det förändrar ingenting,

Sitetr i skolan.. själv men det är ju inte så konstigt eftersom alla andra sitter och gör prov men inte jag, varför? Jo för jag hade inte pluggat till det så kunde ingenting. Denna vecka blir tuff, prov i morgon och på onsdag och ett projekt arbete som inte går så bra. Har även två uppsatser att rätta och en uppsats att tillägga en del saker.  Suck! Hur är det tänk att mans ak överleva och när den här veckan är färdig så komemr nästa, den veckan har jag två prov måndag och fredag, en kvälls lektion på torsdagen och massa äckliga matte uppgifter att göra klart och lämna in, även den vecka ska jag göra en insatt att skriva lite på projektarbetet.

Nej fy vad jag bubblar om skolan man blir ju nästan deppig, kan ju vara posetiv i dag började jag inte för än 13,00. När de kommande två veckor är klara är jag färdig med Svenska B, äntligen, jag avslutar ävenstil och kultur historia och HVK och det är ju inget att tacka nej till. Och efter det så är det ju för fan jul lov!
Jul lovet ska spenderas på bästa möjliga vis så klart har en del planer som involderar vänner och inte involderar vänenr. Behöver lovet akn jag lugnt säga.
Efter jul känns det verkligen som om det är sista, sita biten till mål. Efter skolan så är man fri att göra vad man vill. Man är 18 år, ingen skola att tvingas gå till och hela livet framför sig.

Känns som att jag pratar om framtiden väldigt ofta men det är för att jag längtar så till framtiden men frågan är om man längtar för mycke till framtiden kommer man bli besviken elelr komemr man aldrig komma fram till just framtiden? Kommer man hitta någon ny framtid att vänta på?

Vad som än händer så vet jag att det här är ett avslutat kapitel.

Eftersom jag sitter själv så har jag ingen atts cnka med men har har fortfarnade massor att lyssna på. Det satt nyss ett gäng vid mig och skrek och härjade om vad vet jag inte.
Ett annat gäng som satt i närheten och några tjejer berättade för en kille varför han aldrig får "till" det... de hade några riktigt intressanta tiorier.

Och nu har jag tre killar som sitter brevid och spelar poker och det verkar gå riktigt bra! Haha!
Nu komemr Olle ska snacka med henne lite nu innan jag börjar, Naturkunskap B!


precis vad jag behövde,



Idag är jag trött och där med inte orakr skriva ett inlägg om någonting alls!


fan

Suck seg seg seg. Dagen i skolan var inte specielt givande kan jag medje men lite kul. Hade en klippning och det var super kul vart en riktig makeover klippte riktigt mycke och bra vart det!
Skolan var rena rama zoot i dagd et fanns, hundar, kaniner, jätte kaniner, hamster och en häst. Ja herregud!

Just nu sitter jag och Sara och smider planer och det ser ut att gå framåt!
Nu har vi legat lågt nu allt för länge så.....




du gör mig så grymt *********************************************,

Jag är så sjukt irriterad nu på folk så det är sjukt. Folk är så fruktansvär otacksamma, respektlösa och hur jävla opolitliga som hälst.
Alla är så inskräknta antingen i sig själva eller i vad andra ska tycka. Den här staden gör mig bara så fruktansvärt arg det finns fan inget att stanna kvar för...
Jag är så iriterad att jag inte kan hitta tillräkligt starka ord på hur irriterad och förbannad jag är. Ska gå och lägga mig och sansa mig, kasnke göra lite popcorn och sen lägag mig och kolal på ONE TREE HILL och bara var bitter på alla äckliga männsikor och vänta på morgondagen då det förhoppningsvis kommer blir lite mer fart och jag kan få ens chans att supa ner mig med personer som faktist är trevliga och uppskattar ens sällskap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUCKYOU!


det känns bra,

Fy fan vilken rolig dag, han dock inte till praktiken som var ett minus. MEn efter middagen super!
Var på skiftinge palatset och föreläste om hår och smink tillsammans med Alaa och Olivia!
Alla var så snälla och trevliga, frågvisa och intresset var jätte stort. Kuriren och Folket kom och tog kort och interljuva oss, så kolla in tidningen i morgon folks!
Jag älskar sådana här saker, att få gå ut och prata med folk, väcka intresse och få respekt från den som lyssnar.
Det var en lång dag med kom hem vid åtta men det var helt klart värt det, utantvekan!

Imorgon är det öppethus så det blir en tidig morgon! Efter öppet hus ska jag coh Olivia plugga lite sens ka jag försöka hinna förbi min praktik och hälsa efersom jag inte var där idag.
Snart kommer Sara med öl till moi mens ka inte dricka ikväll. Imorgon däremot då smäller det ska fira Olivia. Ferreberre!



,



tycker den är så sjukt fin, varje gång

jag måste,

Hej jag heter Filippa och jag har inte sovit inett, varför?
Nej, jag vet inte ögonen ville inte sluta sig. kommer bli en lån, lång dag.
Först har jag praktik sen vid 2tiden sak jag möta upp Olivia och Alaa vi ska till skiftinge och föreläsa om smink och hår. Jag är lite nervör men ska blir ruggit spännande plus det är perfeckt övning till mitt projekt arbete.
Nu ska jag ner dricka kaffe och äta mig en stadig frukost för en gång skull.


varför är det lättare att förlåta en främling men inte de man älskar,


Jag är den jag är utan ursäkter,


se men inte röra,

Hej hej, idag skippade jag skolan. Jag har sovit så fruktansvärt dåligt den här veckan och kännde att jag behövde sova och vila, tror även att en förskylning börjar närma sig.

Satt och kollade runt i all reklam vi har fått och det är ju inte lite reklam och julsaker. Så jag satt och funderade på julen, ni som känner mig vet attd et inte är min favorit högtid direkt, närmarebestämt jag avskyr julen. Jag tycker det är en på tvingad helg.
Usch! nu är den snart här allafall. Och många uppskattar julen utav oklar andledning.

Aja, ska försöka palla mig upp nu och göra någonting vettigt!

Pusspuss på alla!

silence speaks louder than words,

Ja nu sitter jag här, Olle och jag har spenderat nästan hela dagen tillsammans. Först satt vi i dator salen och pluggade, Alaa var även med en stund men pga av lektion så gick hon tidigare. Efter det så gick/åkte vi till mig tog en kaffe jag visade mitt projektarbete för henne och fick lite tips. Körde hem kvinnan efter det och åkte till farmor och farfar där jag klippte farmor.  Där bjöds det även på min favorit mat som jag alltid ber om och alltid får när jag kommer dit, spagetti och köttfäsksås. Mumms!
Efterd et plockade jkag upp Pappa och Olle på stan igen och Olle hänka till mig och hjälpte mig med min övervåning som jag håller på och gör om lite gran och jag kan bara säga att det blev så mycket bättre nu!
Bilder får ni när jag blir klar. (tack olle för hjälpen)

Sitter och funderar över det förflutna, jag och Olivia satt och pratade om allt, allt idag. Jag har kämpat de senaste två åren med att lägga det bakom mig men nu ska jag (själv mant) dra upp ALLT igen.

Det känns gasnka tugnt att göra det men jag tror det kan hjälpa mig att komma över en del saker som jag ältar än idag  några år senare. Jag tror att det kommer kännas grymt bra efteråt allt, det kommer nog kännas som ett avslut. Sen när studenten är kommen så kan jag lämna mitt liv bakom mig och gå vidare.
Jag har insett att mitt förflutna kommer jag aldrig kunna fly från och jag kommer aldrig kunna förändra det. Jag kan bara förändra framtiden.
Jag tror att man växer som männsika och person ju mer man ha vart med om. Jag tror man kan ha mer överseende om man gått igenom mycket... Men för att kunna gå vidare måste man lämna det förfluta i det förflutna men aldrig glömma. 


När jag var hos farmor och farfar så passade jag på att sno några härliga bilder från dom,




Jag och min älskade mor på kräftskiva hon F&F

Min kusin tar studenten och öppnar de paket hon fick av oss, det avrd et största **stålt Haha!


jag på student middagen hos kusinen,

Jag på min farmors tavel utställning i sommras,

Och nu till huvud frågan som jag frågar mig själv varje gång jag ser mig i spegeln..
- Blondin eller inte blondin?

Jag önska att jag hade dig att fly till.. igen,

Det var så mycke lättare förra gången, så mycket lättare.




Sitter och äter popcorn i största ensamhet just nu och kollar på one tree hill. I morgon blir det chill, årskurs nio dagarna är här och det kommer en grupp och kollar på frisör i morgon och på torsdag. Efter skolan ska jag stanna plugga lite sen sak jag köpa mig en stol till mitt rum och sen ska jag plocka upp Kim som äntligen ska hjälpa mig med min dator. Kanske komma med lite tips vad jag ska göra med den.

Satt på FB nyss och kollade runt och jag sitter och kollar hur folk blir vänner med varandra hejvilt. Det är gasnka komiskt att folk blir vänner med varandra efter en helg just. De flästa möts på krogen/fest och snackar i fyllans vider och sen så blir vän med den nästa dag eller när man kommer ihåg vad den heter. Visst, jag har gjort/gör det samma  men ändå kul att se. Senaste tiden har varken FB eller krogen lockat mig speciellt mycket.
Förut var det " måste kolla fb" Nu är det mer "Humm.. jag har inget att göra, jag kolla fb".
Krogen var roligare förr. Det var roligare folk ute, inget illa menat det finns fortfarande de som är roliga. men jag saknar vissa personer som jag brukade möta på krogen förut. Tycker dessutom inte om Olearys speciellt mycket, har inte haft speciellt kul när jag vart där senaste gångerna, varken full eller nykter.

Tror  ni att en person som man mött, lärt känna och sedan blivit bra vän med, om man bara hann vara vänner udner en kort tid.
Kan den personen gå att sakna så mcyket eller är det bara saknad av en tid som var?
Kan det komma från ena sidan eller är det ömsesidit?
Hur vet man?
Gjorde jag samma intryck på den personen som den gjorde för mig?
Eller är jag någon som han/hon kommer att glömma om en kort tid?

Eller var det inte vänskap utan bekantskap?
Var det bara en förkort tid för att kalla varandra vänner?
Om man hatt mer tid skulle man blivit vänner att aldrig glömma?

Vissa saker kan man bara inte släppa, man kan bara inte glömma.. vissa personer kan man bara inte släppa, man kan bara inte glömma.

Tillit för mig är det viktigaste av allt jag bryr mig inte så mcyket om andra människor, jag kan bara känna medlidande, glädjas av deras lycka osv men jag bryr mig inte så mycket. Jag bryr mig mer om vändskap, tilliten som är så viktig och ärligheten som jag försöker mig på.

Men förloradvändskap vet jag inte hur jag ska hantera när jag möter den.


Jag vet inte hur jag ska bearbeta det här,

Fyfan vilken äkta tjej-tjej jag är ibland. När jag var på G hem på 70-väget (odlaren) precis i början  så börjar jag gassa på som tusan för det var svin kalt i bilen och jag ville bara in i värmen. Så när jag kommer precis när jag kommer upp för första baken så i halva ögon vrån kommer någonting plugandes mot bilen i full fart.. Jag skriker ett äkta tjej skrik och hoppar till till amx. 3 secunder senare så upptäcker jag att det varett rådjur .. fan vad jag skämdes då att jag blivit så rädd. Men mina tankar vad helt enkel på helt annat håll.
Inte första gången på den vägern som djur kommer flygandes ut ur mörkret från ingenstans.

Ja, jag läste tidningen i dag, aftonbladet.se och där fick jag se vilken man som hade blivit vald till världens sexigaste man..
Johnny Depp,  utnämnts till världens sexigaste man av People magazine.
Men han har blivit det tidigare år 2003 tror jag det var faktist.

Jag säger fan inte emot ju, han är ju grymt jävla sexig!


Olagligt snygg!


.

http://www.youtube.com/watch?v=f5CrIZJG6rg
Se värd!

Jag vill inte känna det,

hej å hå, när kommade vecka kommer det hända massor, det är årskusrs niodagarna, Redovisning, jg, Alaa och Olivia ska till skiftinge och snacka lite sen efter det så är det öppet hus på Lördag i skolan. Ska klippa några också men på det ska det även pluggas.

Dagen har jag inte spenderat på bästa tid, har legat i soffan en hel del i dag. MEn eftersom jag var hemma vid 5 imorse och somnade inte förens vid 6tiden. Nu ska jag börja fixa lite på rummet sen tänkte jag åka till Jocke på en kaffe och prata n av mig lite sen plugga lite på det.

Suck suck, mitt liv känns så fruktansvärt tråkigt just nu hade lite kul igår med Alexandra och de små äventyren vi var på men.. Känns som om det är någonting som saknas, någonting?!


Du är en helt annan person för mig nu,

Aja, lördagen sög men wtf. Min ena mobil bestämmde sig för att dö, sen bestämde pengarna sig för att ta slut och för ett bra tag sen så bestemde det sig att jag köpta fucking fel hylla på IKEA sist! AAH! Någonting possetivt dock var att jag kollade in pengarna på banken jag har och det var med än väntat, jippi!

Ja ja kvällen är ung än så länge, ska köra lite taxi med alexandra, kasnke titta in på Olearys, träfaf lite folk mer än så blir det nog inte. Oscar kom förbi och snckade lite skit och drack kaffe  idag. Kollade in nya skolkatalogen och ja vi hamnade på den lilla sida wohopa! Aja ska sluta klaga nu cch gå och fixa till mig lite innan Alex kommer.




visst kan jag komma och sakna det men livet måste gå vidare,

 


snälla,





OMG!



OMG!


Bästa beskrivningen. TEAM JACOB!! Lätt.
Seriöst fattar inte han var så sjukt grym, jag satt bara och kunde inte släppa blicken från han. Han var så trollblindande, han var så het, snälla när han tog av sig tröjan första gången andra gången tredje... jag DOG!

Filmen består av vältränade killar som springer runt utan tröja, Ja tack!

Kvällen var fin måste bara berätta det sjuka som hände.

Så jag slutade praktiken min snälla handledare skulel skjusa hem mig är vi stolforsrondellen och när vi ska svänga där skriker jag till för det ligger en människa mitt på vägen. Det var en mycket gammal man som låg där och inte kunde resa sig upp. Jag typ for ut ur bilden så fort jag förstod att det var en gubbe. Rusar fram till han och försöker få kontackt frågar om han behöver hjälp om jags ka ringa ambulans osv. Min handledare är tätt bakom efter han kört bort bilen.
han försöker hjälpa den gammla mannen man han kunde inte lyfta upp han. Gubben hade ingen kraft alls att resa sig upp och nu blöder han ganska så kraftigt  från haka och händer utav fallet. Min handledare ringer ambulans och jag vifftar med händerna för att få bilarna som kom att inte köra på den stackars farbrorn.
Samtidigt som allt händer så ringer och smsar Sara som en galning eftersom vi hade en tid bokning på ming sju och klockan tickade på ganska så bra.

En annan man kommer fram och hjälper min handledare att lyfta gubben bort från gatan. Mbulansen har ännu inte kommit (skandal?) nu har det gått ca en kvart.
Vi stannar hos mannen  min handledare ger han lite papper att torka lite blod med. Gubben envisas om att han INTE vill ha en ambulans så vi erbjuder honom skjus till sjukhuser men så klart ni vet ju hur äldre fruktar sjukhus och hur fruktansvärt envisa de kan vara. 

halvtimma senare ingen ambulans, vi skjusar hem gubben.

MEn jag lackade ur på att ingen ambulans dök upp på 30 min, 30 min!!  Det är ändå en lång tid. Jag vart skit rädd att det skulle vart någonting värre som hänt, hjärtattack elelr hjärtinfarkt. Jag var gasnka så skakig efter vi åkt kan jag säga.
Väl hemma sitter Sara och är bitter på min sena ankomst men vi kom till stan vid 15-20 över så så farligt sena vart vi inte!

Aja nu rullar jag vidare!


chicken,

praktik, praktik, soft soft.

Färg och slinga nu.sen ska jag hem fixa mig sen tillbaka till stan för en hel kväll, ska bli myss!
Vad som sker i morgon är oklart jag är INTE  sugen på krogen så hoppas jag inte hammnar där! Nu måste jag tillbaka till min kund tjo!


kännslan är ett faktum,

Jag vet vad folk tycker och tänker om mig men jag låter de tycka/tänka det, för att de är vad de behöver. Snart kommer jag ta studenten och jag kan börja om. Men det blir svårare för de som behöver skolan för att göra sig själva så speciella. De som använder det här stället för att bygga upp sig själv och sen få reda på att världen inte bryrsig så mycket om vem man var i gymnasiet...



Senaste två veckorna har jag tänkt mycke på framtiden och på det som komma skall. Jag börjar känna mer och mer panik över va i helvete jag ska göra efter studenten. Det är inte långt kvar nu.. eller jo egentligen är det jätte långt kvar. Men känns ändå inte som det mest pga att man snackar så mycket om det hela tiden, balen, vad man ska ha på sig om man har bokat de ena och det andra, studentkryssningen och själva studenten om allt det inebär.
Jag vet inte riktigt vad jag vill göra mer än att get the hell out of her.. Men innan jag kan göra det så är det plugg plugg plugg som gäller. Det är fruktansvärt mycket för mig i skolan nu men mycket av det är redan av klarat men ännu mer är inte på börjat så nu i helgen blir det till att plugga en del och nästa vecka lär man inte se så mycket av mig.





Igår åkte jag till IKEA (igen) en snabbis och som medhjälpare till handlandet och bärandet och körandet av vagen tog jag Östvik med mig. Det var ruggit kul sprang runt där och härjade, hoppade lite i sängarna och snckade opassande saker på opassande ställen. Hittade inte dock ALLT jag ville köpa antingen fanns det inte i den längd jag skulle ha, passade inte i smaken eller det var fel färger och stolekar. Men kom hem med en hylla som jag ska piffa till lite i helgen.
Ommubleringen är ett faktum!

Idag hjälpte Sara mig med matten det gick helt okej ända tills  paradis hotel började. Kollade på det diskuterade vackan och framtiden på veckan.

Olle åkte hem igår för att fira sin födelsedag somär på Söndag och när hon kommer hems ka vi fira henne med tårta och myskväll! Nu pallar jag inte mer ska sova i morgon praktik sen ut och äta SEN middag och BIO med älskade Sara och ni kan nog alla gissa vilken film vi ska se så behöver förmodligen inte ens skriva det.




JAG BLIR FÖROLÄMPAD FÖR FAN,

Ja nu är det klart äntligen!
Det nationella provet i svenska som alla tjatar om... Det gick bättre än väntat! 10sidor samanligt och jag valde ämne 7, som handlade om ensamhet. Jag gick efter 3timmar men det tog inte så lång tid att skriva mesta tiden tog jag till mig att låta hjärnan arbeta ut en ide att skriva överhuvudtaget. Men slut resultatet vart bra.

Igår så stod och Olle på frisör salongen.. vi var helt själv och det var så fruktansvärt skönt. Alltid lika kul när hon och jag  bara är där. Vi fick tid att snacka om allt som hänt olika åsikter vi har i skolan och dela ider till de arbete vi gjorde i lugn och ro, vårt arbete komemr bli grymt! Bilder på det kommer nog dyka upp senare.

Kim och jag träfafdes senare på kvällen för att olla film och dricka kaffe. Filmen som visare sig vara en riktig B rulle visade sig även sen att vara grymt rolig, så har man humor så rekomenderar jag den lätt. Men då är bara den lilla ditaljen att jag inte minns vad den hette, men det ska jag kolla upp haha!


VILL HA!



du är inte mitt allt,

Igår hände alla studerandes mardröm mig...
Igår just skrivit klart mitt tal till nationella (som hölls idag). Satt och gick igenom det och jag bara kände FYFAN va bra det här blev nu måste jag bara lära mig allt. Då DÅ hänger sig min dator och hela talet försvinner och ingenting, INGENTING blev sparat. Så det vara bara att börja om och de andra blev så klart inte lika bra eftersom jag var förbanna, SÅ förbannad! klockan var då halv elva och talat sög när jag var klar!


Talet idag gick SKIT idag och allt kunde ha gott bättre!
Aja gjort är gjort så inget att göra åt. Nu ska jag och olivia fixa vårat arbete till HVK 5 dockor hear we come!


Om tio år kommer det inte finnas någon annan man än du,

Plugget dödar mig, seriöst alltså! fyfan


det var inte droppen som fik bägaren att rina över utan det var 5 droppar för mycket,

Kom nydligen hem, ja eller inte så nydligen. Var på stan en snabbis och handlade present till moderjord som fyller idag. Så ikväll blir det god mat och tårta. Mumms!
Dagen i skolan var chill chill började 13,40 Två lektioner, samhäll bara en genom gång som man inte kunde hör på grund av att folk inte kunde hålla käften fick även ett papper där vi skulle jobba med men kom inte så långt på det eftersom jag inte ens kunde höra mina egna tanka. Sen hade jag själv, som vanligt naturkunskap genomgång sen film. Så min dag var inte så jobbig.

Igår såg jag den, den omtalade filmen. Filmen som nästan alla snackar om. Och fan va den var bra, fast på ett sjukt sätt. Paranormal activity! Det var ingen film som man direkt hoppade till i men man vart bara så freakt out så det är sjukk! jag rös igenom hela filmen. OMG var det ändå jag kunde säga när jag sett klart den typ.

Läste i tidningen för ett tag sen om en 11-åring som just fött sitt första barn. 11-år!! . Och fadern till barnet var 19 år. Det var det sjukaste. så fort föräldrarna fick reda på att ett barn väntades så vart det bröllop. De firade i 3dagar och på andra dagen så fick hon barnet. Efter hon fött fortsatte hon festa. Hennes komentar till tidingen var
- För några dagar sedan lekte jag med dockor, men nu har jag min dotter att leka med.
och..
- Nu ska jag hoppa av skolan för att ta hand om min dotter.

Sjukt?


varför är du den du är,

Ja, nu sitter jag i Rebeccas soffa och kollar på Patrik 1,5. Går kvällen spenrderades mycket oplanerat firade först  Oscar som fyllde 18, grattis till han. Efter det så vart det en sväng förbi Max, körde en drive in. På kvällen lite senare så krogen. Det vra.... precis som vanligt.  KVällen vart lugn alltid lika kul att gå ut på krogen och kolla på allas miner när man sa
- Nä jag kör nyktert...
- Va? Kom igen. Smaka?
- Nä jag kör bil.
- Okeeej.....


Körde hem Sara efter krogen, Ut av oklar andledning plockade vi upp Antonio efter det körde vidare och mötte en hel liga med fulla ungdomar så varfor inte  proppa in alla i bilden?
jag tror vi var 10P i bilden körde de till skogstorp., Sen äntligen åkte vi hem. Poppade popcorn la oss i sofforna med popcorn och chips. Slog på en film sanckade lite skit sen kunde ögonen bara inte hålla sig vankna längre.

Nu ska jags nart skjusa Rebecca till tåget sen hem och skriva klart mitt tal till nationela provet i SV.


jag kan bara inte ha det så här längre,

hejsan hoppsan, sitter på praktiken just nu det har vart en lugn dag vart av jag har tyckt vart skönt. Eftersom jag har just nu en fruktansvärd huvudverk.
Jag var nyss på ica och på vägen dit så såg jag ett lilet gäng killar. Och jag kunde inte låta bli att lägga märke till en av killarna som mobbade ut en annan. Sa att han inte fick vara med OSV
Någonting som gör mig så fruktansvärt arg är mobbing, vi är alla olika och bör accepteras utav alla oavsätt. Att bli mobbad som liten kan sätta spår för livet. FYAN!

kvällen, ja hur den ska spenderas vet jag inte än det får vi se.
Men i morgon ska jag och älskade beck ses. Vi ska spela sims, kolla film, äta gott och så ska jag klippa den lilla bruden. Ska bli riktigt kul det var jätte länge sedan vi var med varandra själv. Nu ska jag ta mig en liten kaffe. HEJ!


När man är ung vet man inte vem man är förän man får det reflekterat tillbaka: i den mannens blick var jag sorglös. Självklart hade jag gärna varit mer spännande. Men det var jag inte. Det är man inte när man är arton år. Bara någon tjej,

.

hatar att du inte vet, hatar att du inte kan förstå,

Nu äntligen komemr jag in på min älskade blogg, prblem med datorn som vanligt.

Jag har nu äntligen pluggat klart just skrivit mitt Pm till nationella skönt att det är färdigt allafall. Nu ska jag skriva lite om mitt projekt arbete, måste renskriva skiten jag skrivit eftersom jag skrivit allt förhand hittils.

Idag har vart en chill dag/inödig dag. Kom till skolan samhäll dirr på morgonen.. läre mig ingenting för att några från den andra klassen ansåg det som pratlektion. De pratade så fucking högt att ajg inte ens hörde vad jag tänkte. Efter det så slutade resten av klassen men inte lilla jag. Jag hade naturkunskap. Kommer dit och upptäcker att det är prov.
Jag trodde jag skulel dö, VA?! hur kunde jag misast det jag brukar vara så noga med att hålla ,kolla på alla prov och uppstaser...inte för att man gör eller lämnar in alla men jag brukar veta att jag har dom men nu.... VA?!
Men fick göra det ändå, jag chansade på3/11 frågor resten lämnade jag blankt. Fyfan men pratade med läraren efetr och hon sa att det vart lugnt!

Efter skolan så åkte jag till Djurgårdsskolan och hälsade på mötte Peter min gammla mentor. Pratade lite med han sen vandrade jag runt lite på skolan och kollade på alla förändingar de gjort. Och det var en hel del.
Beslöt mig sendan för att gå hem istället för bussen behövde rensa hjärnan lite. Den här veckan har INTE vart rolig, fick ett nervöst- och ett aggritions utbrott i tisdags i skolan.

När ajg kom hem la jag mig i soffan och efter 30 min somnade jag och vaknade inte förens halv fem då min bror väcker mig.
Behövde sova!

Gick upp på mitt rum fixade lit (håller på och mublerar om, funderar även på om jag ska tapitsera om).
Älskade Kim skrev sen och fråga om ajg ville komma på kaffe så givetvis gjorde jag det. Drack kaffe sanckade lite sen spelade vi lite spel. Hem efter det och sen var jag tillbaka där jag började inlägget... Haha!



det är bara någonting vi får bära med oss,

Bilder från helgen vart det inte så mycket av. Fredagen tog jag inte så många eftersom vi satt bara och käkade.
Lördagen glömde batterit till kamran.

I fredags var jag ute och firade Cattis som fyllde 18år vi var och käkade på ming, vi var ca 20 flickor som samlats det var super kul. Men Cattis och några skulle vidare ut på krogen men jag följde inte med skulle jobba och jag var/ är inte den rikaste just nu. Jag åkte istället hem till jocke fasnade hon han hela kvällen.

Lördagen firade vi Kalsson som fyllde 20 år, Grattis till dig. Vi var hemma hos Kalsson och firade men samma sak där de ville ut på krogen, men jag kände inget sug efter krogen, inget alls. Känns så jävla segt att gå ut på krogen, samma ställe, samma folk och samma händelser. Det var några som gick ut och det var några som inte ville ( jag bla) vi gick hem till VD. Var där en del av kvällen, en vin flaska och några öl senare dvs runt halv tolv tolv så åker jag hem. Varför jag åker hem så tidigt förstår jag inte ?
Kom hem där mor och far ham middag tillsammans med grannarna slår mig ner där och har ett trevligt samtal, som involdrar mest mig som pratade. Mamma tröttnade bad mig gå... Bitter ringder jag grannarsnas dotter (som jag känner såklart) kollar om jag kan komma dit, går dit och vi fortsätterfesten där. Men tydligen så är vi ungdomar ganska roliga öndå... Slutar med mor far och grannarsna kommer och det slutar med Öl spel och 21.
När jag vandrade hem är lite oklart men men.. super!!
Söndagen sög!


Grattis Cattis, du var så fin i Fredags

Samhället idag vill inte att man ska vara ärlig, men inte heller vill de höra sanningen,

Vad går skolan ut på idag!?

Jag kan för klara det för er....
Jo att slicka så mycke lärar röv du kan för ja då DÅ får man betyg.
Men jag kommer alla fall kunna ta studenten och veta att jag inte fått mina betyg från att slickat röv tillskillnad från vissa andra. Och den största erfarenheten jag kommer få från gymnasiet är att det alltid finns männsikor som kommer försöka slinka med på ett bananskal, de som inte kan tala för sig själva, de som inte kan hålla med inte ens efter en annan talat för en, att de finns de som bara är så jävla fucking falska.
Jag kommer kunna gå ut gymnasiet och tänka att jag inte slikcade någon gammal lärares röv för betyg och jag kommer ha lärt mig att tala, att kämpa för att ge mig själv (och de som är för fega att tala) någonting bättre. Jag kommer ha lärt mig att att bara klaga aldig kommer ge mig någonting medans att ge ett förslag kan förbättra saken.
Jag kommer gå ut gymnasiet och se tillbaka på det som någonting jag aldrig vill återvända till och jag kommer kunna vara stålt över den lilla insattsen jag gjorde, för ingen, ingen, ingen visste vad som gick runt i mitt huvud och hjärta under den tiden jag fick vandra runt i de stora koridorerna!
Skolan går ut på att slicka så mycke lärarröv du bara kan för då får du de betyg du "förtjänar"



?,



Det är ju så jävla hemskt igentligen men det är så förbannat jävla kul!


jaha... va?... IDIOT,



"den här sången har fått mig att tappat tron på mänskligheten"
Jockes citat


Det här är så min och sofias "bobs" humor

Den här videon är den bästa som  finns! Jag viker migav garv varje gång, VARJE!



vi är det förflutna,

Är än på praktiken slutar snart.. skönt. Ska hem snart för att fixa mig, ikväll blir det att fira den lilla söta Cattis. Hon fyller så ett stort GRATTIS på den stora efterlängtade dagen.
Vi ska ut och äta sen blir det nog krogen men ska kolla in hur plånboken ser ut innan det förjar minska nu. Kommer kännas konstigt att gå till 1050kr i månaden efter att jag fick min lön som jag höll i länge. SUCK!

Ska alla fall hjälpa till lite nu så jag får sluta sen. Hej hej allihoppa


Att bli arg kan ibland vara som att hoppa in i en härligt ösig sportbil, trampa gasen i botten, köra iväg i full fart och sedan upptäcka att bromsarna inte fungerar,

Bilderna jag tog på frisörvisningen i början av veckan är nu inlaggda på datorn nu. Dom vart inte så bra ser jag nu men men. Tänkte ändå lägga ut några för skojs skull!








Och i bilen på G hem flummade flickorna ibaksätet i bilen,


men man får vara försiktig med att låta folk in på livet,

Dagen har vart fruktansvärt frustrerande!
Mitt projekt arbete jags ka göra... just nu känns det som om den 'ända på hela jävla KUK SKOLAN som inte har en handledare! Så sjukt iriterande, visst går det att lösa på egenhand men hur fans ka jag då få betyg? AH!?
Den där skolan kommer bli min död genom hjärtattack, lovar!
Morgondagen ser lugn ut kommer kasnke sluta tidigare till och med. YHE! Ska ha kund i morgon på kundpasset men inte vilken kund som hälst utan den ökända tant blå som irrar runt bland alla frisörer på skolan. Men hon är så gullig så ska bli kul ändå. Efter dets ka jag ha matte prov, ett prov jag missa förra året. Ska bli skönt att Äntligen få allt avslutat!

Mer än att delge er av mitt usla humör kommer jag inte ge er idag. men för att piffa upp inläggets ka jag försöka hitta en härligbild att lägga ut....


Ett mega grattis till Sara och det fina kortet

Hata inte mer,

hej hej, Nu är jag tillbaka i helvetet!
Sitter i dator salen med flickorna, ska snart ha natur SJÄLV!

Alla kämpar matilda har förmodligen skippat för många datorkunskaps lektoner, för för henne är world ett världs problem.  Johanna får springa till undsättning.
Och nu sitter Johanna och Olivia och fjäskar sönder på GW inför en hel bunt med lärare! FYFAN
Och jag jag sitter i mitten och söker runt på bdb o Fb haha! Inte så underhållande...


kanske sanningen är någonting att hata, någonting att bara slänga iväg. för sanningen är alltid den samma... en förvrängd fråga,

Ska göra en hiss och en diss i dag tänkte jag!

En hiss till mig dag som gav mig...
En stressig dag men skönt att den äntligen är över. Vart ca 5 timmar plugg idag och en sen buss hem. Ska ut på en rask promenad med alexandra nu, mysit blir alltid en massa prat om de goda minnena vi delar tillsammans!

Hon skicka sms precis när jag satt och tänkte på henne och den tid vi hade tillsammans när vi var små 14-isar. Bästa tiden men sammtidigt jobbigaste tiden. Vi hade så sjukt kul tillsammans. Hade min första fylla med den bruden kasnke inte den bästa första men allafall den första. Men vi hade också den bästa ihopp senare i tiden. Vi gjorde så mcyke saker tillsammans vi var med varandra jämt. Hon var som en syster och hon kommer alltid ha en speciel plats i mitt hjärta och vad som än hander kommer jag alltid ställa upp.
Kunde snacka om allt, ALLT med henne, familj, skolan, killa kompisar osv. Vi gjorde så mycke buss och så mycke skit i hopp, lärde känna massa människor vissa som jag än har kontackt med.
Fan så sentimentalt det blev nu då... Inte så likt mig hum.. ska väl ta och änrda på det genom att berätta vad som hände mig i morse!

En diss till att jag....
Skulle gå till bussen, klockan var då 53 bussen ska gå 52. Började undra om jag missad den eftersom det inte stod en jävel vid bussen och allt var helt tyst typ. 56-57 gick jag tillbaka till huset för att ta bilen till skolan i stället. Låser upp dörren, igen in hämtar bilnykeln, låser dörren igen vänder mig om och ser bussen åka förbi. 00!
Trodde helt ärligt att jag skulel få spel så enormt lack.
Varför finns busstabeller?
Ja, för att de ska följas! FYAN!

Blev till att ta bilen till skolan vilket jag avskyr. Hatar att ha bilen stå på stan när man är i skolan. Så åkte hem med bilen på lunchen, tog bussen hem!

 
Haha, underbara tider

Nu kommer nog Alex snart så ska byta tilll någont softare kläder..

 


Jag vill inget annat än kunna släppa det,

Kom nyss hem från en visning i Västerås, det var grymt. Bilderna frånd en en annan dag nu ska jag ta någonting att äta sen gå och lägga mig för att sova. Trött som ***! 


Jag låter bilderna tala för sig själva, dessa bilder är från saras och min kväll som smveten ute på krogen i lördags!











vad fan vare där?,

Ja min dator har tagit upp de eviga kriget mot mig igen. Jag blir tokig fyfan! Sitter allafall hemma nu för sov mig lite, inte så jag missa skolan utan bara att jag hade tänkt att gå upp tidigare och åka till skolan och plugga. Ska försöka göra lite nu. Ska skriva ett argument i svenska men jag har ingen aning om vad jag vill skriva om ... suckar. Aja ska sätta igång med någonting alla och tänkte börja med KAFFE! see you fuckers

Allt vi förstörde måste jag nu bygga upp,

Bilderna senare,För nu orkar jag inte är ganska sliten sen i går för det vart en mycket sen kväll/morgon. Men men har inte orkat plugga så det känns typ ruttet. Det blir i morgon på förmiddagen, börjar vid 2 någongång i morgon eftersom Sv är instäld! VARFÖR PLUGGADE JAG INTE I VECKAN !?!?!?!

Går dagen var helt OK. Träffade lite folk och jag minns hela kvällen och det har ju sina fördelar. ja de va det FUCK YOU ALL!


RSS 2.0