we will,

Ja, nu är allt gjort för idag förutom träningen men jag kunde inte träna idag. Har vart duktig att betala alla min räkningar, beställt löshår till balen, köpt smycken till balen och nu är det bara tid för att plugga kvar haha! 
Så eftersom det inte hänt någonting idag så har jag inte någonting att skriva om, eftersom jag inte hunnit läst någon tidning, så har jag inget att tycka till om, diskutera eller klaga på. Så en bild får duga 

TJING!!



det kommer, det kommer,

NU ÄR ALLT FUcKING KLART.... eller ja. Jag är klar med min tre uppsatser som jag skulle göra. Sen är det bara två små, små prov kvar och matildas och mitt arbete som kommer ta typ 20min att göra klart. Sen är jag redo att ta min jävla student. Så nu ska jag hoppa in i duschen sen ner mot skolan skriva ut allt lämna in allt och sen åka runt på lite ärenden. Stressigt blir det nog men måste göras. Ska försöka hinna med träningen också.

PUSS! *jätteglad*



Det handlar inte om att glömma utan om att förlåta, det är förens då man kan gå vidare,

Varför är de svårt att tillverka och sätta in ersättningsorgan i kroppen?


Vet någon detta?

Vi möts i ett annat liv min vän,

En uppsats klar, två kvar eller ja en är redan skriven ska rätta till den lite bara men sen kommer mardröms uppsatsen som jag ska skriva i Naturkunskap B, visserligen har jag förhandlat fram en bra deel med men läraren när det kommer till den uppsatsen så jag har nog ingen tillåtelse att klaga.

Men först en liten paus innan jag fortsätter, tihihi, egentligen så verkligen hatar jag ordet thihi, det stör mig och ser så sjukt drygt ut.


BTW, var på bio igår och såg SATC 2, ja jag kan ju inte säga att den var dålig men kan heller inte påstå att den var direkt bra. På några ställen tyckte jag att att allt var överdrivet när man typ tänkte " men troligt", och på vissa ställen vart jag så äckligt besviken på "modet" 
Detta plagg springer hon runt med på en arabisk marknad,
slummen typ. TROLIGT, förmodligen skitvarmt, plus
ser ju förjävligt ut!

Men andra ställen i filmen tyckte jag att kläderna var fabuluse, Men någonting som de inte hade snålat med var humorn i filmen. Många scener där jag nästan dog för det var så sjukt kul och en scen var det så kul att publiken började applådera. De som har sett den tror jag nog vet vilken scen jag menar. Jag kommer nog förmodligen att se filmen igen men jag kan inte bestämma mig över vilken film som faktiskt var bäst, 1:an eller 2:an? 
Men absolut tycker jag att den är se värd, men jag fick en känsla av att den saknade handling de åkte liksom på semester hände saker där sen var den slut. Väntade på en handling på någotvis. Men absolut så var det en bra film mycket rolig och välgjort. Inte lika mycket sex som i tidigare dock men ed tanka på att 3 av 4 är gifta hur mycket sex kan de då bli?
Samantha go crazy, kan man lugnt säga men eftersom det är min favorit så tyckte jag att det var stört kul. 
enligt mig så är det hon som "gör" filmen. Kim var ju nära där ett tag på att bojkotta filmen, hon hade kräft innan att hon skulle ha lika mycket som carie vilket jag tycker är fullkomligt rimmligt. Hon är med i filmen lika mycket men hon visar mer hud och gör med galna och mer krävande skådespelerska skills. 

Ger som ex Friends, där gick skådespelarna ihop och sa att alla skulle tjäna lika mycket eftersom alla gjorde lika mycket och det tycker jag att den här serien borde ha följt på med. 

Ja, ja, nog bubblat nu ska jag åter gå till att plugga. PUSS

Det är inget någon av oss valde,

Ja nu är jag hemma igen, åkte till skolan i tron om att vi hade samhäll men sen kom jag på vi har ju religon, snacka om att man är vimsig nu i slutet. Men eftersom vi inte hade så mycket så åkte jag hem för att plugga så ska jag se till att bli klar med skiten. 

Hehe, sitter just nu och överväger att tatuera mig. Men frågan är om man ska göra det nu så här tätt in på sommaren, visserligen så kommer den inte sitta så att den är så mycket i solen men ändå. Har vart velig nu fram och tillbaka hela året, skulle vara kul att göra en men samtidigt så ALLA har nu tattu, så vore att inte vara en i mängden genom att inte göra en men ändå, kul grej och SJUKT sugen haha. Funderat på det så länge ändå. Hehe!

Vad tycker ni?! Hjälp mig att bestämma, beslutsångest pungt, hög nivå!


det är så¨man får hantera det när man öppnat den dörren,



- har inte hunnit de jag skulle, hehe



-Bio idag, skönt att få komma iväg för sig själv i en mörk biosalong.




blocka, blocka upp, blocka, blocka upp, blocka, blocka upp,

party igår, super kul, 
Mer orkar jag inte blogga nu. Kanske senare PUSS


Fylle mat <3
Omellett och nudlar.
Faktiskt så har jag aldrig ätit nudlar förens den här kvällen och Emmelie
var så snäll och lagade några till mig och dokumenterade min första tugga
SMå tunger

ja det var min lördag och den höll på långt in på söndag morgon.





du kan ta ditt pick och pack och dra!,

seg dag, sov sjukt länge så har inte hunnit med någonting alls idag skit tråkigt men skönt ändå, hade kunnat sovit med sov i 13timmar sen kom mamma och slet av mig täcket för femte gången och jag tvingade mig själv att gå upp.

Vad händer ikväll då? Vet inte än får se har lite olika planer att klura på.



tillit is the shit,

Jag vill bara ägna detta inlägg till alla mina vänner som jag har. 

Den här veckan som vart har jag funderat mycket på vänskap och jag är bara så sjukt tacksam för att mina vänner är bäst. Är bara så sjukt jävla tacksam. Jag vet att jag inte ens behöver skriva era namn här för ni vet själva vilka ni är, ni känner om ni tar åt er så... *blink blink. 


Sara i sina bästa dar



för en vecka sedan hade jag en helt annan bild om hur min framtid såg ut i mitt huvud,


Gillar den sista, så sjukt klantigt.
SÅ underbart söt,

SNÄLLA, kan jag få!


Satt och hade tråkigt och sökte runt och då hittade jag massa klipp som egentligen är helt onödiga, inte speciellt roliga eller intresanta som jag tyckte kan vara världa att lägga ut. Men där en av de klipp jag hittade hattar jag inte nu igen och de klippet dog jag för, skrattade så jag grät, aja synd!


lilla kjolen som guppade runt i min ögonvrå kommer vara det jag minns bäst från den kvällen,

Träffade min kära vän, granne och någonting till idag, Alexandra W. Snackade skit och skrattade och tog ett par cigg tillsammans. Så jävla skönt att ha henne hon bor nära, hon har humor och ett jävla temperament.  Känt henne sjukt länge, även om vi inte ses lika mycket som vi gjorde när vi var 14 så känner jag fortfarande att jag alltid kan ringa henne. 

Minns när vi var 14 hur vi åkte runt till alla olika kjosker för att köpa cigg och om någon lyckades var man super lycklig. Hur vi skolkade från vissa lektioner för att ränna iväg på bus, alla de olika fester vi krachade tillsammans, hur vi skrattade och grät tillsammans, eller de mornar när vi inte orkade ta bussen till skolan och vi satt hemma hos henne för att kolla på samma film om och om igen samtidigt som  vi åt ostbollar. Hur på lunchrasterna vi gick upp till Odlarskolan bara för att träffa lite folk och ha någonting att göra... ja listan kan göras lång så tror jag stannar där. 



Nu hade ni förväntat er något annat här va?,

Ja, kvällen blev inte som planerat men ganska lyckad ändå. Har bakat en kaka till praktiken och jag måste ju säga att den blev ganska bra. Inte för jag smakat på den än...

Kan inte fatta att det är min sista praktikdag i morgon känns helt overkligt. Minns när jag var där första dagen och hur det vara bara första månaden och nu är det slut. Kommer faktiskt att sakna praktiken väldigt mycket, lärt känna de personer som jobbar där bra och de är härliga  människor.  Nu ska jag snart lägga mig för att sova.


- Fikan med Matilda, var jätte mysigt att sitta i solen på morgon kvisten och bara njuta av de härliga vädret och befrielsen från att inte stå tillsammans med ***********************************************.





- Haft en fruktansvärd huvudverk på kvällen nu, som verkligen inte ville försvinna. 


jafyfanvadskajagsäga,


one for one, two for two, three for three, and then it's me,

Mina grannar har kvar julbelysningen är det okej?



Igår var det utgång, hade faktiskt en trevlig kväll. Vart ganska spåntan efter som från början jag inte ens tänkte gå ut utan hade planerat för filmkväll. Men så vart det inte fick lite sms och sen var det kört. Jag och Matilda åkte för att inhandla det goda för kvällen sen bar det av till Jonis för en förfest, vårt grogg virke tog slut ganska så så mycket alkohol blev det inte under den här kvällen. Efter Jonis drog vi ner till stan och gick in på harrys.

Hade nog jätte roligt till större del av kvällen, träffade massa roliga människor, folk jag inte sett på år och dagar så det var en lyckad kväll ändå tycker jag. 

Bilder, hihi!

deeyedavid

Dagen efter väntar på bussen, Tror jag blev kall igår. Kände mig lite 
kraslig, och nu börjar det kännas i halsen någe.



Ja dagen har vart chill, slappat på stan, fikat och varit allmänt flummiga. Kollade igenom bilderna tillsammans och jag kunde inte sluta skratta vissa bilder var ju så fruktansvärt fula, haha!



London,

Hemma nu efter en lång dag i skolan, fyld av plugg. Nu ska jag vila lite helt slut, sen ska jag åka och klippa vid 18,00 tiden vad som står på schemat efter de vet jag inte. Funderar på att ta en sväng förbi krogen vet en del som ska ut så, funderar på att gå dit och typ säga hej hej. Men får se beror på....

Nu orkar jag inte blogga ska kolla vänner äta sen rör jag på mig igen. PUSS!






vill men inte vågar,

Vänner för hela jävla äckliga slanten nu tills jag stupar och faller in i sömn.







ditt svek var det jag behövde,


MISS U AS FUCK!,


- Att jag hann med bussen i morse! Trodde de inte men okeej.


- Vart en ganska bra dag men hade gärna sysselsatt mig mer under kvällen dock.









LÖV IT!


skulle aldrig falla mig in att göra det för din skull,

Hitta denna video på Madelenes blogg och jag DOG av garv av den, skarattade så jag grät. Så patetiskt och bögen i slutet "kom hiiit.... Kom hiiit sa jag" Asså är det ett skämt eller? Haha så sjukt kul

Titta och dö (av skratt)




Hahahhah, kan inte sluta skratta, BACKARÅÅÅ

NU ska jag på en kaffe hos Jonas sen blire stan med tilda för stenhård pluggning! Puss



iskall,

Ja hemma nu efter en inte så nödvändig dag i skolan men kul att träffa flickorna. Man vill ju ändå passa på nu när det är så kort tid sen chansen att träffa vissa av dem är ju inte så stor, men att vissa flyttar är ju bara skönt behöver inte mer skitsnack i stan.

Lunch på stan med Tilda i dag, asså det är ju så bortkastade pengar för mig att köpa en hel lunch själv när jag inte är så stor i magen, äter mindre än hälften, inte kul. Men lämnade in min uppsats i religion nu så skönt att ha den ur världen måste jag säga, 14 till läraren nöje att läsa. Hon får ju skylla sig själv när hon ger ut så sjukt mycket att skriva om.

Idag blir det träna, sen plugg plugg plugg. Gick ganska bra på träningen sist så känner att jag måste keep it up YHE!
FF= Fettmafifi HAHAHAHAHAHAH hoppas ni hajar att jag skojar haha!

Möte Linda på religionen så det slutade med att vi tog en kaffe i kafet och en cigg på skolgårn i regnet och hade ett långt samtal. 

Nu blir det till att vila av, somnade klockan 22.00 typ igår men ändå så sjukt trött, sovit grymt lite denna helg. Men inatt kommer jag kunna sova lugnt känns det som. 

Nu ska jag kila, ska lägga mig i sängen kolla vänner och surfa runt på nätet ett tag, PUSS PÅ ALLA!


Kul kille, från en grym kväll på harrys i följd med en hel natt av 
shots,



Jag vill inte levea med någon som inte vet vad det är att vara en vän,



Trälig unge,


Kärlek är att cykla ikapp,

Hade helt glömt mina små dagens så kör en för idag och så får jag börja skärpa mig!


- Kunder verkligen inte se vad det var för mat i dag i skolan mer än potatis ... Trött på vatten, eller vatten och knäckebröd till lunch!





- Till mina underbara vänner som jag vart med idag,






Bilder från idag,

Älskar bodys, de är ju så jävla UNDERBARA, har dock bara två.
FIKA, WY,

Ja de va de typ.

För nu...                                                              ....

fuck you all I´m going solo,

Lugna dagen kan man nog kalla de till delvis allfall. Har inget att säga idag, inte nu allfall. Heheh bloggar senare sådanafall. Sjukt trött. Funderar på att slänga på mig de trachigaste och skönaste kläderna ja har åka till Ika och köpa mig någonting gott, tränade ju igår... HIHI

Fan vad jag fuskar ibland men jag tycker att jag förtjänar det med tanke på att de senaste 72 timmarna minst pratat med de falskaste, äckligaste och skrattretande människorna utan att göra mer än le. Tycker de är bra gjort, men nu bring it on, it was not me who started it!!

För ett par veckor nej inte ens de eller jo men så fick jag rådet var falsk, det går så mycket bättre. Nja, jag vet inte om det är sant. Jag tror på man får de man förtjänar och det förflutna kommer straffa sig i längden. 
Jag kan le och hälsa på  folk som jag egentligen inte gillar, för mig inte falsk, artig, hövlig respekt bara, Jag kan vara i samma rum som någon jag inte gillar så länge jag slipper umgås med skiten, MEN jag kan fan inte vara vän med någon jag inte gillar.
Men det är ju bara jag, jag kan le jag kan andas samma luft men jag kan inte fejka din vän. 

Litet inlägg blev det allafall.




någonting som lförut var obetydligt är nu det avgörande,






jag vet vart linjen går,

Trött som ett jävla as men fuck that, kolla ut.. ser ut att bli en fin dag idag, så god morgon godmorgon! 

Kommer bli en jobbig dag i dag massor att göra, när det gäller skola osv,  ska förhoppningsvis ÄNTLIGEN få lämna in min uppsats som jag kämpade så med förra veckan men pga av att skrivaren inte fungerade så blev det inte så, så får bli i dag.



Vill tacka Johanna för att hon är en underbar vän, känt henne
Tusen år och hoppas på tusen till. Hon är guld värd och har hjälpt mig
många gånger!

Nu är det frukost för mig (=kaffe) Sitter med dagens tidning och läser serierna och kollar mitt stjärntecken, fisk! Vill ni veta vad de står?
För er som inte ville hoppa någon rad.

Något har tagit en för dig mindre gynnsam vändning, och du tvingas troligen fatta ett snabbt beslut i en viktig angelägenhet.
Lyckofärg, blå
Lyckotal, 8


Intressant får se vad som händer idag.
Nu sa jag lämna tidningen till mor för att ta andra delen och läsa dagens fråga sen sak jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sedan sätta mig i en äcklig buss och åka till min underbara skola och träffa mina äckliga kompisar....
(ska byta två ord vilka?)



livet är skit snack, du har bara dig själv i slutet allafall,




det gör ont, men när rösten säger stop så är det stop,

Det är lite halv segt med bloggen ibland när folk inte kommenterar... Men jag ska väl inte säga någonting jag brukar heller inte vara en klippa på att kommentera saker jag heller men men. Jag är fett uttråkad just nu och har vart det större delen av helgen men ändå har helgen vart skön. Men ikväll vill jag fan gö någonting men vad?
Kim sa att han skulle höra v sig men får se om han kommer ihåg det.. Hehe!

Nu sk jag snart duscha har inte gjort det än sen jag kom hem från träningen, har käkat och diskuterat studenten med föräldrarna mina sen sen sanbbis vid datorn men nu så nu ska ja duscha. 

Puss!



det ända jag tänker på,



Kärlek,




ögonkontakt kan få dig att undra,

Livsstilsikonerna är tillbaka! "Sex and the City 2"
Biopremiär: 28-05-2010 Nu är det återigen dags för Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda att erövra New York och jag längtar ska bli så sjukt kul att se den. Funderar nästan på om jag ska gå själv på den, ta på mig antingen mjukisbyxor, köpa mig en fet popcorn och läsk  eller om jag ska klä mig "lite finare" och ändå köpa mig en fet popcorn och en fet läsk? Ska allafall bli sjukt kul att se filmfan, som om jag går själv eller inte eller m jag går i mjukisar eller inte spelar ingen roll. Kanske lite opassande att gå i mjukisar till en film som har mode som en del av handlingen? Kanske skippar mjukisarna i allfall. 

Nu vart jag lite nostalgisk så ska nog kolla den första filmen nu, hihi!









Ah det ska bli sjukt kul, blir sjukt tagggad.


I samma stund jag kände vinden från din kropp när du gick förbi mig visste jag att det var över,

har inte orkat bloggat så mycket på senare tid, men om ni visste omständigheterna skulle ni förstå. 


Går kväll hände de inte så mycket kändes som om jag satt i bilen hela kvällen och åkte fram och tillbaka till olika ställen. Västerås hem till mig hit och dit. seg som fan men men hade trevligt sällskap så gick ju allafall. 

Idag har jag inte gjort så mycket, i morse när jag vaknade var jag inte hungrig för fem fucking öron men mamma tjatade så mycket så tog mig i kragen gjorde mig en macka och ett glas oboý (mycket gott) gick upp till sängen igen stängde dörren och började kolla på vänner igen. Sen har jag legat här kollat vänner, mamma och pappa åkte iväg och spelade golf sen när de kom tillbaka så hade de köpt bullar så tog min bulla och min köpp kaffe och gick och la mig i sängen ingen. SKÖNT! Idag har jag INTE lust att träffa folk ALLS men ska ända försöka palla ner min feta rumpa till gymet allafall, men det blir nog inte för ens runt sex tror jag. 

Nu ska jag åter gå till mitt Vänner tittande och bara njuta och lossas att världen utanför min säng, mitt rum inte existerar. 

Pusspusss!


du får kalla det vad du vill men ajg orkar inte ens argumentera om det,

Jobbat i dag så fck ingen sol idag heller, tråkigt men sant! Ska snart köra mina päron till väesterås. Ser fram emot den ensam resan tillbaka. Nu hinner inte jag skriva...
Gillar klänningen,

Hela outfiten är underbar




lång historia och du till hör inte den,

KUL, sjukt kul!


Min personliga favorit av alla reklamer genom historien. Första gången jag såg den skrattade jag så jag grät



Här är yttligare en som ALLA ungdomar BÖR se på!!



Den här är bara dålig


lång historia,

har inte haft ork eller humör att blogga de gågna dagarna hoppas att det är förståligt men tänkt nu lägga ut bilder från onsdagen. Då vi hade klass dag.


Lite ölbrännboll
Så muntra
så ja
Så 

Visst ser vi ut att ha kul?!


,

Seriöst skulle döda för att kunna röra mig sådär


är det inte dom idag så är det några andra imorgon,

Försov mig i morse, var så sjukt trött. ska bara gå på sista lektionen som börjar om 40min sen är det slut för idag. Skönt som fan!
NU ska jag göra mig i ordning PUSS
ginger


Eskilstuna är vackrast på bild,

Drama, drama, vad vore livet utan den?
Kul igår när jag var med johanna, matilda och Östvik så snacka vi drama. Så säger Östvik

" fattar inte hur ni pallardrama?"
" Ja men lite kul, är det ju om det inte handlar om en själv?"
"hum.."

Ja lite kul är det kanske men man måste nog ta allt drama med en nypa salt och en klackspark. 

Idag har jag pluggat som en galning, jag har pluggat och pluggat, ett tag pluggade jag inte då jag fick min dator fixat, thihi! Då städade jags om en galning istället för det såg förjävligt ut på mitt övre plan, rensa bland kläder, små prylar, torkade av lite här och lite där, plockat ner lite disk, tagit ut soporna och tvättat känner mig så duktig. Har verkligen fått en heldel gjort!

I morgon blir det kalas, ska ut och röja... nej inte riktigt men typ hehe. 
Veckans plan,
- Onsdag, plugga tills jag nästan dör innan jag träffar brudarna knäpper några och sen blir det utgång ett tag för mig del.
- Torsdag så är jag ledig så ska plugga så jag typ DÖR, hoppas på lite sol eftersom jag inte fick så mycket i helgen pga att jag jobbade. Kvällen blire  PIZZA
- Fredag praktik, film sen kanske
- Lördag, jobb, skjuts mina päron till västerås sen är planen ovis vad jag ska göra under den tiden innan jags ak hämta de igen. 

Nu ska jag plugga vidare. PUSSPUSS!!





som om det skulle kunna hända, tänk om bitch,

Det är inte mycket kvar nu, inte alls 4 uppsatser och 1 prov sen är jag klar. Ska försöka avverka 2, kanske 3 denna vecka. 

  • Klänning 1 check
  • klänning 2 check
  • skor         check
  • Väska(or) check
  • Plan för balen check
  • Fixanaglarna tid check
  • Inbjudningarna utskickade check
  • Svar från alla inbjudningar check
  • Limosin bokad/betald ckeck
...Är det någe mer, tror inte det
Imorgon ska jag sitta ner med mina päron kolla vad som ska köpas in tills studenten, vad och hur mycket, vad har vi hemma och vad har vi inte. Känns som om jag ligger ganska så i bra plan nu.

Nu ska jag fortsätta plugga PUSS!

SOMMAR!


det är försent att rädda,

skolan nu!


Så jävla oförskämt smygg!!

säg aldrig aldrig säg bara kanske,

Godmorgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon godmorgon!

Ja, nu är jag vaken sitter men en köpp kaffe i min hand och läser aftonbladet ska snart gå och fixa mig sen är jag redo för ännu en dag i skolan med bara en lektion. 


,

Kan inte bestämma mig om jag orkar blogga eller inte....
Har haft en super bra dag idag!

kanske bara lägger upp bilder så får de tala för sig själv så kanske jag tar tag i saken sen.


Fika
Jag bör varken ha, färg eller sax och kamnära mig när jag är på dåligt humör.
HAde nog klippt det ändå men vart tidigare, men man kan ju alltid ersätta det

BÄSTA FLICKORNA


VÅR!








Det är dags,

Sitter nu i skolan, brevid Johanna som kämpar som en galninge med något arbete men det går tydligen inte riktigt som hon vill. Hehe!
Känns gasnka ruttet att behöva sitta inne en sådan här underbardag, sol och varmt . Vill sätta mig på ett fik med någon hälrlig männsika och bara sanckaskit.

Just nu sitter jag vid datorn och gör allt som jag inte borde göra.  Nu ska vi nog snart gå och äta. Hoppas på god mat är hungrig, trött på att dricka ett glas med vatten till lunch och på sin höjd ta en knäckemacka. Vill äta någonting, men pga av att jag är så fruktansvärt kräsen när det kommer till mat är det inte mycket som min mage tillåter inta magen. Men men vad ska jag göra liksom bara se glad ut och kolla på medans de andra mindrekräsna människorna vräker isig sin mat medans jag sitter och smuttar på mitt vatten.

Nu ska jag gå!



när rättvisan väljer att vara tyst,

Nu tänker jag lägga mig och sova för jag ska upp tidigt, lång dag i morgon plus man behöver lite extra kraft om man är jag och går.......................... Ja jag ska nog inte utveckla den meningen, *blink blink*

Nöjd med helegn som vart, vart en rikligt lång helg även om jag jobbade fredag lördag känns det verkligen som om det var lång helg men känner mig inte utvilad för men fucking ören men ändå.


Jag tror inte på gud, gud tror på mig,














Kyss mig och jag känner att jag lever,



när ska det bli mer?,

- Orkar inte röra på mig idag, just nu ligger jag i sängen och typ är död.. varför vet jag inte.



- Slagstaglas va nice och utgången igår var ganska skön igår.




Ses framåt mot veckan, ska tydligen regna till helgen igen. Jag vet inte men ska bli skönt att få den här veckan att komma igång. Nä känslan nu att jag kommer börja babbla som fan nu om  jag inte slutar skriva så jag slutar skriva nu.


saken som inte gör det roligare,



Bilder från igår! Hade en skön kväll!


Hangover,

känns som om biostolarna kommer bli riktigt varma i sommar av min häck. Kolla in de kommande storfilmerna inför sommaren HÄR! Några regniga kvällen kan det gärna få bli i sommar så man kan krypa in i bio mörkret, mjukisbyxor och en FET popcorn!





you must love cartoons



Ny karate kid film med Will Smith son som the karate kid
De säger att det är den sista filmen som skall göras,
det är ju så att man måste se den.
Parodi på beck, och andra Polis filmer, Kommissarie Späck

(Bilderna är lite olika stora och jag bara
orkade inte fixa det, är bakis idag,
lägger in bilder från igår senare)



OCH DET KOMMER MERA MYCKET MERA KOLLA här!




when the stars shine its brightest, I could not think of anyone but you,
















Ibland är jag bara för feg, jag vet vad jag vill ha men jag är bara feg. Tråkigt men sant! ,

Slagsta glass i nyss med David, sen hem åt en fantastiskt god middag hemma och nu.. Ja jag vet inte Skulle nog vara med Rebecca men får inte tag på Qvinna. Det visar sig väl, någonting hittar jag nog på. Det är ju lördag.

Vädret är underbart och helt FABULOUS!

long time ago,




,

Jobbat idag, så har inte hunnit varit i solen så mycket men mellan kunderna så stod jag utanför salongen och små sola lite hihi!
Nu blire slagsta glass!!


fuck life and just live it,





ja men då blir man ju en bra männsika,

Nu är jag hemma... 


- Vart lite halv sjuk idag så har känt mig jätte hängig och jätte nere bara så det var tungt att jobba idag.


- Blev bjuden på lunch.





Ja, folk har ju beställt studentmössor nu men någonting som jag blir lite humm... över är att folk inte beställer mössor med sin linjes färg utan tar en färg som är snygg bara... Liksom om du gått en linje i 3år vill du inte ha den linjens färg på mössa? Tycker bara att det är konstigt och förstör lite av hela grejen men att alla linjer har olika färger. Känns som om de lika bra kan skita i att ha egna färger på de olika linjerna.. Men det är ju bara min åsikt.



vänskap på bild,



Ibland önskar jga att man kunde göra som man kan på msn i verkligheten. Jag vill kunna blocka personer, låta de vara kvar jag kan se de men de kan inte se mig, ellerom jag så känner blockaoch ta bort de kan inte se mig och jag kan inte se de.
Vore inte de super skönt?

Är på praktiekn nu och det är lite halv segt, känner mig ganksa hängig och vill bara hem och stänga in mig i mitt rum, dra ner gardinerna så det blir becksvart och för en tid lossas att verkligeheten utanför mina fönster inte existerar. Den här helgen tänker jag hålla mig för mig, totalt igronera omvärlden till jag känner att jag vill ha någonting med den och göra igen. Jag tänker lossasblocka världen för en helg.






jag dansar aldrig nykter,

Snart är det praktik dags, är ju inte så där jätte pepp, har sovit skit dåligt och drömt massa otäcka drömmar. Måste skynda mig ska köra mor till tågen nu också.
PUSS



En fucking månad kvar

Plåstrar om lilla tossingen för att orka kvällen
Så glad att jag har dig, Love to U your crazy mother fucker
Nu är det bara en månad kvar i skolan sen är jag äntligen fri.
Det var kul igår, vissa vart ju mer packade än andra.


okej?,

kommer typ dö av fettma allså, skulle ju träna men de ringde från salongen och undrade om jag kunde komma och jobba och självklart sa jag ja. Jag valde arbete för en slimad kropp. Haha!

Nu ska jag träffa Kim sen mot salongen. 


Vill tillbaka (Thailand 2008)


nej, glöm det,

Fick mig en chock när jag kom in i på naturkunskaplektionen, jag hade glömt de men det var i dag vi skulle "leka" med döda grisar... Nej tack för mig! Aldrig i mitt fucking liv.

Nu ska och Tild snart gå och träna. Sluta för idag tack för idag!

PUSS ikväll blire fest


20kr/ ** värt att offra vänskap?

Sådant HÄR gör hig så jävla förbannad!
Seriöst, hur i helvete kan man det förstår inte jag.... så jävla omänskiligt!

Tycker att det är skandal att sådana här saker inte tas upp mer...









snart,


- Min beslutångest när jag skulle fika med Tilda, ångrar det jag köpte nu.. Haha

- Träningen, mycket nöjd!


du kan säga vad du vill, ni kan säga vad ni vill, ni kan prata om vad ni vill, för jag vet sanningen,

Håller ni med?


Jag och Robert har en intressant diskunion på msn nu om, träning och om hur smalt är okej, vad är sexigt osv.. Ganska intressant.


lek, lek, lek, du vet att livet är på riktigt?

Asså seriöst kolla kroppen på henne, nästan så jag byter "lag" OMG!

Jag gillar kendra, hon har personlighet, humor och en så sjukt unikt skratt. Hon är sig själv i alla lägen och står för det hon tycker. 


pirrar lite lätt,

Tränade med Tilda i dag, den bruden asså....

Det gick mycket bra och är sjukt nöjd med min träning som jag gjorde ikväll och mer blir det i morgon innan jag ska supa bort de tränings passets jobb men men. 
Börjar bli mer och mer taggad för imorgon. Ska bli sjukt KUL 


Så här ser mig planering ut för morgon dagen:

  • Skolan, 2 lektioner, sista instäld

  • Stan byta en klänning och lite andra ärenden

  • Träna, med Tildi

  • handla det "roliga" för kvällen

  • Hem till mig, jag och Tildi fan ska fixa oss peppa för kvällen

  • Sen kommer resten hem till mig och det blir förkrök så det bara skriker om det, 

  • Sen krogen, utgång, in i dimman och mot ångest dagen efter
Tycker det ser lovande ut ju, inte ni?!

Längtar till sommaren när man kan ha förkröket hos mig på baksidan med grill alkohol och de bästa vännerna. Minns förra sommaren, satt ganska mycket hos mig och förfestade och det var så sjukt härligt kvälls solen, musiken, gemenskapen och förväntningarna för kvällen.Aja ska inte börja babla på nu om minnen från förra sommaren .. nu ska jag hoppa in i duschen.









spännande,

Det var dans träning för balen idag, jag och min partner Henrik Nilsson hade dragit ditt våra rövar för att se vad de var de hade att erbjuda. Ja vi dansade som kungar på dansgolvet och jag måste erkänna att jag vart ändå lite imponerad av henriks rörelser. Han hade ju lite flyt i sig!

Ja, innan det så var dagen inte så givande, en lektion som var enbart genomgång i och sen slut, jag och Matilda tog oss friheten att sätta oss på Expresso hous och fikade i solen. Fan va mysigt de har fått det nu nästan så jag blir tungen att svika WY för ett tag, dessutom så hade de sol då.Sjukt mysigt att kura ner sig i soffan där och snacka skit och kolla på folket som traskade förbi.
En tjej som gick för bi hade ett så fult hår så det va galet. ( Yrkesskada) Hon hade RÖD utväxt och bruna längder. Men men klantigt måste jag nog säga.



one moon, one sky, one life... ,

Inom paranets, Måste tillägga ens ak innan jag somnar men idag så hände någonting som jag aldrig trodde kunde hända men jag blev påkörd av en sådan där rulator man kör runt på. Och killen som kör på mig ber inte ens om  ursäkt.... Iriterande  bara för att han sitter i rullan så behöver han inte be om ursäkt eller?!  Om jag råkar gå in i någon säger allafall jag förlåt eller ursäkta!
Tycker att det är ohyfsat bara...
INTE OKEJ!



- Ingenting eller jo jag fick äntligen se den där skräck filmen jag tjatat på Kim om att jag ville se..



- .... Filmen som jag tjatat om, skräck filmen var inte så jätte bra. Inte så bra som trailern visade men ändå okej så!



I mitt helvete är det tystnad som ekar,

Ja, nu har det vart dåligt med uppdatera måste jag nog erkänna. Men det är faktiskt så att jag har ett annat liv som har tagit mer tid än vanligt och ett humör som inte skulle lyckas blogga om några trevligheter.

Dagen i skolan var lite havlmeningslös men va fan. Det börjar dra ihopp sig och jag känner att jag vill spendera så mycket tid som möjligt med de vänner jag har i skolan som jag snart inte alls kommer se lika ofta som önskat. 
Köpte min studentklänning i dag men osäkerheten ligger kvar. Men om jag väljer att behålla den så är allt fixat nu förutom smycken.

Jag vill Säga grattis till Tildi och Thure som klarade gesällen och till er andra FAN va bra gjort. Alla kämpade på bra och gjorde ett suveränt jobb!


Nu är det snart lägg dags imorgon blir det skola, jobba arslet av mig och träna med tilda, sen förhoppningsvis ska jag hinna med att söka lite jobb, annars får det blir på onsdag.

Imorgon lovar jag att uppdatera med lite spännande saker. 

(idag har jag tänkt lite extra mycket på hur det var när jag gick ut nian, på mig och sofia när vi gick i samma klass, hur det var vilken stämning, vilka förväntningar och vilka framtidsplaner man hade. Ja, det är ändå inte så länge sen jag gick i samma klass som det fullafan men ändå känns det som en evighet sen... suck saknar henne och tycker det är tråkigt att jag inte kommer få ta min student med den pinglan. Men får tänka så här hon får fira våra studenter två gånger)
Puss


,

Skolan nu då. Även om jag skulle ta elva bussen så lyckades jag försova mig så jag fick springa till bussen. Ovanligt!
Snart ska vi betala lomon som vi ska åka med på studenten, fyfan va kul brudar! Ska åka limo med de jag tycker mest om i hela världen! Puss på er så T.A.G.G.A.D!!! Kommer bli maxat!




du kallar mig hjärtlös men jag är bara bra på att överleva,



- Poker lätt, det  var så jävla kul!




- Inte gjort så mycket så vet inte riktigt värsta, men är väl att jag inte gjort någonting spc....




livet har ett lyckligt slut även om vägen dit är besvärlig,

helgen har vart super chill, skönt måste jag erkänna men tänker inte behålla det lugnet för på onsdag tänker jag supa mig redlös och löpa amock.  Haha!
Har inte gjort så mycket alls kolat film skulle jag nog bara säga, spela lite poker igår även. Trodde inte det skulle gå nå vidare eftersom jag inte spelar så ofta men jag spelade skjortan av grabbarna. FAN va kul det var!

Sara är på G hit för att ge min pengar för limon. Kommer bli så galet kul! Sen blir det fika med en kompis på stan.

Puss på alla nu ska jag äta snart.

horunge,


i´m gonna fuck you up,


haha,

Jag log mot dig samtidigt som mitt hjärta grät,



Har inte hunnit med så mycket, mest sovit och letat mig galen efter min mobil. Men nu är den åter funnen igen. Jag borde inte ha mobil, den försvinner bara...
Hur ska jag spendera kvällen? Jag vet inte än, ingen lust att göra någonting spc ringer nog Jocke eller Kimi och kollar om någon vill se film med mig.

done,

Rädda de små djuren. Tänk om allt fler kunde följa dessa exempel. Det är många rika som köper päls bara för de kan. Säljarna kan iomed det höja priset lite grann. Klickade runt igår och det gjorde med förbannad när jag läste om om pälsindustrin och djurplågeri. 
Jag förstår inte att man kan göra  någonting mot något så oskyldigt som, kaniner minkar och självklart de andra djuren! Ett djur är försvarslöst och kan inte skydda sig, hur fegt är det inte. Och hur brutalt är inte sättet de dödar de små liven på. NEJ TILL PÄLS!





















say what?,


Tiden är inte inne,

Till dig tilda... om du minns?









hiányzol, hamarosan találkozunk! (Fogalmam sincs, ha igaza van, de remélem érted)

Bilder från skolan idag, Alla VAR SÅ ROLIGA!
Panik,
plugg, och slappning,
systuga, vi gör allt på frisör. Matilda kämpar
Kämpar,
Thure kämpar,
funderar,
kämpi,
Jag, BJUDER på den
Papparatzzi




KÄRLEK <3 får jag ta med när jag slutar?

Vårsol, kaffe cigg. Älska balkongen på frisör!

Vi som var helt slut i dag och flummade runt en del,
Sen kom suss, var tvungen att vara seriös,
..... eller?
Saknar dig i skolan <3 Älskade fula vän
3 röda slingor och en mörkare brun i resten av håret. resultat  kolla
verkligheten. Men snyggt tyckte jag det blev

Smygfotta Tilda lite ;)





LYCKA TILL NU ALLA BRUDAR I KLASSEN!
HÅLLER TUMMARNA FÖR ER LÖRDAG, SÖNDAG!


För snart tar vi studenten!




Om jag inte är perfekt så lete efter den som är det och stick,

Dagen har vart chill skolan, segt men ändå kul suss kom dit så fixa hennes hår vilket var kul och blev bra.

nu sitter jag hemma hos jocke och känner mig lite däven, ska tvinga han till att kolla någon film som JAG vill se. Se hur det går. Kom till han oanmäl och tydligen så låg han och sov.

Mu ska jag åka och köpa cigg till jocke.

Puss skriver sen och ger bilder från dagen.


säg ingenting, I know,

Ja, nu är jag i skolan. Kundpasset har nu hållit på i 2 timmar snart. Jag har redan klippt min kund och det är några enstaka kvar nu. Klassen panikar sig lite smått men med helt förståliga grunder.
Kan ju inte klaga så mycket på vädret men jag måste ju säga att det fortfarande är lite kyligt i luften, inte den där varma luften än. Tråkigt. Men det borde ju vända snart.

Nu ska jag åter gå till attt springa runt, ska väl vårstäda salongen lite grann nu. Dagen ser lång ut, halv sex är min slut tid. Efter skolan ska jag hem äta och sen iväg och klippa Denis.

Nu ska jag gå och busa med Tildi.

PUSS






jag kan inte rå för att jag är som jag är,



" Let the rose glow and the stars go out.
We feel that we are again on the day I return. You will find your peace when the bridge to my heart is closed. I fell down a ladder when I return, I will cry for you in the faith that you will return into my heart and find peace. A peace that will stay forever. I will provide you with a vase of bright roses and a black sky. I do not flee but I gotta go, off to find tranquility. You are safe here, I'm not leaving you alone..."





I might not be perfect but it's so damn close,

ja, det slutade inte som väntat denna kväll men haft en ytterst trevlig kväll med min trogna  följeslagare och en av mina äldsta vänner. Min kära Kamrat Östvik, även känd som bröstvik. Det blev en tur med blien mötte lite folk på vägen här och där och slutade med ett fulle drägg i bilen. Charmtrollet Johan. 

Mycket äventyr kan ske på 3 timmar men inte för att de gjorde de ikväll.
Lite kul var det dock att vi satt och funderade ska vi hem nu, nja kör en sväng för bi krogarna kollar fall det är mycket med folk ute. Och där möter man ju människa efter människa som man känner. Kul kul. Vill ut jag med blir ju lite lite taggad måste jag säga. Det är synd att torsdagar är en sådan dag som jag tvingas vara seriös på. Annars hade man förtärt alkohol flera onsdagar det här året. 

Nu ska jag slå på ett avsnitt vänner och sen krypa ner i sängen och typ dö. Även om kvällen har vart helt underbar och super duper trevlig, så är jag inte på mitt gladaste humör om det beror på pms eller andra omständig heter som jag verkligen inte tänker gå in på här vet jag icke.. fuck that  och hoppas alla sover sött i natt, för jag själv har en massa sömn att ta igen känner jag. PUSS!



Bästa serien NÅGONSIN.. säg inte emot!






vilse,

Det här med att puffa på varandra på FB har jag aldrig förstått. Jag har puffat och puffat och puffat på linus nu i tusen år typ ooh ändå så kan mänskan inte sluta och framför allt inte jag..

Så nu är frågan vad är meningen med det? 
Det är ju inte som msn vibb ni vet eller så utan det står jaga att man blivit puffad och om man vill puffa tillbaka.
Hum...


,

Asså jag förstår inte vart vissa får luft ifrån alltså?
Vissa människor är ju bara för mycket.

Vill ha dessa byxor så jävla mycket!


saker vi inte kan styra över kommer ändå hända,

Idag har jag vart med tildi, vi åkte til Dj-skolan. Visade henne hur mitt liv där såg ut. Det var kul att komma tillbaka och uppleva lite gamla minnen. Men när jag är där och hälsar på så saknar jag sofia så sjukt myckt. VI hade så jäkla kul när vi gick 9:an, oseriösa, omogna men så sjukt glad jämt. 

Vit är jag glad i skolan nu med men tiderna med suss mc bob kan fan ingen slå. Humor på hög nivå, synd bara att det bara var vi som förstod den.



Har även vart runt och sökt en massa jobb. Men icke sa nicke. Så sjukt svårt att hitta jobb.




som om inget vore sagt,

Sovit så sjukt dåligt i natt, verkligen. Drömt massor med drömmar och vaknat typ en gång i timman. Så skippad lektionen i morse så jag kunde få sova lite. Fy på mig. Jag måste skärpa mig nu så e det bara men det är så sjukt  svårt. ORKAR inte skolan. 

Nu ska jag göra mig i ordning. Får allafall träffa träffa brudarna kul kul kul.

Puss på alla!



kolla mig i ögonen och säg att jag ljuger,

HAR HITTAT MIN STUDENT KLÄNNING NU!
eller...?

Nej men jag hittade den klänningen som jag verkligen kunde föreställa mig i på studenten, men självklart med mitt idiot huvudtänker jag äsch köper den sen och poff så var min storlek slut, tuna park, stan OCH Västerså som jag bad de ringa till. 

Nu har jag letat klänning sen i julas och jag spenderar kanske 2-5 timmar i veckan och letar på internett  sen ska man plussa på den tid jag spenderar i stan, och tuna för att hitta den jävla klänningen. Asså jag lovar har så god lust att springa ut naken nu, fatta vad snyggt, tuttar som guppanendast klädd i ett par sky höga klackar och en student mössa som btw är så sjukt snygg och mina skor är för att dö för. Så jävla förälskad i mina skor. 
Provad dem ett EX antal gånger innan jag köpte de.

Om någon vet vart man kan hitta en klänning så snälla berätta, i desperat behov av hjälp!

Klaga inte på min humor, då får du spö.

Guldlock fick 5-6år för olaga intrång,




Haha, ett gått skratt förlänger livet, bra att man har dålig humor då * Blink Blink



heroiskt att kasta ett kort?

Falska vänner. 

Ja, några sådana har man ju mött på under de år man levt men jag tycker ändå att det blivit mindre och mindre med åren. (låter som jag levt i 100år men...) Jag tror att det beror på att man börjar bli stor nu, man börjar ta ansvar och man börjar "välja" de vänner man faktiskt vill ha nära och de man bryr sig om. Men det måste ju finnas de som är lite efter också,  finns ju de som ligger kvar eller precis kommit in i 14-is stadiet. 
Löften existerar inte och vänskap waht tha fuck is that?

Och jag har ju turen att möter en sådan barnslig fitta, som jag trodde att tag var en vän men visade sig vara en lögnare, svikare och gjorde allt annat än brydde sig. Men man lär sig av sina misstag! Och förlåta PUFF inte på min världs karta finns det inte i detta läge, det har jag gjort för - jag har förlåtit, jag har blundat, jag har gjort en de andra som jag inte burkar göra bara för att jag just inte brukar göra det.
Men man kan inte lära gamla hundar sitta, slyna alltid slyna!
Men fuck that, nu ska jag till David på kaffe. 

Pusss

ingen kommentar till dig, men tyvärr en till dig,


- Ja, svårt att komma på någonting för idag har det verkligen inte hänt ett smack. Men hummm... Men det får väl blir som der blivit de senaste gångerna känns det som men solen. (fast jag tyckte inte att det var så varmt idag men sol allafall)


- Ja, att det vart så fruktansvärt segt. två lektioner bara med en fet håltimma, INTE OKEJ!


falsk, falskare *********************************, Slyna,

Ja, seg dag fyfan. Somnade på soffan när jag skulle kolla slutet på ett program. Värdo!
Piffa till mig efter min oplanerade powernap, till mormor sen till gårn. Mys mys!
Nu ska det klippas men denna gång nyktert, ska klippa moder jord en snabbis sen om jag hinenr ner till stan så ska jag ta mig en kaffe på mitt nya favorit kafé. Så jävla skönt att något fik i denna stad har kvälls öppet. Älskar och fika det är så mysigt, social och så avkopplande. 
Imorgon blir det film film film, ska kolla på en film som Kim och jag laddade ner i söndags som jag bara har gått och väntat på att få se nu. Mycket roligt!

Nu ska det klippas
PUSS!


,


säg någonting tungt,

Jag vill göra någonting, jag har precis duschat och är nu fräsch och fin igen eter dagen. Nu vill jag ut och göra någonting det är ju ändå så fint väder och klockan är inte så mycket än. Men vad? är det stora frågan kan någon hjälpa mig? 

Den är bilden är från H&Ms hemsida och jag tyckte faktiskt att klänningen var ganska så fräck, gillas?

om jag inte är det borde du inte vara i min närhet, du borde hitta den som kan ge det jag har förlorat,

Skolan, sög ju inte lite idag. Två lektioner och en FET hål timma kul!

Ja som jag sa i tidigare inlägg så är det ju faktiskt så att jag har börjat träna och dessutom köpt mig ett gymkort. Men det där med träning är inte min grej även om jag nu har kommit till insikt att jag faktiskt måste skärpa mig och tänka efter lite när det gäller mat.
Men jag är ju en sådan matglad människa och att små äta och smått och gott är ju faktiskt det bästa.

Att ta en fika efter skolan kaffe och då och då någonting gott till det

Mackor, älskar en färsk macka när man kommer hem efter skolan och lägga sig i soffan och bara glo på någonting dåligt på tv medans klockan tickar,

Sen är det ju middag också, det kan man ju smälla in sig en del om det är god mat

Sen kanske jag åker oh träffar någon kul person och när man kommer hem innan man ska lägga sig så ka man ju ta någonting gott..
eller varför inte ta en bil tur till Donken för en kvälls bit med någon rolig kompis

Då har jag hoppat över alkoholen man häller i sig på helgerna och lite chips här och där dagen efter,

Det är fan ett under att jag inte är smäll fet. Specielt med tanke på att jag knappt cyklat efter jag fylde 15 då jag införskaffade mopped och för dryga 1 år sedan blev min cykel snodd, sen ett körkort efter det ojojoj, Må tacka mina föräldrar för de gener jag har ändå.

Nä träning är inte min grej, ligger hellre i soffan två timmar sen träffar en kompis eller liknande, sätter mig på ett kafe` istället för att ut och springa eller hit the gym. Men om man som nu måste träna s¨å är ett löpband bättre än att ut och jogga.

Med detta inlägg kanske jag nu är officiellt en tjock person men fuck that jag gillar livets goda. Jag är en slpp människa gör inte mer än vad som behövs göras. Med att jag är en slapp och slö människa betyder inte att jag inte gillar när det händer saker, det får gärna hända en massa för mig så länge jag slipper anstränga mig... *Blink blink.  Har alltid vart och kommer alltid vara.

Men ta mig fel inte kommer mitt nya gymkort ligga i plånboken och mögla nej nej det ska fram minst 3 gånger i veckan.
Så nu alla flickor håll hårt i era killar för fan va snygg jag kommer vara till sommaren.



kommer aldrig gå att laga,

Hör och häpna jag har, Filippa Ebba Westerberg har börjat träna nu. Ställde mig på vågen i helgen och i samma läge insåg jag hu kort tid det är kvar tills jag tar studenten och tills bikinin ska på.  SÅ nu fram tills studenten är det träning och nyttigheter som gäller, ingen bulle till kafet vid fikat osv.



Fortsättning från valborg



vad hände där? ;)


DAGEN EFTER


Dagen efter, henke deckade med hatt och allt 



VATTEN


Klassikern svensson svensson




ingen komentar,

- Seg onödig dag, hände ingenting i skolan ALLS idag!


- kort dag. KOm hem en timma tidigare WE!!



det var det elakaste,

Bilder från valborg




















Det går segt som fan att ladda upp bilder nu, så fortsätter senare möjligen, ska faktiskt och träna!


det är ditt fel och jag vet det, alla andra vet det men du vet det inte,



-vaknade med feta huvudverken i lördags morse.



- Lördagen var sjukt mysig bara.

det var som en kniv i hjärtat,

Sitter i skolan nu och har samhälls kunskap men jag bara orkar inte plugga, är så jävla sopp slut på skolan att det verkligen nu inte finns några krafterkvar. Det är slut om vi får mycket att göra nu då dör jag!!


Hum.. idag vill jag göra någonting kul men vad vet jag inte. Ska klippa Tobiaz det är det ända planerat men sen.. vet icke Nån som vill göra någonting rolliget i det fina vädret?
Nu ska jag åter gå till att inte göra någonting... haha nej ska väl ta mig i kragen och göra ett försök. Men tildi fan är inte här och vi skulle jobba tillsammans. Det är ju bara så sjukt jobbigt att komma igång!


ni gör ju inte saken bättre,

Film nu med Kimi.
Puss på helgen!


ingen kan förstå,

ska möta upp Rebecca snart så uppdaterar senare ikväll. PUSS!

Du är inte bara en del av mitt liv, du är mer än halvamitt liv, Du är ingen hemlighet, du är du är någonting att skydda,

Idag har jag inte orkat blogga men som ni nog kan förstå så vart det jhu mycket igår, min 4liter boxer vin farsvann och några öl till det.

Visst finns det falska männsikro men de människorna brukar jag kuna sortera bort från min närhet men nu har jag missat en och drog en en falsk slyna i mitt liv. Visst är det tråkigt när männsikro utgersig för att vara nått annat. Det är tråkigt när vänner generellt försvinner men när en vän sviker så svider det lite extra.
Jag brukar inte ge folk en andra chans, jag brukar inte förlåta och glömma och bli vän.  Mrn jag har nu gjort det en gång aldrig mer. Men man får ju löära sig en hårda vägen. Nu får det vara nog, lättare att släppa och inte släppa in.


Lägger in bilder från igår förmodligen imorgon eller KANSKE sen näör jag kommer hem. Är nämligen hos jocke nu.



RSS 2.0