karma is a bitch,

Dagens funderingar.

Har haft de chill nu och har hunnit med att fundera en del.

Setat och funderat över de där med märkeskläder och liknande. Jag jobber en del med olika märken nu och de är intresant hur och vad frågar när de kommer till märkena. För vissa är de mer angåeende kvaliteen medans andra frågar är det vanligt i sverige, är det stor, hur mycket är de fasta priset på osv. 
De är en stor skillnad på dessa, de är två oilka typer av människor. 

Tycker synd om den ena typen. De finns ju de som måste dölja sitt taskiga självförtroende och självkänsla bakom dyra märkeskläder.
Mendans andra köper för de har råd, kvalite, typ och stil. Bryr sig inte så mycket om märket i sig sitter på tvätt lappen eller inte.

Ett annat är, två personer som bråkar. Den ena är mer laid back lite mer whatever medans den andra bli halft hysterisk och måste hävda sig, berätta sin bit till andra och hitta sympati eller liknande.
De är oftats den som blir hysterisk som har fel, den blir hysterisk av den enkla anledningen att de kan bli att det kommer fram sen att den har haft fel.
Den som snackar har dessutom mycker mer att förlora, inte nog med att sanningen kommer fram om att den gjort fel utan också om att den kämpat för att dölja det efterråt. Att man ljugit och manipulerat.
Den som har rätt har ingen anledning att hävda sig, att prata om de eller bli hysterisk... va fan den har ju rätt.

Jag tror ju på karma och om man beter sig som en fitta kommer de till slut att straffa en. Beter man sig bra kommer gott hända en. 
De uttryck man kanske hör oftast under sin livstid stämmer " behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad ".

Tror inte att det finns en ända männsika i världen som levt så livet igenom men jag tror dock att de finns de som lyckats bättre än andra och de finns de som bara totalt skitit i det hela vart egotrippade och bara gjorde som gynnar en själv. 
Ibladn kan de gynna en mer att avstå och ställa upp. 
Inte nog med att andra männsikor blir glada på en får man en bra magkänsla.



Inget att detta är ju fakta utan jag skriver bara ner hur mina funderingar har gått idag.

Kommentarer
Postat av: Sofia



Så jävla sant! Kunde icke ha sagt det bättre själv!

2012-04-22 @ 16:28:25
URL: http://www.S00F.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0