ögonkontackt, nej tack,

hej å hå ögonen blå!

Nu är det snart läggdags. Dagen har vart fruktansvärt LÅNG! ville bara dö typ. Segaste dagen på länge länge! Slutade med att johanna körde hem mig efter skolan (tackså mycket, palla buss) men innan vi åkte hem stanna vi vid donken och köpte MAT!

fan palla,


Vill ha sommar och sol, långa nätter där man vinglar hem en tidig  morgon.

Tänk er sommaren, du vaknar upp tillsammans med en vän, tar frukosten i solen sätter er i bilen eller på cykeln och åker mot stranden  där en härlig liga med vänner väntar eller är på väg mot. Ligger på stranden hela dagen blir ofrivilligt i knuffad i vattnet, dräckt och får håret blött. Efter att ha pressat i solen hela dagen beger man sig hemmåt säger adjö till vännerna. Åker hem duschar, slänger på sig en sval klänning ruffsar till håret, kastar ner det som behövs för kvällen kortet och en påse med alkohol. Möter upp vännerna och kvällen kan börja.
och inte förens solen börjar stiga går man hem vinglandes. Och man tar igen sömnen i solen nästa dag på stranden medans ungar skriker efter glass, ungdomar kastar/skjuter bollar på en. Är det inte det ultimata?

Ge mig sommar!

Sara och jag har pratat en del om sommaren (vad mer finns det att göra förutom att vingla omkring i högklackat på stan?) och planen för sommaren ser bra ut och med tanke på att det ska falla ännu mer snö under de kommande 3dagarna så kommer vi hinna planera nästa sommar också.
Men alltid när vi planerar någonting så spårar det ur, vi överdriver ALLTID!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0