hopeless romantic, my ass



not my thing,

,
FUCK,
FUCK,
FUCK,
FUCK,
FUCK,
FUCK,
FUCK,
FUCK,


FUCK, jag satt och bläddrade i min almanacka nyss och insåg att dagen jag BOKSTAVLIGEn har kommit till att hata, Alla♥s dag. USCH! 
Yttligare en påtvingad helg som SUGER för alla som är singlar. 
Ett år när jag var som mest trött på skiten valde jag att ta på mig mina mjukisara, mjukiströja och luvan på. Tog mitt ensamma arsle till bion och köpte en biljett till årets alla hjärtasfilmen. Där satt jag själv, skrattade i alla olägliga tillfällen och kastade popcorn på alla par som pussades. Visst låter de patetiskt? Ja men de är de nog också men jag mådde bra av de. OCh jag ber om ursäkt till alla par jag va sådan mot. Men jag har inte alla år vart den typen. Har även vart en av de som setat där och gullat och skit men mja... inte min grej. 

I år funderar jag på att bjuda med någon som är lika hatisk som jag till middag och överdrivet mycket drickar. Vill att kvällen slutar med tomma glas, sluddrande tunga och mycket fylle skratt. De är ju inte så att jag VILL ha någon käresta att gå ut med. För de vill jag inte, jag vill inte ha en date och jag vill inte vara en av de som gullar men jag vill heller inte se på skiten. Trivs med att vara ensam men just de dagarna skulle de ju vara mysigt att ha den där med de lilla extra. 
Varför ska man bli på tvingad dessa jobbiga högtider?!



,

Ska snart möta upp finaste Alaa, ska ta en fika ocha leverera hennes skor som hon köpt. Ska bli så JÄVLA mysigt, sen blir det en sväng på stan ska inhandla de viktigaste till mig själv. En sväng på biblioteket blir de nog också. Ska bläddra igenom en del böcker, behöver lite inspration. 


Saknat Alaa s jävla mycket!!!!
Alaa är den genuinaste, finnaste och godaste människan jag känner. Det är min egna lilla utlänning! 


trött på ryckten och skit snack så....

Till Eskilstunas största glappkäftar...



Senaste tiden har ryckten och skitsnack cirkulerat gasnka hårt. De flesta bryr jag mig inte så mycket om men ett som iriterar mig som fan är att jag och Rebecca inte skulle vara vänner med varandra längre...

Rebecca Maria Sundkvist är min okrönta tvillingsyster och min andre hälft. Vi har inte vart osams och vi är inte osams. Jag och Rebecca har ett otroligt speciellt band till varandra, jag har känt henne hela mitt liv, 20år. Jag litar på henne 100%.
Att sådana löjliga påståenden som att vi inte skulle vara vänner är näst in till skrattretande. Rebecca står och har ALLTID stått på min sida genom allt.
Rebeccas vänskap värderar jag högre än ni skulle kunna ens förstå. Hon är som en del av min familj, jag känner att jag kan berätta allt för henne, hon är så otroligt fin, omtänksam och smart. Vi kan ha olika åsikter om saker och
ting, vi kan bli iriterade och bittra på varandra. MEN vi är grymma på att reda ut saker och ting, komma över saker och gå vidare. 
Sådana saker som denna stan INTE kan. Gå vidare, vad är de liksom? 

Helt ärligt varför skulle jag bry mig vad folk tycker?
De jag bryr mig om är vad mina vänner tycker om mig och de som händer runt omkring mig. SÅ länge mina vänner inte påvärkas av mina handlingar så bryr jag mig ungefär så här mycket om de...
Tillskilnad frn de flesta i den här staden har jag faktist uppleft en heldel, jag har gått igenom saker och de gör att jag har en del skinn på näsan. Ni vet bara så jävla lite. Jag kan ta skit snack för jag vet att de finns s mycket värre saker än de. Mitt ryckte... puff, vad? JAG vet vad som är sant och mina nära och kära vet vad som är sant. Jag står på mig och mina nära och kära står vid min sida, vad är de då utanför de som spelar någon roll?

Jag skyddar mina vänner till 150% och skulle kuna ta en hel del smällar för dem. Jag ser inte mina vänner som en självklarhet utan ett privelegium. Vänner är ingeting man får eller KÖPER utan de är någonting man förtjänar. Om man visar sina vänner respekt och visar att man finns där så kan du hitta dig en och annan riktigt, riktigt bra vän. Jag må ha få vänner men FAN va dom är goa, underbara, fina och på alla vis de bästa. Behöver inte 100 vänner i min vännlista för att må bra, bara jag har några riktigt bra. 
Så alla ni som snackar så mycket skit, till alla er som är så jävla lätt manipulerade, rädda för ert egna skin och till alla er som låter er bli köpta...
Till alla andra gull ungar som är där ute. Jag vet att alla inte är skit men jag lovar jag har lyckats träffat hälften av dem. Låt inte någon trycka ner dig, låt ingen ta dina åsikter och din egna vilja. Och framför allt till alla tjejer där ute, HÅLL IHOP. Jag önskar att tjerjer höll ihop bättre. Jag ä nog inte guds gåva jag heller. Jag har gjort så jävla mycket fel och snesteg men jag försöker lära mig av dem alla. Jag försöker bli en bättre person. Och om jag märker att min liv inte riktigt går åt rätt riktning... ja vem ska hjälpa mig då med de.. ingen annan än jag själv. 
"if you want something to happen, sorry, you have to fix it youre self."

Jag är ingen dålig männsika för att jag har gjort några snesteg, hanterat situationerfel, jag visar att jag är mänsklig. Men jag KAN erkänna mina egna fel och jag KAN stå för att jag har gjort fel. Jag skyller inte på andra och jag lär mig av de. Och de är för mig de viktigaste hos alla. 
Jag kan inte sägaatt jag inte bryr mig om männsikor för de gör jag. De finns vissa som jag inte hänger med som jag bryr mig om väldigt mycket men jag bryr mig inte om en bunt wannabes som snackar lite skit om mig. Vilka fan är ni likom? INGENTING! 
Man eller kvinna, kom och säg vad du har att säga till mitt face istället, jävla fegis?!
Men som sagt de flesta av alla tycker jag om, jag försöker att inte dömma. Det finns alltid två sidor av en historia. Puss till er alla..


Sen har vi de andra skitsnackaet som jag vill lägga min talan i. Att jag skulle må piss dåligt... 
Ja ärligt, jag kasnke inte vart i toppform senaste tiden. Men jag har inte mått fruktansvärt dåligt heller. Alla ahr vi våra svackor. Men de har hänt en hel del den senaste tiden och vissa saker har vart svra att bearbeta. Svårt att accseptera och gå vidare ifrån. De har gjort ont en del men de har även hänt så jävla mycket bra för mig på senatse tiden så jag har inte riktigt haft tid att känna efter hur jag mår. PUNKT på de nu tack!!
Ni som inte tar åt er behöver inte bry er så mycket om detta inlägg men ni som tar åt er... ja varför? Kanskeför att ni är en av de jag syftar på eller att ni har gjort en del fel kanske?


Puss till Eskilstuna från Filippa!


,

Haha!


,


,










Jag är så jävla sugen på att kapa mitt hår, klippa av mig skiten, sola massa solarium och typ banta ner mig 10kg.
Har alltid älskat denna frilla och alltid vart såååå sugen på att klippa den. Men samtidigt, man lär ju tröttna. Vet ju hur långtid de tar att låta de växa ut igen. Om jag någon gång får typ canser och kommer tappa håret ska jag klippa skiten. Vad säger ni? är de inte den snyggaste frillar?
Tror ni jag skulle passa i de?
Men de där med kilona de fixar jag och solarium, mja sola lite allafall. 


,

Jag har nu vart i mina mjukisar i 24h och jag ÄLSKAR DET!
Just nu känns de som om jag aldrig vill ta av mig dem igen, de är ju hur skönt som helst! Klackar och klänningar känns som en annan värld just nu hehe. 


,


the same time you are willing to give up, think of the reascon way you held on for so long

Vad är de med mig?!



,

Mina nya bäbisar...


( de bruna har jag även i svart )

Guld sula,



,

Hur kan två dagar kännas som veckor, vad är de med mig?

Jag vet att jag är värd mer, jag vet. MEn hur kan de då röra mig så mycket? Någonting jag inte bryr mig om.. eller? De är nog mer en känsla, en känsla av trygghet, att inte vara ensam, att kuna vara den jag är, att inte behöva spela men inte heller berätta allt, valda ord, valda stunder. FAN! 




Jag var lite små sugen på att gå ut igår och idags läget ångrar jag mig lite lite. Sov ju ändå ingenting inatt liskom, hade säker sovit bättre ed några drinkar i magen. De brukar g bättre allafall, plus så hade man fått lite sällskap, prata av sig lite osv. 
Men kan inte klaga på min date jag hade med mig själv heller. Satte mig i sängen nyduschad, en påse chips och min favvis serie. Satt och smasckade för mig själv, skrattade och bara hade de mys. Umgick med den ända som jag själv kan styra, den ända jag själv kan styra när den sviker mig, mig själv. 
Jag lider med folk som inte kan umgås med sig själv. 


Dagen var lugn annars, jobbat och slitit och har blivit 5 par skor rikare. Lägger upp bilder på de nya pärlorna sen. Ni kommer inte bli besvikna, mer avis kanske? 
Efter jobbet nu blir de fika med Rebecca, på vårt fik. Sen efter de blir de lite mer jobb. Ikväll blir de lugnt, ska försöka ta igen lite sömn, välbehövd sömn. 
Skulle gissa på att jag sovit sammanlagt senaste 3 nätterna  13 h bara, Så kroppen och huvudet hinner inte riktigt med lika bra som vanligt. 



Hittade denna underbara bild från en un derbar kväll. Ser ni hur förbannat cool jag var nbär jag var yngre?


( haha fan vilket osammanhängade inlägg )

I will never promise again,




I couldn't be your princess, you couldn't tame me, you couldent take the wild from me. You never could, you never will take it out of me. Not you and nobody else,

Sitter på jobbet just nu, och jag är tröttare än tröttast idag. Vet inte vrf med denna vecka har sömnen vart ett helvete när de kom till sömn. Har knapp kunnat sovit trotts att jag vart så jävla trött och trotts min sömnbrist. Har vaknat varje natt efter jag bara sovit någon timme. 
Men jag tror jag vet svaret. Mitt liv är väldigt stressig, eller ja mitt privatliv. Att ta reda på sanningen om personer är stressig men att få reda på en sanning som gör ont är om än mer stressig, smärtsam och plgsam. De är som om mitt inre blivit misshandlat. Att inse vad som skett kan inte alltid vara de lättaste. 
Kanske är de bättre ibland att vara ovis, omedveten om den brutala sanningen. Mitt hjärta blöder. Efter så mycket tid och energi så är allt nu bara bortkasstat och de är jag som ser ut som en idiot. Att man stått och försvarat, lovat och trott men när jag borde gjort de motsatta med tanke på vad som skett bakom min rygg... 

Hur kan man veta vem man ska lita på, tro på... Men om jag inte hade fruktat om sanningen är sann så hade jag aldrig haft en tvekan. En tvikan som aldrig funnits förut. 



,



Kriga,

Hittade denna bild på FB, ja jag är tillbaka, och jag tyckte den var lite rolig, inte nog med att den är rolig, de är sanningen också. I dages samhällen kan ingen förälder erkänna att deras barn har gjort fel, missköt sig eller liknande. 

Håller ni med? 



kärlek,

Kan inte låta bli att dra på smilet när jag ser detta.

Så underbar männsika! 






1,

Tog upp mina gammla orienteringts tackter idag. Karta, kompass och envisheten var tillbaka... eller nja inte riktigt.
Istället för karta och kompass var det GPS på mobilen.
Istället för spikskorna var de klackar
Istället för att härja runt i skogen var de storstan
Istället för att vara ensam så krylla de av folk
OSV


Bestämde mig för att sova hos mina släcktingar ikväll. De är bara de att de bor en bit från stan, älvsjö, säger de er någonting? 

Aja, alla fall, ståg som ett frågetecken vid stureplans tunnelbana och läser kartan om vart jag ska, att jag där inte frågade om hjälp var för att han som satt i kassa, ja jag fattade inte vad han sa. Hittar rätt tillsist. Väl ute på vichan insåg jag att jag kanske inte valt rätt kläder för de här.

På de oplogade gatorna sprang jag runt i höga klackar, tunn jacka och en rullväska efter mig, en hand väska och en laptop under armen. Ingen hitt!
Folk tittade på mig som om jag vore knäpp. De andra satt i dunjackor och stövlar. Jag irrade runt men till sist hittade jag rätt buss, bara de att jag var tvungen att släpa väsk jäveln en bit. 

Men men fram kom jag och jag gjorde de själv, vilket gör mig otroligt stolt, jag menar liksom,,, jag hittar ju knappt i mitt egna hem. Så när jag väl kom fram så käkade vi nattmacka och pratade lite. 

Nu är jag överdrivet trött och kommer somna, halv sover redan, wtf! 
Ska upp tidigt som fan imorgon, har massa jobb att göra innan jag börjar jobba med shosen. Ska hitta mig något mysigt ställe att sitta på och äta frukost med mig själv och datorn imorgon. Natti! 




,



Tids inställt



Allt går bra! KOm och shoppa nu brudar eller ni killar med för den delen. Skäm bort er tjej med entt par snygga klackar.


Artillerigatan 25 Stockholm






Känns otroligt skönt att vara tillbaka i Stockholm. De här är mitt hem nu. Även om jag hade kul i Eskilstuna så var den korta tiden enbart ångest laddad. Vad som sker efter jobbet är oklart. Är sugen på tacokväll men vi får se hur de blir Har ju inte så många att hänga med så får se vilka som kan! Hehe!! 

Men men nog med detat min hjärtegull! 


Kärlek,

Jag går i vinterskor på hösten.
Alltid förberedd för storm.
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar.
Jag har känslor utan uppehåll.
Jag har förlorat en tävling,
Men vunnit ett val.
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av



Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag



När jag träffat gamla vänner har jag ingenting att säga dem
Dem ställer för många frågor och jag, jag bidrar inte med nån
Och jag kan ångra det lilla jag säger
Eller dra ett allvarligt skämt
Jag tycker mig höra vad dem tänker
Är hon sådär jämt



Oh jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag



Jag kan sitta själv i parken
Tills solen har ändrat färgen i mitt hår
Jag kan offra allt jag har för ingenting
Jag sträcker mig så långt det går
Men jag behöver dig kom hit och rör om
Jag behöver nått att skriva om



Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag
Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra

Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag


,

Kan man vara tröttare eller?!

Skulle inte tro de, fyfan vad jag känner mig sliten, kommer somna direkt när jag sätter mig på tåget! USCH!! 
Jag är INGEN morgon pingla kan jag säga! Fyfan! Men vilket fall som helst så är jag super laddad för jobb nu, ska bli grymt kul! 




,



,

Underbart inlägg av Matilda. Massa kärlek till min starka och underbara vän!!


Har inte bloggat idag för jag har haft full rulle plus vart en del bakis. Middagen igår urartade till en helkväll ute och en förbannat rolig en.  Veckodagarna är bäst att festa på, lätt! De är första gången sen nyår jag har känt mig rätt så sliten dagen efter. Haha! 


Borde sova nu men de gör jag icke, ska med ett tåg imorgon. 07,17. Jiipi!!

Imorgon har jag utförsäljning med shoes by teddy. Ni är varmt välkommna, kommer ha grymma priser och grymma skor.  En chans som denna måste ni ta. Ni kommer inte bli besvikna. Har själv köpt på mig flera par. Hoppas vi ses där! 
11-19 har vi öppet!

Artillerigatan 25 Stockholm 


"If u fall, I fall"/ Matilda


FILIPPA WESTERBEG

Filippa är absolut en av dom bästa människorna i mitt liv. Det är en av få som jag kan säga att jag verkligen litar på till 100%, hur ofta kan man säga att man litar på nån till 100% egentligen? Förutom din familj då.
Man lär sig mycket från riktiga vänner, hon inspirerar mig varje dag till att bli en starkare människa, ta tag i mina problem, utvecklas och lära mig av mina misstag istället för att gräva ner sig i dom. Alla har vi olika problem av olika slag, ingen är perfekt , eller? Den som framställer sig själv som perfekt är nog även den som är minst perfekt av oss alla, den som letar felen hos alla andra för att komma undan från en jobbig situation.
Men varför har människor såå lätt att dömma andra människor. Ingen är ju perfekt, klart vi kan hitta fel hos ALLA. Och personen du pratar om har du förmodligen aldrig pratat med i verkligheten, dvs nykter och i normalt tillstånd. Eller så har du förmodligen inte hört båda sidorna av en situation. Men det är så lätt att dömma folk efter rykten, vi spekulerar om vad vi tror, vad vi hört osv.. men det är nästan aldrig som du tror.. ändå gör vi det hela tiden, och sprider rykterna vidare. Ofta lägger man mycket energi på sådant för att vi älskar drama. Men hur ofta lägger vi energi på det vi har istället och talar om för dom som verkligen betyder sjukt mycket för oss och som får våran vardag att gå runt hur mycket dom betyder för oss?


En ärlig vän som bryr sig och som stöttar dig i alla lägen och ”got your back” när det händer nått, vad som än händer och som bevarar dina kanske djupaste hemligheter är värt så mycket. Hur många gånger har man inte blivit huggen i ryggen av dom vi kallar vänner och fått ångrat tiden man spenderat där, ställt upp för den, kallat den för bästa vän men när fel situation uppstår så får du ingenting tillbaka.
Och hur många gånger har man inte satt en kille alldeles för mycket framför vänner, tofflat och satt den framför våra finaste vänner, flyktigt kär som galet kär, du kommer att ångra dig.
Jag har alltid sagt ”man kan inte lita på nån” men när du nån gång hittar nån du verkligen kan säga så om ska du hålla hårt i den.


Jag har alltid varit den som tror att jag klarat av att umgåtts i helt olika kretsar. Jag har alltid haft mina nära och kära där jag alltid kan vara mig själv och där jag egentligen mår som bäst, och som jag alltid vet finns för mig. Men jag har även alltid haft mycket andra vänner i andra kretsar, där jag i slutändan kanske inte alls mår så bra. Man tror att man alltid har kontrollen, men tro mig, du kommer att tappa den. Och där kan jag verkligen stå för ”lita inte på nån.”. förvänta dig aldrig någonting. Och en efter en kommer du förlora människor i ditt liv du faktiskt bryr dig om och som bryr sig om dig, för vad? Ja för vad.. för att ha kul, "leva livet", låta folk i din närhet se dig förändras till nån du inte är, svika din familj, dina vänner och dom du bryr dig om.

På nått sätt måste vi lära oss att hantera våra problem och motgångar på rätt sätt. Annars kommer dom slå tillbaka till dig förr eller senare. Det gäller bara att vi vaknar upp i tid och är beredda att möta våra känslor och vårat förflutna och jobba på det.

Men tänk den personen som ALLTID står där, hur mycket dåligt du än gjort, hur dåligt du än betett dig, står alltid kvar och stöttar dig, accepterar dig för den du är och tror på dig, det betyder en hel del.
"Vi vet inte vad vi har förrän vi förlorar det." Jag har gjort det misstaget för många gånger. Därför har jag sagt till mig själv att aldrig göra det misstaget igen Lägg energi på rätt personer och uppskatta dom vänner som uppskattar dig.  "treat the people you love like you wanna be loved."

Filippa är för mig allt detta, min bästa vän och min andra halva. Hon är dessutom galen (på ett bra sätt,haha!), har humor och jag skrattar alltid så jag får ont i magen när jag är med henne, helt underbar. ville bara säga det:) Hon får väl gå in o läsa detta:)
Puss på dig Filippa westerberg <3

LOVE. / MATILDA






,

HUMOR!!!! 




,

HUMOR!!!! 




,

SItter på tåget nu på G hem. Jag har precis gått en mardtöms sträcka. från stureplan till tågstationen. De är inte långt med med tre smockade väskor som väer bly och en stor påse blir de korta streckan väldigt lång. Så när jag äntligen såg stationen så var de en brutal lättnad. Så nu sitter jag på tåget mer sliten än någonsin. Ser nog inte riktigt klok ut. Alla andra sitter med tjocka jackor mössor osv medans jag ( efter att ha vandrat ) sitter i linne och håller på och tuppar av. 

Ska bli skönt att komma fram min far kommer och hämtar mig så slipper kronga med väskor och skit igen allafall. Vilket jag tycker är mycket skönt!! 

Ikväll blir de väl till att käka middag och ta igen lite vad man missat. Men blir inte för sent heller, är jätte trött efter nattens dåligta sömn. 

Men roligare än så här blir de ICKE, har inga chocking nyheter att dela med mig av tyvärr. 

Gammal bild från i sommras. Tycker vi såg lite fullis gullis ut. 
Minns kvällen, de var en riktigt rolig kväll! 


,

Är det okej att tatuera in ens bästa väns namn, pojkvänsflickväns namn, mor och fars namn, syskon, barn, kompis? 

Är nogonting av detta okej?

Helt ärligt så vet jag inte om jag tycker det är helt okej om att man tatuerar in sin pojkväns/flickväns namn eller sin kompis.
Mor,far syskon, barn nja okeej antar jag eller allafall mer okej. Jag har alltid funderat väldigt mytcket över mina tatueringar och jag motsäger mig själv väldigt mycket i de här inlägget kan nog mååååånga tycka men nja...

Jag är mycker för att tatueringar ska betyda. De ska finnas grund till att man väljer att märka sig själv livet ut, eller hur? 

Nu är de ju dock så här, vad som får mig att skriva att jag kanske säger emot mig själv är att jag har båda av de jag skrev va inte så okeej. Inte namn men näst intill. Jag ska förklara nu..

Först tatuerade jag in, tillsammans med min vän. " We did it all " 
De var tillsammmans med min första tjejkompis, min första riktiga tjejkompis. Vi berättade bokstavligen allt för varandra, de var som om vi var systrar. Vi bodde hos varandra omvarannat.
Första gången jag pratade med någon om sex var de on, första gången jag öppnade mig för någon var de hon, första gången jag var ute sent på kvällen var med henne, första ciggen var med henne, första fyllan var med henne, första gången jag skolkade var med henne osv ( Tonnåringar, ni vet ) Men inte bara de hon var den första att veta när jag hade haft sex, hon var den första jag kom till att verkligen älska som vän, hon var den första jag insåg att livet är orättvis med, hon var den första jag smög ut med när jag inte fick, hon var den första med ALLT. Ja ni behöver ju inte överdriva nu när jag säger allt men ni hajar?! 

Tatueringen i sig betyder alla de gånger jag upplevde någonting nytt, de handlarmycker mer om mig än om oss eller henne. Men ändå handlar de otroligt mycket om henne. Hon fattade mig då så som ingen annan. Gud vad jag otroligt och genuint älskade henne och kommer alltid göra. Hon kan ringa mig efter veckor och de är som tiden knappt var emellan oss. ( vi har kontackt idag ). Vet inte om jag får fram vad jag försöker beskriva. Men de är ändå inte hennes namn i tatueringen. Även om den på något vis reprisenerar henne, den är ändå min och min tid mer... 


Sen har jag även en tatuering av mitt ex:s första bokstav.... 
Den är nog lite mer svår förklarad.... jag vet inte ens om jag kan eller någonsin kommer kunna förklara den för någonting. Den gjorde jag efter vi hade gjort slut förvånansvärst nog. 
Om de är för att reprisentera hur farligt mycket jag älskade honom, den tid vi hade eller omde är för att påminna mig om vilken skit han var när de väl gällde vet jag inte själv än. 
Trotts allt så var vi tillsammans i ca 6år och slutet var kanske inte de vackraste historian hörst men ... 
Jag bestämmde mig alla fall efter flera månaders funderingar att göra den. De är nog för mig en lagom blanning av påminnelse av den kärlek vi haft och en påminnelse att de är de det är, haft. För mig beyder den väldigt mycket, kanske som om den kärleken finns där. 
Men jag skrev inte hela namnet men nära nog och de tycker jag ändå knappt är OK. 

Jag anser nu efter mycket funderingar att man aldrig ska skriva någons namn. Jag tycker de är snyggt osv men de måste vara nå mer än bara ett namn...för mig. 
Även om föräldrar, barn syskon alltid kommer finnas där, älska dig för de är illa tvugna så.. nej. 
Om jag får barn vill jag inte ha mitt namn på deras skinn!  

Jävla svammel som bara dyker upp som vanligt...


Håller ni med? 



jag har föreställt mig en hjälte, vart är han?,

FAAAN!

Fan va trött jag är! Total däckade av av total utmattning igår. Inte har jag sovit mycket för de. Men nu sak lägenheten ränsas,städas, tvåtta, diska och sen är de hemmåt till Eskisltuna. Har verkligen saknat min familj och min älskade granne Oscar som jag nu längtar att träffa. Finns många till och ni vet vilka!! 

Nu Jalla, jalla!!!




va?.

De är sjukt, hur att ett helt gäng med människor som jag hängt med kan vända ryggen för mig. Men de som är än om mer sjukt är hur lite jag bryr mig... förutom om en, EN person. Hur kan jag bryr mig så mycket om vad en person tycker om mig men så lite om vad 10  personer tycker?

Är inte det helt sjukt?

Den perosnen i fråga har ingen störra del av mitt liv egentligen. Den är inte del aktig i mycket vi se s inte ofta... Men en större del av mitt hjärta har den fått men varför vet jag inte. Personen har inte gjort mig så mycket gott, en del ont men jag kan inte låta bli att ge en liten bit av mitt hjärta där.  De gör ont att just den här ända personen skulle veta osanning, få veta saker som inte stämmer eller få en uppfattning om mig som inte är sanningenlig. 
Jag tycerk bara den grejern är sjuk, hur? 


Farlig eller farlig?

Matilda hittade sig ett par skor men kan säga att de inte var det lättaste. Den kräsna jävlen asså, inget dög för fröken perekt, fröken jag måste just ha dom. MEn tills sist lystes hennes ögon upp som om hon vore ett barn på julafton. Hon hoppa och tjoade över dessa skor hon hitta. Men bättre sen än aldrig. Men dock går hon nu runt och beklagar sig över att de är för stora. Aja, ALDRIG nöjd! 
Inte nog med de, hon vill göra så jävla mycket den fejkade jäveln. LÖsnaglar, löshår, dyra kläder och lipsen, Plastik is fantastisk.


Jag som inte skulle shoppa hittade mig en grym jacka men sen fick de var abra där, till skillnad från henne. Suck, att hon inte lär sig. 
Kommer bli sjukt ensamt nu ikväll... Snyft! 
Men imorgon blir det Eskilstuna, hälsa på familjen och hämta lite skit sen tillbaka igen. Fram och tillbaka fram och tillbaka. Men men bara enn natt ikväll. Kanske ringer någon... men man har ju inte så mycket val när man känner typ 3pers i hela stan. Haha!!


Kan inte släppa bilden, haha! 
Så jävla humor!!!




jag visste de, haha,

Frukost käkad, nu skall vi göra stan osäker. Matilda är som besatt av att hitta sig ett par skor. Och jag ja jag ska försöka att inte hitta nå alls. Haha men man vet ju aldrig. 

Haha, här är tv bilder från i lördags, 

Cruella Devil her I am! 



,

Usch legat i sänge för länge för mitt egna bästa! Jag och Matilda ska väl ta och rör på oss snart men de är ju så mycket skönare, varmare oc mysigare i sängen än ute där de blåser och är kallt!! 

Ska försöka ta mig i kragen idag och jobba lite hemmifrån när Matilda har rört sig här ifrån ( äntligen). 
Men de är inte de lättaste, nu går Matilda äntligen upp. Hon ska sätta på och kocka ägg till oss, frukost. Skönt, de ända som får mig att vilja gå upp just nu är kaffet som väntar. 
aja... 





Tjejer borde vi inte hålla ihop? ,

Vi tjejer är SÄMST på att hålla ihop om de händer någonting. Håller ni inte med?

Vi startar alltid bråk eller hamnar i dem och vi är experter på att behålla dramat bland oss genom att inte hålla ihop. Men vi tjejer är nog den arten som är mest rädd om våra egna rykte och om vad folk ska tycka. 
Vi vet alla hur de känns att bli sviken, nerklankad av de som vi kallar män men som jag kallar för svin, vi vet hur de känns när man har folk emot oss och ingen vid ens sida. Men trots detta så väljer tjejerna oftats den " enklaste " vägen ut istället för sin vän.

I dessa lägen hade man inte då velat haft sina tjejer vid ens sida? De som man vet att man kan lita på, som backar upp en vad som än händer, som ringer vad folk än säger eller bara finns där när ingen annan gör de.
Men istället så snackar vi skit om varandra, väljer att slicka röv för att rädda våra egna skinn.

Man väljer hellre en garanterad plats i gänget, man väljer hellre att smälta in. Tjejer väljer oftast hellre "rätt" sida.  Vi väljer istället att inte sticka ut, vi kan inte heller stå fast vid våra åsikter och vi ändrar dem gärna efter vem man är med. Den sida som har flera anhängare och mera makt är den lätta vägen. Och när de kommer till män, oavsett vad männen gjort, hur mycket fel de än gjort så är de oftast den sidan de står flest på. Killar håller ihop avsett vad, VARFÖR gör vi tjejer inte detsamma?
Konstigt att vi tjejer inte blir respekterade...? När vi inte ens kan backa upp vår enga "sort".

Vi tjejer skulle vara så mycket starkare ihop men trots detta gör vi om misstagen gång, på gång på gång. Men i slutändan så är de inte de " rätta" sidans / "enkla" sidans vänner som kommer hjälpa dig, stötta och backa upp dig. De är en ytlig fasad du valt för att rädda de dyrbaraste, ryktet. 





" Hellre en iskall fiende än en fisljummen vän "






Vad tycker ni, håller ni med eller motsäger ni de jag skrivit och varför?

hjärta,

Mysig kväll med ett skönt gäng, simon har just fyllt min kyl med alkohol. Så nu är de cider och öl som fyller magarna och film på tven och massa skit snack! 

MYSS!!

PS vad tycker ni om Matildas rape nedanför? 




PÅ tal om inge, äalskar att prata i tellen detta är några av många samtal. 



TILDI

är bäst hon är min stora idoool:)

,

Utgången igår var fail! 

Så vart en tidig och nykter kväll i slutändan. Men Man kan ju inte alltid gå ut med success. Vi var alla fall ute på sturecompaniet alla fall en sväng men styrde fötterna hem ganska snabbt. Väl hemma moffa vi lite chips och snackade skit i soffan tillsammans innan vi gick och la oss. 

Idag käkade vi lunch tillsammans och pratade om gårdagen. 




De här är de ända två bilderna vi tog! 


,

,


,

Vi var b&auml;st i hopp d&aring;.

De var så här man såg ut när man hade riktigt roligt och festade när man var 15-16år. Fy helvete vad kul jag haft genom åren med dessa brudar. ufft vilka tider, gemenskap och vad man utväcklades. Kommer alltid minnas de här stunderna och de här personerna. 

Kommer nog se lite anorlunda ut ikväll, förhoppningsvis inte så här...


Visst är de kul men har haft för många sådana kvällar. Man dansar på 
bord, soffor och allt annat man kan stå på. Filippa fylla ikväll, Nej tack! 

De ska vara mer den här nivån...
Lugnt och sansat, men ändå på en grym nivå!!! 
Men sköna männsikor, och lagom! 


Taggad till max för utgång där ingen vet ett piss om mig förutom mina två vapensystrar! 


,

Nu är tjejerna här och nu ska vi ut på stan, matilda ska panik shoppa nå till ikväll. 

Jag själv bröt min löfte om att jag inte skulle shoppa men gjorde de igår. Två kjolar. SUPER SNYGGA visar er sen. Måste killa!! 



boys boys boys,

SÅ JÄVLA SEXIG! 



Vet inte hur eller varför, men han är ju inte de vanliga jag brukar digga men fan, sexiiiii! 
Såg han va med i ett program och när han talade hade han en sådan mysig röst och inställning. Förebild för unga helt klart!! Han var så lugn och harmonisk. Mmm, sexiiiiii! Hahaha... ja jag har inte så mycket och göra nu... så blir att hitta sig nytt ögongodis att sitta och stirra på... Ja säg vad ni vill om mig.


,

Efter jobbet så tog jag min en liten prommenix. Gick och funderade lite. 
Och jag kände efter.... 

Jag gick längs gatorna och bara njöt av tiden, tiden själv och tiden jag har här i Stockholm. Jag kände mig lycklig, jag är så jävla glad att jag tog den här chansningen. De här har förmodligen räddat mig. Mitt humör den senaste tiden har var väldigt bergodalbana. 
Känns som om min blogg kommer nu gå från manodeprimerad till en speedad ecstasy blogg. Men jag är galet glad just nu och mitt humömr och liv är på topp! Kan inte fatta allt bara rullar nu, jag brukar ALDRIg ha tur med någonting, jag har haft sådant brutalt oflyt senaste året och nu äntligen. Karma! 

Kvällen ser lugn ut än, har bjudit upp brudarna för imorgon och då blir de kalas, det skall firas! Fira mig och min flytt! Hihi! Ska bli super mys, vi ska laga mat ihop, dricka lite vin sen blir det utgång. Men inte någraFilippa fyller, ingen sprit! 



Hoppas ni får en mer händelserik fredag än jag. Puss på er mina underbara änglar! 



,



Vill ha sommar igen!



Oh! Fan va jag längtar till sommare! Springa runt i klänning, kjol och kortbyxor. SLippa jackan till krogen, slippa de de kalla fötterna och fingrarna.
Längtar till alla varma mornar när man enbart slänger på sig en liten kofta för att man är lite morgon frusen,  eller efter middagarna när man traskar hem efter jobbet, solen hettar och humöret är på topp, man ska möta upp en vän för en efter midags fika eller varför inte en AW. 
Ellelr ute kvällarna, sitta på en ute servering med en vän, värmen från dagen ligger kvar i luften, folk börjar rulla in på krogen. Alla  är glada och maten man just avslutat liggger gött i magen. 
Eller lördags morgonen, solen tittar in genomgardinerna, och en dag av sol, bad och mys väntar. Man trippar ner och solar och mot eftermiddagen när man är lagom varm så killar man ner på stan, eller varför inte slagstaglass? 

Kan ni förneka att ni saknar de eller? 
NEJ! Omöjligt, sommar 2012 ska bli min bästa sommar!! 











En mindre bildbomb, tack! 


Kom igen nu,

Bättre kan ni?!!

http://frommyinside.blogg.se/2012/january/du-ar-mitt-mont-everest-lyckats-bestiga-dig.html#comment


Give me more, give me something


Morron,

Morron sötnosar nu ska jag fortsätta vara pepp och glad. Laddad till en maxad dag på jobbet. ÄR SÅ GLAD, vill bara skrika! Problem... vad är de? 
Kvällen blir lugn .... Förmodligen likande från igår. 
Teckande filmen, kaffe och mys med mig själv. Kan dock ändras till något annat. 



,

Super kvällen, vin mys med Rebecca. Hade verkligen en jätte mysig stund tillsammans. Fick verkligen snacka ordentlig för första gången på länge. 

Sen nu har jag fått ordning på arbetet kommande veckor, heeelt underbart!! 

Mitt liv känns som om de inte kan vara bättre just nu. Men har inte tid att blogga nu ska upp tidigt och jobba imorgon. 

Natti


Levande ljus, vin och Romantik inte fylla, öl och fattiga raggningsrepliker.

De finns hopp än! 

Tycker inte de är sorligt, de ger mig en chans! Äntligen skulle jag mer uttrycka mig med. 


Det är någonting märkligt som sker,

HAHAHAHHAHA!!

Älskar den diggande hunden, de ser ju helt galet roligt ut!! 




,

Är i Stockholm och är allmänt uttråkad just nu. 

Sitter och bara väntar på att börja jobba. Har äntligen fått ording på intrenett på datorn. Vilket typ räddar mitt liv, intrenett är mitt allt! 

De senaste dagarna har de hänt så sjukt mycket, känns omöjligt att så mycket kan ens hända på så kort tid. De är så mycket som man tycker borde minst hänt på 2 veckor. 
Och nu har jag ändå legat lågt... Sjukt, problem tycks hitta mig. MEn nu känns de allafall som jag äntlien har fått kontroll över situationen, ligger på bana igen och vet vad som skre och vad som måste göras. Är bara så förbannat glad att jag inte är i tunis nu.

Kännslan är att jag kommer typ rasa i vikt här upp, jag är ingen kockerska och att ställa sig vid spisen är ingen höjdare. Min mat brukar sällan bli god, kan typ två rätter som är värda tiden. Men att laga mat åt sig själv suger. 

Får se till att bjuda över tjejerna ofta! 


Saknar min mor redan! :( 




Går kvällen var amazing, sjukt nöjd och välbehövlig. Haha ( ni skulle bara veta ) 




,

ÄLSKAR RödaKorsets nya grej, Aldrig ensam.

De är till människor som är de ensammaste, kanske sjuka och inte har någon. Eller om man bara inte har någon att prata med. Om jag någonsin blir ensam önskar jag att de kommer hem någon och håller mig sällskap. 





,



GODNATT!








fuck i´m good,

Vilken dag jag hade igår. 

Hade verkligen en toppen dag. Fikade med en gammal vän, e vän man inte sett sen.. ja typ sommaren. 
Menar vad är de för fel på at ta en fika, 11,05 - 16,22 haha! 
Men de blir ju lätt så när man inte setts eler pratat på ex antal månader. Menar man har ju en hel del att ta igen. Att på en "vanlig" fika ta igen de går inte. Men sen är vi lite speciella och är experter på att låta samtalen bara flyga iväg trotts att vi inte håller med varandra. De ända vi nog hålller med varandra på är att vi inte håller med varandra haha! 
Men de är nog de som är lilla charmen med vänskapen, vi får genom varandra en heöt annan syn på saker och ser de från motsatsens sida. 

De stämmer nog de folk brukar säga, motsattser passar bra ihop. Som magnerer.
Men men nog babblat att sitta här har jag inte tid med. Ut och göra Stockholms gator osäkra tror jag! 



DU ÄR MITT MONT EVEREST, LYCKATS BESTIGA DIG NU SKA JAG BARA TA MIG NER OCH ÖVERLEVA,

Har vart lite seg på bloggen förlåt.

Men har faktist en mindre ide tårka och ett ganska så ointresant poch höndelselöst liv just nu. 

Elller nja de är nog inte mitt liv men jag vill inte bli för personig i min blogg, sorry! Men jhag tänkte att ni kunde få hjälpa mig, antingen genom frågon om ni undrar någonting om mig, tex favorit mat, kläder, skor, vilka människor jag harrunt mig, vad jag tycker om att göra, inte göra, vad/vem jag gillar och inte gillar, om jag ska ta en bild på någonting och visa upp ... ect
eller om ni bara kan komma med förslag på skit jag kan skriva? NI kanske har lite mer inspration än jag, eller bara är lite nyfika. Så kom igen nu, fega icke, jag kan ju kanske även gå med nu, i min despration, att vara lite mer personlig. ( ni kan ju alltid vara anonyma ) De kan ju bli flera inlägg om de är långa svar eller önskemål! Ge mig så ger jag er och lova b'ttre upd, Vad vill ni se mer av? 
PLZ!

Idetorka är ju så segt. Framförallt nu när FB inte finns kvar i mitt liv. De finns de inte så mycket att göra på nätet. 





Kul bild va? 


,




,

Ja är FRÄLST!!!!!!!!!

Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR Elsas värld på Tv3play.se

Jag hade tråkigt ikväll och trötts den brutala sömnbristen jag hade inatt har jag inte kunnat somna ... 

Jag har kollat klart alla serier och behövde en ny att förla, klickade runt lite och Pang! HIttade den klockrenaste serien, JAG DÖR av garv. Hon påmmener mig av de där klantiga sättet att vara. 
Haha, ni skulle bara veta säger jag! Jag har sagt de mest idiotiska sakerna och gjort de värre. 

Ni måste kolla in de, ni kommer inte kunna hålla er från att MINST dra på smilgroparna. ( om inte är ni total fattiga på humor, humorlösa! )

Kan inte sluta kolla, snart redan plöjt serien! KLOCKRENT!



,


Stockholm!






,

Nu ut och prommenera, 4km innan frukost.
Beatch -12 KOM IGEN!




do you think of me when you fucking her,



,

Dagens humör: mysig

Dagens borde: Tränat

Dagens frisyr:
Tovigt och uppsatt 

Dagens smink:
inget och senlite mascara. 

Dagens klädsel:
Chilla gunilla. 

Dagens planer:
Äta ute, öl och hemma mys 

Dagens materiella vill ha:

Dagens beroende:
Matilda

Dagens tråkigaste:
Några timmar med panik hemma i mina säng med Matilda 

Dagens låt:
Home - Edward Sharpe & The magnetic Zeros



it's just like that,



,

Stockholm var grymt igår, skit kul på jobbet och hade en as mysig dag med Matilda innnan. 
Med massa kaffe, skit snack och shopping. 
Gick riktigt grymt att jobba och jag känner att jag fått in en bra struktur och teknik på jobbet. Blir bara mer och mer bekväm med situationen och hur jag ska hantera den och människorna. Plus min boss är sjukt skön och man kan snacka om de mesta när man jobbar. Känns som en kollega mer än min chef på de viset.

Köpte mig desutom en klänning när jag var där, en väldigt speciell klänning som de ska bli kul att använda.

Känner ett sådan sinnes frid när jag är i Stockholm, de är mitt hem nu. Varje gång jag jag går mot stationen för att åka tillbaka till Eskilsuna känns de som ..... aaaa jag vet inte men känns inge vidare. KÄnns som om jag åker tillbaka till minnen av de förflutna, de minnen som jag glömmer när jag är i Stockholm.
Självklart har jag mina underbara vänner här men ändå....



ett spel som är dömt att förlora,

Asså nej! 


Igår insåg jag att min partyprinsses period äntligen är över för denna gång. 
De brukar ju gå lite i perioder de där mend festandet. Fast den här gången höll den i sig väldigt länge och under decemer spårade de ur totalt för mig. Så är de tack och hej. Perioden har varat sen maj och nu fick jag de där pang, nu räcker de. 
Visst var de lite kul igår men kände ändå nej nu har jag gjort de här. Nu är de dags för en tid men lung och ro. 

Just nu ligger jag och Matilda i sängen och degar. Sov som fan inatt, efter två nätter med 
6 timmar samanlagt. Vad som sker idg är oklart. Jag längtar bara till imorgon, har ettt möte imorgon som jag längtat efter. 





,

Snart dags för jobb, är super laddad. Ska bli skoj, efter de ser de ut som de blir Eskilstuna och något glas ute med Matilda.

Har bestämt mig för att sätta stopp för alla Filippa fyllor nu, de blir lugnt med dem tills jag fyller. Ska hålla mig på bra nivå eller ingen. Önska mig lycka till?


,

Matilda, Matilda, söta, sweet och underbar!


,

Sinnes sjukt va trött jag är!!!
Inte kunnat sova på två nätter.

Sitter just nu i Stockholm på centralen och väntar på Matilda. Vi ska traska runt på stan lite och fika innan jag jobbar, ska bli kul och ses igen. Inte setts sen nyår. Sen får vi se om de blir ett gäng drinkar ikväll eller inte.
Men just nu är jag nervös att hon somnat på bussen och missat avhoppet, ringt 25tusen gånger!

Ps fick de gulligaste röstmedelande inatt, tack älskling. Du är underbar på alla vis!


Vem har rätt att bestämma vem du är? ,

Mål!!

Snart ska jag ta mig i kragen och skaffa mig ett par brillor som jag faktiskt kan tänka mig använda när jag är bland folk och inte bara inne på mitt rum.... 
Visst mina är inte super fula men trivs inte alls i dem. Mja, tyckte väl om dem när jag köpte skiten för 1 år sen men nu... mja! 


Osminkad och glasögonorms sanningen! Haha! 


Som de ser ut nu blir de en ensam fredag, hemma.
Kan väl bli skönt...dragit hem ett gäng filmer!
Saknar sällskap, litegran!






Du verkar säker och jag vaknar med den tanken varje dag,

Såg blad de gulligaste på tågstationen idag. En kille står i sina militärkläder, en nervös blick och i handen håller han en bukett blommor!!
Jag smälte lite, han såg så jävla gullig ut bara. Nervös men samtidigt så förväntansfull! Är de inte gulligt?

Känner i fötterna att jag valde helt fel skor för att flänga runt med. Sulan var dålig ostadiga, de var halt som fan och ingen platå. Har ont och känner mig helt trasig om fötterna! Usch!


soon,


image description

,





,

Lassat på mig några tidningar. 

Älskar att läsa skvallerblaskor!

,

Älskar de, att lägga sig nyduschad och i en renbäddad säng. De gjorde jag igår och sov ruggit gött! 

Ni kanske undrar va fan jag gör vaken så här dags?
Ja jag hade gärna sovit två timmar till men eftersom moderjord är på kryckor ( och inge vidare på att hoppa på dem ) så är de jag som ska upp och släppa in en snubbe som ska laga våran spis, visa han vart allt är osv. Så passar på att packar lite, i helgen blir de jobb, jobb, är super taggd! 


( Julklappen från Simon, kuddlakarna )


Nu ska jag piggna till lite, dörren lär ju ringa snart. Så kaffe och aftonbladet.se sen fixa mig för dagen. 


Har ett skit kul jobb på lördag som jag ser fram emot som fan. Skönt att jobba lite efter julen. 
Visst har de vart skönt att vart ledig men jag är uttråkad efter bara en dag, hemma, själv. Att komm igång är skönt, få så mycket rutiner jag kan igen. Skönt att inte kunna härja lika mycket på helgerna kommande tid. De kasnke gick lite, lite till överdrift under julen. Men de blir väl lätt så antar jag, många festar till de lite väl kasnke. Men de blev både två och tre dagasrs och en hel del mitt i veckorna. 
Nu ska bara min svanskotan läka så ska träningen komma igång på riktigt ( den är fortfarande fuckt sen jag rammla i Sälen, ser ut som jag blivit tagen i röven om jag anstränger mig längre eller går längre. Haha! ) så blir de en lite mer hälsosamare vår och inte lika mycke slösande, hålla tummarna. 

Innan jag reser idag så ska jag hälsa på Östvik på skolan. NICE!!


Hoppas eran dag blir go, min kommer de allafall! 




I have a war against my own tears,

Idag när jag var och promenerade kom jag att tänka på alla männsikor som paserat i mitt liv. Alla vänner och kontackter man haft. De ploppa upp massa namn och ansikten när jag gick genom stan, blev påminnd utav olika platser och musiken som jag spelades upp i lurarna.
De är väldigt många, som har paserat genom åren. Vissa har jag bra avslut med, andra mindre bra avslut och vissa till och med hemska avslut.
Vilket ledde till en massa andra funderingar. 
Jag undrar vad folk har för syn på mig? 
Tex de som jag gick i samma klass med som i grundskolan. 
Om man säger så, jag har inte alltid vart den underbara ängeln, oskyldiga och perfekta personen jag idag är. 
Back then var jag punkar/ fjortis /legist/ rebell och allmänt hatisk mot livet och alla som hade ett. 
Trotts att jag träffat de flesta.... Ser de ändå mig som den jag var då?

Eller en annan grej, de som jag lämnade på ett mindre trevligt sätt, hur ser dem mig nu?
Men då kom tanken.... Är jag långsint?
humm, jag funderade mest då på om jag själv tycker att jag är det? 
Jag har alltid sagt att jag tycker att jag inte är det men idags läget så skulle jag nog inte svara samma sak lika simpelt och snabbt. 

Nej, jag är inte långsint.. mot alla.
Beroeende på vem och vad som hände som gjorde att relationen blev fucked up. Tex en vän som man vart tajt som fan med som men helt enkelt så växte men ifrån varandra på ett painful vis. 
Då kan de vara så att de är stelt och jobbigt, obekvämt när man stötter ihop.
Men om en vän, en nära vän sätter kniven i ryggen... mnja då kan jag nog dra ut min bitterhet ett bra tag. Tex hade den bästaste bästaste vännen i gymnasiet men 1 veckas semester är allt som behövs, " när katten är borta dansar råttorna på bordet" om man säger så. De krossade mitt hjärta och de tog över ett år innan jag släppte in nya människor på de viset igen och jag har inte glömt de. Dock gick de åt pipan de med men de är en annan historia. 
Men de kommer jag nog aldrig kunna släppa. Så där skulle man nog, ja, kunna kalla mig långsint. Men de gjorde för ont för att kunna förlåta eller glömma. Sorry!

Men sen har jag andra som jag vart vän som slutade i ett mindre tjaffs men en kortare tid senare var de lugna fisken. Inte mer med de liksom. 
Sen beror de på vilken relation man hade. Om jag var nära med perosnen ifråga kan de vara vilket som antingen lättare eller svårare att släppa...
Gud nu gör jag så där igen.. Svammlar på om massa skit bara! MEn blir lätt så när jag börjar fundera, ni skulle bara höra mina tankar 



Ett steg närmare, ett steg längre ifrån,

Nu har mamma kommit tillbaka från oprationen. 
Ja hon har lagt sig på bordet och operirat foten. Så nu ligger hon och gnäller på nedervåningen. Kunde inte låta bli och le när jag såg henne när hon kom in. Hon såg så bedrövad ut med en jätte fot och kryckor. 

Så idag har jag tagit hand om mor, hon har legat på soffan och snyfftat, jag har gjort kaffe, mackor och hämtat vatten och hållt henne sällskap. Men kommer bli super skönt att hon inte längre kan komma upp för trappen och gnälla på antingen att jag fortfarande sover eller är vaken, eller att de är för stökigt. Mohaha!! 
De är de här som måste vara frihet. Älskar min mamma men när de kommer till gnällandet, påpekandet och pillandet på mina saker så är hon lite smått jobbig! Men de är väl så alla mödrar är antar jag. 
Vet att jag snart kommer sakna henne och kommer vara glad när jag kommer hem och hon gnäller lite. 


,

Säg vad man vill om min humor men jag tycker de här är galet humor!!!!! 






Om jag ger dig mitt hjärta lovar du att inte krossa det den här gången då?,

R.I.P
Kommer sakna dig! 

Nu är bilen som jag lärde mig köra i skrotad. Efter alla dessa år, alla minnen och bra och dåliga stunder så är den borta. Kommer verkligen sakna den. Visst, vi har köpt en ny, finare och bättre så är de ändå någonting specielt med den gammla. Vet att det inte bara är jag som kommer sakna den utan vissa av minna vänner också. De är många som har minnen från bilen. Många äventyr! 






,

Fan va sämst de gick, kändes som om jag haft sönder min rumpmuskel så gick knappt att löpa och knappt att powerwalka. Så jävla segt, usch!
Men de var bara att pina sig igenom och se glad ut. De hjälper ju ändå med att rensa tankar och förstånd. De är väl de många använder träningen till förutom att komma i form!

nu bild de varm dusch! 



VILL SE!!!




,

Ut och löpa nu!!


,

Scott disick & Kourtney Kardashian



Om jag någonsin hittar en kille som behandlar mig som Scott behandlar Kourtney så kommer jag vara lyckligt lottad. Jag förjer deras serie som om de vore bibeln. Och de här paret, jag bara älskar dem, de ger varandra sådan respekt, ställer upp och vill inte för allt i världen byta ut den andre. De har jobbat hårt med förhållandet och de är beredda på att göra de framöver också. Scott för mig är den ultimata mannen, han har verkligen gjort allt för at bevisa hur mycket han älskar Kourtney och hur mycket han är beredd att offra för henne. Han ställer upp och visar den stora respekten för henne som jag aldrig uppleft en kille göra för mig. Han behandlar henne som en likvärdig, stöttar henne i hennes jobb, han flyttar med henne, ställer upp för deras familj. Jag skulle verkligen kunna gå on and on and on över hur mycket jag ser upp till dessa två. Att bli de här paret iframtiden är någonting jag verkligen vill. Bara kliar i fingrarna över hur mycket jag har förälskat mig i dem och hur mycket jag beundrar dem båda. Skulle kunna skriva hur mycket som helst här om dem. Just nu så på något sjukt vis lever jag genom deras lycka. 

Har aldrig vart den som haft förebilder, någon jag ser upp till ( kanske mor min när jag ar liten nii vet) eller en idol. men jag tror faktist jag hittat mig två stycken. Jag har nog aldrig vart den som lockat till mig de bästa killarna för mig, som respekterar eller upskattar mig eller bara inte är ett psykfall. Lyckas alltid plocka ut skithögarna ur mängden. Men en dag vet jag att jag ska hitta mig min Scott. En som respekterar mig, ställer upp, stöttar, finns där och faktist inte vill vara med någon annan än mig. Någon som är beredd på att jobba med förhållandet och se till att allt blir bra. Inte för att jag känner planer på att göra det innom en närmare framtid men ändå, jag vet att efter allt som hänt och allt som har gjorts mot mig kommer jag vara ganska petig och ha sky höga krav. De bästa för de bästa menar jag ju ... hihi! 





Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Allt hoppas den, allt uthärdar den, allt bär den.

Sen jag tog bort min Facebook så har jag upptäckt hur mycket tid jag har över. Fan va tid de tog, jag snackar om timmar per dag.
Visst är de perfekt sätt att hålla kontackt med människor, hålla kolla på vänner och okända, snoka reda på lite faks men i långa loppet var de ju bara en massa dör tid.  Men de är inte alltid de lättaste att komma på vad man ska sysselsätta sig med nu på kvällarna eller på nätterna när man inte kan sova. Se är väldigt tomt på nätet.

Jag kommer förmodligen ta tillbaka min FB snart, 1-2 veckor. De är ändå en del personer som inte bor där jag bor, och jag kommer ju inte bo där mina vänner bor sen heller. Facebook är ett bra sätt att hålla kontackt med männsikor och ålla sig uppdaterad.

MEn gillar dock inte de nya fb som kommer komma till alla nu. De känns som om de förstör Fb bara mer och mer, första gången de gjorde om så vart de bra, de kunde behållt de på de viset! Tycker jag ....


Nu ska jag stax sätta mig ner i soffan med Jocke och kolla på en serie som vi börjat följa tillsammans.  Sen blir de lite kaffe och mer skitsnack sen är de dags att traska hem igen.
Imorgon har jag MASSOR att göra hemma!


,



Den här bilden påminner mig om en bekymmerslös tid och en grym men inte blev som de planerades kväll. 


,

träna träna!!!

Fan va irri jag är på ränkingar. Dels för man måste betala skiten och att de adrig är så lite som man trodde men framför allt när ingenting stämmer!! 
Idag har jag suttit i telefuckingfonkö och härjat runt med tre räkningar som inte stämmer. 
En av dessa hade jag betalt men ÄNDÅ fått en påminnelse... Visst fixade de sig och så men ändå. Iriterande som fan!! 

Utöver de så har jag inte gjort så mycket, har haft en mindre spadag för mig själv. Har gjort ansiksmask och hårinpackning, tagit ett långt bad och bara slappat. Välbehövlig!!!!! 
Snart kommer mor hem och då ska de sättas sig vid datorn och reda ut en massa skit! 

Sen ikvälll mys kväll hos Jocke, ska titta på en serie som vi börjat följa tillsammas. Så blir en rask promenad ner dit och en rask promenad hem. NICE!! 

Här under tänkte jag bjuda på lite bilder, titta njut och avundas. 





Hanna stod för körandet upp...


.. killarna och jag stod för öldrickandet,

Första åket... nervösa?

Första ölen i backen, ( fläskdoris till höger haha )
the happy couple,
Alla fyra :)


Den osinkade sanningen lagar mat och dricker öl,
10 min efter jag slog rumpan i den hårda backen,
Sista kvällen vart de massa möl, öl och film. Perfekt avslutning



Hoppas ni gillade bild bomben!!


i hope you are happy,

notebook.jpg image by lovestars04
image description

Just do it,

" 2007, det är inte så länge sen! Men då hade ingen sett en iPhone än. Det var då Kate Moss gifte sig med Pete Doherty och Göran Persson lämnade över till Mona Sahlin. Det var då Paris Hilton blev dömd till rattfylleri och Harry potter och Fenixorden hade premiär. "

Håller med!


" Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna, för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man.",




,

Livet är ganska lustigt.
De kan verkligen ta en helomvänning.

" gör inget du kommer ångra resten av livet ikväll "


" haha, som om jag skulle kunna göra någonting på en kväll son jag alltid kommer ångra?! "

Min mamma har alltid rätt, varför lär jag mig aldrig de?
Jag borde lyssna oftare.
Klart som fan man kan göra någonting en kväll som man kan ångra hela livet.
Men jag försöker att se mina misstag som en läxa istället för ett misstag.

Om man försöker lära sig av de fel man gjort gör man de inte igen... Eller?
Jag försöker tro de allafall


,



Tänk, de är som om de var ett annat liv. En annan tid, en annan värld.

image description

VILL HA!

image description

minnen kan aldrig städas bort,

Usch, de där med lägenhetsökande är bland de stressigaste jag härjat runt med. Speciellt när man inte har sådan stor koll på hur staden är. 

vilka områden, hur lång de är och vad man ska betala osv. Usch får bara panik på allt. Stress!!  Hållt på i en timma nu men inte fan blir jag klokolar...







image description

until,


image description

De är inget fegt med att hålla sig vid liv,

Nu sitter vi i bilen på G hem. Värsta oturen hamnade i fetaste kön så de kommer ta tid att åka hem.
Igår vart de bärs och film mys hela gänget.

Är otroligt nöjd med helgen, kunde inte blivit så mycket bättre. Åkningen gick as bra, all mat vi åt var god och sällskapet grymt!
Men nu ska de bli skönt att komma hem och reda ut mitt liv.
Kändes som om de här var en väl behövlig paus.

Laddar upp alla bilder sen, tagit massa bra!


Varför ge dom anledning att skada dig?

Om man kunde gipsa en rumpa skulle min vara de!
Brutalt sliten, skida gick grymt idag och jag insåg snabbt vad som fick mig att bli förälskad.
De här är min livs kärlek, min passion i livet. Känner mig fri och bekymmerslös när jag åker!

Sista kvällen nu och ikväll blir de taco! Maten lagas just i denna stund, mumms!!!
Visst är de skönt att vart borta men saknar min familj! ( och min säng )
Blir nog inte allt för sena hem imorgon. killarna jobbar ju måndag så de vill vara pigga, eller ja, så pigga som de går!

Hände nå så galet kul när jag hämtade väskan från värmestugan idag.
Tre grabbar kommer fram. De pratar lite lätt sen frågar de hur gammal jag är, 20 svarade jag.
Och då gav de mig och en vän gratis inträde ikväll och imorgon.
Även om jag inte ska gå så vart jag glad. Fanns ju massa andra att välja mellan. De var ju inte vilka grabbar som helst heller om ni hajar?
Fucking beautiful!!!!


standard,


image description

,

Efter att inte ha åkt på 2 år glömmer man lätt hur man gör men de är ändå nästan som att cykla. Har man en fång lärt sig ...
Men någonting man måste lära sig den hårda vägen är, att komma ihåg hur inte de gör när man ramlar.
Gjorde sjukaste vurpan för två timmar sen och de känns som om jag bokstavligen har brutit svanskotan. Är stel som en pinne och kan knappt röra mig.
Så går de när man blir lite kaxig. Att jag skulle komma hem på kryckor eller liknande vore inget nytt. Sist hamnade jag på kryckor i 4v haha!
De är dags att ta av sig boodsen och på med pjäxorna, första gången på 8-10 år.
Spännande!!

Grabbsen är nu på systemet, Hanna i stugan pga huvudvärk. Så sitter själv kvar vid backen. Sällskapet är ölen och ciggen. Kanske ska jag lyfta på luren och ringa någon, de var ett tag sen jag prata med någon.


,

Mot backen, frukosten upp äten, packningen packad, lunchen lagad, kläderna är på och nu fattas bara folket i bilen. sen kör vi.
Idag är de lindvallen som gäller!
Blir nog bräda idag igen, de gick så jäkla bra i slutet igår.

Var brutalt trött när vi skulle upp i morse. Kunde verkligen inte sova igår trotts att jag var helt slut! Förstår inte hur.. Men men!

Nu är alla samlade. Nu åker vi!


,

Idag var de jag som lagade maten. Gick mycket bra!
Efter maten hamnade vi alla i en matkoma och alla satt som låsta vid mobilen. Men efter mycket om och med så samla vi ihop oss och körde en filmkväll.
Massa möl och tecknadfilm.
Hanna däckade så nu är de bara jag och grabbarna kvar vakna.


De finns inget heroiskt, inget vackert med kärlek,

Efter en lång dag men mycket bra så är vi tillbaka i stugan.

Är galet nöjd med min åkning med tanke på att jag inte stått på en bräda på två år!


freedom for,


image description

,

Nu är de dags. Äntligen bär de av till Sälen. Nu väntar vi bara på grabbarna skall komma hem så kör vi.
Har plockat ner de som jag kallar klä hängare resten av året. Nu ligger den i takboxern.
Fan va skönt och komma bort. Komma bort och göra de jag bäst gör.
Skida, vänner, öl och träffa folk.


Morron,


image description

,


image description


....om jag lämnar den här jorden levande,

Sjukaste drömmen inatt. En av de värsta mardrömmar jag haft, kunde inte / vågade inte somna om efter. Vaknade med hjälrtklappningar och halft hysterisk. De är en sådan dröm som när man vaknar inte vet om den var sann eller inte.



Sist jag hade en liknade hysterisk dröm som denna var när jag var i Stockholm i augusti. Sällan jag drömmer på de viset. Jag undrar alltid varför man drömmer mardrömmar. Vad är de som hänt som gör att man får dessa tvistade drömmar. De hänger inte ihop med de som händer i de verkliga livet. 
Förutom mardrömmen s har jag sovit 13 timmar inatt. 13 väl behövliga timmar. NU ska jag städa här hemma sen börja packa. 

image description

,

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Massor! 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade ett och de höll jag icke men de var inte mitt fel. 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nopp, tur de skule aldrig kuna dela min uppmerksamhets hetts med en unge. 

4. Dog någon som stod dig nära?
Beror på hur man ser de

5. Vilka länder besökte du?
Dubai enbart, 

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
samma som 4;an, beror på hur man ser de.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
11/6 klockan ca 21,00

8. Vad var din största framgång 2011?
Har nog inte så många, de har som sagt vart ett långt år. jag har gjort mina sne steg men är otroligt stolt över hur jag hanterade vrens tramatiska händelser.

9. Största misstaget?
Januari, jag borde sett varnings signlerna..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja

11. Bästa köpet?
Mina svarta klackar. LÄTT

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, som alltid. 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina underbara vänner, familjen, de viktiga i livet. 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Boys, summertime Love, Sabrina. LÄTT 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Chillat!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Deppat över småsaker/varit så hård mot mig själv och festat.

18. Hur tillbringade du julen?
Familj och vänner♥

19. Blev du kär i år?
Mer kär än jag någonsin varit förut...

20. Favoritprogram på TV?
Friends, som alltid

21. Bästa boken du läste i år?
Läste en bok när jag var utomlands med mor men tyvärr minns jag inte vad den hette. men den var bra.

22. Största musikaliska upptäckten?
Adele LÄTT

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En bra fest hemma hos mig!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nja, inget viktigt isåfall.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Vännerna och familjen och ex,et firade mig.  

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ett lugnare år, ett mindre känslomässigt laddat år, inte släppt in så många i mitt liv.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Klädstilen har varit väldigt varierad, går knappt ens att beskriva!

29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, mycket Rebecca under sommaren som hjälpte mig. ( och yttligare en som jag icke vill nämna här ;) )

30. De bästa nya människorna du träffade?
SIMON, eller nja ny, vista vila varandra va lite sen tidigare men vi hr fått oss en underbar vänskap!




image description

beat me, kick me ... will still get up again without venal a tear. them ended a long time ago.

2012...

chilla gunnilla, detta kommer vara årets uttryck, ivarjefall för mig.
Vet inte vart jag fått de men helt plötsligt så har jag börjat sagt de väldigt ofta och folk har redan börjat stört sig på de. De brukar vara ett bra sign för att de är en tränd som komemr stanna.

Nu vill jag bara snabbspola tiden till torsdag, då blir de sälen. LÄNGTAR!
Komma bort göra de jag älskar mest, skidor, bräda och öl.. Och självklart vännerna, nya människor osv. Fucking life. Ska blir så skönt. Har ju inte vart iväg längre än Stockholm och Avesta sen snart ett år tillbaka. Men de blir dock ingen längre resa, tyvärr tillbaka på söndag. Sen kan jag gärna framspola tiden igen till 16:de.
Då är de fuck you Tuna och hej till **********.

Känns helt sjuk, har inte vart hemma sen dagen innan nyår, eller rättning sovit hemma sen dess. Just nu sitter jag och avnjuter sälskapet av Jocke, en av mina älsta vänner, en livsguru och den personen som tar ner mig på jorden när de behövs.
Sitter här vid hans dator med en kaffekopp framför mig, en cigg i ena mungipan och en katt i knät.

Men ska väl ta mig i kragen och börja traska hem sen. Förhoppningsvis har de slutat regna vid de laget.


Dagen har spenderats i Alexandras soffa, en nödvändigt besök på stan med ett beslut som förmodligen kommer rädda mig. Men de var inte med exalterad min jag traskade ner. Kände bara luva på och blicken ner. Mjukis tröja och ett mindre fagert fejs.
Sen blev de mat. MUMMS!





Gjorde någonting som jag ALDRIG hade kunat trott igår, jag tog bort min facebook. Känner att jag har INGET behov av den ljust nu och i och med de så behöver ingen annan heller dra nytta av den. De som vill mig någonting får helt enkelt ta kontackt med mig via mobil. Mitt nummer ligger på nätet om man inte redan har de. 

Kommer förmodligen ta tillbaka skiten lagom till eller efter jag kommer hem från sälen. Tills dess får jag klara mig med telefonboken om jag vill veta någonting.  



Efter den 16:de så vet jag faktist inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera Just So You Know. Du kommer all fokus ligga på att bygga upp mitt nya liv och jobb.






image description


God fortsättning! ,

Konstigt att ingen tycker om mig?!



image description

RSS 2.0