunna ta våra egna vägar och de brukar inte vara problem. Men klockan tickade och ingen Matilda som infann sin vid min sida... 

De började bli lite lite oroligt. 

Gjorde en lite mindre efterlysning av henne

Efter ett oroligsamtal och mail från familjen kände jag mig allt mer panikslagen. Men jag höll ljuset uppe för hennes nära och kära. Men lagom till eftermiddags solen slog in dök hon upp. 16.30 Får jag ÄNTLIGEN tag på henne. 

Det firade vi men en LÄSK på royal.
Men tack vara kravallerna så var de lite körit att få hem den unga damen... Inga bussar kom ju och billigt att ta en taxi 10mil.... NOT
efter en timmas krigande så.... Fifi fixar eller ja Simon fixar. Han körde hem den unga tösen och jag förljde med som sällskap. 

my hero



Och så var ledigheten slut och jag är totalt sopp slut. Skönt att de blir en kort vecka allafall! 


Ja jag ser hur det ser ut inte ok med denna bloggtorka dock så hoppas jag att ni också vart ute och njutit av vädret och ledigheten som jag...

stay,

Jag är inte den som tjurar för ingenting, inte till låtar allafall utan anledning men de här....
http://www.youtube.com/watch?v=1xqIdFU0TRg
ojoj!! 

Vilken känsla jag fick som gick genom kroppen, helt sjukt! 


Just as you are,

KÄRLEK!!


Imorogn ska jag berätta om min helg, nu har min fylla och baksmälla äntligen släppt. Skall uppdatera er med bilder och en snaskig berättelse. Hihi!! 


RSS 2.0