det bara är så,

Det är ett jävla tjat om Nya new moon. De som såg den när den precis kom ut på bio fick en förberedelse på attd en skulel var ur usel och knappt se värld i prencipe av kritikerna men kom ut med en kännsla att den var överförväntan, super bra och "vaddå dålig?"
Sen kom den sena högen som såg filmen senare och fick höra frånd e som såg dent idigare hur bra den var och att den var över förväntan och att han/hon var sexig osv. Ribban för dessa tittare låg MYCKET högre än de tidigares. 
Då är det väl inte så konstigt att de som såg den efter kommer ut med kännslan att den var under förvntan, urusel, så många snyggingar var det inte, han/hon var ju inte alls så het, eller "vaddå den var skit bra och överförväntan?"


Tycker alla liksom jag att detta aksnke är en rimmlig förklaring?
JA det gör ni!


Sen kan det vara såklart de kräsna men  lets facit it filmen var inte den bästa filmen som någonsin gjortts      MEN       Den var fortfarande grymt bra, det var bra eftekter och det var bra skådisar, mycke detaljer och lite halv svår att hänga med i när det sprang runt halvnakna killar hela tiden men det är ju var en bara film bygger på.
För mig får det bra betyg! Så snälla sluta skriv att det var under förväntan ni som ser den nu!


Kommentarer
Postat av: matilda

mmmums jacob;) bästa filmen!

2009-12-16 @ 00:44:43
Postat av: Anonym

Mums räcker inte för att förklara den lärckrebiten ;)

2009-12-16 @ 00:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0