Förnekelse är det bästa försvaret,

Nu är planen gjord för nyår och den ser faktist gasnka bra ut.
Sara lämna just mitt hus efter en lång lång natt här. Hon skulle hen och fixa sig nu för att sedan åter vända vid halfyra då vi ska åka och handla haha. Sen börjar kalaset. Jag bör väl själv sätta igårng men jag bara orkar inte får väl tvinga mig att göra det snart.




vet inte vad jag ska tro om dig, talar du sanning?,

Läste nyss aftonbladet och denna artekel gjorde mig grymt förbannad!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6364241.ab

Det är en 49årig man som blivit åtalad för att ha fotograferat en 17årig kvinnas kön medans hon sov.

 "

Flickan hade lagt sig för att sova i en soffa under en nyårsfest där man badat bastu. En 49-årig man lyfte då på 17-åringens kjol och fotograferade, enligt åtalet, hennes underliv. Mannen är pappa till en av festdeltagarna, och därmed värd för festen. Han åtalades för sexuellt ofredande, skriver Hallandsposten på nätet.

Med hänvisning till flera tidigare rättsfall finner dock Halmstads tingsrätt att det mannen påstås ha gjort inte är straffbart.

Det finns inget generellt förbud mot att fotografera någon utan dennas samtycke. Den som sover kan inte heller ofredas på detta sätt, eftersom man då inte är medveten om vad som händer.

"

Asså det är ju sinnes sjukt!

 Fyfan!

ÄCKLIGA GUBBAR SOM SLÄPPS LÖSA!

"
Rätten hänvisar bland annat till en friande dom i Högsta domstolen mot en man som åtalats för att ha filmat ett samlag han hade med en kvinna, utan att hon visste om det.

"

Sådant här hör mig grymt förbannad, jag anser att man självklart ska ha rätten till att inte bli fottograferad naket utanvetskap, det ska var dom på det här!!!!!!


har inte ett ord på hjärtat i dag som är värt att publicera,

Ja nu är den jävla nyårsblåsan inköpt och jag känner mig inte nöjd för 5 fucking öre och inte är jag mer pepp för det.
JAG VILL VARA HEMMA.  Men enligt Saras planer så blir det inte så, kan ju säga att inte ens vart vi ska vara, hur länge vivska vara var så hela kvällen är ett frågetäcken.
Orkar inte!


nä pallar inte blogga mer är på uselt humör... som vanligt?


du kasnke ser andledningarna men det gör inte jag,

Usch vad jag har vänt på dygnet nu efter nyår blir det andra bullar måste vända tillbaka.
Snart kommer Sara vi ska bestämma nyår, jag har en plan ska se fall Sara godtar den. Efter det ska jag ner på stan (beror dock på hur våra planer slutar) och köpa mig en fucking klänning. Det lär ju blir ett hettsköp som jag sen kommer ångra för att jag kommer bara använda klänningen på nyårs afton aldrig mer. Det har hänt förut när man sprungit runt hemma innan en fest och inte hatt någonting att ha på sig och istället gått och köpt någon skit bara.


Fråga inte om bilden, den är från en skit rolig tråkig lördagskväll. Jag och alexandra var ute på rövartåg och hade det super kul. Allafalll så kul man kunnde ha. Varför jag lägger upp den vet jag inte men kännde fört



hur kommer det sig att två personer som delat goda minnen och ett stort förtroeende kan bli som främlingar medans två andra kännt varnadra så kort tid kan lita på varandra blint och dela en enorm vänskap...,

Hur spenderade jag gårdagen?

Jo vakna vid ett, käkade frukost med några hulliganer åkte hem till två tiden.
Sen var jag hemma stor del av dagen, träffade senare Alexandra där jag hade mitt andra pepptalk denna vecka inte gick det bättre den här gången men. Det är allafall alltid kul att träffa henne.
Skjusade ner henne till Stan sen ringde jag lite folk och det blev en kväll med Rebecca.
Planen var att vi skulle på bio, kollar upp bion innan jag hämtar henne i torshälla då fanns det 40 lediga platser kvar. Kommer till bion 20min innan och då finns det inga det blev en kvälls fika på stan istället som jag nu i efterhand tycker var mer värt!
Lämnade REbecca hos sin pojkvän för att senare bege mig hemmåt. Kommer hem hinner inte vara hemma mer än en timma innan Amberg och VD skriver och tjatar på mig att jag ska åka till Statiol och köpa popcorn och cigg.
Men jag var uttråkad så jag sa inte nej åkte och köpte skiten till de.
Slutade med att jag hängde med de in, kollade på en film och snackade om massa skit, det var grymt trevligt. Har inte hatt så trevligt på länge!

Kvällen bestod av släckttraff. Julbord hos farmor och farfar, det är väl trevligt men när man ätit en tre rätters middag  och sen en lite fika stund efter det är man gasnka slut och vill bara hem. Nu är jag hemma och i morgon möter jag upp Sara så tidigt som möjligt för att sätta pugnt för nyårs diskutionen och istället bestämma vart vi ska vara och vad vi ska dricka. Efterd et så får jag se.... Beror helt på vad som bestämmts kasnke måste jag ner till stan för att köpa mig en nyårsblåsa allafall.
Kanske jag rasslar fram någonting ur gaderåben har ju klänningar som är oanvända eller nästan oanvända så.

FUCK NYÅR!

Det här nyåret, allafall och förra.

Förra året  var jag sjuk.
Inte nog med att jag var sjuk så hade jag gjort en missklyckad färgning precis innan julovet så håret såg ut som skit.
Jag fixade grunden hemma inför kvällen med smink och hår sen proppade jag i mig värktablätter och febernedsättande. Satte mig sen i bilen när till ming där jag plockade upp mat till mig, Sara och Eve. Vi satt i Saras pappas lägenhet och förfesta åt middag och pratade med varandra. Känndes gasnka lugnt då. Men när det började näsrma sig att röra sig vidare kände jag hur illa jag började må dåligt igen. Men höll facet och vi åkte till Simon istället.
Kom dit och en mega full simon öppnar dörren.  Är där gasnka så länge börjar känna att alkoholen tar ut sin rättvisa.
Men när vi väl var hos Lundval mådde jag piss och jag kännde inte alls för att drick eller dansa. I slutet av kvällen satt jag med 39 graders feber och ville dö. Men jag fick alla falll träffa massa folk....








Att minnas är ett faktum, men att minnas och förlåta sig själv och gå vidare är en utmaning,

Jag har en konstig kännsla i kroppen eller lättare sagt två kännslor i kroppen.

Första är hur jävla glad jag är nu och vill bara le av hela jävla ansiktet, känns som om livet går bra, det går framåt. Jag har haft en bättre dag än väntat, ett par bättre dagar än väntat och det finns ju säker någon förklaring till det. Men jag känner inget behov av att ta reda på den förklaringen för kännslan av lycka vill jag bara bevara och ta in. Uppskatta de få ögonblick av lycka som så lätt bara förvinner av ett bittert minne. jag vill suga in kännsla lämna den i kroppen coh stänga av, kännslan gör mig hel.
Att kunna sitta ensam och ändå känna sig så tillräklig.
Kanske det kan bero på de fina ord jag fått höra, de personer jag mött eller bara att jag omslutits av en acceptans?

Men sen har jag den andra känslan som är den raka motsattsen till den första, kännslan av att bröstet är fyllt av tunga stenar, ett hål i mitt hjärta och en kniv i ryggen. En känsla som inte lämnat mitt sinne för en lång lång tid. En känsla präglat av onda minnen och ett bittert minne om hur det var förut.
Kännslan av att vara otillräcklig, missförståd, ensam och sviken.
Att dagarna går och tiden riner ut och det ända som blir kvar är det förflutna. Tanken över, har jag levt ut till det fullaste?
 eller har jag legat på lat siden och tagit den lätta vägen.
Skulle de tillfällen där jag vart ärlig och rakt på sak lett mig längre om jag istället använt mig av en vit snäll lögn, låtit den ilskan jag kännt stannat kvar i kroppen och istället kommit med ett leende?

Eller de gånger där jag undvikigt sanningen för att själv kunna känna mig tygg, en förnekelse. Skulle det vart bättre om jag rivit av plostret snabbt och fort sagt vad jag kännde och hur jag ville?

Vart denna kännsla kommer ifrån har jag mina onda aningar om. En kännsla som man inte vill ha. Som om solen aldrig skulle gå upp igen utan lämna mig i det eviga mrökret som omsluter oss på natten, en kännsla av dess obeskrivlaga smärta och förvirring.
En kännsla som man inte vet om den blir kvar eller om den äntligen kommer lämna en. 

kasnke denna kännsla är oundviklig för framtidens lärdom...
 
Är det konstigt att ha dessa två otroliga kännslor på samma gång?
Att de kommer iomgångar och sköljer över mig som en varmvåg eller en bitande kyla?
 Jag förundras och respekterar de båda djupt, man ska uppskata de båda när man väl har de, för man vet aldrig hur nästan gång kommer kännas kommer det bli bättre eller kommer det bli sämmre?


tysta läppar ljuger aldrig,

 

är du den samma och det är jag som förändrats men lever blåöget med tanken att jag inte har?

Så jävla fucking patetiskt!



Matilda visade mig hennes blogg i dag har aldrig läst den förens ikväll, hon sitter och skriver genom hela sin blogg hur mycket hon älskar sig själv och hur jävla snygg hon är. Men då kan man ju undra varför hon retucherar sina bilder?

De höga bloggorskerna sitter och berättar om sina perfecta liv, hur mcyket de gör, allt de köper, alla om salg de är med på och som alla visar upp så mycket bilder på sig själv som möjligt.
Men frågan är..
 är deras liv så perfekta somde verkligen påstår?

Jag tycker att deras bloggar kan vara intresanta ibland, att kolla någon gång då och då. Men jag kan inte för mitt liv förstå hur vissa kan följa blogagrna som om det vore deras bibel.
Jag följer mina vänners bloggar, kan tycka det är kul att läsa hur det sätter ord på vardagen och hur de berättar om de stunder de vart med om. Det är ett perfect sätt att se vad som planeras och hålla sig informerad om deras liv när jag inte är där, så man inte är helt lost när man sedan träffas.
 
De stora bloggorkerna skriver ofta om de komentarer de fått fårn läsare som inte direkt gillar de, frågan är då varför ska dessa männsikor som ogillar de personerna så ens lägga energin på att lägga en komentar och framför allt varför stödjer de deras bloggar genom att läsa dom.

De stora bloggorskerna börjar ofte de inlägg där de komennterar tillbaka den elaka komentaren de fick med, "jag brukar inte bry mig..." "ivanligt fall så brukar jag inte ens komentera dessa..." eller " jag brukar ivanligt fall inte läsa klart de komentarer som ser ut så här men....."

Men om de aldrig gör det konstigt att amn ofta kan hitta inlägg som dessa?

Sen har vi de läsare som fårn ogillan av bloggerskan övergår till hat, ren avsky. Hur kan amn hata någon så mcyket genom en blogg?
De skriver inte allt det skriver för det mästa om det som är bra. De berättar inte allt utan förmodligen uttelämnar de de detaljer som inte passar in för just dem själva.
Vi har blondin bella som fick en arg läsare efter sig eller Kenzas kompis som vart attckerad av en arg läsare. Alltså whats up with that liksom?
Det är bara männsikro som har utav ren tur blivit hittade på internett...

Tyckte det var ganska humoristiskt när man tänkte efter och började fundera kring allt.

Nu ska jag sova!


känner inte det behovet, känner inte att jag vill ha det du önskar efter,

kasnke ska ta och åka hem?

Hej hopp. vad ska alla göra i dag då?
Jag är gasnka så sliten nu, det har blivit många timmar som gott förlorade. Men det här är ju också det sista lovet så man måste ju spendera timmarna väl. Än så länge har jag väl inte  spenderat tiden på bästa sett måste jag säga.

Vill skriva mycket man fuck that, jag lämnar alla era tankar om vad jag hållt hus till fantasin.


Nu diskuteras nyår för fulla muggar, min lilla mangagubbbe i huvudet sitter och skriker "STANNA HEMMA"  Sara däremot sitter och skriker "Supa, Supa SUPA" Haha nej de var ju inte riktigt men n ågot i den stilen, men ännu så har jag ingen klänning. Nej nu pallar jag inte skriva mer, ska snart åka hem till moderjord med bilen.

Hej hej




har ingen lust att dö för den längtan som gör så ont,

Ja har inget intresant att skriva idag,

Vill tacka för att ni fick mig på så sjukt bra humör igår, känns frukntansvärt bra nu faktist!



ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!!!!

det är ingenting jag skulel förneka,

Julrean och fylla, det är inte så stor skillnad det spårar alltid!

Jag och sara på topp för julrean... eller inte det blev en sen kväll allafall och jag själv fick 15 minuters sömn samanlagt. Jiipi, gjorde mig redor för en heldag på stan med sara förberedde mig med lite kläder ovan och tjockt på fötterna så man inte blir blött och kalla.

På vägen ner svänger jag förbi statiol köper mig en kaffe, inte ett av mina smartare val  märker jag senare när jag sätter mig i bilen för att kköra vidare. Den oplogade3 vägen och min lilla blå bil var ingen god mix och större delen av kaffe hamnade i mitt knä och på golvet.

In på HM var där redan vid Nio och shoppingen var i full gång!
Efter HM så nästan sprang vi till gina för att kunna soffa åt oss de första kläderna, de första provhyttarna och de första kvittona.
Lyckades mycket bra på den punkten. Alla står utan för gina och väntar med spänning man ser hur alla tjejornas blickar spänner sig i kläderna på klädhängarna och alla skyltar det det står 50%  Grindarna börjar åka uppåt och mindre änhalvvägs upp börjar folk krypa under för att komma in. Så jävla sinnes sjukt, folk blir fan inte kloka i huvet när det är rea på gina. Men köpte mig 

Efter att vi nästan vart inne i alla butiker så tog vi en fika och upptäkte genom att titta ut genom fönstret att det var knappt några ungdomar på stan, vart var dom?
hemma och var bakis kanske?

Ja Hitta mycket men inte en ända fucking  nyårsklänning. det luter mer och mer måt en kväll hemma, jag tven, champangen och självklart chipsen. Pallar inte med all skit i den här staden.

Vad ska jag fira att förra åter var så pissit dåligt och att det äntligen är slut?
Ja det låter som en bra andledning att fira nyår ..
MEN
Ska juag fira att jag överlevt ett år av bara massa SKIt och att det äntligen är över och att här kommer ännu ett äckligt år med om inte mer skit?
Ja..

En gång i tiden älskade jag ny år men nu ingenstämmning, ingenlust och framförallt inget sug.

Sak samma in köpen för dagen:

H&M

- Kavaj, stilig och gullig

- En tjocktröja, mysig och fin

 

Gina

- en topp, sommrig och söt

- Ett par örhängen, stora

- En handväska, snygg

 

Bikbok

- En skjorta, speciell, anorluna och snygg


Ja det var allt och ingen nyårsblåsa ännu, kanske ska göra ett försök imrogon?

Nus ak jag lägga mig i soffan och dö, fundera på livets mening, vad gör vi människor på gjorde, händer allt av en andledning..... NEJ det sak jag fan inte ska lägga mg i soffan och kolla på min favoritkanal till någon hulligan ringer och vill ses.


Andras är hemma igen btw. Ska blir sjuk kul att äntligen få träffa han igen, se om ahn förändrats höra alla historier, alla spårade historier, berätta historier och  prata om framtiden.

Puss allihoppa





det finns alltid någon i mörkret,



Låter som en jävligt stort löfte! Men om det blir så blir jag mycket GLAD!

det har aldrig funnits ordet vi utan enbart ni,

NU ÄR DET ÄNTLIGEN KLART!

Allt är klart nu, alla julklappar är inhandlade, alla julklappar är insalgna, alla julklapps rim är rimmade, hela övervåningen är städad grundligt och julblomman är planterad. Nu kan jag äntligen njuta av sista kvällen innan den julafton i lugn och ro.

Ikväll blir det våran egna familjetradition, skinkmacksätande. Det är alltid så att dagen före julafton så sätter sig min familj ner tillsammans och äter skinkmackor och dricker glögg inte för att jag äter varken äterskinka eller dricker glöggen men det är bara mysigt att sitta enr i lugn och ro tillsammans.

Ikväll ska jag bar chilla för i morgon kommer det bli fullt hus och man kommer inte kunna få en syl i vädret, men på kvällen blir det Odlar möte allafall och det kommer bli mys!

bilder från pulkabacken







kan bara vara den jag är även om det inte räcker,

Idag har jag jul handlat ich åkt runt på andra ärenden.
Åkte till farmor och farfar i dag för att lämna och hämta en del saker. Väl där hjälpte farmor mig med mitt jul rim och så fick jag mig en köpp kaffe och massa bullar. åkte efter det skulle jag till tuna park för att köpa de sista julklapparna, tilll mor och far. Från torshälla så fick jag köa i 40 min till tuna KUL!!!
Men när jag väl kommit till tuna och skulle lämmna det närmare 3timmar hade jag bara inhandlatett paket till mor.. När jag kommer ut till parkeringen så hade jag glömt vart fan jag parkerade bilen så jag fick yra runt i det kalla vädret  i 10 min innan jag hitta den lilla jävla bilen. Inte nog med det fick jag sitta i trafik köer hela vägen hem med en radio som bara ville fungera lite då och då.
USCH!
Åkte sen hem lämna av lite stoff till några grannar uppe i Odlaren sen tillbaka till stan för att lämna Cattis saker. Efter det var det middag. Efter iddagen satt jag och funderade på vad jag skulle göra under kvällen fick jag ett mycket oväntat men .. ja jag vet inte om jag kan kalla det trevligt samtal men la på luren med en förbryllad min och en förvirrad tanke. Men sådana samtal är ju ändå jävligt roliga.
Samtalade med Matilda under en längre tid över kvällen och fick reda på lite OMG skvallen från onsdagen.
Kvällen slutade med en sur min i soffan tillsammans med mamma.
Jiippi vilken rolig dag!

är en tår okej?

Ibland måste man acceptera den man är, man måste acceptera den man har blivit. Gå vidare och inse sanningen. Man kan aldrig ändra på den man är utan bara ändra på den man kommer bli. Livet är fullt av val och våra val kommer alltid påverka det vi kommer  bli i framtiden. Vi kommer aldrig kunna styra det förflutna men vi kommer alltid kunna styra framtiden. Det är vi som väljer vad vi ska göra med våra liv, vad vi vill göra med våra liv.
jag måste lära mig acceptera den jag är, den jag har blivit... det måste alla.
Vi kommer alltid att möta nya människor och vi måste lära oss att acceptera våra olikheter, vi måste lära oss att respektera andra för deras, tro, mening och åsikter.
Vi kommer aldrig kunna ändra den vi är, vi kommer aldrig kunna ändra den vi varit men vi  kommer alltid att kunna ändra på vårat framtida jag.
Jag måste acceptera den jag är, den jag blivit. Det är någonting vi alla måste.....
Jag kommer aldrig kunna ändra det jag gjort. Jag kommer aldrig kunna styra mina känslor, jag kan inte styra vad jag ska känna när jag vill känna det...
Thats life.





ensam är man stark,


kan jag få gömma mig i en dröm,

Inlägget blev inte publicerat.
Så lägger in det 8 timmar senare...
Nu är det snart dags att åka ner mot stan för att handla alla ju klappar. Står bara och väntar på Alexandra som är seg som vanligt! Sen kommer bara kruxet vad ska man köpa och sen så ska ett paket ha ett rim också.

Känns inge vidare för jag är inte så duktig på att rimma ... lättare sagt jag suger på att rimma kan INGENTING! suck.
Kasnke undrar varför jag måste rima om jag då är så usel?
Jo, vi är väldigt många i släckten så när man 'är vuxen (18 års gräns) haha så låttas alla namn ut till alla i släckten och sen ska man inhandla en present till den man fått.  Men inte bara det mans ka rima också men inte på det som är i paketet utan på personen den är till. Sen ska vi lägga lla de rimmade paketen i en hög och sen ska man gissa vilket paket som är till vilken person. Låter som el kul grej?

Ja, på morgonen så  var jag i torshälla och klippte 3 ungar, den yngsta killen var super söt måste jag erkänna. Han var så spänd och taggad på att bli klippt.  Det var lite gulligt.
Men jag var ju där borta vid 10,00 så det var ju ingen sovmorgon direkt. Men hann se den efterlängtade solen en snabbis innan den försvan igen.




Igår var det pulkaåkning som gällde. Vi vart ett gääng på 15+ ungefär. Inte för att det var så mycke åkning för det var så sjukt jobbigt att gå upp för backen men när man väl åkte så känndes det som rena rama självmordet.
Efter vilsta så åkte jag till Olivia och sa Adjö till henne eftersom hon åker hem till Åre idag.

Ja nu ska jag ringa och stressa Alexandra nu orkar jag inte vänta längre.


det känns bara så fel men sammtidigt vill jag bara inte avsluta det,

Ja nu är det förbaskade julpyntet uppe inklusive granen. Pappa lyckades trycka på mig lite prynader till övervåningen. Det är bara två prynadre jag vill ha som jag bryr mig om om de överlever året på vinden. Och det är en tomte och en lucia som jag gjort själv. Jag tycker dom är charmigare än allt annat jul pynt just för att jag själv har gjort dom, det är ju sådana saker som betyder. Sen resten av alla julprynader tycker jag kan hålla sig på nedreplan av huset så slipper jag dom.

Idag har jag inte gjort någon större insatts för världen. Jag har bara legat och dött i sängen och soffan. Satte mig vid Tv på efter middagen och zappade runt och hittade en av sverigers genom tidernas bästa och mest älskade film... Jönssonligan. Jag har alltid älskat de filmerna tycker dom är så genomtänkta och uppfiningsrika, man slutas ju aldrig förvånas över vad de hittar på. Den som gick på tven idag var Jönssonligan dyker upp igen. Den är bra men favoriten är Jönssonligan på mallorca.



Grymt!




Det man inte vet lider man inte av,

Ja när jag vaknade i dag s valde jag att ligga kvar i sängen skit länge, sköönt!
Men när jag väl pallar mig upp ur sängen så upptäcker jag att det är fullt julstök där nere och mamma var på mig och tjatade om att jag skulle ha jul gardiner och jul blommor och hela köret så jag bestämde mig för att fly fältet, smsa Oscar.

Slutade med att vi drog på oss de tjockaste kläderna vi har och tog oss en vandrings runda i skogen. Besökte alla platser vi lekte på när vi var små. Jag saknar att vara liten ibland. Det bekymmerslösa livet och de roliga lekarna vi lekte hela gänget vi var. Vi var ju en hel liga uppe i Odlaren som lekte nästan varje dag tillsammans. Vi byggde kojor, lekte kura gömma, byggde upp så städer med invånare som var dinosarier och björnar eller så byggde vi linbanor som vi hissade upp varandra i, kanske inte en av de smartare lekarna men det var sjukt kul.

Ja att vara barn var så mycke bättre, önskade att man viste det då bara.

Idag är en sådan dag som jag bara känner mig allment sentimental och bara vill dö typ men sådana dagar måste man ju ha ibland.






det man inte minns har inte hänt,

Ja nu har jag repat mig efter onsdagen måste jag säga idag känns det verkligen som om hjärnan är med på noterna, men en minder förkylning tror jag att jag fick med min från onsdagen.

Ska inte avslöja alla  snuskiga delatjer om onsdagen men lite bilder fick jag nog.
Det började med att vi var ett gäng brudar hos mig, 9 stycken blev det... det borde ju säga allt.
saksamma till bilderna.


För den rätta jul kännslan

Ett mindre kaus utbröt när hälften inte hade gjort sig i ordning

Men tillsist var alla klara och vi kunde sätta oss ner och njuta av, vin öl, cider och en jävla massa shottar



sen krogen

Aja... det var kul så länge det varade.


dagenefter, ha i åtangen att jag redan har rensat bortet från lite
burkar och citronskal, sen har vi mitt rum där 9 brudar fixade sig i.

Ja, jag hade super kul och vill Tacka alla flickorna för en super kväll!


love onely,

Gud vad jag har bloggat i dag, men det blir lätt så när man inte bloggat på länge så mycket tankar ideer och åsikter och framför allt händelser som inträffat!

Har ni sett viden på msn om kvinnan som blev av med ansiktet?
Inte? kolla länken er andra hoppa denna rad då...

http://video.msn.com/video.aspx?search=schimpans+slet+av+hennes+ansikte&mkt=sv-se

Ja, jag blir lite sur på männsikan ibland. Jag tycker tvärtom än vad många andra som sett videon första gången. Jag tycket synd om apan!
Det var förmodligen någonting som hända och apan reagerade bara naturligt. Det är idiotisk av en männsika att ha en apa hemma sådär! Det ligger i deras natur vissa saker bara ochd et spelar ingenr oll vad man säger, gör eller mutar dom med vid de lägena.
Jo,självklart tyckr jag synd om kvinnan som förlorade hela sitta nsikte och kommer nog aldrig igen se ut som hon en gång gjort.. Tyvärr!
Tycker också att de gör fel i hela inslaget, de får det att låta som om apan var något jävla monster. Hallå?! kolla på oss själva?
kolla på oss männsikor hur stora monster är inte vi kolal vad vi gör mot våran planet ochd et värstaav allt är inte att vi förstår den utan att vi vet att vi förstör den och det som är värre än det värsta är att vi vet vad som gör att den blir förstörd. Se hur många djur är utrotningshotade, kolla hur många djur som redan blivit utrotade!
kolla på hur vi beter oss mot varandra....djupare än så behöver jag inte ens gå in på det där för alla vet.




Bort fårn mitt utbrott måste lägga in dessa.

DAGENS!

Dagens ursäkt:

Jag kan inte träffa dig idag, jag tror jag har fott svininfluensan.
 Ska åka till **** sen han är vaxinerad.

Dagens tabbe:

Vi har köpt en inspelningsbar Tvbox till hemmet coh pappa har spenderat hela dagen med att dra sladdar och läsa igenom instruktionsboken som var bibel tjock. När han ÄNTLIGEn var klar och han hade läst sig grunden typ sås ka han visa mamma hur mans ak göra en viss sak....

P - Ja, och då tycker man här för att komam till menyn

Paus....Tven blir svart och stänger av sig

M - Vart tröck du för att stänga av den då?

Pappas min blir bitter.

P - Jag tröck på fel knapp!!!

tyst secund mor mummlar..

M - okej...

Jag som satt brevid och observera det tyckte det var super kul coh kunde inte hålla mig från att brista ut i gap garv.

 

thats it for to day! Nu blir det PH sen sängen!

 


Det är inte alltid sanningen vi bör söka efter,

KOLLA IN DEN HÄR NU!!!!

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=7301efe3-a70f-4039-b0b8-454c92672e28&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077









Den här länken måste varenda läsare som läser min blogg gå in och se så är det bara!
Det var så jävla fruktansvärt sorligt! Jag började stor gråta, kunde inte stoppa tårarna. Tyckte så sjukt synd om den lilla killen. Det måste vara hemsk för han, kan inte förstå att han är så stark ändå.
Blev tagen av han, tyckte synd om honom sammtidigt som jag avundas de mod och självkännsla han har!


(inga starka bidler som det kanske låter)


det bara är så,

Det är ett jävla tjat om Nya new moon. De som såg den när den precis kom ut på bio fick en förberedelse på attd en skulel var ur usel och knappt se värld i prencipe av kritikerna men kom ut med en kännsla att den var överförväntan, super bra och "vaddå dålig?"
Sen kom den sena högen som såg filmen senare och fick höra frånd e som såg dent idigare hur bra den var och att den var över förväntan och att han/hon var sexig osv. Ribban för dessa tittare låg MYCKET högre än de tidigares. 
Då är det väl inte så konstigt att de som såg den efter kommer ut med kännslan att den var under förvntan, urusel, så många snyggingar var det inte, han/hon var ju inte alls så het, eller "vaddå den var skit bra och överförväntan?"


Tycker alla liksom jag att detta aksnke är en rimmlig förklaring?
JA det gör ni!


Sen kan det vara såklart de kräsna men  lets facit it filmen var inte den bästa filmen som någonsin gjortts      MEN       Den var fortfarande grymt bra, det var bra eftekter och det var bra skådisar, mycke detaljer och lite halv svår att hänga med i när det sprang runt halvnakna killar hela tiden men det är ju var en bara film bygger på.
För mig får det bra betyg! Så snälla sluta skriv att det var under förväntan ni som ser den nu!


!!!!

NU ÄR DET BOKAT!

Jag och mamma satt och klagade på hur segt och tråkigt allt är just nu så idag bokade jag och mamma en solsemester till Oman (Fråga inte, haha) hotel crowne plaza resort. Kan man tro att det ska bli sköööööööööönt!
den 28 Januari åker jag en vecka. Kommer sola, bada i poolen och i havet, bara ligga och sova och läsa böcker under en hel vecka. Men lite .... mycket shoppings ka pressas in också, så fuck you all! 
 










det känndes som om det var en tävling och att jag var förloraren när jag igentligen vet att det aldrig var det,

Nu har det vart dåligt med bloggandet men det är för att jag varken haft tiden eller en fungerande dator till hands de senaste dagarna. Men för att Uppdatera er på vart jag hållt hus så drar jag igenom det:

Fredag:

Började med att jag hade praktik, det var lite halv segt så där men mot slutet rulla det in en hög med folk som skulle klippa sig. På lunchen han jag dock göra mitt sista matte prov.
Hur iriterad vart inte jag på min matte lärare?
Kommer till ahn hoppar lunchen för att hinna eftersom hanv ägrade låta mig göra provet en annan dag. Hade sagt till han att jag hade brottom för jag hade praktik. Allafall kommer in där han säger att jag kan gå och sätta mig så länge, för han har inte ens med sig provet.
Jag går och sätter mig men innan han går för att hämta provet passar han på att hjälpa 2 eller 3 stycken innan sen hämtar han provt och på vägen till mig som sitter och väntar stannar han vid yttligare en elev och hjälper den SEN ger han mig provet.
Jag var måttligt stressad och frustrerad så gick inge vidare.  Men men skönt att ha det gjort.

Kom hem ganska skapligt la mig i sängen och vilade ett tag sen åt jag och runt elva snåret. Bestämmde mig för att åka till Samme efter det, han hade flyttat hemmifrån och skulle ha mindre  inflyttningsfest. Kom tid, var social träffa massa nytt folk som var super trevlig, hoppas man se de igen.
Var hemme mycket tidigt, jag drack nämligen inte hitta ingen som körde och jag var s¨sjukt trött och baksmällan från förra helgen låg i närminnet.

Lördagen:

Kommer upp gasnka skaplig tid. Äter frukost i lugn och ro. Min bror låg och sov fortfarande och min föräldrar hade åkt till Linköping för att hälsa på min moster och hennes famlij.  Finns det något skönare än att få äta frukost i lugn och ro framför tv i kläd morgonrock, en kaffe och knäcke börd ihoppkura i soffan när man bara ser hur äckligt kaltdet är ute. Nej få saker som slår det.
Åkte efter det till Olle för att plocka upp henne vi hade tänkt spendera eftermiddagen ihopp med att fixa både det ena och det andra mendet slutade med en heldag och en helkväll tillsammans. Det var så sjukt mysigt.
Men jag måste säga att vi känndes skapligt sorliga när vi, två slingel brudar kurarihopp sig i soffan med täcke, massa kuddar, popcorn och läsk och kollar på dokumentärer om seriemödare. Den ena handlade om en kille som mördade flickor och efter han dödat dem så högg han huvudet av de och sen låg han med deras lik. Så jävla sjukt. Inte nog med det så kollade vi på en kärleksfilm som slutade med attt tjejen och killen INTE fick varandra i slutet, utan att killen istället gifter sig med en annan och hon lämmnas ensam med sin bögkompis.

Får man vara så sorlig?


Söndag:

Ja, jag försökte plugga men gick inge vidare mådde jätte dåligt så låg i sängen hela dagen. Men  efter det kunde jag inte sova så jag var vaken hela natten istället....whats up with that? Aja! Spelade zoo tyocon hela natten skit kul.

Måndagen (igår):

Så var jag is koaln fick äntligen! avsluta Svenska B. Jag är fan ingen språk männsiksa ni som läser den här texten och är en spårk männsika kan säker hitta tusen fel men men fuck that!
Var i skolan lika segt som vanligt. Skulle möta suss efter skolan för att köpa färg och så sen till mig för att färga opch klippa. Men fick sluta tidigare så tänkte att jag skule börja beta av julklppasinhandlandet men det sluade men att jag handlade till mig själv massor! Saker jag dock behöver... inte allt men lte av det. Så julklapps handlandet får bli på måndag ska upp tidigt har inte n utan 3 ungar som ska klippas då.
Ficka Sofias hår allafall senare på kvällen blev rött men en (om jag får säga det själv) GRYMT snygg kort pach frilla till.  Fan va jag är bra, haha!
Åkte till Olle efter det för att yttligare en gång till ficka med mitt förbannade hår och nu är jag långt ifrån den blondin jag vill vara. Det blev mörkt, jätte mörkt. Men men får väl ha så ett tag allafall.
Olivia färgade sitt hår för tredje gången nu på en väcka och denna gång blev det kopparsvart, personligen tycker jag att det blev super coolt på henne!
Hem efterd et somnade dirr när jag la mig ner isängen (konsitigt inte sovit på mer än 26timmar)

Tisdag (idag):

Idag, trött som ett ostron var jag när jag vaknade (?) men pallade mig till skolan ändå.10.10. Kommer dit första lektionen består av skit snack med kompisarna och en b-film spelades på tv i bakgrunden, fick även reda på beygen.
Efter det var vi tvugna att gå till frisör för att städa salongen. Vi städar den två gånger pär år grundligt, inann de stora loven. Men i år hade lärarna glömt att lägga in det på shcemat så då tyckede att vis kulle dit och göra det efterskolan eftersom vi ändå inte hade nån lektion. Lite irri plus att vi fick städa salongn ( Det delas upp i tre Salongen tiorisalen plus matköker och grupp rummena och sen färgrummet.) Att städa salongen är mcyket men men jag orkar inte börja klaga på det efter som  alla redan har gjort det så mycket i dag. Alla gick och grymtade över det medans de städade. Tycker bara att det var dåligt av alla de som inte kom eftersom det hade gott grymt mycket fortare om alla dykt upp, vist har jag skolkat mycket under de här tre åren men jag har allafall kommit varje gång vi städat men nu rä det gjort för sista  gången, för treorna, studernterna behöver inte städa sista gången. Så sommar städningenf ör 1:orna och 2:orna ta hand om!


Nu ska jag åka och kolla efter min stol som jag besätlde för närmare tre veckor sedan som skulel komma efter två. Sen ska jag hen till Olivia och hämta lite saker sen sak jag möta Sara så vi ska vi ta en fika på älskade WY och diskutera framtiden kan man säga. Sen ska jag hem och plugga det sista, sista för i år!





suckar,

jaha, idag var jag lite trött!
Jo så ajg pallade inte min feta rumpa till skolan förens halv två men men läraren var dock inte lika glad över min sovmorgon. Hade ändå ingen kund.
Iskolan så hade vi egnenhårvård (vi får möjligheten att få fixa våra egna hår, färga, tona, slinga, klippa osv.) och Olivia hade fått iden att hon skulel till och bli blond igen. Vilket jag tyckte var att utmana ödet pga att hennes hår inte var i den bästa konditionen. Men vi var påt det iallafall, vi började med en blondering över hela håret. Själjde det var  i tre ilika färger, blont pipilångstrumps orange och klitblont.
Så vad gör vi jo vi lägger på yttligare med blondering men bara i de partit där det var orange. Själjde ut det la på silvershcampo, lät det istta medans vi la i toning på mig i utväxten.
Själjde ut det seen la vi på tooning lät det sitta och seeeen så klippte vi av håret yttligare en bit och jag kan säga att då var håret rena rama tuggummit.
Ja det var mycke arebete men jag tycker att färgen vart över förväntan och klippningen är jag personkligen mycket nöjd med.

Min färg då ja den var super, srut som vanligt utan 1,5 cm utväxt.

Kanske inte så kul att läsa den högen med det ända ordet som fasnade var och seeen och sen... men men fuck that, det var allafall rikgtigt kul var sjukt trött i fötterna efter men ändå.
Ihelgen blir det fullt upp ska klippa och färga en hel hög med personer.

Helgen är helt oplanerad förutom att jag har några att klippa,s ak nog bara chilla fortfarande sliten sen förra helgen, aksnke tar och går på bio...?

Imorgon är det praktik det blir kanske sista innan jul. Ska bli skönt sammtidigt som lite tråkigt det är kul på praktiken.


känns som om jag inte ahr så mycket mer att skriva, så nu skiter jag i det och sätter på några avsnitt av vänenr eller så och sen sover.





tysta läppar,

varför tror man alltid det värsta ska ske, sägas eller göras?










glädje eller inte?,

Jag började kolla på den här tvserien som kallas paradise Hotel och fan va kul det är.. igentligen om ni tänker efter. Så jävla sjuka männsikor, så sjukt kul att se ju. (fan jag har inget liv) LÄngtar till kvällen avsnitt. Fast kollar dock int på tv, jobbigt att passa tiderna ju så kollar iställer på webb TV. Är så mycket bättre man kan kolla när man vill och man slipper 10 min av reklam.

Dagen var okeej, på morgonen hade jag prov kunde ha gott bättre men ska inte klaga. Efter det så var jag och Olivia på frisör och där så skulel vi sätta upp baluppsätningar, det gick bra, två stycken  gjorde vi var.
Efter det fick vi våra betyg i HVK, hantverksorientering. och jag fick mitt MVG! HA!
Så jävla fycking sköönt, ville jubla fan va SÖÖÖÖÖÖÖÖNT!!

Nu ska jag till Sara på en kaffe och snacka bajs!


Jag önska att det inte var så bara,

Idag när jag gick till bussen efter skolan för att åka hem så var jag på ruttet humör och ju längre jag gick och ju närmare bueehållsplatsen jag kom ju mer bitter vart jag. Först och främst över dagen som var totalt hemsk!
Först kom jag till skolan till SV lektionen som bara jag och Olle har för ögonblicket (komprimera missade prov) så hade jag den i 15min efter det var jag fri att gå och det innebar att jag vart själv på skolan vilket alltid är lika jävla ur uselt. Efter det så hade jag samhäll och läraren döck inte upp (ovanligt nej) så istället kommer det in en gubbe som såg ut och bettede sig att han borde ha gått i pantion för flera fucking år sedan.
Jag kunde inte förstå ett ord av vad han sa och där med inte förstå vad uppgiften handlade om. KUL!

Efter det hade jag den vanliga naturkunskaps lektionen själv. Kom dit gick igenom massa skit på tavlan och sen kolla vi på en film som var så gammal och så för mycket spelad att den skiftade från svartvitt till färg genom hela filmen, det är att under att jag inte somnade.

Ja sen när jag vandrade tänkte jag på hur mycket jag hatar vinterkläder, de är tråkiga, inga färger, inga roliga skor, man känner sig bara tjock och fucking kort i de. Sen har vi mörkret så inte nog med de tråkiga färgerna och kläderna så är det mörkt ute och pga att vi nästan aldrig från någon snö så blir det ännu mindre ljus. Usch ruttet.

Och när jag kom hem runt 17,00 var jag helt slut över en meningslös dag, mådde pyton under dagen (frågan är om det berodde på brist av sömn, skoltrött eller det faktum att jag fortfarande var bakis?)
Hemma slog jag på några avsnitt av vänner, lagade lite mat och sedan for jag ner till Olle för att återuppta pluggandet.
Men när jag kom dit insåg jag att jag hade glömt de pappret som jag behövde för att kunna plugga. Blev en kaffe lite snacka och en genom skumning av de sidor jag skulle plugga på.
 Åkte hem igen, väl hemma har jag nu sen halv tio legat och pluggat, sprungit upp och ner i trappen för att fråga mor och far om hjälp, käkat några så otroligt goda kräftstjärtar och jag har till och med lyckats att plugga inne i duschen.. ambisköst?


Nå väl till lite mer kul, bilderna från lördagens bravader,


Sara redo för fest, taggad?

Systrarna,


Födelsedagsbarnet med systrarna Duvelid,




Sen tog bilderna slut iomed att alckoholen satte sin verkan,


Allt för mig denna kväll skulle ajg tro ska försöka läsa igenom alla papper nu inför i morgon sen sova.

Och för att tacka Olivia för den otroligt fina julklappen som jag fick i förtid! Den kommer nog komma till väl andväning i framtiden! Tack du är bara för underbar!

Puss&fuck!

 


det var det,

Nu sitter jag i skolan. Imrose var det inte lätt att palla sig till skolan vill så gärna ligga kvar i sängen under täcket i ett mörkt rum, kolla någon film, dricka oboy och äta macka. Vore helt Underbart. Men nje skolan ropar så det var bara att gå upp och åka hit.

Helgen var fin,

 Lördagen, vart det frest med Sara, Emms pockvän fyllde så vi var där och firade han ett tag. Sen gick vi ut på krogen väl där var det fullt ös, mycke från kvällen är ganska luddigt men. 

 Söndagen, vaknade jag med det tygnstaste huvudet, huvidvärrk, törstik som om jag inte druckit vatten på en vecka och man vaknade med blåmärken och bulor vill jag lova. Fy! Jag är öm i hela fucking kroppen. Låg i sängen  hela dagern och sov från och till, anda fram till 7 på kvällen då gick jag upp och fixade mig, sen skulle jag och mor på mode visning på kvällen nere på Nybron.
Det var mycket kul.

Bilder från helegn kommer!

Nu ska jag försöka plugga lite, men vill verkligen inte för jag är så fruktansvärt skoltrött!



mellanunderhållning?,



Den är frotfarande bäst av alla enligt min åsikt


jag har lärt mig att stänga av,

Flickorna åkte just hem så nu sitter jag ensam kvar här, känns så tyst efter alla drog. Vi kolla film, åt för mycke chips och olle fick sin present och verkade glad för den. Hade dock inget presentpapper utan bara julpapper så den vart icke inslagen utan fick bara en lite snygg rosett på. Hoppas det inte gjorde allt för mycket. Presenten kommer få henne att inte glömma mig i första taget efter studenten.... ha  ha! 
Min dag har inte vart den bästa, inget gick riktigt som det skulle men men... Alla dagar kan inte vara perfekta så är det bara.
Har handlat julklapp(ar) i dag, men kan väl inte kalla det för julklappar eftersom den ena var till mig själv. Jag slog till och med in den, gömt den på mitt julklappställe och tänker vänta med att öppna den förens på julafton. Frågan är, Är jag bara sorligt patetisk eller älskar jag mitt ego för mycket? humm..? vilket som så vet jaga lla fall att ajg kommer öppna ett paket som jag kommer verkligen gilla så vad spelar det då för roll?

Men så ego är man nog inte köpte ju även till en annan, hihi!
Imorgon ska jag åka och klippa två personer som jag inte känner. Det är pappas arbetskambrater. Kvällens ka spenderas med sara och alkoholen och säker en hel hög av snälla och mindre snälla människor! 

Tack, Sara, Olivia och Paolina för kvällen (Östvik också)


Jag är den samma men sammtidigt inte,



snart!,

Dagen spenderades i stockholm på den vältalade mässan. Det var riktigt skoj och Olivia gick till en början riktigt försiktigt fram men efter ett tag och lite föreläsningar så tog vi tag i saken. Tog en kasse sen gick vi till alla stationer och tog så mycke godis, pennor och tidningar vi kunde. Vissa ställen gick vi till flera gånger. Jag lyssnade och tittade även på en heldel utbildninagr och jobb vissa lockade mer än andra. Nu känns det ännu svårare att välja vad jag vill göra när jag såg alla möjligheter som finns. men men blir nog bra vad man än väljer att göra.  Mot slutet var jag och Olle helt slut så vi högg till oss några heliumballonger och gick loss. Gud vad jag skrattade åt hennes fula röst.

Kvällen så satt jag och pluggade, pappas arbetskambrat kom hit och hjälpte mig med lite saker mina päron inte kunde. Det gick fint men efter ett par timmar orkade jag bara inte mer så vi skulle fortsätta på Söndag. Det känns som om det ända jag gjort denna vecka är att plugga och det känns så jävla skönt att beta av allt bit efter bit. Svenskan är snart klar och fy vad jags ka fira det när det är grejat!

inte så mycket mer än att säga att i morgon är det fredag först blir det praktik(ska bli skoj är gasnka så taggad) sen på kvällen blir det fredags mys med några grymma brudar som involderar pizza och skräckfilm!
Lördagens ak jag och Sara gå loss... igen!

Nu ska jag sova så jag blir pigg(are) till i morgon!







Fuck you all!


love,


Ja, åkte till IKEA igen idag. Köpte lite till skit till rummet.
När jag och pap satt i bilen så höll jag på att få ett phykbryt på radion det ända de snacka om var fucking julen! Varenda reklam var om julen och en massa jullåtar. Kan man överdriva mer?
Usch, julen ska firas hos oss i år så det är ju lite possetivt då kan man  häcka på rummet när man inte pallar släckten och jag kan möta Sara och ge henne en lite jul kram.

Har kollat klart på alla avsnitt av One tree hill nu (som finns att ladda ner) så nu vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att ladda ner någon sorlig film för jag känner mig så sentimental, känner för att deppa lite ikväll men jag vet inte ...
Det är ju en del som ska ut ikväll men jag vet inte, ska till stockholm i morgon och jag vet inte om jag pallar. Men vore kul att komm ut och träffa folk sammtidigt som jag känner att jag bara inte orkar. Besluts ångest!



Sitter och tänker tillbaka till Thailand, jag minns det här hotelet så väl. Jag hade den bästa tiden där, det var varmt hotelet var super fint, de anstälda på hotelet var sjukt trevliga och de uttalade mitt namn jätte roligt, träffade massa trevliga människor. Det känndes som om tiden stod stilla där, jag använde inte datorn alls även om jag kunde, jag låg bara i solen och läste, lyssna på musik och åt chips och drack vatten.
Maten där nere var helt otrolig,bland de godaste jag ätit åt jag där. Suck, vill tillbaka




när jag står i förvirring över min tro,

Idag slängde jag 6påsar med kläder som jag inte anvnder eller som jag inte längre kan ha. Det var skönt att äntligen bli av med allt men sammtidigt så var det svårt att slänga vissa kläder tex, en tröja som jag hade för 4,5 år sedan. Den passade inte och den var inte jätte fin men den var rosa och jag hade den på mig under en dag, en mycket speciell dag. KOmemr sakna den tröjan jätte mycket men samtidigt var den tvungen att gå för att få plats med nya kläder och minnen.
Har gott och funderat på den tröjan hela dagen nu, fy!

Har inte mer att säga tror jag ...


så kan det va,






Här har vi då, mitt och Olivias arbete som vi kämpat så med, uppsatsen skrev vi klart i dag som skulle in och det var de här dockorna vi redovisade idag.
De är dock gasnka så rasna efter att ha stott i salen i 2 veckor och sen burits mellan husen ute, man kan se det gasnka så tydligt på herr dockan.
(Ni som inte ser det så är det frisyrer som är från dessa olkika epokerna Renässansen, Barocken och Rokokon)
Hade en till docka, herr men han är så tråkig så skippade att lägga ut en bild på han, haha!
Nu är det alla fall av klarat nu ska nästa arbete på börjas!



den rosa tröjan,

Nu är jag hemma, dagen har vart helt underbar Allt gick helt toppen provet, det var grymt länge sen jag skrev så mycket. Svarade på allt 3 sidor fulla med text båda fram och baksida. Redovisningen var också bra och bilder på dockorna kommer jag nog få innom kort tid.
Nu är jag hemma moderjord hämtade mig, skönt!
Och jag har äntligen beställt min studentmössa... efter?

Bilder från lördagen,


jag vet,

 


det är aldrig skönt att bli backstabbad,

Kan inte sova som vanligt då. Jag vet inte vad det är, ett tag gick det så jävla bra jag hoppas inte att det kommer återgå till de sömnlösa nätter jag hade förra året, orkar bara inte gå igenom det just nu.

Jag vet inte riktigt vad det kan beror på det är såklart mycke som händer men jag försöker att bara fokusera på skolan och nutiden. Men det är svårt när jag tidigare hade min framtid så välplanerad, nu känns allt okontrulerat.  Allt känns luddigt och jag vet inte vilken väg som kan bli den rätta.
Det är inte mycke kvar av den här staden och det kasnke är dags att låte de yngre ta över skitsnacket, sveket och hysterin, jag känner alla fall att jag är färdig med det. Jag har levt här hela mitt liv och aldrig någon annanstans, jag har sanckat tillräkligt mycke skit, jag har svikit människor och jag har skapat min egna hysteri. Men jag har även funnit vänskap och kärlek i den här staden. Jag har många bra minnen och många dåliga.
Men nu känns det tomt, kan inte hitta bättre ord att beskriva det jag känner tomt.
Jag vet inte vad jag känner, hur jag känner eller vad jag ens vill känna.
Jag har nog aldrig känt mig så tom på känslor någonsin, kanske det stämmer som folk säger, jag är bara så jävla iskall.

Vi kommer alltid undra över det förfluta och den kommande framtiden. Men vad ska man tro när man börjar undra över nuet?



gud är den enda som kan dömma mig,

Nu är det eviga pluggandet äntligen slut för dagen. Nu väntar en välkomnande säng och något avsnitt av one tree hill. Ni som följt min blogg vet att jag glodde fruktansvärt mycket på Vänenr under sommare. (Hann se igenom serien 2gången) Men förögonblicket ligger alla sesonger på min extärnahårddisk som är unfunktion, annars är det vänner som gäller!

Min dag var inte så händelserik, ingen naturkunskaps lektion så slutade ganska så tidigt, träffa sara på stan kolal runt lite sen gick vi till WY länge sen jag var där. Jag tog en kaffe satt och pratade om framtiden sen åkte vi till Sara fika lite till och plugga. Olle ringde därefter så åkte till henne och fortsatte med pluggandet! Kul...

Inge intressant!


RSS 2.0