,

Imorgon kommer jag hem... Saknat mig?

Jag vet att ni gjort, Hihi!


Någon jag saknat!
Som jag missade när jag var borta, *gråt



Dubai!!,

Nu sitter jag i p[ hotellet och bara njuter. Men idag har vadret vart sammre an vantat sa det ar lite segt med tiden hittils har var super och imorgon ar det av hemmat igen. Jag komme landa i Sverige runt halv tio pa kvallen. Pa nogatvis kommer det bli skont att komma hem ingen men anda inte. HEHE! NEj nu ska jag och mor ta oss en kaffe pa terassen sen far vi se vad vi gor resten av dagen ( vi ligger 3 timmar fore er)

PUSSSPUSSSSSS

,

Namn: Robert
Mitt smeknamn: Roberto
Ålder:20
Jobb/plugg: Jobb
Singel: Ja ;)
ROBERTO, vi har inte känt varandra så länge, vi lärde känna varandra i samma veva som jag och Kim.. typ alla fall. 
Robert, han är en sådan go kille, en riktig lite busen men han har sina moments då man kan skymta en riktigt liten gentelman där inne. Han kommer göra någon flicka väldigt lycklig nån dag.
Vi brukar ofta små gnabba när vi ses och det brukar alltid sluta med en större eller mindre brottningsmatch. Jag vet inte om han tycker det är lika kul som jag men han får ju vinna varje gång allafall.
Robert och jag brukar kolla mycket film tillsammans och innan och efter filmen blir det en del snack om allt från himmel till jord. 
Robert brukar även ta med mig på hans fars jobbs skit resa som görs varje år. Och det brukar alltid sluta med en öl för mycket på bussen hem. Men det är lika förbannat kul varjegång.

ROOOBEEERTOO <3



Detta var den sista  jag gjorde. Det finns många mer vänner i mitt liv med men min tid innan jag åker ny var för knapp men jag älskar er andra också och ni vet vilka ni är. Pussspusss 


,



Namn: Rebecca
Mitt smeknamn: Beck, ( och många mer)
Bostad: Eskilstuna
Jobb/plugg: Plugg


Rebecca är den vän som har funnits vid min sida längst, så långt tillbaka faktiskt tills vi lång i vaggan.
Hon är den personen som funnits vid min sida längst. Vi har så mycket historia tillsammans så det går inte ens att beskriva.
Bästa är nog ändå och kommer alltid vara Mallis. Vi åkte till mallis VARJE år när vi var små tillsammans med våra familjer, samma hotell. Och därifrån har vi de bästa minnen en unge någonsin kan få. 
Vi har vart vänner hela livet delvi säga. Vi har alltid haft kontackt, alltid pratat med varandra. Jag ringer alltid Rebecca oavsätt vad som hänt och känner att det finns inget jag inte skulle kunna säga till henne. Och eftersom hon alltid funnits vid min sida så finns det inga alternativ att hon inte skulle göra det. Älskar henne så mycket!
Hon hör alltid av sig och säger " Hej Pilling" frågar hur jag mår vad jag gör coh hurlivet rullar, percis innan jag frågar tillbaka samma saker och sen blir det en mass shit chatt. Alltid lika kul med hennes samtal.




,



Namn: Matilda
Mitt smeknamn: Tild
Ålder: 19
Bostad: Nyköping ( fick jag rätt Tild?)
Jobb/plugg: Jobb
Singel: ? ;)



Matilda, ja vi har känt varandra sedan vi gick 1:an gymnasiet och jag minns även hennes första dag här i Tunis.
Första luncken på skolan sitter jag och Johanna vid ett bord och ber henne slå sig ner. 
Det var dage ett på en underbar vänskap. Matilda är den personen som jag festade loss mest med sista tiden på gymnasiet och de var de roligaste kvällarna någonsing. Vi gjorde så mycket sjuka saker och så mycket skoj... önska att man kunde säga att man mindes allt. Haha!

Även om Tilda inte bor i stan längre så har vi bra kontackt och vi ses så ofta vi kan. Var nydligen hos henne för första gången i hennes nya stad nyköping, super mysig kväll. Vi bakade pizza och kollade på sunes jul.

Matilda är den typen jag ringer om det hänt någonting. Om vi inte hört på ett tag så kan samtalen bli långa och utdragna. Mycket skatt och i många va meningarna kommer OMG upp.

Jag är så jävla glad att Matilda valde att sätta sig vid bordet den dagen för vem vet vad som hänt annars...
Vi har många minnen tillsammans, ycket som hänt och mycket minnen att komma.

Bilden här åvan är speciell, inte bara för att det var stundenten men bara för att den är det. Min student spenderade jag mest med Matilda både innan under och efter. Vi hade så sjukt kul under hela tiden och jag kunde inte hittat en bättre männsika än Matilda att få sitta brevid i aolan, springa ut med stå på flaket och hoppa med och att gå på och hem med efter studentfesten.
Älskade Matilda en under bar vänskap har växt sen vi började 1:an för 4 år sedan.


Some people waste a lifetime,

l

Nu ligger jag och solar och ni ligger här hemma i kalla Sverige,

,

Namn: Alexandra
Ålder: 19
Bostad:Eskilstuna
Jobb/plugg: Plugg
ny! Singel: ;)


Alexandra, aAexandra min kära Alexandra.
Denna männsika har jag käns länge länge, vi har var vänner länge länge. Men inte alltid har vi umgåts så mycket som nu.
Vi gick i samma klass från 1:an till 8:an.
Jag minns mycket väl när vi gick 4:an eller 5:an kasnke när vi varje dag skyndades oss hem för att kolla på Melrose Place, drack oboy och åt mackor ( i mängder) och efteråt satt vi och pratade om dagen avsnitt och om vad som kanske skulle hända i nästa. Det var så otroligt roliga tider, inga beskymmer bara livet. 

Vi tappade kontackten men jag kände ALDRIG, inte en ända gång kände jag att jag inte kunde ringa henne. Och det är det som är vänskap. 

Nu har vi den underbaraste tiden, med matkvällar simskvällar och någon enstaka fylla ;)
Nu har ju inte minna och Alexs matkvällar inte bliit av så mycket eftersom jag jobbat kväll men snart, när jag slutar och tar mig ett "vanligt" jobb så blir det av igen. Hihi! Saknar de så ser fram emot den tiden. 
När vi inte har matkvällar, simskväller eller är fulla så spenderar vi den tiden tillsammans med att snacka skit och ge varandra goda råd.
Alexandra är den personen som verkligen är sig själv, i alla lägen. Hon säger och gör allt som faller henne in när det passar henne. Och det är det som är lilla charmen med den lilla blondinen.










,

Oh! den första vännen för veckan är...... (trumvirvell)  Alaa, vilken ära. 

Namn: Alaa
Mitt smeknamn: Alabalich
Ålder: 20
Bostad: Eskilstuna
Jobb/plugg: Jo, man kan nog säga båda.


Alaa och jag har kännt varandra sedan 1:an gymnasiet. Jag minns dagen då vi sågs första gången VÄLDIGT bra.

Alaa hade vart på semester och där med började hon några dagar senare än oss andra frisörer. 
Jag minns hur hon kom  in med sig yviga hår och sitt spraliga humör. 
Vi hade någon dag innan fått poserat framför en dörr framför hela klassen medans våran lärare tog ett kort på oss så han skulle lära sig våra namn lättare. 
Och stackars Alaa som var lite sen fick ställa sig framför hela klassen och posera men blyga, söta coh väldigt skenerade Alaa vägrade och fick där med gå in i rummet brevid. 
Det var så jag la merke till just Alaa.  bästa vänner man bara kan vara. 

Hon var bortrest precis innan mig och jag hade bara chans att få träffa henne EN gång innan jag åkte. De är i sånna lägen man inser vilka som har en sådan stor del i ens liv. Det var många gånger som jag tänkte " NU måste jag bara ringa Alaa och berätta de här" och kom på att hon inte var hemma. 

Alaa är den typen som alltid ställer upp.. Inte bara bara för vänner utan också för andra det är hennes gova men även en börda. Jag vet hur det är att alltid vilja vara den som ställer upp, vara den som har svårt att säga nej osv.
I mina ögon är hon min lilla blatte ängel som jag älskar och dör för.

Vi har jobbat ihop nu tidigare i nästan ett halv år även om lönen inte var den bästa eller jobbet alltid de roligaste så såg man alltid fram emot att gå dit bara för att få träffa henne!





Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today,



Matilda,



,


Nu när jag är borta så har jag funderat ut att jag ska ha 
på min blogg. Det går ut på att jag skriver ner lite fakta och goa ord om mina vänner, hur mycket jag tycker om dem och de tid vi kännt varandra. Jag hoppas att de är mer än mina vänner som kommer tycka det är kul.

Första inlägget kommer ikväll vid 18,00 tiden. 

Puss så läng och hoppas ni får en underbar dag. Jag vet att jag kommer ha det för jag kommer ligga på en strand,på en solstol med en underbar bok och PRESSA sönder mig. Förmodligen bränna mig det gör jag varje gång när jag åker utomlands. 


kommer sakna DIG,

Om 20 min sitter jag i bilen.

Nu gäller det sååå nervös.. ( för flyget)

,

,

NU är det så att jag i natt åker på semester med min mor. Men detta betder inte att det inte kommer vara några inlägg. Jag kommer tidsinställa några och om jag har möjlighet att sitta vid en dator kommer det upp flera där nerifrån. 

Om inte så får ni ha det BÄST i kalla, gråa, tråkiga sverige. 



,

NU är det så att jag i natt åker på semester med min mor. Men detta betder inte att det inte kommer vara några inlägg. Jag kommer tidsinställa några och om jag har möjlighet att sitta vid en dator kommer det upp flera där nerifrån. 

Om inte så får ni ha det BÄST i kalla, gråa, tråkiga sverige. 



,




Tyck vad ni vill nu men ju smalare desto bättre!


sex,



.,

Är dett ajg om X antal år eller vad.



Ser ni likheten.


Jag VET att jag kommer bli den mest över jävliga och jobbigaste men samtidigaste coolaste tanten när jag blir tant. HAHA

Det är någonting jag vet. På samma gång som jag kommer vara gammalmodig så kommer jag vara super hipp och super mordärn.

Säg vad ni vill man jag VET att det är ren sanning!



,

Ska man blir, Rädd, ska man skratta, gråta?



Läskig snubbe....


HAHAHA! OH de vill jag se, en okänd hårig kuk i när bil på datorskärmen.

Finns fan männsikor till allt och kapabla till ALLT!



I might not be perfect but it's so damn close,

tycker dessa bilder är så charmiga,


*tagna från svenska spel



Detta är ju bara så Sverige. Bilden i mitten är typ som jag känner mig varje kväll när jag ska hem efter jobbet. SUCK 



NEJ,

Nu ska jag iväg och klippa lite inna jag börjar jobba.
David har tjatat i felra veckor nu på att jag ska rycka tag i håret på han så ska väl fixa de nu. Det börjar se...
Får se hur det går, brukar sluta med att vi blir lite små sura på varandra men men.

Efter det ja du, jag vet inte inga planer så...
Bara chilla kasnke träffa bexet, Alex kanske vem vet. 
Vill bara att det ska bli helg så jag får träffa *******.
Inte bara det jag och ALexandra är lediga på fredag så vi ska till IKEA sen på en mindre utflykt. Så det blir nog ett litet pyamas party för oss två på torsdagen, WEEE!!

Nej, måste rusa 

TJING!




2 sträck,

Tyckte innan det kom till att explodera i trend att sidecut var det bästa, det snyggaste och nästan ett måste. 
men nu idags länge är jag glad att jag följt min magkänsla och sa nej när tjejerna uppe på frisör tog fram masikenen. 

Hade ångrat mig nu och enbart känt mig som en i mängden. DET är så jobbigt nu att alla måste ha det. Snyggt ja men inte  på för många.

Jag tycker att sidecut passa alla stilar, Om man är mer "fin" och söt så tuffar det till det lite men samtidigt det det inte på tvingat ut.
men även om man redan har den lite " tuffare stilen" så passar de in utan att det blir för mycket.

Plus om du har gjort det går det fint att köra över lite hår så det nästa inte syns sen. 

MEN NU får det räcka har klippt massa sidecut, tjejer stop, nej, nej, nej!!!

Dessutom det går att slicka åtet så pass mycket att det ser nästan ut som en sidecut på lite avstånd och då kan man ha det mer när det passar, när man känner för det liksom.


Där det är några som trott att jag gjort en sidecut på denna bild men NEJ, BARA SLICKAT. 


BRA TIPS FÖR ATT SLICKA HÅRET;



1:
Svinborste BÄSTA BÄSTA, jag skulle själv inte klara mig utan min. 
SLICKAR så in å ****. Dessutom bra att borsta håret med om man har tover. 

2:
Matrix Sleek Look Smoothing Straight Polish Steg 4 Ett glansvax som ger definition och håller borta frissighet.
Den är frissar inte heller upp håret ingen när/om det är fuktigt ute, den är nämligen fukt avstötande. Och man har den i torrt hår. ( jag bruckar ta lite av produkten och lägga på svinborsten och sen dra den genom håret)

3;
matrix AT airtrix, använder jag också. Det är hårsray fast när man strutar ut det är den... blöt kasnke jag skulle förklara det. Att den inte är "torr" när den kommer ut flaskan gör att man kan spruta, dra med borsten den stelnar efter borsensdrag.  SUPET ( Brukar även använda den när jag vill grama till lite lockar)




Det är mina 3 TIP för att slicka, så SLUTA nu att  gör sidecut!!!

SÅ NEJ NEJ NEJ!

Nu ska jag sova.
PUSS!






,

BULLAR!

Ser inte detta godare än godast ut!!
Såååå sugen!


fråga mig inte om jag är galen,

saknar skolan!




När jag ser bussen åka förbi på morgnarna eller på efter middagarna med ungar-  och ungdommarn som ska till skolan eller hem kan jag inte hålla mig från att känna avund samtidigt som jag känner en lättnad. 

Att skolan är slut det är ju ett faktum och att man är glömd som student är ju bara sanning för TROR det är en 100 dagars fest nu, snart....
Jag saknar att gå till skolan och härja, bråka och små tjafsa med varandra. Och bara vara ungdom och inte ha så mycket att tänka på. 

Inte för att jag tyckte de då men nu vet jag ju..
Ska inte börja skriva då kommer det bli ett tråkigt och långt inlägg om hur mycket jag saknar skolan och mina kompisar. Självklart finns det personer/person som man inte saknar men så är det livet ut vissa saker eller personer är sköna att bli av med andra inte. 



....om jag lämnar den här jorden levande,

nu går jag och lägger mig.

,


Så här vart det när jag klippte av mig allt hår första gången,

Klippte mig yttligare en gång till efter de, lite, lite kortare...
och nu ser det ut så här...

Suck känns som om det aldrig blir långt igen.







Kanske nästa sommar så kommer jag ha långt hår igen.

Har aldrig ångrat mig att jag klippte av mig men det är jobbigt att det tar såndan tid att få ut skiten igen; hehe


,

Nu är det Söndag och jag i vanliga fall brukar sitta och deppa och bara ligga hemma och fundera på om jag gjorde de bästa av helgen.

Men inte idag, idag så är jag glad och vet inte varför men det är skönt så frågasätter inget så.

hihi

Idag ska jag städa här på övervåningen och sen blir det nog en kvällsfika med Wistrand.

Nus ka jag fortsätta med mitt. 

PUSS



,

SAKNAR ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Även om det inte gått så lång tid sen mitt liv å¨kte från stan så känns de som en evighet men jag hoppas att hon har det BÄST för om det är någon som förtjänazr de så är det Alaa!


I’m gonna love you like I’ve never been hurt before,

Älskar deras bekinisar,
Snart bekini sesong så... Kanske dags att hitta sig en ny för året, det är ju tradition. Varje år, ny bikini, nya glasögon.



HÄR!



Stora flickor gråter inte,

Ledig imorgon, jag kan inte ens minnas sist jag var ledig på en fredag OCH lördag.

Helgen blir chill, vill till stockholm för upptäcksfärd och gå på heron city och kolla in nya Disney filmen  trassel ( verkar  topp toppen) och jag brukar få som jag vill så.
Förutom de har jag och så in planerat med David att kolla in en lägenhet som han är sugen på, spännande!

Men imorgon blir det stan med HJÄRTAT och älsklingen Rebecca. har sakrer att ta han om och hon är mitt moraliska stöd!



olala,

Massimo Dogana har gjort klackar till oss tjejer som har en dålig dag,

Så de passar väl mig,



,

trött och uttråkad idag. 
På helgen är det så mycket annat som händer i mitt liv som gör att jag inte uppdaterar, 'r för slö och för mycket bättre för mig helt enkelt.

Och idag blir det inte heller någon merkvärdig uppdatering. Ska sova snart puss!




en obekväm magekänsla,

Känner mig så där halv deppig men helt utan anledning...
Kan komma på en anledning men tycker att jag borde känna så här varje dag men varför just i dag?
Det är ju snart helg?
Fredag;
- Hum åka på några ärenden
- Hälsa på mormor,
- Om humöret inte är bättre då då blir det att shoppa upp humöret och skita i ekonomin 
- Sen efter allt de så lir det jobb och kommer då träffa min ÄLSKADE, underbaraste,bästaste och finaste ALAA!
Lördag:
- BRÄDA, åker iväg med Robert och åker bräda och dricker öl,
och förhoppningsvis hamnar jag inte på kryckor denna gång, 
om Robert visar lite moral denna gång
- Kommer hem ska äntligen få träffa sötaste Alexandra fixa oss sen bär de av till Linn pinn för lite krööök sen blir det     väl en sväng på krogen, vart vet ej. Jag går nog till Håpes eller grappa.
- Sen.... in i dimman kanske?

Nä jag vet inte.

Nu ska jag alldeles strax sova, ska bara sjöla ur min inpackning och ta bort min ansiktsmask.
Kolla lite serie och sen så....




jag kommer inte bry mig idag, jag bryr mig imorgon,

Fått ganska mycket kommentarer om denna bild:

Kan ni gissa vad för komentarer då?




JO;












Trosorna SYNS HAHA ja men försök bär vitt och inte få BH och trosor att synas.. inte så lätt.
Men jag älskar klänningen så vad fan ska jag göra då? inte använda den så fan heller. 
Jag bryr mig inte så men tycker att det var skoj att det var de första(?) som la märke till.

Suck, boys will be boys!


Aja

ett kapitel som är över i mitt liv,



- Vad är det för ålderskillnad som är okej mellan tjejer och killar när det "träffas"?

- Är det skillnad mellan om en 16-och 22-åring träffas än en 19-och 25åring träffas?

- Vilken ålderskillnad är okej för ett l enkelt ligg?

- Är det okej för tjejer att vilja ha yngre?

- Skulle man reagera starkare om det var en 25+ kvinna som ragga upp en 18åring än om det vore en 25+ man som   raggade upp en 18åring?

Svar på detta?

Skriv gärna eran fundering, vad ni tycker och tror. Så kommer jag med mina senare :) 


djupa hav har en yta som syns,

Haha, måst berätta roligaste grejen.

Ni vet man kan ju ha vissa ord som man säger i var och varannan mening?
Ja, min kära kollega Christian har det, sanning, sanning om och om och om igen.
Så igår.. UFFT jag vart så trött på han, ordet skar i mina öron, haha, så jag sa: Slår vad som att du inte skulle kunna hålla dig en hel arbetsdag utan att säga det...
Svar; är det en utmaning?
Vi bestämde oss för att den som förlorar ska få bjuda den andra på mat på "pizzatorsdag".
Jag kom idag utan den minsta oro för att förlora, det hä var ju som att sno godis från en liten unge ju.

Kan ni gissa hur det gick?

Ja, som vanligt. Jag van!!!
Andra gången sen jag började som vi har slagit vad och jag har vunnit, seger smakar gott!!
Nu då, kan ni gissa efter hur lång tid han sa, sanning?



50min!!

Jag dog inte ens EN timma kunde människan hålla sig, en liten fjuttig timma ens, hahha!

Segern kommer smaka ljuvligt imorgon. 

Nu blir det sängen späckat schema för morgon dagen också och jag har en del sömn att ta igen. 

Puss!




Tack, du får mig att skratta,

Kan ni fata det om exakt 3 fucking veckor ligger jag på en strand och har inga större bekymmer mer än,

" humm, en till drink?"

" humm, ska jag bara i havet eller polen?"


Säg inget annat än att ni är avensjuka? HAHA!

Funderar starkt på att göra som förra året, lämna mobilerna avstängda hemma i kalla, tråkiga Sverige, lämna alla mina tankar och proppa väskan fylld med böcker istället.


Oman, förra året (mars) med min älskade mor!

Hotelets framsida/ingång
Lobbyn,
Frukost utsikten
Havet
jag... haha
Ser det lockande ut eller vad?

LÄNGTAR så otroligt mycket, det är inte långt kvar nu. Bara grejen att byta biljö är ju hur skönt som hälst och inte behöva tänka på jobba och annat skit som händer i ens liv, ännu skönare!


som om det aldrig hänt, en oförklarlig känsla av förvåning,

Älskar denna Blogg, Förljer som om de vore bibeln http://fashionbible.blogg.se/, grymming!

Bara tvungen att säga det.

Idag blir det bara chill, har möte på förmiddagen sen bilr det nog luncha med min lilla Rebecca och tjattra lite om livet, sen betala min böter, funderar även skarpt på att shoppa lite till. Kanske borde ge mig med tanke på att förra veckan köpte jag bla, två väskor en BH, två par byxor, en blus, en skjorta, trosor osv listan kan bli lång. Lägger upp bilder när jag får tillbaka min kamera från min far, som snodde med sig den till Alperna) 
Efter de ansträngningarna blir det jobba och slita! Sluta jobbet 23,30 hem och lägga sig sig sen sova MASSSSSOR. 

Men skriver väl mer sen... kanske, kolla in så får det kanske bli en glad eller en tråkig överraskning.

PUSS!






seeeee på mig,

Åh, lördag lördag LÖRDAG, längtar!!


Äntligen har tjatat och tjatat och nu ska jag äntligen få stå på mina ben och åka ner för en brant backe men antingen en eller två träbitar på tossingarna. Hihi

Det blir det årliga med Robert som vanligt, hans fars jobb åker upp för att härja i backen lite, ska bli sjukt skoj. Bara längtar.

Det finns ju inget bättre än att stå på toppen av backen dra ner brillorna och känna ruset i kropen när man  med säkerhet ( skidor) eller osäkerhet ( bräda) åker ner för backen. Rusat av att känna den kalla luften pressa sig mot ansikten och höra snön under brädan/ brädorna.  Sedan sätta sig i liften njuta av utsikten och kolla ner på de andra åkarna i backen, skratta och peka eller imponeras. Prata skit, dricka el öl och bara njuta.

Ljuvliga, ljuvliga vinter!


Jag och Robert ( 2009) första gången jag åkte med, ( orangehårig, ufft)


stunder man snart kanske inte har,

SNAAART!!!

3 veckor,

RSS 2.0