Skapa dig en egen uppfattning, idiot,

Super skön helg vill jag lova,

Fredagen var så att jag skulle ta det chill men blidde inte så, åkte till Kim ganska sent men kom dit för ett kortare förkrök och bara chill, vi traskar senare ner på satn för att gå in på Lotus. (mina planer var att åka hem vid 00,00, eftersom jag skulle upp 05.30 för att åka till säfsen med Robert.) Hade riktigt skoj mötte massa trevligt folk och inte nog med det ett snöbollskrig bröt ut på torget, det var lagom mys kom hem vid 02.30 men inte för det fick man ju sova låg vaken tyttligare ett tag. 
Och det fick jag sota för dagen efter jag var så trött och så bakis när min fader kom upp för att väcka mig, skojjar inte mend et gick. Sov typ hela vägen upp i bussen. Väl i backen så började det bli bättre. Det var en mycket äventyrlig dag.
På förmiddagen var det + grader så snön packade sig under brädan så man stog stilla i backen och kom ingen vart, och detta orsakade då totalt kaos. Barn börja gråta föräldrar börja skrika och de barn som fick fart på skidorna åkte där ifrån medans föräldrarna ropa efter dom och Robrt sår och skriker "Nu skiter jag snart i det här och går och sätter mig i bussen!!!"
Så sjukans roligt stod och as garva. (Typ Rebeccas och min fattiga humor) 
Blev dock bättre lite senare så det gick det bättre/lättare att åka.  Robert och jag spendera våran tid i liften med att skratta åt alla som ramla, snöbollskring med fram- och bak åkande, och själv klart satt vi och skratta åt saker som folk tappat i liften mm. Men det fick ju Robert sota för senare när han själv nära nog tappade sin mobil i sittliften.
Det var riktigt trevligt, skönt att åka lite bräda igen var allt för länge sedan en liten uppvärmning tills Sälen.

Tack för dagen Robba!



Lördagen vart ju intresant också kom hem fixa i ordning mig sen ut igen på krogen, där mötte jag Ludde och Fhölöp bla sjuckans trevligt, mötte massa glatt folk så det var skojjsit, men det blev en MYCKET dyr helg.
 
Sen vill jag bara säga till Olle som vart lite bitter ifredags enligt rykterna, du är guld värld låter bilderna tala för sig själva.

Lika eller vad?!


 

PEACE and OUT!


Life is black,

Sommar mode, detta är H&Ms kollektion inför sommaren.





Blir så sjukans sugen på att bara köpa,köpa, köpa, ju mer jag ser ju mer mode jag läser ju mer vill jag ha!
Gillar Modet som kommer till våren.

NU ska jag gå och fixa lite här hemma, plugga lite, fundera lite och packa/ta fram  lite ganna. Hoppas på en mycket fin helg.

Peace and out!

Sanning ger inte klarhet,

En bok som alla tjejer borde läsa,


Sjukt bra!
Kanske vissa kapeitell är att hoppa öve men annars är den så sjukans bra. Du får en anorlunda syn på allt efter att ha läst den, och du  tänker anorlunda efter du läst den.
5 av 5 toust, Kanonkul!

ÄLSKA vädert!


PEACE and OUT!

Livet är en gåva och man vet aldrig hur länge man får behålla det,

Just nu sitter jag hos Olivia och myser kom hit och väckte henne, hehe. Nu sk vi göra oss i ordning och sedan bege oss till skolan och dricka kaffe eftersom det icke fanns mjölk här.
I dag blir det chill skolan sedan, ner och inhandla någhonting till pappa och sedan hem och plugga.

Gud vad jag längtar till helegn som kommer ska bli så skönt, men måste gå upp för tidigt på lördagen eftersom jag ska åka iväg och åka snowboard med Robert så detblir nog inte så mycket äventyr för mig denna helg. Men behöver åka lite innan jag ska upp till Sälen så ska bli sjuckans roligt.
Men ska killa iväg till skolan nu..

Peace and out

Känner ingenting, bara tommhet,

I dag har jag inte vart i skolan för jag har vart och kört halkbanan. Och jag var inte alls nervös så det var ju chill men som vanligt sågör jag bort mig. Killen i kassen berättade vart jag skulle, går dit öppnar därren då har jag kommit HELT fel när inte är en lite verkstad och jag vänder ju fortare än än jag vet inte vad. Och på andra sidan står den här killen och ropar "Fel dörr, fel dörr!"
Som om jag inte kom på det själv.
Går in sätter mig vi sitter och pratar ett tag och sen säger läraren "Ja men då sätter vi i gång då"
Och då mitt hjärta, Jag hade inte lyssnat på ett ord av vad han sa, jag var alldeles förtrött för det är ju, tänk om jag gör fel.  Det  började gå tusen tankar runt i mitt huvud medans vi gick mot bilarna.
Vi körde två och två, hn jag körde med var sämre än mig så det känndes mycket bra (ego får man vara ibland).  Vi började köra det gick bra för mig men inte jätte bra. Men för tjejen som satt i samma bil som mig gick det inte så bra. Hon halka runt som en tok, kärringstopp nästan hela tiden och körde av väge, skojjar inte hon körde av banan och rakt ner i en damm, 0.5m djup. Det började ryka från bilen och det tog oss ett bra tag innan vi fick loss bilen. MEn hon klarade sig fint ändå.
Ja, där ser man som det kan gå.

Tog ledigt från skolan och behövde inte komma tillbaka till skolan för dom skulle på en teateer så. SOFT!

I går övningskörde jag till IKEA och köpte mig en bokhylla till alla mina filmer och andra CD skivor. Nu ska jag inte göra så mycket ska städa lite och fixa och dona, vad ja hittar på to night får vi se. Tips?!

Sen vill jag ha hjälpen, Hur ska jag göra med mitt hår?
Behålla det som det är eller blondera tillbaka det, eller komma på något nytt igen?  (svart är UTE slutet)




PEACE and OUT,

Lögnare,

Hur lyckas man?


 


Jag och Johnna i torsdags lyckades omedetet ta samma kläder till skolan såg mycket snyggt ut när vi latcha runt på stan. Lyckat!
5 av 5 toste
Kanonkul!

Peace AND out!

Inget att diskutera,

Sara och Eve som hos mig i går till i dag och alla har vi varsin dator här. Och på något vis jag som bor här fick den SÄMSTA sov platsen sara tar den stora soffan eve min säg opch jag den lilla soffan. Nu sitter vi här vid datorerna och jags ka snart lämna dom för att ge mig ut i trafiken.
Men bara berätta om här omdagen för det var så sjukans roligt. Jag skulle åka och köpa glass med Rozen, så vi gjorde det det var asss gått, glass med chokladsås. Sen låg vi och kola på tv så berättade jag om när jag köpte snus. Jag hade köpt snus och han i kassan övetalade mig att köpa en ny sort så jag gjorde det. (inte så goda) Oc h den snusen öppnar man på ett anornlunda sätt. Man trycker på sidan för att öppna. Så rozen sitter och kollar på den så frågar han
 "Hur öppnar man den?"
"Man tycker där," svarade jag
Rozen vänder sig om och kollar på mig och säger:
"Vad händer sen?"
Och jag börjar AS garva kunde inte sluta skratta, vad skulle kuna hända liksom?
Kanske inte låter så kul men höll på att dööö av garv just då. En skamsen rozen muttrar i hopp och öppnar den och inget händer sen. Åh gud vad han kommer få höra det där länge.


Nu ska jag killa sitter och spelar "tarzan" (som gjordes 1999) As kul har inte spelat det sedan jag var mycket, mycket liten. Hihi!
 
Peace and OUT!

Handling är större än ord och livet är orättvist, det är bara att lära sig det,

Fy fan!
Hata, hata att jag alltid ALLTID ska vara sist ut med allt. Sitter och försöker skriva klart min uppsatts i natur tar lite längre tid än jag räknat med. FY!
Sen var det ju finaste vädret i dag men det gynnade mig inte så mycket eftersom jag hade praktik och därför inte slutade för än vid 17.15och var hemma vid 18.00. om det vart bitter? OM. Så fick inte njuta så mycket av det fina vädret mer än inne från salongen genom fönstren. Men det är så kul att se alla människor nu när solen kommer fram alla ser så mycket gladare ut och alla verkar mycket mer glada nu.   

Satt och funderade på hur mycket folk tror på vad andra säger och på vad personer säger till en och kom fram till att man litar ganska mycket på andra. Om någon säger "Lita på mig jag kommer inte berätta det för någon" Ja då tror man "äsch, Han/hon berätta det inte för någon så..." eller "Tror du själv att jag skulle säga så?" Ja då tror man ju inte att den personen skulle säga så heller. (inte alla lägen men många)
 Vi människor tror så himla mycket på andra att vi glömmer lätt att följa sitt inre, man glömmer lätt att man inte kan lita på alla eller lita på vad folk säger. Man kan ta rykten med en nypa salt kanske ha det i bakhuvet men för det mesta är rykten så jävla på östa att det som var sant i grund och botten har bara blivit en liten, liten del av en fet jävla lögn. Eller man tror att man känner någon bara för man känt den personen ett halv år, ett år och att man kan då lita på den (jo men vist alla kanske inte är lögnare)

 Men tänk efter hur väl känner du dina vänner IGENTLIGEN?
Ja kanske vi borde lägga en tanka till nästan gång innan vi säger/gör någonting, för man vet ju aldrig hur mycke tillit man kan lägga, eller så skiter man bara i det och så hoppas man på det bästa. Vi tänker ju alla olika och vi värderar saker olika för att alla människor är olika, enkelt men ändå så jävla invecklat.

Peace AND OUT!






















nu är du inte mitt problem längre,

Hej å hå,
Fy hade en störtskön kväll i går. Mycket roligt, var på Lotus så sprang runt där och härja.
Så när jag vaknar tar jag en promenad med Östvik och berättade allt som hänt. Sen gick vi till mig och Oscar den gentlemannen håller mig sällskap medans jag städar rummet. Men hel plötsligt utan förvarning slänger han sig på mig och börjar kittla mig (ingen höjdare dagen efter, var Ganska så seg).
Nu har han dock gott och jag har just damsugit övreplan av huset in för kvällen. Ska åka och handla med pappa snart, MYS!
 Ska försöka hinna med och övningsköra, det drar i hopp sig. Sen ska det lagas mat och det ska fixas Massa att göra och så lite energi kvar. Så har INTE tid att sitta här.






















PeaceandOUT!


It's always too late,

Som jag sa tidigare så var jag hos farbror doktorn här om dagen, tisdag för exaktheten. Gick inte så bra som jag hade hoppat efter som jag fick panik. Jag tål inte nålar eller sprutor så sa de att jag var tvungen att lämna blod prov. Börja med en lite klump i halen när jag förklarade att jag inte kan ta en spruta. Sen fick jag sjukans ont i magen och kände hur jag fick tårar i ögonen. Dom där tanterna är ju inte heller speciellt trevliga. Det sluta men att pappa fick hålla mig i handen medans tantjäven tog en sådan där sticka i fingret. Jag vägrade lämna ett blodprov jag klarar INTE det. Så nu kan dom inte ta reda på om det är fel eller inte på mig, haha sönd. 
Som dom som känner mig vet att jag inte tål sprutor alls nålar eller annan skit. Sist och gången innan det så svimma jag och det var INTE roligt. Aldrig, aldrig, ALDRIG gör jag om det never!
Fick alla fall några fucking tabletter som jag att jag blir så jävla trött och när jag sedan ska upp på morgonen så värker dom fortfarande så jag kommer INTE upp det är OMÖJLIGT, så efter jag börja ta dom så vaknar jag inte förens den gått ut typ. Ganska så ruttet.

I dag hade jag träning gick inge vidare men det ska bli så jävla kul nästa vecka så ska vi börja dansa i högklackat, så spännande. Ska bli riktigt roligt. Det är alltid lika skönt med dansen man blir på så sjukans bra humör och man blir så taggad att gå ut och dansa lite på  fredags- eller lördagskvällen.

Helgen ser ganska chill ut, Mina planer ser ut ca så här:
-Fredag: slutar skolan sent, sen ta mig en funderare på om jag ska ut och leva rövare eller inte.

-Lördagen: Då bjuds det på middag hos mig, enbart flickor och en massa mys, mat gått att dricka och prat.

-Söndag: Ska klippa Sara och dricka kaffe... typ!



Just nu sitter jag bara och tänker på hur jävla gärna jag vill ha vår, i dag var jag och handlade mig ytligare ett par nya solbrillor och ytligare nya sommar/vår kläder. Jag är så taggad för sommaren och för allt som det innebär sista sommarlovet ju.
Men innan det ska ske så ska jag, Sara och Eve upp och glassa lite i sälen tillsammans, så var införskaffade mig en ny skidjacka. Mor hjälpte till med betalningen (tack gode gud för det). Så nu är allt packat och klart köpt nästan allt förutom vantar till skidsemestern. Ska bli så jävla nice, fatta sitta i backan mysa grilla lite korv eller gå och köpa mat på restaurangen på toppen. Sitta och glassa i solen med solisar och allt vad som ingår.
Och det häliga med det när vi kommer hem sen så kommer det vara full vår här hemma (hoppas så).



 




Tänk alla går på stan alla tjocka jackor är av, kanske en lättare tröja och solbrillor. Man går ner på stan efter skolan först tar man en glass sätter sig på torget kollar in alla som går förbi sedan möter man resten av liga går och sätter sig på ett mysigt fik med uteservering.
Går in köper en kaffe och någon god bakelse kanske och sedan sätter man sig på en stol i solen och sitter där tills solen är försvunnen.  Så fortsäter det så hela våren tills sommaren kommer...... Och då, då kommer bikinin fram stranden kalla ölen och massa chill på stranden, ligga där en hel liga flickorna kollar in killarna och killarna kollar in flickorna. Alltid lika kul, senare på kvällen blir det en lätt klänning och ett härligt gäng grillning eller fest.
Åååh! Gud vad jag längtar!



Peace AND out!

jag är dum som stannade, jag är dum som försökte, jag är dum som trodde, jag är dum som trodde på dig




Tomheten ekar innom mig,

Finns två artister som för mig är som gudar, och då spelar rykten och skvaller mig ingen roll.....


Michael Joseph Jackson,
Han föddes den 29 augusti, 1958. Michael har haft en enorm inverkan på musikindustrin, han musik var som ingen annans, han hade unik röst och kunde några sjysta dans steg.

Några av hans gudomliga låtar;


 

- Thriller. Den är världens mest sålda album och har sålts i över 65 MILJONER exemplar VÄRLDEN över.
- Bad. Sålde 29 miljoner skivor.
- Dangerous. Sålde 29 miljoner skivor. (även den)
- Michaels Scream som kostade 7 miljoner dollar att göra, är världens hittills dyraste musikvideo och hans video Ghosts, 35 minuter lång, är världens längsta musikvideo.
Jackson har haft över 30 listettor världen över och han var den första artisten som hade fem listettor från ett och samma album nämligen Bad.

Michael har uppträde för  den största publiken i amerikans Tv historia på halvleken på Superbowl XXVII
 
Men inte bara hans otroliga musik har gjort han så känd....
Det skrevs mycket om honom skvallerblaskor OCH dagspressen pga. han nu så bleka ansikte, alla gånger han "la sig under kniven" och de mest omtalade anklagelser om sexuella övergrepp på barn. (vilket jag inte riktigt tror på heller)
hans bleka hud skylls på en hudsjukdom, han hävdar också att han bara opererat sig två gången (vilket jag INTE tror på)




Den andra guden är ju så klart...


Elvis Aaron Presley, (the king)
Han föddes den 8 januari 1935 och dog den 16 augusti 1977. Elvis var en rocksångare, musiker och skådespelare, mest känd för musiken. Elvis blev/ blir kallad för "kungen" "the king". han sålde över 1 miljard skivor VÄRLDEN över. När dom rankade de 100 bästa sångare genom tiderna kom Elvis på tredje plats.

Mellan 1969 och 1977 uppträde Elvis 1 100 på konserter. Den mest uppmärksammade är "Aloha From Hawaii Via Satellite", 1973. Det var en konsert som Elvis gjorde utan ersättning till förmån för Kui Lee's Cancerfond. Målet var att samla in 25 000 amerikanska dollar; resultatet blev det tredubbla.

Här är några av Elvis mest kända låtar:

- Jailhouse rock
- Love me tender
- Heartbreak hotel
- Hound Dog
- All shook up
- In the ghetto
- That´s alright mama
- Are you lonesome tonight?
- Suspicious Minds



Elvis död är ju också av en liten berömmelse.
Den 17 augusti 1977 skulle Elvis startat en turné men Elvis dog dagen innan. När dom undersökte hans lik kunde de fastställa att det var en hjärtattack som dödat Elvis.

Den sista Skivan som Elvis gjorde heter "Moody Blue" 
Den sista showen Elvis gjorde var i *Market Square Arena In Indianapolis den 26 juni 1977. Bara sex veckor före sin död, han kunde då fortfarande ge allt på scen, han tog många olika droger och tabletter för att orka det hårda och intensiva liv han levde.
Men missbruket som hade varit långvarit och intensivt som bröt ner "kungen" tillsist.  Det var Elvis dåvarande flickvän som fan han liggandes på badrumsgolvet.
Han var då 42 år gammal.
Hela världen sörjde och 100,000 tals människor vallfärdade till hans grav i Gracelands trädgård. personer.


Elvis Presley är och förblir en av världens mest kända som existerat




PEACE AND OUT





 

Vänner för en dag,

Skolan i dag för att leka duktig och ännu duktigare så var jag på första lektionen! MYCKET duktig. Hade min hatade håltimma i dag spendera den tiden på stan med Matilda och Jessica, slösa lite av de pengar jag fick dagen innan.

Efter skolan FIKA med Sara där hon gjorde dagens, nej troligen årets största tabbe. Haha!
När man pratar om trollen, så sitter dom bakom en. Haha. Ytterst roligt.

Sen vandrade vi runt och kolla lite ny skidutrustning, efter som jag, Sara och Eve åker till Sälen efter påsk och man måste ju se lite fräsch ut. Det ska bli fy bubblans roligt, har inte åkt skidor/snowboard på sjukans länge (Förra vintern en dag *snyft), Feta planerna för oss tre där uppe.

När vi gick där på stan och kolla så börja vi prata om hur sällen vi äter pizza på stan (kanske tur ändå) så huxflux så hoppa vi in på Phoenix och köpte oss varsin pizza. Hejdå pengar! tar ju slut fortare än vad jag håvar in dom.





Ganska så nice!


I morgon är det praktik (nej *snyft), det ska vel bli kul men så jävla jobbigt men blir inte så jobbigt eftersom jag sak till farbror doktor i morgon vid 11;00, Efter det ska jag hem och plugga järnet inte för att jag tror att det kommer hända själv men kan ju ha den inställningen.

Peace AND out!


Det vill bara inte försvinna,

I går var jag på mitt första krogenbesök. Mycket roligt. Känndes dock konstigt att läna flickorna på festen och gå utan dom.

Kvällen började i saras pappas lägenhet, jag, Sara, Eva och Thea. Efter många groggar och springade tillspegeln så var man färdig fixat. Satt ett tag och kom in på mycket roliga samtälsämnen. Efter vilda diskutionen och många chockerande avslöjande kan vi nu säga attt vi känner varandra lite bättre. (klagar inte)
Efter ett par timmar så rör vi oss mot torshälla komemr dit träffar lite roliga folk och mitt i allt sitter Henke den lilla lärkan. Efter ett tag tar jag och Rasmus oss ner mor krogen (vart mest fram och tillbka). Väl inne på krogen så vare bara att köra på, dans och många samtal med roligt folk.
Efter krogen bar det i väg till Rozen och en kabbabtalrik med sig i högsta hugg ( den tillhörde Rozen men jag bidrog till attt den tog slut så fort) La  oss allt för sent.

Morgonen där efter så var jag tvungen att raska på släkten skulle komma på besök och käka tårta, dricka kaffe och ha meningslösa samtil med varandra hos oss. Så det vara bara att städa undan i lägen heten hann med en god kaffe och en ytterst god cigarett, Pap min kom och hämta mig och Sara, men lyckligt vis var det sara som var den som var mest bakis..

Kan inte fatta det det här är tredje släktträffen i rad som jag är bakis på, men lyckligt vis är det inte så illa som förra gången (dagen efter Rebeccas party)  Det var hos min farmor och farfar, det var julbord och alla var ju  sammlade. Men jag klarade inte av att  sitta där ens vid bordet jag var så dålig och såååå trött så jag gick och satt mig i Tv rummet sommnade sittandes huvudet lutat mit min axel och armarna i kors. och resten av släkten satt i rumet brevid och åt julbord, INTE så lycket....ni kan ju gissa om man får höra pikar om det varje gång släkten sammlas.


 
Fan vilket drägg jag är ibland. Haha!


Nu är iallafall släckten här och sara åkte nyss hem och jag har fått massa pengar och presentkort osv.
Antar att dom snart går då ska jag traska ner till statiol och köpa mig nya cigaretter och snus efter jag klantig som jag är och med helt fel väska tappade mina i går, ganska så ruttet.


PEACE and OUT!

Det existerar bara ironi,

Det kommer och går människor hela tiden under en livs tid och många som man möter lägger men inte på minnet, dom bara passerar.
Men så kommer de stunder du man möter den speciella personen som man minns, som man lägger på minnet, som berör en men som även de passerar vidare men lämmar ett spår efter sig slutet av sommaren mötte jag just den personen. 
En kille som inte var som någon annan jag träffat.

Han var speciell och annorlunda. Han var inte som alla andra, unik. En personlighet för två och ett riktigt charmtroll.  Han hade verkligen humor och charm, kunde inte sluta le när jag var med honom. Han var inte speciellt komplicerad han körde bara sitt egna race.
Han brydde sig inte ett  skit inte om vad andra tyckte och tänkte om han. Han körde på sitt egna race och tog ingen skit. Och just det gillade jag han var egen och brydde sig inte, för så som många andra så bryr sig dom allt för mycket om vad andra ska tycka, tänka och tro.
Vi umgicks en heldel och hade de roligaste stunderna i hopp, levde rövare på nätterna och låg och sov halva dagarna, det var bara så sjukans roligt. Under den tiden mötte jag så mycket nytt folk, snälla och dumma, trevliga och otrevliga,  ärliga och falska, det var en helt annan värld, en helt annan livsstil. En livsstil som är så sjukt rolig och där det alltid händer saker men en livsstil som inte var min för en längre period. Några av mina roligaste dagar under sommaren var med just han.
Han var just en sådan människa som man lägger på minnet, en sådan människa som har en inverkan på en. Men även han passerade och vi gick skilda vägar. Även om vi kan ta upp kontakten då och då så är det inte så mycket mer än så, ett sms ett samtal. Men man kommer att träffa så mycket mer människor och det kommer komma så många mer personer som man kommer umgås med men det är inte alla som kommer stanna på det viset eller som man minns på det viset som jag alltid kommer minnas just den här personen. :)


PEACE and OUT!

Du bör inte dömma mig, låt mig bevisa dig fel


Älskade vän,
Vi kommer få så goa minnen tillsammans och dom har just börjat!


 


I leave the world in chock!

Mys hela dagen, torsdagar är fan så sega.
Började med körlektion på morgonen klockan, 07:00. Jobbigt. efter det skolan KAFFE och svenskan. Det var bara Jag, Johanna, Matilda och Jessica som var på den (Olle skulle vart med men var lite krasslig).  Och ni vet när man får en uppenbarelse om någonting eller någon så var det på svenskan om svenska läraren. Trodde jag skulle få världens utskällning pga. hur jag ligger till i svenskan men ICKE, tvärt om vi hade en seriös diskution och kom fram till en massa bra saker. Man fick sin röst hör och fick veta vart man hade svenska läraren, en guldstjärna till henne.
Men sen är det hål i typ 2 timmar SEGT sen matte sen lunch sen en lektion SEGT!

Men på lunchen så var mina flickor så underbart söta mot mig, nästan ätit upp Alaa och Johanna gick iväg trodde de skulle på toa eller fixa sig eller någonting, la ingen större tanke till det. Men när de kommer tillbaka så sjunger dom för mig + de andra flickorna och har en "blomma" och packet till mig!

TACK!!!!!!



                                       


Blev så jävla rörd/glad av dom har bara fått en present tidigare som rört mig på så vis, tavlan av Sara vid min 16års dag. (men Saras och Eves "fina" present förra året ligger tätt in på)

Efter skolan var jag och Sara i väg på arbetsmessa och kolla jobb och bla bla, senare FIKA! Satt och försökte komma på en bra lösning till helgen men gick icke, så vette fan hur den blir. Det löser sig, det är bara att kööö.....
Nu sitter jag hemma ska städa lite så det blir lite fint, vem vet vem som kommer och hälsar på denna helg. Hihi!

Peace AND out.

Paranoid?

I dag var en skön dag behövde inte göra några större ansträngningar mer än att ta mig utanför dörren, som i sig är en stor ansträngning. Sedan vart det vilsta (friluftsdag) vi skulle gå en promenix men vi valde att gå hundra meter slå upp en filt och smälla fram med massa godsaker.
Vi hade bestämt sedan dagen innan, jag, Johanna, Alla, Olle och olles syrra att vi skulle ta med fika. Så alla hade med sig olika godsaker det fanns massa gått t.ex. muffins, choklad, varm chocklad, kaffe, mackor och annat fika bröd. Det var mysigt på sitt sätt vi satt där i en timma sedan vandrade vi tillbaka de hundra meterna och sen åkte vi hem igen. SKÖNT!'

I går var också en mysig dag. Kände mig inte på topp humör så sjukanmälde mig och inget liv som jag har tänkte jag
"Jag går till Rinman köper kaffe och snackar lite med Sara och de andra boysen i teknik."
Kommer dit möter min goa vän Östvik och Filip i kafeterian, (när vi vandrar där i från för att gå ut så ramlar jag nästan i kafeterian, mina klackar på mina skor var inte direkt ny gjorde plus att dom var blöta så det var ytterst PINSAMT efter som det satt en hel hög med människor precis bredvid) Jag och östvik beslutar oss för att gå ut i det fina svenska vädret och dricka kaffe och ta en cigarett det var ytterst mysigt när vi går in smsar jag Sara " Vart är du?" Svaret tillbaka var inte så tillfreställande direkt "Jag är hemma."

Tröttnade på Rinman åkte hem bytte om eftersom jag ansåg att min jacka som jag hade på mig var alldeles för varm. Smsa Eve och åkte till Rekane mötte henne och spenderade min tid på deras retoriklektion (ångrar mig lite att jag valde bort den lektionen).

Det var nu när man var på deras lektion man märkte den bittra skillnaden på att gå i en klass med enbart tjejer och i en klass där det var en blandning. Saknar den fina gemenskapen som vi hade när jag gick i 9:an, D9 det eviga fuskande, alla små bråka bland vissa "speciella" människor, tak som rasa, snöbollskrigen, våra svimmningslekar, bollekar och alla hyss vi gjorde mot lärarna och inte på tal om alla de speciella lärare vi hade genom åren, Britta, Eve Clas, Nina Peter och några olika svenska lärare det var gasnka underhållande. .Det var ganska kul IGENTLIGEN men just då kunnde jag inte se det roliga med klassen men det är vel sant, man vet inte vad man har förens man mist det. 

 Efter skolan åkte vi till stan tog en fika, jag, Julia och Eve Östvik jojna oss efter ett tag och slutade med att jag och Östvik satt själva kvar men jag klagar inte östvik är ju lite rolig.
Senare på kvällen så åkte jag och träffade Robert o kim (+ fler) Vi spelade lite kort och jag vart på MYCKET bättre humör eftersom det gick ganska bra för mig ett tag iallafall. Vi satt och snacka lite skit och kom fram till att en pokerkväll skulle sitta på plats nu.  Kommer bli Awesome!

Nu i dag ska jag dock spendera den hemma HELA kvällen (tror jag), ingen fika, inga utflykter och träffa folk, jag ska enbart vara hemma kanske tar ett bad och tar hand om mig själv lite ibland behöver man det.

BILDER!
Gammla godingar från D9-tiden!




SAKNAR DIG!




Haha, öhm...humor ?!

Visar allt i cam!




 


Älskade tider, vill tacka alla (NÄSTAN) för den tiden på Dj-skoaln vissa av oss höll i hopp från dagis. Kramar till er.

PEACE AND OUT!

Ibland behövs det ett ord för mycket för att det ska stå klart nog,

Fyller 18år i dag, säg grattis :)

PEACE AND OUT!

RSS 2.0