,

Det blev lite halv sent igår och när jag väl var hemma kom Oscar och våldgästade mig hihi!

Idag har jag hållt på och städat och donat hela dagen men trotts de känns de som om jag inte kommer någon vart.... Suck, men jag måste ju börja någonstans, lördag kommer tjejerna.


,

Favorit!

it is a fineline between love and hate,

SItter och fikar med massa BRUDAR!!

Ska berättade sjukaste saken sen som gjorde hela min dag. Happy ending typ hahah!! 


,

Att fylla år är någonting jag alltid gillat. När man var yngre var de mycket om presenterna men nu på senare år handlar det mer om familjetiden som man får.
Varje år på min födelsedag så bestämmer jag vad vi ska äta, vi käkar tillsammans pratar och har det myckigt. Till efterrätten kollar vi familje bilder på projektorn. ALLTID lika mysigt. I år har dock de blivit en mindre tallrik att duka... fast ändå inte har ersatt den tallricken med Rebeccas tallrick om ni fattar hur jag menar. Hon har lovat att komma på middag med familjen. Ska bli super duper mys vill jag lova. Men ändå. Att komma till insigt att man blir äldre är aldrig kul och nu har jag paserat de "roliga " åldrarna. Utför är vad de går... har ni åldersnoja?


,


varför skall man skryta om andras framgång?,

Sitter på ett fik i Stockholm nu och väntar på jobb.
Sitter och dricker kaffe, lyssnar på musik och tänker över livet. HAHA men snacka om största klichén. MEn de är sant. Inatt när jag inte kunde sova kollade jag igenom en jävla massa bilder och hittade en massa gammalt. Men jag är nog sådan trotts att jag inte vill erkänna det. Jag tänker mycket på de förflutna trotts att de är näst intill ovesäntligt. 
Men alla minnen är inte bra men alla är inte dåliga heller, men alla är däremot en erfarenhet rikare. Försöker dra nytta av allt som händer mig även om de inte alltid är bra. Tror att de är på det viset man får lite livserfarenhet. 

Ska allafall snart åka iväg och jobba, har sjukt lite jobb idag så de är lite halv segt men oavsett är lite jobb bättre än inget. 


,

Bortkasstad skönhet?


Edward Furlong

Alla möjligheter i världen, otroligt fin!! Hans utseende är anorlunda och så otroligt jävla fint.

Nu, trash.. Besvikelse är vad de kallas...Edward Furlong idag


,

Super mys hos Jocke idag.
Är hos Jocke just nu, de var ju ett tag sen så de var liksom dag igen. Vi har snakat skit, klott tve, käkat glass och haft en allmänt bra kväll. Ser dock inte framemot att traska hem nu. De är gasnka kallt ute nu mot kvällen, förhoppningsvis så är de någon som är vaken som jag kan prata med när jag går hem. Tycker det är jobbigt och obehagligt att gå själv. De är ju en ganska mörk väg.
Men jag lär inte röra på mig förens om en timma typ. Imorgon är de jobb som gäller och imorgon har jag förhoppningsvis fått svar angående boeende.
Träffat en som jag skall hyra rum av så hoppas på det. Veckan för övrigt kommer vaa massa jobb och en massa skoj. Matilda kommer förbi tunis imorgon kaffe med henne. Sen blir det mycket stockholm. LOVE IT!

Annars  längtar jag bara till helgen, yber taggad att träffa brudarna för lite KÅ BE KÅ. Ska bli yber kul!!

Ska bli riktigt kalasfull, Filippa Full!


Feb. 27, 2012

Jag frågade min bror varför han inte skaffar sig flickvän....
Han svarade : Nä
Jag: Varför de?
Han: Nä, dom är fett jobbiga, ska ringa och hålla på... ja du vet...

Jag tänkte för mig själv, klok kille. Men svarade bara humm.
Menar ju de varför ska man ha någon på deviset i den åldern. Trotts att jag själv gått igenom en otroligt djup kärlek tillsammans med en kille har jag jätte svårt att ta andras kärlek seriöst ibland.
Jag vet smärtan man går igenom om de tar slut. Fast för min finns det inget om, allt roligt har sina slut så e det bara. Men de jag vill komma fram till är .. nja vet inte
Kanske varför kan man bara ta sitt egna seriöst.Jag var bara 14år när jag träffade min förra men den relationen utvecklades till någonting störren än jag någonsin kunat trott när jag träffade han. Vi höll ihop i många år och gick igenom massor tillsammans. 
Men nu när jag ser, framför allt yngre som är tillsammans så har jag jätte svårt att de "det". Förstår ni hur jag menar. Jag som gott igenom det borde jag av alla då vara en som verkligen ser det liksom? Men nej. 

Usch vilken känslokall bitch jag är ibland/ har blivit men de är ju så det är. Hur känner ni över det? Kan ni ta andras kärlek seriöst?
Nu är der ju inte så att jag ser ner på folk som de kanske låter som de gör jag inte, glad för alla som funnit den det är jag.

Lite tillbaka till det med min bror, när man är ung och som jag ( hihi ) är de verkligen jorden viktigaste sak att ha någon då? Är det inte en tid man borde spendera med sig själv? Finna sitt innre, vem man är och hur man bör leva. Göra sina egna misstag och ta ansvar själv. Hur ska man kunna vara med någon anna om man aldrig riktigt lärt sig vara själv. Vi ska ( enliget vad som är normalt ) i framtiden gifta oss, de skall vara barn hit och dit, villa, bil hund likosm.... 


Förklaring

Jätte konstigt, inlägget jag skrev igår och de jag skrev imorse har Inte kommit upp. Vet inte varför. men även om uppdateringen inte hade vart bäst då heller men hade ändå vart någon.


,

Är på skojalt med mor. Hon har ju opererat sin fot och behöver ett par skor hon kan ha till den blir " normal" igen. Att mamma vart hemma i 6-7 veckor och inte kunnat gjort någonting har inte vart de lättaste.
Hennes humör är värre än mitt värsta PMS humör, fattar ni hur illa de är då?!

Känner inte att jag är till sådan stor hjälp, jag blir allt för distraherad av alla andra skor runt om...


,

Bloggen har ju inte vart prio ett senaste dagarna, haft full rulle. Men de kommer gå tillbaka till som vanligt nu. Promesss.
Simon söpbort nycklarna i fredags så jag fick ställla upp med sovplats. Hade inget emot det, alltid trevligt med sällskap. Vi kollade på Solsidan tills vi somnade igår. KÄkade massa popcorn och skit. JÄtte mys. 

Nu ska jag strax förlja med mor till doktorn. Moraliskt stöd. Först kaffe. 


,



,


,

Haft en helt underbar dag, lägenhetsvisningen gick toppen och på måndag vet jag om jag blir Stockholmare på heltid. Galet glad!!
Annars så hade jag och mor en jätte mysig dag. Vi stannade i Stockholm ett tag drack kaffe och snackade lite. Nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se vad som står på agendan.
Får gäster ikväll så ska väl käka middag här hemma först. Hehe! Hoppas ni får en gokväll ni andra !!



,

Nu är mor och jag on the road. Mot stockholm, ska kolla på en lgh idag. MYCKET exalterad. 
Vi bestämde de igår eftersom jag är brutalt trött på tåg idag. Råkade sätta mig på fel tåg igår och hamnade i Norrköping, resan tog dryga 3h hem. Fruktansvärt måste jag säga. Men unnade mig lite godis när jag kom hem. 
När jag väl kom hem till mor och far och berättade vad som hänt vek sig min far av garv. Min historik när de kommer till att ta rätt tåg är väl inte den bästa....
Sen vart det bara lite film och skitsnack. 

Bloggar mer senare. Ska vara social med mor nu!! 




,


Kärlek,

Stockholm


,

Sitter på jobbet just nu. Känner mig ganska så sliten från igår måste jag säga, allt vart lite mcyket kanske men men ...

Är allfall super glad idag massa sol ochimorgon ska jag kolla på en lägenhet. Haha! 
Typist mig att blir lite över exalterad för saker som inte är säkra. MEn jag ska försöka hålla mig nere på jorden. Har knappt sett lgh men ändå grymmaste läget..  

Idag blir det chilla gunilla, får se om jag blir kvar i stockholm eller om jag åker hem. Mor ska med imorgon och checka lgh så får se hur jag gör med den biten.
Försökte lägga oin massa bilder från igår till dator men de gick inte så de får kanske blir sen. 



,


,

Royal ikväll


my head can forget but my heart will every time remind,

Jag verkligen ÄLSKAR min egna blogg... kan man säga så? 
men jag gör det. Jag äslakr att gå tillbaka och läsa vad jag skrev och kände för dagar, veckor månader och år sedan. Och när jag gör det ser jag själv hur mycket jag utväcklats. Jag ser hur mycket jag vuxit och jag kommer alltid ihåg känslan och minnet från de inlägg jag läser. 
Må de låta ego men de är ju så, jag tyckre om att läsa vad jag själv skrivit. Jag är ofta stolt över nästa alla mina inlägg men jga har ju mina pärlor som jag älskar. Antingen för att jag verkliegen fick någonting utav att skriva de, lätta hjärtat, ränsade huvudet, visade någonting eller fick föra fram min åsikt. Kan tänka mig att de inte är så många eller jag tror ingen av er gör det i den här bloggen men om ni hade en egen så kasnke ni förstår. Min blogg är jag otroligt stolt över trotts allt vad folk säger och skriver om den. Den betyder så otroligt mycket, jag älskar att skriva och jag bearbetar saker mycket bättre om jag får skriva lite.
När jag läser vissa inlägg och ser vissa bilder kan jag känna ett sår i mitt hjärtat när jag ser de personer som gått förlorade genom åren, kanske jag ibland borde sänka garden och min stolthet... men om jag gjort det hade de lett mig till alla de underbara jag har nu?
Men samtidigt känner jag mig stark som person och känner mig framför allt mycket mognare nu än vad jag gjorde för ett år sen eller ett halv år sen eller bara några månader tillbaka. Tänk att man kan mogna så fort ändå.


Det finns en massa inlägg som aldrig fått sett dagen ljus, som ni tyvärr aldrig fått läst. Men de är bara de att jag har låtit mina känslor ta över tangentbordet och de har gått vilt till. Jag vill vara mer öppen och ärlig här igentligen och verkligen öppna mitt inre men de är många gånger jag fegar ut, mitt inre kan vara ganska brutalt ibland och jag litar inte på att omvärlden kan hantera det bara... 

Usch jordens tråkigaste inlägg kanske? men de jag ville ha sagt med de är bara att jag äslkar min blogg och att jag är så pass ego att jag till och med går tillbaka och läser mina inlägg om och om igen ibland. haha!




längtar tillbaka fast det är så nära slutet,

ÄLSKAR VÄDRET!! 

Nu skall de kockas kaffe sen blir de en prommendad och sen sola lite solarium tänkte jag. De var ju ett tag sen! hehe!! MÅste ju bli lite brun nu, ska sola några ggr innan mars tar fart tänkte jag. 

Förutom de är de fett chill idag har inget speciella på agendan....



,



Varför är det alltid tjejens fel?!,

Varför är det alltid tjejens fel, och varför väljs aldrig tjejens parti?

 

 

 

I många fall när de kommer till tex

 

En otrohet, är tjejen otrogen ja då är hon hora och slampa och ja gud vet vad. Men blir tjejen bedragen, ja då är hon för " prydd". Hon har inte kunnat tillfredställa sin karl som han borde och hon får skylla sig själv. Och tjejen som killen låg med hon är genast en hora. Men killen vilket som har ingen större skuld i något av fallen...

 

Eller tex en våldtäckt, där är de ofta så att tjejen blir mer eller mindre utfryst, uthängd eller att ingen helt enkelt tror henne. Här har vi ett kanske lite väl extremt exempel men...
"

 

Linnea var bara 14 år och gick i åttan när hon i mars 2009 våldtogs på en handikapptoalett på högstadieskolan i Örnsköldsvik.

Pojken pressade ner henne, satte sig på hennes armar så hon inte skulle kunna ta sig loss... sen drog han nergylfen. Fem, sex gånger bad hon den två år äldre killen att sluta. Ändå fortsatte han. Detta berättade pojken senare själv i det polisförhör där han erkände våldtäkten.

Ett par dagar efter att Linnea polisanmält övergreppet började rykten att cirkulera, inte minst på nätet: Ingen trodde på hennes berättelse.

 

Hennes skolkompisar tog tydlig ställning för killen och drog sig undan. Linnea stod ensam. Inte ens dem hon verkligen trodde skulle finnas där gjorde de inte och de hon litat på visade sig vara riktiga skitstövlar.

Pojken dömdes senare till sluten ungdomsvård för våldtäkt på barn.

Ändå var det i stort sett ingen som trodde på Linnea. En Facebook-grupp till stöd för pojken fick snabbt 4000 medlemmar med trakasserier och kommentarer liknande dessa:

"Fyfan för äckliga fjortisluder som vill ha pengar och uppmärksamhet."

" De är tydligt på att hon har enorma psykiska problem. Hon borde få psykvård."

 

Två av hundratals kommentarer.

 

Att både tingsrätten OCH hovrätten inte tvivlat inte på Linnea spelade ingen roll.

Dessutom fanns ett rättsmedicinsk läkarintyg som styrker hennes berättelse och en lärare som vittnade om att hon var uppskakad och ledsen direkt efteråt. Men framförallt finns de inspelade polisförhören med pojken.

I de 3:dje förhöret med pojken erkänner han nämligen våldtäkten. Han säger att Linnea bad honom att sluta fem eller sex gånger, men att han ändå satte sig på hennes armar för att hon inte skulle kunna komma loss, och att han bände upp hennes käke för att tvinga henne till oralsex

 

 

- Jag började onanera och så sköt jag ju satsen i ansiktet på henne. Sen efter det så släppte jag henne. Sa pojken i förhöret.

Polisen: Kan du bedöma hur många gånger hon sa sluta?

- Fem gånger kanske, fem-sex gånger....

 

 

Pojken beskriver våldtäkten på samma sätt som Linnea. Det är ett detaljerat erkännande där han berättar saker som bara han och Linnea skulle kunna veta. Hur allt började, hur våldtäkten gick till och vad de sa till varandra efteråt. Det enda som skiljer deras version åt är klockslaget.

Trots detta tar pojken tillbaka sitt erkännande två veckor senare och ändrar sin version. Nu säger han att Linnea var med på allt som hände på toaletten

 

Pojken blev allafall avstängd från skolan och tvingades byta till en ny skola. Men trotts allt detta så på skolavslutningen bjöds pojken in av skolan. Väl där så fick han dela ut blommor till sina forna klasskamrater, han möttes av ljubel och applåder. Både elever och lärare kramade om han.

 

Linnea kom aldrig på sin skolavslutning.

 

Prästen som hade sagt ja till att pojken skulle närvara säger att han aldrig ens tänkt på hur Linnea och hennes familj kände. Han tyckte däremot att de var starkt av pojken att dyka upp och att de hela var en fin skest. På kvällen efter skolavslutningen våldtog han ytligare en flicka. Han lurade med henne med orden " kan jag få prata med dig? ". Han våldtog henne i ett omklädningsrum. Han tvingade ner den chockade flickan på golvet och fullbordar våldtäkten. Även denna gång döms han för våldtäckt och domen fastställs av hovrätten. Nu börjar ett fåtal undra men de flesta står fast vid att pojken är oskyldig och häxjakten fortsatte.

 

Slutligen blir situationen ohållbar för Linnea. I skolan var hon tvungen att ha med en kambratstödjare när hon gick mellan lektionerna. Hon kände sig hotat, utfryst och orättvist behandlad. De gick så långt att hon tvingades fly sin hemstad 50mil bort.

Den andra flickan bor kvar och tvingas nu utstå påhopp, trakasserier och fortfarande folk som inte tror på henne och väljer pojkens sida.

 

"

 

 

 


Detta är ju ett extremt exempel men de jag vill komma med detta är att de är inte ovanligt att tjejen blir misstrodd eller att tjejen får skulden för de som hänt. I fall där de handlar om våldtäckt eller kanske "bara" en taffsning så kommer de... hon hade kort kjol på sig, genomskilning tröja, tajta brallor, hon dansade utmanande, hon började och ja vet inte vad. De används som försvar mot utsatta flickor. Om jag vill vara utmanande klädd så får jag vara de utan att någon ska våldföra sig på mig eller taffsa på mig. Vi är inga jävla leksaker. Vi är inget man har tillåtelse att bara ta på när man känner för de. Om man inte vill fortsätta ett samlag så är man inte skyldig de heller.

 

Nej är ett FUCKING nej, get the fuck of....

 

Jag tycker vi lever i ett mordärnt samhälle med uråldrig syn på kvinnor i vissa lägen. Både män och kvinnor har samma behov, båda har känslor och båda har samma jävla rättigheter. Detta är bara tankar som flygit runt i huvudet på mig. Samma sak är de när det tar slut mellan två. Om tjejen ligger hemma och är ledsen då är hon patetisk medans om killen gör de är det synd om han och han är gullig för att han har känslor.
Om tjejen istället går ut och dränker sina sorger i alkohol och fest är hon bitchig, slampig och kännslokall. Medans killen blir en rolig ungkarl och på nytt född.
Om tjejen går ut och festar kanske hånglar upp en kille... HORA, hon har ju just gjort slut med ***
Gör killen detta ja då är han ju kungen bland polarna och skönt att han är tillbaka.

 

 

 

Rent allmänt om en tjej knullar med en random, ett one nightstand då är hon genast hora. Den man kan knulla när man vill, om man vill. Gör en kille desamma är det no big deal. De är med " fan va nice, du satte henne " lite mer "cool".
Nu säger jag inte att de är så att de är killarna som bara tycker och beter sig så. De gör tjejerna med och när vi väl behöver varandra så är de sällan vi ställer upp och står upp för vårt kvinnligasläkte. Vi låter avensjuka komma i mellan eller någon annans förlust av uppmärksamhet ger dig större chans till mer.... Vi tjejer kan vara lika bra kålsupare.
Tycker bara att de är tänk värt.. ( förmodligen en läsvärd bok om man föll i "intresse" av de jag skrev )

 


Jäd

Fika nu!!

Haft de super mys idag!! Har bara köpt en väska, struntat i att köpa skor trotts att jag provat... Stolt!!!

Matilda hittade sitt så de har vart lyckat!!


Ni vet inte de jag känner, ni vet inget om mitt inre, ni vet inget om de mardrömmar som förföljer mig, de ända ni "vet" är de era öron uppfattat!,

Matilda kommer till Stockholm idag! FETT exalterad på att träffa henne. Har massor att berätta för henne.
Vi ska shoppa inför min födelsedag, eller ja mest hon jag har min outfit klar ;)
Så ska väl mest vara smakråd åt henne vad hon ska ha, de är inte jordens lättaste uppgift. Hon kan vara en riktigt kräsen jävel ibland!


som om mitt bröst var ihop tryckt,

Fan va kul de va igår att träffa brudarna. Vi satt och skrattade, tjoade och snackade skit igår. Pratade om våren och sommaren och vintern. De var bara allmänt jävla roligt att träffa dem igen. Vi sa att vi skulle försöka dra ihop gänget oftare på de voset. VI ha blivit lite dåliga men ändrings ka de bli. Nu är de alla fall ett fullspäckat schema som ligger framför oss i vår, vi har hitt på massa bus och hyss som skall bli verklighet!

Nu skall jag jobba PUSS!!!




,

Ikväll blir de mys med mina KåbeKå brudar. Vi skall fika och snacka skit, planera framtida hyss. 
De är nästan som de var i sommras och höstas. Vi satt alltid på samma ställe beställde samma sak. 
Men innan de skall de tränas, ska kolla om de går nå bra pass på friskis ikväll. 





Blädrade igenom massa bilder, kolla in denna på mig ser ut som jordens hedligaste... tycker ni inte? 
Den är från i sommras när Jennifer fyllde. 




,


Älskar att de är färg som ligger på topp till våren. Dock tror jag inte att jag komemr maxa de men man ska ladrig säga aldrig. KOmmer nog använda en del, älska orange och gult. Otroligt snyggt liksom, eller vad säger ni? 
Tosa är också en snygg färg. framför allt på byxor tycker jag. 



Sammtidigt som de starka färgerna är här kommer ju även lite pastell dock så är jag inte alls lika förtjust i de. Kommer förmodligen säkert hitta nått i de. Men tyker de kan va lite tråkigt.. men beror väl på hur man blandar de... 

image description

,

Mot jobbet och jobba nu då!



du är mitt Mont Everest. Jag lyckades bestiga dig, jag överlevde, jag stannade på toppen och satte dit min flagga. Nu kommer bara den krokiga vägen ner och jag ska överleva,

Oscar var nyss här. Vi brukar ha någon/ några kvällar i veckan där vi kollar olika serier, vi började lite lätt med Sex and the City men över gick till lite mer brutalitet. Blod, snygga männsikor och sex... kan ju inte annat än prata om Spartacus. ( För er som inte sett den serien rekomenderar starkt, de är en grym serie med många tvistar och mycket action i och lagom mycket kärlek. Massa ruggit sexiga kroppar manliga som kvinliga )
Har snart kollt klart på sesong 1.




När vi besämde oss för att ge upp pratade vi en del om framtiden och kom på en mycket bra lösning till ett kanske uppkommade problem...

Om vi båda är singlar, ingen dejtar eller liknande när vi är 40år, då jävlar slår vi till. Då gifter vi oss och skaffar oss en skit unge och " lever lyckliga i restan av alla dagar. " Vi sa de om vi skaffar oss en unga med min spontanitet och temprament och Oscars talgåva och huvud. Jävlar vilken unge de skulle bli. En ruggigt bra än. Vi är redan enade om att om de skulle bli en flick skulle hon icke lämna huset förens 18år. Inga pojkar på rummet, inga sena ute kvällar, ingen missad skola, inga fel umgängen eller likande ni vet... 
Vi vill ju inte ha "en till" Filippa liksom. Haha! 
Men kom ju också på en till sak.... 

Om vi ska gifta oss, skaffa bar och hus och allt vad de heter.. då måste vi ju ha sex. Vi båda gjorde en mindre grimash. Man tycker ju att efter 36års vänskap, ( de det då kommer vara ) då borde man vara redo haha! 

Troligen skulle de ändå vara ett fungerande äktenskap, båda gillar samma serier, gillar varandras sällskap, båda vill ha hus, att resa osv .... Troligen skulle de funka. 

HAHAHHAHA!!

Fan va samhället fuckar ens huvud. 

Men om han är gift vid den tiden så får väl jag helt enkelt bli the crazy catlady. Det kan väl världen behöva en till av? 

Passar? HAHA!!


i´m the one,

Tycker att denna blogg kan vara rätt underhållande så jag själv brukar klicka in på den lite då och då. Så passar på att länkar den här. 


Förutom de är och har kvällen vart lugn. Jag och mor var och hälsade på min kusik som just fått sitt andra barn. Super gullig lite plutt måste jag säga.
De var väl de mest axalterande som hänt idag. Förutom de var jag och skvallrade med Alaa på WY idag... Mitt liv är inte så händelsefullt just nu men imorgon skall de jobbas och de ser jag framemot!! Nu har jag vart ledig för länge. Blir liksom bara massa tankar i huvudet. 


image description

tiden lär dig leva med minnena,

image description

I´ll be fine,

Brutalt spårtig måste jag säga. 

Nu äre bara påt igen! 

Tränade som sagt igår. De gick bra och jag har välkommnat stelheten och lite träningsvärk idag. Gillar att träna, älskar löpbandet ( tillskillnad från de flesta jag känner) Känner på något vis att man får ut så jävla mycket av de man har inom sig. Men jag kan ändå inte låta bli att bli lite obekväm. Känns som om folk stirrar på mig, min kropp, hur jag tränar, hur jags er ut när jag tränar eller va fan vet jag? Känns bara som de liksom. 
Känner mig som ett fån för de mesta på gymmet faktist. Alltid gjort. Hatar att träna om de är mycket folk. Jag vill bara ha mitt space och inga blickar. Jag är inte den typen som är osäker men på gymemt.. Välkommen blyga, försiktiga och tillbakadragan Filippa. De känns bara så långt ifrån min miljö som jag är van vid eller upp växt med... Jaja, tror inte jag är den ända som är där som känner så men blir lätt så. Helst är jag hemma och tränar i lugn och ro men de blir lättare att man skjuter på det eller bara lägger av. 

Men ska verkligen ligga i denna vecka och kommer köra stenhårt på träningen nu tills sommaren kommer. Ikväll skall det allafall tränas igen och jag är brutalt sugen på nå kampsort/kickboxning/boxning/ självförsvar. Vet ni nå bra i Eskilstuna? 
Jag har funderat på de nu under några veckor och satt igår och klickade runt lite på olika sidor på nätet men man vet ju aldrig om de är nå bra förens man är där liksom... Jag är allafall super sugen på att prova på. Tror de kan hjälpa mig med att få ut en del ilska som byggts upp innom mig, så vet ni nå lägg någon komentar under här..... 


image description

,

Ska träffa Alaa snart! Käka lunch på WY, ska bli super mys o träffa henne.


image description

Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och leva idag,

God morgon godmorgon!!!! 

Ledig idag!!!!!



image description

".... men jag tycker att skuld är ett språk du förstår. "

De finns två saker som har med Kärlek att göra som man brukar säga. Jag tänkte jag skulle säga vad jag känner och tycker om dessa två talesätt.

" Kärleken över vinner allt "
och 
" Äkta kärlek tar aldrig slut "


Det första uttrycket tycker jag stämmer till 50/50. Jag tror inte att två som älskar varadra kan klara allt och fortfarande vara tillsammans efter alla motgångar. Jag tror där emot att deras kärlek kan vara kvar även om de väljer/ tvingas att gå skilda vägar. Jag tro inte på att bara för att man älskar varandra så ska de räcka för att ta en hela vägen i mål.
Kan till och med tro ibland om man älskar varandra för mycket så är chanserna ännu mindre. Att kärleken är för stor för att kunna hanteras. 

Den andra, jag håller med till fullo, äkta kärlek tar aldrig slut. Tror dock ( ja jag moste komma med mitt neggo snack ) att den är fruktansvärt säll synt och ja tror att många missar att fånga den som kan vara den de skulle delat den äkta kärleken med. Men är de äkta så kommer den inte ta slut. Den kommer alltid ligga och vida i hörnet av ens hjärta, långt djupt där inne. Framtiden kanske aldrig får reda på att den ens finns. 

Jag vet inte vad jag tycker om kärlek över huvetaget de är någonting vackaert men så förödande. De är liksom vackert och hämskt på samma gång.

Även när jag var som mest kär hade jag dessa åsikter om kärlek. Jag vet inte om jag någonsin kommer se på de annat än en svaghet.



I can say that in one way you have make me stronger!,

Gymmet just nu!
Bränner fett och tar ut ilska med träning!!
Brutalt skönt! Är igång ordentligt nu, beatch 12 ni kommer dö. Ska bli tajt mother fuckers!!!

Försökte lägga upp en bild på mig här under. På mig i mitt svettiga träningsmod men gick inte ni får en sen ;)


Rebecca med två c, tack!,

Vart hemma i en timma nu.
De vart riktigt chill igår, fruktansvärt roligt hade vi om man säger så.
Vaknade tidigt, utvilade och glada. Vi käkade frukost och snackade lite sen satte jag och Rebecca oss i bilen och for hem. Tog nästan dubelt så kort tid att åka idag än igår kväll. De vart så mörkt mycket snöblask som kom ner och två sniglar framför oss. Idag rullade de på bra. 

Har just tryckt i mig resterna från familjen igår. Hemma gjord pizza så jävla göt. 
Nu skall jag duscha och ha lite eget spa. 
Ansiksmask, färga ögonfransarna och dricka kaffe. Sen blir de en promenad kanske till jocke för lite skit snack osv. Chill chill ikväll allaflal. 


But had me believing it was always something that I'd done But I don't wanna live that way,

Varför är de tabu med att prata om sex? ( framför allt för tjejer)

Varför är de så? De ska vara så jävla hychs hychs över hela grejen? Visst diggar jag inte om man över snackar det. Men samtidigt så delar jag gärna med mig av detaljer för mina tjejer. Jag har inga problm med de, de är väl bra att dela med sig av erfarenheter tips och råd?
Kanske är de bara jag som tycker de men allt känns så ner tystat..  
Sex är trotts allt en av de naturligaste sakerna på jorden. Det är någonting fint som skall delas mellan två personer. Sen vilka grunder de är på är väl skit samma? 
Men när det kommer till att tjejer snackar om sex så kan det nästan bli chocking.. varför? Vi kan bli slampiga pga att vi bara snackar om saken men varför? 
De festa killar är ju enbart en massa manshoror. De ligger runt hej vilt och bryr sig inte mer än de få juck de kan åstakomma. Jag säger inte att de är fel med de så länga båda är där med samma avsikter. 
Men jag tycker det är fel att en tjej kan inte leva på samma grunder som en kille. Varför? Kan ju knappast alltid vart så, eller? 
Är de våran generation mer känsliga för att tejer lever ut sina behov. Vi är ju den samma, vi har alla samma behov och alla vill ju ha närheten. Ibland vill man bara ha de för en natt ibland för mer ochd e är ju från båda hållen. Vi är i behov av olika i olika tider genom livet, båda könen. 







Till en av jordens finaste killar,

Simon var lite besviken på mig att jag inte ägnade ett inlägg till honom på hans födelsedag. Jag brukar göra det åt mina vänner när de fylelr med just den dagen och degarnan innan och efter var jag inte på mitt vanliga bloggmud så blev inget. 

Tänkte istället göra ett nu, menar ju bättre sent än aldrig, right? 




Simon är en av få männsikor som jag känenr som kan ha kul med sig själv. Han är den typen som skrattar åt sina egna skämt.. högt, berättar samma sak om och om igen men ändå tycker han att de är lika roligt. Men de är nog den biten av han som jag tycker är mest hilarious med honom. 

Jag coh simon har inte alls känt varandra länge, inte för att låta sån men jag är förvånad att jag släppte in honom så mycket så fort. Jag litar inte på folk. Jag tycker att nästan alla är fuck face och svikare. Min historia med vänner är väl inte den bästa.
Men de har vart någonting med Simon som bara är så jävla underbart. Han har funnits för mycket väldigt mycket. Jag har gått igenom ett tufft halv år och jag vet inte om jag hade klarat de lika bra utan han. Han har ställt upp med sallskap, sov kompis och en axel att gråta på. Han har bevisat om och om igen vilken genuint fin männsika han är och hur jävla snäll och bra han är. 

Inte nog med att han skrattar åt sina dåliga skämt så gilalr jag han för att han r verkligen sig själv och leker inget. Jag kan vara mig själv till 100%, om jag är glad så är jag det på mitt vis, flummar och skrattar, är jag ledsen så gråter jag för han trotts min fula "gråtmin" eller är jag är så kan jag använda mig av de fula orden utan att han bryr sig han lyssar och ser glad ut.
Han är verkligen öppen och ärlig, säger vad han tyker och känner och vi har nästan samma värderingar. Vi har starka åsikter och har inge problem med att dela de med varandra. Simon är den där vännen som man aldrig vill förlora. Och trotts om de skulle hända att vi inte ses på ett tag så skulle de vara precis som valigt om vi möttes igen. Som om ingen tid gått förlorad. 

På kort tid han han kommit till att bli en bästa vän, en del av mig och jag älskar han för den han är. Helt galet underbar och kan alltid få mig att skratta. 





Mina drömmar kan inte ens du förstöra!,

Nu har jag vart på stan med rebz och jag kom hem med en termosmugg inte riktigt vad jag trodde jag skulle komma hem med men men. Rebecca köpte massa köksgrejer. Trodde inte igår att jag skulle spendera halva dagen med att leta elvispar och brödrostar men de var nice. 

Nu ska mina herrar i huset klippas, far och bror sen sätter jag mig på bussen till nyköping. 
SUPER EXALTERAD, LÄngtat efter Matilda och ikväll ska vi dela på en flaska rose och lite öl. 



,

Igår. Ja vad ska man säga de var en bra dag. Sov i kapp väl behövd sömn, 14 fucking timmar fick jag ihop och då ringde Simon och väckte mig jag hade lätt kunnat sovit 2-3 timmar till. 

Vacknade och träffade ÄNTLIGEN min saknade vän och bror! Oscar efter två veckor nere i Thailand är han äntligen hmma. Vi tog en promenad ner till statiol och köpte kaffe. Han betättade allt om semestern och jag berättade om allt som har hänt här hemma medans han vart bort. 
Jag skulle aldrig i hela mitt liv klara mig utan han. Han är som den där ettriga broderna somman retas med som man alltid vill ha nära. Min och hans relation är svår förklarad! 



Senare på kvällen sen ringde Hanna till mig och frågade om jag var sugen på lite drinkar och eftersom jag inte vart ledig en lördag på säker 1,5månad så svarade jag HELL YHE!! 

Slängde på mig klackarna och åkte tll henne. Väl där så var Viktor hemma och lite grabbar så vi körde lite spel och drack lite. Men allt förekom under lugna förhållanden. Som ni säkert märkt så har jag hamnat på mormor nivå. Dricker typ aldrig nu så ... 

Efter vi tröttnat på grabbarna så gick vi ner på krogen. I de läget undrade jag om de ens bor folk i Eskilstuna det var bokstavligen dött!! 
Träffade ytterst få personer ute, nästan inga man käner och väldigt lite randoms också. Men de störde inte oss. V drack våra drinkar och körde vidare på vårt. Det var allafall mycket mys.




Efter utgången så köpte jag mig en kabab tallrik och gck hem till Simon. Käkade kebbaben kollade serie och sen gick vi och la oss. Sov som en stock!! 
Sen imorse så var han de gentleman han är och gjorde frukost på sängen till mig. MCYKET LYX!! 

Nu ska jag dusch strax fara till Tunis och ikväll ska jag ROCKA nyköping tillsammans med Matilda. Kommer bli sjut nice. Framför allt sjukt nie att lämna hålan Eskilstuna ;) 


,



KLÄDER <3



,

Jag är i en blogg torka just nu. 

De är mycket som händer just nu och dator är mest till för jobb för mig just nu. Sen är dev väldigt mycket som föregår i mitt huvud just nu. Bearbetar en hel del, går vidare och ser framåt. 

Jag har aldrig vart riktigt riktigt personlig i den här bloggen förutom en gång i bloggen och kommer nog hålla det så än så länge. Men ni ska veta att jag lever allafall. Haha!! 
Trotts att jag inte skriver haha. 

Idag skall de allafall jobbas och jag är tröttas än någonsin. Har inte sovit en blund inatt, har haft huvudet full med massa skit.. Så just nu längtar jag bara till sänge igen haha. Är så trött fattar ni hur trött jag är då? 
Häverkaffe och energidrycker just nu. Kan ni haja de..


Klassiker på skärmen.. tjejer tjerjer


,

Godmorgon, mot jobb nu. 





.

Men NICE





,

SÅÅÅ SKÖNT att inte jobba hel dag idag. Är hemma nu med mor och ska snart ta mig er på stan och springa lite äreenden och sen ta en kaffe och gå igenom mailen. 
Mycket skönt. 


Gårdagen varunderbar. Middag med matilda, helt underbart. En del dricka, Rebecca och Simon jojnade oss senare på kvällen och vi hade en super trevlig kväll. De var faktist väldig skönt att vara ute, se lite folk och äta god mat. 
Käkade först på Håpes, pasta med skaldjur sen vart de några öl på brasses. Nice nice!!

Älskar sådana kvällar. För mig är de overdeliga och fruktansvärt mysiga!! Vart varje öre!! 




my love, please hold me. hold me again, love me again,



mmm,

Idag har de vart lugn på förmiddagen och kommer nog hinna med 16-tåget idag. Mycket bra! 

Ikväll blir de chillagunilla, något glas med Rebecca för att fira vänskapen! Jag hade gärna käkat middag men de är ingen som vill de verkar de som... frågan är bara om de är dumt att göra de själv en dag som denna? Förmodligen ine.. om jag hinner och har tid gör jag nog de men vi får se. 

Just nu sitter jag och dricker kaffe och ska strax åter gå till jobb. Jag hoppas alla ni får en underbar alla hjärtans dag!! 


Mycket stolt!,

Har inte haft tid och blogga idag tyvärr. Jobbat hela dagen och spruning äreenden. 
Kommer kanske bli lite dåligt med det imorgon också. Ikvälll blir de filmkväll och bara chill. 




i´m over it,

Kollar efter en lägenhet i stockholm just nu alternativt hyra rum men de är inte de lättaste. 
Hur ska man kunna utskillja idioterna från de seriösa? 
Sånna som den här är ju ganska lätta 

" ...jag är en kille, 38 år jobbar ofta sällan hemma. En fördel Är om du kan hjälpa med städning , tvätt.."

Bra nivå. Haha. 
Men jag har hittat mig den perfekta lägenheten nu som jag VERKLIGEN vill ha men de är lite problem i vägen bara. Som vanligt.. 
men men man sånt får man leva med men vill ha den här lägenheten SÅÅÅÅÅ gärna. Vart verkligen förälskad i den, snyft! 




Idag någonting hände, satt och deppade i sängen sen ser jag de underbara namnet Oscar Östiv på mobilskärmen. Vart så jäääävla glad!! 
Saknar han så mycket att de nästan gör ont. Min älskade vän, min bror! Hädan efter får han inte lämna mig mer än en vecka. Men uppsakattar folk så JÄVLA mycket mer när man inte har dem nära. När han kommer hem så ska jag KRAMA sönder han!! 





walk with me,






,

Alltid lika skönt att vakna utan baksmälla och fylleångest. 

Inte på humör ändå, ska ut nu på en powerwalk nu och se om jag kan höja mitt humör lite. Traska till stan, kanske sola om någonting är öppet och sen tillbaka. 

PUss så länge! 



bitch please,

Fan betalade räkningarna idag, de gjortde ont! Plus hittade en ränkning som jag missat. INTE KUL, nu när man bytt jobb och deltids pendlar så är de knapert i kistan. Men de är inget som jag inte kan leva på, men får skippa att shoppa skor var och varannan vecka tror jag. 

Igår var de fredag och de var 4 fredagen jag satt själv hemma. Klagar inte de gör jag inte men lite segt var de allt. Men eftersom jag jobbade idag så hade jag inte så mycket val. 

Dagen har vart god mot mig och jag fick till och med sluta lite tidigare, SKÖNT. Så nu är jag på G till Eskilstuna och ska träffa familj och vänner. Ser ut att bli filmkväll ikväll med massa folk och mys. 
Yttligare en nykter och utgångsfri helg. Bra Filippa! 

image description

,

De var tungt att gå upp imorse... Ville så jävla gärna vara ledig, ligga i sängen. Men jag vet att de bara handlar om just de första minuterna man är vaken, sen så är man på topp igen.

Men jobba nu då, puss på er! 

image description

.

Satt för någon dag sen och bara raderade folk på min FB. Inte för att jag kände att jag behövde rensa, utan för att de ploppade upp folk som jag inte pratar med, inte hälsar på eller knappt känner. ( personer som iriterar mig med sina statusar ) Menar liksom varför ska jag ha dem? 

Men sen finns de ju dem man pratat med, hängt med och faktistv art vän med men som man nu inte alls har samma relation med. Vad gör man med dem? Tar jag bort personen ifrån gör jag ju de ganska så klart i att " jag vill inte ens se dig " Men sammtidigt kanska man inte vill att den ska kunna klicka in min min sida U know? 
Ser ni vilket I-landsproblem jag har kommit på? 

Jag brukar vara ganska hård på FB. Förut var jag mes men nu. Nu, de är som om mens-Fifi löper amok på facebook varje dag. Jag tar bort personer helvilt och utan att känna ** Panik jag har inga FB vänner eller ** Skuldkänslor, han/hon kanske blev ledse. 
Jag har även hittat mig funktionen blockering. Vilket jag är mycket nöjd med. Jag menar om vi inte är vänner varför ska du ens söka efter mig? 
Må kalla mig omogen men.. Hihi! 

Vad tycker ni? 



,



Jag blir så jävla förbannad!!!







Seriöst, ska man som kvinna behöva utstå taffsandet?
De ska tas tamma fan jämt, vart man än är.

"skulle flytta på henne" IN MY AS, bullshit. Om han ville flytta på henne skulle han int rört vid rumpan. Om jag ska gå förbi någon så är de kanske vid axeln eller så säger man ursäkta! 




Oftas så flockas skithögarna i grupp på krogarna. Men sen finns de ju de där sämbollar som här åvan som bara inte kan hålla fingrarna i styr oavsett vart han är eller vilket tillstånd han är i. 
Minns så väl för inte allt för länge sedan hur en gubbe, 50+are tallade mig på rumpan. När jag vända mig om och frågade va fan han höll på med så skrattade han och de andra gubbarna han var med!! Jag blir så jävla förbannad så de är helt sjukt. 
Tänk om vi tjejer skulle löpa amok precis som vissa karlar. Fattar ni om vi skulle grabba tag om kuken på killarna, känna efter kanske ge ett leende och sen skratta! Hur skulle de se ut? Var fan är respekten? 
Blir bara så förbannad över att man inte kan få ha sin egna kropp ifred oavsett om jag går i bikini eller dunjacka så ska de inte vara där och tallas utan tillstånd! Så är de bara och jag förstår inte hur den regeln kan vara så svår att respektera och följa. De är kräknkade och hånande att bli taffsad på och jag tror att de flesta kan förstå de och hålla med om det.
Jag tycker de var riktigt bra av kvinnan att anmäla, ruggigt bra!!



kärlek,

Sitter på jobbet, simon har just vart här med kaffe till mig. Mycket gulligt! 
har kollat igenom bilderna från sommaren. FYFAN vad jag längtar. 

De ovärdeliga stunderna som jag och Rebecca hade i sommras, glas vin på kvällen alla dagar. Eftemiddagsölen med tjejerna som slutar med en eftermiddags fylla ett gäng. Eller frukosten på morgonen ute. Fattar ni vad skönt. 
Eller glassen man käkar på stan i solen.

Två kvällar med vi med Rebecca.
Frukost med Matilda och rebecca. 


en käftsmäll av de förflutna,

Somnade fett tidigt igår. Jag var så fruktansvärt trött. Så trött att under den tiden Rebecca var här så höll jag på och somna och jag vart tvungen att be henne gå. Haha!
Men trotts att jag somna tidig och hårt så sov jag dåligt. Vaknade mitt i natten med tanken att jag var helt säker på att jag försovit mig. Flyger upp ur sängen och kollar klockan 02,13. 
Halft förrvirad ner i sängen igen. Kan väl vara så att jag vaknade då för jag är van att ine få så mycket sömn om nätterna. Men vaknade även imorse, tidigt brutalt trött men... I de läget var de ingen ide att lägga sig igen. 

Ska strax röra mig från sängen, klä på mig och sen mot tåget för en ny jobb dag. Känner mig brutalt sliten och lite halv sjuk så att vart hemma hade jag så jävla gärna vart. Men Snart ledig allafall... Söndag

,

De är fan sjukt sen nyår har jag knappt festat, skulle vilja påstå till och med att de jag gjort efter nyår inte är mycket till fest de heller. Att man skulle hållt sig nykter vore att ljuga, självklart har de blivit en och annan öl men inte party. 
Satt mig i bara och tagit en öl eller två med någon vän, käkade middag med något glas vitt till osv. Har bara vart en kväll planerad för fest och de var Stockholm men de vart ju inte på det viset. Slutade med tre brudar i en soffa med tre påsar chips. Trotts att gå från 100 till 0 när de kommer till kalasandet så känner jag ändå ingen saknad efter de sjukt nog. 
Har vart lite små sugen kanske någon lördag men i slutändan lockade hemma livet mer än ute livet. Pallade liksom inte. 
Förut fick jag ju nästan panik av att vara hemma en fre- och lördag kväll. Inte nu... Men de vara ju inte för evigt de. Förr eller senare så är de dags att dra igång Kå Be Kå brudarna och släppa loss igen. Släppa ut håret och släppa loss på dansgolv och bord. Men som de ser ut nu blir de nog inge vilt partande förens min födelsedag. 

Vilket jag se grymt mycket fram emot! Ska bli kul, sammla ihop mina nära och kära och släppa loss och bli fullis gullis.




Förra året, min första 20årsdag:
Fullisgullis! 


jag har ett förhållande med min mjukisdress,

LÄngtar hem. De är såååå kallt på jobbet så de känns som om jag ska frysa ihjäl och att de kommer inte hitta mig förens imorgon när de skall öppna butiken brevid. Då sitter jag stel som en pinne förstörd. 
Längtar till soffan och min mjukisdress. Den har totalt tagit över mitt liv. De är de första jag gör när jag kommer hem. Byter om till den. Skulle inte kuna föreställa mig ett liv utan den. Den är så mysig!!. 

Men dock ser måste jag ändå säga att så mycket ser jag inte fram emot att komma hem. Om ni såg mintvätt korg skulle ni förstå. Men jag har bara INGEN energi när jag kommer hem. Åker hemmifrån 8-9 och kommer hem antingen 20,00 eller 22,00. Men är inte så jävla pepp på att ställa sig och tvätta då. När man kommer hem då vill man bara slänga sig i soffan i mjukisen (♥) och kanska ta på sig en värmefilt. MEn idag måste jag göra minst tv maskiner när jag kommer hem, hälst fyra men måste vara lite realist också. 




Min kära vän Simon fyller ju snart år... VAD ger man till en sån som han liksom?  Tycker verkligen om att köpa presenter till folk, de är så kul när de öppnar de och blir super glad ( om de blir de såklart ) Men om man inte vet vad som skall inhandlas så är de lite svårare och lite jobbigare med sånt skit. 
Vet ni vad han sa till mig när jag frågade vad han ville ha i födelsedags present..

- Aa men köp någonting tråkigt. Du vet sånt skit som man inte vill lägga pengar på men behöver...

Kul, KUL kille!!! 

I julas. 

Simon: Jag har köpt julklapp till dig! :D 

Filippa: Jaha, varför det?.... aa jag får se, kasnke köper någonting till dig efter jul...

HAHAHAHHAHA!!  Nä men jag är en bra männsika haha, han fick julklapp av mig så oroa er icke. 
Var bara de att vi hade inte, eller jag hade inte planer på att köpa till någon utanför familjen. De var allafall bestämt så med vännerna. Så kommer han där och säger att han köpt nå allafall... Ni haja.
Men nu är de inte jul utan han fyller så då blir man ju illa tvungen ;) Men vad?'

100 procent,

Den må va gammal men när jag såg den så fan va jag skrattade!!!

Verkligen ett glädjepiller. 



Så stolt!!



det var kärlek och det är ett smärta jag fortfarande minns. Du kan bli beroende av en viss typ av sorg,

( Snodd från FB ) 

De är lite segt just nu så hittade mig lite underhållning. Brukar spara sådana här om jag hittar de. Bra tidsfördriv. Läs tills ni stupar...



1. Röker du?
-Ja, tyvärr. Men de går åt rätt håll, mindre och mindre.

2. Födelsedag
- Ganska snart om ni frågar mig. Haha Frågar ni någon annan är det långt.
2 Mars

3. Är du svensk?
- Hell yhe babe 

4. Vem ringde dig senast?
- Rebecca

5. Vem smsade dig senast?
- Dont kiss and tell

6. Vem kramade du senast?
- Simon

7. Vem pussade du senast?
- Pass... ;)

8. Roligaste personen du vet
- Filippa Westerberg med sällskap. HAHA!

9. En snygg kille
- Ska man vara traditonell och säga en kändis eller ska jag dra några snyggingar från min vänlista?

10. En snygg tjej
- Alaa, Vacker innifrån och ut



11. Vem träffade du senast & vart någonstans?
- Simon, i hans jobbar bil

12. Ögonfärg
- På mig... grön/blå

13. Vem såg du senast?
- Min granne rasta hunden.

14. Har du någonsin förlorat en vän?
- Ja :'( 

15. Vad åt du senast?
- Lite nötter


16. Vad drack du senast?
- Vatte

17. En vacker person
- Hanna



18. En snäll person
- Rebecca





29. En gullig person
-  Simon


20. En jobbig person
- Matilda



21. En konstig person
- Matilda



22. En med magrutor
- Ja, vem ska man välja? ;) 

23. När skrattade du senast och varför?
- När jag pratade med Rebecca om en onskefull sak. Då skrattade jag... onskefullt. HAHA!

24.När grät du senast och varför?
- Någon dag sen, vecka kanske. Jag satt och funderade på massa skit och lyssnade på musik som påminnde mig om en massa

25. Vill du ha ditt ex tillbaka?
- Verkligen inte

26. En du saknar
- oj, svår... De är nog mer tiden jag hade då än personen i sig jag saknar

27. Ditt humör just nu
- På top

28. Hur många vänner har du på facebook?
- 509, men den listan krymper nog ...

39. Hur många av dem är tjejer & hur många killar?
- Ingen aning

30. Har du skilda föräldrar?
- Nopp, lyckligt gifta med varandra

31. Hur många syskon har du?
- 1 och de räcker och blir över, vi retar gallfeber på varandra och på våra kära föräldrar ;) 

32. Din favoritfärg
- Beror på humör, just nu, orange

33. Nån du vill träffa
- jonny depp. Alltid alla gånger

34. Äckligaste du vet
- LÖK o den klasiska.. falska männsikor.

35. Har du någonsin brutit mot lagen?
- haha, ja

36. Är du kär just nu?
- Inte vad jag vet ;)

37. I vem?
- om de skall vara någon är de nog mig själv. Ego som man är ;)




Kan inte sova och jag vet att detta inte är kul läsning men de är ganska underhållande att skriva. Haha! Nå må jag kanske svarat lite oseriöst, fegt och lite osanning men va fan liksom.  Men nu skall jag göra ett nytt försök att sova tänkte jag. 

Som tur är, är de inte bara jag som inte kan sova min trogne nattuggle vän på FB har hållt mig sällskap. Vi har sutit och ratat alla ♥-s dag. 
Nu kan man ju tro att jag hatar dagen enbart för att jag ä singel.. nej men de är ju liten del. Men hysterin och min erfarenhet imponerar icke på mig. Ensamvarg ♥ Filppa. 

Nu känner jag att jag är på G in på djupt vatten, skulle kunna skriva på som fan nu men de ska jag inte inlägget är långt nog.

Sovsött om ni läser detta nu och godmorgon om ni läser de imorgon bitti.

,

Sorry för dålig uppdatering. Men jobbet har verkligen uppslukat mig. Slitit och kämpat och de är bara börjat. Men jag tycker det är skit kul. Många bollar i luften är de bästa för mig just nu!
Ju mer jag har att göra desto bättre. Men kan inte låta bli att känna att denna vecka har vart ganska så BRA och halva vecka har bara gått. Kan ju inte bli bättre liksom. Har verkligen levt på mitt håll senaste två veckorna, och jag ÄLSKART! Jag kör på mitt race och de blir som de blir. Har några få nära jag har lite kontackt med men mer än så är de inte. 
Famlijen har vart min prio ett senaste tiden och fokus och energi på dem. Familjen finns alltid vad som än händer! 

Känns bara som jag börjar komma tillbaka till livet igen, hitta rätt stig.. Eller ja, jag ahr chansat mig fram till rätt stig. Efter månader av mano och panik stunder börjar allt släppa. 
Nu skall jag sova för imorgon skall de jobbas mer och det kommer bli en mycket lång och hettsisk dag. 

Puss på alla!!



,

Jag är verkligen en varierande typ på att uppdatera här.
Vissa dagar bara matar jag in inlägg andra blir de ett eller inga haha. Men ni verkar ju kunna hålla er ändå. De är bra.

Ikväll blir de drinkkväll i Stockholm. Ska bli riktigt roligt! Komma ut lite. Vart vi ska vet jag inte men är säker på att de blir bra.


hybris?

Fan vad jag saknar Sims!! Funderar på att ta upp de igen. Men de är bara de att jag blir som besatt och kan lätt sitta i 12-20timmar lätt. 
jag glömmer tiden och vad verklighet är. Sitter och skrattar onskefullt när jag gör onskefulla saker, jublar om de går bra med jobbet och ler och klappar händerna om de lyckas med kärlek och familj.Ja, jag vet att jag är as töntig med de är så kul. Blir lite som ett halvtids jobb när jag spelar och att få kontackt med mig eller slita mig från datorn innan jag är nöjd är näst in till omöjligt! Haha!

Minns en gång närjag var inne i en spel period, de var skola dagen efter. Började spela vid 18-19,00 tiden kanske. 
När jag kom på att de kanske var dags att packa ihop var klockan 04-05,00 ungefär. Och då var de s att jag kände att jag var tvungen att sluta pga skolan. Haha, kalla mig tönt. Men kan tänka mig att de nog finns några där ute, kanske inte vill erkänna de men som  vet vad jag snackar om. 




.

De är s jävla tråkigt att alla känner alla. 

Så fort man träffar någon så är det någon annan som känner den sen redan innan och man får höra en massa skit. 

I de här läget är de inte skit jag hört, de är bra saker men de är inte alltid de gynnar det heller. I de här fallet har de gjort mig dubbelt så nervös. Haha!
Men de vore ju skönt om man någon gång kunde träffa någon utan att veta någonting. Men för att de skall ske bör man inte nämna någonting till någon. Inte ens en vän, även om de inte är fakta så får man deras åsikt och omedvete så lägger man den påminnet.
- Aa vet du jag träffade en som hette ****** **********.Vi hade skit kul! Ska träffas igen.
- Jaaha, han/hon är bla bla bla, gjort bla bla,
OSV
TYP

Aja, de är bara lite synd. 




NÄR MAN ÄR UNG VET MAN INTE VEM MAN ÄR FÖRÄN MAN FÅR DET REFLEKTERAT TILLBAKA: I DEN MANNENS BLICK VAR JAG SORGLÖS. SJÄLVKLART HADE JAG GÄRNA VARIT MER SPÄNNANDE. MEN DET VAR JAG INTE. DET ÄR MAN INTE NÄR MAN ÄR ARTON ÅR. BARA NÅGON TJEJ,

Fyfan, va mys vi hade det igår. Verkligen chilla gunilla. Vi var hemma hela kvällen och bara chillade. Käkade mat, flummade mer än vanligt. 
Vi hade bland annat charader för oss, eller jag. jag härmade massa personer och sen skrattade vi åt det. haha, sådan där humor man får när man jobbat mycket, sovit dåligt och inte setts på länge. Roligaste videon vi gjorde igår haha! 
Vi satt också mycket vid datorena och bara degade, zappade mellan melodifestivalen och gladiatorerna. Käkade FÖR mycket möl. Men de är väl okej antar jag när man har sådana kvällar. 


Ser de inte bra mysigt ut?

Kollade på en film igår, kan säga at de är den sämsta film jag sett i HELA mitt liv. RUGGIGT Dålig!!
Semsta någonsin. Kolla icke! Slöseri på tid. Man satt genom hela filmen och väntade på att den skulle börja. 

Se upp för The.Last.Resort.



,

Är de ingen mer än jag som tycker att detta är totalt patetiskt?!



Jag har sagt tilll mina vänner om jag någonsin i mitt liv skriver in mig på en dateing sida så skut mig! Skut mig! 
Men detta köper och tror folk verkligen på denna skit? 
Tycker nästan att det är lite sorgligt, utnyttjar  patetiska, desperata och ensama personer med detta påhittade trams!!

Horoskop, tror ni på sådant? 

Nja jag vet inte om jag gör det men lite ändå. Kan tänka mig att man LITE är på ett vis om man föds vid en viss tid men mer än så nej! 



1,

Kommit till Matilda nu. 
De var helt OK på jobbet idag och jag känner mig MYCKET bättre nu. Att bara vara i Stockholm ger så jävla mycket. 

men allafall. Vi har just moffat i oss för mycket mat, nu ligger vi utslagna och bara fluppar åt absolut ingenting och allting. De känns att man inte flummat med någon tejkompis på ett tag. Allafall jävligt mys. 

VI ska bara  vara hemma ikväll. Ska dega i soffan, moffa chips och knäppa några öl tillsammans .



,

Brevid mig på tåget satt 3 av dessa idag haha! 

Vad tycker ni om detta?






jag pallar inte med en massa mer trams,

Jag vänder mig om för 72:a gången, sätter mig upp puffar till kudde för 62:a gången. Slänger tillbaka huvudet på kudden och suckar högt. 
Jag slår upp ögonen och tänker högt..

- Vad är det för fel på mig?!

Jag ligger länge och stirrar upp i taket innan jag vrider huvudet med fruktan och kollar vad klockan är, 3,49?!
Hur fan kan klockan ha blivit så mycket? Jag vet att väckarklockan ringer om 4h. 

- Jaha, då blir de inte mer än 3h sömn inatt heller...

Vänder mig om igen, de kanske går bättre om jag sover på andra sidan ändå. Tanken på att jag inte kommer få någon sömn veknar och tankarna flyger iväg på annat. Ja, ni vet ju hur det är. Man ligger där och de ända sällskapet man har är sina tankar. Tankarna flyger iväg tillbaka i tiden.

Jag funderar ofta på de förflutna på nätterna, det är ända gången jag tillåter mig själv till det. Om dagarna är de som om det aldrig existerat.

Tankarna flyger ofta iväg till dramat som existerar i nutid. Men varför kan jag aldrig tänka mer... positivt?

 

Varje natt är den samma. Fattar ni? Varför? 
Har nu på tre nätter inte fått mer än 8h sömn. Om de är tankarna över mitt privatliv som stoppar mig vet jag inte eller om de är tankarna på jobbhettsen som är just nu vet jag inte. Men någonting gör att jag inte kan få mitt kropp och knopp att varva ner. Kan ligga i timtal och bara vända, vrida stirra i taket och fundera.

 


 


Var hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser,





bara för att man älskar varandra betyder de inte att man borde vara tillsammans,






,

Jag var väldigt velig innan jag la ut gårdagens inlägg. Viste inte riktigt hur ni skulle reagera på den nakna sanningen.

Jag har nog aldrig vart så öppen på nätet i hela mitt liv.. 
Jag vet inte vad ni tycker om de, de är ju inte riktigt vad jag brukar skriva. Men att vara i Eskilstuna påverkar mig, hamnar i en helt annan sinnes stämning. Hamnar som i trans. Känns som om jag går omkring och bara är. Jag lever inte...  Och jag vet inte än om de är nyttigt eller smart att skriva ut sitt inre på nätet. Då menar jag från min syn, om de kan va nyttigt att ibland skriva ut mitt inte, att kanske jag då släpper ut och släppa taget lite gran av de som finns inom mig. Men kan de verkligen samtidigt vara så smart att öppna sig. 

Jag har trotts allt inte en aning om vem, vilka som läser min blogg. De flesta kommentarer jag får är anonyma. Inte för de stör mig alls men det kan vara vem som helst. Kan de komma att användas emot mig, de jag skriver? 
För att såra mig eller skada mig. Öppna sig om sitt inre och sina rädslor. 
Hur öppen är okej att vara på nätet egentligen? 


,

Mot jobbet nu, vart tidigare än jag tänkt men men, skönt att ha nå att gö hela dagen. 

Stockholm ♥

kaffe kaffe kaffe!! 





,

Monster

Just påbörjat denna bok! 
Väldigt exalterad! 




Beskrivning:

"Jag ska inte döda dig. Var inte rädd", hör jag honom viska bakom mig.

I Micael Dahléns nya bok får du bland annat möta Charles Manson och den japanske kannibalen Issei Sagawa: sammanlagt fem av världens mest kända mördare med skrämmande historier som spänner över ett halvt sekel. 

Fem monster. Och en författare som träffat dem alla. Micael Dahlén har utforskat en värld fylld av blod och död - men också av pengar, kärlek och kändisskap. Han har korsat tre kontinenter på jakt efter svar. Hur är det möjligt att människor upphöjts till världskändisar genom att mörda? Varför är vi så fascinerade av mord och mördare - i de mest sedda filmerna, i de mest lästa böckerna, i våra egna tankar?

Svaren som han finner är lika skrämmande som morden i sig. "Monster" är Micael Dahléns första bok på svenska efter succén "Nextopia", men boken liknar inget han gjort tidigare, det är snarare en personlig reportagebok med känsla av spänningsroman.

Micael Dahlén är till vardags professor på Handelshögskolan i Stockholm och rankad som nummer tio i världen inom sitt forskningsfält





Vem, lämnade vem? Jag är inte över dig än,

Det är vår 
Och varmt 
Och fullt med folk på stan 
Och jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan 

Är du kvar? 
Där du var 
Jag har slutat gå förbi 
Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli 

Vem, lämnade vem? 
Vem, lämnade vem? 
Jag är inte över dig än 

Jag grät 
Och vi kysstes 
Fast jag borde ha bett dig å gå 
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå 

Det är ljust snart, jag vet 
Men än så känns det kallt 
Och gissa vad du glömde, den hänger runt min hals 
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls 

Vem, lämnade vem? 
Vem, lämnade vem? 
Jag är inte över dig än 

Som en bekant 
Som hängt sig kvar 
För att allting har gått bra 
Nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag. 

Det är vår 
Och varmt 
När du har hört vad jag har sagt 
Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft 

Vem, lämnade vem? 
Vem, lämnade vem? 
Vem, lämnade vem? 
Jag är inte över dig än







välkommen till min verklighet, till mitt livs mest påtagliga minne,

 

 

Han satte sig på bänken bredvid mig och utan att titta på honom så kunde jag känna att han inte ville se mig i ögonen. Jag kunde känna hur mitt hjärta klappa och jag kände hur mitt adrenalin sakta höjdes, jag viste att de var någonting som inte stod rätt till. Han behövde inte säga de, jag viste de redan. Efter alla år tillsammans kunde han inte dölja någonting längre. Jag kände honom allt för bra.. trodde jag. 

Innan jag hann ställa min fråga viste jag, jag viste att de skulle ta slut. Jag kunde känna hur alla mina känslor sakta bubblade upp, min kärlek för mannen som satt bredvid mig vart mer påtaglig då än någonsin tidigare. Alla våra år, alla våra minnen, blixtrade förbi som i ett snabbspolat bildspel framför ögonen mig. 
Jag andades in en sista gång.

- Vad är de som har hänt? Jag känner dig, jag vet när någonting inte stämmer. 

Jag viste att bråket vi hade haft tio minuter tidigare handlade om någonting helt annat. 
Han flackade med blicken och jag kunde känna att han skämdes men jag kunde inte känna en smula av ånger. Hans blick var tom, han stirrade ner i backen. Jag såg att han knöt händerna, som om de skulle hjälpa honom. Han blundade. Jag såg hur orden bubblade upp i halsen på han som om han skulle spy. Han öppnade ögonen, utan att titta på mig…

 

- Filippa, jag har vart otrogen...

När han sa det spända han sina knutna nävar och när orden var sagda lossade han det hårda greppet och han blinkade lite längre än vanligt. För ett ögonblick ville jag skrika. Men för att skrika måste det finns så mycket mer och jag var tom. 
Jag tittade på honom och under tio sekunder tittade han mig rakt i ögonen. Det kom till av att vara sista gången han såg på mig på det där viset.

 

- okej, med vem och när?


Jag såg hur det tog emot att erkänna, att säga de högt. Namnet på den tjej han hade valt före mig, de namn på vars kvinnas säng han hade valt att lägga sig i. Han frågade om de spelade någon roll. 
Jag vet inte varför men de var viktigt, nästan som den viktigaste delen.


Han förklarade för mig att kvällen innan när han lämnade mig på stan, hade hans ben inte styrt honom hem. Han sa att de bara hände, han inte tänkte. Men jag fick aldrig höra förklaringen till varför. Jag kan om inte annat bara säga att jag beundrade hans mod, modet att säga dem orden högt. Men tanken på att jag kysst honom under dagen och kvällen, morgonen direkt efter äcklade mig och åsynen av honom fick mig att må illa.

Mannen jag försvarat i alla dessa år hade gjort de värsta tänk bara... trodde jag då. 
Sakta och motvilligt fylldes mina ögon med tårar. Jag minns hur jag kämpade för att behålla tårarna i ögonen och inte få dem rinnandes ner för kinderna. De var en hård kamp om jag lyckades minns jag inte. Jag bad jag honom gå. Min röst var varken gällare eller mörkare än vanligt. Men de var ändå inte min röst jag hörde komma ut, men samtidigt var den stadigare och starkare än någonsin. Jag viste att de här kommer vara sista gången. Jag kan inte förlåta han, inte igen. 
Jag kan ta mycket från den man jag älskar men otrohet är inte en av dem. 

Man kan ju nu tro att jag minns kvällen som den kvällen min stora kärlek förklarade att han knullat en annan brud. Men nej, jag satt inte på vilken bänk som helst. Jag satt på bänken utanför akuten.


Jag såg hur han reste sig, i efter hand kändes de som om jag stod som en utomstående åskådare. De var inte jag som satt där. De där kunde inte hända mig. När jag såg hans rygg försvinna runt hörnet kände jag paniken bubbla upp. Jag viste att de var sista gången.

Jag hade rört honom för sista gången, jag hade tittat på honom för sista gången. I samma ögonblick kände jag någonting varmt. 
Men jag reagerade inte, smärtan över vad som just hade sagts och vad jag just insett var mycket starkare. I de ögonblicket kunde fysisks smärta inte påverka mig. 
Med skakande händer lyfter jag upp min telefon, när jag ser ner på mina ben såg jag hur det rinner blod. Jag viste att jag måste gå in på sjukhuset men jag kunde inte, inte själv. 
Hur kunde han ha lyssnat på mig, hur kunde han lämna mig där? Han gick...
Folk har sagt till mig i efterhand att de är mitt egna fel, jag bad ju honom trotts allt gå. Ja de är sant men jag vägrar ta skulden för att jag blev själv. Om han vart man nog hade han stannat, stannat vid sidan av den tjej han påstått sig älska. Stannat tills han såg att hon var okej. Tills han såg att jag var okej.


Jag fick tag på en vän. De 15 minuterna jag satt där själv kändes som en evighet. När hon väl dök upp, gick jag sönder tårarna forsade och jag kunde inte hejda mig. Mitt hjärta hade gått sönder. Hela mitt inre brann omen på samma gång frös jag. Under den korta minuten jag lutade mig mot hennes axel kändes det som en befrielse. Jag fick kasta ut allt. Att jag hade vart så dum och kämpar för oss.

När jag väl kom in på akuten kunde jag känna den smärtan, den fysiska smärtan. När jag står vid disken där man ”anmäler sig” känner jag hur de hugger till och efter det är hela kvällen enbart ett minne av ett blodbad. 
De vart kvällen jag nästan höll på att förblöda. 
Men trotts de så kan jag inte i efterhand undra om de ändå inte var till det bättre. Att de blev den kvällen istället. Jag minns än idag, tid datum och känslan, smärtan och lättnaden. 
Jag var ändå äntligen fri, fri från ett förhållande jag totalt förlorat mig själv i, min självrespekt och min självinsikt.  Jag viste inte då att jag där påbörjade en kamp om att komma tillbaka till mig själv. Bevisa för mig själv att jag och jag vill. En kamp att börja leva mitt liv för mig.

 

Dagen efter när jag vaknar, smärtan fanns där men den var dämpad.
Jag stirrade upp i taket, jag stirrade länge. Sakta vände jag huvudet och såg vattenglaset brevid mig. Mitt huvud kändes yrt och jag mådde illa. Jag kollade ner på armen där syndes märkena än från nattens nålstick och droppen som jag fick.
Jag var tvungen att verkligen titta mig omkring. Har de här verkligen hänt? Sådant här händer ju inte mig, bara andra människor såna jag inte känner. Jag låg länge och funderade över går dagen. Men svårigheter att fatta att de var sant. Jag vet inte vilket som var mest svår fattat. Men när de sakta kröp in att allt faktiskt hänt, de var ingen mardröm…
Jag kastar mig på telefonen, tvärsäker på att jag ska ha ett sms eller samtal missat från han. Skärmen var tom.

Ingen viste att jag var här... Bara han och vännen från kvällen innan. Jag tittade upp, kände hur besvikelsen sköljde över mig. Jag lutade mig sakta tillbaka.
Några timmar senare inser jag att jag måste få tag på någon som kan komma med rena kläder.
Klänningen från kvällen innan, min nya klänning låg blodig brevid på en stol och under där låg ett på om än inte mer blodiga skor.

Jag suckade, mina föräldrar var bortresta. När jag kollar runt så ser jag det, vimmelbilden som krossade den sista hela biten av mitt inre. Bilden var tagen gårdagskvällen, samma tid som jag gick igenom mitt livs största helvete. Där satt han, min stora kärlek, mannen jag älskat år ut och år in. Han log. Kan ni förstå det han log?
De kändes ofattbart. De kändes som om det bara hade blivit för mycket.
Under samma tid som jag genom gick ett blodbad satt han på krogen och knäppte öl med sina vänner. De hade haft en bra kväll. Han log och höll om tjejen han knullade kvällen innan. 

Den morgonen, när jag låg i sjukhussängen bestämde jag mig. Jag kommer aldrig lita så pass på någon igen, jag kommer aldrig älska någon igen mer än vad jag älskar mig själv. Solen lyste mig i ansiktet när jag viskade till mig själv. Jag har gjort mycket skit men de här förtjänar jag inte. Jag kommer aldrig vika mig så här igen.
Efter den dagen har jag hållt kvar vad jag lovade mig själv den där morgonen. Jag är en ny människa. Till ytan är såren läkta men djupt där inne är ärren mer än synliga… Jag tänker på de här timmarna nästan varje dag som en påminnelse.





,


Att älska betyder inte samhörighet,


,


KåbeKå-brudar,


Jordens kanske grymmaste tjejer. Ni är alla helt fabulous.
Snart är de dags igen för hela gänget att sammlas, saknar er alla! 


,

Sitter och pratar i Tellen med Rebecca just nu. Vi sitter och skrattar onskefullt i varsin ända av tellen. Haha! 
Jag säger bara de OM om nu kunde höra oss...
Jag älskar vran B humor vi får, vi blir som små barn ibland, skrattar åt allt och alla. hahha Kollar runt på bilder och skrattar. Humor är de det är!


NU har två nära till mi lämnat landet och det känns redan ganska så tomt. Båda två är personer jag pratar otroligt mcyket med. Men den ena är ju till baka om någon månad så de kan man väl klara sig med. Men till er båda, 
Kommer sakna er otroligt!





Och jag ställer inte frågan "Vad ville du egentligen",

Jag känner inte igen mig
Det här är inte jag
Jag tar allting så enkelt
Har förträngt hur det var
Tillbaks i gamla vanor
När du hörde av dig igen
Och jag ställer inte frågan
"Vad ville du egentligen"

Du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den
Som jag borde vara hos

Skyller inte ifrån mig
Men du märkte ingenting
Du behövde någon större
Och jag behövde något att längta till
För jag försvinner ibland
Och alla frågar vad jag tänker på
Men jag kan inte berätta
För man får inte tänka så

Men du är nog den
Som jag borde vara hos
Men du är nog den
Som jag borde vara hos

Klockan är sent
Det finns ingen tid, för dig
Jag lever mitt liv nu
Med någon som älskar mig

Men du är nog den
Som jag borde vara hos
Ja, du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den....





let's play the love game,



ett spel som är dömt att förlora,

Igår kollade jag och Simon på paranormal activity 3.
Den var grym, alla fall sista 30minutrerna. ÄLSKAR de andra men tycker inte att 3:an ligger riktigt på samma nivå. Lider dock lite med Simon som fick en del sparkar i en scen, samtidigt som jag skrek i högans sky över någonting som var så obvious. Han måste fått både blåmärken och en mindre hörselskada. ( Förlåt simon )
Men är ändå nöjd. 
Så gjorde vi chockladpudding och vi sedan käkade med varsin sked ur samma skål. Haha!! 
Mys, saknat våra kvällar så var skönt att ha några sådana nu. 


,

Ibland önskade jag att jag hade någon helt utomstående som jag kunde prata med. Någon som inte känner någon som jag känner, inte en ända. Känner bara mig. 
En som knappt jag ens känner. Någon jag bara totalt kan öppna mig för och berätta allt. Allt, allt allt. Visst har jag underbara vänner men ibland har man/jag behov av någon man knappt känner som man kan prata med. Kan ni inte känna så ibland.?
När jag har vart i Stockholm så han de hänt när jag setat själv i en bar tex att jag mött en total främmling och helt plötsligt har jag bara totalt öppnat mig. Typ som att gå till phykologen fast med öl. Men visst är de sjukt?!
Och de är just de jag skulle behöva just nu, en främmling jag gillar som jag kan prata med. 

Kanske kan man ragga upp någon på nätet men ... nja, får face it, inte min gej de heller. 
I like to keep i real!
Är i ett sådan läge just nu att när jag är själv vill jag vara med någon men i samma ögonblick jag träffar någon vill jag bara vara själv. Har ni upplevt de? 




Sen nu så satt jag och chattade lite på Fb och en vän till mig sa, " det är inte svårt att hitta det positiva i alla förändringar." 

Och de fick mig att skina upp lite grann faktist, vaför bli de oftast så att man bara ser de dåliga?
Jag är ju nöjd med mitt liv ändå, trotts att de har sina dalar och toppar. Tror de beror på att min sömn har blivit knullad. Har inte kunnat sovit så mycket, eller njo nu men sovet så konstiga tider. Och OTROLIGT oroligt, vaknar om och om på nätterna kallsvettig av mardrömmar. Har drömt om männskor från mitt past, förflutna och de är väl en mardröm i sig. 
Inte nog med att jag drömmer en dröm utan när jag väl somnar om igen så drömmer jag en ny eller sover bara dåligt, halvsover. 



RSS 2.0