Ge mig en chans att förklara,



Peace and out,

Jävla offer,

Grym dag i dag.
Sol, sol, bad, bad, bad.

Jag, Sara och Johanna for ut till Sommarhemmet (finaste badet här istan)Där la vi oss på en avskilldbrygga, men efter inte allt för länge så börjar killarna flocka sig omkring oss. Dom hoppade och spring runt satt på bryggan och glodde osv.
Badade massor och solade massor hur skönt som hälst.





Peaceandout!

Sanningen skapar konflikter

Var hos mig igår, Jag Sara, Eve, Kim, Robert och pipan. Oscar hann titta in en snabbis också.
Satt där och hyllade Michael Jackson genom att bara spela hans låtar. Det var trevligt pipa, läsk och chips.

Sen skulle jag åka och hämta mina päron dom hade vart på party. Jag och min följeslagare Sara sätter oss i bilen och åker för att hämta dom. Sitter i bilen och spelar massa sommmar låter tog en sväng för bi stan efter vi lämnat av mina päron. Skit hög musik, rutorna nere och sätena bakåtfälda. Sen vidare till vilsta.





Den bjuder vi på Filippa,

PEaceAndOUt


tiden av lugn är kommen,

Hur kul kan det vara med eld?

Ett gäng på tio 18årningar står och kollar på hur en påse och några tomma ciggpacket brinner upp på en bänk på djurgårn. Och alla ser helt sålda ut på den...

Tänk att lite eld kan roa så många

























Peace and out


,

Kungen är död.
Het otroligt jag kunde inte tro mina öron när jag hörde det. Han var den som gjorde grunden, skapade, erövrade och förändrade pop för allframtid. De får säga vad de vill men jag tror inte på några av anklagelserna som gjorts mot han. Tycker att det är fruktansvärt att han var tvungen att "förfalla" så mycket innan.  Han var den sista legenden i världen möjligtvis så har vi Madonna.

Vila i största frid!

Michael Jackson.


Peaceandout

haha, det är de djupaste orden jag kan finna just nu,

Sitter hos Sara nu. Var på Djurgårn med ett härligt gäng i kväll spela lite kubb. Det var mcket skönt. Vi körde tjejerna mot killarna och vi flickor ägde sönder såklart!  Men mot sluten av kvällen när kortbyxorna känndes inte tillräckligt värmande och när myggorna börja äta upp en utifrån och in så gav vi oss för kvällen. Körde hem Östvik sen åkte jag till Sara och åt lite glass och för ovanlighetens skull snacka vi en del skit. Vi tog upp den gammla vanliga traditionen, jag sitter med en bärbardator i knät och hon sitter brevid mig med sin vanliga sitter och chattar och kollar runt på internett. Just nu är tystnade olidligt spännande eftersom Sara är "jätte" inne i sin dator och sin musik.

Ska kolla vidare nu och sen kanske det bär hemmåt, och för att inte bryta en annan tradition så ska jag slå på ett avsnitt Vänner. ÄLSKA!
Jag funderar på att bara ta det lugnt i morgon också kanske köra lite bil men samtidigt är jag sugen på att gå ut och röja lite. Det bil antingen eller....



Sara och Fifi back in the game!



peaceandout....

Sanningen ljuger,

Var hos sara och glutta film som som jag nämde i ett av mina tidigare inlägg,  så för saken skull.



känslan av att lycka när jag vet,

I onsdages var det mys mys, Satt på djurgårdsparken och drack lite, rökte pipa och hadce det trevligt ett gäng. Vi var där ett tag sen får vi som var 18 till Harrys. Det var trevligt trevligt. Efter en tid där förjde jag med Thea till Nybron och stannade där resten av kvällen. Det var vell kul inge märkvärdigt men skojj. Träffa massa folk några roliga några mindere roliga som vanligt alltså, haha.

Lite bilder från onsdagen,


Peaceand OUT

Ilskan kommer av att höra ditt namn,

Hejsan hoppasn.
Sitter hos Thea nu, med Eve och Thea. Just badat och solat mycket skönt. Just nu står Thea och leker kock mat, mat.

Sov hos Sara i går vi kolla film halva natten och käkade frukost i solen.
Först var det Jag, Sara, Eve och Östvik hos Sara. Men Östvik drog ganska tidigt för han skulle jobba dagen efter då ko Rozen och Thea. Kolla på en så sjukt äcklig film, man kan ju inte säga att allakolla på den, sissa låg med huvet bårt vänt hela filmen. MEn jag låg brevid SAra och fy vad vi skratta och skrek till filmen. Men vi fick lite ideer på vad man kan göra mot folk, HAHA!

Efter skräckisen kolla vi på komedie för att lätta upp stämmningen innan säng dagst.

Nu blir det köttbullar och makaroner, Mums!

Peace and out!

You better die young,

Kom nyss hem från Jocke, skattar mig själv som lycklig som har han som vän. Underbar människa. Kim var hos Jocke ett tag också men gick gasnka tidigt eftersom han jobbar nu.

Vi hade det trevlans, först det vanliga KAFFE i köket vidare in i TV-rummet och där vart den en blodig skräckfilm och efter det vanlig tv med massa skitsnack.  Men ville inte stanna allt för länge för vill komma upp skapligt eftersom jag har en jävla massa att göra, Ville igentligen inte åka hem känns så tomt här hemma  även om huset är fult eftersom bror har 4 vänner lanandes här. Min säng känns ovanligt stor och mitt rumt känns tomt.  Så mycket kännslor innom mig som bara väller upp och det kommer och går det gör det alltid. Blir sängen för stor så får jag bara förflytta mig till soffan och slå på några avsnitt av vänner brukar alltid kännas bättre.

Börjat läsa en bok, ja gott folk ni läste rätt. Jag Filippa Ebba Westerberg började läsa på en bok i går och den verkar hely okej. Och tjock bok med liten text desutom. Det borde underhålla mig ett par dagar allafall. Den heter
14ÅR TILL SALU
- EN SKAKANDE SVENS HISTORIA

Den handlar om en svensk tjej som vid 14 års ålder blev våldtagen av en gämårig kille, det var hennes oskuld. Efter det känner hon sig aldrig riktigt värdig glödje mm. Hon straffar sig själv genom att börja sälja sin kropp mot pengar. Det var hennes vän ide från början. Det är en sann historia som skakar och rör den som läser den.

Det finns bara en bok som jag läst innan som jag fastnat för och det är med ont uppsåt. Sjukt bra, så bra att jag läst den ett antal gånger skulle gissa sälv på 6 gånger. Inte heller en lätt läst bok. En tjock jävel med extremt små bokstäver. Snodde den från ett hotell i Brasilien för ett par år sedan. Läste den där nere men fasna i den så groft att jag var tvungen att ta med den hem för att läsa den igen.

MIN LISTA:
1: Tvätta lite kläder (börjar se tomy ut i gaderoben)
2: Städa bilen, damsuga inombords och tvätta den utanbords
3: Pressa i solen innan grabbarna vaknar därnere och börjar härja.
4: Träffa trevligt folk och sola och bada
5: Göra det jag känner för att göra....


Ganska så fin troligen kommer bara pugnt 3,4,5 att göras men det är en bra plan tycker jag.



Mina snyggingar <3


Peaceandout!

de gånger jag ser dig så bubblar ilskan upp inom mig men jag akn inte förstå varför,

Nu på sommaren har det inte blivit så mycket bloggande, det händer inte så mycket man bara är liksom.
Här är några bilder från går dagen när jag och Rebecca var ute och glassa på sjön.







I dag var jag i Vilsta med en bunt härliga människor. Skönt som fan speciellt att komma ut ur huset. min bror har 4 vänner här och  de sitter och lanar. Fick inte min lugna ro som jag vill ha på morgonen när jag tar mig en solstund. Men när dom börja vakna och härja så fludde jag till stranden. Måste hettsa på brännan innan jag börjar jobba.

var ehmma hos Jocke i går det var jätte mys massa kaffe sen film sen massa mer prat sen massa TV kom hem efter fem i morse.

Peaceandout! 

men alla är vi lika

Körde lite taxi i lördags med Östvik plocka upp Becki och så körde jag rutn dem medans de satt i baksätet ochd rack lite champange. JA!
Lite kul men lite segt inte så mycket härj ute. Åkte runt kom ut till kjula en sväng och lite överallt!

Jag fick äran att öppna men vart inte riktigt så när Östvik tog kortet så flög korken iväg kundekänna vinden från den vid  mitt fejjs.

Peace and out!

sommaren är kort,

Äntligen är det här...
Detta är vad som uppbehållit mig de senaste regniga dagarna ;)



Peaceandout!

Sörj inte för det döda utan lev för dom också,



harrys till en början då.



Nybron nästa massa kul folk där med.



jag vet hur jag ser ut på bilden.

Det var en trevlig kväll, träffade masa trevligt folk . Pratade med gammla goa vänner och hade det berusat skoj. Men när allt stängde och det bar iväg för en önskad kebbabtalrik så är all stäng bara runda kjosken öppen. Så jag följde med Kim och ligan till Statiol. Där möter jag en sjukt ful och sjukt skumm kille/gubbe. Kom hem vid 4-5 då genomblöt av regnet.

Peace and out! 

saken är den,



Gissa hur många krokodiler det krävdes för att göra denna väska?

4st, fyra korokodiler.
Väskan är Från Hermés vår/sommar-visning 2009. En väska från Herméns kostar runt 400 000. Det görs ca 3000 väskor varje år och till varje väska behövs det 3-4 korokodiler. Men Det finns inte krokodiler i överflöd så nu pratar Herméns om att starta en krokodilfarm för skinnets skull....
Är det sjukt eller är det sjukt?
Snyggt?

Peace and out!

Mitt liv suger thats it,


Var ju på Dj skolan med min bror i Tisdags, ofy vad det välde minnen från skolavslutningen i nian och när jag satt coh vänta på han i koridoren så kom det upp minnen från när jag och sussie satt där och dega och klaga på hur sega rasterna alltid var och när jag kolla in i klassrummet, minnen, minnen, minnen, minnen. Saknar det så klart men efter studenten så känns det mer verkligt, Jag tar snart studenten, nätsa år är det min tur och då har jag klarat mig. Då är jag fri att göra vad jag vill jag kan flytta om jag vill, jag kan göra vad jag vill.
Men jag kommer alltid att sakna suss i skolan, för hon och jag hade de grymaste stunderna. Som när vi spreng runt och sa "Nu får ni banne mig sluta kackla där bak!" hela tiden, eller "ööhm NEJ" och vi kunde skratta åt det något så sjukt och när vi satt vid "våran bänk och kämpa med ett hål i bängen med en penna och den dagen efter ett års kämpande så vart det hål. När vi satt för oss själva och skratta åt alla som gick föbi oss, alla timmar vi spenderade när vi låste in oss på toa(som bilden åvanför) men inte för att fixa oss (lite dock) men för att bara flumma i lungans ro youknow!
ja fan, fan vilka minnen och all bara väller, kollade på bilder och videoklipp från de goa tiderna med suss och jag skratta lika mycket nu åt att bara minnas hur förbannat kul det var just då i tillfällena.

Ja, tiden går och amn hinner aldrig stanna upp och tänka efter och uppskatta det man har.  Jag hade den bästa människan vid min sida då och jag tänkte inte på det men nu vet jag. Saknar att flumma runt med Bob.
Får ta en krogen runda snart igen min fula skönhet!
Peaceandout!

En tegelsten i bröstet,

Dör!!
Längtar som fan till denna film kommer, http://harrypotter.se.warnerbros.com/site/index.html. När jag fyllde så fick jag ut av Rebecca att jag skulle bli bjuden på premiären. jag tror att denna film kommer blir GRYM, grym, grym! LÄNGTAR! Fimen ska komma 17 julie som jag fattat det men alla säger ju olika.
kan inte släppa böckerna eller filmerna, besatt.







talk me away please,

Kollar på Vänner hela dagen i dag, sjukt skönt! Sen träffa jag Kimi och ligan kolla tre filmer med en massa godis på köpet (tyvärr). Det har vart så sjönt knappt haft mobilen på mig ingen störde mig allt var så skönt!
Vet ni!?!?!
I går åkte jag och David i han bil sen fick jag sladda lite. Skojjit va?!
Jag var BÄST, lovar!
(Jag har på något vis tappat bort mitt körkort och mitt lägg kan inte finna det någonstans, hjälp?! Haha! Är det typist mig eller är det typist mig?)

Vi åkte till hund klubben i odlaren sladda uppgruset sen åkte vi hem. Så kolla jag alla mina barn tecknadefilmer hela natten somna i soffan.
Nu ska jag slå på några avsnitt av vänner sen sova ska upp skapligt. Min lillebror går ut 7:an och mor&far kunde inte gå på avslutningen så jags ka gå istället sen ska vi åka och äta slagsta glas.på kvällen blire pizza och mys. Ska åka till jovke för att uppdatera han och han ska uppdatera mig med det nya. Har blivit en tradition att när det hänt något eller om man bara vill snacka så dyker jag magist upp hos han på kaffe, ett antal ciggaretter och flera timmars prat. Brukar sluta med ett mycket lättare hjärta och en full blåsa av kaffe.


Peace and out!

När ensamheten biter mig i nacken då vet jag att det är dags att bygga en mur,

Så jävla less på alla, vill bara stänga alla dörar och dra ner gardinerna och lägga mig i sängen och lyssna på den här låten förevigt!

Ditt leende gav mer än alla ord du någonsin kunnde sagt till mig,

Party hela helgen, vart gasnka så drag denna helg. I fredags var det  skolavslutning, var först på stan luncha som vanligt med Sara och resten, trevligt som vanligt skillnaden var att vädret sög sjukt kallt. Va hemma hoss Östvik åt och drack på kvällen. Allt var jätte mysigt och fint, kul attt träffas och prata med allihoppa. Var där typ hela kvällen drog till Rozen en snabbis sen åkte vi hem. Vart ingen helgalen vildkväll dock men jag vaknade fräch dagen efteristället .

Studenten, vill bara säga Grattis till alla studenter MEN speciellt till några speciella, mina närmre vänner. Ni vet vilka ni är allihopp. Ja, vad ska man säga jag och Sara fick åka med Saras pappa ner till stan eftersom det regna så förskräckligt. Kolla på Rekanes grattade VD sen gick vi mot Rinnman men jag han inte stanna där så länge jag skulle iväg och säga grattis till Kussen min och en gammal god vän vi St:Eskil. Sprang runt ett bra tagt innan jag hitta min familj det resulterade till en massa blåmärken och ömma fötter. 
Efter det gick jag till fontänen där vikade jag och stod och hoppa och tjoa ett tag, sen kommer Clarence och drar upp mig på flaket med hans klass. As kul!!!!haha
Vikar till sara som sedan springer efter och också hoppas upp men efter ett tag så hoppa vi av. 
Efter det spendera jag kvällen med stress och ett jävla bilkörande. Jag hade låvat Mor&Far att skussa runt dom. Så hemma hos min kusin så skynnda jag mig hem mellan middagen och fikat för att göra mig i ordning. Tillbaka sen för att ta en kopp och vara social. Sen hem med bror min, tillbaka för att plocka upp Mor&Far. Köra dem till Malte gratta han ett tag men sluta med att jag stanna där längre än väntat. Och jag hade så sjukt kul det var massa trevligt folk. Jag har ju kännt många av dom sen jag föddes. Sen körde Marcus mig till Lundvall. Det var OK men det var roligare hos Malte mend et beror vell på att jag kännde dom som var där väldigt  bra.  

Under natten försvinner Sara spårlöst men inte väskan. Hon hade gått vilse under något ställe men lämnat väskan. Hon hade satt sig på trotoaren i 30min, sen kommer det en bil som hon liftar hem med. CP Jag trodde hon hade däckati skogen eller något men så var ju då inte fallet. 
Dagen efter mådde jag förvånasvärt bra, ingen större baksmäll eller så. Men det beror vell på den ENORMA  promenade vi gjort dagen innan.

I dag har jag bara slappat kollat film, brydde mig inte om att sätta på mobilen heller som dog kvällen innan. Jag tyckte att jag behövde vara ensam och i fred ett tag så....

Åkte och rösta i dag och plockade upp bilen som jag parkerat utanför Malte. Det är ungefär den största ansträngningen jag gjort i dag . Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig ner och träffa kim och de andra glutta film eller om jags ak glo film själv i min ensamhet.
Jag åkte till min pappas arbetspolare som har två småbarn och jag åkte dit för att låna några filmer. Jag fick med mig typ 8st tecknadefilmer. Jag bara ÄLSKAR tecknat! så hummm .... svårt val!!

Här är de bilder som blev,  ska snoka runt lite efter fler senare :)


Efter den galna timmen i aulan träffa jag min "roliga" klass i tiorisalen

Bjöds på gåttigheter.

Kommer inte sakna detta

Efter röjet hoss Östvik,


På Clarence flak,




Studenten efter min stressade stund när jag fixat mig.


Ska glo på mina barnfilmer nu, ingen som vill göra sällis? ;)

Peaceandout!

Jag vill inte bli den jag var,

Att jag bryr mig?


Jo, klart som fan att jag bryr mig bara det att jag samtidigt skiter i att bry mig för att jag vet att det inte lönar sig. Jag förlorar bara på det, det är min energi som försvinner men kan vara svårt att låta bli med din patetiska uppsyn rakt i min fejja. Svårt att låta bli när du beter dig som en äcklig lite 3åring som inte fick som den ville.  Du stör mig, du irriterar mig och mest du gör mig så arg. Jag har gjort fel, du har gjort fel men jag lämna det förflutna bakom mig det gjorde inte du, för du lever i en jävla dröm värld, där du tror att du är så sjukt populär och att alla tycker om dig. Jag ser fler som hälsar på dig med ett leende på läpparna men sedan gå och förlöjligare dig. Du är patetisk som har sådana höga tankar om dig själv, KOM NER PÅ JORDEN! Du går runt och viftar med armarna och kör upp din feta snok i vädret men hallå kom till insikt du är varken bättre eller snyggare än någon annan. Du är lika lite som alla andra är i den här stan, men med en större eller mindre käft! Kom igen!

Glad sommar, hoppas du flyttar ditt äckligajävel!

Du är inte ens hälften så man som du tror att du är,

Igår vart en mycket roligkväll, jag ringde kära Johanna och undrade om hon skulle hänka till Harrys och jo hon gjorde det. Blev några öl i sällskap med Sara innan sedan mötte jag upp Johanna. Väl inne träffade vi en massa folk. Hade en jävligt rolig kväll träffa massa gamla människor som jag inte sett på ett tag.

Dansa och prata sen dansa och prata lite till, men jag tycker nog att jag mest prata.
Men det vart en tung kväll vart ganska berusad men lagom. Kom hem alldeles för sent somna ännu senare och gick upp 07.00. När jag vakna kände jag mig inte så som jag brukar känna mig på baksmällan jag var seg och kändes som om jag typ flöt genom rummet när jag gick ner mot frukosten. 

slår mig ner eller typ kolappsar vid Teven och upptäcker att mitt älsklings morgon program var på tv, gissa vad?
Gissa, gissa, gissa
nä klarar det ändå inte. Det var Svampbob Fyrkant (det är ju så sjukans bra) Kolla på det upptäckte sen .. "Oj! bussen?"
lunkar upp för trappen sen, humm kanske borde lägga på ett kol. I rask tackt går jag till bussen men vaddå?
"Ingen där? Har jag missat den?"
Nej det är bara för att ingen har skola ju.. humm
Sitter på bussen skickar iväg ett mess till Johanna och undrar om hon är lika sliten som jag. Jadå!
möter upp henne på stan och då kom beviset, Johanna var inte lika sliten som jag, utan mer sliten. Garva åt hemma hela dagen. Helt vimsig.

Hade egen hårvård i skolan fixa Tilds hår, mitt hår och Johannas  :)
Vad sak jag ta mig till med mitt hår är såååååååå tråkigt!
DÖD!
Efter skolan mötte jag upp Sara för att uppdatera henne om vad som försegick XOXOXO, Vidare hem till henne och slinga hennes hår, men med hennes lejonman till kaluffs så tar det sin lilla tid. Hem efter det sen film med Kim och resten. Skön dag men ändå så sjukt jobbig!

Nej nu ska jag gå och dö i min säng så om ingen ser mig i morgon befinner jag mig där.
(tack för onsdagen Johanna mycket rolig och bussigt, det ska göras om)



Peace and out!

Jag vill bara inte vara sårbar mot dig,

Bada i går med boysen i Kalkbrottet  det var mycket skönt lite kallare än vilsta dock men skönt som fan. Först hoppa killarna i och gall skrek om hur kallt det var den ända som sa att det inte var så farligt var Robba, jag hoppar aldrig i kan hända någongång ibland men inte så. Så jag gick i och visst var det kallt men inte så kallt som dom väsnades om.
Fick köra kims pappas bil ut mycket roligt. Har inte kört någon annan bil än mina pärons och bilskolan (uppkörningen också då) så kul att prova nytt. Allt gick som smort, på hem vägen fick jag köra Davids pärla men han satt brevid och hade en nära döden upplevelse. Men allt gick fint alla kom hem i ett helt paket.

(Jag skulle ta en bild på Kim när han hoppa i men det gick icke så bra och han vägra hoppa igen)
(Robert och jag var i längst)


I morgon har vi frilufsdag hela klassen förutom fab6 (<3) ska någon annanstans än till parken zoobadet men tror inte jag åker dit. Känner mig fortfarande rosslig och hes i halen och ser man på vädret så det det inte heller så mycket bättre ut, så va fan ska jag dit och gö liksom. Blir vell hemma dricker kaffe och kollar på regnet. Ska fixa lite kort till student så kan ju göra under dagen också.

Hejhopp det ska vara dåligt väder hele helgen gasnka så sugit fan. Jag som ska ha klänning på mig på avslutningen och studenten. kalt? Ja
I dag vid 20,00 så var det 8grader uta lite skillnad från i går eller vad?
Nu ska jag kolla på några avsnitt av Vänner sen blir det korgen för mig, om någon vill dricka kaffe och hålla mig sälskap medans jag pysslar lite med mina bilder så call meeee!

Peaceandout!


 


Älskade mormor <3,

I dag åt jag lunch med Johanna, det var  ett tag sen bara hon och jag satt och snacka så vi hade en del att prata om så det var jätte mysigt. Johanna gick också och kolla efter någonting att ha på sig på skolavslutningen men så klat köpte hon allt utom det. Vi traska sunt på stan ett tag i solen sen mötet jag Östvik och resten av boysen i vilsta för ett dopp i det blå och en stund i solskenet.
Och om en vecka LOOOV, kan fan inte komma fortare nu. Längtar till skolan är slut  nu för ett lång vilotid ska försöka ta mig bort från Äckeltuna ett tag innan jag börjar jobba det vore så skönt, skulle verkligen behöva det,  ska vell inte börja gå på igen om hur mycket jag hatar den här stan och folket som bor här. Inge roligt. Men men ska snart ut iväg igen på lite äventyr och härja.

Här är jackan jag köpte, vad tycks?
kanske inte ser så bra ut på bilen men det är den perfeckta sommmar jackan inte så tjock men änså en jacka. Det där regnet som det rycktas om då kanske den  passar bra om jag ska änvända den, haha.




I söndags var det första gången jag fick den där kännslan "wow det är fan sommmar nu!" Jag och Östvik tog bilen till borsökna och badade på kvällen och på vägen ut satt vi och lyssna på den perfeckta blandningen av sommar musik. Vi bada stannade för en cigg på vägen hem köpte vi glass. Det var när vi gick från borsökna till bilen som jag kännde det, när jag vände mig om kolla på vattnet och den lågt liggande solen så kännade jag, "fan det är fan sommmar" Det var verkligen det ulitimata. 

Lördagen var helt OK, ingen big deal men okej kolla robinsson  med älsklingen men inte till någon större lycka vart så sjukt besviken, Anna skulle verkligen vunnit hon hade ju på riktigt förtjänat det , hon hade levt i träsket längst, hon var yngst och aldrig vart hemmifrån typ, hon hade utväcklats så groft och hon hade provat det mesta.

Robinsson går inte ut på att vara en "överlevare" längre så är det bara. Det går ut på att klara sig bäst o än större folk grupp under dåliga omständigheter. Det handlar om att utväcklas oc att lära sig, vara social och kunna prata för sig själv och kunna hålla masken. Ninia gjorde ju ett bra jobb med spelet, hon packtade så snyggt hon ägde ju packten men i slutet var hon för svag. Hade de haft en tävling där det var mer rättvist, flickor vi måste erkänna killar är starckare än oss så är det bara, Jarno var ju sååå mycket starkare än Anna hon var ju bara skinn och ben kvar då och jarno hade sitt extra fett och en del muskler kvar, plus killar är starkare. 
Tappa lite av lördagen där, men allafall efter krogen drog jag och mötte Palle vi begav oss mot krogen där vi mötte en massa härliga människor.
 
Fredagen så var jag med Evelina och Thea, vi åkte på en lagfest det var helt OK träffa lite folk osv men blev inte allt för sen hem. En bild från bussen med Thea och Eve,






Ja det var min helg baklänges men det var också så mina dagen skulle vara rankade om  man skulle säga vilken dag som var bäst. 

Efter sol så kommer det regn.



(bilden är från en mysig kväll med Östvik, vi tog en kort promenad vid ån innan vi hyrde film och köpte glass)


PEACE AND OUT! 

RSS 2.0