,

Livet är inte den samma.



KÄnns som om de är dags att ta ner den här tavlan.

image description

äkta,

Blev så glad när jag såg de här att jag fick tårar i ögonen..




Precis vad jag behöver höra ibland.


,

Jobba sig nu sen är jag ledig... typ!


image description

Carri... you are the one,



image description

Ett annat liv,



Godnatt!

image description

vacker,



en levande inspration och förebild!!

image description

så få min jord att surra igen,

Några bilder från lördagen.. Kan säga att vi badade i champange. 

Låter bilderna tala... Sen får ni sjävla välja vad som hände, haha!







Dagen efter, käkade frukost vid fyra.. KÄndes lite halv jobbigt. Rebeccas mor hade gjort en riktigt fet frukost men tyvärr kunde ingen va oss njuta av den för vi var för slitna. 


Men när man skakat av sig de värsta så jojnade jag upp Tom och compani för några öl. Vi delade med oss av de minnen vi hade frn lördagen och så hängde vi och hade de bara allmänt bra! 



Men var hemma skapligt eftersom de skulle jobbas dagen efter. Och kan säga att måndagen gick smärtfritt. Tiden bara flög förbi och huxflux så stod jag utanför jobbet och hade slutat. De var ett bra pass. Har samma pass idag och jag hoppas på samma känsla när dagen är slut. 


image description




,

Såg att gårdagens inlägg inte kom ut... Bittert. hade skrivit fetaste texten där jag bablade på om hur mitteer jag var på samhället och hur de från tidigt stadie delar in vart kvinnan och mannen ska står.... Kunde vart kul, kasnke hadefått lite roliga reaktioner på de. 

Kasnke skriver ett nytt senare ;)





,

Suck jobba sig nu, INTE sugen på att sätta mig på cykeln nu och åka till jobbet. Men men livet är hårt och orättvist. Just live with it! 

Vet att de kommer kännas bra när man väl är där men just nu känns de otroligt tugnt. Vill ba ligga kvar under täcket och njuta av värmen.... men nehep, kaffe sen cykeln... SUCK!

image description

Det är som när man är liten och inser hur alla dessa sagor man en gång drömt sig blind på bara är påhitt,

Jag har länge funderat på hur jag skulle reagera. Jag har föreställt mig situationen i huvudet... Men tanken slog mig aldrig att de faktiskt måste hända irl. Jag bor ju trotts allt i Eskilstuna, de är en liten stad och inte många ställen att välja mellan den här tiden på kvällen. 

Trotts att veckorna har blivit till månader så kunde en sekund sabba allt. Lyckan som stått vid min sida de senaste tiden vart som bort blåst. De var som om den aldrig existerat, nu sitter jag och stirrar mig blind på minnen men som nu är enbart trasiga och förstörda. Samtidigt som minnena smackar förbi som ett snabbspolat blidspel finns tanken, de kommer aldrig bli några nya. 
Jag försöker minnas alla stunder men i slutändan finns de bara ett kvar som kommer åter men skulle kunna tro att de är de sista minnet, minnet som fördömde den sagovärld jag levt i i alla dessa år... men de är de minnet där min sagovärld började. 
Alla känslor i världen kunnde jag känna förut men nu jag känner ingenting. De var dött. En vidrigare känsla kommer jag nog aldrig hitta. 
Kan fortfarande höra mitt hjärta slå, kan fortfarande känna hur min kropp skakade och kan fortfarande känns yrsen och illa måendet. Kanslan av att se en blanning mellan en främlig och personen somen gång i tiden viste allt. 
Frågan kommer upp då och då, hur känns de nu.. En fråga jag vill svara : vaddå för nå? Men som istället får min mage att knyta ihop sig, som får mitt hjärta att hoppa ett slag. 
Vill bara krama om mina lungor, jag vill få dem att andas igen. Jag skiter just nu i vad jag skriver måste bara få ut allt. Allt de som jag om och om igen försöker trycka tillbaka in. Känner mig inte redo att dra ut och deal with it liksom. Låt de stanna där innen så kanske de försvinner. Men just nu kan jag inte kontrolera mig, måste få säga nå.... Vet skulle annars lyssna, kasnke någon av er förstår vad jag menar...?
Jag vill öppna upp käften och skrika av all kraft jag har men hur mycket jag än skulle försöka skulle inte ett ljud komma ut. Kraften är slut. Finns inget att ta ifrån. 

Mina ord har stått stilla länge nu, längre än vanligt. Jag har alltid använt mig av text för att hantera saker. Min blogg har många gånger fått vart min phykolog men nu var de länge sen. 
Jag vill radera. Radera precis som jag gör på nätet när jag sitter och väller ut hela mitt inre, men denna gång ska jag inte radera. För kanske, kanske om jag låter de får rinna ner på tangenterna och vidare ut, kanske då kan mitt inre bli raderat, kanske de börjar läka. Om jag nu börjar skrika, nu efter all den här tiden börjar skrika kommer de hjälpa? En sann, smärtsam bekännelse…


Visst är livet så oföresägsbart? en blick, en sekund förstör veckor av lycka...

As mouther fucker va livet är hilarious!

image description

 



,


,









image description

,


image description

,

ÄNTLIGEN FREDAG!!!


Den här veckan har vart så jäva lång och jobbig och de är skönt att känna att den snart äntligen är över. Jag vet inte vad som gjort veckan så jäva jobbig men den har allafall vart de, kännt som om den aldrig tagit slut. Dels har de vart en massa åkande fram och tillbaka ( inte för att de skulle vara över bara för de e fredag ), sen har jag utav någon anledning bara känt mig nere. Men efter imorgon 16 så är jag ledig. 

Nu ska jag dricka mitt kaffe, sen ta mig till stan, bussen jobbet. PUSS på er sötnosar! 


image description

,

De var ju inte igår som man var på biblioteket...  Idag var jag på bibblan och sökte bland böckerna efter lite skit. Känner att jag behöver ta reda på lite fakta om massa så satte mig åter igen vid bänken. Kändes konstigt att sitta och söka fakta i böcker, anteckna och fundera. Men samtidigt bra, att man fortfarande vet hur man ska göra för att få fakta att fassna. 






Utöver de så har jag hängt med Alaa hela dagen. Haft de super mysigt, druckit kaffe, snackat skit och skrattat en jävla massa. 
Ikväll ska jag lägga mig skapligt... som man brukar säga. Men behöver sömn men inte bar aöfr man behöver de så blir de alltid så.. 


,

Stockholm igår då. Hade en otroligt mysig middag med daniel. Käkade brutalt go mat! och en underbar efterrätt. 
Firra till de lite granna med drickar och god öl. 



image description

FYML,

Tycker igentligen inte om Håkan men har helt enkelt fallit för låten. Otroligt fin!!!



Jag har hört att du träffat nån 
Jag har hört att han är allt jag inte var 
Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag 
Och jag hör att han är den rätte 
Ja dom säger att du verkligen menar det 
Och jag hatar att jag älskar dig 
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig 

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta 
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta 
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig 
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det 
Hur kunde du falla när han sa, 
Jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig 

Mina vänner säger: "Vakna upp 
Och sluta tänk på det" 
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare 
Livet innan det kunde jag, utan och innan 
Jag kunde haft det så för alltid 
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade 

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans 
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam 
Och alla vill väl ha dig nu 
Dom har ju väntat på det här 
Och jag hatar att jag älskar dig 
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig 

Det var en gång, det var en fest 
Och jag gick med nån för hon påminde om dig 
Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren 
Och jag gick genom den tidiga morgonen 
Den rena, tidiga morgonen 

Och jag visste inte varför jag gjorde så 
Åh, jag visste inte varför 

Jag har hört att du träffat nån 
Och den här gången är du riktigt säker 
Och jag hatar att jag älskar dig 
Älskar dig så mycket att jag hatar mig





Mobilbloggar,

Kanske borde lägga ner de där med att blogga från mobilen?
När jag har mobilbloggat och sen sitter och läser de på datorn inser jag hur mycket fel de blir i texterna. Rättstavningen gör inte alltid sitt jobb rätt. Men men, jag tror ni hajar vad som ska stå när de blir så ( hoppas jag )

Sitter allafall på tåget nu mot Stockholm. Är så galet exalterad! Ska bli sjukt spännande och se vart detta leder...
Skall förmodligen möta upp Daniel sen, var otroligt länge sen vi hängde så kommer nog bli middag eller kaffe eller nå. Ska bli kul och catch up lite!


Folk tänker ofta på vad de inte har, vad de vill ha, vad de vill göra men sällan på vad de har, vad de kan göra och vilka möjligheter man har



Så jävla inspererande, gråter när jag ser styrkan i den här mannen. Jag gråter när jag ser vilken inverkan han har på andra människor. 



,


Alaa, i got your back ;) ,

Idag tog jag bort ca 20 personer/”vänner” på fb och jag VET att jag inte kommer märka va de sen heller.
Rensade mest bland de som jag en gång i tiden kallade vänner IRL för jag kände bara att jag ville bli av med dålig och negativ energi som jag kände uppstod när de fanns där bara. Men pallade inte gå igenom typ 550 vänner för noga, sorterar väl ännu mer någon annan dag igen. Men de var ju en början, eller?

Usch fyfan, vilken jävla fittdag jag haft idag. Brukar kunna isolera mig från otrevliga kunder i vanligt fall men inte idag. De tog så jävla mycket energi idag bara.
Jobbigt när folk är otrevliga utan anledning, utan att jag ens hunnit säga någonting och även om jag är trevlig… Idag är jag fan stolt att jag inte fick flipp men mot dagens slut så höll jag på och flippa när en kund ger mig jordens utskällning för att HON tyckte si och så när jag VET att jag hade rätt.  

Är tråkigt för vissa kunder är roliga men när man har en sådan da är de svårt att hålla skenet uppe.
När jag kom hem var jag totalt SOPP slut! La mig i soffan och typ kände att kroppen var död och knoppen ska vi inte ens tala om…


Nu ska jag fan tröst äta med lite glass.. imorgon är jag LEDIG och de blir att,
- Hälsa på min gamla skola/ Oscars jobb
- Kaffe på stan
- Sen Stockholm
- Sen blir de en öl


GOD NATT!

image description

,

Godnatt Fuckers!



Mycket i tankarna...

,



De är de små sakerna som värmer. Du vet!

Tack! 
image description

,

Rött och rosa ska de va!



Så jävla snyggt!


,

Sitter och för fullt krog mot mig själv på jobbet, jag har nämligen jordens mendvärk och är inne på 3 dagen med de. Har brutalt knarkat Alvedon Ipren och vad nu skiten heter. Men inte fan hjälper de nå märkvärdigt. Känns som om jag ska leverera upp min lunch stundtals, bara för jobbigt.
Men sånt är livet som kvinna, är skapligt nöjd ändå. Brukar vara betydligt mycket värre. Brukar inte kunna röra mig ibland pga av smärtan.

Aja, de var väl ett trevligt samtalsämnet att börja inlägget men ni tjejer vet hur hemskt de är.

Dagens fundering Stockholm ikväll eller Stockholm imorgon?
Blir ju sent ikväll men att komma här ifrån är ju ändå skönt att vara borta här ifrån.
Jävla I-lands bekymmer!!


,



Bland de sjukaste jag någonsin sett. HUR I HELVETE kan man vara så OTROLIGT hjärtlös? 
De här gör mig så grymt förbannad. Hur kan folk med EGNA barn bara gå förbi och kolla?!?!?!
Finns inte ord ens att beskriva hur jag känner över de här. Gjorde brutalt ont i mig när jag såg de!!!!

image description

,

Försovit mig....

Men allt löste sig fint efter EX- antal samtal. Nu ska jag dricka upp kaffet sen åka. Puss på er hoppas eran dag börjar bättre. 


image description

,

Hemma nu, eller ja kom hem för en timma sen men har klippt pappa och fixat lite hemma. 

Tänker nog inte blogga så mycket mer idag... ska försöka lägga mig tidigt. Kunde inte sova igår, konstigt nog. 

Ska käka nötter och tänkte glo en solrog film ikväll. De var länge sen jag grät så behöver rensa ut lite av det som ligger på hö innom mig. Ja, de kan tyckas dumt att kolla någon solrig film men jag har lär mig att jag själv mår bättre om jag får ut de lite oftare. Om jag håller allt innom mig blir de kaos när de väl kommer ut.

Ska prata lite tell också, Alaa, Rebecca, Matilda troligen.. haha. Räcker inte att man umgås typ jämt!





,

Min nyktra lördag med the girlzzzz





Bilade till Stockholm för att gå til HeronCity och kolla på breaking dawn. Tänkte jag skulle ge min sik om skiten. 

Jag har aldrig vart ett direkt fan. Fassnade inte för filmerna förens i andra filmen ochd e vart enbart för att de sprang runt en massa halv nakna vältränade killar. Menar.. vilken tjej gör inte de liksom? 

Men jag har kommit att gilla filmerna men står fast vid att Robert Pattinson är en URUSEL skådis och de förstör typ hela filmen. Får ingen äkta käsnla från han. Medans Taylor Lautner, ja han känner jag mer ifrån. Känner kanslan han har i filmen genom duken. 
Vet inte om de kan ha att göra med att jag känner igen mig i den kärlek Jacob har.. 
Men sen är jag ett fan av de oväntade i filmen så tycker att de bode vart ett dödsfall som amn inte hade väntats sig med... 

Filmen var bra, kanske lite utdraget vissa delar men i de stora hela MYCKET BRA! Dock tycker jag att de är SJUKt att den är från 11år, den var gasnka så brutal och hade en del med sex att göra. Så den borde ha vart från 15år och inge annat. Men pengar är pengar, de är ju dem de tjänar pengarna på.

Men den får klart godkänt och jag typ längtar till nästa. 


Fagra...


De roliga var att vi var först in i salongen. De var gasnka häftigt att va där inne helt själva, hehe. 
Man kan skymta Hanna imitten. Hehe!



snurra min jord igen,

Mamma fylde ju år förra veckan. Vi firade henne på fredags kvällen.


Köpte två lyktor till henne. Tyckte själv att de var as fina, jag älskar
den gammeldagsa stilen. 

Men de va ett helvete att få hem paketet, de var sjukt stort, fick inte ens plats i de största påsarna de hade i afären så fick ja ett lite knyte av de. Men de var de värt, mor min blev jätte glad för dem. 

Käkade AMFS god mat och hade de allmänt bra. Jag och bror satt om skojbråkade, snackade skit med mor och far. Lagom till efterrätten så kom Rebecca, vi käkade glasstårta. MUMS!



ML I M U,

GOOD MORNING LOVERS!?


Pigg och glad... NOT 
Nä men allafall glad så nästan. Ska dricka lite kaffe nu innan jag cyklar mot bussen till jobbet. jobbar kväll idag så blir sen hem, igen :( 



KAFFe!




,,,

MIddagen var super mys! 
Käkade jätte god mat som simon lagade, verkligen super gott. han kan faktist laga mat om han bara vill. 
Sen kollade vi på sällskapsresan och satt och skrattade. svenskhumor när den är som bäst!








Nu ska jag sova jobbar imorgon ockås. Börjar dock tolv men har icke fått så mycket sömn i helgen.




Du är huvudperson i mina sämsta minnen,

Fet nyårs blåsa!!



VILL HA!!!



Vill ha!





Sitter och härjar runt på nätet och försöker hålla fingrarna i styr för att inte spontan klicka hem en massa skit. men än så länge har jag hållt mig men fan va mycket jag hittar, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha.... Yeyeye, U get it!

Men ska försöka hejda mig! Förstår inte varför jag ska utsätta mig för detta eller  plåga mig själv. Men äslakar att kolla grejer på nätet, Nu skulle bara veta hur mycket SKIT jag har klickat hem. Uppbings skit och andra saker... 

Men ska allafall hitta en klänning till nyår, vad som än skall göras så äre klänning som gäller, så om jag kommer ligga på enstrand, sitta hemma, utgång eller fest. Klänning är ett måste och de måste vara en som är förbannat fabulous. Men de är fan inte de lättaste jag är ju så förbannat kräsen. 
Vet inte hur många år som jag har brustit i panikslagen gråt över kläning, hår och smink. Kan låta lite patetiskt men jag bara älskar nyår och då vill jag att allt ska vara bra. 

Hade tänkt ha denna: 

men har ångrat mig... 


Så funderade på denna:
... men den ligegr på 1000kr och då är de 50%, vet inte när jag ska kunna använda den igen heller ( ja jag vet de är lika) 

Jakten får nog fortsätta ett tag till.. 



Ikväll blir de som sagt söndags middag hos simon. Just nu sitter jag i sportBH och ett par trasiga mjukisar ( de är för sköna för att slänga för de är lite trasiga ) och jag lär nog inte göra så mycket år mitt utseende de är ju bara nära vänner som ska käka så... 

image description

,

Rebecca har ockuperat min dator!!

Haft en bra dag på jobbet, stressig men bra. Här mina främsta och populäraste smeknamn på jobbet..
- hallå
- du
- ursäkta

Lite uttjatat nu men sånt får man leva med. Mycket att gö nu jobbar massa kommande månad, vilket är bra, cash is king!

Ikväll blir det söndags middag hos Simon med Hanna och VD. MYS!!!!
Ska bli spännande och se vad han har hittat på för käk, vägrat berätta, haha!


,

Just druckit upp kaffet.... Ska strax åka till jobbet.


Är otroligt nöjd med min helg, sömnen kunde vart bättre men annars har den var helt underbar!! Berättar om den sen nu ska jag killa.. Puss på er!

image description

visst är de konstigt,





De är tråkigt när man har så mycket läsar att de inte är någon som komenterar. Jag är inte så petig med namn, tycker bara de är kul med kretik oavsätt om de är bra eller dåligt.  KOM IGEN!



Nu har jag allafall, vart på min absolut sista möte... Var på de igår.

När jag satt på de mötet pratade vi väldigt mycket om de år som gått och jag insåg då hur mycket mitt liv har förändrats. 

De är få vänner jag har kvar som jag hade för ett år sedan. De har verkligen förändrats. Jag har soterat ut alla idioter ur min nära krets och har ytterst få kvar men de jag har kvar VET jag kommer ställa upp för mig till 1000. De finns för mig precis som jag finns för dem. De vänner som jag haft senaste 7åren har nu ingen större del eller betydelse i mitt liv. Och de nya vännerna jag funnit är guld värda.

Jag har gått från seriöst förhållande till singel. Har verkligen lärt mig att uppskatta livet som är när man är singel. 
Att man inte har någon som " räddar " en, tröstar en, tar hand och bryr sig om en på de där speciella viset. Har lärt mig att de inte behöver vara så jobbigt. Har lärt mi att ta hand om mig själv och blivit en otroligt stark kvinna (?) av de som avslutade förhållandet och på devistet de blev avslutat. 
Ser mig själv som stark och beslutsam och tycker om mig själv mycket mer. Visst har de vart jobbiga stunder men kan inte låta bli att se de bra som har kommit ut ur de. Känner mig fri, på nå konstigt vis. Fri från ett förflutet som förut aldrig verkade ta slut.

Jag har bytt jobb 3ggr senaste året och genom de så har jag verkligen insett att de är att jobba med männsikor jag vill och kommer göra i framtiden. Visst saknar jag mitt förra jobb ( industri) men de är pga att jag hade de bästa kollegorna man kan tänka sig. Christian och jag hade en grym tid på jobbet, fruktansvärt kul, kunde skämta men kunde samtidigt va seriösa när debövdes. Var effektiva och kunde prata om allt. 

De är nog de tre största faktorerna som har ändrats i mitt liv. De har kommit med positiva och negativa erfarenheter, vissa hade jag gärna skippat och andra hade jag kanske gjort anorlunda. Men man lär sig bara av sina misstag och jag har lärt mig en massa. 

Sen har jag även lärt mig mycket mer om att stå upp för mig själv, inte ta skit och framför allt att inte kassta skit. Jag håller mig på mitt hörn och bryr mig inte så mycket. Drama är inget för mig.. men ändå har dramat en föråga att hitta mig men de är en annan sak, hihi! 


Som livet är nu är jag väldigt nöjd. Jag har få men UNDERBARA vänner, en familj som stöttar och ställer upp för mig, en spännande framtid, ett avslutat förflutet och ett underhållande nuet. Vad mer behöver man? 


Bilder från ett år tillbaka...





You ! ,

Sitterpå jobbet, har just haft min lunch. Jobbar till 17, de känns skönt ändå.

Igår vart de bara hemma mys med Rebecca, möl, mjukiskläder och film. Mycket lyckat. Så jävla skönt att bara ligga i sängen och dega en hel kväll med henne. Idag blir de bio!
Bloggar när jag kommer hem. Puss!!


,

Jag bara älskar de här klippet, kan dan inte annat än skratta. Tycker de ör så brutalt kul, blir på galet bra humör av de!! 



image description

,

Åkte till Stockholm igår kväll. Hade en mysig hemma kväll med film.

Trotts att vi somnade varken sent eller tidigt så var jag yber pigg imorse och vid åtta var jag klar vaken, jag menar hur ofta händer de... mig?
Låg och halv sov till halv nio, kolla lite tv och gick upp vid 9,45 kanske. Sjukt ju!

Idag blir de möten och sen shopping. Dock är de tråkigt för de är ingen shopping åt mig utan det skall inhandlas presenter. Men de är väl kul de med.


det kanske är början på nå nytt,

FUCKING LEDIG IDAG!

image description

känns som om de hjälper,

Men hur sorligt är inte de!?







Nej inte helt okej, men detta är de låtar som jag bara behöver ibland. 













image description

Stirrar mig blind, blind på minnen, trasiga, vaga och förstörda minnen,


image description

,

Jobba sig lite granna nu då!

Jobbar 12-18 idag. Vad som skre ikväll är osäker men oavsätt hur de blir kommer de bli mys! 
Imorgon är jag ledig och ska spendera dagen med min handra hälft. Otroligt taggad på helg. Fredag ska mor firas som fyllde år igår. Vi firade inte direkt henne igår, jag lagade maten och sen åt vi bara. Pap var inte hemma så får bli på fredag. Vi ska käka frbanna go mat, mysa tillsammans hela familjen, Kanske blir de nån film. Sen får i e om jag håller mig hemma eller vad som sker. 

Lördag blir det bio med två grymma tejer, Rebecca och Hanna. SUPER EXALTERAD!

Nej kaffe nu sen ska de ut i kylan, cykla till buss fan! 



image description

Ja, jag får lite B-humor vid den här tiden på kvällen, inge fel med de,

Lite, lite kul...




image description

,

Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag utrycka det i klartext
Du är helt klar en mycket speciell
Universum är vigt åt dig själv
Djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan
Vi hörs

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör


Jag hoppas
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

Jag hooka' dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig


Hälsa till satan vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
..resten av ditt liv
Du får leva med det..

Du spela mina närver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsåkning går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag kännetr
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, 
asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta, 
så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina *ögonlock* så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha



image description

once upon a time I thought I needed you

Godmorgon?!




BLEV INTE PUBLICERAT







Suger börjar inte jobba förens 16...... 

MOGET... aja nu blir det kaffe, kaffe, kaffe och en cigg. Ska sätta mig på altan fundera på livet så man har de gjort för idag sen blir de att ringa till mina pärlor.

Ringa till..

♥ Rebecca, kolla hur hon mår om hon är på jobbet eller om hon är hemma.

♥ Matilda, Har en del att prata om.

♥ Alaa, för att jag saknar henne och måste berätta för henne om min helg och kommande vecka. 


Efter detta så ska de städas och tvättas här hemma. De är kaos... eller nja nästan och ska frsöa ta tag i de innan de blir kaos som alltid annars. Medans jag gr de ska jag ha i lite hårinpackning och dra på mig en ansiksmask, 
Efter de blir de att rulla till stan traska runt där, gå in å telenor och kriga lite, kolla på present till världens bästa mamma ( min ) och kolla på saker som jag vill köpa men lovat mig själv att jag inste ska. 
Håller på och drar ner mitt shoppingberoende och sparar till framtiden. 

Nä, kaffet ropar. 

Hoppas ni får grymmaste dagen, love ya! 



image description

,

Förmodligen en av debsta filmer jag sett, The Devil's Double


Verklighetsbaserad


Saddam Husseins son, äldsta son Uday och hans utvalda dubbelgångare. 
Uday är besatt av tre sakex Sex, knark och våld. 
Hans dubbelgångare tvingas med på en massauppdrag och blir vittne till allt den sadistiska sonen sysslar med. 

Den är otroligt spännande och man kan verkligen sätta sig in i den eftersom man vet att de hänt. 
Jag hade inte så höga förväntningar när jag började kolla på den men kan säga utan tvek att de är blan de bästa jag sett och ajg kommer defenetivt se den igen. Rekomenderar!

Filmtips till ilkväll kasnke? 



image description

De är ju bara vi som är så,

Nu har jag två kvällar i rad åkt bil med Östvik. Vi har i bilen pratat om allt mellan himmel och jord, lyssnat på musik, sjungt " All by my self" med höga mycket oljuva stämmor och även lyssnat på "ligga med P3 ". 
Och jag har kommit fram till att programet ligga med P3 Rockar, 1, de levererar bra musik,   2, de har skna samtals ämnen  och   3 de är väldigt fri språkiga. 

3 saker som faller mig i smaken. 

Men kan inte fatta att de kan vara så underhållande att sitta i en bil med en snubba som jag känt typ nästan hela mitt ( jag menar borde jag inte tröttnat på han? ) och bara driva runt. 
Men de är de, vi sjuker högt i kör, näst intill skriker ut sången, skrattar åt gammla goa minnen, funderar på kommande minnen, diskuterar livet jobbiga och bra stunder och får varandra på bra humör. 

Va lite däven idag så då var de Oscar som fick komma och rädda situationen, han tog med en öl till mig så åkte vi en sväng. 
och lyssna på detta.... inte bara va det en öl utan den första ölen han någonsin köpt. Vilket preveligium! 

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova är yber trtt. Men de känns otroligt ensamt.. Haft Rbecca här två nätter och nu blir de ingen som snarkar här, ingen att dricka kaffe med i morgon bitty... 

"Trots den långa tysta stund med en kaffe och några minuter kortare av ens liv i                               vänster hand, så kan sådana stunder kännas som om man har haft ens livs bästa samtal ibland."


image description

,


image description

Grattis på födelsedagen Oscar Östvik!

Idag fyller min Älskling år. Stort grattis till han. 


Älskar dig så mycket, du är som en bror för mig! 
GRATTIS MIN ÄLSKLING ♥ värdens bästa Östvik, världens bästa kille. Mannen i mitt liv!!! 
Välkommen till vuxen livet!!

image description

Så blir de ibland bara,




Haft min älskling här inatt. Känns otroligt skönt, behövde verkligen sällskapet, har även samma tur ikväll, plockade upp skiten vid tåget idag och nu ligger vi i sängen redo för en fett skräck film. 

( Klicka länken, GRYMASE inlägget ) 





Detta är till alla som snackar.. 

Ja, jag vet att jag var väldigt vinglig på fötterna i lördags, de har väldigt många talat om för mig. Men med tanken på att jag tapade minnet på vägen så har jag fullförstålse för de.
Men jag hoppas att ni hade kul åt de allafall. Men skapa intryck, lämna avtryck, life moves on.
Till de som hjälpte mig tack så mycket, upskattar de och jag hopaps att de som gjorde vet att jag uppskatar de och kommer komma ihåg de. Hjärta till er! 

Hade allafall en grym helg och en otroligt skön förfest i lördags. Dock hjälpte de inte mig med tanke på att jag har legat sjuk med feber hela veckan innan. Men men man lever bara en gång, Haha!! Firrar bilder senare. Har brutalt många på mobben som bara ska köras in i datorn så får alla ta del av dem. 



Denna vecka och kommande helg är de enbart jobb och hemma mys med Rebecca som ligger på shcemat. Ska försöka pressa in träning i slutet av veckan. För då har jag bestämt att jag ska vara 100% frisk.

Nej, nu roppar snyggingen på mig. Film och sömn nu tack. Sov gott !

image description











väntar på någonting jag vet att jag aldrig kommer få,

image description

,


image description


,

image description

,

image description


,


image description

,

image description

,


image description

tänker på de än, kan inte radera,

Månades nya shoooos...




( Vet att jag lovade bild för ett bra tag sedan...)
image description

,


Struttsat runt i denna fram tills nu...






Detta har vart min underhållning denna vecka. Svampbob och REBECCA. 
Rebecca har tagit good care of meeee. Hon har kommit hit drukit kaffe och en kväll satt vi till och med och kollade på gammla diabilder. 
De som inte vet så känner jag och rebecca varandra sen... hela livet. Så vi kokade upp kaffe, myste ner oss i soffan och började kolla. Hittade bilder från Spanien ( 7-8år gammla ) gymnastiken ( 8-9 år gammla) Fy fasen va kul de var att se allt igen. 




Sen är jag bara tvungen att lägga upp den här bilden från igår. Jag och Rebz hälsade på Bove. Tyckte att bilden vart så fin på de så .... Kolla in dessa snygga jävla...


image description

,

Simon har hjälpt mig lite hemma i mitt rum. 



Sladdarna ska bort, men visst fan blev de bra? Så galet nöjd!

image description

,



Vet inte om jag kan bestämma mig om jag gillar hösten eller om jag hatar den. Tycker det är mysigt med löven, de burriga vädret som medför  de mysiga tjocktröjorna, de mysiga fikastunderna, tända ljus och kanske har med en speciell person att burra in sig under ett täcke med till en film medans man vet att de är kallt utanför. 

Men samtidigt, de blir ju trotts allt kallare, och mörkret ska man ju knappt tala om, höst depritionerna, alla blir lite deppiga av mörkret och kylan, alla dessa extra kläder som ska på, jackor halsdukar, en lördag ute på stan så blir de väldigt kallt med den lilla klänningen och köerna till att hämta ut jacka är ju hemskt. 

Men kan inte bestämma mig,
Vissa dagar/veckor när min höst depriton ( som alltid kommer) är mer påtaglig hatar jag verkligen hösten. 
Men andra dagar, när jag tex sitter på ett fik myser med en varm kopp i handen omgiven av de bästa vänner man kan tänka sig. ÄLskar jag hösten och mysiet och sammanhållningen den medför. 
Vad känner ni? 
Gillar eller inte gilla hösten?


Tycker ändå oavsätt att vintern är bättre än hösten. 
Man vet att de snart vänder, alla är glada öven den äckliga julen, snön, älskade snön, ... alla är bara bättre med vintern.



image description

fredag <3,

Fredagens bilder ( förra alltså )
Hade en sådan så BRUTALT rolig fredag. Verkligen. 
Allt var så oplanerat, Rebecca jojnade mig hemma hos mig sen rullade vi till stan för invigningen av the key. 
Så jävla kul!!















Jag vet att jag är den segaste med bilder ibland, hehe!!

Här har vi en video på Rebecca i taxin på G hem.
Frågan är bara hur mycket minne honhar av detta....

image description

De som inte kollat på Robinson behöver inte läsa.



Robinson 2011





Ola Ahlgren







(om ni inte kollat Robinson behöver ni inte läsa) 



Har precis sett finalen och jag ville så himla gärna att Ola skulle vinna. Hejade på han större delen av hela tävlingen. Så otroligt go person, glad sprallig och genuit fin person. Du gjorde programet lite bättre, lite roligare.  Hade han vart i min ålder hade jag dött för han. Älskar den typen av männsikor, jordnära, spralliga, glada, positiva, peppar andra och bara för bra. Jag tycker inte att Mats va en värdig vinnare. 
Jag tyckte de tills de sista 3 avsnittena sändes. Han gnälde på alla, va otacksam, drog ner andra i sitt dåliga humör. De är för mig inte en sann-Robinson. 
Robinson går ju ut på hur man ska överleva på en ödeö och bästa sättet är inte genom att sitta för sig själv och sura och gnälla utan just på de viset Ola gjorde. Skämta, hade roligt och tillförde posetiv energi. Han gjorde mig glad genom rutan. Verkligen, alla hans komentarer, alla hans funderingar. 

Någonting som berörde mig var när han fick samtal hemmifrån. Ville bara hoppa in i rutan och krama han. Tyckte synd om han. Eler när han snackade om att bli gay och så väldigt hilarious.
För mig så var de Ola somgjorde hela Robinson!!
Jag önskar ALL lycka till Ola i framtiden och jag hoppas att han får de öttaste livet!!


image description


,


Vill bli frisk nu så jag kan ta upp träningen igen. 

Legat i tre dagarn nu med feber och käkat glas och tyckt synd om mig själv. INTE alls kul. MÅSTE bli frisk till helgen annars dör jag. De är så jävla tråkigt att bara vara hemma. Finns ingenting att göra, finns inget ens att se på tven. SUCK! Men men får väl vara glad åt att jag sällan är så här sjuk, tur är väl de, skulle bli tokig. Med andra bra emunförsvaret ligger på topp. HAHA!

image description

LOVE;

De här paret, dödar mig.
jag bara älskar de här paret, kourtney and scott.

För mig är de hä
r de ultimata paret. De har kämpat för att få de att hålla, de arbetar ständigt för att förbettra förhållandet och tillvaron. De ställer upp för varandra och visar verkligen för varandra hur mycket de älskar varandra.

Måste säga att jag nästan är lite små kär i Scott, har är så jävla fin, kämpar för att få behålla sin familj, tar hand om den och berättar hur mycket den betyder. För mig är han den ultimata mannen.

Vist han har gjort em massa skit men har också bevisat sig värdig genom att kämpa för att bevisa för hela familjen att han är värdig Kourtny.













Kolla på de här, fucking love!



image description

,




Avesta!
Roadtrip/Maskerad/Utgång









image description

,

Rebecca är här och dricker kaffe med mig, miss sjukling. Skönt med sällskap. Vi sitter och diskuterar livets mening och vardagsbekymmer.
Är otroligt bitter över att jag inte ens mår lite bättre.
En genom täppt näsa och en hals där taggtråd dras upp och ner börjar tära på mitt. Humör.


Gå in och läs min systers blogg, hon skriver på ett helt underbart vis!
http://marebecca.blogg.se/


,


image description

,



Älskar hår färgen, så sugen på att ha så själv....

image description

,

En dag kommer jag stå stadigt, starkt på mina egna ben och jag kommer aldrig vända mig om jag tänka tillbaka. Kommer aldrig titta tillbaka.


image description



,

Ligger hemma och är sjuk. Därför jag inte bloggat. Mått otroligt dåligt och helt enkelt inte haft energi.
Vart sängliggandes i två dagar och ser ut att bli MINSt en till. Vilket iriterar mig som fa. De är så fruktansvärt tråkigt!!!

Haft tur som jaft rebecca här som tagit hand om mig lite. Hon kom hit pratade lite skit och drack kaffe med mig.
Ikväll är allafall familjen hemma så ikväll blir de väl mys med familjen. Har tagit hem lite film. Och de har köpt glass till mig och min hals.

Nu ska jag åter gå till att ligga oi soffan och tycka synd om mig själv.

Puss på er och önska mig att jag blir frisk till helgen allafall.

image descriptionimage description

Att en främling kan gö mig så glad...,

Aldrig tur...
Missa bussen till jobbet
Glömde laddare till mobilen
Glömde lurar till mobilen
Ont i halsen
Jobba stängning

Bra vecka...


,

Fredagkvällens kläder...


image description

,


image description

Just saying,





image description

,

Sjukt snygg höst outfit,


image description

unts!,

Pepp, pepp, pepp!!


image description

,

Trotts de pissiga vädret så är det en glad och lycklig tjej som sitter på tåget nu.
Kan bara inte sluta le och den prriga känslan i magen vill inte försvinna.

Ser ljust på den här helgen. Ser att bli en mycket bra helg och de känns som om inget kan förstöra min braiga känsla.

Nu ska jag och mor åka och hälsa på min kusse, kolla in deras nya lägenhet och träffa mitt kusinbarn.
Efter de blir möta upp Hanna systemet, Tunis sen hem och fixa sig.

Ikväll blir det en kväll med Rebecca, like old times.

( har problem med nätet därför inga bilder på skorna dykt upp än )


,


image description

,

Tycker att den där bilden är så jävla hilarious, där kan man komma och snacka sliten tjej. Lite för mycket av de goda...?
Men var en jävligt roligkväll, men helt förståligt at de är suddigt.. 



Skrattade som fan när jag såg den här bilden,
Eller vad säger ni fager eller vad?!

image description

,

image description




Tänk om...,

Tänk om man kunde göra så oftare. Bara lämna allt, även om de handlar om 24h så...
Älskar känslan när man gör de man känner för in the moment.


....om jag lämnar den här jorden levande,

image description

,

Alaa sa någonting till mig igår som fick mig att få lite stake i mig. vet ärligt inte vad jag skulle göra utan henne. Hon ger mig så jävla mycket inspration, stöd och styrka. 
Är de någon som jag har respekt för så är de henne. Hon är otroligt stark och fin männsiska. 

image description

,

FÅTT MINA SKOR NU!!!!!!!!!!!!!! SÅÅÅÅ JÄVLA LYCKLIG!!



Bild kommer imrogon!

image description

,

Hahaha! Så jävla kul idag!


När jag stod i kön på statiol så är de en tjej som lutar sig fram mot kassörskan och viskar någonting. 
Kassörskan vänder sig om  och säger till sin kollega inför ett full satt statiol. 
. *Lisa* Har vi några graviditetstest här?! 


HAHA! Tycket så synd om flickan men samtidigt tyckte jag de vr så jävla kul. HAHAH

Mins ni reklamen som man fick när man kom in i puberteten. 

"Lasse Vad kostar binorna?!!"

image description

,

Hahaha! Så jävla kul idag!


När jag stod i kön på statiol så är de en tjej som lutar sig fram mot kassörskan och viskar någonting. 
Kassörskan vänder sig om  och säger till sin kollega inför ett full satt statiol. 
. *Lisa* Har vi några graviditetstest här?! 


HAHA! Tycket så synd om flickan men samtidigt tyckte jag de vr så jävla kul. HAHAH

Mins ni reklamen som man fick när man kom in i puberteten. 

"Lasse Vad kostar binorna?!!"

image description

,



Så jävla trött på play the game!

image description

,

Jag har aldrig vart den som uppskattat musik. Har alltid vart den som aldrig lyssnat på musik förutom på förfesten och i bilen.

Men ni på senare tid lyssnar jag om och om igen på musik. Så fort jag får chansen känns de som.
Men de har blivit som min tillflykts ort.
Kan liksom fly in i en annan värld bara genom att lyssna på musik, en bättre värld. Där bestämmer jag. Musiken gör att de verklighets baserade tankarna blir ersatta av fantasins tankar.
Jag har verkligen ändrat mig och musiken har blivit de som räddar min vardag.

Visst är de konstigt?
Förut har jag aldrig förstått de som sagt att musiken betyder så mycket för dem men nu gör jag de. Jag kan välja musik efter vilken känsla jag skall fram kalla eller vilken känsla jag behöver.

( de som känner mig riktigt bra vet att detta är en hel omvändning för mig )


RSS 2.0