Nyårs afton,

De känns inte som nyår, om de är för jag jobbar, för att jag indirekt inte har en plan eller för att jag inte firar som jag brukar göra som jag gjort i nästa 4 år.

Men nu är de alla fall dags att säga adjö till 2011 och kan säga att jag välkomnar 2012 med öppna armar.
Det är dags att lägga 2011 bakom sig och gå vidare.

Sitter på jobbet nu och Matilda ligger kvar i min säng, min varma säng. Men de är inte många timmar sen de första som skall göras sen är att öppna en kall.


,

Vet inte varför men jag älskar att driva med Matilda. De liksom underhååller mig, skratta så tåra när jag skickade detta. Ännu mer sedan när hon trodde på mig också. Haha! 



Såååå min humor!

image description

,

Eskilstunas elit.se 



Man måste ju kunna bjuda lite på sig själv. HAHA!!


Va e de för fel på mig hahahah!

image description

Jag har inga krav, inga förväntningar vart de leder, jag bryr mig inte om vad/vem du gör men svar vill jag fan annars kan de va...,

Rättning till inlägget från inatt " MÄN UPPTÄCKTE ELDEN MEN VI KVINNORNA KOM PÅ HUR MAN LEKER MED DEN,".
De skall stå alkoholfritt. ... Och barnen fyllde upp med alkoholfritt. Haha lite kul.
Ändrar de när jag kommer hem är på jobbet nu.

Puss


Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och leva idag,

TRÖÖÖÖÖÖTT!!

JObba nu 10-19. Som tur e får jag skjuts till jobbet idag. Far min är ledig, ska strax går ner och väcka han. Sen blir de frulle tillsammans.Hoppas mina små läsare får en underbar dag. Jag själv längtar bara till den är över ..
Bilder från förra nyår.





image description


män upptäckte elden men vi kvinnorna kom på hur man leker med den,

Jag har alltid älskat nyår,ända sen jag var liten. Men i år är jag inte på humör, inte alls. Flask vin + Filippa + film + mjukisar låter som en mycket bra plan. 
Eller varför inte spola tillbaka tiden år 1999-2000. De var mitt bästa nyår någonsin. 

De var min familj, Rbeccas familj och en mysig hemma fest i mälarbaden. Barnen drack obý och läsk, käkade för mycket ships och godis. Och vid tolv slaget stod vi på altanen allesammans. 
De vuxna började fylla glasen med champange och vi barn fylde upp champange glasen med alkohol. 

När klockan slog 00,00 så skrek och ropade alla " GOTT NYTT ÅR "
Jag minns de som om de var igår... Min pappa lutades sig fram till mig kramade mig och sa " gott nytt år gumman. Minns den här kvällen de är få nänniskor som får uppleva ett års byte " ( 99-00 )

Och om jag minns kvällen, jag minns. Efter tolv slaget härjade vi barn vidare men till sist så gav vi vika och när filmen Herkules spelades för andra gången slocknade de flesta.
Låt mig slpola tillbaka, göra om och göra rätt. 

Oavsätt vad som skall göras på nyår ska jag ha min nya blåsa, min nya as mouther sexiga blåsa som jag införskaffade idag.
Den var så snygg att till och med när min älskade granne, östvik kom hit så hådnade de till i braxan på han. Haha!

Har även fixat mitt hår idag. Satt och pillade med de i säker 1,5 timma ikväll. Men nu är de klart allafall. De är tjockt och lagom långt. Ruggit nöjd, eller ja så nöjd man kan bli med de resurser jag hade och med tanken på att jag gjorde de själv. 
HÄr får ni en taskig bild på hur de blev, bilden gör sig inte rättvis men.. 



Imorgon kommer Tild och de ska bli skönt att få prata med en " icke-Eskilstuna bo " en utomståeende som jag vet stöttar mig i alla beslut. 

Men först skall det jobbas, sen kommer hon, sen skall de shoppas, sen skall det gås på bio sen skall de sovas, efterlängtad mouther funking sömn. Och sen skall det jobbas igen... 

Godnatt!

( Östvik, tack för ikväll. Du dyker upp när man minst anar de men när man mest behöver de. Det är som om du känner det. Älskar dig gubben )

image description

Between my pride and my promise, between my lies and how the truth gets in the way there is this dark big cloud in my head. The things I want to say to you get lost before they come. The only thing that´s worse than no love is love

Ni har nog alla hört uttrycket brothers before hores...
De är ett begrett som använd ofta blan killar och de stämmer väldigt ofta. Men när de kommer till tejer är de en helt annan sak. 
Vi är mer om någon blir för full så håller vi upp håret, hjälper den andre hem istället för att stanna på fetsen. De är nog de vi tjejer gör bäst. De lägena. Men när de kommer till tjejerna före killarna så är vi inte alls lika "lita på bara". 
Jag vet för jag själv har vart sådan. Min stora kärlek gjorde mig på samma vis. Jag valde bort mina tjejer om chansen fanns att träffa han, bokade bort och bokade om för han. Men gjorde han desamma för mig? 
Nja, inte direkt, vare så att han och grabbarna bestämt så var de så, eller kom grabbarna på en bättre ide så var de så att mig träffade han senare ändå. Han hade inga problem med att ändra sina planer med mig för grabbarna. Ibland till och med utan att prata med mig innan. 
Jag där emot boka gärna om, åkte dit han var, hängde med han och hans vänner ( trottas att jag inte gillade alla).

Nu i efterhand kan jag fundera på om de var värt de... Kanske, kanske inte. Trotts allt så är vi tjejer fitter mot varandra vi med. 
De som jag firade min 20års dag med så är de ca 2 av 20 jag faktist umgår med
5 av 20 satte kniven i min rygg och resten följde med dem. Vänner är inte heller s mycket bättre jämt.. 
Visst kan killarna dela med sig av brudarna till varandra, de har sin bittra tid och sen är de bra. Eller kanske är de över på en smäll..Men i slut ändan str de vid varandras sida, stolta och rakryggade. 

Nu är de inte så att jag klankar ner på någon eller på mina vänner jag har mina soulmates också. Men just nu har 2011 format mig till en bitter liten flicka. Bara gud och jag vet vilket krig som har pågått inom mig. Ett krig ingen annan kan förstå. 

När klockan slår 00,00, oavsätt om jag är med familj, vänner eller själv så kommer jag lämna allt bakom mig och börja forma the new me. De som har hänt har hönt och jag har lärt mig av mina misstag. Jag byggs upp på nytt och kommer bygga upp ett nytt liv. Långt från Eskilstunas svek och förflutna. De är s mycket innom min som bara kämpar för att komma ut men jag vet att för min och allas välmåeende så måste jag låsta in de, släppa de och gå vidare. 


För ett år sedan var jag en av jordes lyckligaste. Jag kände den brutala lyckan i den renaste formen. Två veckor senare vändes min värld up och ner. Och sen dess han den aldrig riktigt vänts tillbaka. Nu ett år senare har den sakta börjat vrida sig igen. Men lite då och då halkar den tillbaka. 




".... men jag tycker att skuld är ett språk du förstå.


image description



,

Rebecca lär mig dagens visdoms ord.



image description

Män som säger att kvinnorna skall hållas i köket, är män som inte vet vad dom skall göra med de i sovrummet,

Nu är jag så jävla redo för sälen så de finns inte, införskaffat ett underställ, psejsa till de lite med blommigt, är ju trotts allt tjej. Sen idag inföskaffade jag mig ett par efterlängtade goggels. SÅÅÅÅ nöjd!!









Snyggt va?

Så nöjd. NU kör vi.KÄnner bara att en hjälm kanske ändå vore på sin plats... vi ska ju trotts allt supa en del. Afterskin har ju så hårt golv. HIHI!! 

Införskaffade mig även min nyårsblåsa idag. MYTCKET nöjd men de får ni se om ni har privelegiet att se mig då. Eller bloggen efter hehe. 

Nu duschen! PUSS 
Imorogn kommer matilda så jävla exalterad, saknat henne massa!
image description

,

Ledig idag, skönt som fan!
Tog lite sovmorgon, de behövdes. SKulle behövt mer sömn men man kan inte få allt. Vill inte vända på dynget som jag brukar göra när jag är ledig. 
Pappa är ledig så vi har suttit och druckit kaffe här på morgonen tillsammans, mys!
Nu blir de att möta upp ALexandra för fixa och shopping, MYS!

ÄR otroligt glad för min ledighet idag. SKÖNT Vart så sliten. Inte kunat somna på hela veckan, sjukt.




image description


a blank page, you're not on it,

image description

love,


image description

,

SLITEN!

Godmorgon. Filmen igår var grym! Mycket grym film igår OTROLIGT lärorik och inspererande! Rekomenderar!
Ser dock inte fram emot att jobba idag, är fett sliten. Inte kunnat sova på två nätter. Illa. 
Men men va gör de om år? 
Ikväll är de MYS kväll med tjejerna, längtar. Aja KAFFE KAFFE! sen jobba jobba! Har två skönheter på jobbet som väntar på mig. ( energidryck) Men men timmarna skall nog gå fort till jag sitter där med min KBK-brudar och beklagar mig över dagen. 

image description




,

Har haft min älskade Rebecca hä ikväll. Därför jag icke bloggat. 
Vi har käkat middag tillsammans och diskuterat den eviga frågan... nyår. Hon har degat i min säng och jag har sprungit fram och tillbaka och städat. Kan säga att de är första gången på en månad som jag ser golvet i min garderob.

Nu ligger hon och snusar i min säng och jag sitter brevid. Skulle vilja säga att jag är pigg och glad men jag är  nog inte nå av de.
Dilemma dilemman och jobb och jobb. 

Lovade bilder men jag har icke hunnit sotera bilderna så om ni vill se få men några bilder plus få en härlig berättelse så kika in HÄR. Kan garantera er att texten får er att dra på smligroparna. 

För övrig så har både jag och Rebecca vat så övertrötta att våra humor har vart väldigt billig. Skrattar åt allt och ingenting. Ni kan ju föreställa er, jag och Rebecca i våra mest osmickrande tillstånd, skrattandes onskefullt i kör. Tårarna rinner åt våra billiga skämt, driver om oss själva och om allt och alla. 

Rebeccas senaste komentar som fick oss att brisa ut i en hysterisk kör av onskefullt skratt 
" De där ser jävligt gott, för jag vet att de är chocklad och jävligt mycket socker" 

Skrattet ekade i huset och men hajen musik i bakgrunden kunde jag höra det. Pappa!
Han kom upp och ber oss skratta tystare. Detta gör ju att de blir lite, lite roligare att skratta. 

Håller på och laddar ner en film som man nog kommer somna till... om den inte är för bra. Som de förmodligen är. Här är den...





För bloggens, dator skärmarna, er och vår skull skippar jag bilden på oss. 

image description

Jag vet, du vet, vad alla andra säger och tror är oväsentligt,

.


De finns inget heroiskt med kärlek,

Fyfan höll på att blåsa iväg imorse när jag cykla till jobb. Inget kul!
Fatta inte vrf men kunde icke somna igår och när jag väl somna så sov jag ruttet.
Ska jobba nu men lägger upp bilder sen från min super braiga jul.
Puss


,

Funderar på om jag ska ta mig till frissan... 
Har inte vart hos en frisör på.... ja måste vara 5år nu. De är u inte så att jag inte vart och klippt och färgat men menar att jag inte gått till en frisör, setat i stolen med en främling bakom mig, ni hajar.
Vet EXAKT vad jag vill ha så vill inte sätta den pressen på mina vänner. Men kan inte låta bli att frukta de lite. Blir ju så velig och jag vet ju att i slut ändan så brukar de bli bont igen. Men hur jag än gör så blir de förmodligen nästa månad eller månaden efter de.. ha måste fundera lite till.







Snart blir de kalle Anka. Hoppas ert jule firande är fin fint.
image description

,




image description

En lapp med 6 ord har skapar en labyrint i mitt huvud,

image description

,

Fan va pepp jag är på att juldagen nu. Helt sjukt aldrig gått ut förut då. Men i år då smäller det. 

Först blir det mys med familj och släckt fylla upp magen med mat så man sedan kan häva i sig all alkohol man vill. KRIGA är vad de blir. Vart de bär av är då frågan alla säger olika men jag följer strömen så att säga. 

Sen när julen äntligen är över så blir det en riktig myskväll med brudarna. Det skall diskuteras om året som gått, kommande år och utbya nyårslöften. Bullar, kaffe och glass. MYS! 

image description

,

Ikväll blir de jul pyssel med Rebecca. Mys! Imorgon jobba sen är jag ledig några dagar, skönt!

Var och solade lite Solarie igår... Var lite optimist kan jag nog säga, ser ut som en kokt kräfta och de hettar som fan i ansiktet idag.
Är ju van att sola länga och intensivt men nu var de ett tag sen och fick lära mig den hårda vägen.

För övrigt har jag inget att berätta, var ute igår och skulle ta "en öl" efter jobbet. De var en lång dag så lände att de behövdes.
Först jag och Simon sen mötte jag upp Rebecca och Daniel.


,

Mysig lördag med brudarna. MOff it what it is!

Vi köpte hem mat och köpte hämt mat och massa götti gött. 
Vi kollade massa Harry Potter och var allmänt omogna. Vi satt och skrek och härjade helt utan anledning. Vi sa de tänk om " de andra" kunde se oss nu... de skulle tycka att vi var helt jävla dumma i huvudet, näst intill avskräckta.. HAHA!!
image description

,

Skoja bara, 20,15 idag :p


,

Sååååå skönt att sluta klockan 18 idag, skönt att komma hem rimlig tid och hinna med att göra någonting. Ska försöka hinna med ett ärende på stan och sen klippa lite.

BTW på tal om att klippa...

Igår, ett mindre utbrott fick jag och tyvärr låg de en sax i närheten.... Detta resulterade i 10cm kortare hår och en minstsagt chockad Filippa. HAHA!

Typist mig, kan få sådana total flipp ibland och göra sjuka saker. När jag gick i skolan så var de färg som fanns till hans och detta resulterade i många spontana färgningar pga dåligt humör. Varje gång nån månad eller några månader senare så var de kämpa för att bli blont igen. 
För de är sant s som de säger blondiner har roligare. Men men de växer ut om inte annat så får man väl trycka in massa hår, hihi!



image description

,,

Sitter på jobbet nu, hade en super mysig går kväll!!
Men imorse, vad är de med mig och att aldrig ha tur! De har ändrat om hela bussystemet och där med flyttat på alla bussar. Vilket jag fick lära mig den hårda vägen.
Vaknade i tid, något någorlunda pigg, cyklade i tid till bussen, ingen stress.
Sen när jag står där.. Väntar så kollar jag klockan och inser att bussen borde stått där.
Kollar mig omkring och ser hur bussen åker från en annan busshållsplats...,, jag menar ju de, varför ALLTID jag?
Så tänkte att jag skulle ta en annan, tvingas dock då gå 1-2km men vad ska jag göra liksom?

Köpte mig en kaffe och ringde till mor.
Jag ringer alltid henne om jag behöver klaga på nå, berätta nå eller bara ha någon att prata med.
Men då visade de sig att hon hade tid att köra mig! Lucky me!!!!!
Bästa mamman

Började med tvätten igår, 3 maskiner, eller nja man skulle nog kunna säga 3,5 första maskinen blev lite full. Stod och sparkade in tvätten. De värsta är bara att de inte ens är hälften...
Suck men men ha en bra dag mina gurkor!


,

Jag har funnit min kärlek. Jag vet inte vad de är men har spenderat så mycket tillsammans, ensamtid liksom. De är sant, jag är mer än flyktigt kär. This is it! 

Kan inte fatta ja avskydde de tidigare men ju mer tis jag spenderar där ju mer älskar jag det. 

Lämnar allt i Eskilstuna när jag åker till Stockholm de är som om mitt förflutna knappt existerat, jag mår så bra av de. LOVE IT



image description

image description

,

Årets upplaga av julklappar.. ÄNTLIGEN är de över! 

Dock är inte simons och Oscars klappar med. 


Helt sjukt att de blev så många med tanke på att förra året hade jag en karl att köpa till men blev ändå mer i år... Fan bli bara värre och värre. hahah



Nu ska de bara bli julafton och sen kan man äntligen slappna av... Tradition som vanligt s blir de öl i lekparken med the old gang. Kanske möter man upp the new gang på ngra öl sen. Kan vara skönt efter man vart med släckten slappna av lite hihi!


image description



,

Oh idag är jag ledig ochs ka ta tag i de där jag har skrivit tusen gånger att jags ka göra... tvätta städa.. jag kan inte undvika de längre. De är bara att ta sig i kragen. kaffe nu, sen blir de luncha med Hanna, diskutera den händelselösa nyårsafton vi ska ha och prata om SÄLEN. 
Sen klippa 3p imorgon och inhandla den SISTA julklappen.. MR östvik.

KAFFE NU!

LYCKA TILL REBECCA!


image description

,

Om ni bara kunde gissa vilket MAXIMALT oflyt jag haft idag.. 

Jag har blivit påkörd av en bil och nerstänkt av en annan... Den ni bräck den.
Kanske ska ta de från början. 

De har ändrat alla bussar istan = mitt livs undergång. 
De gng näst in till INGA bussar till mig nu eller ner till stan.
De fick jag klar gjort idag. 

Cyklade som en gallning ner till stan på de som en gång jag kallade cykelbana men nu kalla en rak puckelpist. 
Svettig som ett as ser jag ljuset när jag kommer till stan. BUSSEN, jag hinner. 

Men precis när jag ska ta de sista traperna dit så prejas jag av en bil och landar på gatan. Liggandes ser jag hur bussen åker ifrån mig.
Inte bara de killen i bilen kliver inte ens ut ut bilen och kollar läget. 

Bitter rullar jag cykeln framåt och inser att jag måste ta en annan buss. En buss som har sin näsmatse hållplats 1-2 km från mitt jobb... 

Men de var bara bita i de sura äpplet och sätta sig på den. Efter ett mindre bråk med busschafören...

NÄr jag väl vandrat för ett tag ser jag ljuset för andra gången under den dagen. FRAMME. 
Så komemr en bil i fullfart och kör förbi och detta resulterar i en våg av slasck, vatten och grus. 

BRA morgon! 






Förutom de så har dagen vart OK! jobbet gick bra och efter jobbet har jag bara chillat med Simon. 

image description

,

Nu är de jobb, 12, längtar redan till de är slut så jag kan åka hem, tvätta och fixa. Behövs sen till att sova!!

Ska försöka hinna med lite träning också. Hihi 

Kaffe nu!!!!!




image description

Krogen är som en pralin ask, alla godingar är tagna och det ända som finns kvar är några spritfyllda äckel i hörnen,


,

Nu är alla klappar klara.. eller nästan alla fall. Simons är ej inslagen och Oscars är ej köpt än. Men bagateller...

Men vart för tre secunder på PISS humör...


image description

Tack,

Känner en brutal sinnes ro just nu.
Känner mig så blessed över mitt liv, framför allt över alla fina människor som är en del av de. Jag har aldrig tidigare vart omgiven av så många härliga, ärliga och gudomligt fabulous personer. Alla är så snälla, hjälpsamma och personliga. Blir näst intill rörd, tårögd när jag tänker på er alla mina vänner, ni vet!

Mitt liv har gjort en 180 graders vändning på en otroligt kort tid och jag ser en spännande och rolig framtid framför mig.
De är nog första gången på 6 månader som jag känner mig lycklig och förväntans full på framtiden. Den här veckan har vart otroligt viktig för mig och jag har lärt mig så jävla mycket om mig själv.


,

Har inte uppdaterat pga av att jag vart borta, inte haft möjlighet och inte haft tid.
Hoppas ni mina kära läsare håller ut. Fixar upp de till helgen.

Puss på er!


Hemstaden blir som ett öde slagfält, laddat med känslomässiga land minor. Man måste se sig för vart man går annars så kan man sprängas i bitar,



image description



,







Så amfs TRÖTT!
Ajaja, jobba sig nu då!
image description

tanken har slagit sig fast,

Middag med Matilda nu... eller 19,40 ska jag möta upp henne. Ska bli såå galet kul att träffa henne. Men de blir lugna puckar, jobbar imoorgn och är BRUTALT sliten efter idag på jobbet överdrivet mycket att göra... 
Ska bli skönt med lite tjejsnack, komma ut och träffa folk och diskutera livets mening typ. MEn bara ta sig i kragen nu...  







image description

,


VACKER!

image description

Det är våra olikheter som gör oss lika,

,


,

JOBBA, usch fan va oppep jag är!!!

Aja, får väl ta mig i kragen, slurka upp de sista i kaffe koppen och bra köra på, tvingar på mig leendet och jeansen! 



Vill ligga kvar i sängen... 
image description

,

Vet att man inte ska bry sig, jag vet men jag kan bara inte låta bli ibland... klart de känns, idioter!
Inte så att de underhåller mig direkt.


it will soon be over anyway Bitches
image description

,



image description

,

Sitter på tåget mot Stockholm just nu, de blir ingen lång visit men men...

Känns som om mitt liv enbart handlar om jobb, Stockholm, och träning just nu. Gör inte så mycket men börjar bli lite tjatigt med samma rutiner vecka efter vecka. Dock så finns de inte så mycket mer att göra så här dags på året ändå.

Hösten, tillbringar de flesta med att dra ut sommaren. Ha kvar sommarkänslan in i de sista. Men när väl hösten är här, då tvingas man inse.
Vintern, när väl vintern står vid dörren så öre bara ett fullt krigsfält i garderoben (tjejer). Hur klär jag mig snygg och sexigt samtidigt som jag är varm? De är frusna fötter. När de kommer till krogen så är de kilometer långa köer till garderoben och fötter som aldrig han bli varma. Kanske en och annan förkylning pga av rökpauserna ute, utan jacka. De är bara blött och jävligt!!
Sen ska vi inte börja tala om slasken och den förbannade julhysterin.
Men vintern har sina mysiga stunder precis som hösten har.

På hösten har vi, en kort men mysig period med färggranna löv.
Och vintern har vi skidåkningen och nyår!

Men vilket väger högst?


,

Träna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



image description



,

Rebeccas present! Här får ni en bild bomb!














image description

,

Min inspiration idag kommer från detta...



image description

,

Vet att bloggandet vart dåligt men de har inte hänt inte så mycket bara jobbat sönder mig typ. 

Men tänkte jag skulle berätta om min tisdag som spårade ur totalt!!

De började med middag med på Le Grand med Rebecca, för att fira hennes födelsedage 2 månader försent. 

De var SUPER GOTT!!





Efter de så gick vi till HÅPES, för drinkar och efterrätt. Men vi skippade efterrätten och ersatte den med drinkar. 
Mötte upp Daniel där och yttligare lite senare kom Gurra. 



Vi var ensama på håpes ett tag och härjade sjukt SJUKT kul 


Jag lekte lite DJ, musiken uppskattades inte utav alla... bara mig

Rebecca älska presenten. Ni ska få bilder på den sen, såååå nöjd!!
Sen efter HÅPES vart de Royal och sen kunde vi ju inte sluta där. Så blev kvickan med en lång härlig HÄRJ natt. 
När kolockan började närma sig 7 så tyckte vi att de vart dags att dra sig så runt åtta däckade alla. HAHA!


Mer detaljer än så här får ni inte. Mohahha!



Kan säga att jag var sååååå sliten dagen efter så de är sjukt!! 
image description


,



image description

,

Middag med Rebecca nu!!

exalterad!
image description

,

Kan inte låta bli att bli så jävla förbannad!!!!!!




Är de inte typist karlar? Får de inte som de vill blir de griniga oh bittra, nästan som 3-åringar. De är som när de är barn får de inte suga lite på tutten så tjuter de till käften är fyld och de fått som de vill. Men vissa tar de till en ny nivå! VIDIRIGA ÄCKLIGA OCH PATETISKA MÄN. Va fan är de för fel på killar ibland? 

De anhållna är alla i 20- årsåldern, "

De är ju så sjukt! De är ju för fan som mig, HUR kan man göra någonting liknande, de är så brutalt och grovt. Hur FAN kan man leva med dig själv? 

" – Vi såg när flera av dem greps på lördagen. Och vi såg när tjejen kom stapplande ut och fördes bort av ambulansen, säger ett ögonvittne..."

Jag skulle må så dåligt om jag fick se den här synen, de skulle fan fassna i huvudet. Kan inte ens föreställa mig ens hur hon mår nu.. Jag själv tror inte jag skulle överleva de.

Nä de går inte ens att beskriva hur förbannad jag blir, klipp kuken på våldtäcksmän. De är EXAKT vad de förtjänar! Sotera ut skiten från samhället och ta ifrån de bäste privelegiumet som finns i livet SEX! 

NÄ FYFAN !! Nä jag typ skakar när jag tänker på hur brutalt och hämskt de är. (!!!!!!!!!)

image description

Bara du och jag kan veta vad som egentligen hände mellan oss,

Ni anar inte hur glad jag är just nu, har hoppat i sängen, skrikit, kickat runt med fötterna och jag kan fan inte sluta le!!!!!!

Nu ligger jag i sängen halft gråter av lycka i telefon med Matilda! SÅ GALET EXALTERAD!!!! OMG, kan inte sluta va sååå glad!! Efter två tunga veckor så belönar livet mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så synd att mina päron sover annars skulle jag sätta på dunka dunka musik, sjuka (skrika) och bara härja sönder!

Inte nog med de jag har hittat 3 FUCKING underbara klänningar som jag SKA ha!

JAG ÄLSKAR MITT LIV!



image description

,

Vet att jag vart super dålig med bloggandet nu.. men jobbat som en GALNING. Jjobbat måndag till måndag nu. Blev väldigt många timmar förra veckan. 

Men nu är jag ledig ett par dagar.. behövs så då blir de bättre..

Nu är allafall biljetterna till summerburst 2012 köpta och jag är mer taggad än NÅGONSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image description

Minns inte livet förut, innan, tidigare,

Idag var de super kallt när jag cyklade till jobbet, inte fått tillbaka känseln i benen. Inte bara de att de var kallt de var halt också. Så var ju på helspänn hela vägen och måste sett idiotisk ut.

Igår gjorde jag nå som jag inte gjort på länge. Jag va ute och sprang, inte på nå rullband utan ute. De händer aldrig typ. Men står fortfarande fast vid att de är skönare på bandet på gymmet.

Längtar till den här veckan drar igång, har massa för mig och denna inte bara jobb.
Imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig, blir någon fika på stan, träna och på kvällen är de middag med Rebecca.


,



image description

,

Jag vill ha SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!
Kan ingen annan känna samma sak som mig? 
Jag älskar snön, de är de som gör så att deblir lite ljusare, knastar så härligt under fötterna och att känna sig inmurad av snö när man är innen är ju bara underbart! Nä, nu är de dags!  SNÖ KOM NU KOM!!!


image description

Varför är de bara de omöjliga man vill ha?,

På g mot jobbet nu, sliten och trött som vanligt.
Känner att jag ha inget vettigt alls att skriva. Kanske kommer på nå senare.

Mina påsar från min tröst shopping igår..


it did changes everything,


image description

Att de ska vara så..,

45 minuter på tunapar ett par tusen fattigare, några påsar rikare och ett gladare humör. 
Men lite julklappar är klara men de blev mest saker till mig själv ändå. Vart skojorta, kavaj, tröjor och massa annat skoj. Efter de blev de middag med Hanna, VD och simon. Nu sitter vi i soffan och ska kolla skräck film strax. Är HELST färdig efter veckan 46  h timmar har jag jobbar och har yttligare 10 kvar i helgen sen jobbas de direkt på måndag igen. 

Har haft de SJUKASTE drömmarna den här veckan, men de sjuka är att jag har BARA vart hemma hela veckan så de har ju inte vart någonting som kan ha påverkat mig. har vaknat mitt i nättrerna i ren panik, skrikit, gråtit och kallsvettats. Brukar sällan drömma mardrömmar men den här veckan har jag drömt massa. Har även sovit så galet dåligt, har vaknat om  och om igen på nätterna och inte kunnat somna om. Vaknat med ett ryck utan andledning... 
har sovit ca 3-5 timamr per natt den här veckan.

Aja, nog med detta nu ska vi kolla på en av jordens hetaste män i en film. 

Puss på er och hoppas eran vecka har vart bättre än min. 

image description

De finns inga mirakel,

Är på G mot jobbet, skulle vart ledig men strunta i de. Ändå inget att göra så. Känner mig dock otroligt sliten, så otroligt trött, knappt sovit på hela veckan. Aja, ha en bra dag älsklingarna!


,

F. Bra personlighet och utseende

I. Alla älskar dig

L. Världens snyggaste

I. Alla älskar dig

P. Otur i kärlek

P. Otur i kärlek

A. Alla vill ha dig




E. Oh, jätte bra kyssare

B. gillar att festa

B. gillar att festa

A. Alla vill ha dig




Stämmer? 

Nja, hur man man ha otur i kärlek men alla vill ha en? Någon av dessa borde man väll fancy.. eller?
haha, men hade bara tråkigt så detta blev min underhllning.. 5 min 





A: Alla vill ha dig
B: gillar att festa
C.Mindre snygg
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jätte bra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Alla älskar dig
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Världens snyggaste
M. Har dom vackraste ögonen ever
N. Du kan behålla hemligheter
O. Populär bland alla
P. Otur i kärlek
Q. Coolaste I Världen
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Blon d
V. Dum i huvudet
W. As Sexig
X. Inte alls duktig i skolan
Y. bästa pojk/flickvänn som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Ruskigt smart




image description

Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade,


image description

,



image description

,

Nej vart inget ledigt för mig idag.... inte för att de gör mig någonting. Hade ändå inget direkt planerat direkt och för de andra är de ett bra sätt att hålla tankarna i styr. 
Men de är inte lite extra jag jobbar, blir att efter jag jobbat dagenspass  så har jag redan jobbat mina 40 timmar... Sen blir det till att jobba helg också ex antal timmar. Men men chash is king. 

La mig galet tidigt igår... Inte för att jag somnade men kan säga att när jag låg i sängen var klockan 21,15... somnade inte dikerkt ( konstigt nog ) men ändå. Den här veckan har sömnen vart jätte jobbig, ha vacknat mitt i nätterna av att jag är helt kallsvettig, drömer konstiga drömmar, mardrömmar, vaknar utan anleding och kan inte somna om. De har vart sjukt jobbigt. 

Aja nog med emo bullshitet, kaffe sen JOBB. Set icke fram emot cykelturen dock. Igår, var lite lite sen upp på cykeln...d e brukar inte skada bara trampa på lite exra, men inte igår. De blåste så mycket att när jag trampade så kom jag ingenstan och vid ett tillfälle höll jag på och bli omkull blåst... 


image description

,



HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA!!!

SKADE GLÄDJE!!

(kanske blir jag?) 

image description

RSS 2.0