,

Stockholm, 

Söndagen hände de inte så mycket kom upp ganska sent så, kollade bara film sen gick vi och la oss. 
Var gasnka spontant att jga åkte på söndagen, inte planert alls. 
Sov så otroligt konstigt, vaknade mitt i natten med världens ryck, andas heöt hettsigt och hjärtat klappar i tusen. Drömde den sjukaste mardrömen någonsin. Typ gråtfärdig, så sjukt! Har gått och funderat på den drömen i dagar nu.

Måndag, vaknar med att de är skit väder. Dock blev de bättre underdagen.


Efter morgon kaffet, traskade jag ner på stan, kollade runt i affärer, sökte en hel del jobb och tog en lång fika för mig själv. De var hur mysigt som helst. Jag gillar att göra saker för mig själv man får huvudet rensat. 
Satt där drack massa kaffe och läste skvaller tidningar. 

Kvällen gick jag ut och käkade middag med H och Philip på Zink. Hade de super trevligt, satt och skrattade och delade med oss av minnen och historier. Eter de blev de vattenpipa och efter rätt på ett fik i närheten.


Tisdag
Strosade runt och gjorde inte så mycket annat än dagen innan, haha! man tycker ju att jag borde blivit uttråkad av att vara ensam så mycket men tvärttom, loved it! 
Vart inte så sent, var trötta så blev fil och min favis öl i soffan sen. Kollade på apornasplanet. Kändes som om man skulle behöva frächa upp minnet nu när de snart kommer en ny...<



Kvällen sen kom Rebecca, så efter kollat på medans hon packat upp en massa i lägenheten blev de middag. Käkade på East och drack en del vin. 

De var väldigt svårt att välja på menyn

Fick bevittna när Rebecca öppnade dörren med sin nya nykel förförsta gången också

Sen var de dags att åka hem. Kändes att man var hemma bara efter ett steg på dessa gator...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0