,

Men fyfan vad jag älskar vädret!!

Tyvärr har jag jobbet hela dagen och mestadels setat inne. Men nu slutar jag strax och de första jag ska göra är att hitta mig en mysig ute servering och köpa mig antingen en kaffe eller en öl. Njuta av vädret sen bär de av hemmåt vid fem, då skall jag möta upp min älskade och saknade Matilda sen blir det latcho lajban!

,

Tappar orden av hur mycket jag lider med den här unga tjejen.


Fyfan va jag blir lack. Man måste ju få välja själv vad, hur och när man vill leva sitt egna liv.
Hedersvål och mord gör mig grymt jävla förbannad. 
Hit kommer de för de flyr från förtyck våld och krig. Så kommer de hit och förtrycker sina EGNA. Jag fattar verkligen inte logiken i det hela och det är grymt jävla iriterande att de ofta upptäck för sent.
Lider så när de unga flickorna får sätta livet till för att de inte passar in i deras familjer, pga att de vill leva ett vanligt, normalt liv. De dör, misshandlas, våldtas, giftbort pga att familjet är så jävla trångsynta och hjärntvättade. 
Det är bara så jävla tragiskt att  de ska behöva dö i den unga åldern, innan de får chans att leva, resa, uppleva saker, ta hand om sig själva och bara leva helt enkelt. Jag blir galet ledsen när jag läste de här. 
Men de är ett problem i sverige som inte får tillräkligt med uppmärksamhet. 




Men jag beskyller dig inte, spara dina böner och ge mig min ro,

Sitter och hettsar mig till bra humör... går si sådär. Den här veckan har inte vart min vecka alls. FItt, piss trött på livet!

,

<p><span style=
I år ska jag spela lite mer golf, ska försöka hinna me lite rundor. Viserligen så säger jag så varje år men iår SKA jag göra det. Det är ju kul när man väl kommer ut. Hehe! Ska tvinga med någon av mina tjejer så blir de nog lite roligare. 
När jag spelade när jagv ar yngre var det fan as kul, det var jag och min granne som spelade. Vi hade as kul på banan, speciellt om de gick dåligt för den andre. HAHA!
De året jag dammade av klubborna var den sommaren jag bröt nacken och då gick det inte att spela, året efter började jag lite lätt där på våren men sen gick jag in i en mindre deprition och festade istället för gjorde annat.
Men i år ska det bli andra bullar, tumman skall ut ur arslet och jag ut på banan.


,


,

Mega sämsta humöret nu. 

Satte mig på tåget nyss, inte nog med att de är skit väder som jag traskat i ( med alldeles för lite kläder ) så blev jag snuvad min plats på tåget... 

Som vanligt krigar jag in för att få en bra plats. Sätter mig ner.. Då kommer det en gubbe så jag är en god med människa och flyttar in. 

2-3 min senare kommer en kille och 
- Har du bokat den där platsen?

Jag - Du jag tror inte de är plats bokning på det här tåget...

- Jo! jag har bokat den..
** uppvisar biljett
Gubben jag flyttade in för börjar garva.. 

Jag trodde jag skulle döda han! 

Fyfan va förbannad jag blir!!
Så nu får jag sitta i den här äckliga jävla fitt koridoren, närmare 4000 tusen ska man betala i månaden och då är man varken garanterad ett tåg i tid eller överhuvetaget utan man är inte garanterad en sittplats heller... 





,

Det där med sugardaddys och sugarbabes har ju verkligen blivit den nya trenden. Det pratas om det och de är mer öppet och accepterat. 
Men jag satt och funderade på vad jag tycker personligen om det. Och jag är ganska kluven.

Men de är väl beroeende på, tycker att de är skapligt patetiskt när en kille som igentligen inte är en sugerdaddy lekar det, kan bara inte fixa sig sällskap på annat vis. Samt tycker jag de är patetiskt när en tjej leker sugarbabe när hon igentligen bara är en wannabe och inga egna pengar eller moral, känns mest som en blåst brud....  Men vad vet jag?
Men samtidigt så tycker jag inte att de är fel. 

Tror det är en otroligt svår fråga och det finns nog massa sett att se på det hela, och inget är nog rätt eller fel. 


dont let me down,










upppa,

Även fast jag har mina depp dagar eller att livet känns som om det står stilla och jag inte kommer någon vart så känner jag mig ändå ganska lycklig. Lyckligare än på länge. På ett vis känner jag mig skapligt nöjd med vart jag är någonstan i livet och nöjd med vad jag göroch gjort. Kanske det inte lätt mig längst alla gånger men jag vet att jag har visat för mig själv och för andra att jag kan stå upp för mig och fixa för mig själv. 

Jag är otroligt stolt över att jag kommit så långt i min personligauväckling. Jag har på de senaste året lärt mig att stå på egna ben inga som tar emot om jag faller. Jag har lärt mig att jag är starkare än vad jag trodde och jagv et att jag redan vart på botten och  kan inte hamna längre igen. 

Nu är de bara framåt. Även om jag känner mig stressad ibland över vad jag vill och hur jag vill göra saker så är jag trotts allt bara 20 och har tid på mig. 

Oj ve sentimentalt de blev nu så här mitt på dagen. 

Jag är allafall i Stockholm idag och jobbar, känns skönt. Simon är inärheten och skulle titta förbi och Rebecca skulle komma också. Rebecca och jag har en del att fixa idag så sjukt spänd. 

image description

Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och leva idag,

<p><em><span style=

En sådan här skall jag ha en vacker dag.

,,

Igår hade jag onte one piece kväll. Verkligen super mysigt. KÄkade lite, kollade film, tog några öl och hade de görtt.


Annars var går dagen inge vidare mitt humör var på botten men idag.. O ojjo Idag har de vart bra, hunnit med en massa. Känns riktigt bra måste jag säga. Förövrigt så har jag bar träffat goa människor. 

Var en snabbis på stan och strosa lite. Kom på att jag inte shoppat på as länge. Abstinensen är grymt påtagligt, vet verkligen att jag måste köpa någonting snart. Hittade bla denna som jag total förälskade mig i!!!!!
Suddigt bild I know
Den skall inhandlas så fort jag får lön. MItt as brukar inte bli snyggt i mycket med denna. ojojoj,

imorgon blire jobb igen...





,


Fina lilla Sofia


Idag är en sådan dag...,

Idag är en sådan dag när jag sitter och funderar på va fan jag håller på med igentligen... Sitter och funderar på om jag val rätt väg i livet, har mina beslut lätt mig rätt och är det här thats it?

Jag har alltid drömt att åka och volentärarbete, för erfarenheten och för att göra nytta på samma gång. 

Idag har jag bara lust och packa väskan och ta tummer ur arslet och resa iväg för att få lite perspektiv. 


Hit vill jag åka, jag vill dit och hjälpa, trösta och visa hopp.
Jag lever trotts allt inte världens sämsta liv ändå, även om jag kan tycka det ibland. Känner att jag vill göra nå annat, kanske jag verkligen gör det en dag vem vet. 
Men att bara komma iväg och får perspektiv på livet och på hur andra har det. Känna att jag gjort nytta, att jag kanske hjälpt någon. Jag mår bra av att hjälpa männsikor. Inte för de är samma sak men om en främling stannar mig och frågar någonting så är jag alltid hjälpsam. Tex om de frågar om vägen och jag inte vet, då plockar jag fram Gpsen och gör vad jag kan där. Har jag några små pengar så sjänker jag gärna dem till en behövande på gatan. Trotts att jag inte gillar barn så om jga ser en ledsen unge så hjälper jag den. Tänk om man kunde göra det på "riktigt" en dag. Även om det handlar om några månader bara. Jag tror vi alla tar livet förgivet allt för ofta, att vi är allt för otacksamma och vi uppskattar inte de vi har. Ser inte lyxen vi har framdför oss. Vi gapar gärna efter mer och små bekymmer blir till stora pga av bristen på att ha annat att klaga på....



....om jag lämnar den här jorden levande,

Hum...

det är chockande att man kan känna det,

Kolla lyxen!


Fick söndags maten lagad åt mig i söndags! Jag satt brevid och visade mitt moraliska stöd och provsamka de var mitt jobb. Hehe!!
Jag älskar fan fisk, de är så sjukt gott att laga till middag! Käkade fisk till middag igårkväll också. 


Idag blir det Stockholm blev att jobba iallafall idag men jag klagar inte, lite annat att göra än vanligt och jag trotts allt älskar Stockholm.  Men imorogn har jag en del att stå i i Eskilstuna, ska ränna runt på stan hela dagen eller ja halva allafall.
Igår när jag var ute på en prommenad så såg jag dessa...

Kände att jag kunde se ljuset på denna långa och mörka, kalla vinter.Äntligen. Men man ska väl inte kassta in handduken än... vintern kan ju slå tillbaka när som... men men aja..
Hoppas ni får en underbar dag!!

Thailand,

Nu blir det så här, en jul och ett till nyår i Sverige blir de inte inte kommade allafall. 
Nu skall de bokas med thailand. Detta och detta ligger på nummer ett om vad de blir, en vecka på vardera. Ser de inte helt fucking amazing ut?!
Första veckan:
cape-sienna-room
cape-sienna-vanilla-bar
Andra veckan:
Beyond Resort Khaolak, Takua Pa,  Thailand
Beyond Resort Khaolak, Takua Pa,  Thailand
Beyond Resort Khaolak, Takua Pa,  Thailand
Beyond Resort Khaolak, Takua Pa,  Thailand
Ser det bara inte helt jävla underbart ut?!
Inte hundra om de blir just dessa men de är mest troligt om man inte hittar bättre. Då lovar jag att posta en bild på julavston på mig i rosa bikini och rosa tomtemössa.  Detta gör ju att nästa vinter ser ganska så ljus ut. Och att splippa all jul hysteri kommer bli GRYMT! 


R.I.P <3

Efterlyser min pälskrage!!!!


Saknar verkligen den, hittelön för den som överlämnar den haha!!
Ja jag saknar de så sjukans mycket. Har letat och letat efter en ny men inte hittat någon som är lika BÄST som den. Snyft!! Jag älskar den så himla mycket, var så galet nöjd med den och de är (var) absolut ett av mina bästa köp. All kärlek till den som hittar den. Men de är inte första plagget som jag supit (antar jag ) bort.
( det är inte äkta päls )




,

Ledig gasnka mycket i veckan. Gillar inte attt vara ledig i veckorna det brukar vara ganska segt eftersom de oftast är ingen annan som 'är det men denna vecka ska det blil skönt.
Måndagen är bokad med en Filippa och Nancy dag, det skall klippas, fikas, snackas och ha kvalitetstid.
Tisdag är de fullsmockat med Sofia event. Lite hyss ska vi nog kunna hitta på. Sen är de onsdag kva och sen jobbas det igen. Så denna vecka ska det bli skönt att vara ledig.

Har börjat planera våren och sommaren nu och de känns som om denna sommar kan bli grym. För de första kan de defenetivt inte bli sämmre än förra. För de andra så har de jobbiga i år redan vart.
Den här sommaren har jag bestämt mig för att ta vara på all tid och bara njuta av att vara i liv och ha bra männsikor och familj kring mig.
Tänker njuta av all tid och jag har bestämt mig för att inte ligga och häckla hemma. Oavsett hur vädret blir ska man vä komma på saker att göra.
När jag tänker tillbaka till förra gjorde jag inte så mycket, jag jobbade mest.


Topp 3 av förra sommarens händelser:

1: Harry Potters sista film tillsammans med syster.
    Absolut en av de absolut bästa kvällarna. Vi käkade mat först tillsammans sen bo, sen en fit utgång som var otroligt bra.

2: Trotts att studenten slutade på sjukan och att jag blir offcielt singel så var de ändå en grym dag.
     Jag hade sinnes sjukt kul fram tills de. Vi satte oss i solstolar på rondellen på stan  bikini och våra gammal student mössor med en platta öl. Visst slutade de  i ett mindre mörken av fylla men det var förbannat jävla roligt.

3: Sen är det nog en helg när Matilda var här vi spårade ur totalt.
    Vi hade festat fredag, lördag och söndagen bli inte sämmre den heller. Vi hann med shopping och klippning, glass och fika också, grillkväll och en massa fest.





,

Söndagens film tips.

Den är ganska gammal men otroligt bra...




You haunt my dreams,

Min helg har vart ur mysig. Super nöjd med den.

Fredagen var totalt urflippad, typ inga folk ute men fan va kul vi hade ändå. Fylla som kastruller stod jag och Nancy och dansade som galningar och bara härjade loss. Kan säga att de var på ett vis skönt att de inte var så mycket folk ute. Att vissa personer inte var ute var ännu skönare. Det var en kväll där man kunnde släppa loss totalt och inte behöva tänka på vad och var andra idióter var.
Efter festade med Siomon och hans grabz ochd e var super kul. Vilda och urspårade diskutioner som vanligt men de är ändå lika kul.

LÖrdagen kändes som en evig baksmälla. Så sjukt trasig. Men de var det värt.




<3,





,

sexy mother fuckers!!



,

Snart kommer Simon hit på KAFFE. Saknat min lilla redhead. Sen skall jag hoppa in i duschen och sen fixa fixa. 

Hann väl med helften av de jag skulle idag, vart så sjukt opepp av vädret... suck. De är ju för fan snart maj, vad är det här?
Den här bilden är tagen för nästan exakt ett år sedan, kolla nu!! De är ju ett skämt, den tog den 22 April.

,

Men kan ta och ge sig någon gång. Så jävla iriterande...



,


Spartacus säsong 5,

Har just sett spartacus säsong 3 avsnitt 5. De är nog de grymmaste  och sexigaste jag sett!!! 

Jag var i full extas efteråt. Den serien är nog de grymmaste jag sett. Killarna som är med i den serien dödar mig. Sjukt snygga, sjuka kroppar och när de talar.... mmmm
Hela serien är så sjukans klockren.

Jag och min älskade orcar följer serien tillsammans, super mysigt. Vi brukar jojna upp någon eller några dagar i veckan och se ett eller två avsnitt. Men detta är de BÄSTA av dem alla. Jag dog genom hela. Det var galet spännande och man (jag) kunde inte låta bli att dra till med OMG. Dock vart de inte så popis av Oscar då han tyckte att de var att förstöra stämmningen....
Jag dödligt rekomenderar den här serien till både tjejer och killar. Är man känslig för blod bör man avstå..




Efter jobebt idag möte jag upp Nancy för att ta igen lite tid och snacka skit. Bara någon timme innan fick jag reda på att jag var ledig hela jävla helgen. När de lättade från mina läppar kunde våra över exalterade phyken inte låta bli att planera in en vild fredag! 
And so it begings! 

Nancy är en av de som jag känner som ger mig så galet possetiv energi och jag är alltid på topp humör efter jag träffat henne. Grymmare brud kan bli svår att hitta. Så imorgon, blir det chill. Tills kvällningen då... Sist jag gick ut med Nancy så skulle vi båda upp skaplig tid.
Nancy: Jag måste ta de lite chill ikväll ändå... ska upp och jobba imorgon.
.. och så tar hon upp den!
Kommer bli en härlig kombi vi två... Eskilstuna kommer bli osäkert. 



Jobbar dock lite hem ifrån, ta igen förlorad träning, en riktig spabehandling och bara njuta av ledig tid. Fuck detta kommer bli en grym helg! 




some die young,

Gullis,








karma is a bitch,

Dagens funderingar.

Har haft de chill nu och har hunnit med att fundera en del.

Setat och funderat över de där med märkeskläder och liknande. Jag jobber en del med olika märken nu och de är intresant hur och vad frågar när de kommer till märkena. För vissa är de mer angåeende kvaliteen medans andra frågar är det vanligt i sverige, är det stor, hur mycket är de fasta priset på osv. 
De är en stor skillnad på dessa, de är två oilka typer av människor. 

Tycker synd om den ena typen. De finns ju de som måste dölja sitt taskiga självförtroende och självkänsla bakom dyra märkeskläder.
Mendans andra köper för de har råd, kvalite, typ och stil. Bryr sig inte så mycket om märket i sig sitter på tvätt lappen eller inte.

Ett annat är, två personer som bråkar. Den ena är mer laid back lite mer whatever medans den andra bli halft hysterisk och måste hävda sig, berätta sin bit till andra och hitta sympati eller liknande.
De är oftats den som blir hysterisk som har fel, den blir hysterisk av den enkla anledningen att de kan bli att det kommer fram sen att den har haft fel.
Den som snackar har dessutom mycker mer att förlora, inte nog med att sanningen kommer fram om att den gjort fel utan också om att den kämpat för att dölja det efterråt. Att man ljugit och manipulerat.
Den som har rätt har ingen anledning att hävda sig, att prata om de eller bli hysterisk... va fan den har ju rätt.

Jag tror ju på karma och om man beter sig som en fitta kommer de till slut att straffa en. Beter man sig bra kommer gott hända en. 
De uttryck man kanske hör oftast under sin livstid stämmer " behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad ".

Tror inte att det finns en ända männsika i världen som levt så livet igenom men jag tror dock att de finns de som lyckats bättre än andra och de finns de som bara totalt skitit i det hela vart egotrippade och bara gjorde som gynnar en själv. 
Ibladn kan de gynna en mer att avstå och ställa upp. 
Inte nog med att andra männsikor blir glada på en får man en bra magkänsla.



Inget att detta är ju fakta utan jag skriver bara ner hur mina funderingar har gått idag.

,

Igår när jag kom hem var jag brutalt sugen på vofflor. Så jag ställde mig och gjorde en hel bunt av dem när jag kom hem. 
Dock är de ju inte de roligaste att tillaga. Så plockade fram dator och kollade på 30 grader i febuari. Sjuk serier btw.
Sen bjöd jag hela familjen på vofflor. Även min bortskämda granne Östvik kom till mig och mulade i sig ett par stycken. 

Det var super duper gött, han med en ytterst kort promenad också, kort men bättre än ingenting. 

Orkade verkligen inte bry mig om hur jag såg ut... så då blir det såhär.... men hallå liksom det är ju odlaren

a blast from the past,

Nu är jag på jobbet. Natten var hemsk, drömde massa mardrömmar, a blast from the past ni vet. Det är andra gångar jag drömmer omd etta ( liknande ) Tror ni det kan ha någon betydelse eller är de jag som bara över tänker allt för ovanlighetens skull? 

Ibland tror jag verkligen att drömmar har en mening bakom sig och ibland tror jag bara att de är bull shit liksom. 
Det blev allfall inte många timmars sömn och jag vaknade på sämsta sidan någonsin, sämmre sida att vakna på får man leta efter. 

Är så jävla piss trött på min vardag. Borta 12 timmar om dagen, hemma sjukt sent varje dag och bort långt från stan. Mitt liv är en rutin just nu och jag behöver verkligen att de händer nå kul nu.... Usch vilken rolig tjej de här var då!

Vet att alla har sina ned gångar men när man själv är i en har man så svårt att acceptera den själv. Jag blir verkligen super depp, känner mig ensam och uttråkad no matter what liksom. Har ni nå tipis på botumedel? 


Bestämt mig för att tatuera mig också. Vet att jag sagt att de fick räcka när jag gjorde min i sommras men MÅSTE ha en vit tatuering. Dock är jag inte helt hundra på vad jag vill göra än, de måste vara betydelsefullt. De har alltid vart väldigt viktigt. Har en hel del ider. Har ju bar text in ristat i kroppen på mig nu, kanske skulle man hitta sig en fin och betydelsefull bild? Men nja... vet inte riktigt om det är " jag". 
Har massa förslag och ska väl gå och rådfråga tatueraren vad han tror. Svårt att se de framför sig i vit tatuering bara. Vad tycker ni? Vitt snyggt or not? 


you took this picture and said I was beautiful ... and I believed in you,


,

Jag har otroligt svåårt att lita på människor. Kanske inte så att jag inte berätta saker, men jag delar inte med mig av vem jag är. 
Om jag kommer någon nära så kan jag medvetet eller omedvetet göra, säga eller bara dra mig undan. Jag vill nog bara inte ha folk nära mig.. inte känslomässigt allafall. Jag ahr få men mycket nära vänner, de är tillräkligt kännslomässigt spelför mig. 
Där med kan jag nog uppfattas som dryg, kall och "hård" De är nog inte så jag blev född men livet har gjort mig till det. 

Jag har haft de fittigaste av de fittigaste vännerna tidigare. Så nu kan jag nästan klippa innan jag hunnit se om de kan finnas något finnt där inne. Ja och när de kommer till karlar, ja låt mig säga så här jag har väl hittat topen av AS i den här världen. De är käft smäll på käft smäll.... mother fuckers. 
Är på bajs humör kanske är de mensen som kommer men fyfan! KÄnner bar att jag vill få ut skit. Jag har blivit så sjukt duktig på " andas, andas... han/hon/dem är inte värda de, walk away, walk tha fuck away! " 


,

Bilder från helgen. 

Lördag.
Blev en kväll på royal. Galet trevligt sällskap och en oväntad brutal fylla.




Bloggar dåligt på helgena joja jag vet. Men som ni ser så har jag fullt upp. 


Jag är ju inte den typen,

Love vädret,
Idag är de ju super väder och jag bara älskar det, har setat ute och druckit kaffe nu på förmiddagen! Måste passa på medans vi har solen på vårt sida av gatan.
Man blir ju lite friskare av att bara se solen känns de som. Men mans ka väl inte bli för glad försvinner nog lika snabbt som den kom.

one life one chance,

Lika tråkigt varje gång. Att införskaffa pendelkort är en tråkigt utgift. Men men nu sitter jag på detta jävla tåg igen på G till jobbet. Är lite halv sjuk så det är extra jobbigt idag...



,

Natti!!
Puss på er!

,

Rött sakll det vara... 


Dock ser jag ut som ett troll i håret.. ja efter morgonens väder och promenix till jobbet.

Sjuka är att nu är det sole, visst ligger snön kvar men ändå hur kan de bara vända sådär liskom? 

Hann inte med tidiga tåget men men livets hårda visa snart hema ändå. Fick allafall en väldigt långe men alltid lika trevlig pratstund med min Matilda som jag nu inte träffat på 2 veckor, snyft! 


Matilda jag saknar dig!,

Till ägnad min Älskarde, Bästatste Matilda, för att jag saknar henne jätte mycket!

April...,

Asså seriöst DÖDA mig.

Just nu är jag inte gald på stockholm, snö/ slask nu?! Sjukt va fan, de är ju fan april!
Inte nog med att vädret är bajs så ska man frysa på jobbet... Aja, är de lite kanske man hinner men ett tidigt tåg hem. Man kan ju hoppas så fall kaffe med mor sen chill och mys ikväll. 


,

Visste ni att mina goa vän Simon har gått och blivit Stockholmare, I fucking LOVE IT! 
En man känner här nu då, hahahaha!!  Nä så illa är det inte men nästan det har ju vart så

totalt twistat i huvudet,

GE MIG SOMMAREN NU.
Usch vad jag är trött på detta,  vädret suger och de gör att jobbet blir segare. Kallt och jävligt när man cyklar till tåget. Men jag hoppas de blir bättre till näsa vecka. Men de tror jag nog, det måste ju vända snart. Right?!

tusan,

@ work


some time,

Men imorse var jag inte på topp, det var så jävulskt skönt och varmt under täcket men de var bara att pina sig upp. Inte så mycket folk på tåget så det var skönt allfall, fick man sitta i lugn och ro. 

Fredag idag då... ja de känns ju inte som det men... Ikväll blir det nog bara mys, ska chilla med Simon. Inge större jobbar somv anligt imorgon. Ska försöka komma i säng så jag får minst 6timmar. De brukar vara lagom men lite mer kan behövas, sovit sjukt dåligt dennna vecka. 

Det är ju inte vilken fredag som helst, det är ju fredagen den 13:de. 
Inte för att jag är speciellt skrockfull men ändå... Man vet ju aldrig.. Hahha Är ni det? skrockfulla, allt de där men inte gå under en stege, inga nyklar på bordet eller krossad spegel = 7års olycka.



I want so badly to be a good girl, but I can not get around that I Actually am a bad girl







HJÄLTAR ÖVERLEVER BARA I FILMER,

Blir såå pepp men depp på samma gång av denna. LOVE IT! 


,

Kanske är de folk som tycker det är fel att bilder osv publiceras, de har alltid vart diskutioner om dessa saker men i de här läget gör jag det inte! 

I allvarliga brott tycker jag absolut att det skall kunnas publiceras, mindre brott lite mer "ovesäntliga" kan man ha lite mer hänsyn till privat.

Jag känner NOLL, ZERO sympati för dessa, sadastiska mother fucking våltäksmän. Jag blir så grymt förbannad att jag inte ens finner ord. Jag blir frustrerad över att de förmodligen inte ångrar det, tycker förmodligen inte att de gjort fel eller känner någon sympati för kvinnan. Sättet de vådtog kvinnan på är motbjudande. Hur de betett sig efteråt är motbjudande. Klipp kuken!! Kan de inte hantera den skall de inte ha den... eller hur?!

Jag skakade av ilksa när jag läste första artikeln om de och ju mer detaljer som kom ut ju värre insåg man att de var. De var inte en "ren" vådtäkt, det var hån, förnedring, planerat, ingen kvinno respekt och de gjorde de till sin egna underhållning.
Fatta själva att undertimmtal inte ha kontroll över din kropp, vara ovetande om du kommer leva eller dö, att känna att döden är lättare och känslan av att de aldrig tar slut. Och sen när hon trodde de var över bytte de bara. ÄFYAN!! Jag har verkligen tagit åt mig av de här "fallet".
Jag finner inte ord, jag känenr så stort för kvinnan, jag skulle bara vilja krama om henne även om de inte skulle hjälpa ett skit så... 

Här har vi våldtäksmännen.
Jävla pack.


LÄNKAR:

KVINNA VÅLDTOGS I FLERA TIMMAR
ÅTTA ÅTALAS FÖR GRUPPVÅLDTÄKT
MISSTÄNKTA FÖR GRUPPVÅLDTÄKT INFÖR RÄTTA




,

Piss dag, försov mig lite imorse så de va stress mother fuck imorse. De är bara ett stress moment att evta att man ska med tåget. 
Missar jag de blir jag 1,5 timma sen till jobbet liksom. De är inte som förut när man jobbade hemma. Missa man bussen cyklade man, og nästa buss, fick skjuts eller liknande. Du blev inte så sen men nu.... 
De är jobbigt, jag är alltid "orolig" att jag ska missa tåget. Det gör att man blir stressad, man sover dåligt. Jag är helt enkelt inte byggd för att pendla... Men de ska ju bli ändring på de så de är ju bara tillfälligt. 


OMG!!!! 

Äntligen, igår började jag och oscar ÄNTLIGEN kolla på Spartacus Vengeance. Så jag har längtat och ÄNTLIGEN. KOllade 2 hela avsnitt. Gillar inte utbyta skådespelare i varken filmer eller serier men man kommer väl in i det. Det är ju allafall inte så att de är någon borskämd skådis som inte fått den lön eller loag den ville. De är ju en tragisk död som gör att de blev så här så man har väl ingen rätt att gnälla heller.


LIVET ÄR DET DÄR ÄLENDET MELLAN FYLLORNA,

Så sjukt skönt igår tog jag en promenad på ca 1,5 timma. Trotts regnet var de brutalt, lite mysigt nästan. Hade dragit på mig regnbyxor och min dunjacka, min vackra rosa kepa fick också nfölja med så de var en mycket vaker kombo. Skulle gissa att jag gick en 7-8 km ändå så de är ju bra. 
När jag väl kom hem så släng ajg in mig i duschen med över varmt vatten och sen krap jag ner i sängen och kollade BB. Mycket lyckad men ensam kväll.
Denna kväll var inte mycket sämmre en kort prommenad dock men en rask sådan! 

Mycket bra!!



DONT LET ME DOWN JUST LET ME GO,


,

Jag är inte mycket för känsisar men denna donna skulle jag inte banga för.

Grym personlig stil, vacker och ett unikt ansikte.


Söker en rumskompis till Stockholm!! ,

Söker en rumskompis till Stockholm, är du eller känner du någon som är intresserad hör av dig till mig.
Söker en med fast jobb, öppen och trevlig. Social eller inte spelar ingen roll. Kort- eller långsiktigt diskuteras.
Jag är anpassningsbar och klarar av de flesta typer av människor.
Ni kan maila mig här på FB eller på [email protected]
(seriösa svar tackDe är  )
De är väl inte den ultimata sidan att söka rummis men jag söker vart som sökas kan, kanske hittar jag en fin prick.



Söker en rumskompis till Stockholm, är du eller känner du någon som är intresserad hör av dig till mig.
Söker en med fast jobb, öppen och trevlig. Social eller inte spelar ingen roll. Kort- eller långsiktigt diskuteras.
Jag är anpassningsbar och klarar av de flesta typer av människor.

Ni kan maila mig på FB, Filippa Ebba Westerberg eller på [email protected]

(seriösa svar tack )

Vill ni veta mer om mig som person och mer om lgh så skicka över ett mail. Hällre fråga än undra. Svarar på alla!! 



Jennifer Lopez - Dance Again ft. Pitbull

Säga vad man vill men jag ahr kommit och älskat min fina UV, vill dock att den ska bli lite längre!
Tycker det är snyggt med en halv ojäm UV.



Diggar låten, den är gasnka ny. Är inget fan av Lopez men tycker den är bra, början är ju klockrent på något vis bara. Pitbull är rätt tuff men tycker hans er lite halv snuskig ut. HAHA!
Vad tycker ni om låten? 


,

Inte på humör och vädret gynnar mig inte... lite sol hade inte gjort mig mer ledsen allafall... Känner att jag redan bara vill hem. 

Satt igår och tok letade lgh sökt en del men får se. Men nu är jag tillbka till letandet och ja de suger. Det är så sjukt jävla tråkigt!! 

Det är sjukans lugnt på jobbet idag och roligare än så här blir det nog inte...




The joke is on you guys,

Känns konstigt att återvända till jobbet efter denna lång ledighet. Men det är skönt att återgå till rutiner, att komma till rätta med livet igen, ha någonting att göra med tiden och uppbehålla alla tankar från ondheter.
Så kämpa på hoppas på bra väder när jag ska hem också! 

Ni kan ju börja följa mig på instagram också?
Mina bilder är grymma!
Filippawester heter jag om jag inte minns helt fel

all good things come to an end,


Alaa, Matilda, Johanna!

Till mina älskade föreddetta klassisar är DETTA inlägga roligare än för er andra men kan va kul att se. De är videon från gymnasie tiden. Tror att vissa av dem kan allafall få er att dra på smilgroparna, vi var som inget ST:eskil sett tidigare. HAHA!

Jag har aldrig påstått att jkag vart som andra, gilla läget. Jag vet hur de ser ut. ;)

när hjärtat slår till får huvudet säga vad det vill,

Mysig dag i regnet.

Jag kan till att älska regnet ibland.
Det är en form av hat kärlek nästan! 


<3,

Jag kom helt av mig från mina tankar om min dröm och om alt som har med mitt liv idag. Just nu går alla tankar till min Älskade vän Jocke och hans familj. Jag önskar hela familjen all styrka. Tankarna går till er idag.

" Det är vackrast när det skymmer.
All den kärlek himlen rymmer
ligger samlad i ett dunkelt ljus
över jorden
över markens hus.

Allt är ömhet, allt är smekt av händer.
Herren själv utplånar fjärran stränder.
Allt är nära, allt är långt ifrån.
Allt är givet
människan som lån.
Du är fantastisk! "


Kaffe <3,

Sitter på kaffe mys med Rebecca och diskuterar veckans dilemma.
Super mysigt i regnet, kaffe och prat med bästa är de bästa!!

Hade den sjukaste drömmen inatt, kanske berättar om den sen. När jag smält den.


Du hade min själ och mitt hjärta i dina händer,



I hate how you make me feel when I see you,

Om jag träffar vissa personer, oavsett om man pratas vid eller inte. Kan en känsla dyka upp i kroppen eller ett minne. 
Det är inte så på alla bara vissa..

Känner en ilska innom mig fast jag inte borde känna det, har inte hänt någonting idag som borde få mig att känna så här. Ibland kommer saker senare än väntat och jag har ingen runt mig som förstår gör saken bara mer frustrerande. Hur mycket jag än förklarar så kan jag aldrig ge dem känslan jag har inom mig. Jag kan aldrig berätta de jag känner, det finns inte tillräkligt med starka ord.
De hade ju vart bättre om smällen kom på en gång... Skulle vara lättare att hantera bara. Fuck va livet är jobbigt ibland. Hade vart lättare om jag hade en kopia av mig i garderoben som jag kunde plocka fram när jag behöver någon som förstår.. vore de inte bara för nice? Men den turen har ju ingen.


Känner bara en brutal frustration över allt, kan inte göra någonting åt "det"  Känner mig ännu mer iriterad över att jag blir så här alls. De är ju såklart en förlust för mig. 
Allt, ALLT, ALLT är frustrerande bara. Lack blir jag enbart på mig själv över de jag känner. Det har tagit över mig lite...



,

Trälig kväll igår, vart skapligt fullis gullis men nice nice! Jag hade as kul allafall.
Är lagom sliten idag förvånadsvärt lite dock.

uppdaterar sen!


saknar dig


fuck life and live it,

Galet dunder man blir när man hör denna låt. Kan icke låta bli att röra på mig och bli peppad.

Mitt hjärta känns tomt av saknaden av att sakna dig,

Titta denna bild. Kan inte fatta att mitt rum har vart målat i nallröda färger och bilder och kort exakt överallt. Jag hade så sjukt mycket saker över hela rummet. Nu, nu har jag ... en säng, nattusbort och en bänk thats it. Sjukt hur man kan ändras från amssivt med saker bilder till nollställning typ.


För övrigt har min påsk helg vart mycket lugn och de är exakt vad jag behövt. Hfat så mycket stress inom mig innan att jag behövde ta det chill,
Jag har haft pankkakskväll, träffat jockes ny burd, middag med tjejerna, slagstaglass, tunis och en massa film. Önska dock att jag avnjutit vädret mer än jag gjort men men man kan ju inte få allt här i livet imorgon ska jag ta tag i det jag borde gjort och träffa lite folk inna minvecka tar fart igen, dock ser det ut att bli ledig tisdag med. SKÖNT!!
The bitch is back

,

Det är ju nästan jobbigt att vara ledig man vet ju inte vad som ska underhålla en om dagarna. Man är ju van vid att ha en massa att göra, en massa måsten att göra. Helt plötsligt har man inga måsten utan långa dagar med fridtid.

Och ändå lyckas jag inte uppdatera bättre här än annars. Haha!! De är ju ganska fail.
Men har inget intresant att skriva plus har knappt vart hemma de senaste dagarna. Och där med inte min dator där med inga nya bilder...

Jag slänger nog upp dem ikväll.


Igår gick jag förbi stan lagom för krogen att dra igång, tolv tiden och i de läget var jag super glad att jag inte festade. Fattar inte vad de är med mig, jag har alltid vart party pinglan nummer ett men nu?
Nej, de var en del som gick söndeer  för snart fyra månader sen, tappade all lust till fest. Sen dess har jag vaart karatafull 2-3 gånger kanske, men jag har ju inte inte festat, jag har ju chillar någon dag med ut och röjt har ju bara hänt 2-3 gånger.
men igår när jag kände fylle hettsen, fylle stressen var jag glad att jag inte var en av dem och jag kommer istället minnas min kväll och ha de bra ändå.





Now I know that I'm not all that you got,









Give me a second I
I need to get my story straight
My friends are in the bathroom
getting higher than the empire state

my lover she is waiting for me
just across the bar
My seat's been taken by some sunglasses
asking 'bout a scar
and I know I gave it to you months ago
I know you're trying to forget
but between the drinks and subtle things
the holes in my apologies
you know I'm trying hard to take it back
so if by the time the bar closes
and you feel like falling down
I'll carry you home

Tonight
We are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter
than the sun

Tonight
we are young
so let's set the world on fire
we can burn brighter
than the sun

Now I know that I'm not
all that you got
I guess that I
I just thought maybe we could find a ways to fall apart
But our friends are back
So let's raise a toast
Cause I found someone to carry me home

Tonight
We are young
So let's the set the world on fire
we can burn brighter
than the sun

Tonight
We are young
so let's set the world on fire
we can burn brighter
than the sun

Carry me home tonight
Just carry me home tonight
Carry me home tonight
Just carry me home tonight

The moon is on my side
I have no reason to run
So will someone come and carry me home tonight
The angels never arrived
but I can hear the choir
so will someone come and carry me home

Tonight
We are young
So let's set the world on fire
we can burn brighter
than the sun

Tonight
We are young
so let's set the world on fire
we can burn brighter
than the sun

So if by the time the bar closes
and you feel like falling down
I'll carry you home tonight




Jag bara älskar låten, den är så sorlig sammtidigt som den gör mig lycklig.



some one,

Jag kommer aldrig dra till Le grand igen. eller ja man ska väl aldrig säga aldrig men ändå..

De var så jävla sopp sämst igår. Medelåldern var typ 19 och ända anledningen att den drogs upp till 19 var för några 40 taggare som satt i ett hörn. Och kanske några 25 plusare som var ute och raggade på barn.
Inte ens några öl kunde " rädda" situationen. Nej tack inte igen. Det var bara så sjukans dåligt. Jag gick hem tidigare och kände mig nöjd med det...

men förövrigt avr gårdags kvällen bra, vi käkade mat för att fira Alaas körkort och det var super mysigt. Vi hade det verkligen as mysigt det var sjukt kul att bara sitta och snacka skit och ha de gött. God mat och trevligt sällskap måste ju vara det bästa kombon.

Nu skall det fíxas lite sen mot slagsta för att kolla om det är öppet för en härlig vår glass, sjukt att igår snöade det och idag är det strålande sol som om det aldrig vart någonting annat... Vädret är ju bra konstigt.
Typist mig och börja snacka väder mitt i allt. Haha! Bra fanrasi Filippa!






Jag är inte som andra,

visst föredrar alla men är trött på att folk lägger ut två bilder som tex
denna 


Men de säger att man inte ska klanka ner på de som är mulliga att det är både de ena och de andra. 
Man ska vara jävligt försiktig med att klaga på mullighet MEN de är helt OK att klaga på de som är smala?

Jag tycker de är moraliskt fel... Jag tycker det är fel att göra en gämförelse oavsett vilket håll man gör det åt. De är väl lika fittigt att klanka ner på smala? Håller ni inte med...

När jag var yngre fick jag ofta höra att jag var för smal, att jagv ar ett benrangel, aneroxia fall och de ena efter de andra. Men jag har aldrig haft ätstörningar av något salg, jag var smalareän "average" om man kan säga så men jag gick i en normal kurva för att vara mig. Jag var byggd på de viset bara.
Men jag tyckte det var super jobbigt och folk hittade på att jag hade ätstörningar, att de sett de och att jag sagt det men detta var aldrig sant. 

Men precis som att jag var smalare än vanligt så finns de dem som är "större" än "average" men de är så det är och det är bara att gilla läget. Därför tycker jag att de är så jävla fel att göra bilder like dessa. 

Och jag tycker det är komiskt att de tar en bild på en tjej som ser sjuklig ut, en bild som inte är "upp piffad". De tar en dålig bild med flit. 
De är olika vad folk passar i, vissa passar inte att förlora för mycket vikt, vissas ansikten passar inte med att losa de där extra kilona mendans andra de passar.

Men kan inte alla bara få in det vi är alla OLIKA, kan vi inte acceptera det åt BÅDA hållen, vi behöver inte trycka ner någon åt något håll, där har vi felet. 
Om vikt inte skulle diskuteras skulle det heller inte vara ett problem tror jag. Att de diskuteras är just de som får folk att tänka på vikt osv....


,



Freedom for me is the exclusivity,
Freedom for me is a privelegium,
Freedom for me is not free;
Freedom to me is something must deserve to get



,

Ikväll skall det firas att Alaa tagit körkort. Vi skall ut och äta och ha de mys mys!! 

De blir ju chill men några öl ska man väl kunna trycka ner ,thihi! Måste skynda nu


Vad häde med våren? 
Inga lätta klackar ikväll... boring!

GRATTIS till världens bästaste Alaa som kirra körkortet idag, jag är otroligt stolt över dig!! ,

Städat och tvättat idag, ruggigt skönt!
Har fått undan hälften av all tvätt vilket behövdes, de var lite kris ett tag där men nu börjar de ordna upp sig igen. 
Har även damsugit och fixat med disken, kollat och mailat på 4 lgh. HURTIGT FILIPPA!! Jo, tack jag vet ..
De är låååångt ifrån färdigt men är en bra bit på väg och de firrar jag i helgen! 

Har verkligen behövt den här dagen för mig själv att fixa och dona, Oscar kom en snabbis kolla på när jag damsög annars har det var lugna fizken, hann med en promenad också.. Den ni!

Nu skall jag fixa mig, sen ikväll är det pannkakor och öl som gäller. Påsk helgen blir nog för övrigt väldigt lugn för min del. Har absolut inga planer på att spåra eller liknande. Men man ska aldrig säga aldrig.
Ber om ursäkt i förväg,
Vad är livet om man inte bjuder på sig själv? 
Välkommen till verkligheten, osminkad, mina bästa dans steg och med en vacker stämma
Lev med det...

Kärlek,

VILL HA!!!!!!!!!!!

Dessa skall inköpas men icke denna månad men de skall allafall vara i min famn inom snarframtid!!


JUST MOTHER FUCKING LOV THEM!!!!!!


,

Är ni dömmande? Har ni förutsatta meningar? Lyssnar ni på ryckten och skitsnack?
Hur mycket har man påverkats igentligen om man tänker efter av de man hör om någon innan man faktist låter sig själv lära känan den andre?

Jag vet att de flesta har en ganska fel bild av vem jag är, hur jag är och vad jag gör, vad jag har för värderingar och allt. De flesta har en bild av mig som inte alls stämmer in, eller så har de hört en massa och inte tillåter sig att lära känna den riktiga Filippa. 

Jag har min fasad som jag gärna håller upp länge men det betyder inte att jag inte är mig själv, jag väljer bara att inte avslöja mitt inre och öppna mig, jag väljer att behålla de för mig själv tillsvidare. För de finns så mycket mer än de första och de man bara ser på avstånd. 

Men jag är inte guds barn själv, jag är nog lite dömmande allafall. Jag har dock blivit mycket bättre, men jag är däremot väldigt snabb på att dömma när jag väl pratat. Om jag inte pallar så skiter jag bara i det och lägger ner min energi på peronen. Kanske är jag lite för snabb, de har jag fått lära mig men de blir lätt så. 
Haft oflyt med folk tidigare osm jag digggat från början. 

Jag vet inte om jag vill komma någon vart med de här, men jag satt verkligeh och funderade på detta igår. Hur mycket man har dömt folk innan. Hur mycket folk faktist dömmer. Jag tror att de är mer än man tror.
De är nog tänkvärt allafall, att man sätter sig ner och funderar på hur mycket dömmer jag själv igentligen... 


I might not be perfect but it's so damn close,




,

Nu skall jag heeeeeeeeeem. Hem tvätta en snabbis ut på en powerwalk och sen hem till jocke på kaffe. 

Måste kötta mer med träningen nu. Ska bli en skinny bitch. HIhi


Hur ser ni på kärlek var är de viktigaste hos er partner, trogen, ärlig eller rolig?


all kärlek, vart tar den vägen?!

Gjorde min på ett försök här om dagen att få ordning i garderoben men fasnade bland mina bäbisar.
Jag hittade ett par skor jag inte ens minns att jag höpt. De är helt oanvända och har helt losat minet till att jag köpt dem. De kändes nästan som att hitta ett par, gratis.
Vart allafall, glad som fan. Ska väl göra mig på ett nytt försök snart. De är bara de att jag vet ju hur mycket de krävs för att få ordning men jag vet hur LITE de verkligen behlvs för att de ska vara sabbat. 

MEnar lägger ner 1-2 timamr på att städa, hänga, para ihop alla skor och tvätta lite men att stöka till kräs de bara en mindre klädkris på 10 min och alt är förstört... Är inte de bra typiskt?!
Men de måste ju bli ordning någon gång. Igår öste jag iallafall ut att från rummet och soterade bland papper... de är en början. Men de är den där förbannade tvätten som dödar mig. Funderar stakt på att hitta någon skolflicka som har lite fritid över och behöver fick pengar som kan tvätta åt mig. HAHAHAAHHA!

Ja jag vet hur de där lät, men jag HATAR verkligen att tvätta allt annat kan jag leva med men tvätten.. uuu. Men nu när mormortroserna kommer fram vet man att det är kris och de är bara att börja....
Men kul inlägg?, vad är de med mig de är väder och de är tvätt och städ som jag skriver om humm.,... insprationen är inte på topp här inte... 

Men ni ska få en rolig bild allafall...

Detta är jag när jag fyllde år... HAHAHAHAHHA!!

Tyckte den va skit rolig!!

,

MEn fyfan vad jag älskar vädret!!!!!!!!!!


Kan man annat än göra det. Har setat ute så mycekt som möjligt idag. Skulle vara så sjukt skönt att bara traska runt i solen idag men de får vänta. Jobba jobba jobba nu. 
Ikväll ska jag försöka att komma i säng skapligt, hinna med lite träning innan de hade ju vart fint. Men vi får se. Är den tröttaste på jorden just nu, nästan så jag sitter och nickar till på jobbet.
Roligare än så blev icke detta inlägg.

,

Trasig.se
Jag är förstörd, helt död i kroppen. Men men nu är de bara att rkiga, kan ju se de positivt, inte så mycket folk på tåget. 


jag kan inte rå för att jag är som jag är,

Förlåt för dåligt bloggande jaft full rulle med både de ena och de andra. Men med både bra och andra bra saker. HAHA!!

Men nu ligger jag allafall ner bäddad här och degar i sängen. Är totalt sopp slut, helt tömd på energi, vet inte varför. 
Inatt sov jag JÄTTE skumt, vaknde flera gånger minst 5, så hann aldrig sova ordentligt.
Men inatt ska jag ge mig fan på att sova bra. Ska med 7tåget imorgon så de är gansa viktigt att sova bra nu. 
Har bäddat rent och är helt nyduschad, såååååå skönt!

Haft förövrigt en super dag, mötte Rebecca, hon satt och hettade mig sen fika med henne och Östvik på stan. Och sen blev de en super mysig eftermiddag med Sofia. 
Super kul att bara sitta och snacka med henne. Är så glad över att jag har tagit mig den tiden och lära känna den sidan va henne, så super go tjej.
just nu är jag sjukt irriterad, höll NYSS i min laddare till min mobb men NU är de totalt borta, emnar bara hur kan den bara försvinna, hur kan man tappa bort någonting på 10min liksom?! 
Fan va lacka jag blir...
Men imorgon blir de bättre uppdate, LOVAR, hihi!

Mjukisarna är på så ....nu skall de sova alla fall. Natt på er gullisar!!

,

seriöst, skulle vara livrädd om jag träffade på henne...

I do not cook,

Frukost älskling?!







Älskar dig min bästaste Simen,

Simon, tack för att du finns och är min vän, att du ställer upp och tar hand om mig så mycket som du gör. Du är ju nästan för bra för mig helt enkel. 



,

http://blogghelvetet.be/stackars-pojkar/

SÅ jävla LÄS värt!!
Det här har upprört mig MYCKEt och tycker det är bra att lyfta fram de! 


Vill fångas nu av din sköra röst som alltid sprack när du behövde tröst,

Satte mig på bussen fö  min sen typ och jag lovar de är fucking Mallorca här, inte nog med de så ligger solen på, på min sida. KOmmer smälta innan jag kommer hem... Sjukt irri. Men de ska bli skönt att komma hem. 

Trodde jag skulle vara ledig imorgon men så blev det inte... Blir en dagars vecka denna. Inte för att de är så jobbigt men har så fruktansvärt mycket hemma jag borde ta tag i hemma som hela tiden blir uppskutet pga att jag har så mcyket att göra. Alltid sen hem alltid tidigt där ifrån dagen efter.. man blir bara så jävulskt trött så man orkar inget när man kommer hem och gör man de vill man ju umgås med folk om man hinner och man själv och andra har ork. 

Men men cash is king och de går ruggigt bra nu kan jag lova. LOVE MY LIFE JUST NU. Känner en innre frid, allt rullar på bra nu. Vännings punkten är här, äntligen. 

( vill tacka Matilda igen för mitt hår SÅ SJUKANS NÖJD!! ) 

(gammal bild, gymnasiet )

,

Haft super mysig dag med Matilda både igår och idag. 

Igår fixade Matilda mitt hår är så fruktansvärt nöjd. EFter de hem till Tild och för ovanligehetens skull gjorde vi taco. ( De är de ända jag ätit när jag vart här. Varje gång taco, taco... suck såå påhittiga )  Sen piffa vi till oss sen var de två öl ute. 
Hem igen, kollade fill käkade lite chip. Super mysigt!! 

Idag vaknade vi skapligt, käkade frukost satt och snackade skit sen gick vi på en riktig lång prommenad och tog en kaffe på ett fik. Synd bara tt vädret inte var lika mys som våran dag! 

Processen:

Lets begin
innan,
Ursäkta mitt slitna trebarns mors utseende...
under tre timmars sittning behösv det proviant,
klart,
Sen blev de uttgång
.... eller ja utgång och utgång. Mer de vart ju bara två öl och lite skit snack. 

Nu ska vi chilla sista stunden. MIn buss hem går om nästan exakt en timma nu. 
HIHI
PUSS!!

gör om, gör rätt

Visste ni att jag var största tönten när jag var liten?!

Jo, jag lovar, fyfan, jag vart ju inte cool förens i typ 7:an.
Sen blev de lite lite lite bättre, 14:is
Men man blev ju som man umgicks, ;)
Inget annat än de underbaraste tiderna. 

Så jävla oförstörd, oerfaran och allt de där man absolut inte än nu. Man hade inte lärt sig än hur livet är grymt, hur vänner kommer går och de där med hjärtekross existerade inte. 
Allt var bara en lek man tog absolut ingenting seriöst. Inget var farligt, jag var ju kung över världen, odödlig liksom.  Största problemet var alkohol, hur man skulle fixa och om man fick gå ut och hur länge.
När jag kollar bilderna på mig själv undrar jag om de verkligen är jag, inte bara på de settet jag såg ut då utan också på hur jag avr som person och hur jag tänkte, värderade och prioterade. De är merkligt hur mycket man kan förändras på bara några år medans andra är exakt the same...
Jag skulle kunna göra allt och ingenting för att vara tillbaka. Göra om göra rätt!  


RSS 2.0