Ibland är det bättre om sanningen är tyst,

Är han inte världens sexigaste kille?






Om jag ens fick se han skulle jag börja gråta, jag bara älskar han. Han är så snygg!!!!  Jag dör. Han har charmen, han är snaygg, han har kroppen och han har det där söta små krulliga, mörka håret som jag bara älskar på killar, det är hett.  Kolla in ögonen så himmla fina. Tänk att få vara den som kollar in i dom. Det vore något!

Tänkte för ge bloggen lite ögon orgasmer!


















Just nu sitter jag med sara och nördar sönder. Vi åkte till affären och handlade lite handlade lite. Vi köpte 2 pringels chips, 2 1liters glass, läsk, energidrycker och en påse chips. Beatch -09 ser inte bra ut just nu. Just nu kollar vi på film, Alfie och äter glassen vi köpte mycket mys.
I denna film är den här snyggingen med (mer saras kille än min dock)


Igentligen skulle söta lilla skämtsamma Eve vart med också vart med men hon fick förhinnder så lägger in tanke till henne nu............ så!
Vi lär ju bli vakna större delen av natten.


I går var vi och åt mat och myste på Sylvia ett gäng för att fira Fölip som fyllde 18 år. Efter maten traskade jag, Sara och Eve vidare. En mer detaljerad historia ska vi inte dra nu. Bättre!



PEACE AND OUT!


Vart vill du komma med det? Vad vinner du?

SUCKAR!

Det är inte kul längre, även om man sitter och driver på, skrattar och skämtar så är det fan faktist inte speciellt kul längre.
Bajs!

Ni som inte känner mig en kort beskrivning:

Namn:
Jag heter Filippa Ebba Westerberg, eller saningen är att jag igentligen heter Ebba men Filippa är mitt tilltalsnamn. Jag har typ tusen smeknamn, men det som de flesta kallar mig är Fifi.

Ålder: 91:a och fyller den 2 Mars altså nu på måndag (glöm inte säga grattis då!)

Bor:
Jag bor hemma med min mor far och lille bror,

Skola:
går på St:Eskilsgymnasium på frisör linjen, 2:a året 

Hårfärg.:
Orginal färg på håret blond, färg på håret nu... ja du? vet inte riktigt, orange? J

Vad görs på dagarna?:
Jag spenderar mina dagar för det mesta med Sara och eva, änglarna i mitt liv. För det mesta degar vi på WY eller hos någon av oss. Vi bråkar nästan hela tiden kallar varandra för det grovaste men innersinne älskar vi varandra. Vi brukar inte gå ut utan varande. Jag tränar salsa en gång i veckan. 

Om mig:
Många som träffar mig första gången kan nog tro att jag är en ytlig person eller att jag tycker illa om dem, jag kan säker uppfattas som bitchig. Men själv tycker jag såklart inte det, jag tycker inte illa om folk direkt utan de måste göras en del om jag ska tycka illa om någon, jag har alldeles för lätt för att förlåta, speciellt människor som jag bryr/brytt mig om. Men jag kan vara jävligt iskal mot vissa. Jag tror inte på allt jag hör men tar allt med en nypa salt.  Jag bryr mig heller om vilken klädslit folk har så länga dom är trevliga och vet hur man beter sig, jag har vänenr med de alla möjliga klädstilarna. Folk kan nog tro att jag typ lever för fest eller att jag bara älskar att festa eller något sådant men va fan det finns inte så jävla mycket att göra i den här stan om man är under 18 år. Att sitta hemam jämt är ingen höjdare heller. Men däremot älskar jag att träffa folk, tycker det är sjukans roligt att träffa nytt folk gammal folk lära känna människor. Det är det som är det roliga med fest typ.

Det roligaste som finns att göra är att:
 åka skidor/snowboard och mysa i backen med en cigg och en bunt kompisar. 
Dega med en god vän på ett fik.
Sitta vaken en hel natt med en god vän och spela, kolla film och driva runt bara.
Det finns säker massa mer men det där är nog bland de roligaste jag vet.


.
Suck vilken seg dag som ni läst vet att  jag, Filippa Westerberg satt och pluggade igår kom till skolan ENBART för att göra det där förbaskade provet men cp-gubbe till lärare "nej du får inte göra det i dag du får göra den om en månad"  Fan palla. Skulle sedan till rektorn men han hade inte tid så det fick bli på måndag.
Gick till rinnman och hälsa på uppe på teknik. Älskade sötungar där. Kolla film med Saras klass ett tag sen gick jag till stan och för ovanlighetens skull tog jag en fika på WY. Börja med att Olle och jag skulle fika men senare var vi ett gäng, MYS!
Efter fikaa gick vi hem till Olle och smidde planer, desvärre kom det vi inte på någon riktigt bra men det kommer, det kommer. Gick till träningen vid 19.00, TACK GUD för träning fick massa glada endorfiner.(heter så va?) Är på lite bättre humör nu men slår vad om att någon jävel snart tar ner mig på jorden igen. Men lycka för ett tag, tack!


I morgon ska jag upp vid 6.00 kör lektion vid 7.00 sedan kanske jag drar mig till skolan om humöret är gått nog. På kvällen ska jag på 18års middag ska bli jätte kul. Trevligt folk, god mat och kul. Sen efter middag får vi se vart äventyret fortsätter. MYS mys!


Peace AND out!

Dags att tänka framåt kanske?

Du gömmer dig under täcken och kuddar. Ljuster har du tagit bort, fördragna gardiner. Ensamheten kryper upp du kan känna en iskall rädsla komma krypandes längs med ryggraden. Du ljuger för att klara dagen men möter sanningen i slutet. Hur mycket är du villig att offra, offra för att få? Du fattar inte vad du älskar förens du måste ge upp det. Sanningen slår dig och du inser att ett mörker står framför dig med öppna armar. Insikten i att sanningen kommit i fatt och kommit ut, äter upp dig inne från. Krypandes erkänner du din svaghet men tillbaka får du en rygg med lögner. Instängd i dina tankar, inget existerar utanför, du har tagit dig själv till en oexisterande värld. Där finns inget mer än du, du och dina tanka. Tanken kommer äta dig, äta inne från. Ensamheten gör dig stark men i slutet kommer den ta över.
Det som en gång fanns har världen tagit ifrån dig.


sTOP pretend, you are not that good!


Gud vilken! Dag börjar med att moderjord kom in i mitt rum och börja sancka om att Stat brannn och bla bla, jag slängde en kudde på henne coh bad han lugnt och sansat att vara vänlig att lämna mitt rum sen vände jag mig om drog upp täcket och lossade som om inte världen utan för existera fungerade mycket bra! Halv tolv gick jag upp och sjukanmälde mig går ner för trappen där ser jag min kära bror sittandes i soffan med täcket. Jag tittar på han
"varför är inte du i skolan?"
"Jag har ont i magen, själv då varför är du inte i skolan?"
"Jag har också ont i magen"
Satte mig i köket kockade kaffe läste mitt stjärtecken..

Fiskarna. Någon visar sig inte vara lika lojal mot dig, som du själv varit mot personen i fråga. Tecknet avråder dig dock från att göra en stor affär av det.
Kan ju stämma lite, emn vet inte om jag är så bra på att följa råd.

Tog bussen till stan träffa Fab6, fika och efter ett taj jojnar Eve ligan. Visade upp mitt nyfärgade hår, flickorna tyckte det blev bra allafall men jag, jag har nog inte bestämt mig än om jag gillar eller ogillar det. Det är vilket som. Ärligt så bryr jag mig inte så mycket heller, det är ju bara hår det går ju att fixa ganska lätt! När vi sitter på WY och kollar ut så se jag en kille han kan ha vart 11-12år kanske som står och röker och efter ett tag tar hans kompis som ser ut att vara lika gammal upp en cigg med. Tycker bara så synd om de små att dom håller på som dom gör i den åldern liksom, men ksa väll får vara barn?!


Efter fikat tog jag en sväng mötte Oscar och sedan hem. Väl på bussen komemr jag ihåg "FAN! tiori lektionen var ju i dag!" inte så mycket att göra åt så åkte hem åch och håll i er nu... plugga! Det är en gasnka ovanlig synd now days! Jävla matte driver mig till vanlinne!
Jag hatar min matte lärare och inte lite han är en lite ettrig gubbe och är hur jävla hettsig som hälst.


PEACE AND OUT!

Snart tar jag dig din lilla *****!

Fan älskar internet och älskar internetnördar. Jag är så glad för mina vänner. HAHA!
Moderna samhället, det finns ju till goda och onda handlingar men fan va kul!

I dag vart jag så jävla sur så jag färga håret, var trött på mitt hår så experimenterade lite med färgerna på Olles praktik. Blanda lite hit o dit körde i en färg som jag inte haft på så jävla länge och blanda den man en annan. Har inte bestäms mig än om det vart bra eller dåligt. Men man vänjer sig med allt så.
Började på min nya praktik älskar den, dom var så jävla trevliga och snälla. Skulle igentligen börjat förra tisdagen men var allt för bakis för att komma iväg eller ens ringa, så jag började i dag. Fick inte göra så mycket för det var ju första gången satt mest och snacka och kolla in salongen. Dom bjöd på semla det är ju fettisdagen i dag. Fick sluta tidigare för jag hade körlektion hade glömt avboka den så var tvungen att gå på den.  Men nästa vecka börjar med kunder. Ska bli riktigt roligt. Känns som om jag äntligen börjat på riktigt. Känns faktiskt bra!

I morgon så är det skola, slutar tidigt så ska i väg och snoka lite (Mohaha!) senare sak jag fika med FAB 6 MYS! Och om 7 dagar så.........jag........... WEEE!


PEACE AND OUT!

jag sa aldrig nej!

FAN!
Har inte sovit alls i natt, suckar. Jag fattar inte har knappt sovit på hela den här veckan och ändå kan jag inte sova, det är ju helt jävla sinnes sjukt! Kan det bero på att när det känns som om att när jag väl klarat en dag så vill jag inte klara en till. För det känns bara så allmänt jobbigt att gå ut. Skulle heller sitta hemma hela dagen dega vid Tv, spela nått barndataspel, läsa ut min bok som jag så dukigt börja på men aldrig avsluta eller bara gå en promenad i snödrivorna uppe i Odlaern. Kan troligen vara det. Så i dags ak jag i väg och prata med en doktor sen boka tid och kolla vad det är för "fel" på mig. Förhoppningsvis så kommer jag få hjälp med mina sömnproblem och börja kunna sova som "normalt" folk.  Det possetiva nu är ju att jag har all tid i världen så behöver inte stressa, kan packa mitt och göra mig i ordning ta en tidigare buss och möta min älskade Olle.
Vi ska ta en frukost tillsammans, dricka kaffe och berätta allt som hänt under lovat. Olle bor ju inte här i stan från början så hon har vart och hemma hos familjen nu hela veckan. Så båda hon och jag har en del att komma ifatt med. Sen har jag praktik, senare på lunchen kommer jag träffa Alaa som jag inte heller träffas på för lång tid. MYS! 
Har även körskola i dag och så ska jag klippa Henkepånken men hur ska jag hinner med allt? 
Aja det löser sig nog det är bara att köö.....
Hoppas på en fin dag iallafall!


PEACE AND OUT!


Ron Pope - A drop in the ocean - Föralltid!!

7 månader är är lång tid.


Jag kommer bli fett rik denna vecka, klippt 3 stycket tjäna 400kr mycket bra. Sen ska jag klippa och färga lite mer i veckan så kommer tjäna en del och till helegn kommer jag vara rik. Då är ju bara fråga vad ska man slösa pengarna på då?


Sov till typ 14,00 låg kvar i sängen under täcket  en halvtimma extra senare åkte jag till stan mötte Sara och Eve tog en fika sancka om föregåeende vecka och kommande helg typ. Vidare till Micke klippte han tog en kaffe sen hem. Åkte buss till Micke och de nya bussarna är fan hämska! helt obekväma, sätena är skit hårda och och placeringen av stolarna är ju fucked up.  Hemma  nu borde plugga men humöret inte på topp.



Men på fiket så slog jag, Sara och Eve vad, två stycken faktist. Ska se vem som får rätt och vem som får fel. Viserligen har ju jag redan ett, 100kr att förlora. Ena vadet är jag mot Sara och Eve, kommer jag kunna hålla det? Andra är mellan alla tre, ska bli lie skoj och se vem som förlorar och vem som har rätt.  I morgon har jag min första praktik det ska bli skit skoj nytt ställa så. (ligger brevid WY, mycket bra) Men tråkiga är att jag inte får träffa alla skönheter från klassen då var nämligen inte i skolan. Men får träffa några och det ska bli så sjukt skööööönt: Olle och Alaa vi har en del att prata om kan man ju säga. Inte sett töserna på över en vecka nu!! Skäns som en evighet fan, känns längre än vad det är.
Aja ska glida vidare nu kanske killar ut och tar en prommenad och en ciggarett med någon av skönheterna i Odlaren. Ibland är det skönt att man inte bor i stan.

Peace and out!

Att älska är skit!


KLARA MIG UTAN ER?
KNAPPAST!

Vet inte om jag kan tro på det jag hört om dig, vet inte om jag vill tro på det jag hört om dig.

Hej,

Ja sista kvällen på lovet och den vart så jävla misslyckad! Vi skulle till BK men när vi kommer dit så är polisen redan där.
Kvällen började hos mig, Sara kommer till mig, vi knäpper en öl och sen sitter vi och snackar massa skit senare kommer Eve och Rozen. Då börjar vi med vinet men vi de här laget börjar jag tröttna lite på vin har redan druckit det 3 dagar denna vecka. Så ni kan ju tänka att den där ölen var mycket god.
Vi sitter på övreplan i sofforna ett tag kollar gamla goa bilder pratar minnen och snackar men samma skit. Det var mysigt. Sen efter allt för mycket snack och några glas vin för mycket för vissa så börjar vi röra oss mot BK, Rozen kör.
Vi åker för bi och det första vi ser är massa folk och det andra är en polisbil. Skit ruttet, vi stannade ett tag och kolla vilka som var där snackade med lite trevligt folk, vi yrar runt i 20 min sedan beslutar vi att rulla vidare. Vi ringer runt men inget roligt såg ut att finnas. Vi åker till stan och kliver in på kebabhuset allt för tidigt. Där köpte vi lite ät bara saker sätter oss och äter medans Eve sitter och joddlar för full hals. Går vidare till subbway, där inte sitter då två flickor. Dom såg ut att vara allt för unga för att vara ute vid den tiden efter ett tag frågade jag dom "Hur gamla är ni?" Mitt svar var "Vi är 95:or".
Asså kan ni fatta då är dom 13år ska fylla 14 år.
Det är helt sjukt och dom satt där och snacka om knulla och supa och klockan började då närma sig 02.00. Det är sjukt kan inte fatta hur föräldrarna kan låta så unga flickor vara ute så sent. Med en tanke på allt som händer i den här skitiga stan det är rån, våldtäkter och misshandel varje helg. Att en sådan lite flicka är ute är ju sjukt, och sen sitta och höra hur dom pratar.  Lägg en tanke på att det är våldtäkter hela tiden och en sådan liten tjej skulle inte ha en chans att försvara sig om en kille/man skulle kasta sig över den. Våldtäkter är vanligare än vad man tror!!!

Det gav mig ändå en tankeställare!
Det är ju mycket snack om att det går lägre och lägre ner med drickandet. Vi har diskuterat det i skolan ganska mycket om just tjejer, killar, sex, alkohol och vilken ålder allt är i. Jag läste i tidningen om en tjej som var 13år och gravid, dom interljuva både henne och hennes mamma. Mamman var fullt medvetande om att dottern hade sex och att hon sov hos andra killar. Men varför låt barn vara barn. I dagens samhälle så "måste" man växa upp så fort man får inte vara barn tillräckligt länge. Men man ska ju vara vuxen hela livet nästan. Jag tycker ändå att tills man är minst 15år så ska man kunna vara barn, man ska kunna leva utan sex och alkohol då.
Och det är oss det hänger på hur framtiden kommer se ut när vi blir vuxna.


ja nu kom jag av mig lite om kvällen men blir fan lack. Efter sobbway så skjutsa Rozen hem mig och nu i dag vaknade jag vid tolv men låg kvar i sängen tills 14.00. I morgon börjar skolan och jag är inte INTE alls taggad för det. Känns inte som om jag haft lov alls. Har inte sovit  i min egna säng förens i natt, har inte sovit ensam sendan i fredags har alltid vart någon här eller så har jag vart hos någon annan. Så att vila ut sig i lugn och ro har ju inte vart vad jag gjort och i dag kom jag på att jag ska ha prov i morgon och jag ska lämna in en uppsatts. Kan inte fatta att jag låtit det gå så långt, jag ligger så jävla efter med skolan. Och dum som jag är så gör jag inget heller för att komma i kapp, kommer få plugga sönder mig snart. Det är tre uppsatser, tre prov och lite uppgifter som inget gjorts. FAN! Men jag orkar inte, nä fan blir nog hemma i morgon och försöker plugga lite i dag hinner jag inte . Ska klippa 3 eller 4 stycken sen ska jag möta en och lämna lite saker  och det går inga bussar från eller till Odlaren i dag så jag kommer få vandra en heldel i dag.  

Peace and out!


Säg sanningen i istället för en lögn, för i slut ändan kommer det betyda lika mycket.

Sanningen är en konstig sak.
Alla vill höra den men ingen vill säga den.
En komplicerd sanning hoppar man gärna över och drar en lögn. Och de är sanning!


Nu har jag vart hos sara i två dagar har sovit ytterst lite. Första natten var det bara jag och Sara vi satt vid datan och kolla film och pimplakaffe, åt glass, bullar och massa chips vi gick och la oss runt halv sju.  Dag två så så hämtatde jag min data och eve hängde på med sin data, vi satt vakna till 5-6 på morgonen. käka glass popcorn och drack massa läsk. Det har vart jätte skönt, jag är så jävla tacksamm att jag har dessa två flickor som finns vid mina sida när jag behöer det.

Vad vi sak göra i kväll är nästa fråga, jag vet inte om jag är så jätte taggad på att gå ut, otroligt nog. Men att sitta hemma här hos Sara verkar inte som ett förslg heller. Men jag känner mig inte som en jäte social människa just nu så att sitta hema skulle vara riktigt skönt.
Men nu ska vi ta ett  beslut!

peace and out!

Vi gör båda samma sak, ljuger. Men sanningen är att ingen av oss vet det än..

Veckans bravader!

HEJ!


jag är helt toyalt slut nu kan jag med säkra ord säga. Jag har städat sen halv ett i dag fram tills nu. Sara kom och hjälpte och tack gode gud för det hade aldrig hunnit klart allt själv.

I måndags hade jag min 18 års fest, den gick helt okeej.  Det började med att flickorna kom vi satt och myste, drack, pratade, dansa och körde kortspel.
Sedan vid 20-21,00 så kom det yttligare med folk. Jag vet inte riktigt hur många det kan ha vart 40 st höll inte räkningen så noga, men huset är ju lagom stort och det fanns sittplatser lite här och var. Jag vet inte riktigt vad alla gjorde eller tyckte efter som jag själv mest sprang upp och ner och plocka, eller var ute och rökte eller var inlåst i olika rum utan flera helt olika andledningar. Hann prata med några stycken allafall. Fick en ny start på hur mitt liv kommer se ut i framtiden. Men helt OK. kvart i fyra åkte jag o Henke till statiol köpte pizza och så.
När vi kommer tillbaka står alla i köket och har fått för sig att laga mat, då var klockan 0400. Mitt kök var då rensat på det mesta ätbara. Fick lite natt gäster den natten. Sara, Eve, Thea, Henke, Linus, Jimbo och Matilda och jag sjlv så klart.

Bilder: (mina ögon är fan röda på nästan alla bilder)












Dagen efter.
Dagen där på när jag vaknar för att kolla förödelsen så fick jag en lättnad det var inte alls så stökigt som jag räknat med och inget var då sönder typ. Vi städade undan lite sedan satta vi oss och diskuterade vad vi skulle göra denna kväll. Och då kom vi fram till att varför inte ha en till fest?
jag var ju ändå ensamhemma ett tag till.

Vi städade undan och skickade iväg Jimbo med pengar till mer dricka.Sedan satt vi och allmänt degade i några timmar sendan upptäckte vi att klockan flygit i väg och kanske alla skulle fixa sig nu. Det vart ett jävla liv och alla sprang runt och panika ett tag. Sen började folk rulla in.

Bilder,







Den natten hade jag yttligare lite natt gäster, men hade själv inte sådan stor koll på vilka. Vi la oss mycket sent. Vaknade mellan 8-10 på morgonen någon gång. Jag gick upp då yttligare en gång för att se hur stor förödelsen var denna gång. Men hade inte lika kul denna gång, Hål i vägg förnserlist försvunnen (men upphittade senare) en försvunnen tavla (någon som kan tippsa vart den ligger?) lampor, dörrknappar trasiga lite repor på kylen, Kylen var på max så maten va fryst nästan. märken på nästan alla väggar öl burkar glas över allt. Gardinstänger, var som en båge mmm MYCET MER Jag är förvånad över hur folk kan ens komma på allt att hitta på. Dagen började i kaous så tog mig en del vin vid 12 tiden.



SLITEN!
städade nästan undan alla, åkte o träffa kim och Robert senare satt vi hos mig och kollade på Film och myse bara. Var helt slut så kunde nätt och jämt kolla kart på filmerna.

I dag har kom sara till mig så städade vi klart det sissta, och då upptäckte vi att det måste vart en jävla massa människor som snusa efter som det låg snus över hela huset... suck och någon som tuggade en jävla massa tugggummi.

Vem är tuggumimannen
? haha.

Mitt hus har aldrig kännts större efter dom här dagarna jag har haft folk sovandes hoss mig ända sedan i söndags till i dag. MEn nu är alla uta och familjen inne.

När vi var klara med huset flydde jag fältet, men mor ringde och sa att det såg bra ut hemma men det är ju mörkt ut så här dags.  Vi laga nyss mat hos sara eftersom jag har gett mat till mins 20  pers så fanns det ingenting hemma.  Nu ska vi kolla film och röka vatten pipa för min skull så behöver jag en lugn mys kväll med en av jordens finaste människa.
Tack för en trevlig vecka allihoppa!


Peace and out!

Jag älskar att se dig skratta med dina vänner, då vet jag att jag kan lämna dig.

GodMorgoN!

Nu har jag kommit hem från körskolan, det gick bra. Försov mig såklart så med stängda ögon tog jag på mig det som låg framme för min pappas kompis skulle nämligen skjutsa mig och skulle med ett tåg så det vart väldigt bråttom, jag tog på mig ett par jeans, ett linne och en stickad tröja slängde på mig jackan och sprang ut och när jag sitter halväsgs ner upptäcker jag att jag INTE tagit på mig min BH så nu har jag haft en körlektion utan bh, Haha!
Efter körlektionen skulle jag ta bussen hem igen men fy vilken jävla lirare till bisscaffis det var. Jag oh en tant stod och vänta på bussen så kommer en busschaför och säger " ska ni med 20:an så ska ni åka med mig"
Jag då som inte tänkte så klart eftersom det var tidigt på morgonen upptäckte ändå att bussen var 3 min för tidigt och 20:an till Odlaren är ALDRIG tidig tvärttom, men jaja bättre för mig. Så jag och tanten hoppa på bussen och sätter oss men när bussen ska åka i väg så kommer det en annan bisschaför springandes bakom och skriker och viftar med armarna för fullt. Då har busschafören tagit fel buss, så det var bara att byta. Inte bara det att han var virrig han körde också som om han hade haft en vild utekväll kvällen innan men det gick fort att åka hem så.

Väl hemma nu så sitter jag och funderar på om jag ska väcka mig små änglar på ett snällt eller grovt sätt.. Men med en tanke på hur Saras äckliga temprament kan vara så tror jag att jag tar den snälla vägen för mig egen säkerhets skull.


 



 

Sen vill jag lägg en stund till att tänka på min underbara söta snälla bästavän som är uppe jämtland och roar sig med familjen. Jag saknar henne så sjukans mycket. Och tycker det är jätte, JÄTTE tråkigt att hon inte har möjligheten att komma till mig i dag.

Olivia till dig: saknar dig sjukt enormt jävla mycket. Hoppas du har det fint där hemma och spenderar tiden väl där uppe, när det gäller familj och vänner och självklart killarna. Men när du kommer hem då är du min igen, då ska du och jag mysa och härja. Du betyder min underbara skönhet!
Du betyder massor, älskar dig vännen min.
All kärlek.



Nu ska jag kille och väcka de fula ungarna som barkaderat sig i MIN säng.

/.F

 


Mysigt!

Hejsan hoppas!

I går var det alla hjärtans dag, hum.. överskattat som fan men hade det mysigt i går ändå, var hos Sara och kolla film och körde lite TV-spel och allmänt myste.
I dag är jag lite sliten har vart ej jobbig dag. Jag vakna vid halv elva hos Sara åt frukost. Vid 13,00 så gick vi hem till mig. Sen efter det har jag bara städat och åkt på olika ärenden.
Senare kom Eve och Suss så skulle jag och Sara laga lite mat till henne och mig, och allt som vi städat i köket var i helt onödan blev sjukt stökigt. Så nu får jag städa om det i morgon. Nu sitter vi på övervåningen och glor film och är allmänt sega, Men det gör nog inte så mycket ska lägga mig tidigt i dag så jag är pigg tills i morgon för jag ska upp ca 06.15 för att jag ska ha körlektion 07,00 (suck). Jag är ingen morgon människa direkt, så får se hur det går om jag ens kommer upp, lär ju pimpla kaffe. Haha.
Lär ju komma hem vid 9.00 tiden och då ska jag väcka resten av flickorna sen ska vi bara dega, åka lite ärenden och sen fixa oss. Känner mig sjukt stressad ändå fattar inte varför men men..

/.F


Ps, Bilden är från 2007, så ganska gamal förmodligen!



 


Saknar dig!

Jag kan inte fattat?  När jag var i Thailand för CA ett år sedan mötte jag den mest otroligaste och finaste människan på jorden, en norsk kille som hette Simen.
Det började med att vi bodde på samma hotell och en kväll skulle hotellet ordna buffé och uppvisning. Den kvällen så spelade några fotboll på stranden, jag hade det lite halv segt så jag satte mig bredvid och kollade på. Får då förfrågan om jag ville vara med och spela och det var början på en mycket fin och speciell relationen. Efter den kvällen så var jag och Simen med varandra nästan varje kväll resten av semestern.
Det är snart 1år sen vi sågs första gången och om lite längre till är det snart 1år sedan vi sågs sista gången. Men på något sätt känns det som en evighet sedan och på samma sätt känns det som om det var i går.
På två veckor hann vi få ihop an massa minnen, minnen för en livstid.
Som när vi vissa kväller låg vid havet på solstolarna och kollade på medans havet bara kom längre och längre upp, vi berättade för varandra om de liv vi levde där hemma eller när "hippyn" nästan brände ner hela hotellet med sina fyrverkerier, när vi skulle snorklade ute i havet vid hotellet, när gick våra ändlösa promenader längs havet på kvällarna eller den finaste kvällen av dom alla, när vi badade i poolen med kläderna på.

Det var en SJUKT fin kväll! vi satt bredvid poolen på solstolarna allt runt om hade stängt bara lamporna i poolen lyste. Det kändes som om vi var i en annan värld som om Eskilstuna, allt där hemma inte existerade längre, det fanns ingenting annat än vi poolen och månen. Vi sprang runt poolen och försökte knuffa ner varandra och självklart vart ju jag den som åkte i först men jag drar även ner Simen i fallet.  Jag hade en vit kjol och ett svart linne på mig den kvällen och kjoltyget flöt runt i poolen och det ända som lyste upp oss var lamporna i poolen. Vi simmade runt i den stängda poolen ett bra tag, det var helt otroligt! Kommer minnas den för alltid, den var så jävla speciell.

Det kommer och går människor i livet hela tiden och vissa berör en och andra inte, vissa stannar och andra inte. Men vissa människor berör en även om man bara träffat dom under en jätte kort tid. Och det är just vad den här killen gjorde, han berörde mig och jag minns varenda minut tillsammans med honom. Vi passa så bra ihop, vi kunde snacka som jag aldrig snackat med en annan kille förut.  Saknar han otroligt mycket och hoppas så himla mycket att vi ses igen, förhoppningsvis redan tillsommaren.








/.F


Why do all the good come to an end?

- Hur vet man när man är kär?
- Och vad är det för skillnad mellan att vara kär och vara förälskad?
- Kan man bara sluta älska någon?
- Är kärlek verkligen någonting bra?



Satt och funderade på de frågorna i dag när jag och Johanna gjorde våran engelska uppgift, inte för att den har något speciellt att göra med kärlek men däremot förhållanden. Börja iallafall att tänka och jag vet inte om jag kan se det meningsfulla med kärlek just nu. Sen alla som deppar sönder sig över ofunnen kärlek, vet inte om jag förstå varför  vissa människor deppar sönder sig bara för att dom inte har tjej/kille. Vaddå? Det kommer när det kommer, man kan inte tvinga sig till det därför är det inget att deppa över. Plus att vara kär och/eller ha kille /tjej är inte himmelriket alla gånger det kan faktiskt vara och motsatsen, helvete.  Det är mycket problem när det gäller förhållande också bättre då kanske att bara strunta i kärlek och förhållande för man brukar ju säga när du inte letar efter kärlek så hittar kärleken dig. Tror på att det stämmer, för mig har det alltid varit så kanske inte till all lycka men.
Men känslor är någonting vi människor inte kan styra över, det styr sig själv typ. Och när allt detta kom upp i mitt huvud så kom jag och tänka på en sak som min förra (så älskade) engelskalärare sa till oss på en lektion.

"Ni ungdomar kan inte älska någon, ni vet inte vad kärlek är"

Är det sant?
Kanske, kanske inte.
Kan vi unga inte känna kärlek som vuxna, det tror jag inte på jag tror inte det handlar om hur gammal man är om man är vuxen eller ung. Det handlar om att hitta "den rätta", när man gör det så vet man vad älska/kärlek är. Men sen tror jag att man som ung kan hitta "den rätta" men vara för unga för att kunna hantera det på ett moget sätt. Man gör dumma saker när man är unga, man är jävligt omogen och på det sättet kanske man förlorar den rätta.
Men det kan också vara en tonårsförälskelse, men det är en jävla annan sak.
Men kärlek kan också vara det goda även om det tar slut, man hr alltid minnena kvar av det bra som vart och det dåliga. Men man har ju fått en fin tid tillsammans med någon. Och man har fått veta känslan av att vara kär och ha någon att bry sig om. Men då kanske folk tycker ja men det tar ju slut och då gör det ju så ont och man bråkar och hit och dit, ja men du har ju ändå minnena kvar och dom måste ju räknas. När det tar slut så tänker man oftast på det bättre som vart i förhållandet. Så jag tror ändå att all kärlek är till det bättre i slutändan även om det gör ont.



/.F


Droppen som fick bägaren att rinna över.

Usch vad jag är trött på drama nu!!!! Det är alldeles för mycket som kommer på en gång. Jag kan inte få in allt i mitt huvud och bearbeta det som vart innan, innan det dyker upp nytt! Sen är det ju bara jag med mig äckliga fucking otur som kan ha sådan här otur typ hela tiden. Kan alla fall inte ett drama lugna ner sig innan nästa kommer så min hjärna kan få andas. Kan inte hantera allt på det bästa möjliga vis när det bara kommer mer och mer det är OMÖJLIGT. Jag kan inte göra bättre ifrån mig än vad jag gör jag kan inte vara en annan människa, men allt drama är inte bara otur utan mitt egna fel också men när det redan är så mycket så hinner jag inte tänka innan jag gör det jag gör. Jag är en tankspridd människa som aldrig tänker innan jag talar eller tänker innan jag handlar. Jag tar mina konsekvenser dagen efter eller stunden efter, det är ju inget att hänga upp sig över ändå man kan ju inte göra någonting ogjort. Jag skiter i vad andra säger om det eller mitt sätt att hantera saker men sådan människa är jag, DEAL IT! Men det är väll det som gör att det blir massa drama jag tänker inte och har bara en jävla massa otur. Jag är en sådan människa och har nog alltid varit det igentligen mer eller mindre. Och alla är vi olika och det här är jag hur jag är vem jag är och vad jag gör. Jag är född sådan och kommer förändras men mitt inre kommer alltid vara det samma. Blir bara så sjukt trött och kan bara inte fatta varför allt ska hända just mig ibland!! Blir bara så himla slut i knoppen av det och det tar på mig och det tar på mina vänner. Jag vill bara skrika ut allt som är inom mig allt som bankar om att få komma ut. Jag vill bara ha lugn och ro för ett tag, få gå i vila Jag har bara lackat ur i den här texten det är bara en massa svammel men va fan.... ?

/.F

F.

Some people waste a lifetime!




kiss me like it was the last goodbye


24 timmar snart.

Godmorgon.

Det har vart en låååång natt för mig i natt. Jag kunde inte somna! Jag sa hejdå till alla på msn som jag snackade med, vid 1.30- 2.00 kanske så gick jag in på mitt rum och tänkte "Humm.. jag sätter på den här filmen som jag såg för 2dagar sedan, då lär jag somna fort ju!"
Men naturligtvis funkar det inte, klockan är då strax över 3.00.  Vad fan gör man 3 på natten mitt i veckan?
Jo man tar fram bärbara datan och börjar spela harpan för det tröttnar man ju ganska fort på men ICKE! Men efter en timma kanske så var jag ganska trött på det hade klarat harpan för många gånger. Jag ligger ett tag och funderar på om det ens är värt att somna om jag lyckas ska ju ändå upp vid 7.30. Jag bestämmer mig för att det inte är det så jag går tillbaka till daton och sätter mig och börjar leka runt där, ha ha !
5.30 då går jag och fixar mig lite sen kolla på tecknatbarnprogram och drack massa kaffe. Så när min far går upp för att gå till jobbet sitter jag redan redo och har gjort kaffe till hela familjen så ser han måttligt chockade ut och mor, hon  bara tittade på mig. I vanligt fall brukar jag aldrig gå upp nästan ligger gärna kvar i sängen ett bra tag efter mor bett mig gå upp (kommer nästan alltid försent då). Nu sitter jag här igen med ytligare en kopp kaffe och ska snart göra mig redo för dagen :)

/.F







Inte min dag

Idag har inte vart min dag, verkligen inte. Börja med att jag vaknade för sent så orkade inte ta 9 bussen, senare så skulle jag ta 10 bussen då kommer jag ca 15-20 min sent bara. Men möter den "underbara" Sofia på bussen gick och drev runt på stan i ytligare 20 min. Senare när jag kommer till lektionen så är det bara en kvart kvar, mycket lyckat.
Jag skickar då sms till Jessica och frågar om hon kan tvätta mitt hår uppe på frisör, (vi har nämligen håltimma i ca 3 timmar på måndagar) men Jessicas tåg var inställt så hon satt i Stockholm och vänta på ett annat tåg eller hur det var. Men Olivia säger att hon kan göra det om det går fort för hon har lektion senare, Olle tvättar mitt hår sedan lämnar Alaa och Olle mig själv kvar med 1:orna jag står och fönar håret sätter mig sedan och läser en 2 månader gammal skvallerblaska, mycket underhållande.
Efter det kommer Jessica vi går och köper Kaffe i cafeet sedan går vi till svenska lektionen. Där fick man ju hjälp med vad som vi skulle plugga till tills provet på Torsdag och läraren var i klassrummet hela tiden så va hade alltid någon att fråga om hjälp och hon hjälpte alla lika mycket, alla fick exakt lika mycket hjälp vi hade också en stor genomgång om allt vi ska ha prov på... NOT! Efter det har vi engelska och där ligger jag lite efter men inte ohanterings bart dock, lektionen var allmän jobbig bara.
Sedan driver jag runt på stan ett tag men beslutar sedan att ta en fika med Olle och Alaa men sluta med att bara jag och Olle fika, vi satte oss på WY och börja diskutera helgens händelse allt drama, allt som händ och så klart gjorde lite planer för lovet. Har dock ett dilemma, jag får välja om att vara hemma på lovet eller följa med till gjällen med min familj, jag vill ju båda men kan inte bestämma mig.... Vad tycker resten av er ?
Allt för i dag, tjo

/.F

Kyss fienden...

Kyss fienden!
Vissa springer omkring och är rädda, visa ljuger för att klara dagen andra möter sanningen.
Sanningen kommer komma fram och när den gör det kommer det göra ont, men sanningen gör oftast det.
Var inte rädd det är bara livet.
Kyss fienden och önska att du lever. Fastnat i lögnen och lev vidare. Säg aldrig förlåt.
Lyckan lurar en man kan lämna smärtan men man kommer aldrig att vara lycklig.
Ostördhet är ett privilegium, villkorslöst.
En dag kommer det vara min tur att lämna dig, en dag kommer det var min tur att lämna er och den dagen kommer jag att bli legend.
Villkorslöst.
Tänk exklusivt.
Värkligheten är en maskerad. Samhället, alla gömmer sina riktiga identiteter och avslöjar dom genom att gömma sig.
Så heroiskt.
Varje normal människa önskar någon gång att spotta i nävarna och hissa piratflaggan och börja skära halsar.
Kyss fienden och önska att du lever.
Varje dag jag måste komma hit ser jag som en dag att få slippa, en dag närmare slutet.
Kyss fienden!

/.F


Ny blogg ute nu!

Varför jag i helafriden startade en blogg det vet jag inte jag hade vell någon fattig anledning. Men vad jag ska skriva eller lägga ut på den vet jag inte heller men det kan nog bli lite kul att se hur det här går.  Mer än så här tillägger jag inte nu så...




/.F

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0