Tack, du får mig att skratta,

Kädkriser är alltid ett problem i mitt liv. 
Spelar ingen roll om jag städat innen, kommer de en klädkris så är de kört. De ser helvete ut på bara några minuter och i slutet brukar jag nästan alltid sitta i mitten av skiten eller inlåst i min garderob gråtandes. 
Så är de bara och börja om med allt. 

I lördags hade jag en sådan kris. Dock klarade jag mig från tårarna. Men allt gick så dåligt!


Allt gick piss efter klädkrisen var avklarad så när jag skulle kliva ut från huset.... då gick mina skor sönder. Bara in coh leta reda på ett par andra. De är inte de lättaste. Har ju som sagt dryga 100 par att välja mellan. 
Efter de näsr jag skulle cykla ner så fasnade mitt halsband i cykeln och gick sönder. I mitt vredesutbråt där så slängde jag i väg de medans grannarna fick höra alla svordommar som jag kunde komma på plus lite till.
när jag väl kom fram till jennifer så var håret totalt förstört pga funkt och cykelturen. I bitterhet står jag på toan och försöker räda situationen  men lön löst. Fluffet var borta, lockarna var borta och de vara bara att leva med sanningen.. 

Före:


Efter:


Men kul hade vi ändå, när spriten gjort sitt så tänkte jag inte så mycket på att jag såg helvete ut... Alla har ju sina dåliga dagar..


,

Fika med Roberto idag!





,

FUCK VAD JAG SAKNAR DIG!


Kan inte fatta att du har flyttat!


,

Fan vad jag saknar skoltiden. Jag hade sådana klockrena år i skolan. Visst var vissa stunder jobbigare än andra men ändå så bra. 
Speciellt sista tiden, den var helt fucking underbar tid!




,



20,00 Måste ni kolla Robinsson ikväll. 
SÅÅÅÅ EXALTERAD!!



Åbryggan,

Middag och öl med Matilda igår. SÅ jävla skönt och träffa henne igen. Saknat henne som tusan!
Efter middagen vart de film!


MYS!

Asså Å-bryggan har blivit ett av mina favorit ställen under den här sommaren. Tycker de är så himla mysigt, avskilt, lugnt och bra service. Och den ända krogen som har min favorit öl. 





ta tillbaka de,

Var med Simon på Vingåker i Söndags och SHOPPADE!! 

Köpte mig 5 par skog och en kavaj. Har fotat mina skor, tänkte ni skulle får se dem..


Är de inte 5 stor skönheter era ögon skådar?

Simon är så våldsam ibland. HUR lyckas man?



Kärleken gör dig blind och svag,


,

SHIT vilken gammal bild jag hittade på datorn! 





ta tillbaka de,


,

Med facit i hand hade jag handlat anorlunda.



Jag förstår inte det är 4-5? år sedan jag träffade den här killen. Jag kände han kasnke i 10-12 dagar, har inte träffat han sen dess men ändå betyder han så otroligt mycket för mig. Tänker ofta och undrar hur han har de, hur han mår och hur hans liv är. Om han är den samma som han för för de dom där åren sen. 

Han är en Kille jag mötte när jag var på semester i Thailand med familjen. De var av slumpen vi började prata. Men vi upptäkte snabbt att vi hade en hel del att prata om. Vi kunde ligga på solstolarna på kvällarna, kolla på stjärnorna och prata i timmar. Vi kunde gå flera km längs med stranden och bara prata. 

De är en av de här kvallarna som jag kommer minnas hela mitt liv. De var en vanlig kväll, som de andra vi låg vid hotelest pool och kollade upp på stjärnorna och berättade och pratade med varandra. Sen blev Allt kolsvart. All belysning släcktes och de ända som lyste upp oss var ljuset från månen. Vi fick den otroliga iden att bada. Med kläder och allt så badade vi i polen, vi badade i timmar. De kanske inte låter så merkvärdigt men de var helt enkelt en sådan där kväll som man aldrig glömmer.

Men visst är de otroligt? 
De finns personer som jag kännt betydligt längre som betyder mindre för mig än han.. Helt sjukt!
Visst vi har kontackt än i dag och pratas vid då och då. Men jag har inte sett ha sen den dagen jag flög hem igen. De är en sak att sitta bakom en skärm och prata än att sitta brevid varandra och prata. Stor skillnad!

Jag har lovat mig själv att en vacker dag så ska jag träffa han igen. 


såg du mig ens?

Gårdagen! 

KBK med brudarna!

Vart gasnka oplanerad utgång igår, kom inte till Jennifer förens halv tio om inte senare. 






Tog inte så mycket bilder, tyvärr!





TE.. EL . A

Min stora kärlek!


kärlek,,

Å helvete vad jag bara älskar dessa brudar. Skulle kunna död för er!
Synd bara att alla lämnade mig ensam kvar i den här hålan...



Världens bästa Alaa!
Fan vad jag gillar henne. Hon är ju bland de goaste och finnaste som finns! Hon är så genuint snäll och vill alltid allas bästa. Vi har så otroligt kul tillsammans, skrattar och grter tillsammasn och jag vet att hon alltid finns där! ALLTID. Jag ahr ringt henne massa ggr mitt i natten och gråtit och skrattat, hon finns alltid där! Om jag inte hade haft henne i mitt liv hade de vart så mycket mindre skratt och glädje! 
Hon har lärt mig att se på saker på ett annat vis, hon har gett mig en ny syn på världen och öppnat mina ögon för massa nya saker. Hon har lärt mig att uppskatta de små sakerna i livet. Om någonting skulle henne med den här tjejen skulle mitt hjärta gå sönder!!!



Världens bästa Rebecca!

På gud hade gått under utan henne. Hon har hjälpt mig så otroligt mycket genom alla dessa år. Jag har känns henne hela mitt liv och vi delar så många helt otoliga minnen. Denna tjej är den jag litar på mest av allt. Vet att hon gör allt och vill alltid mitt bästa. Hon är min soulmate. Att hon inte finns här hos mig nu... de känns, saknar henne efter att hon bara vart borta ett par dagar. Är van vid att träffa henne nästan dagligen, separationsångest . COM
Jag hade aldrig klarat mig den senaste tiden utan henne!

Världens bästa Matilda!

I denna dalabrud hittade jag en riktigt, riktigt bra vän, en bästa vän! Vi klickar så otroligt bra, vi har de alltid kul ihop och vi förstår varnadra på en helt annan nivå. Hon gjorde min gymnasietid till den bästa tiden någonsin. Hon har verkligen stått vid min sida genom allt och ställt upp! Där kan man sancka om got your back.
Vill aldrig förlora henne som vän. Matilda är den typen av person som när hon bryr sig om någon då bryr hon sig till 110%. Matilda kommer alltid ha mig på sin sida, vått som tortt, bra stunder com dåliga stunder. 

Ni är de jag bryr mig om!


MISS U AS FUCK!,


God morgon, ledig idag! Ska städa och springa äreenden idag. No big plans!


Snart är de min nya verklighet,

KBK och SDB ikväll!

Har inte tid att uppdatera, jobbar imorgon dock så blir lite chill allafall. Sen efter de ska jag och Simon åka till Vingåker.

Måste rusa ;)

PUSS på er!



skit dag,

Haft en riktig skit dag! En riktigt PISSIG dag! 
Plus just nu sitter jag med den sörsta besluts ångesten någonsin. Står mellan två val och jag vet varken ut eller in över hur jag ska göra. Allt känns så svårt just nu.  FAN!
OOOH! hatar beslutsångest, känns aldrig som om man gjorde rätt val. USCH!



,

Vill ha liknande...


.. Brillor.

Någon som vet vart?! 
Letar och letar men hittar inga som faller mig i smaken, vill verkligen ha, vill, vill, vill!!


,

Nu, ska jag dricka en kaffe i lugn och ro innan jobbet. Fundera på allt som jag hade i huvudet igår och försöka att sansa mig innan jobbet. 

De här är nog första gången på nästan hela sommaren som jag inte har lpanerat mig helt med någonting speciellt. Visst sås ka jag jobba typ hela helgen. 
Hoppas på en bra, energirik helg, de behövs! 

Puss på er hoppas eran dag blir bäst!



,

De här är en artikel som är tagen ur CHICs senaste tidning. Tyckte den var så klockren att jag måste skriva den här, den beskriver sommaren så på pricken!




"
Förstörd av sommaren?
vi hjälper dig upp ur snuskiga semesterträsket

Sommaren är åh så så härlig, men ack så förödande. Helt plötsligt skiter vi i alla reglegn ( "för de är ju semester") och lever ut som om de inte fanns någon morgondag- på gott som på ont. Äntligen får vi unna oss läta sovmorgnar, fika tre gånger om dagen, extra mycket bearnaisås till köttet och förstås vin i massor. Kanske är du dessutom en sådan som råkar bli en "sommarsökare" och har tömt paket efter paketnär du suttit på uteserveringarna och pimplat margaritas, och nu vet du inte hur du ska sluta med varken ciggen eller en drink innan maten?
Att hamna i dåligt mönster under sommaren är lika lätt som att det blir att de blir en fnurra på tråden med den man älskar. Skilsmässostatestiken är aldrig så hög som efter semestertider. Undra på när vi helt plötsligt tvingas umgås gygnet runt och sällan trängas i någon släktings stuga. Kasnke råkar du skälla ut din svärmor när hon för tredje gången frågar om de inte var dagst för barbarn snart?
Medans du som singel kanske har gått och kärat ner dig i en grekisk gud från Zakynthos och nu funderar på att säga upp dig och flytta dit, samtidigt som du funderar på varför de svider så förvivlat när du kissar? Som sagt sommaren för med sig både trevliga och mindre trevliga överraskningar, men lugn, vi har rådfrågat experterna som hjälper dig att komma på bana igen.

"

Tycker inte ni att den bara är för klockren. Sen har de en massa tips på hur man ska "klara sig ur dessa olika situationer. 

TEX
Problem: Du har pimplat vin varje dag

Problem: Du ahr lagt på dig några pannor

Problem: Ditt förhållande är i gungning

Problem: De svider när du kissar

Problem: Du är kär i poolkillen
OSV
Jag satt och läste den här när jag var i Stokholm och jag satt och flinade för mig själv. Tyckte det var en perfekt beskrivning på hur sommaren är. 

Vet ju själv att jag gått loss på alkoholen och ciggen brutalt den här sommaren. Inte påtala om maten, slöseriet på mat. Har käkat ute typ varje dag känns de som. 
Men samtidigt jag älskar att äta ute, älskar att unna mig en trevlig middag med tex min älskade Rebecca. De är värt de för mig. Men sen måste de finnas gräner och de gränserna har jag överstridit brutalt den hä sommaren, Haha! 
Men va fan gör man.. 





helt jävla sanslöst, så jävla *******!!!!!,

Just nu! Så jävla förbannad. Eller nja, förbannad och förbannad är nog en härlig jävla blanning mellan förbannad, besviken och brutalt sårad
Någon som jag trodde stod mig väldigt nära, dens namn nämdes i fel mening. Jag fattar inte hur personen ens kan se sig själv i spegeln ännu mindre se mig i ögonen. Vilket bullshit!
Trodde verkligen någonting helt annat.
Ha aldrig höga tankar om någon för ni kommer bara bli besvikna! Jag är så ursinnig nu! Jag är så PISST FUCKING OF att jag inte vet vart jag ska ta vägen! 

Asså fuck de senaste 7 åren vilket jävla slöseri med tid. Fuck de här senaste halv året, vilket slöseri med tid. 

Och folk frågar mig varför jag är så jävla kall av mig, varför jag inte bryr mig, varför jag bara viftar bort folk. Om ni ens viste hälften av vad jag gått igenom skulle ni förstå.





plast för en,


tomma ord,


Är inte pappa FÖR go!


,


,

Haha, Rebecca!
VVPR

Våga Vägra Parkera Rätt!


,

Stockholm, 

Söndagen hände de inte så mycket kom upp ganska sent så, kollade bara film sen gick vi och la oss. 
Var gasnka spontant att jga åkte på söndagen, inte planert alls. 
Sov så otroligt konstigt, vaknade mitt i natten med världens ryck, andas heöt hettsigt och hjärtat klappar i tusen. Drömde den sjukaste mardrömen någonsin. Typ gråtfärdig, så sjukt! Har gått och funderat på den drömen i dagar nu.

Måndag, vaknar med att de är skit väder. Dock blev de bättre underdagen.


Efter morgon kaffet, traskade jag ner på stan, kollade runt i affärer, sökte en hel del jobb och tog en lång fika för mig själv. De var hur mysigt som helst. Jag gillar att göra saker för mig själv man får huvudet rensat. 
Satt där drack massa kaffe och läste skvaller tidningar. 

Kvällen gick jag ut och käkade middag med H och Philip på Zink. Hade de super trevligt, satt och skrattade och delade med oss av minnen och historier. Eter de blev de vattenpipa och efter rätt på ett fik i närheten.


Tisdag
Strosade runt och gjorde inte så mycket annat än dagen innan, haha! man tycker ju att jag borde blivit uttråkad av att vara ensam så mycket men tvärttom, loved it! 
Vart inte så sent, var trötta så blev fil och min favis öl i soffan sen. Kollade på apornasplanet. Kändes som om man skulle behöva frächa upp minnet nu när de snart kommer en ny...<



Kvällen sen kom Rebecca, så efter kollat på medans hon packat upp en massa i lägenheten blev de middag. Käkade på East och drack en del vin. 

De var väldigt svårt att välja på menyn

Fick bevittna när Rebecca öppnade dörren med sin nya nykel förförsta gången också

Sen var de dags att åka hem. Kändes att man var hemma bara efter ett steg på dessa gator...



Fan,

Fan va de känns, de känns i hela bröstet, hela kroppen men mest i mitt hjärta.
Jag stirrar mig blind men ändå händer de ingenting. Hur mycket jag än stirrar så händer de ingenting. De svarta bokstäver som jag en gång i tiden älskade att skriva suddar jag ut, skriver om, suddar ut, skriver om och sudar ut...

Mitt hjärta känns som om de ska explodera pga sådan omakt, de finns ingenting jag kan göra. Hur mycket jag än vill så kan jag inte skrika. Jag vill skriva ut sen ilska, den smärta och den känslan av oförstånd och omakt som fyller min kropp. Jag vet vart jag är och vart jag måste gå. Men kan ändå inte låta bli att stirra mig blir på de få men så betydelsefulla svarta bokstäver.
De gör ont samtidigt som de inte gör ont! Hur känns de då?


Mobilbloggar,

Nu sitter jag på tåget hem, har just sagt hejdå till Rebecca över en kaffe. Känns jobbigt att åka hem, har en dålig magkänsla, ni vet den man kan ha när man också är nervös. De känns i kroppen att någonting är på gång men vet inte vad. Men de har allafall gjort mig gott att komma iväg, har ju bara vart borta 24timmar från Eskilstuna innan de här, så skönt att komma bort från vardagen, rutinerna och människorna. Ikväll blir de städa och ta de lugnt hemma med familjen men först Slagsta glass. GOTT! nu ska jag villa lite ikväll lägger jag upp bilder och berättar vad jag gjort lite mer. PUSS!!

love,

<p style=
Känner ni igen denna diva?
här är samm bild, dock hand målad av ingen mindre än min Farmor. Visst är hon duktig?!


Några flev av de bilder hon målat




Du existerar inte här,

Nu sitter jag hemma efter en underbar middagr med min älskade Rebecca och H.

Har de underbart och vill verkligen inte åka hem imorgon. Trivs så jävla bra här!! Så otroligt taggad på den här hösten så ni anar inte.
Klart så saknar jag min familj men om jag ska vara ärlig är de bara de jag har där hemma. De vänner jag har vet jag finns ändå.

Men förutom familjen och de få VERKLIGA vänner jag har där är de bara en rad av flachbaks av dåliga minnen.
Finns inget där at hämta, inget där att ge. Så just nu skiter jag i vad folk tycker och tänker om mig i Eskilstuna. Ser bara en framtid någon annanstans.

Idag har vart så chill, fikat, strosat runt på stan och fixat med jobb. LÄste en klockren artikel som kjag delar med mig av sen här.



Vet att jag uppdaterat dåligt men de blir bättre. Näör jag kommer hem imorgon bilr de massa bilder och annat skoj. Ser framemot helgen dock, har massa skoj att se framemot så ska nog inte klaga allt för mycket över att jag åker hem ;)

Nu blir de att kolla fotboll med killarna, eller ja kolla och kolla...

Puss på er!!




Mobilbloggar.. Igen,

Vet att inläggen blir sämst men vad ska jag göra, min dator SUGER! fattar inte ens varför jag släpade med skiten hit :/ Nu är jag iallafall ny duschad och klar ska nu ge mig ut på jakt efter föda! (idag har jag big things på gång önska mig lycka till!)

Pusspuss! Hoppas eran dag rockar!

som om det aldrig hänt, en oförklarlig känsla av förvåning,

Marloes Horst Free People August 2011 3

Mobilbloggar

Nu ska jag berätta hur de kommer sig att jag for till Stockholm i söndagskväll.

På lördagsnatten fick jag ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till, PLUS efter lördagsnatten fick jag nog av Eskilstuna. Eftersom erbjudandet kvar stod på söndagen så fanns de ingen tid att förlora. Jag packade väskan och for ner till stan, mötte Rebecca tog en kaffe sen åkte jag. No regrets!

Spenderade första kvällen med filmmys! Hela måndagen har jag gått runt här och kollat runt efter jobb och föreställt mig själv här, på heltid. Kommer älska de!!!!!
Eftersom alla typ jobbar nu så vart jag själv men hade inget emot de. Satt och dikade med mig själv, läste tidningen, kolla på människor och njöt av att vara själv.

Men även en ensam varg behöver sova, efter mycket om och men så.., ja ligger ju i en soffa, just kollat klart på film. Käkade på Zink med två väldigt trevliga karlar, fortsatte sen för vattenpipa och efterrätt. Haft en toppen kväll och en toppen dag. Vill ALDRIG TILLBAKA! Haha! Nu ska jag sova imorgon fortsätter mitt äventyr här och imorgon kväll kommer min soulmate, Rebecca hit!

<3 Sov gott allihoppa!!

flyr,

Ja ni, de vart en spontan resa till stockholm, förklarar mer sen stannar till onsdag. Nu blir de middag. Puss


,



älskade vän!
Du är så bra, allt kommer lösa sig fint!


,

Just nu är livet inte på min sida. Känner mig tömd på energi och lust till nå.

Vill spola tillbaka tiden, inte så långt men ett tag, så jag kan få välja om några avgörande beslut. Är så trött på livets spel...


Har stängt in mig på rummet nu, tryckt in hörlurarna och dragit på mig mina mjukisar. Sitter och lyssnar på musik och käkar nötter och tänker inte förflytta mig på ett tag nu..


,

Känner brutalt död just nu, inte alls lust att kriga men lovat är lovat. Nu ska de fixas och så här snart dyker Rebs upp och de ska ut på mission sen kalas!

Nu orkar jag inte skriva mer, simon sitter och glor på skärmen så förjävligt! 

Vi har haft en riktig deg dag idag, han kom med kebab till mig ( de var är ju lördag) sen satt vi i soffan ett bra jävla tag och degade.

När mor och far kom hem flydde vi fältet åkte och hndlade nötter och energidryck. Vi hade skit kul i affären , pappa sa att de inte fanns de nötter som jag bett han köpa så vi gjorde de till vårt uppdrag attt ta reda på om de stämmde. 

Jag hade till och med riktat en karta till pappa så han skulle hitta men icke kunde han hitta dem.



så jag messade den här bilden till han när jag kom ner. HUR I HELVETE KAN MAN MISSA DEM?

Efter de så åkte vi till tunis, Simon var mitt moraliska stöd när jag provade skor och kläder. Efter de käkade vi glass. Mycket gott!

Nej nu måste jag skynda mig, kriga!


sex,

Wrangler Women Spring Summer 2011 2
E-Ero's S/S 2012 2

Ett annat liv,

Pappas influttnings present till sin bror. Ett silvrigt/vitt träd med massa små paket hangandes i. De är Alkohol och golf grejer.. Moget va? 
Tyckte allafall att den var super fin, tror den kommer uppskattas. 


,

Its a war between two worlds,

´

En gång ett .. alltid ett ..,

Bara jag och Alex som kan göra en ådan sak som att ställa oss och baka muffins mitt i natten. 

Ja, vi gjorde de i måndags natt, typ vid 00-01 någon fick vi iden. Men FAN va goa de var, vi åt upp alla!


Leker kock,
slogs om den sista
Sen myste jag med denn söta sak resten av kvällen,

Hängde med Alex på söndagen, istället för att ligga hemma och ha min traditonella depp/söndagsångest så bestämde vi oss för middag på åbryggan och några öl på Royal.
Käkade as god mat, sen träffade vi en massa roligt folk på royal, satt där och skrattade högt och hade de kul. Sen efter de blev de mys i Alex soffa tills vi somnade.



När jag var lite trodde jag att när man fann kärleken skulle man blir lycklig, fan va barn är dumma,

Spy Game 4
Spy Game
Spy Game 2

,

Bilderna från igår, Va med Madde och Mailin först på förkrök sen på Brasses. Önskade imorse att jag inte druckigt så mycket rövin. Mitt huvud dödade mig, knarkade ner mig på huvudverkstabletter. 

De va kul, men de var dock mest massa snorisar ute.



Oförlåtligt men varför är de då så svårt att släppa?,

Ska till Rebecca snart, ikväll blir de film och mat. Kyckling sallad i mitt hjärta. Vi får se fall våran kära Leveland är vid liv och jojnar oss.
Vi ska hyra oss någon film, troligen en skräckis. Är galen i skräckisar. De har jag och Rebecca vart sen vi var små!

Nu ska jag åka och handla med moderjord. 
Hänger med enbart för att hon ska handla nötter åt mig, hihi!!

Kälek till alla där ute hoppas ni får en bra kväll!





,

Nu har jag tagit tag i mina papper, alla räkningar betalda, de är som en sten som lättat från bröstet. 
Har soterat in alla papaer, läst igenom allt och fixat och donat. 
De behövdes senaste har bara var att jag slängt de i en hög nu har jag koll på dem.



Besviken men inte förvånad,

Jag är så jävla sko kåt nu så de är helt sjukt. Kollar run på skor hela tiden just nu! De var AS länge sedan jag köpte skor och känner nästan panik över det. När min lön kommer blir det MINS 4 par! MÅSTE!!

Här är några av skönheterna jag kollat på..



Klicka för att stänga fönstret
Ett måste till hösten!

Klicka för att stänga fönstret
Om dessa inte finns kvar när min lön kommer då tar jag livet av mig! MÅSTE HA DOM!!!
Tycker någon borde köpa dom till mig, bara för att jag är så snall och så de inte hinner ta slut ;)

Klicka för att stänga fönstret


Kollat en massa klänningar också, jackor och väskor, en ny kalender ska också införskaffas. 


,

God morgon älskade vänner!

Idag har jag en massa att fixa, har en del äreenden på stan, tre klippningar, farmor, bror och Rickard och har en JÄÄVLA massa att städa kommer ta förmodligen 3-4 timmar, någon som vill komma och hålla mig sällskap?

Men innan allt detta, kaffe och morgon cigg på baksidan. De bästa med att vara ledig mitt i veckan är att det är lugnt och fridfullt hemma och man kan njuta av morgonen i lugn och ro. 


Hoppas ni får en underbar dag, jag ska se till att min blir de! 

Löv to U!


hur kan tre bokstäver göra sååå ont?,

Jag har precis skribit ett av mina känslomässigaste inlägg på länge.. men de är inte värlt att skrivaorden... de är bara jag ock om ens kasnke en till som förstår.... tre bokstäver!
JAG ÄLSJAR DIG puss



Om sanningen ska fram så..,

De blir några öl ikväll ändå, trotts att jag har ÖVERDRIVET mycket att göra imorgon. Massa möten, klippningar och äreenden. Ledig dag IN MY AS! 

nu måste jag fixa mig!

PUSS på ER!

THE BITCH IS BACK!

,

Dagen I-lands problem.
Kriga ikväll?!
Lite halft som halft sugen på att dra ut ikväll. Det känns lite som sommarens sista suck. Jag var sjukt taggad här om dagen, att på kö lite KBK med brudarna men sen nu... Trodde jag skulle sluta 18 men icke självklart går jag till stängning! 20,15 loggar jag ut.. kul liv. Plus ska fucking cykla!
Sen när mina pengar som jag förväntat mig haft nu är försenade blir jag bitter. Humm. !
Kriga eller inte kriga de är frågan.. 


,

Så här mycket är de att göra på jobbet just nu...

Segt som tuuuuuusan!


Alla är idioter, samma skrot och korn...,

Hataaar att ha mens, blir totalt känslomesigt instabil. Har just legat och bölat för att jag måste cykla till jobbet idag. Men jag orkar verkligen inte, alltid motvind, har jätte ont i nacken, ont i knät som jag gjort illa och har mens...
Tyck synd om mig hörrni?!
God morgon btw!

Men men börjar inse att loppet är kört och att de bara är att bita i hopp! FUCK MY LIFE!


Ett ord, en sekund, ett ögonblick, tusen sekunder smärta,

Har typ sovit borta i en vecka nu och ikväll är första gången jag sover själv på nästan en vecka. UR SKÖNT!

Jag har kommit till att älska att sova själv. Förut hatade jag de men nu... Börjar få smak för de, de är skönt ingen som ligger brevid och snackar och för oväsen, svettas och rör sig. Vad mer kan man önska sig?
Man får allt täcke, vilken kudde man vill, allt utrymme och man kan röra sig, snakca hur mycket man vill utan att någon knuffar till en när man blir för vild....

Men å andra sidan har man ingen att gosa in sig hos brevid om man drömmer mardrömar, fryser eller känner sig ensam. Ingen att snacka med tills man somnar och ingen att äta frukost med dagen efter... 

Ja de har väl sina för- och nack delar båda sidorna, man får väl välja vad man tycker är viktigast... 


Älska de du har, inte de du kunnat haft!,

Nu är det andra bullar som gäller.KÄnner själv att jag gått för långt, paserat gränsen. 
Nu blir de hård träning, sten hård diet och dags att vara seriös igen...

Jag sa innan sommaren .. " den här somaren ska jag flippa" och om, om jag gjorde de. 

- 5 helgen i rad som jag inte minns
- För många 3-4 dagar i veckan
- hemma 7-8 på morgonen för att sen jobba
- 2,5 vecka med alkohol varje dag
- Vaknat upp på okänd ort
-Träffat brutalt mycket nytt folk
- OCH ändå har jag jobbat HELA sommaren.
Men efter den här helgen som va så känner jag, nu har jag nått min gräns, flippat total. mission completed!
Jag tänkte den 30:de då kommer inlägget, utvädering över sommaren -11. Om jag känner mig nöjd, vad som hänt bilder, historier osv så håll utkik. 




,

Nu var de brutalt länge sedan jag skrev. Men denna bloggpaus har vart nödvändig för mig. Jag har behöft vara ensam med mina vänner. Jag har behövft haft lite privat tid. Men nu ska bloggen gå igen som vanligt igen och nästa vecka kör jag på med ett fråga inlägg kom på några bra frågor till mig nu. 

Förlåt!




Jag vill ge ett tack till den här bruden som funnits vid min sidan under de senaste veckorna. !




...,


RSS 2.0