när det känns,

Just nu sitter jag på baksidan av huset med en kaffe och en cigg.

Andas är här och han har fått en ny mobil, vilken är fruktansvärt kul så de senaste två timmarna medan han har hållit på med mobilen han jag hunnit med detta: 

- Försökt starta en konversation med andras
- Kollat FB två gånger, grundligt
- Städat mitt rum
- Burit ner tvätten
- Plockat ur diskmaskinen
- Plockat in diskmaskinen
- Gjort kaffe
- Städat köket
- Gått ut med soporna
- Sminkat mig
- .... och nu sitter jag här

och allt detta har han inte lagt märke till än, hehe!

Snart ska jag till jobbet eller närmare bestämt om två timmar men måste ner på stan och in på baken innan så måste åka om en timma ca.

Som sagt just nu sitter jag på min baksida i soffan med en varm kaffekopp och en cigarett i handen. nyss var solen framme så då satt jag även och njöt av den men den försvann lika fort som den kom. 

Det känns nu som att sommaren verkligen är slut och jag kommer till att bita mig i läppen när jag skriver det här... men jag saknade lite att gå till skolan.
Att sitta där i klassrummet möta alla vänner, berätta och lyssna på hur sommaren varit, lyssna på lärarna och sucka över hur schemat är lagt. 

Struttsa in i matsalen och upptäcka att maten inte har blivit godare det här året heller, ta första rasten för året tillsammans med vännerna där man är extra fnittriga för att man ha gått upp så tidigt efter att ha legat och dragit sig hela sommaren. att få de första skolböckerna för året och efter att året första dag är över så vandrar man ner på stan i det ljumna vädret och kanske ta en fika eller en glass.  

Jag till ägnade alla som jag gått i samma klass som en extra stor tanke igår, inte bara de från gymnasiet utan även de som jag gick i grundskolan med.... uppskattade jag tiden tillsamman med mina vänner tillräckligt när jag nu inser att jag aldrig kommer sitta vid samma skolbänk som de igen?

De som varit mina vänner under de alla år jag gått i skolan vill jag tack för jag har verkligen haft en grym tid, oavsett vad som hänt eller händer så kommer tiden vara oersättliga och för alltid ett bra minne!



Kommentarer
Postat av: Mortenlive

Very interesting site, beautiful design, thank.

2011-02-13 @ 10:59:54
URL: http://mortenlive.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0