,


Mina favoriter!

,




Trodde aldrig de här, stålt!,



,



Mobilbloggar,

Finns en bra anledning till att jag inte bloggat. Senaste starna har jag mått ganska pissit och har bara legat hemma. Har knappt pratat med någon och sängen och tragiska filmer har vart mina vänner.

Vet inte varför jag mått som jag gjort heller men när de blir så blir jag en riktig grubblare och av den andledningen skriver jag nu. Jag vill få ut tankar som jag inte har pratat med någon. De flesta kommer nog inte förstå så mycket men kanske läs vart ändå?!


Vet inte varför jag tänker så här just nu men.. Men jag undrar om de hade vart mågpnskillnad idag on jac handlat anorlunda för mer än ett år sedan. Jag undrar om jag handlat anorlunda den där vinterkvällen, undra hur situationen hade sett ut nu. Visst fick jag ut så mycket men var de min idioti som än en gång tog över som förstörde de som nu inte finns. Jag har en förmåga att inte tänka före jag handlar och framför allt när jag druckigt. Jag har aldrig sett de som ett misstag förens nu. Tidigare har de inte funnits i mina tankar, har bara ryckt på axlarna och tänkt skit samma. Men varför just idag tänker jag anorlunda?
Frågan är, går jag verkligen miste om någonting värdefullt eller är de bara för att jag mått så dåligt phykist de senaste dagarna jag känner så? Jag vet att jag hade härligt stöd och tröst där förut men nu, om jag handlat anorlunda hade jag haft de? Idag saknar jag de som jag lämnade bakom mig för snart ett år sedan.

Jag tror inte många fattar eller om ens någon gör de, men jag har alltid skrivit när jag får för mycket på huvudet. För de känns som om de onda Tibet ut genom fingrarna och fasnar i de ord jag skrivit. Jag vet inte vilka som läser här men de har ibgen betydelse, kanske detta sätter grillar i huvudet på någon om de är så låt bli att tänka. Och av den anledningen vart de här skrivet. Jag känner att de måste vända nu har så mycket annat att tänka på. Kommer aldrig ge förklaring på de här förmodligen..

Lovar fet bra uppdatering snart och bra inlägg. Har en del bilder att lägga upp och tragiska film rekomanditioner att ge er ;) Tänkte dra till med en " frågetecken stund" igen också, även om jag inte fick då många frågor sist :P Så klura ut några bra nu.

,

Kollar på detta ikväll.





,



Mot jobbet om en timma, krigar med den här låten tills de.



,



Ett av mina absoluta favorit avsnitt!



jag glömmer aldrig,

Nu komemr de traditonella inlägget som kommer typ varje Söndag där jag beklagar mig över hur piss jag mår varje söndag. 
Trodde nästan att de inte skulle bli så men men..

Min helg var faktist OK, lite dramatik men inget att hettsa upp sig över. Så helgen var ok... Lite halv seg dock




Bilderna är från FB, mer kommer väl imorgon kväll, jobbar till 20,15 dock. Sladden ligger där nere och jag ligger redan i sängen.. Pallar inte hämta den.


,

Vaknat på fel sida idag, är på dåligt humör så de skriker om de. Har sovit dåligt, vaknat om och om hela natten och inte kunat somna om. 
Så opepp på allt nu!
VILL VERKLIGEN INTE JOBBA IDAG. Har jobbat bajs mycket och nu är jag helt slut i kropp och knopp. Vill bara vara hemma och mysa med familjen idag (alla lediga) och mot kvällen möta upp någon kompis. Visst, jobbar kort pass  men ändå... VILL INTE!

Jag saknar min Rebecca :'(


....om jag lämnar den här jorden levande,

Här fick jag gå själv, telefon själv också en bra bit. 





Kom inte till mig och säg att ni inte skulle tycka de var obehaglaigt att gå där själv. De är helt kolsvart på siderna av er och om de skulle hända någonting så skulle ingen höra er.... 

Jag har inga problem med att gå, kan faktist tycka de är rätt skönt men jag är otroligt mörkrädd och om jag inte har någon som pratar och distraherar mig så.. 
Nej gillar inte att gå i mörkrekt. 



,

KOlla vad som satt och käkade lunch med mig utanför jobbet här om dagen...




Vilken pärla va, inte längre en än decimeter. Fick lite dåligt samvete att jag lämnade den men den var borta dagen efter så... 
Hoppas mamman hämta den <3


Va glad jag blir!,

Minns ni de HÄR inlägget?!



Fanns några tappra krigare som vågade ta ton!


Tänkte göra de enkelt och svara på dem och döpa dem till 1,2 osv uppifrån och ner!
1, dås ak jag fortsätta göra de och kriga och skriva mer ;)

2,
Nej, de skulle jag inte! Jag tror inte att de är nyttigt för vänskapen. Jag tror heller inte på att två vänner kan       ligga med varandra och att de sen återgår till desamma. Jag vet de. jag tror inte på KKs och jag tror inte på         vänner som ligger med varandra.

3,
Ja, hur ska jag se på den. Den ser väl ljus ut? haha! Är ju ung ett tag till så. Vet att jag vill jobba ett tag nu, ut      och resa. Sen när de är dags att vara lite mer seriös blir de plugg och bosätta mig någonstans.

4,
OJ! Den var svår. Jag vet inte riktigt... Första blicken är ju alltid utsendet men de brukar snabbt va de sista          jag kollar på. Sen blir de leednde, ögon och charmen såklart. Charmiga killar är ju de goaste ;) Nej men heöt        ärligt så vet jag inte riktigt vad de är, rätt tid, rätt plats rätt person.

Inte många frågon men några till... Kanske ska köra samma igen så ni får fråga någonting.. As kul ju, ni är bäst!




,











,

Glöm mitt förra inlägg, de får bli en annan kväll. Ikväll blir de party med Emmy istället. Kommer nog inte kriga så mycket eftersom jag ska jobba imorgon från 10,00-20,15.



Förhoppningsvis blir de inte för sent och inga drinkar..


,

Jag är INGET fan av kärleksfilmer, jag tycker inte om den babblande skiten men dessa filmer är HELT underbara!
Den övre och den undre, helvete vad jag grät första gången jag såg dem! Mitten, jo visst grät jag men var för förberädd på att gråta. Tre kärleksfilmer ni INTE får missa. 

Ni vet ibland så känner man bara att allt skulle bli mycket lättare om man bara fick gråta en skvätt, se på dessa! Jag älskar att få gråta av mig, jag behöver gråta. Jag är faktist gasnka känslig av mig med att få gråta ut ordentligt är de sällan man gör. Jag känner just nu att ikväll ska jag barkadera upp med en av dessa, popcorn och näsdukar, ikväll ska jag gråta av mig en skvätt!






BÄSTA FILMEN!




KÄRLEK




Sorlig

Hur kan en tom ruta göra mig som besatt,

Stockholm med Becki!


Rebecca var så social på tåget,
de blev bättre,
Tycker de ser så kul ut, vi göra samma fail min och samma rörelse med handen typ..
Krogen toan,
Upps! Där var de slut på de roliga.. HAHA!!

Sliten dagen efter, mins sagt
Käkade sen åkte vi hem, Fricki körde Henrick till nyköping först sen TUNA

Min soffa har nog aldrig vart så skön!
Var ensam hemma också ( händer typ 3 ggr / år ) Hoppade in i duschen satte på bikinin la mig i soffan med dator och popcorn. Sen rörde jag mig inte där ifrån förens 01,30. Då åkte jag och Emmy och krigade. 
Toppen kväll. 
( alltid velat kasta en drink, eller dryck i ansiktet på en kille) 



,

De här skrämmer mig. Detta passar in så bra på mig, nästan allt stämmer. Så jävla sjukt ju. Ni som känner mig kan ju läsa och tänka om ni tycker de passar in på mig...? 
Ni som inte känner mig kan ju läsa och se om ni tycker utav de ni känner mig tycker de passar?





2011-3-2

Fisken är fantasifull, lyhörd och ytterst mottaglig för intryck vilket gör att fisken har en djup förståelse och medkänsla för sina medmänniskor. Många fiskar är därför dessutom i höggrad mottagliga som medium. Fisken är en mycket god lyssnare och genom sin förmåga att sätta sig in i andra människors känslor kan fisken få den mest problemtyngde medmänniska att må bättre bara genom att lyssna. Fiskar är tilldragande för de flesta tecken men passar bara ihop med ett fåtal. Fisken är oerhörda känsliga och sårbara vilket gör att de ibland kan dölja sina äkta känslor och spela upp en roll som de tror att omgivningen vill se eller att de drar sig undan och verkar avståndstagande, helt enkelt för att de kan uppleva andras känslor och problem som sina egna vilket kan vara katastrofalt för den känsliga fisken.
.
Fisken kan verka förvirrad och råka i ett tillstånd av oordning. Men på något sätt brukar deras orationella sätt ändå få saker och ting lösta ändå. Fisken har en stark kreativ ådra och de kan nå mycket långt om de hittar sitt rätta område.
.
Dock funkar fisken bästa när de får jobba ensamma och grupparbete är oftast inte rätt melodi för en fisk, fisken klarar helt enkelt inte av så mycket intryck som den behöver sålla med för många kockar i samma projekt. Däremot så passar fisken ypperligt men att hjälpa andra, djur eller människor eller med att skapa, dansa och kreera. Kreativiteten funkar många gånger som rena terapin för fisken och få har en sådan förmåga att skriva lyriska texter som en fisk.
.
Fiskar passar genom sin anpassningsförmåga och möjlighet att spela roller även utmärkt som skådespelare, bara fisken kommer över sin naturligas blyghet som många i detta tecken lider av. Detta gör dessvärre även att fisken är en oerhört skicklig lögnare, men de flesta lögner en fisk diktar ihop är vita och kikar man närmare på dem är de oftast avsedda att värma snarare än att förleda.
.
Fisken är en sann romantiker som gärna visar sin partner kärlek och uppskattning. Fisken är trogen och lojal men deras önskan att leva i ett kärleksförhållande kan ibland göra att de inte ser brister eller fel hos sin partner. Detta kan leda till mången tårar för fisken och krossade förhoppningar men när fisken återhämtat sig fortsätter den ihärdigt söka efter sann kärlek. 

Lämpliga yrkesval: Allt som har med konstnärlighet att göra, ex. Konstnär, dansare, poet, skådespelare, eller där intuitionen kan användas som tex. medium. Även vårdande yrken passar bra till exempel veterinär eller sjuksköterska. 

Känsligaste kroppsdel: Fötterna

Bra egenskaper

Medkännande och beskyddande 
Fantasifull och känslighet 
Osjälvisk och förstående 
Djup och filosofisk till läggningen 
Mycket romantisk och kärleksfull 
Intuitiv och mottaglig 
Vänlig

Mindre bra egenskaper

Obestämd, på gränser till likgiltig 
Kan verka vag och förtegen 
Ibland svag och lättledd 
hemlighetsfull 
Tendens att leva i en drömvärld 
Dåligt självförtroende 
Opraktisk 
Blir lätt förvirrad



Nå vad tyckte ni? 

Erik som skickade de till mig i natt när jag inte kunde sova. Kunde inte sluta tänka på texten. Kanske berättar sen vad jag tyckte stämde in bra och vad som inte gjorde de. 



,

Så sjukt sotis! Idag drar Rebecca till Gotland och ha the time of her life medans jag står här hemma och jobbar och sliter. Känns så surt, så avensjuk på henne. Men samtidigt hon förtjänar att åka iväg och jag är glad för hennes skulle. Men jag vill ju också. Får fan ta och se till att boka någonting snart, SNART. 

Idag hade jag bra gärna bara legat kvar i sängen med mjukiskläderna och druckit kaffe hela dagen. Men istället ska de krigas. KÄnns si sådär att jag inte har någon semester alls under sommaren men men....
Nus ka jag upp och fixa mig inför jobb, 10-20,15. 



Har en onskefullplan men vad som händer med den de får vi allt se.


,

Matilda: " han låter ju cute.."

Frågan är bara hur kan en kille låta cute i telefon de förstår inte jag.  Jag kan nästan känna tvärtt emot... eller nja jag vet inte. Kan allafall säga att jag inte tycker att någon kan låta cute i telefonen, som man inte träffat. 


Är ni någon av er som kan säga att någon låter söt i telefon? 


Vad vill du jag ska göra? förklara för mig!,



Sola idag? :D



Jag är inte arg, jag är besviken,

Det är helt sjukt om man tänker efter. 

Omman tänker "förr i tiden" när en kille skulle få ens PRATA med en tjej så var han tvungen att fråga om låv av föräldrarna. Han var tvungen att bjuda ut henne ex antal gången och om han hade tur då kanske han kunde få en puss. Sen var de bara att kriga. 
Men ändå så var de inte direkt civiliserat. 

Men i dagen samhälle, de civiliserade samhället, där knullar folk hejvilt utan att ens veta namn ibland. 

I dagens läge är de inte konstigt om man har haft sex med någon man inte känner eller ens vet vad personen heter.. I dag kan man till och med sälja sin oskuld, köpa en oskuld. 
Folk säljer sex, sex industrin är på topp och de saktar inte ner.

Killar bjuder inte ut tjejer som förut och föräldrarna de existerar knappt. Och tjejer släpper efter efter lite raggnings line.

Nu ska jag inte sitta och säga att ALLA är så med de är vad majoriteten är.


När man tänker på hur de är idagsläget, är vårt samhälle verkligen så civiliserat?




samma sak igen,

Börjar jobba om en timma typ. 

Skönt med sovmorgon, de behövde jag. Det tog så jävla tid innan jag somnade och när jag väl sov så drömde jag CP drömar och vaknade upp hela tiden. Tycker de nästan är värre att sova dåligt än inte sova alls, eller vad säger ni?

I dag slutar jag 20,15 och där med så läg man väl inte kriga så mycket idag. Ska och hem och städa bara.. 
Nu blir de Kaffe med pappa innan han kör mig till jobbet, bästa ppappan EVER!




varför kan jag inte sluta undra?,

Känns som om det är söndag idag men de är väl bara för jag söp igår antar jag. Så därför är min söndags ånges en dag för senad. Jag som nästan trodde jag skulle få slippa den den här vcka men icke sa nicke. Nu kom den. Men men lika bra att få det över stökat.





Sitter och lyssnar på den här låten om och om och om och om igen. 






Tycker den är grym, skönt att lysna på den. Den går rakt in i hjärtat på mig. Har lyssnat på den så mycket och så länge att pappa nu kom upp och sa " byt låt eller sätt in lurar, jag orkar inte höra den igen"

Så jag ploppade in lurarna och lyssnade igen och gör det än. Om och om och om igen! 
Känner hur hela bröstet trycks in, hur hjärtat blöder och hur mina ande tag blir djupa och tunga. 
Den får verkligen rakt in i hjärtat!

Även den här låten dödar en på söndagar. 



Och den här..


Hennes röst dödar mig, hon är sådan otroligt bra sångerska!

Förstår inte hur jag kan vara så lycklig alla andra dagar utom söndagar. Då känns de som om jag bara vill sjunka genom jorden, som den mest ensamaste i hela världen som om jag aldrig kommer bli glad igen. ( vet att de inte är söndag idag men känns så) 

Vill bara att veckan ska vara slut NU, jobbar så otroligt mcyket den här veckan. Och är redan pepp på nästa helg. Mest för att jag kommer judt de, jobba så mycket så kommer knappt ha tid för någon. 

I helgen tänker jag inte jobba, ska kriga. Matilda får semester så hon kanske kommer hit och vi firar de. Alltid s skönt att ha henne här. Känns som old times igen. 





BILDBOMB,

Ni anar inte förra veckan var nog en av de bästa veckorna på LÄNGE!

HEla veckan var underbar, tänkte berätta för er och jag börjar med bästa onsdagen någonsin!

ONSDAG


Jag och Rebecca käkade middag på grappa tillsammans. Mätte och belåtna sprang vi till bion för att se HARRY POTTER!!!



Och jag lover er, de var den BÖSTA någonsin. Den var så jävla bra. Satt och höll andan hela filmen. När den var slut så brast de för mig och Rebecca, 10år har vi följt den som besatta och nu är det över. Känns lite så där halv jobbigt!
Den var så se värd att jag känner att jag MÅSTE bara se den igen!!!!!



Efter bion vart de brasses, hade super kul!! Dansade och drack hejdlöst. Men de var ändå första källen jag minns på länge, haha! Så de var ju lycat. Var ledig på torsdagen så var as skönt att kunna släppa loss ordentligt.


Kvällen grym, grym grym!

TORSDAG


Sliten krigare vaknar, glad att hon är ledig, Åkte och badade, käkade slagsta glass och klippte två stycken. 



På kvällen vart det mys, mys, hos Emmy. Inte en lugn sec när vi var där. De var nästan som om vi skulle vart fulla. Vi dansa skön och hade de chill. Simon gjorde de misstaget att han somnade... Inte smart så han fick vatten rakt i fejjan.... Stackaren



FREDAG


Jobbade hela dagen, kändes som om man bara gick och väntade och väntade på att få sluta. Efter jobbet åkte jag och sola sen..
Matilda kom hit! Åh! vad kul det var att träffa henne igen. Alldeles för länge sen. 

Den kvällen var vi på Brasses igen ( matilda hade inte vart där sen de byggdes om)Jag höll mig stadig men kan tyvärr inte säga de samma om Matilda... 
Efter krogen drog vi till Kebab huset för att käka. Matilda som vinglade så mycket tappade ut en kebab på golvet.. Hon tyckte att de inte var hennes fel så hon krävde en ny. Hon fick köpa en BILLIGT, den låg ner packad i en take away påse. De ville hon skulel gå såklart! Men icke sa nicke sa Matilda och började möla!



Dagen efter vart de den klassiska walk of shame, hahah. Fikade och pratade skit, innan vi åkete hem. Sen tillbaka till stan för solning!


De mesta bilderna har jag redan lagt ut.

LÖRDAGEN



Grillkalas hos mig, jag och brudarna!

ORKAR inte förklara kvällen.


Möl kalas,


Lördagen var , Bra, haft bättre kvällar. Men kommer aldrig mer ge som förslag " vi tar taxi"


SÖNDAG


Till en början var de en lugn frukost men musiken och brödet kom snabbt frm och diskutioner om går dagen. Men de var allafall skit mysigt och sitta ute med brudarna och lyssna på musik och bli brun. 



Efter Rebecca åkt bestämmde jag och matilda oss för att ta en drink på stan och vänta på hennes buss.Ja men de eskalerade sen och 3- 01 tiden vart de på Royal.
De vart gasnka hårt. Nästan för hårt jag var allafall väldrig pack när jag gick hem.  De var TUNGT att jobba dagen efter. Varje steg till jobbet kändes som en prövning...


JÄVLA UTLÄNINGAR

Hade allafall, sjukt trevligt och är sjukt NÖJD med hela förra veckan!


,

Jag vet att jag måste kämpa nu, jag vet att jag måste vara stark. Men ditt ansikte hemsöker mig bakom mina slutna ögon och i mina drömmar. 



Hade den sjukaste drömmen i natt. Har setat och funderat på den hela dagen. Kan inte släppa den, har försökt att gogla på drömtydning men fick inte ut så mycket av de. 
Alaa sa sen någonting väldigt smart, de var nog sant men tyvärr smärttar sanningen mer än ovisheten. 
Jag är delad i om drömmar kan betyda någonting eller om de bara är svammel. I de här fallet vet jag heller inte om jag vill tro att de betyder någonting...



Bästaste <3,



barbie,















bad barbie

bad barbie


bad barbie







,

Asså gårdagen, de hände egentligen ingenting men de känns som om de hnde massa. Men de kanske var för att jag var hal hysterisk hela kvällen. Nja inte hela men halva allafall. 

Matilda är allafall här nu och vi har de göttare än göttans. Igår va vi på brasserit, var lite för chill tycker jag men idag blir de fullt ös medvetslös typ. 


HAHAHAH NIPELFLACH
Bättre,
Älska ögonen,

HÅNGEL!,

walk of shame,


kolla mig i ögonen och säg att jag ljuger,




supa supa,

Nu krigar vi!

För onykter för att skriva, haha! 




living life,

1-david-drebin




,

IDAG KOMMER MIN ÄLSKADE BÄSTASTE UNDERBARASTE MATILDA TILL MIG!
Kommer inte behöva sova själv!


nu spårar vi,


1+4 = nu,



I miss all the little things, I never thought that they'd mean everything to me..


Mobilbloggar

Vet att jag lovade uppdatering igår. Men var hos Emmy och de blev SENT, runt halv 2,30 gick jag där ifrån. Sen sov jag hos Simon, så blev inget inlägg, men lovar ikväll vid 7 tiden. Just nu sitter jag på jobbet, har lunch. Vill bara sluta nu, är så taggad på den här helgen! Bara 5 timmar och en kvart kvar. Nu ska jag jobba vidare, puss på er så länge ;)

,,, så jävla gött,


Så jäla lockren!


Kan ni inte kommentera någonting...,

Kan ni inte komentera någonting?

Typ ställa någon fråga,
Va jag gillar, inte gillar, Upplevelser, vänner, mat, kläder, om mig, träning....


Eller om de är någonting ni vill att jag ska skriva om,
Komentera någonting, säga min åsikt om någonting eller liknande....

TRÅKISAR!




De går bra nu,

vt att jag lovat uppdatering men jobbat och sovit så jukt mycket. I förrgår, kom hem vd 18 somnde på soffan 18,30 vaknade igen vids halv tolv, gick och la mig i sängen och somnade om och vaknade avväcka klocan 8 dagen feter.SINNES!

Kan lova att gådagen var bland debästa adeesååå jut rolig å deinte är sant!


Ja och Rebecca var oh käkade middag på grappa. Snackade tjejsnack och hade de allmänt mys. Efter de såg jag nog den BÄSTA filmen ever!
Den var helt sannslös! grät, skrattade och höll andan. SÅ JÄVLA bra. När filmen var slut bröt jag och Rebecca nästan ihop, 10år har man följt och kollat filmerna, kan inte fatta att de är över Kan inte fatta aldrig mer en bio med harry potter.... MÅSTE SE DEN IGEN!

Efter bion gick vi till brasses och hade en sjukt bra kväll, de involderade de, dans, dans på bord, överflöd med alkohål och ett HÄRLIGT jävligt bra gäng med människor!

Var nog lätt bästa kvällen på Länge, lägger upp bilder ikväll från gårdagen och lite till så håll utskik.

Nu ska jag drick de sista kaffet vänta på att Simon och grabbarna kommer tillbaka från pizzerian. Sen blir de nog att åka och bada och sen blir de klippningar. Och ikväll Fika med suss och sen TJEJKVÄLL!

LIVET LEKER!

( har inga bilder att  lägga upp nu efter som jag inte är hemma, lägger upp en random bil istället)



det går bra nu,

Kan inte fatta att den ÄNTLIGEN är hääääääär!!! Längtat så JÄVLA LÄNGE!!


dont hate the player hate the game,



varför pratar vi när vi dansar så bra?,

<p>Haha, fan va tuffa. F&ouml;rra &aring;ret!</p>
Skolavslutnings fota 9:an,

Saknar faktist grundskolan lite gran. Även om jag fick käpma en massa så hade jag samtidigt jävligt kul!


,

Jobba idag då, SKÖNT som fan, slutar tidigt 8-17. AS skönt igår slutade jag 20,15 igår så var hemma FÖR sent. Jobbigt. Men hann ändå med ett träningspass och en runda på Royal. 



Hoppas alla får en topp dag, vet att min blir de!

finns ingen mening bakom de, finns ingen anledning men ändå...

Ska blogga bättre snart jag lovar imorgon ska jag fixa en massa med bloggen. Men haft haft MASSA att göra. Ni ska få höra om min sinnes sjuka helg och bilder från den. 

Ska berätta en massa, diskutera och säga vad jag tycker och tänker lite mer också. jag har några heta ider i huvudet som jag vet komer reta vissa av er gasnka så mycket för jag säger dem men men de får ni ta, ni som brukar hänga här ni vet ju hur jag är. Men de dycker upp i veckan och nästa. 

För mig känns de som om de är onsdag eller torsdag. Jobbade ju i söndags de gjorde att jag bara hade ledigt en dag förra veckan och iomed de så kändes de inte som helg riktigt.Men de tar man igen nästa.

Borde sovit för länge sen men de är en sak som gör att jag inte kan sova, någoting som får mitt huvud att snurra, vrida sig tusen varv. Hatar när de är någonting man funderar på som man vet att man aldrig kommer få svar på...

Vill också skriva tack till brudarna för igår, även om de inte blev som våra tjejsöndagar brukar vara så var de mys ändå. 
Också tack till Simon som fick liv i mig i morse och tack för att du körde mig till jobbet. Stjärna till dig. 

Dagens lunch,




Gårdagens bilfärd,

Borde sovit för 3 timmar sen men sånt är livet morgon dagen kommer bli hård men förhoppningsvis blir de bäst...

Måndagsbarn,



,

När jag nu ser bilderna på mig själv ikvälrt hår har jag svårt att tänka mig hur det kändes. Nu har jag haft långthår gasnka länge ändå. Det är snart dags att förnya när lönen kommer så. Mitt egna hår växer och frodas men det kräver en liten ränsning snart av toppar. 
Ska ha en ritig hårdag snart, men hemma gjort in packning köpt in packning och massa annat. Ska bara låta mitt hår få en riktig avkopling. ( merks de att jag är frisör igrund och båtten eller?)



Före


Halvägs

Efter




Man vet bara inte om nästa kommer vara det,


,

Jobba, jobba, jobba!!



10-17



,




Kärlek,


överlevare är försvarare, vinnare är de som går till attack,

Idag ska jag jobba på salongen, så jävla nice. Ska bli sjukt kul. Saknar jobbet som frisör när jag inte jobbar som frisör men när jag jobbar som frisör så vill jag inte jobba ( nästan så allafall ). 

Kommer blir kul men samtidigt så kommer de bli halv segt, kommer vara själv på salongen hela dagen och det gör att jag inte alltid kommer ha någon att prata med och de gör att man lätt blir uttråkad. Men men ...

Efter jobbet blir det, fix, vin och sen tåg mot Stockholm!
Super pepp!

Nu blir det en morgon kaffe med Pap :)



unseen photos,

Lite bilder från FB och min kamera,

Midsommar
unseen photos




Lagbild; Killarna



Lagbild; Tjejerna


Våran var bäst!



Mina bilder,




jag kommer inte bry mig idag, jag bryr mig imorgon,



De här avsnittet ser jag ikväll!



,



,



Jag borde inte äga ett par glasögon, dom är borta stup i kvarten ändå... 
men saknar de på kvällarna när jag sitter vid datorn. Det är dock ända
gången jag använder de, skulle behöva de på jobbet också men jag orkar
inte. av, på av på


ut och....

NU SLUTAR JAG JOBBA!
Ska bli så skönt att åka hem hoppa in i duschen, sen tänker jag faktist gå ut och ta mig en afterwork öl. Thihi!



Jag ÄR fri som en fågel,




ghaa!


Sola innan jobbet, jobbar sent ikväll, känner att jag behöver unna mig lite!


what should I do now?


Jag var otroligt sliten idag efter allt stå hej så jag bjuder inte på facet, Haha!

Så jävla random igår, skulle traska hem från Emmys, bitter som jag var över att jag skulle traska så mötte jag Christian.. Han erbjöds sig att köra hem mig på motorcykeln. AS kul så idag tog han med mig ut till mor sin på en färd till och grillning och paj. Super härligt!



Efter de så mötte jag upp Emmy, bilden är från hur vi brutalt tröck in min brors cykel (som jag i panik fick cykla på) i hennes baksäte. Filmerna är betydlig bättre men lite privat liv ska jag väl ha... ;)
Vi hade allafall sjukt kul i bilen, vi underhåller oss själva ganska fint.

Nu ska jag lägga mig och glömma att den här dagen någonsin vart nästan allafall, slutet av dagen var kul..



död,

Sämsta dagen NÅGONSIN, har fått krigat heeela dagen och de var min lediga dag också. 

Dagen har vart otursdagen, inte fått de jag ville ha gjort gjort, setat i telefonköeer, på banken, cykeln pajade, krigat för att få tag i vissa personer, möten som blivit utdragna... de blir bara värre och värre. Under ett tillfälle under dagen så var jag fan nära på att bryta ihop under ett tag idag. Villa bara ställa mig och typ skrika och gråta.

Men avlutade dagen fint med en motorcykeltur, grillning och en bilfärd med min vapendragare. Fick en RIKTIGT fin film från bilfärden också. 

Ska lägga in biler snart, ska möta Rebecca nu och ta oss ett litet snack. 



thanks honey for being there for me,

Min lördag, under dagen hade mitt goa humör förstörts. Rebecca kom hem till mig och försökte peppa mig, vi åkte till henne senare men de slutade med att vå båda låg i en soffa och gnälde på våra usla humör.


Men efter mycket om och med så tog Rebecca "kontroll" på situationen och bestämmde att vi skulle ut coh äta en god midda tillsammans. Bara hon och jag. 


Kvällen fortsatte sen men hände absolut inget speciellt. 


fuck my life, just nu!,

Skopanik.. Måste shoppa skor, SNART!


Klicka för att stänga fönstret
Vill ha dessa i svart också
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret

,

Fan vad jg hatar min mobil just nu.


NU blir de luncha med Rebecca. Hinner inte skriva mer nu bråttom!





tusan,

Hade IKEA paty hos Simon igår. Fick prova på min händiga sida. Mycket nöjd till en början stod jag bara diriskerade men mot slutet satt jag också där och skrivade och ahde mig. De var faktist riktigt skoj. Ikea är kul. Haha

De han bli kaffe paos, och spicy paus unde den tiden 

Vi fick fan upp mycket, sängram, byrå, nattusbord, bokhylla och simon skruvad också upp en spegel. 
Effektivt arbete. 

Sen på de vart de den traditonella, kaffe med brudarna.
Där berättade vi om helgen som vart och vad man gjrot, pratade om kommande vecka osv. 


Emmy, super konsentrerad på datorn.. 


What Tha Fuck Filippa?!,

Fan varje jävla söndag.... 

Spelar ingen roll att jag är sjukt trött men jag kan fan aldrig somna... Jag får alltid sådan fruktansvärd söndagsångenst!
Vet inte varför grubblar för mycket, behöver inte ens ha hänt någonting speciellt. jag hittar ändå någonting att grubbla över. Söndagar är otroligt ensama. Även om jag på något vis gillar ensamheten så är den ändå aldrig härlig på söndaga, just nu ångrar jag mig att jag inte stannade kvar hos Emmy! Där vet jag att jag hade haft sällskap allafall. 

Även om min dag har vart topp så men när det nalkas kväll och lägg dags de är då huvudet stter igång..





ska jag?,

Tänkte dra till med bildbomb från midsommar, dagen och dagen efter!
Här har ni, mitt midsommar 2011


De var så fullt av männsikor och packning, att när vi öppnade dörarna så rammlade saker ut
Emmy och jag vi kan fula oss vi,
Alkohooool, Bålen gjorde sitt kan jag säga.

Uppmerksamma CPet i bakgrunden,
MERA BÅÅÅL

Fick mig en midsommar puss också :D

Någon efter de här övertalade Hanna mig att springa naken genom hela festen och ner till vattnet för att nakenbada... Jag gjorde de, första doppet för i år och det var KALLT. Men nöjd att jag nakenbaka ( gjorde de inte förra midsommar)

Efter de spårade de ur, bilderna där ifrån behåller jag för mig själv!


Dagen efter,




Efter jag var sist ut ut tältena, legat på gräsmattan, beklagat mig över att jag ville dö och sökt mig min bakis cigg så...
fick idean Emmy och jag att kolla när simon skulle köra bränbolls kup. Så mot stora sundby åkte vi, bakis och förjävliga!

De gick nästan enligt planerna...

BÄSTA maten någonsin kändes de som!
Kändes oss lagon förjävliga, satte oss i två stolar droch fram Simons täcke och öppna ölen.
Killarna hade tagit fram ett party tält, en bänk, massa stolar och musik och tur var nog de...

Emmys och min party låda, den innehåller allt. Cigg, tändare, snus, öl, vin läsk och den fulldes under dagen med fimpar.
Messade denna bild till ett gäng härliga männsikor,
Än så länge var de lugnt, Emmy lite halv bitter dock,
Killanra var super härliga,

Sen kom regne, åskan och blixtrarna vi var så jävla glada för patytältet
då. Vi bokstavligen
satt i en dam...
Vi flydde under tak, räddade partylådan och killanas musik och grejer så gott de gick
Pizza till middag.

Killanra kom två, vi åkte tillbaka till stan den blev den en vin kväll hos hanna, där kollade vi bilder från midsommar och annat SUPER MYS!



Dagen dagen efter


Två slitna krigare och en härlig lunch på first clas, 

I can feel the heat from your skin and yet Im so cold


måste, måste, måste,

Helt sjukt jag har gått ner 5, 5 hela jävla kilon. NICE!

Och ännu roligare är att folk uppmerksammar de, ställde mig på vågen idag och herre jävlar de är sant. 
Två stycken sa till mig " va smal du blivit" och egot i mig log med stora smilgropar. 
Mitt krgande börjar få resultat, 5 -4 till så ligger jag på mitt dröm mål!

LF = Lycklig fifi!



'

....,

Helt döda.

Hanna ringde tidigare och berättade för mig om vad som lite som hände igår, fylde ut mina svarta utrymmen.
Nu sitter jag i Rebeccas soffa och käkar nötter. De har vart en jobbig dag. Av många andledningar... men nu är de allafall kväll och de lär bli chill, är inte på humör känns de som men man vet ju aldrig...


ingen rubrik,

Idag är man sliten, å helvete vad sliten,. Men nu är de så jag ska INTE shotta. Så är de bara jag blir helt CP när jag shottar, minnena från exesterar inte helt! Så idag mår man som man förtjänar... 

Men men de kostar att ligga på topp.



Rebecca och jag tog typ 20 bilder igår, INGEN blev bra
Finskbitter fylle käring,



party like a rockstar,


Snygg, sexig singel, LIVET LEKER!

Just nu!

Har precis kommit ut ur duschen, så nu springer jag runt naken lyssnar på musik och dricker öl. Kan fredagar bli bättre?

Väntar på attRebecca kommer så jag kan tagga till på riktigt sen blir det KRIGA ikväll. Är gasnka så taggad, kommer förmodligen bara bli mer och mer, med denna låt på högsta så äre bara o köra!





låt mig höra...,

( ni får en lite update medans jag jobbar och sliter)



Igår, fan sov bort nästan HELA min lediga dag, blev jätte besviken. Men så går de hann ändå med en del, 




Sprang runt i bikini, lyssna på musik och stäadeade.
Hann även med att sola en del och fick en härlig rand, Kan tala om för alla att jag fick en jätte fuckad rand på söven min. Hade bikinin på ett hel konstigt vis och nu är randen ett faktum MÅSTE BORT!
Åkte även till ikea...
Kakae god mat och var där som moraliskt stöd åt Hanna och Simon. 

Hanna som sa att hon skulle handla "lite" och trodde själv att hon skulle hamna under 1000 lappen gjorde de inte. Och jagv ar den ända som gissade rätt. Hihi Kom jätte nära!

Sen efter vi konkat in allt i Simons lägenhet så träffa jag Rebecca och de blev em massa fika och bus. Alltid lika kul med Bexet! Vi smidde onskefulla planer som vi måste sätta i värket. SÅÅÅÅ pepp!!
Nu är det bara 4 timamr kvar och kanske 5-6 timmar kvar till jag är full och galen, ska ROCKA ikväll!



,

I början av veckan hade jag och Emmy, min kära vapendragare storstädning hos henne. Efter att jag vart där sååå mycket så kände jag bara att jag behövde hjälpa till så vi satte på våran låt och drog igång. 

Diskade upp alt, byte lampor, samla ihop kläder, damsög till och med av soffan lite grann. Sen efter de blev de film mys.




Bara fall ni vlle veta ;)




,

Ett piller någon?


Fy tusan va mycket piller jag plockar i mig nu, fattar inte själv än hur jag har koll på vilka som är vilka, hur många jag ska ta, eller av vilka. men Tycker ändå att jag sköter de någelunda.
Idag blir det jobba, sen blir de party. För idag kommer partipingla 1 och partypingla 2 hem. LÄNGTAT!


,

Bilderna från igår,
Jag och Daniel skulle ses som sagt. Klockan blev dock för mycket för stockholm så vi bestämde oss för att ta båten till Västerås. 
Så otroligt mycket bättre, en av de bästa kvällarna på skön lätt. hur fint som hälst och sjukt vart för att vara kväller. 

Åt sååååå god mat, jag var fan mätt dagen efter också. Helt sanslöst!


RSS 2.0