det handlar om att ge för att få,

Valborg då!

Kom just hem efter en stressig dag på praktiken inte alls på humör har fucking PMS, dålig hårdag, stressat humör och pappas cykel. Då kanske man undrar vaddå pappas cykel, men så var det att det var några äckliga horunga som snodde min cykel för snart ett år sen och jag har inte köpt nu pga att jag aldrig cyklar nästan, men ikväll så ska jag då cykla på pappas cykel. Den är obekväm som inihelvete!

Men nu ska jag jag fixa mig göra mig i ordning, mötta alexandra och cykla / gå till sara. Vi ska börja drickamedans vi traskar så hinner vi med att sncaka lite skit hon och jag och sen bli lite lulliga, *blink blink*





aldrig fucking mer,


- Stressig, eftermiddag/kväll. Sjukt jobbigt



- Kim som ställde upp idag, kram till han.



pokerface,

Dagen har ju vart som den varit ska inte klaga stressig, fick springa halva stan för att hinna med bussen. Men lyckades så...

Mitt humör har inte varit bra idag brist på sömn, förståelse och respekt. Men det finns självklart både nackdelar och fördelar med dagen. Inte för att jag tänker gå in på detaljer men så ligger det till alltså. 

I morgon är det valborg, mitt humör av taggning inför det har gått upp och ner, känslan är om det blir lyckat ligger i 
- Vädret
- Om det går OK på praktiken
- En bar fylla, inte sne fylla
- Stämning
- Och självklart om jag kommer behöva stressa efter praktiken så blir jag lite "sne", har enbart stressat i veckan känns det som, fast ändå inte

generellt så har veckan varit god mot mig men kan ju inte säga annat än humör svängningar!


Ikväll så har det vart så mycket fram och tillbaka, det är allafall kul att vissa ställer upp och hjälper. 
Blev en kväll till hos Jocke, tillsammans men Jocke, Olle och Kim och så själv klart mig själv. Det blev snack, kaffe, cigg och TV-spel. Och nu för första gången sen ett år tillbaka lät Jocke mig spela. 
Han förbjöd mig efter sist när när  jag förlorade hade slängt med tryckaren/kontrollen, smällt i bordet, hoppat i golvet och tillsist stormade ut ur rummet förbjöd mig för att spela Tv-spel när det inkluderar att slåss " man mot man". SÅ jag var ganska så nöjd! Fick verkligen kämpa för att hålla inne alla känslorna jag hade när jag förlorade men tyckte det gick bra allafall, ett mindre utbrott bara.
Tack kära vänner för kvällen!


Nä nu ska jag ta mitt bittra röv till sängen sova för att orka med praktiken i morgon.




,

DÖDA MIG NÅGON, så tråkigt på skolan att jag spyr. Funderar att ta till flyckten och smita. Orkar inte vara kvar....


Fly eller Fäckta?







En sak kan förändra en hel framtid och få en att förackta det förflutna,

Måste bara berätta om min mardrömms natt!!

Kom hem gasnka så sent igår så var tvungen att vara extra tyst när jag kom hem för alla låg och sov, viste att om mamma skulle se att klockan var över ett när jag kom hem skulle hon bli grinig och få ett värre morgonhumör än mig.
Trippade försiktigt upp för trappen, tyst in på mitt rum, tar av mig mina jocka lämnar av mig mina väskor, in på toa fika mig för sängen. Men då när jag skulle lägga mig så var det typ sjukt varmt i mitt rum så bestämmde mig för att lägga mig under ett täcke.
Jag lyfter upp det i luften och låter det dala ner över mig, nöjd med att allt hade gott fort, tyst och smidigt sluter jag mina ögon. Känner då något kiklande på mitt ben, trode för att det var luft som pyste ut men när jag känner hur kiklandet förflyttar sig runt på mitt ben tänker jag "FITTA, IUCH en fluga ". Sparkar på täcket så den ska flyga ut och då känner jag någonting brännande på foten....
In på toa, hittar ingen handuk så jag tar en t-chirt blöter den i kallt vatten och vaddar min lilla tossing.
Bitter som bitterfittan själv stormar jag tillbaka till rummet och tänder taklapan men ljust hinner det inte bli förens det säger *poff.... lampan gick. "KUK"
Tänder alla små lampor i rummet och tar upp säkandet efter det lilla äcklit som gjort illa min tossing.
Upptäcker en HUMMLA! 30 minuters jakt innan jag får fast den lilla jäkelt och släper ut den genom fönsteret.

Bitter som jag är är går jag till sängs igen, sur, ont i foten och nu klarvaken. Efter mycket om och men så somnar jag allafall och jag kan knappt ha hunnit sova i 10-15 kasnke innan telefon fan ringer...Flyger upp ur sängen igen för att svara innan MOR vaknar..
(som ni aksnke inser nu så vaknar min mamam sjukans lätt och hon är aldrig glad) Svarar i tellen och där hör jag en full röst "skjusa oss till MC D?!... HUNGRIG" ... självklart gjorde jag inte det.
Men visst somnade jag efter det men det tog tid.... Inte kul så humöret är INTE på topp idag, stackars flickorna i min klass som får stå ut med mig idag. *Tihi








Saker som DU undviker,

Sitter i skolan eller teknist sätt så står jag upp, ha...ha...ha.... Är uppe på frisör just nu så det är inte mycket som händer. Har kundpasss just nu men det börjar dra ihopp sig mot sitt slut. SKÖNT! Längtar till lunchen, hungrig och trött vill vila lite. Hoppas på god och VARM mat idag men ska nog inte få upp förväntningarna allt för mycket.

Dagen blir nog chill, slutar halv sex, stan ett tag sen blir det pizza hos Jocke! Mumms!

Nu ska jag packa i hopp mina saker hjälpa till och städa lite så det går fortare sen när alla är klara.

PUss på mina små grodor!


I will close my heart for a while,



- Alaas och min reklamvideo som vi gjorde medan Matilda var på toa på fiket. Kunde inte sluta skratta. SÅ kul! Kanske får ni privilegiet att se den sen om jag lägger in den. *Blink




- Måste nog säga regnet, förutom det har det vart en bra dag idag. 

Nu ska jag sova, fucking långdag imorgon, 8,30-17,30. INTE KUL. Men men!

Sov gott alla mina små grodor...


Livet är hårt och orättvist,

Idag har det vart en liten turist dag för Matilda i Eskilstuna, jag har visat henne runt lite hur stan ser ut, vilsta skogsängen. skogstorp, lagersberg osv bara för tids fördriv. men hann även med lite annat smått och gott, tunnapark fynda lite ska visa det sen,  mina ÄLSKADE student skor har nu kommit och ska till köpas på fredag elelr i morgon, slagsta galss och lite MC D hann vi även med, kaffe hos kim, fika på stan med Alibalich också. Efter det släppte jag av Alaa hos sig Matilda hos sig och mig själv hos Jocke, stannade där ett tag tog en kaffe och några cigg, Olle var som vanligt där men även LG, mycket roligt inte sett den kraken på ett par månader.

Tog lite bilder och filmer, Bilder här filmer nooo

parkering?

MUMMS!



fika

GANGSTERS!

Du är min bästa vän!


Snackar så mycket skit om din vän, vad säger du då om mig bakom mig rygg?

Asså denna låt, dödar mitt hjärta SÅ SJUKT FIN! 

Låten får mig bara att bli så glad. Vill bara krama om mina nära och kära. VILL KRAMA OM MIN VÄNNER, de som bryr sig och några till. Kännermig så snäll när jag hör den SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FIN






Livet kan ta en drastisk vänning,

Skriver snart är hos jocke * Tihi!


Nu gäller det,

SÅ sjukt skoltrött men i morgon är det min och Matildas "plugg onsdag", vi brukar vara ganska duktiga på onsdagar när det gäller plugg. Skönt att bli av med lite typ. 

Hoppas på sol i morgon med känns verkligen vår nu, så skönt. Dessvärre så ryktas det om dåligt väder på Valborg. Glädje dödaren Fifi! Men känns som om Valborg är för de "små", HAHA! Nej men ni fattar. 

Det var roligare förr, när man var fjorton, när det var mer spännande. Allt var roligare då!  Nej jag vet att jag skulle kunna skriva feta inlägget nu men det känner jag inte för idag så.. PUss på ALLA!





HOT or NOT?!


heavy feelings,

Kvällsfika med Matilda MYS!!
Bilder från idag,

Mötte Tilda, MoBBAd


kLASSEN, " DEN SERIÖSA TÄVLINGEN"

Mat?


Kaffe med Sara, Hos mig när hon sluta


Mys med Tild (<3) PÅ stan på kvällen





gör det som kan göras,

- Matilda ramlade i dag i trappen, när jag säger ramlade så ramlade hon typ låg i trappen. Det roliga var ju att det var mitt framför två killar och komentaren va " Micke tjejerna faller verkligen för dig" AS KUL!

- Prov idag, gick inge vidare.

one life one chance,



Känner mig så jävla besviken,

Jag har haft en känsla i magen på den senare tiden som jag inte har kunnat placera men nu vet jag vad det är...
Jag trodde det var ilska men jag har suttit och vänt ut och in på mitt inre, på mina känslor och nu vet jag vad det är besvikelse. 
Besvikelse över personer som jag hade så höga tankar om, som nu inte visade sig vara värda den tid jag givit, det känslor jag lagt eller mitt agremang. Känner mig sviken när jag kanske inte borde, börjar ifrågasätta mig själv när jag vet att det inte är så. Men känslan kommer jag inte undan. Jag kommer in lyfta ett finger för dessa personer igen..





frustration, anger.....





















känns inte som det,

- Kan inte komma på någonting bra alls idag!! ALLT SÖG



- VArt sjuk, hade lite feber idag. Jobbigt!




Bullar bullar billar bullar, nybakta bullar,

Fick ett sådant plöttsligt sug på bullar, inte bara bullar
nybakta bullar!










du är full av sikt, precis som innan, skillnaden nu är att jag vet det,

Sitter i skolan nu på naturkunskapslektionen, ensam eller ensam och ensam men ingen annan från klassen har denna lektion så det är så sjukt segt plus ligger lite efter. MEn ORKAR ICKE!

Så sjukt segt, men ett plus är att våran "orginal" lärare är till baka efter nästan ett halv års sjukskrivning. Vikarien som va hatt under den tiden har vart så sjukt dålig att jag nästan spydde på henne. Hon kunde inte lära ut för fem öre och var bara så sjukt jobbig! Skönt att slipppa den feta kärringen.

SOm jag sa i tidigare inlägg så skippade jag första lektionen  så gick jag till samhällen och där gjorde vi ingenting. Vi satt och diskuterade det som man pratar om nu typ. Inge vidare, sen var vi även bara 6 stycken på lektioner så vart inte så mycket gjort inte okej. Så dagen känns ganska så meningslös just´nu, skkulle vara mer nödvändig om jag gjorde någonting  nu i dags läget men det gör jag ju inte men jag vet helelr inte vad jag ska göra eftersomjag inte var på förra lektionen heller.  Får  bli FB tills jags lutar nu!




dont let me down just let me go,

Ska snart till skolan, skippade första lektionen idag. Den började 10.10 men jag kände att jag verkligen inte orkade så har vi hål efter den till 13.30 så så gå på den lektionen.

Jag är så sjukt skoltrött nu så det bara skriker om det det finns knappt några krafter kvar att jobba med. Usch och fy ge mig min student nu så jag slipper plugga. Aja nu ska jag rappa på.. Hejsvej!







är det tygghet?,

Jag är typ sjuk nu så kag orkar inte  blogga. TYCK synd OM mIG!

-  Söndag, vaknar upp och mår jätte dåligt. Sjukt ont i halsen och seg i huvudet och mår allmänt piss!


- GÅrdagen, hade det jätte mysigt hos rebecca ner kryp i en soffa fullt med tjejsnack. MyS!

fuck life, just live it,

Vet inte vad jag ska säga om kvällen mer än super duper trevlig. Åkte till Rebzz för att hänga med  henne, Sofa och Claudia. Vi satt och snackade skit och smide ondskefulla planer. Fan va kul.
Jätte trevligt och jätte mysigt, Rebeccas maskot är allt annat än ful. Ville bara krama sönder den.
NU är jag hemma sitter i bara mässingen ska snart hoppa in i duschen sen lägga mig si soffan kolla fall tven har någonting att erbjuda annars blir det det vanliga, Oboý och vänner. Borde nog ta en paus från den serien tycker man nog, men kan bara inte få nog av den äckligt härliga serien, dyrkar den som om den vore min bibel. Men för mig är det en serie om hur äkta vänner SKA vara.
Ärlighet
Glädje
Trygghet
Gemenskap
Alla lika men så olika
och så mycket mer...
Men samtidigt så ger den så mycket gap garv så det nästan är skadligt. Jag är inte den som skrattar åt filmer eller liknande, ytterst sällan men vänner (Friends) DÖDA va kul.
En vacker dag ska jag köpa mig alla säsonger!!!!!  Ett mål i mitt liv, haha jävla offer. Men fuck THAT!














ELLER!?!?!?




(vet att bilderna är fuckade men klockan och inte 
lusten att matcha alla)








Du får det att låta så lätt,

händer ikväll?
Ingen aning, får se nu.

skönt, det tar bort en dålig känsla som i andras ögon är bra,

Kan man annat än älska?



Om det var en annan tid kunde jag älskat dig,

DödaR va kul, HUMOR!
(skratta!)



Orginal,





Kopia,

Mannen brevid dig kan vara en mördare,




Var på gårn  ikväll så det blev en lugn kväll. Kollade två filmer tillsammans med Kim, shölle och Jonas. Efter filmerna bestämde vi oss för kurragömma eller mörker kurragömma. Det var väl skoj tills mitt lättskrämda temperament blandad med röksug tog över. Men det var kul så länge det varade, kul att få vara "barn igen".

Kurragömma måste vara måste ju vara den mest osocialaste leken någonsin, man sitter själv ihopp kurad i ett trångt utrymme, medans alla andra sitter på ett annat ställe en annan går runt och letar tyst för sig själv tills han eller hon hittat alla. Ja men liksom bara så osocialt. Haha!


Bror lanar nu här hemma tillsammans med en kompis så ska smita ner och plocka på mig av de godsaker vi har här hemma innan han och hans polare käkar upp allt.
Puss och god natt!



inga sår kommer läka om man fortsätter riva i dem,

hemma från praktiken nu, så jävla skönt med helg. KÄänner mig lite små hängig så ska nog bara ta det lugnt idag tror jag, inte bara  idag utan hela helgen men man ska aldrig säga aldrig man vet ju inte vad som dyker upp.
Jätte mycket  att göra idag på salongen,min handledare är på semester så....
orkar inte blogga mer nu HEJ

inga bekymmer,

Ja, det var ett tag sen för dessa nästan glömt de... Här kommer dagens allafall.
- Seg dag som fan. Känns så värdelöst! eller att det fall mer snö, eller attt det är så äckligt kallt.... du ser kan fortsätta...
- Idag tog det lång tid att komma på någon dagens bästa. Det har absolut inte hänt någonting i dag det har bara vart segt som fan, men om jag ska välja....Kul att möta sofia typ.

skolan gör míg trött för den är så tråkig.

Bara nöje,

Vissa kan verkligen ta illa upp för att någon annan tycker att man ser liten ut, förstår inte?
Själv har jag hört att jag sett liten ut man inte har jag tagit illa upp över det och för det andra så har jag inte brytt mig. Det är väl bara bra om man tänker framåt kommer ju ser yngre ut som äldre då ju.
Men om man blir kallad liten av någon man icke känner är det väl absolut inget att bry sig om heller, eller?
Kanske är det värt att kommentera och lägga energi på?
Det är väl upp till en själv.
Puss på alla som ser små ut!  Haha!

mycket kan hända,

Kryssningen, mer får ni icke,
Min och Olles hytt, fullt ös medvetslös
Vilt i koridåren,
vil
hem resa
Slappa lite på bussen

Jag kanske inte är det seriösaste personen men jag bryr mig,



idag var det inte fullt så jobbigt som i natt,

Nu kommer pollen fram och i omed det min äckliga pollenallergi. Så nu är min näsa snuvig som fan, mina ögon kliar och är lite halv svullna och jag nyser ca 10 gånger i halvtimmen. Så sjukt jobbigt och i natt nös jag som en galning alltså, sinnes. Så på de viset är det bra att det regnar så att allt pollen åker till marken. Hehe, för att vara ego så kan det gärna regna i mrogn också, har ändå skola från halv nio till halv sex och brukar inte så mycket frisk luft då. Vi är nämligen på frisör och lunchen är den ända utsata tiden då vi ska ha rast.
.
.
Tycker det är jätte jobbigt med torsdagar, vi går skit länge brukar ha ytterst korta raster lite då och då och jag tycker att det blir lite enformigt. Vist är det bra med små rasten men jag behöver allafall en lång rast på dagen och inte fyra korta.
Brukar ha, 30 mins lunch vid 12,00 typ sen på efter middagen brukar vi ha en eller två  på tio min. Kanske det passar för andra men jag behöver allafall en lite längre rast där jag kan koppla ifrån ett tag. Blir lite halv stressigt vid lunchen eftersom jag inte äter så snabbt.

längtar tillbaka fast det är så nära slutet,

försov mig i morse bestämde mig så för att försova mig lite till men slutade med att jag täckte "fuck this day jag ska fan sova " så nu sitter jag här.
.
OMG kan ni fatta att det fucking snöade i dag kul liksom. Det var ju inte lite deprimerande. Men nu har det allafall slutat och vi får be till gud att det inte ska komma en j'ävla droppe till för då kommer jag dö! Visserligen har snöandet gått över till regn men ingen här kan ju säga att det inte är bättre att det regnar än snöar.
Men kolla kul tjej fyller några meningar med tråkigt snack om snö och regn. väder?
.
Ikväll ska jag åka och klippa en familj som bor i t T-hälla, det är en arbetskamrat till pappa ska faktist bli skit kul. Har klippt de en gång tidigare och morsan i familjen är så snäll och trevlig. LIte nervös över att jag inte ska hitta dit nu, var ju innan jul jag var där sist och då såg det lite annorlunda ut, det var snö. Det var i ett villa område och jag tycker att alla villa områden ser lika dana ut förtom Odlaren, där jag själv bor.  SPECIELLT hagnestahill OMG fyfan, vet inte hur många gånger jag åkt vilse där och både cyklat och åkt moppe vilse där. Jobbigaste området i E-tuna!!!!!!
.
NU ska jag ta mig ett bad, tända lite ljus, lyssna på musik i ett par timmar innan jag går upp och gör mig i ordning...
För att vara gymnastikskor så var de gryyyma, skulle jag kunna ha, me like!

dålig magkänsla

NU är min kamera tillbaka i tryggt förvar igen. Skönt så klass polare var redo i morgon. Måste ju börja dokumentera mina sista dagar i skolan nu ju.
Det känns att det inte är långt kvar nu.  Snart är dagen här vi väntat på såå länge. SKÖNT!
Hade tråkigt!

overkligt men så galet kul,

Asså galet var Sverige är litet.
  1. Möter en kille som är från Eslöv i Eskilstuna för ett tag sen, samma lilla stand somJessica bor i nu. Några/ någon vecka senare av ren slump går han in och klipper sig i hennes salong där hon har praktik och det slutar med att hon köper hans lägen het. Asså vad är oddsen?

  2. Jag och Matilda sitter på WY och fikar då vandrar det förbi en tjej som är från Avesta (viserligen så visade det sig att hon flyttat hit men ändå?)

  3. Jag och Matilda sitter och klickar runt på olika bloggar och hittar detta på Jacki Farms blogg



  4. Vidare jag och Matilda sitter och söker runt på bloggar så hittar vi på Kissies blogg bilder där hon tydligen har festat med några från Avesta som hon tydligen visste vila det var.

  5. Vill jag ens nämna ;)
Galet! fattar inte men aja.
NU ska jag äta PUSS!

kan inte beskriva en känsla jag inte känt på så länge,

Så ovärd dag, seg som fan och inget mer att säga än så.
Förutom när jag satt på bussen hem så var det två så sjukt irriterande pantionärer  de pratade så sjukt högt att jag höll på att dö... fyfan

känns bara så inte okeej,

Måste bara säga att de är ounvikligt och undra över va fan denna fula fisk tänkte med?

alltihoppa är bara så upp och ner men ändå kan jag inte låta bli att le åt det olyckliga och tänka " snart är det allafall över",

Ja, känner mig ganska så sliten efter de dagarna som varit och har inte orkat göra så mycket. Kom till skolan i ett mindre bra tillstånd i morse och nu undre kvällen har min röst försvunnit mer och mer.
Vi sa på kryssningen att det som händer på kryssningen stannar på kryssningen. Och lika bra det alltså för allas skulle. Så mycket sjukt så mycket galet och sett och hört det mesta nu. Men någonting jag bara måste delge mig för det va så sjukt kul.
Vi sitter då alltså i hytten dagen efter (söndag) och snackar några brudar jag sitter och dricker mina öl, liksom nånstop för mig. Hytt dörren var allfal öppen och helt f´plötsligt mitt från ingen stan så stannar det upp en kille i öppningen helt jävla naken. Ja alltså kuken vistas runt och så säger han "HEJ!" och ler jätte mycket sen går han vidare och efter honom springer det två små brudar som jag inte kan förstå hur ihelvete de hamnade på kryssningen liksom. Men det var bara så sjukt komiskt för inge var berädd och när han stod där så inge reagera heller alla bara kollade på kuken som förblindade och ingen säger någonting förens han är borta, minns inte vem som sa det men allafall "Var han naken?"
Haha så galet klockrent.
Idag efter skolan så gjorde jag ett försök att piggna till satt på WY ett tag och snackade bajs liksom men kände mig så jävla B så ville bara hem. Matilda hängde med mig hem slutade med att vi satt hela kvällen och bara degade i min säng och pratade om allt från himmel till jord. Grymt kul.
Nu ska jag ta mig en knäckemacka slå på någonting att kolla på kanske även ta mig ett glas Oboy´ med is. FYFAN VA GÖTT

full ös,

Kan säga att jag är glad att jag inte bloggade igår när jag kom hem.

Kryssningen vra bra, ska berätta om den sen nu sk ajgs nart hem och vila lite till är gasnka så sliten.


så,

Sitter på praktiken solen skiner in genom de stora fönstrena det är svårt at tro att det snöade i morse. Idag har vi vår städat lite på praktiken, putsat fönster, damsugit, moppad torkat av alla hyller osv.
Idag  när jag slutat ska jag och sara åka och handla inför kryssningen som som alla vet har sin avgång i morgon. Sen efter det sak jag fixa henkes hår så han blir snygg till kryssningen. hes gona get .... Haha..

Kasnke en Matilda dyker upp vid dörren också men lutar mer att hon gör det imorgn men.. 

NU ska jag mysa vidare på praktiken ta en kaffe och en cigarett och ställa mig i solen. 


I am who I am, but I do my best,

Vad tror du jag är ?

klassens pratkvarn?
klassens ängel?
klassens emo?
klassens bimbo?
klassens pluggis?
klassens bitch?
klassens sport tönt?
klassens trögskalle?
klassens clown?
klassens "fröken perfekt"?
klassens snygging?


Ja, kan man läggas i en kategori eller är man flera?



tycker inte att det är kul hade nog gjort det om det var någon annan i fråga,

Kan inte släppa det men fyfan vad jag är sugen på att åka moppe. Skojar.... inte!
Det är ju så kul och det åter upplivar massa galna hulligan minnen från när man var fjortis. Man gjorde så mycket saker och man åkte runt så mycket med moppen. Fyfan va kul! Kanska ska försöka starta bettan som står ute i ferådet.
Blir så sugen när jag ser alla unga (hej jag heter filippa och jag är pensionär) åka runt, börjar fudera på vart de är påväg. Och om det är helg undrar man om de är på G för att inhandla smuggel för en gallen karate fylla som ska hållas på en bänk i någon park eller knark lasses källare eller i någon fächig villa där päronen var blåögda någ att lämna ungen själv.
Vill vara ung, dum och fjortis igen. Hade så mycket roligare då. Mindre bekymmer mindre ansvar mindre saker att bry sig om och att tänka på.

i´m a bad girl,

-  Var hos farmor och farfar, åt middag och klippte farmor. Mys OCH får inte glömma fick min studentmössa.
- Missa bussen fick gå med packningen PLUS att det började de det regna halvvägs hem.

Beklagar sorgen och visar medlidande för dig och dina närmaste,

Vill bara skriva ett inlägg till Robert och till alla hans närmaste.
Jag beklagar sorgen, ingen borde behöva avsluta sin historia i den åldern .Hoppas att ditt nästa liv blir som du önskat. Vila i frid!




olala,

Vet att jag nyss sa att jag inte orkar blogga men måste prata om detta. De har ju visat på aftonbladet.se att ny träning kan vara att "strippa" sig i form men  det heter Polefitness och det är jag ändå gasnka så sugen på att porova låter som en kul grej. Det är ju stört tufft vad man kan göra på en vanlig stång.. Tycker det värkar jätte kul. Förmodligen de som alltid kommer tycka att det är snuskigt på någevis men jag själv tycker inte det... inte längre allafall. Har kolalt runt lite på Internet och så och hoppas att det finns i Eskilstuna eller kommer till Eskilstuna, skulle LÄTT vilja prova!!!!

Kolla in dessa

Hur man gör det?


Fattta vilken träning det måste vara  med "Bodywave" (synd att hon inte är så duktig)


Lite för "strippigt" men kolla vad kvinnan KAN GÖRA !!! GALET


Gillart, kasnke ska skaffa mig en pinne här på övervåningen? Skulle allafall se grym ut på den * blick blink
.
.
Även  hollywodfruarna har provet på detta, kolla in det
HÄR!
Sofi Fahrman är ju inte en av de som missar någonting nytt, hon har också provet på träning i stil med polefitness

HÄR!

kan man sakna något som man egentligen inte vill ha,

Orkar inte blogga idag.

Du är inte klok i huvudet, det jag bröt med dig för är det första du tar upp,

Sitter och kollar runt lite på FB och BDB ( ja, jag har kvar den) och jag är så sjukt förbannad på en sak och sjukt sugen på en annan man kan ju berätta en sak i taget va?

  • JA, det var igår jag fuckade mitt hår mer och mer. För några veckor sedan hade vi en färg kurs och då hade vi självklart en kursledare där. Så eftersom jag vill bli blond igen så har jag kämpat ett EX antal gånger jag frågade då kursledaren vad jag skulle göra för att få mitt hår till en 9G (en variant av blond) och hon säger lägg in den här.... och nu är  mitt hår FUCKT UP vill bara klippa av mig allt och typ DÖ!!! Så arg på mitt håt på mig själv att jag tog bort mitt blonda (jag vet ju hur jag är jag trivs bäst som blond men sen blir jag uttråkad eller på dåligt humör, nästa gång LÅT MIG inte komma i närheten av färg när jag är antingen uttråkad eller på dåligt humör).
  • Sen någonting anat, jag är super sugen på att perca mig. Vet inte varför eller så men är baara så sugen, kanske istället för att tatuera mig som hela Eskilstuna gör nu. Jag vill ta hål i näsan, vet att det inte är så "poppis" nu eller så men har alltid gillat och så men jag tror att det är min nålforbi som hindrar mig. Sist jag tog hål så svimma jag... inte okej. MEn super fint med en liten liten pärla ju...
    Troligen kommer jag inte göra det men drömma kan man. HIHI!!
NU ska jag sova...

kuk...kul,

Jobbig dag eller egentligen inte men ändå på något vis, inte hänt så mycket var och åt min första vår glass idag. Slagsta glass med Pontus mycket skönt och gott men inte så bra för magen.
Men dagen har inte bara vart jobbig har vart mycket intressant, rolig och fått en sak bekräftat idag också inte alla dager är så varierande.
Världens diskunion idag i skolan, tråkigt nog la jag mig inte i den så mycket. Brukar gilla att säga min egna åsik och argumentera för det jag tycker och står för men idag/över lag när det gäller skolan så säger jag inte så mycket nu förtiden. Känns inte som om det är värt det. Jag hamnar inte i bättre position för det... Tråkigt men sant.
Kvällen tog jag en kaffe med Kim slutade med en film som vi icke kolla så mycket av och att stå och poppa popcorn. Roberto kom och kollade på filmen också mot slutet och Dennis han somnade i soffan.. kul kul!!

Missat några sådana här va? Tror det, jag vet inte kul att läsa eller ska jag skita i de? Hum.. lite roliga är de att skriva när man kan hitta på något bra, hehe!
- Det var kul idag, det var länge sedan våran klass hade någon form av sammanhållning och det var länge sen vi höll med varandra men i dag var vi eniga. Jag tror att det nog var första gången (jag) det kändes som om det var min klass. Det kändes ganska så Awesome.
- Haft ont i magen idag.. ojojoj!

inte okej,

Våldtäkt, sexuellt utnyttjande och tafsande. Som kille är det svårt att riktigt förstå vad tjejer går igenom. Ändå blev nära 35 män våldtagna första halvåret 2009, enligt Brottsförebyggande rådet.

Det kanske är dags att vi känner på hur det är att vara i tjejernas kläder.

”Han var berusad”, ”han bad om det”, ”killen hade så tajta byxor att hans avsikter med tjejen inte gick att ta fel på”.

 

 

Vad skulle hända om även killars uppsåt, klädsel och leverne togs upp i rätten? Om killars tidigare sexuella erfarenheter lades upp på bordet? När blev han av med oskulden? Vad killen hade på sig kan vara viktigt för att säkra DNA-spår.

Hur skulle det kännas om en tjej kom fram och klämde hårt om pungen ute på krogen – för att det var så frestande. Eller klappade till på rumporna – för att det var så lockande. Eller att under nedlåtande blick bli kallad för torsk. ”Hej, du får skylla dig själv.”

Skulle man då känna sig lika säker på krogen en fredagkväll?

Nej, jag tror inte det. Som kille vet jag hur ont det gör om någon klämmer hårt om pungen.

 

 

Samtidigt vet tjejer att varje kille är en potentiell våldtäktsman, i tjejernas handväskor kan finnas pepparsprej eller annat till försvar. Möjligen börjar tjejer att knäppa sina blusar, ha längre kjolar på sig för att minska killarnas trånande blickar. Det får tjejer att tänka ”vad vill nu den jäveln?” när en kille kommer fram för att prata.

 

 

Tänk då vad som skulle hända om tjejer, i grupp eller ensamma, skulle börja våldta män. Ingen man skulle kunna säga att han har blivit våldtagen, för så fort han har fått upp den är det kört.

När en kille vid rättegången sedan hävdar att han blivit våldtagen, skulle kvinnan eller kvinnorna mena att det var frivilligt. Du var utmanande klädd i dina tajta jeans och i din uppknäppta skjorta. Våga inte säga något annat. Du bad om det! Du skulle inte duschat direkt efter. Nu försvann alla bevis

 

 

 

 

 

Taget ur aftonbladet.se debatt artikel. Jävligt intressant vändning. TÄNK!

 


,

Tycker att det finns så mycket snyggt på H&M just nu men ändå när jag går i butik så hittar jag fan ingenting. Jag har inte hittat någonting där på jätte länge.. eller jo jag hittade en tröja som jag verkligen gillade men självklart fanns den inte i min storlek. Finns nästan aldrig i min storlek, men sen varierar min storlek från butik till butik.
Älskar dessa två, vill ha!
Tycker även om denna just för att modellen är så unik på någotvis
Ja men jag tycker att H&M har bra saker men va fan kan jag aldrig hitta de när jag går ut på jakt?

inte ditt fel men ditt ansikte,

Jag vet inte riktigt varför men jag bara gör det, jag avskyr dig, avskyr att höra ditt namn, jag avskyr tanken på att du bor i samma stad som mig.
Du har inte gjort mig någonting så kanske är det tanken på situationen som jag egentligen avskyr. Jag avskydde känslan jag hade, jag avskyr tanken på känslan jag hade. Men ändå var det inte ditt fel. Men jag hatar att läsa sitt namn, jag avskyr att höra ditt namn och ändå vill jag inte byta det jag har mot det du fick. Jag vill inte ha det som du men ...
Då, då gjorde det så ont. Det tog ner mig från tanken på någonting annat någonting nytt, någonting gott. Jag avskyr dig men ändå är det inte ditt fel. Du vet inte, jag visste inte. Jag vet inte du vem jag ska skylla på men förmodligen kan jag nog aldrig skylla på någonting annat än min egna blåögd-het.
Jag var dum som trodde jag var dum som log. När jag tänker efter... hur kunde jag tro. Man får se det som ytterligare en besvikelse i livet, men även så är det ytterligare ett ansikte att avsky, avsky för att det påminner om smärta och förödmjukelse och ändå inte ditt fel. Det var någon annans, någon som bara har sig själv och ingen annan i tanken. Någon som bara bryr sig om den själv är nöjd. Men en sådan människa kan man inte skylla på, eller så är man bara kanske tillräckligt manipulerad.
Jag avskyr dig fast det inte var det fel, jag avskyr känslan jag får. Jag mår illa när jag tänker tillbaka och ändå är det så, så lång tid sedan. Försår inte varför jag gör så här mot mig själv ens, det gör mig mer ont än gott? Det är ju bara så onödigt. Kan inte glädjas åt dig, hur mycket jag än skulle vilja, det är dags.
Det är dags att släppa det, det är faktist så att framtiden kommer nu och ligger och väntar på att det förflutna ska släppa taget.

starka känslor, gamla känslor,

- Ja det fina vädret är ju självklart super skönt och lite mys fika var toppen. Men även att jag har hittat mig en ny/gammal comviq mobil till alla snålisar. Men ska fylla på den i veckan och du ger jag er mitt nya nummer.
- har inte pluggat som jag egentligen borde gjort. Men men...

thats it,

För någonting intressant att läsa.
Jag satt och sökte runt nyss lite gran och jag har kommit på att sex bloggar är sjukt roligt att läsa, och då menar jag sjukt och roligt som in sjukt att läsa och roligt att läsa. Här är en av de jag läste, galet!!

www.sluttywhorewife.blogspot.com
Det är galet och någonting anorlunda och sådant har man ju inte så mycket av i dagens vardag. Haha finns så sjukt många roliga.
Några andra,
http://blogg.aftonbladet.se
http://livalexandersson.freei.me/blogg/
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.7129

dont let me down just let me go,

Ja temat på studentkryssningen är beachtema. Frågan blir vad i helvete ska man ha på sig. Inte alls nöjd  med det temat. Bara en anledning till alla flickor att klä sig utmanande och en anledning till alla killar att skaffa sig kamera och väldig slippriga fingrar.
Så vad kan man ha på sig ?
Ja bikini? kortbyxor? Visst ska man klä sig som man gör på stranden? Men känns lite si så där ändå. Visserligen har jag en bikini som jag inte använt som jag skulle vilja använda men känns ändå lite si så där måste jag säga.
Tåls att fundera på. Men ska nog bli kul ändå, just nu känner jag mig inte alls taggad för studentkryssningen men det kommer väl. För några veckor sen var jag jätte taggad nu.. inte speciellt. Vet inte varför inte sugen på någonting alls nu.. men det kommer väl det med.
Aja fick hem min balklänning igår.. förrgår kanske det var. Fick o fick hämta hem den ska man nog säga. Jag var ju lite nervös när jag skulle prova den. Det var nämligen så att när jag köpte den så satt den perfekt. Så ett kilo till på min feta kropp och den kommer icke fungera. Resultat hemlighetsstämplat. haha nej Men dragkedjan gick att stänga, back on track.
I morgon är det skola, ångest? JA!

hjältar överlever bara i filmer,

Känner mig så sjukt osicial, orkar inte med folket och detta relaterar till no drama.... haha.
Har inte satt min fot på Eskilstunas krogen under hela lovet det känns både skönt och lite tråkigt men eftersom det är mer skönt så känns det bra.
Igår var planen Harry Potter maraton men tröttheten tog över så blev inte alla filmer men det var trevligt och mysigt.
NU ska jag fixa.  Kände bara att jag behövde köra in ett inlägg allafall.
PUSS
Vill ha sommar igen, är så sjukt taggad inför sommaren -10

Så jävla tacklöst,

Blir lite illa men blogg nu, men har haft mer än fullt upp senaste dagarna.
Idag har jag vart med Rebecca större delen av dagen.
I morse när jag vaknade mådde jag förmodligen bättre än va de flesta gjorde eftersom jag skippade att drälla på stan igår., skönt! Var hos Roberto och kollade på film, minns ej vad den hette men bra var den. Men när jag vaknar inser jag att jag inte kan hitta mobile "bara jag inte glömde den hos Robert" var min första tanke men efter närmare 1 timmas arbete börjar jag ge upp. Kna ju inte få tag på robert heller eftersom hans nummer ligger i mobilen. " fuck inte en tredje mobil"
Sen slog det mitt ljushuvud " AH! bilen" KOllade i bilen och ja visst där låg den fula pärlan. Tog fram den oh upptäckte en del missade sms och samtal och där bland från Becki. Skicka sms till henne och 1,5 timma senare så satt vi på WY och käkade lunch. Trevlans!
Efter lunchen vart det en tripp på stan innan vi åkte förbi Tuna där jag frågade efter mina skor... igen. Har nämligen hittat de perfekta student skorna men de behövde finslipas lite så är inne på fix och skulle komma tillbaka snart. Men det var förseningar så fick inte med mig mina älsklingar hem denna gång heller.
Efter det så åkte vi hem till Rebecca kolla film och snackade skit. skönt!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Sen får vi se vad som händer ikväll.. spännande.
Puss

Beviset på att jag inte alls trivs,

Så jävla trött på alla som kallar sig min vän

HAHA,


du motsäger dig själv,

SÄMST,
Seriöst att se denna film var det värsta beslut jag gjort i mitt liv. Fyfan va dålig den var!!!!!!

det är tuffa tider för en del,

Så jävla sjukt kul, fattar inte ens att folk har tiden till att bråka om dessa bagateller som de gör i programmet.
Vissa är ju helt galna, andra bara uttråkade, andra och alkosister och andra måste ju ha ett fel i huvudet på riktigt.
Men visst är det underhållande.

- Var så trött i morse när jag vaknade.
- Har i största allmänhet haft en bra dag.
Puss på alla!

inte okej,

-  baksmällan jag har nu,
-  Avesta resan, det  var super kul. Verkligen ... så länge det varade.
Idag orkar jag inte med några längre så fick bli korta bästa och värsta. Nu ska jag kolla om någon vill ses och kolla film.

tomma ord,

Galet kan jag ju säga men vad som händer i Avesta stannar i Avesta.
Ja jag fick ett ryck igår efter middag och tänkte palla sitta hemma ikväll igen så jag tog bilen  och en Pontus och satte mig på vägen mot Avesta men körde lite fel så tog fett lång tid att åka dit, vilket sög. Men om jag kör blir det oftast fel.
Bilder.
Redo för bilkörning
Emma så söt,
Träffa Jessie,
folk,
Vissa fick i sig lite för mycket,
Så här ser man ut om man låter Pontus blanda ens drinkar,
DAGEN EFTER
Åkte till Donken för att få i oss någonting i magen
Pontus fick köra han var i bäst skick.
SOL
Emma springer in på donken, så ivrig
väl behövligt,
Pontus fick köra hela vägen hem,

Vi möts i ett annat liv min vän,

JA ett mindre utbrott senare och jag har bestämt mig att åka till Avesta. Eftersom ingen vill följa med så åker jag själv. Skönt att slippa äckeltuna är så trött på allihopa just nu.
Minns ni denna bild?
Ser ni ve det är?
Men på denna bild då?
SEXY!
®

vill ha det då och inte nu,

Ja jag vet inte vad det är om det är vår solen som gett mig solsting eller om det bara är att nya trenden är att vara i förhållanden. Men känner mig så kärleksfull fast utan kärlek... fattar nån?
Det är som om min inre amor-fifi  har kommit fram nu. Man kollar på stan där ser man hur alla söta par går runt och ser allmänt glada ut. Samtidigt som jag blir glad så blir jag pissit sur. Vet inte vad det är med mig är så konstig. Men folk verkar gå in och ut i förhållanden hejvillt just nu, hänger knappt med själv vem som är tillsammans med vem och vilka som inte är liksom. NY grejen. men samtidigt det är så gulligt, Usch vad jags vammlar men inte konstigt med tanken på klockan och hur uselt jag har sovit senaste två veckorna.
Men förstår inte vad som har tagit åt mig, var inte alls så här förra våren, humm intressant? Haha! Får åka hem till Jocke snart och kolla lovefilm, när vi  kollar på film så ihop s¨å är det allt annat än rätt stämning. INgen fattar det där men... När svammlar för mycket.
Har mycket att tänka på och stora beslut att ta. Fast egentligen så är det redan bestämt frågan är bara när. Ju tidigare desto bättre, både för mig och för dig. Om jag gör det nu kommer det bli jobbigt nu gör jag det sen kommer det bli jobbigt då och ensamt. Känns som om det kommer vara lättare att ha det jobbigt på hemma plan. Men så är det väl med alltid, allt det bra måste ta slut.
NU ska jag sova somnar snart sittandes.
®

RÖSTA På mig för fan ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


ATT BLI ARG KAN IBLAND VARA SOM ATT HOPPA IN I EN HÄRLIGT ÖSIG SPORTBIL, TRAMPA GASEN I BOTTEN, KÖRA IVÄG I FULL FART OCH SEDAN UPPTÄCKA ATT BROMSARNA INTE FUNGERAR,

Solen försvann, men ska alllafall ner till stan snart möta upp Robert.
Ska kolla lite kläder är så sjukt  shopping sugen, fick massa presentkort när jag fyllde som jag inte använt än. Och även om solen skiner kanske köpa  sig sin första vår glass?
Lockande ja, men som det ser ut nu är är solen borta och ser inte ut att komma tillbaka.
Aja ska fixa mig lite nu kanske städa lite på rummet innan jag åker, jag LOVAR er det är nart inte så att man kommer in i rummet.

ditt sett att röra dig bevisar att du ljuger,

DÖR FÖR LÅTEN!!!!



när det passar dig och ingen annan,



Gissa vem?
Imorgon lägger ut mer avslöjande, hehe!




,

Det här var det sjukaste jag någonsin hört!!
Fyfan hur sjuk kan man bli, blir så sjukt arg?
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6884251.ab
KOLLA länken.
Min fråga blir vart fan är mänskligheten på väg?!

RSS 2.0