Tjejer borde vi inte hålla ihop? ,

Vi tjejer är SÄMST på att hålla ihop om de händer någonting. Håller ni inte med?

Vi startar alltid bråk eller hamnar i dem och vi är experter på att behålla dramat bland oss genom att inte hålla ihop. Men vi tjejer är nog den arten som är mest rädd om våra egna rykte och om vad folk ska tycka. 
Vi vet alla hur de känns att bli sviken, nerklankad av de som vi kallar män men som jag kallar för svin, vi vet hur de känns när man har folk emot oss och ingen vid ens sida. Men trots detta så väljer tjejerna oftats den " enklaste " vägen ut istället för sin vän.

I dessa lägen hade man inte då velat haft sina tjejer vid ens sida? De som man vet att man kan lita på, som backar upp en vad som än händer, som ringer vad folk än säger eller bara finns där när ingen annan gör de.
Men istället så snackar vi skit om varandra, väljer att slicka röv för att rädda våra egna skinn.

Man väljer hellre en garanterad plats i gänget, man väljer hellre att smälta in. Tjejer väljer oftast hellre "rätt" sida.  Vi väljer istället att inte sticka ut, vi kan inte heller stå fast vid våra åsikter och vi ändrar dem gärna efter vem man är med. Den sida som har flera anhängare och mera makt är den lätta vägen. Och när de kommer till män, oavsett vad männen gjort, hur mycket fel de än gjort så är de oftast den sidan de står flest på. Killar håller ihop avsett vad, VARFÖR gör vi tjejer inte detsamma?
Konstigt att vi tjejer inte blir respekterade...? När vi inte ens kan backa upp vår enga "sort".

Vi tjejer skulle vara så mycket starkare ihop men trots detta gör vi om misstagen gång, på gång på gång. Men i slutändan så är de inte de " rätta" sidans / "enkla" sidans vänner som kommer hjälpa dig, stötta och backa upp dig. De är en ytlig fasad du valt för att rädda de dyrbaraste, ryktet. 





" Hellre en iskall fiende än en fisljummen vän "






Vad tycker ni, håller ni med eller motsäger ni de jag skrivit och varför?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0