sov sött,

Bloggar imorgon mer, har bilder från helgen att visa då också,



thats the way it is,

Vart förbi alexandras nya place och där hittade jag en massa roliga bilder. Skit roliga tänkte dela med mig av några..
Kan ni hitta mig?
nyår,
SÖta va?
(bildernas olika stolekar är pga att de är  tagna med kassa mobiler och kameror)

Jag ser det positiva, vad gör du? ,

Så över lycklig nu min ÄLSKADE väska som jag i fyllans vider tappade bort/ blev snodd eller vad som hände ligger i tryggt förvar på Nybron. Förhoppningsvis är allt kvar i den.  Så ska sätta mig i min pärla och åka och hämta de.
excited
Sen blir det en sväng förbi Sammes lägenhet och kolla in den.

Även så har min jacka som jag beställde kommit, lägger upp en bild på den senare om kameran ligger kvar i väskan dvs!
excited
Sen ska jag även tillägga att jag ska palla ner med mitt feta fega arsle till Jens på torsdag och där ska han få sätta nålen i mig. Kommer förmodligen dö på kuppen men det är det väl värt?
Det är ju det att jag är så rädd för nålar och tidigare gånger när jag tagit spruta så har jag svimmat eller börjat böla som värdens känsligaste treåring... Hur ska det här gå? Håller ni tummarna för mig?, tack!
excited
Fick min första lön idag men eftersom jag inte jobbar mycket eller har jobbat så länge så var det inga enorma summor men kul som fan och känna att plånboken går plus och inte bara minus. Har ju mest gått back den här sommaren pga att jag spenderat fruktansvärt med pengar. Men jag känner att mina pengar jag spenderat inte alls har vart slöseri utan allt har vart på skit bra saker och händelser! Och förhoppningsvis kommer min höst fortsätta vara händelserik och lärorik. Men det sak det bli, det ska jag nog se till. Thihi!
excited

Nä, nu ska jag åka hörs senare darlings!
Puss på alla!




du tillhör det, inte det här,

Bästaste fucking serien någonsin genom tve historien. Går inte att inte
älska, går att kolla på om och om igen.
För att se det gratis utan att ladda ner gå in HÄR



Avsnittet jag kollar på just nu,


can U feel the love tonight,

I livet kommer du nå framgångar och motgångar. 
Men ingen annan kan säga till dig vad som  är framgång. Det vet du bara själv. Det finns idial för framgång men det är ändå du i slutet som definierar för dig vad framgång är. 
För mig kommer min framgång vara när jag är lycklig. För mig är framgång att vara lycklig. Men kommer alltid ha mål i livet, hur gammal man är. Och förmodligen blir nog ingen riktigt nöjd.





Idag blir det jobb och jobb. Har några kunder som bokat in sig på mig så måste dit egentligen är jag INTE alls pepp, trött som ett djur och känner min inte helt okeej. Men efter som jag inte jobbar så många timmar så känns det inte så jobbigt ändå. 

Men någonting som känns jobbigt är att min fucking väska försvan i lördags och där i låg min nya ÄLSKADE kemera! FUCK! Detta halvår så har det gått åt, 3 mobilen, snodda, 1 mobil trasig, 2 kameror och körkort och bankomatkort. 
Livet är ju bara för helarious ibland´!


jag är den jag är,


Alltid jag och Alaa. Sötast

med gott mod,

sitter hemma nu och har typ abstinens över allt, vaddå allt tänker ni då men ja ALLT, vad som sker ikväll, imorgon vad jag gjort idag och så känner jag ett fruktansvärt shopping sug att jag snart går i taket om jag inte får shoppa i morgon kommer jag bli ledsen i ögat kan jag lova. Har shoppat lite dock, lite hemifrån från sängen. Beställt mig en jacka.... HÄR


Direkt länk, klicka här



,

Tycker att den här är så så sjukt klockren så det finns inte....



same thing, nothing I want, but it's the same feeling and I will again recognize it....


framtiden kommer en dag att stå bakom dig,

Tänkte att jag skulle berätta om min helg lite granna nu innan jag gör mig i ordning för att åka ner till stan.

I fredags fyllde Hanna långa 20 år. Så det var ju självklart någonting att fira. 
Eftersom jag jobbade och lovat far min att vi skulle äta middag med han så hann jag inte med present öppnandet och sången för Hanna men det är väl tanken som räknas att jag skyndade mig dit. Jag kom dit runt 22 tiden och efter det vart det en lång kväll med alkohol och sköna människor. Det var super mys!




Födelsedags barnet,
seriös kille,





Lördagen, tjatat och tjatat har jag gjort om att jag vill käka kräftor och nu äntligen fick jag som jag ville Andras drog i gång en kräftskiva hos sig med massa mysigt folk. Satt i salen, dukade upp med långbord och de som inte käkade kräftor drog igång grillen. MYS!!!!


när det känns,

Just nu sitter jag på baksidan av huset med en kaffe och en cigg.

Andas är här och han har fått en ny mobil, vilken är fruktansvärt kul så de senaste två timmarna medan han har hållit på med mobilen han jag hunnit med detta: 

- Försökt starta en konversation med andras
- Kollat FB två gånger, grundligt
- Städat mitt rum
- Burit ner tvätten
- Plockat ur diskmaskinen
- Plockat in diskmaskinen
- Gjort kaffe
- Städat köket
- Gått ut med soporna
- Sminkat mig
- .... och nu sitter jag här

och allt detta har han inte lagt märke till än, hehe!

Snart ska jag till jobbet eller närmare bestämt om två timmar men måste ner på stan och in på baken innan så måste åka om en timma ca.

Som sagt just nu sitter jag på min baksida i soffan med en varm kaffekopp och en cigarett i handen. nyss var solen framme så då satt jag även och njöt av den men den försvann lika fort som den kom. 

Det känns nu som att sommaren verkligen är slut och jag kommer till att bita mig i läppen när jag skriver det här... men jag saknade lite att gå till skolan.
Att sitta där i klassrummet möta alla vänner, berätta och lyssna på hur sommaren varit, lyssna på lärarna och sucka över hur schemat är lagt. 

Struttsa in i matsalen och upptäcka att maten inte har blivit godare det här året heller, ta första rasten för året tillsammans med vännerna där man är extra fnittriga för att man ha gått upp så tidigt efter att ha legat och dragit sig hela sommaren. att få de första skolböckerna för året och efter att året första dag är över så vandrar man ner på stan i det ljumna vädret och kanske ta en fika eller en glass.  

Jag till ägnade alla som jag gått i samma klass som en extra stor tanke igår, inte bara de från gymnasiet utan även de som jag gick i grundskolan med.... uppskattade jag tiden tillsamman med mina vänner tillräckligt när jag nu inser att jag aldrig kommer sitta vid samma skolbänk som de igen?

De som varit mina vänner under de alla år jag gått i skolan vill jag tack för jag har verkligen haft en grym tid, oavsett vad som hänt eller händer så kommer tiden vara oersättliga och för alltid ett bra minne!



vi känner inte någon egentligen,

Berättar om helgen senare tillsammans med bilder..


det är inget att tänka på,

KRÄFTSKIVA!
Äntligen efter mycket om och men så får jag äta min älskade kräftor med ett skönt gäng people!

Puss PÅ alla!




det bara är så,

sitter på jobbet nu och degar vart ganska mycket att göra nu på morgonen så det har vart gasnka kul.

ikväll blir det 20 års fest, kommer bli super!!! Supa sig lite granna! Thihi!

Men nu hinenr jag inte blogga. PUSS!


Roberto!,





hahhahahaha, uttråkad...


Kan ju inte säga att vi inte hade kul allafall,




man lever som man lär,

HAHAHA kul ju!

klicka HÄR!


man måste ge för att kunna få,

Jag var rått vakt åt sussies råttor förra veckan och jag måste erkänna att jag saknar de lite. De var lite livfulla, förde oväsen på nätterna och rymde och var så söta.





det är inte det som är det viktiga,

Läste på aftonbladet att det skulle nu komma en porrfilm i 3D... kanske att gå lite långt. Känns onödigt och överdrivet men för er porrfantaster så blir det väl kul... Hehe! 

Idag var jag och Alexandra på en riktig lång promenad, hur skönt som hälst men kändes jobbigare idag än förra gången vi var ute och gick. Men jag är sjukt trött så det har väl med det och göra antar jag. 

Sen har det inte hänt så mycket mer idag, har vart så sjukt trött så har mest  degat. Städa lite och rensade på över våningen inte för att det syns så jätte mycket men. Följde med mor min till affären och handlade bra för att vi ska få hem det jag önskar...
Imorgon drar mor min till Italien och jag kunde inte vara mer avensjuk, vill också dit. Fick inte hänga med förra året (jobbade) och fick inte följa med i år heller när de var där tidigare under sommaren .... stackars mig men får hoppas att hon köper mig nå fint när hon är där allafall.

Nu ska jag kolla vänner, hittat en ny sida där man kan kolla massa serier bla vänner så känner mig lycklig igen nu när jag kan kolla på vänner igen inte kunnat gjort det på ett bra tag nu.



,


oförståeligt,



När tiden går för fort,

Var i Stockholm i helgen, två dagar i rad. Orkar inte prata om det så bilder får de bli..


Fredag: Jobbade hela dagen och efter  jobbet vart det stress hem för att sen bli upp plockad för att åka till Stockholm och kolla på Avatar i 3D. 


Han som försöker vara nyttig? vad är läsk liksom...

Det var lite annorlunda att kolla på bio men brillor på och det var super
coolt att kolla i 3D men inte så imponerad som jag önskat dock,



Lördag; Så blev det grönan, Först klippning hos Kim sen grönan doch. Kom upp strax efter sju.


Packat och klart, klar för avfärd
Framme,
Så kom det nyttiga fram igen, munnen full proppad med banan,
Hela ligan,
Baren <3
Skitkul, andras på väg för att åka uppskjutet och är totalt livrädd, 
Stått och velat i typ 30min innan han gick med på att åka. Men han 
överlevde och tyckte det var kul, Thihi!




en utsliten bräda,

Sitter just nu i mitt rum klar vaken men trött som ett as, jag kan inte förstå varför jag inte sover. Jag brukar få svårt och sova när det hänt saker eller när något/någon stör mig. Men just nu i mitt liv rullar allt på jätte bra så jag kan inte förstår varför min kropp och min hjärna inte kan slappna av, vad är det som jag omedvetet eltar?

Jag tänkte först att det var kanske pga för mycket energi, men i dag har jag gjort så sjukt mycket känns det som och det har vart en stressig dag, morgonen vaknar trött som ett as sliter mig upp ur sängen och släpar min häck ner på stan för ett möte på arbetsförmedlingen, jobbade sedan häcken av mig och efter jobbet så åkte jag för att jobba lite till, kom hem städade bilen och sen ut för en riktig lång promenad med Alexandra. Och då är det inget små daltande vi gick för fulla muggar. Så vad är det då som är fel på mig? Vad är det min kropp inte kan slita älta på när jag är själv?

Sitter med ryggen rök mot väggen med en kudde emellan, lampan är tänkt och jag har min dator i knät. Huset är totalt knäpp tyst och det är verkligen mörkt ute... men inte lita mörkt som det var för 3o-5o min sedan. Jag kan höra min väckarklocka tick och min moibil som ligger på laddning lyser upp en del av rummet i en hörnet. Annars känns det som om det bara är jag och datorn som lever  just nu, som om hela världen har stannat av.  Tänk om det faktiskt skulle vara så att hela världen har försvunnit under den tid jag legat vaken i mitt mörka ensamma rum? Ja, tänk om när jag väljer att gå ut eller när solen reser sig och snuddar marken att det bara är jag kvar, inte för att det skulle hända men ibland känns det så när jag ligger vaken i mitt tysta och mörka rum på nätterna när jag inte kan sova. 

Vad är det som min kropp och mitt psyke funderar över men som inte jag funderar över, vad är det jag grubblar på i mitt omedvetna som stör mitt skönhetssömn?

Det kommer väl sluta som det alltid gör att jag går upp, tar mig ett glas oboý sätter mig vid köksbordet och grubblar så hårt jag kan i några minuter, tills oboýen är slut och klockan tickat på allt för mycket. Jag vandrar upp till min säng igen och ligger vaken ytterligare en tid tills min kropp blir utslagen. Vaknar dagen efter och inser att jag sovit för lite inatt igen.....





det är inte okej,

Ja, hann blogga ett inlägg allafall innan jag sticker. KOm nyligen hem från Kim  vart där och klippt den lilla jäkeln. Mycket stilig blev han. 
Nu sitter jag här och väntar på Andras som kommer för att hämta mig så sen bär det iväg till Stockholm. Det blir grönalund och sen utgång, so excited, Ska bli sjukt kul. Men troligen kommer jag inte kunna åka så mycket pga av min nacke. Den är inte helt frisk och läkaren hade uppmanat mig att hålla mig i skinnet i ca 2 månader till. 
Jag har stressat som en galning för att jag skulle hinna men nu visar det sig att det inte är jag som är seg. Men nu kommer han allafall så ska gå ner till vägen. PUSS på alla!



det är inte vi som existerar,

Hinner inte blogga idag, är hemma nu ska fixa mig sen till Kim, klippa sig lite och sen blir det stockholm så tiden är knapp. Så så länge Puss på alla.



,



SÅ JÄVLA SJUKT!!!!!


,

Nu är jag klar!!!








Ursäkta den gräsliga bilden men det var den jag hade här;



Under procesen,






vet skapen om att det finns någonting mer är det som lockar,

Sitter på salongen nu och färgar håret, chansar lite nu på hur det blir, så jag är jätte spänd på resultatet. Hihi!

Känns som om det var evigheter sen jag gjorde något drastiskt med håret så nu var det dags.
Sussie är här så jag har gett henne en liten lektion om hur man färgar, så hon började på mig sen kom min chef och tog över. MYCKET kul

Känns så jävla skönt med helg kan jag säga, Vet inte varför men igår kändes det somfredag men det var det inte haha! Nä nus ka färgen själjas ur Puss


yttra dig inte,

Ja, nu ska jag snart till jobbet ha vart på sjukhuset idag och rönkat min nacka och allt ser fint ut och läkt ypperligt! Kommer bli tvingar att ta det vill nu kommande 2 månader men annars är det lugna puckar! SKÖNT! Har vart lite nervös över det hela pga att jag fuskat en del men gick bra ändå. 
Nu ska jag skynda mig för att sätta mig i bilen och rulla in till stan... MYS!



det är det lilla vi gör för varandra som betyder,

varför kan jag inte sova?!!!!!!! jag blir tokig!!!!






Lycklig,



Haft en super dag, fått en massa gjort. Hunnit med massor, stan, arbetsförmedligen, köpt en julklapp, fika, städa, skrivit ut bilder.. U name it! 

Nu ska jag käka salta pinnar och sova sen, sjukhuset imorgon, sen jobba, kanske svänger förbi alaa, sen klippa mamma och Amanda.







Levande ljus, vin och Romantik inte fylla, öl och fattiga raggningsrepliker.



Livet har egentligen inga gränser, avundas aldrig någon annan än dig själv bli inspirerad av andras lyckande

Den här killen är en sådan inspation inför livet, du kommer inte ångra dig om du kollar på denna....



För mig, otroligt!


Det HÄR är också ganska så grymt

ja, men kan man göra så mot en vän kan man göra så mot fler thats it liksom,

Skulle bara tillägga... innan sängen.. Matilda, Matilda, Matilda, gumman, gumman, gumman, Jag kommer ringa dig i morgon (förmodligen väcka dig) för jag har en sak jag vill prata med dig om ringer när jag är nere på stan ca 11-12, inget viktigt men har bara en hel del att snacka om och du en hel del att förklara!

Punkt slut!



Osammanhängande bild, gammal bild, Mig ser ni inte..?




minns känslan när jag skulle möta dig exklusivt, jag minns att jag kunde höra mitt hjärta slå,

Trött som ett djur och har vart det hela veckan och detta beror inte på äventyr, utan förlorad sömn i helgen pga olika anledningar och nu försöker jag sova ikapp men går inte så bra... Vet inte varför jag inte kan sova. NU ska jag försöka sova igen.. men va tvungen *blink

Underbara människor!


Imorgon blir det stan med Rebecca, har en del ärenden att uträtta bland annat att hämta ut min ÄLSKADE försäkrings pengar som jag fick ut när jag hade min  lilla "Olycka" 5200, Plingar fint i kassan, räcker gott och väl till en resa, och då har jag kunnat levt som en kung under sommaren, utan att jobbat allt för mycket!  Men nu är det dags att växa upp, gjort det jag sa att jag skulle, chillat en hel jävla sommar efter studenten! Nu börjar det!

Nej, nu måste jag sluta kan börja svamla en massor annars.  Puss på alla där ute

lycka till r,

ÅKER SNART NER MOT STAN....

sista visan,

Hitta lite gamla bilder på mig, 1gymnasiet.





Kul ju, Stor skillnad?


det är tiden som får oss att undra,


mycket kan hända, men vad betyder,



,

SJUKASTE!!

Såjävla vidrigt, mår illa när jag ser den (varnar känsliga tittare)




Vidrigt eller vad?



undrar om det skulle gå, hur långt gick sanningen?,

Bloggar imorgon...



ta en sanbb line så är det över,

saknar den här bruden massor!


'



Mötte denna pärla ute på krogen i onsdags, Hon var ju måttligt gald
om jag kan säga så. Super söt va hon ivarjefall!

Hjärta till henne! För att hon e så söt! 

tankarna går i tusen,

Slutar om exakt 15 min nu, ska bli sjukt skönt och få komma hem och byta om, ta en snabb dusch och säga hej till släcktningarna som jag har hos mig nu. Sen ska jag iväg igen. Dagen har vart lång men har gjort mycket så tiden har rullat på ändå. Men måste säga att jag är sviken av sofia och miss wistrand som lovade mig igår när jag pratade med dem i telefon. Men icke de hade viktigare personer än mig att träffa.... haha nej då.

Nydligen så kom det in en familj med de sötaste tjejerna, kan ha vart typ 5år och 8år .... de var så söta den ena skulle klippa sig och de står krokodilltårarna bara ran ner för kinderna under hela klippningen.. stacks liten. Men de var så söta kunde inte sluta kolla på dem.  Trippade runt här på salongen med sommarklänningar, ena lite låckigt hår medans den andra hade långt rakt brunt hår.
De fick varsin balong innan de gick och en lite klubba, de såg helt överlyckliga. Speciellt när den lilla tjejen som klippte sig, när hennes tårar torkat, SÖTA!
Varför jag berättade de här, vet inte.. haha!


underbar,

Sitter på jobbet nu och dör i värmen, typ smälter bort!
Tog på mig för mycket kläder imorse och nu får jag känna det. Alaa och jag tog en morgon kaffe imorse innan hon och jag började jobba MYS!
Vad händer ikväll då? Humm.. vet inte men vädret gör mig sjukt pepp på både de ena och det andra. Har några små ider om hur jag ska uttnyttja den här helgen.

Just nu vill jag BARA HEM! ligga i solen, vet att huset står tomt eftersom pappa och mamma är på golf tävling (bror räknas inte eftersom han ligger o sover till 5) Hade vart så skönt att ha en lite fifi dag på baksidan, sola fixa naglarna, snacka i tellen och fundera. Men icke slite ska man göra...

Men nu ska jag snart ta mig en väl förtjänt rökpaus, haft mycket mycket att göra idag. Väntar bara på att Matilda grötnos ska ringa mig.

Semester? MÅSTE iväg!







Söta va?

Lunchen spenderade jag med Rickard, han käkade jag kollade på! HIhi






fifi i ett nötskal,

Kolla hårfärgen, kolla igenom bilder nu när jg satt o skickade bilder till alaa. 


Vilken känsla jag fick nu när jag satt och skickade alla bilder till alaa, studenten skolan, fika, kvälls fika! SÅ SJUKT mys ! Alaa underbaraste. Löv her to death.


Hoppas på sol till helgen! SOLA

nu sova..

min värld har aldrig känts så här liten, men jag har aldrig känt mig så liten i en sådan stor värld,

gårdagen vad ska man säga, provjobba på en salong, träffade Kim en snabbis sen slutade kvällen med ett ex antal shotts för mycket. men massa kul att träffa folk.


Kims dator till salu,

kims datos, HÄR! Allt står där och lägsta pris 4500! Antec threehundred chassi


köp den för fan *Blink

,



döden är livets ända löfte,

Sitter på jobbet nu och väntar på en kund som skulle kommit för snart 20 min sen, sjukt iriterande att man ska stressa hit och så dyker personen inte upp. Hade viktigare saker för mig! Allafall idag..

Men men sussie kommer snart hit, ska ner på stan sen ta en fika och traska runt. MYS! Sen vad som blir får vi se..



jag vill inte se framåt, jag mår ju så bra nu där jag är,

Sitter och funderar på mitt liv, hur det utvecklats. Jag började fundera på det när jag kollade igenom gamla bilder,kan känna ett sår i hjärtat när jag tänker på de personer som gått förlorade, kanske jag ibland borde sänka garden och min stolthet... men om jag gjort det hade de lett mig till alla de underbara jag har nu?
Men samtidigt känner jag mig stark som person och känner mig framför allt mycket mognare nu än vad jag gjorde för ett år sen eller ett hal år sen eller bara några månader tillbaka. Tänk att man kan mogna så fort ändå. 

Apropå inget speciellt då, 
Helgen var helt perfekt måste jag säga, fredagen jobbade jag cirkus hela dagen men mot kvällen vart det några välförtjänta glas på Håpes med underbart goa människor. Efter håpes så vart många timmar med skit snack och mys. Men tack vara min kära bil så vart det inte många sovtimmar. Gjorde dock inte så mycket blev en pizza och senaste saw filmen sjukt bra (älskar filmerna). 

Lördagen blev ganska sent förfest för mig råkade somna så skulle man hem äta, byta om och fixa sig. Men vart allafall förkrök hos person, några öl där innan vi rulla in till stan där vi gick in på nybron. 
Den kvällen, ja det kändes som om jag var i mig egna värld hela kvällen. Var med allt och inget typ sprang runt där inne utan specifik... kebab efter där jag möter min käresta, härja ett tag sen hem.

Idag har jag inget gjort ett skit! Jag har bara degat skönt som fan och på kvällen tog jag mig en fet promenad, en riktig lång promenad. Det vart så fruktansvärt skönt och avkopplande. Bästa som finns att komma ifrån allt in i skogen ett tag!
Nu ska jag dusch upp tidigt imorogn, PUSS!

Jag och Alaa börjar jobba ihopp till hösten som det ser ut nu!
Kommer bli grymt, grymt kul! Fu U rest!


RSS 2.0